Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 6/2/2025 at 7:56 ΜΜ, Angot είπε:

κορίτσι μ ρώτησα! ο Κελ κάνει με δωρεά! 

Μιλήσαμε τηλεφωνικά τελικά!

Κορίτσια να σας ρωτήσω και για τον Τσιριγώτη; Με ποια κλινική είναι; Είναι κάποια κοπέλα που έχει κάνει προσφατα μαζί του; Αυτή τη απόσταση με δυσκολεύει και θέλω να αποφασίσω να κλείσω με έναν ραντεβού και να ανεβω Αθήνα..

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερααααααααααααα οληηηηηηηηη μερααααααααα και καθεεεεεεεεε μεραααααααααααααααα τι μου κανετε σημερα???? εγω οπως βλεπεται ειμαι μεσα στην τρελη χαρα (παιδι χαζο χαρα γεματο.......),μια χαρα ειμαι απο αγχος παμε πολυ καλα αγνωστη λεξη απο την δευτερα για μενα .........ελπιζω να συνεχισω ετσι και να πανε ολα καλα........

Συμπεθεραααααααααα συγγνωμη για χτες αλλα ηρθε η διπλανη μου και εκλεισα........καλα εκανα κατι γελια με το μηνυμα σου που δεν ηξερες ποια ειμαι ακομα το σκεφτομε και γελαωωωωωωω χαχαχαχαχαχα,τι νεα κοριτσακι μου ολα καλα εσενα η ψυχολογια σου πως ειναι????? μαζι θα περιμενουμε αποτελεσματα ή κανω λαθος???

Λενακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυ γλυκο και ομορφο τι μου κανεις σημερα??? εισαι ολα τα λεφτα στο φορουμ αληθεια στο λεω ολα τα λεφταααααααααααααααααααα,συνεχισε ετσι με το κεφαλι ψηλα και ολα θα πανε καλαααααααααααα

κοριτσια να ρωτησω κατι οταν κανατε τις ενεσεις νιωθατε τιποτα??? κατι που να σας εδειχνε οτι κατι γινεται ??? εγω παντως δεν αισθανομαι τιποτα καλο τωρα ειναι αυτο ή κακο????

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε??? τα μωρακια σας ??? φιλακια πολλα πολλα σε ολες και καλη μερα να εχουμε.............

Καλημερα!!!!!!!!

Ελα βρε συμπεθερα!Τι να κανω που μας παραπλανεις ετσι?χαχαχαχαχαχα

Λογικα μαζι θα περιμενουμε οπως τα υπολογιζω ανεβαινω Αθηνα Τριτη και μεχρι την Κυριακη θα εχει γινει το καλο!Για να δουμε!Απο αγχος δεν εχω νομιζω!Ψυχολογια στα υψη λεμεεεεεεεεε!Και εχετε οοοοοοολες πολυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης σε αυτο!Εχω ενημερωσει και τους παντες να μην με ρωτανε τιποτα αμεσως μετα γιατι αυτες οι ερωτησεις "πως εισαι?" "νιωθεις τιποτα?" κλπ με αγχωνουν!

Α συμπεθερα τι θες να νιωσεις παιδακι μου?Αστο καλυτερα να μην νιωθεις τιποτα νομιζω και μου φαινεται και λογικο,τα κοριτσια θα ξερουν καλυτερα βεβαια!Τις ενεσεις τις κανεις μονη μονη?Εμενα μονο αυτες οι αντιπηκτικες με ψιλοαγχωνουν παλι αλλα τι να κανω?Θα αρχισω να "τρυπιεμαι" παλι αφου ειναι για καλο!

υγ Ξεχασα να σας ευχαριστησω για τις ευχες σας επσες κοριτσια μου!

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!! Σας διαβαζω αλλα μου ειναι δυσκολο να σας γραψω με το ενα χερι γιατι εχω στο πλαι το λαπτοπ και πιανομαι...σνιφφφφφ

Ειμαι καλα, ξεκουραζομαι και απολαμβανω ξεκουραση. Η κοτα κλωσσαει....χαχαχα

Κατερινακι καλή αρχη και ακομα καλυτερο αποτέλεσμα.

Λενακι μου εισαι δυνατη...τον εαυτό σου σε πολύ λίγο θα τον εχεις βρει στο 100%. Οργανωσε τη νεα σου προσπαθεια και κοιτα μονο αυτη. Φιλακια πολλα κουκλιτσα μου!

Φιλακια πολλα σε ολες μα ολες!!! πιαστηκα γμτττττττττττττττττ

καλημερουδια κοριτσακι μου εκει ξαπλα να εισαι μην κουνας καθολουυυυυυυυ θα περασουν οι μερες και μετα ποιος σε πιανει..........ολα να πανε καλα σε ολες μας ευχομαι και να μας αξιωσει ο θεος να κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλια.............να προσεχεις ακουςςςςςςςςςςς

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!! Σας διαβαζω αλλα μου ειναι δυσκολο να σας γραψω με το ενα χερι γιατι εχω στο πλαι το λαπτοπ και πιανομαι...σνιφφφφφ

Ειμαι καλα, ξεκουραζομαι και απολαμβανω ξεκουραση. Η κοτα κλωσσαει....χαχαχα

Κατερινακι καλή αρχη και ακομα καλυτερο αποτέλεσμα.

Λενακι μου εισαι δυνατη...τον εαυτό σου σε πολύ λίγο θα τον εχεις βρει στο 100%. Οργανωσε τη νεα σου προσπαθεια και κοιτα μονο αυτη. Φιλακια πολλα κουκλιτσα μου!

Φιλακια πολλα σε ολες μα ολες!!! πιαστηκα γμτττττττττττττττττ

Κλωσσα εσυ παιδι μου με την ησυχια σου!!!!!!και σου εχω την λυση!Θα πεις στον αντρουλη σου οτι στεναχωριεσαι ταχα μου που δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις με ευκολια το λαπιτοπακι και η μονη λυση ειναι να σου παρει αυτες τις βασεις που τις εχεις πλαι αλλα ερχονται μπροστα σου...ξερεις σαν τους δισκους του πρωινου!

Φιλια πολλα κοριτσακι μου!

Καλημερα!!!!!!!!

Ελα βρε συμπεθερα!Τι να κανω που μας παραπλανεις ετσι?χαχαχαχαχαχα

Λογικα μαζι θα περιμενουμε οπως τα υπολογιζω ανεβαινω Αθηνα Τριτη και μεχρι την Κυριακη θα εχει γινει το καλο!Για να δουμε!Απο αγχος δεν εχω νομιζω!Ψυχολογια στα υψη λεμεεεεεεεεε!Και εχετε οοοοοοολες πολυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης σε αυτο!Εχω ενημερωσει και τους παντες να μην με ρωτανε τιποτα αμεσως μετα γιατι αυτες οι ερωτησεις "πως εισαι?" "νιωθεις τιποτα?" κλπ με αγχωνουν!

Α συμπεθερα τι θες να νιωσεις παιδακι μου?Αστο καλυτερα να μην νιωθεις τιποτα νομιζω και μου φαινεται και λογικο,τα κοριτσια θα ξερουν καλυτερα βεβαια!Τις ενεσεις τις κανεις μονη μονη?Εμενα μονο αυτες οι αντιπηκτικες με ψιλοαγχωνουν παλι αλλα τι να κανω?Θα αρχισω να "τρυπιεμαι" παλι αφου ειναι για καλο!

υγ Ξεχασα να σας ευχαριστησω για τις ευχες σας επσες κοριτσια μου![/quote

εγω θα παω την παρασκευη για υπερηχο να δουμε τι γινεται και αν ολα ειναι καλα την αλλη πεμπτη θα γινει ωοληψια ε λογικα σαββατο κυριακη η εμβρυομεταφορα αρα μαζι θα περιμενουμε αποτελεσματα..........βρε παιδι μου ελεγα μηπως νιωθουν λιγο πονο στις ωοθηκες ή καπου εκει χαμηλα στην κοιλια ..........οσο για τις ενεσεις που με ρωτας δεν εχω κανενα προβλημα δεν τις φοβαμαι κιολας αλλα δεν μπορω να τις κανω μονη μου μου τις κανει ο αντρας μου και απο οτι μου λεει βγαζει το αχτι του χαχαχαχαχαχαχαχαχα

αααααααααα επισης ξεχασα να σας πω οτι σημερα ξυπνησα με αυτο στο μυαλο μου και το εχω ηδη ακοσει πανω απο 10 φορες!Να φανταστειτε οτι δεν ειμαι καθολου αυτου του ειδους αλλα μου φτιαχνει το συγκεκριμενο τοσο που την διαθεση!ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου.Τι μου κανετε σημερα?

athenian κατσε οσο μπορεις περισσοτερο ξαπλα , χαλαρωσε και ξεκουρασου γιατι μετα σε περιμενει πολυ κουρασει αφου θα γινεις μια υπεροχη μανουλα.

Cossamer μπραβο που η ψυχολογια σου ειναι στα υψη, ετσι σε θελω , χωρις αγχος και αισιοδοξη και θα δεις ολα θα πανε τελεια. Οσο για τις αντιπηκτικες ξερω απο πρωτο χερι διοτι κανω 2 την ημερα και με το καλο μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης θα κανω.Δεν πειραζει λιγο υπομονη για τα αστερακια μας.

katerina μου εγω δεν ενιωθα τιποτα οταν εκανα τις ενεσεις , ενιωσα λιγο τις ωοθηκες οταν ειχα 25 ωαρια και ειχαν μεγαλωσει αρκετα ετοιμα για ωοληψια , τοτε ενιωσα αλλα καλο ειναι να μην ειναι πολυ οι ωοθηκες πρυσμενες , διοτι μπορει να παθουμε υπερδιεγερση .Μην αγχονεσαι ολα τα κανεις φυσιολογικα και θα πας σουπερ.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριτσια μου.Τι μου κανετε σημερα?

athenian κατσε οσο μπορεις περισσοτερο ξαπλα , χαλαρωσε και ξεκουρασου γιατι μετα σε περιμενει πολυ κουρασει αφου θα γινεις μια υπεροχη μανουλα.

Cossamer μπραβο που η ψυχολογια σου ειναι στα υψη, ετσι σε θελω , χωρις αγχος και αισιοδοξη και θα δεις ολα θα πανε τελεια. Οσο για τις αντιπηκτικες ξερω απο πρωτο χερι διοτι κανω 2 την ημερα και με το καλο μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης θα κανω.Δεν πειραζει λιγο υπομονη για τα αστερακια μας.

katerina μου εγω δεν ενιωθα τιποτα οταν εκανα τις ενεσεις , ενιωσα λιγο τις ωοθηκες οταν ειχα 25 ωαρια και ειχαν μεγαλωσει αρκετα ετοιμα για ωοληψια , τοτε ενιωσα αλλα καλο ειναι να μην ειναι πολυ οι ωοθηκες πρυσμενες , διοτι μπορει να παθουμε υπερδιεγερση .Μην αγχονεσαι ολα τα κανεις φυσιολογικα και θα πας σουπερ.

Φιλακια πολλα!

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου ισως κανω χαζες ερωτησεις αλλα θελω να ξερω αν αυτα που μου συμβαινουν ειναι φυσιολογικα..........ποτε θα πας να δεις το αστερακι σου ?????? πολλα φιλακια

αααααααααα επισης ξεχασα να σας πω οτι σημερα ξυπνησα με αυτο στο μυαλο μου και το εχω ηδη ακοσει πανω απο 10 φορες!Να φανταστειτε οτι δεν ειμαι καθολου αυτου του ειδους αλλα μου φτιαχνει το συγκεκριμενο τοσο που την διαθεση!ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ!

συμπεθερα ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να το ακουσω αλλα οταν θα παω σπιτι θα το ακουσω σιγουρα..........

Κλωσσα εσυ παιδι μου με την ησυχια σου!!!!!!και σου εχω την λυση!Θα πεις στον αντρουλη σου οτι στεναχωριεσαι ταχα μου που δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις με ευκολια το λαπιτοπακι και η μονη λυση ειναι να σου παρει αυτες τις βασεις που τις εχεις πλαι αλλα ερχονται μπροστα σου...ξερεις σαν τους δισκους του πρωινου!

Φιλια πολλα κοριτσακι μου!

να σε ρωτησω υπαρχουν ειδικες βασεις για τα λαπτοπ ή απλα αυτα τα τραπεζακια που ειναι για το πρωινο??? θελω να παρω και εγω

να σε ρωτησω υπαρχουν ειδικες βασεις για τα λαπτοπ ή απλα αυτα τα τραπεζακια που ειναι για το πρωινο??? θελω να παρω και εγω

Υπάρχει και δεν είναι και πολυ ακριβά!!!!!Κανε μια αναζητηση στο google....και νομίζω ότι έχω δει και στο ικεα!Αν θες να το ψάξεις βάλε κάτι σαν τραπέζι laptop και θα σου βγάλει πολλα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα...

Ταιζω τη μικρη μου αλλα κοιμάται και δεν τα λέμε, οπότε είπα να σας γράψω...

Εμείς είμαστε καλα όλοι και κυρίως η μαμα. Τα ταισε Έχτες ο μπαμπάς μόνος του στις 11, οπότε εγω κοιμήθηκα απο τις 9.30 ως τις 2.30 που τα ξαναταισα. 5 ώρες είναι πααααρα πολύς ύπνος στην κατάσταση μου, οπότε σήμερα ήμουν σούπερ! Σήμερα μάλλον δεν θα μπορέσουμε να κάνουν το ίδιο αλλα γενικά είναι μια καλη λύση για επιβίωση...

Έχτες πήγαμε στη γιατρο, είμαστε μια χαρα, μεγαλωνουμε κανονικοτατα.... Μόνο που κάναμε εμβολιακι και φωναααααζαμε. Χαλασαμε τον κόσμο!

Θα πάμε και την άλλη βδομάδα μόνο για ζυγισμα και μετα στους 2 μήνες για τσεκ και τα πολλα εμβόλια...

Λενακι ήμουν σιγουρη ότι αυτοί οι 2 θα σου έδιναν την ένεση αυτοπεποίθησης που χρειάζεσαι. Τώρα ξέρω ότι θα ξανα βρεις τον εαυτό σου σιγά σιγά. εγω θα έλεγα να την συνεχίσεις κιόλας την ερασμια, μόνο καλο μπορει να σου κάνει!

Αγγελική η αναμονή ανάμεσα στα ραντεβού σκοτώνει... Αλλα σύντομα θα την νιώθεις και θα είσαι πολυ πιο χαλαρη.

Κατερίνα και Gossamer συνεχιστε γερα!!! Θα έχει πλάκα που θα ειστε μαζι!

Lucky πως παει η δίαιτα;

Κοπελια ποιο ήταν το σημερινό κατόρθωμα της μασκότ μας;

Gemini αντεχεις;;;

Αθενιαν κλωσσα κοριτσάκι μου!! Είναι για καλο! 30/6 μόλις ακούσεις η θετική χοριακη θα τα ξεχάσεις όλα, στο υπόσχομαι! Με τη δουλεια τι έκανες; Πήρες άδεια;

Δομνινακι είδα μια φωτο απο το σπίτι, σούπερ! Να το χαρείτε και του χρόνου να ειστε 3! Μαθαίνεις νέα για τη δοτρια ή δεν λένε;

Αυτα φιλεναδες! Φιλια πολλα σε όλες.

c12e25debb.png

καλημερα κουκλες τι μου κανετε?

Συγνωμη που χαθηκα αλλα με πηρε λιγο απο κατω με τις εξελιξεις και προσπαθουσα να μαζεψω τα κομματια μου!!!Λοιπον πηγα στον καινουριο ενδοκρινολογο ο οποιος μου ειπε οτι οι οζοι ειναι τεσσερεις και οχι τρεις μετα ειναι η θυριοσφαιρινη μου πολυ ψηλα και θα επαναλαβω την εξεταση εκανα και σπυνθιρογραφιμα και ο οζος που ειναι 2εκ. ειναι ψυχρος,ολα αυτα μας δινουν πολλες πειθανοτιτες να ειναι κακοηθης οποτε παμε για παρακεντιση και βιοψια και μαλλον για αφαιρεση!!!!

Η διαιτα παει μια χαρα σινεχιζουμε κανονικα!!!!Εχω αρχησει να κανω μπεεεε απο τα πολλα λαχανικα!!!!

Κοπελια μου οι φωτογραφιες της Δημητρουλας ηταν υπεροχες!!!!Να το χαιρεστε το κοριτσακι σας παντα γεροι και δυνατοι να ειστε να το καμαρωνετε το κοριτσακι σας!!!

Πεγκυ μου νομιζω οτι σε κακομαθενουν σε αφησαν να κοιμηθεις 5 ολοκληρες ωρες????(πλακα κανω!!)απορω κουκλιτσα μου πως αντεχεις ακομα εγω θα ειχα σοριαστει στα σιγουρα!!!Πολυ χαιρομαι που ειναι μια χαρα τα σκιουρακια σου με το καλο και στα επομενα εμβολια!!!

Αθενιαν δεν νομιζω να κανεις δουλειες?ασε το σπιτι να βρωμισει και ξαπλα εχουμε σκοπο ιερο και επιβαλετε ξαπλα!!!φανταζομαι βαριεσαι τρομερα ετσι? υπομονη λιγο ακομα!!!

Κατερινα μου μια χαρα σε βλεπω και με τις ενεσουλες κανενα προβλημα!!!τελεια!!!Περνει και ο αντρας σου το αιμα του πισω!!!αχχαχαχαχα

πολυ χαιρομαι που δεν ανχωνεσαι ειναι παρα πολυ καλο αυτο!!!:-P:razz:

ωχ κοριτσια μου σας αφηνω ηρθαν τα πεθερικα μου τις υπολιπες σε λιγο επανερχομαι!!!

φιλια πολλα και καλημερα!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλημερουδια!!!!!

Πιγκουλα μου φανταζομαι τη κουραση σου... ποσο πολυ θα ηθελα να μπορουσα να σου στειλω λιγες ωρες υπνου απο τις δικες μου! Εμενα περισευει και εσυ τον εχεις αναγκη. Λιγη υπομονη ακομα κοριτσακι μου, οσο μεγαλωνουν τοσο θα γινονται πιο ευκολα τα πραγματα για σενα!

Εγω από βδομαδα θα παω στη δουλεια... με πηραν και απο τη δ/νση προσωπικου χθες για να παω για συνεντευξη σε μια αλλη θεση. Πιστευω οτι για τη φαση που βρισκομαι οτι θα ειναι καλυτερη απο τη προηγουμενη, οπότε δεχτηκα και απο βδομαδα εχω ξανα interview.... Θα προσπαθησω να αγχωθω οσο γινεται λιγοτερο. Προς το παρον ουτε που το σκεφτομαι....απο βδομαδα το βλεπω.

Αγκελικούλα φανταζομαι την αγωνια σου.... μοιαζει κατι με την αναμονη της χοριακης?:P Ολα θα πανε σουπερ και θα δεις το μωρακι σου τελειως διαφορετικο απο τη προηγουμενη φορα.

Κατερινακι οως πανε τα τσιμπηματακια?

Στα υπολοιπα κοριτσακι στελνω τα φιλια μου!!!!!

καλημερα κοριτσια !

athenian και στην δουλεια που θα πας να εισαι χαλαρα, να μην αναιβαινεις σκαλοπατια ή αν αναιβεις πολυ πολυ σιγα . Να μην κουραζεσαι εχεις τον θυσαυρο σου. Τωρα που με ρωτας για την αγωνια που εχω να δω το μικρουλι μου , οχι δεν μοιαζει με την χοριακη. Ειναι μια τρομερη επιθυμια να δεις το μωρακι και να καταλαβεις οτι κουνιεται και μεγαλωνει, εχεις βεβαια αγωνια και προσευχεσαι να ειναι καλα και να μεγαλωνει φυσιολογικα , δεν θες τιποτα αλλο μονο αυτο. Αν γινοταν θα ηθελα να πηγαινα πιο συχνα στο γιατρο για να ερχομουν σε επαφη συνεχεια μαζι του, να το εβλεπα πιο συχνα .

Lucky μου ευχομαι αυτο με τον θυροειδη να μην ειναι τιποτα σοβαρο και να τακτοποιηθει γρηγορα , χωρις να σε κουρασει πολυ.

MissPiggy μου, πολυ καλο ειναι αν μια φορα στο τοσο μπορει και σε βοηθαει ο ανδρας σου για να μπορεις λιγο να κοιμασαι, ευχομαι να βρουν το προγραμμα τους ωστε να μπορεις να κοιμασαι λιγακι. Πολυ χαιρομαι που ειναι καλα στην υγεια τους τα μικρουλια σου και μεγαλωνουν μια χαρα.

Φιλακια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριτσια !

athenian και στην δουλεια που θα πας να εισαι χαλαρα, να μην αναιβαινεις σκαλοπατια ή αν αναιβεις πολυ πολυ σιγα . Να μην κουραζεσαι εχεις τον θυσαυρο σου. Τωρα που με ρωτας για την αγωνια που εχω να δω το μικρουλι μου , οχι δεν μοιαζει με την χοριακη. Ειναι μια τρομερη επιθυμια να δεις το μωρακι και να καταλαβεις οτι κουνιεται και μεγαλωνει, εχεις βεβαια αγωνια και προσευχεσαι να ειναι καλα και να μεγαλωνει φυσιολογικα , δεν θες τιποτα αλλο μονο αυτο. Αν γινοταν θα ηθελα να πηγαινα πιο συχνα στο γιατρο για να ερχομουν σε επαφη συνεχεια μαζι του, να το εβλεπα πιο συχνα .

Lucky μου ευχομαι αυτο με τον θυροειδη να μην ειναι τιποτα σοβαρο και να τακτοποιηθει γρηγορα , χωρις να σε κουρασει πολυ.

MissPiggy μου, πολυ καλο ειναι αν μια φορα στο τοσο μπορει και σε βοηθαει ο ανδρας σου για να μπορεις λιγο να κοιμασαι, ευχομαι να βρουν το προγραμμα τους ωστε να μπορεις να κοιμασαι λιγακι. Πολυ χαιρομαι που ειναι καλα στην υγεια τους τα μικρουλια σου και μεγαλωνουν μια χαρα.

Φιλακια!

Αγγελικουλα χαλαρα θα ειμαι στη δουλεια...τωρα ομως με επιασε κατι...

ουφφφ εδω και λιγη ωρα εχω κατι κραμπες στη μητρα και δεν εινα καλο σημαδι..... ουφφφφφφ

Lucky μου ευχομαι καλα αποτελεσματα στον θυροειδη.Να ξερεις οτι αντιμετωπιζεται και να λες παλι καλα που το βρηκες για να το ψαξεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...