Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Συνήθως αυτό συμβαίνει αφού υπάρχει εγκυμοσύνη δηλαδή θετική χοριακη λίγο δύσκολο να συμβαίνει για μέρες Κ να υπάρχει αρνητική χοριακη ... Πολύ πιθανό να είναι ανωμαλία του κύκλου σου . Κ απλά να σου δώσει κάτι για να έρθει κανονικά περίοδος . 

Κατάλαβα...Εντάξει σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...τουλάχιστον να μην αγωνιώ άδικα...

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααααα τι κανετε???

Lucky μου ομορφο μου κοριτσακι μην αγχωνεσαι πρεπει να το δεις απο την θετικη του πλευρα,φαντασου να ξεκινουσες εξωσωματικη και να προεκυπτε αυτο το προβλημα με τους οζους,οι δικοι μου ειναι μικροτεροι αλλα δεν θελω να το σκεφτομαι........να μην στεναχωριεσαι και να διωξεις το αγχος σου γιατι αυτο θα σε επιρεασει και στην διαιτα σου.........θα τα πουμε πιο αναλυτικα απο το τηλεφωνο,οσο για την παρασκευη που μου λες να πιουμε καφε λιγο δυσκολο γιατι θα πρεπει να φυγουμε αμεσως για να γυρισω στην δουλεια..........

athenian πως εισαι κοριτσακι μου πως παει η ξαπλα???? αντεχεις???? εμενα καλα πανε οι ενεσουλες δεν εχω προβλημα ........αυριο που θα παω στον γιατρο θα δουμε.......

Συμπεθεραααααααα τι κανεις εσυ??? τα σκυλακια σου???? πω πω καλα τελεια στις φωτογραφιες .........

Κοπελια μουυυυυυυυυυυυ καθε φορα που βλεπω φωτογραφιες της Δημητρουλας μας το μονο που κανω ειναι να σχηματιζω στο προσωπο μου ενα τεραστιο χαμογελο..........τι ομορφο που ειναι φτου φτου να μην το ματιασουμε.......εχεις το ομορφοτερο παιδακι που υπαρχει ..........καλοτυχο και τυχερο να ειναι ..........

Αγγελικουλα μου αντε να δεις και εσυ με το καλο το αστερακι σου να ηρεμησεις λιγο........ποτε πας????

Μισπιγκυ μου πω πω τοσες ωρες υπνοοοοοοο χαχαχαχαχαχαχα πολυ ζορι τελικα τα διδυμα εεεεεε??? υπομονη παλι καλα που εχεις και βοηθεια απο τον αντρα σου και τους γονεις σου φαντασου η αδελφη μου τα μεγαλωσε μονη της δεν ειχε βοηθεια απο κανενα ο αντρας της δουλευε πολλες ωρες και ηταν γενικα μονη της...........

Gemini μου εσυ αντεχεις ακομα????

Λενακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ που χαθηκες εσυ???? μαλλον θελεις να μεινεις λιγο μονη σου ,καλα κανεις πως βλεπεις να προχωρανε τα πραγματα???? να ξερεις οτι σε εχω παντα στο μυαλο μου και οτι θελεις εδω ειμαι............

Δομνινακι που εισαι εσυ???? σκεφτεσαι το σαββατοκυριακο για να πας για μπανακι μαλλον εεεεεεεε???? τυχερουλααααααααα

εγω κοριτσακια μου αυριο θα παω για υπερηχο αληθεια τι σου κανουν ??? πονάει????κολπικο κανουν ή απο την κοιλια???? και μονο υπερηχο ή κανουν και τιποτα αλλο???? εγω απο την τριτη το πρωι μεχρι και σημερα εχω πονοκεφαλο πινω παναντολ εξτρα αλλα δεν μου κανει τιποτα χτες διαβασα οτι ισως ειναι παρενεργεια των φαρμακων ,λετε να με εχουν πειραξει????

αυτα απο μενα την καλημερα μου και τα φιλια μου σε ολες .............

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου ομρφα!!!!!

Αθενιαν γλυκια μου ηρεμισε!Μπορει να μην ειναι τιποτα απολυτως και να ειναι μονο το αγχος που υπαρχει στο πισω μερος του μυαλου σου για ολη την κατασταση και φυσικα την δουλεια!Βαθιες αναπνοες και προσπαθησε να χαλαρωσεις!Μονο θετικες σκεψεις κοριτσακι μου και θα πανε ολα καλα!Κοιτα κανω μαζι σου......ωμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!! ;)

Καλησπέρα...

Ταιζω τη μικρη μου αλλα κοιμάται και δεν τα λέμε, οπότε είπα να σας γράψω...

Εμείς είμαστε καλα όλοι και κυρίως η μαμα. Τα ταισε Έχτες ο μπαμπάς μόνος του στις 11, οπότε εγω κοιμήθηκα απο τις 9.30 ως τις 2.30 που τα ξαναταισα. 5 ώρες είναι πααααρα πολύς ύπνος στην κατάσταση μου, οπότε σήμερα ήμουν σούπερ! Σήμερα μάλλον δεν θα μπορέσουμε να κάνουν το ίδιο αλλα γενικά είναι μια καλη λύση για επιβίωση...

Έχτες πήγαμε στη γιατρο, είμαστε μια χαρα, μεγαλωνουμε κανονικοτατα.... Μόνο που κάναμε εμβολιακι και φωναααααζαμε. Χαλασαμε τον κόσμο!

Θα πάμε και την άλλη βδομάδα μόνο για ζυγισμα και μετα στους 2 μήνες για τσεκ και τα πολλα εμβόλια...

Λενακι ήμουν σιγουρη ότι αυτοί οι 2 θα σου έδιναν την ένεση αυτοπεποίθησης που χρειάζεσαι. Τώρα ξέρω ότι θα ξανα βρεις τον εαυτό σου σιγά σιγά. εγω θα έλεγα να την συνεχίσεις κιόλας την ερασμια, μόνο καλο μπορει να σου κάνει!

Αγγελική η αναμονή ανάμεσα στα ραντεβού σκοτώνει... Αλλα σύντομα θα την νιώθεις και θα είσαι πολυ πιο χαλαρη.

Κατερίνα και Gossamer συνεχιστε γερα!!! Θα έχει πλάκα που θα ειστε μαζι!

Lucky πως παει η δίαιτα;

Κοπελια ποιο ήταν το σημερινό κατόρθωμα της μασκότ μας;

Gemini αντεχεις;;;

Αθενιαν κλωσσα κοριτσάκι μου!! Είναι για καλο! 30/6 μόλις ακούσεις η θετική χοριακη θα τα ξεχάσεις όλα, στο υπόσχομαι! Με τη δουλεια τι έκανες; Πήρες άδεια;

Δομνινακι είδα μια φωτο απο το σπίτι, σούπερ! Να το χαρείτε και του χρόνου να ειστε 3! Μαθαίνεις νέα για τη δοτρια ή δεν λένε;

Αυτα φιλεναδες! Φιλια πολλα σε όλες.

Ε ρε κατι γλεντια!!!!! Το Πιγκουλινι μας κοιμηθηκε λιγο!Υπομονη κοριτσακι μου λιγες μερες ακομα και θα καταφερετε να κοιμαστε λιγο περισσοτερο ολοι!Παλι καλα που αναλαμβανει και ο αντρουλης σου!Φιλια πολλα στα σκιουρακια σου!

καλημερα κουκλες τι μου κανετε?

Συγνωμη που χαθηκα αλλα με πηρε λιγο απο κατω με τις εξελιξεις και προσπαθουσα να μαζεψω τα κομματια μου!!!Λοιπον πηγα στον καινουριο ενδοκρινολογο ο οποιος μου ειπε οτι οι οζοι ειναι τεσσερεις και οχι τρεις μετα ειναι η θυριοσφαιρινη μου πολυ ψηλα και θα επαναλαβω την εξεταση εκανα και σπυνθιρογραφιμα και ο οζος που ειναι 2εκ. ειναι ψυχρος,ολα αυτα μας δινουν πολλες πειθανοτιτες να ειναι κακοηθης οποτε παμε για παρακεντιση και βιοψια και μαλλον για αφαιρεση!!!!

Η διαιτα παει μια χαρα σινεχιζουμε κανονικα!!!!Εχω αρχησει να κανω μπεεεε απο τα πολλα λαχανικα!!!!

Κοπελια μου οι φωτογραφιες της Δημητρουλας ηταν υπεροχες!!!!Να το χαιρεστε το κοριτσακι σας παντα γεροι και δυνατοι να ειστε να το καμαρωνετε το κοριτσακι σας!!!

Πεγκυ μου νομιζω οτι σε κακομαθενουν σε αφησαν να κοιμηθεις 5 ολοκληρες ωρες????(πλακα κανω!!)απορω κουκλιτσα μου πως αντεχεις ακομα εγω θα ειχα σοριαστει στα σιγουρα!!!Πολυ χαιρομαι που ειναι μια χαρα τα σκιουρακια σου με το καλο και στα επομενα εμβολια!!!

Αθενιαν δεν νομιζω να κανεις δουλειες?ασε το σπιτι να βρωμισει και ξαπλα εχουμε σκοπο ιερο και επιβαλετε ξαπλα!!!φανταζομαι βαριεσαι τρομερα ετσι? υπομονη λιγο ακομα!!!

Κατερινα μου μια χαρα σε βλεπω και με τις ενεσουλες κανενα προβλημα!!!τελεια!!!Περνει και ο αντρας σου το αιμα του πισω!!!αχχαχαχαχα

πολυ χαιρομαι που δεν ανχωνεσαι ειναι παρα πολυ καλο αυτο!!!:-P:razz:

ωχ κοριτσια μου σας αφηνω ηρθαν τα πεθερικα μου τις υπολιπες σε λιγο επανερχομαι!!!

φιλια πολλα και καλημερα!!!!

Lucky μου προσπαθησε να μην στεναχωριεσαι και προχωρα βημα βημα!Δεν ειμαστε σιγουροι τι ειναι ακομα και θα το αντιμετωπισεις οταν θα ερθει η ωρα!Εχω την εντυπωση οτι τα προβληματα του θυροειδη λυνονται πολυ ευκολα φτανει να δειξεις υπομονη!Και θα συμφωνησω και με τα κοριτσια που λενε πως οταν λυθει το θεμα του θυροειδη θα εισαι πολυ καλυτερα και θα παρει μπρος και ο μεταβολισμος σου!τοτε να δεις δουλεια που θα κανει και η διατροφη!Σε φιλω γλυκα!

καλημερα κοριτσια μου.Τι μου κανετε σημερα?

athenian κατσε οσο μπορεις περισσοτερο ξαπλα , χαλαρωσε και ξεκουρασου γιατι μετα σε περιμενει πολυ κουρασει αφου θα γινεις μια υπεροχη μανουλα.

Cossamer μπραβο που η ψυχολογια σου ειναι στα υψη, ετσι σε θελω , χωρις αγχος και αισιοδοξη και θα δεις ολα θα πανε τελεια. Οσο για τις αντιπηκτικες ξερω απο πρωτο χερι διοτι κανω 2 την ημερα και με το καλο μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης θα κανω.Δεν πειραζει λιγο υπομονη για τα αστερακια μας.

katerina μου εγω δεν ενιωθα τιποτα οταν εκανα τις ενεσεις , ενιωσα λιγο τις ωοθηκες οταν ειχα 25 ωαρια και ειχαν μεγαλωσει αρκετα ετοιμα για ωοληψια , τοτε ενιωσα αλλα καλο ειναι να μην ειναι πολυ οι ωοθηκες πρυσμενες , διοτι μπορει να παθουμε υπερδιεγερση .Μην αγχονεσαι ολα τα κανεις φυσιολογικα και θα πας σουπερ.

Φιλακια πολλα!

Αγγελικουλα μου εισαι ακομα μια μερα πιο κοντα στο να δεις και παλι το μικρακι σου!

Ν α σε ρωτησω τις ενεσεις τις κανεις στην κοιλιτσα?Βασικα η απορια μου ειναι οταν η κοιλιτσα μεγαλωνει πως την πιανεις για να κανεις την ενεσουλα,ε?Καλα περιτο να σας πω οτι παρολο που ακουω ενεση και θελω να λυποθιμησω,δεν αφηνω κανεναν να μου την κανει!Εκει μονη μου!Μαζοχισμος κανονικος!

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααα τι κανετε???

Lucky μου ομορφο μου κοριτσακι μην αγχωνεσαι πρεπει να το δεις απο την θετικη του πλευρα,φαντασου να ξεκινουσες εξωσωματικη και να προεκυπτε αυτο το προβλημα με τους οζους,οι δικοι μου ειναι μικροτεροι αλλα δεν θελω να το σκεφτομαι........να μην στεναχωριεσαι και να διωξεις το αγχος σου γιατι αυτο θα σε επιρεασει και στην διαιτα σου.........θα τα πουμε πιο αναλυτικα απο το τηλεφωνο,οσο για την παρασκευη που μου λες να πιουμε καφε λιγο δυσκολο γιατι θα πρεπει να φυγουμε αμεσως για να γυρισω στην δουλεια..........

athenian πως εισαι κοριτσακι μου πως παει η ξαπλα???? αντεχεις???? εμενα καλα πανε οι ενεσουλες δεν εχω προβλημα ........αυριο που θα παω στον γιατρο θα δουμε.......

Συμπεθεραααααααα τι κανεις εσυ??? τα σκυλακια σου???? πω πω καλα τελεια στις φωτογραφιες .........

Κοπελια μουυυυυυυυυυυυ καθε φορα που βλεπω φωτογραφιες της Δημητρουλας μας το μονο που κανω ειναι να σχηματιζω στο προσωπο μου ενα τεραστιο χαμογελο..........τι ομορφο που ειναι φτου φτου να μην το ματιασουμε.......εχεις το ομορφοτερο παιδακι που υπαρχει ..........καλοτυχο και τυχερο να ειναι ..........

Αγγελικουλα μου αντε να δεις και εσυ με το καλο το αστερακι σου να ηρεμησεις λιγο........ποτε πας????

Μισπιγκυ μου πω πω τοσες ωρες υπνοοοοοοο χαχαχαχαχαχαχα πολυ ζορι τελικα τα διδυμα εεεεεε??? υπομονη παλι καλα που εχεις και βοηθεια απο τον αντρα σου και τους γονεις σου φαντασου η αδελφη μου τα μεγαλωσε μονη της δεν ειχε βοηθεια απο κανενα ο αντρας της δουλευε πολλες ωρες και ηταν γενικα μονη της...........

Gemini μου εσυ αντεχεις ακομα????

Λενακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ που χαθηκες εσυ???? μαλλον θελεις να μεινεις λιγο μονη σου ,καλα κανεις πως βλεπεις να προχωρανε τα πραγματα???? να ξερεις οτι σε εχω παντα στο μυαλο μου και οτι θελεις εδω ειμαι............

Δομνινακι που εισαι εσυ???? σκεφτεσαι το σαββατοκυριακο για να πας για μπανακι μαλλον εεεεεεεε???? τυχερουλααααααααα

εγω κοριτσακια μου αυριο θα παω για υπερηχο αληθεια τι σου κανουν ??? πονάει????κολπικο κανουν ή απο την κοιλια???? και μονο υπερηχο ή κανουν και τιποτα αλλο???? εγω απο την τριτη το πρωι μεχρι και σημερα εχω πονοκεφαλο πινω παναντολ εξτρα αλλα δεν μου κανει τιποτα χτες διαβασα οτι ισως ειναι παρενεργεια των φαρμακων ,λετε να με εχουν πειραξει????

αυτα απο μενα την καλημερα μου και τα φιλια μου σε ολες .............

Αντε συμπεθερα να κανεις τον υπερηχο να δουμε τι γινεται!Αντε να σε χαρω!Εγω σημερα ξεκιναω serpafar μεχρι την Δευτερα και Τριτη ανεβαινω Αθηνα!Τις οδηγιες των φαρμακων τις διαβασες?Λενε για καμια παρενεργεια οπως ο πονοκεφαλος?Βεβαια καπου διαβαζα οτι οταν αλλαζουν τα επιπεδα ορμονων στο σωμα μας μπορει να προκαλεσουν πονοκεφαλους (οπως συμβαινει και στην εγκυμοσυνη καμια φορα) και ισως αυτος να ειναι ο λογος που εισαι ετσι!Αλλα ξερεις την μαγικη λεξη... υπομονη! Δεν θα μου φαινοταν και ασχημη ιδεα να επαιρνες και τον γιατρο σου ενα τηλεφωνακι να του το πεις!

Κοπελια μου η μικρη σου ειναι κουκλα!!!!!!!!!Πεθαινω με αυτο το χαμογελο!!!!Φτου φτου αν και που δεν ματιαζω!

Δομνινα kai Geminaki σας στελνω την καλημερα μου!

Λοιπον κοριτσακια μου παω για διαβασμα γιατι πρεπει να ξεκινησω να μαζευω υλικο για την εργασια μου και να αναπληρωσω και τις μερες της επομενης εβδομαδας!

Μακια σας κοριτσακια μου!

Εδώ είμαι κι εγώ κοριτσάκια μου..

Πήγα σήμερα στο κέντρο για να κάνω την ένεση καταστολής. Μίλησα με τη μαία και μου είπε ότι η κοπέλα είναι 28-29 χρονών και Γεωργιανής καταγωγής αλλά με τα δικά μου χρώματα και όσο το δυνατόν πιο κοντά στα χαρακτηριστικά μου.. Δεν θέλω να μάθω τίποτε άλλο.. αυτά μου είναι αρκετά..

Δεν σας κρύβω ότι χθες όλη μέρα είχα αμφιβολίες για το αν πρέπει να ξεκινήσω.. Για το πως θα πάει η διαδικασία, για το αν θα πετύχει.. και αν πετύχει και έχω διάφορα θεματάκια τι θα γίνει με τη δουλειά που μέσα στον Αύγουστο θα γίνουν οι άδειες των συναδέλφων άνω - κάτω; Στο τσακ ήμουν ειλικρινά να πάρω τηλέφωνο το κέντρο και να ζητήσω να μην προχωρήσω..

Αλλά τελικά η επιθυμία μου να γίνω μητέρα υπερίσχυσε μέσα μου και έτσι πήγα κανονικότατα σήμερα στο ραντεβού.. Πλέον είναι σαν να μην έγινε η ένεση.. το μόνο που έχω να κάνω τώρα είναι να περιμένω να αδιαθετήσω, να τους ενημερώσω και από κει και πέρα θα με ενημερώσουν αυτοί όταν η δότρια ξεκινήσει ενέσεις για να ξεκινήσω κι εγώ τα Cyclacur..

Συγνώμη που δεν είμαι τόσο ομιλητική.. απλά περνάω κι εγώ μια φάση τώρα και δεν θέλω να μιλάω για το συγκεκριμένο θέμα.. ξέρω ότι με καταλαβαίνετε όσο κανένας άλλος...

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Cossamer μου, οταν μεγαλωνει η κοιλια , δεν πολυ χρειαζεται να την πιανεις την κοιλια με τον τροπο που την πιανεις στην αρχη για να κανεις τις ενεσεις , ειναι ηδη λιγο τσιτωμενη απο το φουσκωμα, που γινονται ευκολα οι ενεσεις ή εχω κανει τοσες πολλες (2 την ημερα )που μου φαινεται εμενα πολυ ευκολο. Εσυ να εισαι αισιοδοξη και θα δεις που ολα θα πανε καλα και θα γινεις μια υπεροχη μανουλα.

Δομνινα μου ειναι πολυ πολυ φυσιολογικο αυτο που νιωθεις , και ειμαι σιγουρη οτι εδω σε καταλαβαινουμε απολυτα ολες. Να χαλαρωσεις οσο μπορεις να κοιτας τα ευχαριστα που ερχονται.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

ΕΠΑΝΉΛΘΑ!!!!

Αγγελικουλα μου εδω εχω αγωνια εγω να ακουσω νεα απο το μωρακι σου εσυ δεν θα εχεις???Ολα θα πανε καλα ομως το ξερω!!!!Περιμενουμε με αγωνια!!!

Δομνινα μου δεν πειραζει καθολου κοριτσακι μου που δεν εισαι ομιλητική εμεις σε καταλαβαίνουμε,θα δεις θα πανε ολα καλα και δεν θα βαζουμε γλωσσα μεσα μας!!!!χαχα!!το σπιτι τελικα εγινε τελειο!!!μπραβο σας κουραστικατε αλλα το καταφερατε!!!

Λενι μου νομιζω τελικα οτι η Ερασμια κανει θαυματα!!!Σε εχω συνεχεια στομυαλο μου και σου στελνω την θετικη μου σκεψη!!!

Gossamer Reedglitter καλο διαβασμα κοριτσακι μου και καλη αρχη!!!!βαλατε μπρος ολες μαζι το καλοκαιρακι σκοπο να μεινετε εγκυουλες με το καλο κοριτσακια μου!!!

Κατερινα μου περαστικα με τους πονοκεφαλους και υπομονη!!!

Θελω να μοιραστώ ενα προβληματισμο μου μαζι σας και να μου πειτε την γνωμη σας!!!Εχω μια αδερφουλα που ειναι μολις 14 χρονων η οποια γεννηθικε με ενα μορφολογικο προβλημα στα χερια. Το δεξι χερι με επεμβασεις εχει διορθοθει και δεν πολυφαινετε το αριστερο εχει ενα δαχτυλο λιγοτερο και ειναι αρκετα ποιο κοντο παρα τις επεμβασεις που εχουν γινει φαίνεται αρκετα η μικρη λοιπον νιωθει μειονεκτικα με το χερι της και εχει αρχησει να το κρυβει φανταστιτε οτι οποτε βγει εξω ακομα και τωρα που κανει ζεστη θα παρει μαζι της μια ζακετα για να καλυβει το χερι της να μην φαινεται!!!Ο πατερας μου ειναι της αποψης να την παει σε ενα ψυχολογο εγω παλι διαφωνω γιατι δεν νομιζω οτι θα την βοηθεισει αντιθετος θα εστιασει την προσοχη της στο προβλημα!!!Η δικη μου αποψη παλι ειναι να σταματησουν (οι γονοις μας)να την αντιμετοπιζουν σαν αναπηρο και κακομοιρο,να της δωσουν περισοτερες υπευθυνοτητες να την προοθησουν και σε διαφορες δραστηριοτητες οπως χορος η κολυμπι!!!Ετσι ωστε να δει και αυτη οτι δεν διαφερει απο τα αλλα παιδια αλλα ισα ισα μπορει να καταφερει ακομα περισσοτερα!!!ειληκρηνα δεν το λεω γιατι ειναι αδερφη μου αλλα ειναι πανεξυπνη και μπορει να καταφερει τα παντα ειναι απαραδεκτο λοιπον για μενα να της ανοιγουν το μπουκαλι το νερο οταν μπορει να το κανει μονη της και με το παραπανω!!!Η αληθεια ειναι οτι η μικρη το εχει παρει χαμπαρι και τους εκμεταλεβεται ανοιχτα!!!Φανταστειτε οτι οταν ερχεται σπιτι μου την βαζω να κανει ολες της δουλειες μαγειρεμα σκουπισμα σφουγγαρισμα παντα με επιβλεψη αλλα τα καταφερνει μια χαρα και στο σπιτι δεν γινεται τπτ απο ολα αυτα γιατι ''δεν μπορει το καιμενο''.Θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη σας!!!μηπως το βλεπω λαθος?

οκ σταματαω την εκθεση!!σας ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση σας!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

ΕΠΑΝΉΛΘΑ!!!!

Αγγελικουλα μου εδω εχω αγωνια εγω να ακουσω νεα απο το μωρακι σου εσυ δεν θα εχεις???Ολα θα πανε καλα ομως το ξερω!!!!Περιμενουμε με αγωνια!!!

Δομνινα μου δεν πειραζει καθολου κοριτσακι μου που δεν εισαι ομιλητική εμεις σε καταλαβαίνουμε,θα δεις θα πανε ολα καλα και δεν θα βαζουμε γλωσσα μεσα μας!!!!χαχα!!το σπιτι τελικα εγινε τελειο!!!μπραβο σας κουραστικατε αλλα το καταφερατε!!!

Λενι μου νομιζω τελικα οτι η Ερασμια κανει θαυματα!!!Σε εχω συνεχεια στομυαλο μου και σου στελνω την θετικη μου σκεψη!!!

Gossamer Reedglitter καλο διαβασμα κοριτσακι μου και καλη αρχη!!!!βαλατε μπρος ολες μαζι το καλοκαιρακι σκοπο να μεινετε εγκυουλες με το καλο κοριτσακια μου!!!

Κατερινα μου περαστικα με τους πονοκεφαλους και υπομονη!!!

Θελω να μοιραστώ ενα προβληματισμο μου μαζι σας και να μου πειτε την γνωμη σας!!!Εχω μια αδερφουλα που ειναι μολις 14 χρονων η οποια γεννηθικε με ενα μορφολογικο προβλημα στα χερια. Το δεξι χερι με επεμβασεις εχει διορθοθει και δεν πολυφαινετε το αριστερο εχει ενα δαχτυλο λιγοτερο και ειναι αρκετα ποιο κοντο παρα τις επεμβασεις που εχουν γινει φαίνεται αρκετα η μικρη λοιπον νιωθει μειονεκτικα με το χερι της και εχει αρχησει να το κρυβει φανταστιτε οτι οποτε βγει εξω ακομα και τωρα που κανει ζεστη θα παρει μαζι της μια ζακετα για να καλυβει το χερι της να μην φαινεται!!!Ο πατερας μου ειναι της αποψης να την παει σε ενα ψυχολογο εγω παλι διαφωνω γιατι δεν νομιζω οτι θα την βοηθεισει αντιθετος θα εστιασει την προσοχη της στο προβλημα!!!Η δικη μου αποψη παλι ειναι να σταματησουν (οι γονοις μας)να την αντιμετοπιζουν σαν αναπηρο και κακομοιρο,να της δωσουν περισοτερες υπευθυνοτητες να την προοθησουν και σε διαφορες δραστηριοτητες οπως χορος η κολυμπι!!!Ετσι ωστε να δει και αυτη οτι δεν διαφερει απο τα αλλα παιδια αλλα ισα ισα μπορει να καταφερει ακομα περισσοτερα!!!ειληκρηνα δεν το λεω γιατι ειναι αδερφη μου αλλα ειναι πανεξυπνη και μπορει να καταφερει τα παντα ειναι απαραδεκτο λοιπον για μενα να της ανοιγουν το μπουκαλι το νερο οταν μπορει να το κανει μονη της και με το παραπανω!!!Η αληθεια ειναι οτι η μικρη το εχει παρει χαμπαρι και τους εκμεταλεβεται ανοιχτα!!!Φανταστειτε οτι οταν ερχεται σπιτι μου την βαζω να κανει ολες της δουλειες μαγειρεμα σκουπισμα σφουγγαρισμα παντα με επιβλεψη αλλα τα καταφερνει μια χαρα και στο σπιτι δεν γινεται τπτ απο ολα αυτα γιατι ''δεν μπορει το καιμενο''.Θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη σας!!!μηπως το βλεπω λαθος?

οκ σταματαω την εκθεση!!σας ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση σας!!!

Κοριτσάκι μου θα συμφωνήσω με τον πατερουλη σου για το θέμα του ψυχολόγου!Ο ψυχολόγος δεν θα εστιάσει στο πρόβλημα!Το αντίθετο μάλιστα!ΘΑ προβάλει όλα τα θετικά της στοιχεία σε βαθμό που το "μειονέκτημα" θα πάψει να φαίνεται!Το ότι είναι τόσο έξυπνη νομίζω ότι είναι ένας λόγος παραπάνω για τον οποίο πρεπει να ξεκινήσει ψυχοθεραπείας γιατι θα μπορει να αφομοιώσει και να επεξεργαστεί όλα τα δεδομένα!Απ΄την άλλη συμφωνώ μαζί σου ότι πρεπει να συμμετάσχει σε δραστηριότητες όπως χορός κολύμπι η ότι μπορει να την ευχαριστεί και ειναι πολυ καλη ευκαιρια να γινει σε συνδυασμό με τις συνεδρίες της!Κατι που νομίζω ότι θα το προτείνει και ο ψυχολόγος!

Ετσι ακριβώς θα το χειριζομουν τουλαχιστον εγω αν ήταν η δική μου αδερφουλα!

Γειά σας κοριτσάκια μου :)

Lucky νομίζω οτι θα συμφωνήσω κι εγώ με τον μπαμπά σου. Δεν ξέρεις τί έχει μέσα της η αδελφή σου, τί αντιμετωπίζει στο σχολείο ή στις παρεες της και ειδικά τώρα που είναι στην εφηβεία καλό είναι να πάει σε ψυχολόγο. Η ίδια θέλει να πάει? Το έχετε συζητήσει? Όσο για τον θυρεοειδή κι εγώ έχω κάνει χειρουργείο στα 21 μου και έβγαλα 4 ή 5 όζους ψυχρούς. Αλλάζει ο μεταβολισμός και γενικά διορθώνονται πολλά στον οργανισμό. Να το κάνεις το χειρυργείο για να ησυχάσεις κι απο αυτό. Μια εβδομάδα περίπου κρατούν οι πόνοι στο λαιμό, δεν είναι τίποτα...Καλό είναι να τελειώσεις απο αυτό πριν μείνεις εγκυούλα :)

Κατερίνα μου οι ενεσούλες όλο και κάτι δημιουργούν, σε άλλες πονοκέφαλο, σε άλλες ζαλάδα, σε αλλες εξάψεις, εξαρτάται απο τον οργανισμό και σε άλλες τίποτα. Ρώτα όμως και τον γιατρό αύριο που θα πας...και περιμένουμε να μας πεις τα νεάκια σου απο τα αυγουλάκια σου.

Μισπίγκυ και ο λίγος ύπνος κάνει τόσο καλό στον οργανισμό, φαντάζομαι πόσο καλό θα σου έκανε το 5ωρο. Να το επαναλάβεις για να ανακτήσεις γρήγορα τις δυνάμεις σου. Εμβόλιο γρήγορα δεν κάνατε? Εμείς τα πρώτα τα κάναμε στον 2ο μήνα.

Δομνίνα μου δεν μπήκα στο φατσοβιβλίο ακόμα και δεν το είδα το σπίτι... Καλορίζικο όμως να είναι και πάλι. Όσο για σένα, πάρε τον χρόνο σου και τακτοποίησε τις σκέψεις σου μέσα σου γιατί κάνεις ένα μεγάλο βήμα που θα σε οδηγήσει στη μητρότητα. Εμείς είμαστε εδώ για να σε σκεφτόμαστε :)

ΑΓΓΕΛΙΚ να στείλεις ένα γλυκό φιλάκι στη μικρούλα Ιωάννα Χρυσοβαλάντω και να της πεις να δείξει τον καλύτερο της εαυτο στον υπέρηχο που πλησιάζει...

Gossamer μετά την σπερματέγχυση θα πρέπει να μείνεις ξαπλωμενη? Τί σου είπε ο γιατρός?

Athenian κοιμήσου όσο μπορείς να για να μαζέψεις δυνάμεις για μετά :)

Για την Δήμητρα τί να σας πώ? Σήμερα έκανε πιο πολλά βηματάκια και παρόλο που κουράζεται και νυστάζει, δεν θέλει να κοιμάται. Υποφέρει όταν την βάζω να ξαπλώσει και τρέχει να πιαστεί απο τα κάγκελα για να σηκωθεί. Για να κοιμηθεί, ακουγόμαστε σε όλη τη γειτονιά απο τα κλάμματα και κάθομαι δίπλα της και της κάνω τη γατούλα για να χαλαρώσει. Μόλις φέυγω απο το δωμάτιο με καταλαβαίνει, σηκώνεται και άντε πάλι απο την αρχή. Διάβαζα χθες οτι είναι φυσιολογικό αυτο γιατί θεωρούν τον 'υπνο οτι τους στερεί την δύναμη που αποκτούν και την ευκαιρία να κατακτήσουν τον κόσμο. Αλλά δεν πρέπει να υποχωρώ και επιμένω μέχρι να κοιμηθεί. Σήμερα έφαγε και κοτοπουλο με λαχανικά με το χέρι της και άλιωτα και τρελάθηκε απο την χαρά της, Τάϊζε και την σκυλίτσα μας και μένα και την κούκλα της, χαχα. Είναι φοβερή η εξελιξη της πάντως. Και σε κάθε καινούριο της κατόρθωμα, ΄φωνάζει μόνη της "μπαοοοοο" (μπράβο) και χγτυπάει παλαμάκια.

Σας φιλω όλες...Καλό απόγευμα

ΥΓ. θα πάμε στην παιδίατρο σήμερα, αλλά ευτυχώς οχι για εμβολιο...

Lucky μου, πιστεύω ότι η μικρή καλό θα ήταν να πάει σε ψυχολόγο γιατί η ηλικια της είναι δύσκολη. Πιστεύω ότι μόνο καλό θα της κάνει ώστε να μη νοιώθει μειωνεκτικα. Επίσης εσείς θα πρέπει να της συμπεριφέρεστε φυσιολογικά χωρίς ακρότητες. Αλλά καλό θα ήταν να σας συμβούλευε και εσας ο ψυχολόγος για τη στάση και τη συμπεριφορά σας απέναντι στην αδελφούλα σου. Φιλάκια και ότι χρειαστείς ξέρεις που θα με βρεις κοριτσάκι μου!

Γεια σας κοριτσια!

Σημερα ηθελα να σας γραψω αλλα ειχα πολυ δυσκολη μερα!

Κατερινα μου καλο υπερηχο αυριο! Θα εχουμε μια πρωτη εικονα για τα ωαριακια σου και πως τα πανε! Ο πονοκεφαλος μην σε παραξενευει, ειναι οπως τα λεει η κοπελια. Σε ολες μπορει να τυχουν συμπτωματα. Εσυ να εισαι ηρεμη και ολα θα πανε καλα!!

Lucky μου δεν εχω ιδεα απο αυτα αλλα ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο. Ισως να πρεπει να τους βγαλεις τους οζους οπως λεει κι η κοπελια, αλλα θα ειναι για καλο.. Ελπιζω να μην σε ταλαιπωρησει κοριτσακι μου.. Οσο για την αδερφουλα σου κι εγω συμφωνω να παει σε ψυχολογο, αν το θελει κι η ιδια βεβαια και οπως λες κι εσυ, καλον ειναι να της φερεστε φυσιολογικα, οχι δλδ σαν να εχει καποια αναπηρια,για να καταλαβει κι αυτη οτι οντως δεν εχει καποια αναπηρια!

Α! γιατι ειπες οτι κανει θαυματα η Ερασμια?

Κοπελια μου ειναι γλυκα η Δημητρουλα, οι φωτος στο fb φοβερες:D Εκανα και Like χαχα. Μεγαλωσε ρε παιδι μου. ..Αυτο με τον υπνο το εχουνε πολλα παιδακια και το ξερω απο φιλες μου. Καλα κανεις ομως και γινεσαι λιγο αυστηρη αλλιως θα κοιμαται 12 και 1 το βραδυ. Ειναι πολυ ευκολο να ξεφυγει η κατασταση και τα παιδια να κανουν οτι θελουν αν εισαι ελαστικος. Το εχω δει γιαυτο στο λεω!

Gossameraki καλη αρχη κι εσυ, ευχομαι να πανε ολα καλα:D O Βασ. τι λεει γενικα για τις σπερματεγχυσεις? Τι οδηγιες σου εδωσε για μετα?

Μακαρι να πιασει και να εισαι κι εσυ το καλοκαιρακι εγκυουλα!!

Δομνινα μου σε καταλαβαινω απολυτα, δεν χρειαζεται να μας γραφεις τα παντα, εμεις ρωταμε απο ενδιαφερον. Να μας γραφεις τις εξελιξεις οταν εσυ θες και το νοιωθεις.. Καλα εκανες και δεν πηρες το κεντρο για να το αναβαλλεις, πηρες τη αποφαση να γινεις μανουλα και θα γινεις! Ξερω τους φοβους σου ομως μην τα σκεφτεσαι αυτα τωρα! θετικη σκεψη οσο μπορεις κοριτσακι μου!

Πιγκουλα μου εσυ πως εισαι σημερα? ειχε καθολου υπνο το μενου? Ή ησουν:shock::shock: ολη νυχτα? Τα διδυμα εχουν πολυ κουραση ομως τιποτα δεν εχει τοση αξια μπροστα στο οτι εχεις τα μωρακια σου.. εισαι δυνατη εσυ, θα τα καταφερεις:D Αλλωστε θα ερθουν και καλυτερες μερες !! Προσ το παρον υπομονη και ολα θα φτιαξουν μολις παρουν λιγο τα πανω τους.. Πηγατε και στον γιατρο...ολα καλα!! Αυτο ειναι πολυ ευχαριστο!!

Athenian μου εσυ υπομονη και πιστη, ξαπλες και αγιος ο θεος. Μην ψαχνεις συμπτωματα γιατι δεν υπαρχουν και αυτο που σου συνεβη τυχαιο ειναι πιστευω.. Αναμενουμε τα ευχαριστα νεα!!

Geminaki διαβασα καποια νεα σου πριν 2-3 μερες στο αλλο καφε, καλα τα πας ε? Να δωσεις 2 φιλακια στα μπεμπακια σου:)

Αγγελικ μου αντε να περασουν γρηγορα οι μερες να δεις κι εσυ την μικρουλα σου! Ειναι δυσκολη η αναμονη αλλα τελικα σε ανταμοιβει :) Ολα θα ειναι καλα!!

Καλο βραδυ κοριτσια!!

καλημερα κοριτσια!

kopelia μου, πρωτη φορα, μου λεει καποιος (φιλακια στην Ιωαννα Χρυσοβαλαντω).Ειπες το ονομα της, απιστευτο μου φαινεται πως μεσα μου ειναι η Ιωαννα Χρυσοβαλντω, στγκινηθηκα, σε ευχαριστω πολυ. Η Δημητρουλα κανει αλματα ε? Εφαγε και κοποπουλακι και λαχανικα , λεει με τον τροπο της μπραβο, δωστεις ενα γλυκο φιλη απο μενα.

Lucky μου , να σου πω και εγω την γνωμη μου για την αδελφη σου, και εγω πιστευω οπως και τα υπολοιπα κοριτσια οτι θα της εκανε πολυ καλο να ειχε επαφη με ενα ψυχολογο , δεν θα εστιασει στο προβλημα , αλλα αντιθετα θα την βοηθησει να νιωσει καλα με τον εαυτο της, θα πει ολα τα προβληματα της , θα ηρεμησει, θα την συμβουλευσει ο ψυχολογος και αν ακολουθησει τις συμβουλες του μπορει και να μην την αναγνωριζεται απο την διαφορα. Ασε που μπορει να πει και σε εσας πως πρεπει να ειναι η συμπεριφορα σας, διοτι το να μην εχει δραστηριοτητες και να αντιμετωπιζεται σαν να εχει προβλημα , αυτο ειναι θεμα, πρεπει να νιωθει οπως ολοι οι αλλοι και να κανει πραγματα οπως ολα τα παιδια στην ηλικια της για να μην ξεχωριζει. Τωρα για τον ψυχολογο , δες εμενα παραδειγμα, πως αντιμετωπιζα την εξωσωματικη , την αναμονη τις προηγουμενες φορες , με αγχος , φοβο και αλλα πολλα που δεν θελω να θυμαμαι, ειδες αυτη την φορα πως την αντιμετωπισα, δεν το εκανα μονη μου, το εκανα με την βοηθεια της Ερασμιας, γιαυτο θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις.

Leni μου , θα πας καμια εκδρομουλα αυτο ο Σαβ/κο να ξεσκασετε λιγακι? Μην τρελλενεσαι με την δουλεια.Φιλιακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...