Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Χμμμ τώρα μπαίνω σε σκέψεις. Οι ορμόνες μου και όλες οι εξετάσεις μου είναι καθαρές και ηλικία έχω 32, το σπερμα είναι αρκετά κακό. Η αντίρρηση του δεύτερου γιατρού στα 2 έμβρυα είναι ότι έχω ύψος 1,60.

Εδώ η κοντή (1.58) θα σχολιάσω ότι μια χαρά χώρεσαν τα δίδυμα!!! Εγώ δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο η σωματοδομη αλλά η "αντοχή" και αν συνάδουν αλλα πράγματα που θα επιβαρυνε μια δίδυμη κύηση! Ότι κι αν αποφασίσεις όταν έρθει η ώρα εύχομαι να σας φέρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα!!!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!Ειλικρινα χαιρομαι παρα πολυ που ηδη εχω μια εικονα για τις περισσοτερες απο σας!Και σας ευχαριστω για τα γλυκα σας λογια για τα μωρα μου!Δεν προλαβαινω να γραψω σε καθε μια ξεχωριστα τωρα αλλα σαςς υποσχομαι οτι θα το κανω το βραδυ!Ηθελα μονο να σας πω οτι αυτες οι ζαλαδες τελικα ηταν τα καινουρια συμπτωματα που αποφασισε η ακατανομαστη να εχω αυτο το μηνα (και μετα σου λεει "εισαι κατα φαντασιαν εγκυος!" αλλα και πως να μην ειμαι με αυτα που μου συμβαινουν?τεσπα) και που σημερα πρωι πρωι εκανε την εμφανιση της!:evil: Οποτε την Πεμπτη ξεκιναω serpafar και την αλλη εβδομαδα ανεβαινω στον Βασ για την σπερματεγχυση!Ας ελπισουμε οτι θα ειναι και η τυχερη!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!ΜΑΚΙΑ ΣΑΣ

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσακια!

Χθες πήρα διπλή τονωτικη ένεση απο την ερασμια καταρχάς και μετα απο τoν βασιλοπουλο.

Με την ερασμια ενοιωσα ότι επιτέλους μπορω να μιλάω και να λέω κάθε σκέψη που με απασχολεί, κάθε ασχετη λεπτομέρεια που νοιώθω, χωρίς να με κρίνει χωρίς να γίνομαι κουραστική, όπως νοιώθω ότι θα γίνω αν συνεχίσω να τα λέω στις φίλες μου και στον άντρα μου. Οι ισορροπίες ειναι λεπτές, και όσο και να θέλει ο άντρας σου να ειναι δίπλα σου και όσο και να προσπαθεί, δεν πρόκειται να καταλάβει αυτο που νοιωθεις, και δεν ξέρει και πως να το χειριστει πολλές φορές.. Το ίδιο και οι φίλες μου. Με έχουν στηρίξει παρα πολυ δεν λέω, όμως κουράστηκα να με "παρηγορουν", και να λένε "η κάημενη τι έπαθε"... δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και έχω μπει σε ένα τέτοιο τρυπακι που δεν μ'αρεσει κι ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει! Το απεχθανομαι.. εγω ειμαι θετικος ανθρωπος, θα παω την βλακεια μου, το αστειο μου, θα ξεσηκωνω τους αλλους να βγουμε, να κανονισουμε, να κανουμε παρτυ, και τωρα γιατι? Αξιζει να ειμαι ετσι? Να εχω χασει ετσι τον εαυτο μου?

Μετα πηγα στον Βασ. και συζητησαμε αρκετα, μου εκανε κι υπερηχο και ολα ηταν μια χαρα, ειπε οτι πιστευει πως θα αδιαθετησω κιολας συντομα. Μου επετρεψε μπανιο στη θαλασσα και επαφες κανονικα!

Του ειπα οτι ηθελα να κανω τον φυσικο που λεγαμε τον Ιουλιο αλλα αν αδιαθετησω τελη Ιουλιου δεν γινεται γιατι φανταζομαι οτι θα κλεισει το κεντρο. Μου ειπε παρτο χαλαρα και αστο στην τυχη του. αν κατσει τον Ιουλιο καλως. Αν δεν κατσει θα κανουμε τον Σπτεμβριο. Γενικως ειπαμε διαφορα και με ηρεμησε λιγο, το εχει αυτο αυτος ο ανθρωπος, νοιωθεις ανετα και χαλαρα.. φευγεις με αισιοδοξια..

Τελοσπαντων επειδη σας εγραψα πολλα για μενα, σταματαω εδω και σας υποσχομαι οτι θα σταματησω τις κλαψες.. :)

Αλλωστε εδω βλεπω οτι εχουμε πολλα και ωραια νεα που μου εφτιαξαν τη διαθεση!

Κατερινακι μου καλο! Καλη αρχη και ολα να πανε τελεια!!! αυτα τα φαρμακα που παιρνεις εγω δεν τα εχω παρει αλλα υπαρχουν τοσα που ειναι δυσκολο να τα ξερουμε ολα. Απ'οτι καταλαβαινω σου κανει πρωτοκολλο ανταγωνιστη. Λιγοτερες μερες απο το μακρυ και λιγοτερη ταλαιπωρια.

Τι ωραια που συναντηθηκατε με την Lucky! Ειστε τρελοκομεια και τα δυο οποτε φανταζομαι οτι θα κανετε τρελλο διδυμο!!

οσο για το αν θα πρεπει να προσεχεις κατι, οχι, δεν χρειαζεται κατι. Η καλη διατροφη βεβαια παντα βοηθαει. Προετοιμασε τον εαυτο σου οσο καλυτερα μπορεις ;)

lucky μου τα πας καλα με την διαιτα ε? Μπραβο! Πρεπει να ειναι καλη η διαιτολογος σου! Οσο για τον ενδοκρινολογο καλα εκανες γιατι δεν ηταν συμπεριφορα αυτη! Εισαι σε καλο δρομο και ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις το καλυτερο αποτελεσμα οταν θα ερθει η ωρα!

Αγγελικ μου γλυκια, σε ευχαριστω για την βοηθεια σε ολα γενικα. ευχομαι να περασουν γρηγορα οι μερες και να δεις το αστερακι σου παλι. Γενικα εισαι αγχωμενη? Εχεις βαρυνει? Καποιο νεο στοιχειο, νεο σημαδι της εγκυμοσυνης?

Πιγγυ μου, οντως περιεργο που βγηκε δακρυ.. Θα τρομαξε απλα η Αλεξ μας μωρε, μην στεναχωριεσαι.. αυτα τα μικροχτυπηματακια οπως μας ειπε και η κοπελια συμβαινουν. Δεν μπορεις να τα προβλεψεις ολα! Κανεις οτι μπορεις..

Πως κοιμηθηκατε σημερα? Εσυ απο κλαμα πως πας?

Athenian 30/6 θα το γιορτασουμε! εισαι ακομα χαλαρη και αυτο ειναι καλο. Προσ το τελος ισως να εχεις λιγη αγωνια αλλα ειναι φυσιολογικο! Αντε καλες ξαπλες!!!

Κοπελια μου σας τα χαλασε λιγο ο καιρος αλλα θα εχετε πολλες ευκαιριες να βουτηξετε και να το ευχαριστηθει και η μικρη μας! Σε λιγο θα αρχισεις να κυνηγας καονικοτατα παντως γιατι αμα αρχισει να περπαταει ποιος την πιανει! Μ'αρεσει που ειναι ζωηρουλα, χαχα

gossamer χαιρομαι που γνωριστηκαμε κι απο το fb! Τι ωραια τα ζωακια σου, σουπερ!

Geminaki τι κανεις? Γραψε μας κανενα νεο σου..

Δομνινα μου ερχεται η ωρα της ενεσης ε? Πως ηταν στο εξοχικο σας?

Φιλια και καλημερα σε ολες!

Καλημερα κοριτσια!!

Σας διαβαζω οποτε μπορω και από κινητο, αλλά δεν μπορω να γραφω συνεχεια... Ειμαι και σε αλλο καφε τρομαρα μου!!

Σας ευχαριστω πάντως που ρωτατε. Ειμαστε καλά, αλλα η κουραση ειναι τεράααααστια! Χωρις βοηθεια δεν παλευεται με τιποτα. Πολλες φορες θελω μονο να κοιμηθω και φανταστειτε οτι τα μωρα δεν ειναι και πολύ ανησυχα στον υπνο. αλλά ο ενας να θελει κατι σου φτανει...Μαλλον ειναι και θηλασμος που εξαντλει.. Τα παμε καλα ομως και μου αρεσει αυτο που κάνω!

Leni μου χαρηκα πολύ για τη σταση που αντιμετωπίζει το ολο ζητημα. να δεις που θα σου βγει σε καλό τελικά. Ευχομαι μεσα απ την καρδιά μου οτι καλύτερο!!

Piggy φιλια στα μικρουλια σου!

Κοπελια πηγατε για μπανακι ε?? ΕΙχε ομως αερα κ εδω που μενουμε εμεις, χαμός! τεσπα, αυριο θα κοψει λενε.. ΤΕσπα, ελπιζω η δημητρουλα να το απολαυσε εστω και λιγο...και το μαγιουδάκι της! Φιλια να δωσεις!

Αgelik μεγαλωνει η κοιλίτσα??

Και σε ολες τις υπολοιπες κοπελες, Katerina, lucky, δομνινα, gossamer, athenian (ελπιζω να μην ξεχναω καμια:oops:) ευχομαι οτι καλυτερο με τους γιατρους.. Υπομονη, επιμονη και ολα θα πάνε καλά!:P:p

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μένα :)

Λένη μου έτσι σε θέλω, αισιόδοξη και δυναμικά για τη νέα προσπάθεια...Ο Βασιλόπουλος και η Ερασμία θα σε εμψυχώσουν όσο χρειάζεσαι. Καμιά φορά οι φίλες και γενικότερα οι άλλοι δεν ξέρουν τί ακριβώς έχουμε αναγκη να σκούσουμε.

Κατερίνα μου των ανταγωνιστών κάνεις? Πόσα ωάρια θέλει ο γιατρός περίπου να σου πάρει, το συζητήσατε? Κι εγώ αυτό είχα κάνει, με άλλα φάρμακα, και μου πήρε 5 ωαριάκια γιατί είχα ζητησει εγώ να μη μου πάρει πολλά. Πώς σου φάνηκε η ένεση? Σε πόνεσε? Όχι, έτσι?

Lucky μου καλή επιτυχία με τη δίαιτα και εύχομαι να έχεις γρήγορα αποτελέσματα σε όλες σου τις προσπάθειες!

Gemini να μας φιλήσεις του ποδοσφαιριστές σου. Σαράντισες? Θα αρχίσετε τις βολτίτσες σιγά σιγά.

Gossamer με το καλό κι εσύ κοπέλα μου να κάνεις την σπερματέγχυση και να είσαι η επόμενη εγκυούλα μας μαζί με την Κατερίνα και τηςν Αθένιαν

AGELIK η μπουμπούκα μας τί κάνει? Έχετε σκεφτει όνομα?

Misspigy φιλάκια στα δύο σκιουράκια σου και ένα ακόμα στο δακρυσμένο αγγελουδάκι που πόνεσε :)

Αθένιαν ξάπλα εσύ,έτσι? Καμία δουλειά και καθόλου κούραση. Να μάθεις όλα τα σήριαλ απέξω τώρα και να διαβάσεις ό,τι βιβλίο έχεις αδιάβαστο, χιχι... Πώς είσαι?

Δομνίνα που είσαι? Πώς πέρασες?

Η Δήμητρα,κορίτσια, είναι απο το πρωί όρθια, στηριζόμενη σε μια καρέκλα και με παρακολουθεί που μαγειρεύω και τρελένεται απο τη χαρά της. Ήρθε ο άντρας μετά και της ΄φερε αλογάκι που κανει τραμπάλα και ανέβηκε εκεί και τώρα έχει πέσει πτώμα απο την κούραση για ύπνο. Θέλει να περπατήσει και τσαντίζεται που ακόμα δεν μπορεί και όλο φωνάζει να την μετακινούμε... Αχ αχ!!! τί μας περιμένει!!! Αλλά είναι γλύκαααααααα!!!

Πολλά φιλιά σε όλες !

Leni μου, σε χαιρομαι πραγματικα.Η σταση σου ειναι πολυ σωστη κατα την αποψη μου ετσι πρεπει να σκεφτεσαι, οσο για την Ερασμια ειμαι σιγουρη οτι θα σε βοηθησει πολυ. Σκεψου οτι θα κανεις μια προσπαθεια και θα κανεις τα παντα για να ειναι η καλυτερη, εγω αυτο ειχα σκεφτει και ειχα παει στην Ερασμια.Ειπα θελω καλο γιατρο, καλη ψυχολογια, θελω καλη διατροφη, ασκηση, εκανα οτι μπορουσα μπηκα λιγο σε προγραμμα, αλλα τελικα ξοξα το Θεο με δικαιωσε, γιαυτο πιστευω οτι κανεις πολυ καλα που θα βοηθησεις τον εαυτο σου ψυχολογικα. Να εισαι σιγουρη οτι θα δικαιωθεις , θα δεις σε λιγο καιρο να νιωθεις πιο ηρεμη και αν ακολουθησεις και τις συμβουλες τις Ερασμιας θα δεις οτι θα γινεις αλλος ανθρωπος, εγω αλλαξα πραγματα στον εαυτο μου, στην καθημερινοτητα μου, στην δουλεια μου, τα οποια επρεπε να ειχα αλλαξει προ πολου. Σε συγχαιρω και παλι και μονο βλεποντας μπροστα φτανεις τον στοχο.

Οσο για εμενα που ρωτας,προσπαθω οσο μπορω να μην αγχωνομαι, αλλα το μυαλο γυρναει συνεχεια στο να ειναι καλα το μικρακι μου, εχω βαρυνει , η κοιλια φαινεται για τα καλα. Πηγα και στον ενδοκρηνολογο να μου πει λιγο τι να προσεξω στην διατροφη. Πρακαλω τον Θεο να πανε ολα καλα μεχρι το τελος.

Gemini μου , φανταζομαι την κουραση σου και σιγουρα και ο θυλασμος θα σε εχει κουρασει παραπανω.Δωσε φιλακια στα μαγουλακια των ποδοσφαιριστων σου.

Kopelia μου , καλα νιωθω δοξα το Θεο, περιμενω την ωρα που θα ξαναδω την μπουμπουκα μου. Τωρα για το ονομα δεν ειμαστε σιγουρη μαλλον της πεθερας μου Ιωαννα. Αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχει δυο ονοματα , το δευτερο θα ειναι Χρυσοβαλαντο, διοτι την μερα που εγινε η αποκολυση στο αμαξι πηγαινοντας προς τον γιατρο ενοιωθα το αιμα να φευγει, εκει αμεσως παρακαλεσα την Αγια Ειρηνη την Χρυσοβαλαντο να σταματησει το αιμα και αμεσως σταματησε και ετσι θα την βγαλω και Χρυσοβαλαντο. Ιωαννα Χρυσοβαλαντο. Θα δουμε , ας γεννηθει με το καλο , να ειναι υγειες και ολα θα γινουν.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα κοριτσακια μου!Ειλικρινα χαιρομαι παρα πολυ που ηδη εχω μια εικονα για τις περισσοτερες απο σας!Και σας ευχαριστω για τα γλυκα σας λογια για τα μωρα μου!Δεν προλαβαινω να γραψω σε καθε μια ξεχωριστα τωρα αλλα σαςς υποσχομαι οτι θα το κανω το βραδυ!Ηθελα μονο να σας πω οτι αυτες οι ζαλαδες τελικα ηταν τα καινουρια συμπτωματα που αποφασισε η ακατανομαστη να εχω αυτο το μηνα (και μετα σου λεει "εισαι κατα φαντασιαν εγκυος!" αλλα και πως να μην ειμαι με αυτα που μου συμβαινουν?τεσπα) και που σημερα πρωι πρωι εκανε την εμφανιση της!:evil: Οποτε την Πεμπτη ξεκιναω serpafar και την αλλη εβδομαδα ανεβαινω στον Βασ για την σπερματεγχυση!Ας ελπισουμε οτι θα ειναι και η τυχερη!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!ΜΑΚΙΑ ΣΑΣ

μπραβοοοοοοο συμπεθερααααααα με το καλοοοοοοο ολα να πανε καλα σου ευχομαι

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσακια!

Χθες πήρα διπλή τονωτικη ένεση απο την ερασμια καταρχάς και μετα απο τoν βασιλοπουλο.

Με την ερασμια ενοιωσα ότι επιτέλους μπορω να μιλάω και να λέω κάθε σκέψη που με απασχολεί, κάθε ασχετη λεπτομέρεια που νοιώθω, χωρίς να με κρίνει χωρίς να γίνομαι κουραστική, όπως νοιώθω ότι θα γίνω αν συνεχίσω να τα λέω στις φίλες μου και στον άντρα μου. Οι ισορροπίες ειναι λεπτές, και όσο και να θέλει ο άντρας σου να ειναι δίπλα σου και όσο και να προσπαθεί, δεν πρόκειται να καταλάβει αυτο που νοιωθεις, και δεν ξέρει και πως να το χειριστει πολλές φορές.. Το ίδιο και οι φίλες μου. Με έχουν στηρίξει παρα πολυ δεν λέω, όμως κουράστηκα να με "παρηγορουν", και να λένε "η κάημενη τι έπαθε"... δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και έχω μπει σε ένα τέτοιο τρυπακι που δεν μ'αρεσει κι ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει! Το απεχθανομαι.. εγω ειμαι θετικος ανθρωπος, θα παω την βλακεια μου, το αστειο μου, θα ξεσηκωνω τους αλλους να βγουμε, να κανονισουμε, να κανουμε παρτυ, και τωρα γιατι? Αξιζει να ειμαι ετσι? Να εχω χασει ετσι τον εαυτο μου?

Μετα πηγα στον Βασ. και συζητησαμε αρκετα, μου εκανε κι υπερηχο και ολα ηταν μια χαρα, ειπε οτι πιστευει πως θα αδιαθετησω κιολας συντομα. Μου επετρεψε μπανιο στη θαλασσα και επαφες κανονικα!

Του ειπα οτι ηθελα να κανω τον φυσικο που λεγαμε τον Ιουλιο αλλα αν αδιαθετησω τελη Ιουλιου δεν γινεται γιατι φανταζομαι οτι θα κλεισει το κεντρο. Μου ειπε παρτο χαλαρα και αστο στην τυχη του. αν κατσει τον Ιουλιο καλως. Αν δεν κατσει θα κανουμε τον Σπτεμβριο. Γενικως ειπαμε διαφορα και με ηρεμησε λιγο, το εχει αυτο αυτος ο ανθρωπος, νοιωθεις ανετα και χαλαρα.. φευγεις με αισιοδοξια..

Τελοσπαντων επειδη σας εγραψα πολλα για μενα, σταματαω εδω και σας υποσχομαι οτι θα σταματησω τις κλαψες.. :)

Αλλωστε εδω βλεπω οτι εχουμε πολλα και ωραια νεα που μου εφτιαξαν τη διαθεση!

Κατερινακι μου καλο! Καλη αρχη και ολα να πανε τελεια!!! αυτα τα φαρμακα που παιρνεις εγω δεν τα εχω παρει αλλα υπαρχουν τοσα που ειναι δυσκολο να τα ξερουμε ολα. Απ'οτι καταλαβαινω σου κανει πρωτοκολλο ανταγωνιστη. Λιγοτερες μερες απο το μακρυ και λιγοτερη ταλαιπωρια.

Τι ωραια που συναντηθηκατε με την Lucky! Ειστε τρελοκομεια και τα δυο οποτε φανταζομαι οτι θα κανετε τρελλο διδυμο!!

οσο για το αν θα πρεπει να προσεχεις κατι, οχι, δεν χρειαζεται κατι. Η καλη διατροφη βεβαια παντα βοηθαει. Προετοιμασε τον εαυτο σου οσο καλυτερα μπορεις ;)

lucky μου τα πας καλα με την διαιτα ε? Μπραβο! Πρεπει να ειναι καλη η διαιτολογος σου! Οσο για τον ενδοκρινολογο καλα εκανες γιατι δεν ηταν συμπεριφορα αυτη! Εισαι σε καλο δρομο και ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις το καλυτερο αποτελεσμα οταν θα ερθει η ωρα!

Αγγελικ μου γλυκια, σε ευχαριστω για την βοηθεια σε ολα γενικα. ευχομαι να περασουν γρηγορα οι μερες και να δεις το αστερακι σου παλι. Γενικα εισαι αγχωμενη? Εχεις βαρυνει? Καποιο νεο στοιχειο, νεο σημαδι της εγκυμοσυνης?

Πιγγυ μου, οντως περιεργο που βγηκε δακρυ.. Θα τρομαξε απλα η Αλεξ μας μωρε, μην στεναχωριεσαι.. αυτα τα μικροχτυπηματακια οπως μας ειπε και η κοπελια συμβαινουν. Δεν μπορεις να τα προβλεψεις ολα! Κανεις οτι μπορεις..

Πως κοιμηθηκατε σημερα? Εσυ απο κλαμα πως πας?

Athenian 30/6 θα το γιορτασουμε! εισαι ακομα χαλαρη και αυτο ειναι καλο. Προσ το τελος ισως να εχεις λιγη αγωνια αλλα ειναι φυσιολογικο! Αντε καλες ξαπλες!!!

Κοπελια μου σας τα χαλασε λιγο ο καιρος αλλα θα εχετε πολλες ευκαιριες να βουτηξετε και να το ευχαριστηθει και η μικρη μας! Σε λιγο θα αρχισεις να κυνηγας καονικοτατα παντως γιατι αμα αρχισει να περπαταει ποιος την πιανει! Μ'αρεσει που ειναι ζωηρουλα, χαχα

gossamer χαιρομαι που γνωριστηκαμε κι απο το fb! Τι ωραια τα ζωακια σου, σουπερ!

Geminaki τι κανεις? Γραψε μας κανενα νεο σου..

Δομνινα μου ερχεται η ωρα της ενεσης ε? Πως ηταν στο εξοχικο σας?

Φιλια και καλημερα σε ολες!

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ σε θελωωωωωωωωω αισιοδοξηηηηηηηηη μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαρηκα που εισαι καλυτερα θα δεις οτι ολα θα πανε καλααααααα στο χρωσταει ο θεος γιατι το αξιζεις ...........φιλακια πολλα πολλα

κοπελια μου εκανε χτες την πρωτη μου ενεση αλλα δεν με πονεσε καθολου δεν τις φοβαμαι κιολας να πω την αληθεια δεν εχω κανενα προβλημα........τωρα με ρωτας για το πρωτοκολο δεν εχω ιδεααααααααα χαχαχαχαχαχαχα καλυτερα να μην ξερω πολλα και να ακουω και να προχωραω συμφωνα με αυτα που μου λεει ο γιατρος μου.........δεν ειπαμε για τα ωαρια θα παω την παρασκευη για υπερηχο και βλεπουμε...........καλο ειναι αυτο το πρωτοκολο???? μακαρι να μου πανε ολα καλα θελωωωωωωω να μου πανεεεεεεεεεεεεεε..............φιλακια πολλα και σε σενα και στην πανεμορφη και τσαχπινα Δημητρουλα μας

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά ήρθα κι εγώ..

Όπως καλώς γνωρίζετε έλειπα στο χωριό αφενός για να ψηφίσω και αφετέρου για να φτιάξουμε το σπίτι το οποίο ευτυχώς τελείωσε και έγινε κουκλίστικο.. Ομολογώ ότι με έπιασε απελπισία με το που ανοίξαμε την πόρτα και είδαμε το χάος και τη σκόνη που υπήρχε στο σπίτι αλλά ανασκουμπωθήκαμε και χθες φεύγοντας το αφήσαμε στην εντέλεια.. μπάνιο έκανα μόνο ένα.. και αυτό για δυο ώρες...

Σήμερα πήγα και πήρα και την ένεση της καταστολής... Την Πέμπτη θα την κάνω και μετά το μόνο που έχω να κάνω είναι να περιμένω για το πότε θα είναι έτοιμη η δότρια..

Διαβάζω ότι η Κατερινούλα μας ξεκίνησε.. με το καλό κοριτσάκι μου.. μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν..

Η Αθήνιαν έχει τα εμβρυάκια στην κοιλίτσα της.. μακάρι να στεριώσουν και τα δυο κοριτσάκι μου..

Λενάκι χαίρομαι που πήρες την τονωτική ένεση που τόσο χρειαζόσουν. Είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα ακούσουμε κι από σένα ευχάριστα..

Πίγκυ μου τα σκιουράκια σου μεγαλώνουν και σας τρελλαίνουν.. καλά που υπάρχει κι ο μπαμπάς σας και βοηθάει..

Σε όλα τα κοριτσάκια τις ευχές μου και ζητώ συγνώμη που είμαι τόσο ολιγόλογη αλλά πνίγομαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά ήρθα κι εγώ..

Όπως καλώς γνωρίζετε έλειπα στο χωριό αφενός για να ψηφίσω και αφετέρου για να φτιάξουμε το σπίτι το οποίο ευτυχώς τελείωσε και έγινε κουκλίστικο.. Ομολογώ ότι με έπιασε απελπισία με το που ανοίξαμε την πόρτα και είδαμε το χάος και τη σκόνη που υπήρχε στο σπίτι αλλά ανασκουμπωθήκαμε και χθες φεύγοντας το αφήσαμε στην εντέλεια.. μπάνιο έκανα μόνο ένα.. και αυτό για δυο ώρες...

Σήμερα πήγα και πήρα και την ένεση της καταστολής... Την Πέμπτη θα την κάνω και μετά το μόνο που έχω να κάνω είναι να περιμένω για το πότε θα είναι έτοιμη η δότρια..

Διαβάζω ότι η Κατερινούλα μας ξεκίνησε.. με το καλό κοριτσάκι μου.. μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν..

Η Αθήνιαν έχει τα εμβρυάκια στην κοιλίτσα της.. μακάρι να στεριώσουν και τα δυο κοριτσάκι μου..

Λενάκι χαίρομαι που πήρες την τονωτική ένεση που τόσο χρειαζόσουν. Είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα ακούσουμε κι από σένα ευχάριστα..

Πίγκυ μου τα σκιουράκια σου μεγαλώνουν και σας τρελλαίνουν.. καλά που υπάρχει κι ο μπαμπάς σας και βοηθάει..

Σε όλα τα κοριτσάκια τις ευχές μου και ζητώ συγνώμη που είμαι τόσο ολιγόλογη αλλά πνίγομαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή!

καλοριζικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο και καλοτυχο να ειναι το νεο σας σπιτακι κοριτσακι μου πολυ χαιρομαι που σου αρεσε............με το καλο να κανεις και την εξωσωματικη να μπει νεο μελος της οικογενειας στο καινουργιο σας σπιτι.......φιλακια πολλααααααα

Κοριτσακια μου ομορφα καλησπερα!

Τι κανετε?Πως περασατε την μερα σας?Εμας εδω κοντευει να μας παρει ο αερας:shock:

Μισπιγκυ μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου!Θα τα εχετε και αυτα τα μικροατυχηματακια και οσο θα μεγαλωνουν τα σκιουρακια θα αυξανονται,φτανει να ειναι μικρα και με λιγα μονο δακρυακια!

Αγγελικ που θα παει θα περασουν οι μερες και θα το δεις το μπουμπουκακι σου!Βρε τι εχουμε παθει!Αγιες Υπομονη θα επρεπε να λεγομαστε ολες!:D

Δομνινα αντε να ερθει η Πεμπτη ε?και εγω αυτην περιμενω αλλααααα......οπως ειπαμε υπομονη!;) Οσο για το σπιτακι αυτα θα τα εχεις!Θα πηγαινεις θα ανασκουμπωνεσαι,θα φευγεις και θα ειναι τζιτζι και φτου ξανα μανα απ'την αρχη!Δεν πειραζει ομως αξιζει τον κοπο αφου το χαρηκατε και θα το χαιρεστε τοσο πολυ!Και του χρονου με μωρακι σας ευχομαι κοριτσακι μου!

Geminaki κανε δουλεια σου(ταισμα) παιδι μου εσυ και εννοια σου...εμεις εδω ειμαστε,απλα οποτε εχεις λιγο χρονο και ορεξη να μας λες τα νεακια σας!

Λενη αχ Λενη...οχι ψυχη...ΨΥΧΑΡΑ Μπραβο κοριτσι μου!Δεν αξιζει να χασεις για τιποτα τον εαυτο σου και σιγουρα αν τον χασεις δεν θα καταφερεις αυτο για το οποιο τον εχασες για ενα και μονο λογο,γιατι απλα δεν θα εισαι εσυ!Οποτε ενας δρομος υπαρχει κοριτσι μου κρατα γερα και κανε και εσυ υπομονη :) παλι και ολα θα πανε πολυ καλα κουκλιτσα μου!

Κοπελια μου ειχα παρει στην ηλικια της Δημητρουλας ενα τετοιο ξυλινο αλογακι στην ανηψια μου και ειχε ξετρελλαθει και εκεινη,αν ειναι αυτο που εχω στο μυαλο μου ειναι απο τα καταπληκτικοτερα παιχνιδια που εχω δει!Μπραβο στον μπαμπακα σας και καλα κυνηγητα απο δω και στο εξης!:)

Lucky παιδι μου που εισαι σημερα?Δεν πιστευω να εισαι σε κανα γυμναστηριο κλεισμενη? :tongue:

Αθενιαν ξαπλα εσυ ε?Μακαρι να πανε ολα καλα και για τα δυο και περιμενουμε με αγωνια τις 30/6 να το γιορτασουμε... και τρεχουμε και με την συμπεθερα ξοπισω σου και μετα στα καπακια και το Δομνινακι μας,ε?Τι ωραια!!!!!!

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια βρε κοριτσια μου και αν το εκανα συγνωμη!

Σας φιλω!

ΚΑΛΗ ΓΛΥΚΙΑ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ!!!ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑ!!!

Καλημερααααααααααααα οληηηηηηηηη μερααααααααα και καθεεεεεεεεε μεραααααααααααααααα τι μου κανετε σημερα???? εγω οπως βλεπεται ειμαι μεσα στην τρελη χαρα (παιδι χαζο χαρα γεματο.......),μια χαρα ειμαι απο αγχος παμε πολυ καλα αγνωστη λεξη απο την δευτερα για μενα .........ελπιζω να συνεχισω ετσι και να πανε ολα καλα........

Συμπεθεραααααααααα συγγνωμη για χτες αλλα ηρθε η διπλανη μου και εκλεισα........καλα εκανα κατι γελια με το μηνυμα σου που δεν ηξερες ποια ειμαι ακομα το σκεφτομε και γελαωωωωωωω χαχαχαχαχαχα,τι νεα κοριτσακι μου ολα καλα εσενα η ψυχολογια σου πως ειναι????? μαζι θα περιμενουμε αποτελεσματα ή κανω λαθος???

Λενακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυ γλυκο και ομορφο τι μου κανεις σημερα??? εισαι ολα τα λεφτα στο φορουμ αληθεια στο λεω ολα τα λεφταααααααααααααααααααα,συνεχισε ετσι με το κεφαλι ψηλα και ολα θα πανε καλαααααααααααα

κοριτσια να ρωτησω κατι οταν κανατε τις ενεσεις νιωθατε τιποτα??? κατι που να σας εδειχνε οτι κατι γινεται ??? εγω παντως δεν αισθανομαι τιποτα καλο τωρα ειναι αυτο ή κακο????

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε??? τα μωρακια σας ??? φιλακια πολλα πολλα σε ολες και καλη μερα να εχουμε.............

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!! Σας διαβαζω αλλα μου ειναι δυσκολο να σας γραψω με το ενα χερι γιατι εχω στο πλαι το λαπτοπ και πιανομαι...σνιφφφφφ

Ειμαι καλα, ξεκουραζομαι και απολαμβανω ξεκουραση. Η κοτα κλωσσαει....χαχαχα

Κατερινακι καλή αρχη και ακομα καλυτερο αποτέλεσμα.

Λενακι μου εισαι δυνατη...τον εαυτό σου σε πολύ λίγο θα τον εχεις βρει στο 100%. Οργανωσε τη νεα σου προσπαθεια και κοιτα μονο αυτη. Φιλακια πολλα κουκλιτσα μου!

Φιλακια πολλα σε ολες μα ολες!!! πιαστηκα γμτττττττττττττττττ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...