Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Χμμμ τώρα μπαίνω σε σκέψεις. Οι ορμόνες μου και όλες οι εξετάσεις μου είναι καθαρές και ηλικία έχω 32, το σπερμα είναι αρκετά κακό. Η αντίρρηση του δεύτερου γιατρού στα 2 έμβρυα είναι ότι έχω ύψος 1,60.

Αυτό με το υψος δεν ισχύει!! Η γιαγιά μου ήταν 1.50 και κυοφορησε διζυγωτικα το 70!! Επίσης έφτασε κανονικά στον 9ο και γέννησε!! Εγώ είμαι 1.65 αδύνατη κ έχω διδυμα, επίσης έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρις θεματα! Όλα μια χαρά πάνε και για εσένα ότι κι αν αποφασίσεις!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσακια!

Χθες πήρα διπλή τονωτικη ένεση απο την ερασμια καταρχάς και μετα απο τoν βασιλοπουλο.

Με την ερασμια ενοιωσα ότι επιτέλους μπορω να μιλάω και να λέω κάθε σκέψη που με απασχολεί, κάθε ασχετη λεπτομέρεια που νοιώθω, χωρίς να με κρίνει χωρίς να γίνομαι κουραστική, όπως νοιώθω ότι θα γίνω αν συνεχίσω να τα λέω στις φίλες μου και στον άντρα μου. Οι ισορροπίες ειναι λεπτές, και όσο και να θέλει ο άντρας σου να ειναι δίπλα σου και όσο και να προσπαθεί, δεν πρόκειται να καταλάβει αυτο που νοιωθεις, και δεν ξέρει και πως να το χειριστει πολλές φορές.. Το ίδιο και οι φίλες μου. Με έχουν στηρίξει παρα πολυ δεν λέω, όμως κουράστηκα να με "παρηγορουν", και να λένε "η κάημενη τι έπαθε"... δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και έχω μπει σε ένα τέτοιο τρυπακι που δεν μ'αρεσει κι ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει! Το απεχθανομαι.. εγω ειμαι θετικος ανθρωπος, θα παω την βλακεια μου, το αστειο μου, θα ξεσηκωνω τους αλλους να βγουμε, να κανονισουμε, να κανουμε παρτυ, και τωρα γιατι? Αξιζει να ειμαι ετσι? Να εχω χασει ετσι τον εαυτο μου?

Μετα πηγα στον Βασ. και συζητησαμε αρκετα, μου εκανε κι υπερηχο και ολα ηταν μια χαρα, ειπε οτι πιστευει πως θα αδιαθετησω κιολας συντομα. Μου επετρεψε μπανιο στη θαλασσα και επαφες κανονικα!

Του ειπα οτι ηθελα να κανω τον φυσικο που λεγαμε τον Ιουλιο αλλα αν αδιαθετησω τελη Ιουλιου δεν γινεται γιατι φανταζομαι οτι θα κλεισει το κεντρο. Μου ειπε παρτο χαλαρα και αστο στην τυχη του. αν κατσει τον Ιουλιο καλως. Αν δεν κατσει θα κανουμε τον Σπτεμβριο. Γενικως ειπαμε διαφορα και με ηρεμησε λιγο, το εχει αυτο αυτος ο ανθρωπος, νοιωθεις ανετα και χαλαρα.. φευγεις με αισιοδοξια..

Τελοσπαντων επειδη σας εγραψα πολλα για μενα, σταματαω εδω και σας υποσχομαι οτι θα σταματησω τις κλαψες.. :)

Αλλωστε εδω βλεπω οτι εχουμε πολλα και ωραια νεα που μου εφτιαξαν τη διαθεση!

λενι μου με βαση αυτο το μνμ σου ειπα οτι η Ερασμια κανει θαυματα γιατι σε βρηκα πολυ ποιο αισιοδοξη και δυναμικη!!!Δομισε σωστα τις σκεψεις σου και σε προετρεψε στην καλυτερη αντιμετοπιση του προβληματος και το χαρηκα παρα πολυ κοριτσακι μου!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

καλημερα!

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!

Η αληθεια ειναι κουκλες μου οτι η αποψη μου δεν αλλαζει,η μικρη δεν το ξερει καν για τον ψυχολογο δεν εχει εκφρασει ποτε οτι θελει να παει μου φαινεται τρομακτικο το να περνεις ενα παιδι απο το χερι και να το πας σατ καλα καθουμενα σε ενα ψυχολογο,του λες με λιγα λογια ''εχεις προβλημα και θες βοηθεια''.Πιστευω οτι η καλυτερη λυση θα ηταν να πανε οι γονεις μου σε ψυχολογο και να τους πει πως πρεπει να χειρηστουν μια τετοια κατασταση και πως να στηρηξουν το παιδι ,αν και αυτο μου φαινεται ακατορθοτο γιατι σε τετοιες καταστασεις πρεπει να λες αληθειες και ειναι πολυ δυσκολο για τους γονεις να παραδεχτουν οτι εχουν κανει τοσο μεγαλα λαθοι!!!τεσπα μην σας κουραζω αλλο με αυτην την κατασταση εν καιρο θα δουμε πως θα εξελιχτει και μακαρι ολα να πανε καλα!!!

βγηκαν τα αποτελεσματα της εξετασης και την δευτερα θα παω στον ενδοκρινολογο να μου πει αν θα κανουμε τελικα παρακεντιση!!!Με βαση την εξεταση ειναι σε καλα επιπεδα η ορμονη αλλα λογο το οτι ειναι ψυχρος ο οζος και πανω απο ενα εκ. μαλλον θα παμε για βιοψια να αποκλησουμε καθε ενδεχομενο!!!

Κατερινα μου ελπιζω να πανε ολα καλα με τον υπερηχο περιμενω νεα σου με αγωνια!!!

εσεις κουκλιτσες μου τι κανετε σημερα?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

καλημερα κοριτσια

Lucky moy τι να σου πω για την αδελφουλα σου οπως και να το κανεις ειναι δυσκολο οπως λες και εσυ θα της πουν οτι εχει προβλημα και θελει βοηθεια απο ψυχολογο????? δεν ειναι κανενα μωρο καταλαβαινει αρκετα βεβαια ισως την κανει να νιωσει καλυτερα με το " προβλημα της" ειναι δυσκολη αποφαση παντως εσυ πολυ καλα κανεις και την αντιμετωπιζεις σαν να μην εχει τιποτα νομιζω ετσι πρεπει ολοι να κανουν.......

τα νεα μου τωρα..........πηγα σημερα στον γιατρο για υπερηχο,εχουμε 7 ωοθυλακια καλα και 2-3 μικρουλια,εκανα και οιστραδιολη αλλα αυτη δεν εχει βγει ακομα το αποτελεσμα και δεν ξερω,θα ξαναπαω την δευτερα το πρωι να δουμε αν εχουν μεγαλωσει ..........

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν ???

την καλημερα μου σε ολες.....

ααααααααα ξεχασα να σας πω το ενδομητριο ηταν 6 καλο τωρα ειναι αυτο???

ο γιατρος μου ειπε ολα καλα αλλα δεν ξερω .............

ολα μια χαρα μπραβο κουκλιτσα μου ευχομαι ολα να πανε παρα παρα πολυ κακα!!!

pXWyp3.png

Διαφημίσεις

ολα μια χαρα μπραβο κουκλιτσα μου ευχομαι ολα να πανε παρα παρα πολυ κακα!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα βρεεεεεεεε δες τι μου εγραψεςςςςς χαχαχαχαχαχαχα

εσυ ποτε θα ξερεις για τον θυροειδη σου ????

χαχαχαχαχαχαχαχα βρεεεεεεεε δες τι μου εγραψεςςςςς χαχαχαχαχαχαχα

εσυ ποτε θα ξερεις για τον θυροειδη σου ????

αχ δεν το πιστευω ειμαι απαραδεκτη!!!:shock::shock:χιλια συγνωμη κοριτσακι μου κεκτιμενη ταχύτητα! Αχ τι παθαμε το διορθωνω αμεσωςςς!!!

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα παρα παρα παρα πολυ ΚΑΛΑ!!!!

pXWyp3.png

αχ δεν το πιστευω ειμαι απαραδεκτη!!!:shock::shock:χιλια συγνωμη κοριτσακι μου κεκτιμενη ταχύτητα! Αχ τι παθαμε το διορθωνω αμεσωςςς!!!

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα παρα παρα παρα πολυ ΚΑΛΑ!!!!

μην ζητας βρε χαζο συγγνωμη το ξερω οτι το εγραψες κατα λαθος :D........φιλακια πολλα και να προσεχεις .........σε νοιωθω οτι εισαι καπως αυτες τις μερες και στεναχωριεμαι..........

Κοριτσια μου καλησπερα!

Δυστυχως δεν εχω πολυ χρονο ομως ηθελα να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας!Εγραψα 78% στην εργασια μου!!!!!:D:D:D:D:D:D

Υγ Κρητικοπουλες θα μας κουζουλανετε?:)

και συμπεθερα μου μια χαρα μου φαινονται εμενα ολα!!!!!!!!

Σας φιλω οοοοοοοοοοοοοολες γλυκα!

καλημερα κοριτσια

Lucky moy τι να σου πω για την αδελφουλα σου οπως και να το κανεις ειναι δυσκολο οπως λες και εσυ θα της πουν οτι εχει προβλημα και θελει βοηθεια απο ψυχολογο????? δεν ειναι κανενα μωρο καταλαβαινει αρκετα βεβαια ισως την κανει να νιωσει καλυτερα με το " προβλημα της" ειναι δυσκολη αποφαση παντως εσυ πολυ καλα κανεις και την αντιμετωπιζεις σαν να μην εχει τιποτα νομιζω ετσι πρεπει ολοι να κανουν.......

τα νεα μου τωρα..........πηγα σημερα στον γιατρο για υπερηχο,εχουμε 7 ωοθυλακια καλα και 2-3 μικρουλια,εκανα και οιστραδιολη αλλα αυτη δεν εχει βγει ακομα το αποτελεσμα και δεν ξερω,θα ξαναπαω την δευτερα το πρωι να δουμε αν εχουν μεγαλωσει ..........

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν ???

την καλημερα μου σε ολες.....

Μια χαρα Κατερινακι μου μπράβο!! 7 ωαρια ειναι τέλεια:) εύχομαι να μεγαλώσουν όλα μαζι και να έχεις καλη σοδια!

Πως νοιωθεις; Ο πονοκέφαλος σου πέρασε;

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλησπερα!

Δυστυχως δεν εχω πολυ χρονο ομως ηθελα να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας!Εγραψα 78% στην εργασια μου!!!!!:D:D:D:D:D:D

Μπράβο κοριτσάκι, δεν πήγε χαμένο τόσο διάβασμα! Τι εργασία ήταν ακριβώς; Εσυ ποτε έρχεσαι αθηνα είπες;;

katerina μου, 7 ωοθηλακια ειναι τελεια , και το ενδομητριο πολυ καλο.Ολα να πανε καλα , το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου να εισαι καλα ......θελω να παει καλα το θελω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Μια χαρα Κατερινακι μου μπράβο!! 7 ωαρια ειναι τέλεια:) εύχομαι να μεγαλώσουν όλα μαζι και να έχεις καλη σοδια!

Πως νοιωθεις; Ο πονοκέφαλος σου πέρασε;

ευχαριστω παρα πολυ Λενακι μου να εισαι παντα καλα..............ναι ο πονοκεφαλος περασε ευτυχως ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οτι ισως ηταν και απο την ζεστη και δεν ειχε να κανει με τα φαρμακα,δεν ξερω ισως..........η κοιλια μου εχει λιγο φουσκωσει και το ειπα σημερα και μου ειπε οτι ειναι απο τα φαρμακα γιατι κανουν κατακρατηση,μου ειπαν να προσεχω το αλατι και να μην ανησυχω ολα ειναι καλα.........

Κοριτσια μου καλησπερα!

μπραβοοοοοοοοοοοο συμπεθερααααααα τελειαααααααααα μια χαρα τα πηγες..............δεν θα προλαβουμε να σε κουζουλανουμε εμεις γιατι θα μας εχεις κουζουλανει εσυ πρωτα χαχαχαχαχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...