Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Χμμμ τώρα μπαίνω σε σκέψεις. Οι ορμόνες μου και όλες οι εξετάσεις μου είναι καθαρές και ηλικία έχω 32, το σπερμα είναι αρκετά κακό. Η αντίρρηση του δεύτερου γιατρού στα 2 έμβρυα είναι ότι έχω ύψος 1,60.

Εδώ η κοντή (1.58) θα σχολιάσω ότι μια χαρά χώρεσαν τα δίδυμα!!! Εγώ δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο η σωματοδομη αλλά η "αντοχή" και αν συνάδουν αλλα πράγματα που θα επιβαρυνε μια δίδυμη κύηση! Ότι κι αν αποφασίσεις όταν έρθει η ώρα εύχομαι να σας φέρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα!!!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

LENI & AGELIK μου σας ευχαριστω πολύ για τα καλα σας λογια και τη θετική ενεργεια. Η εμβρυολογος μας μιλησε και ειπε οτι εψουμε ενα παρα πολυ καλο εμβρυο και ενα οχι πολυ καλο αλλα που μπορει και αυτο να δωσει εγκυμοσυνη και γι΄αυτο θα μου το εβαζαν. Και τα 2 ηταν 4 κυτταρων αλλα το οχι τοσο καλο είχε θραυσματα. Αναμονη μεχρι τις 30/6. Το καλο είναι οτι ειμαι χ΄λαρη προς το παρον. Με βλεπω για πολλους υπνους κοριτσια, θα κοιμηθω και για τη Πιγκυ που δε προλαβαινει...:)

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυ

κατα της 3 γυρισα απο ηρακλειο και πηγα κατευθειαν στην δουλεια .........δεν εχω χρονο να διαβασω τα νεα σας και να σας απαντησω απλα ηθελα να σας πω οτι ξεκινησαααααααααααααααααααα

την παρασκευη παω για υπερηχογραφημα και αν ολα πανε καλα μαλλον την αλλη πεμπτη θα γινει η ωοληψια θα δουμε ομως πως θα παει.....θα σας γραψω νεοτερα το βραδυ γιατι τωρα εχω πολυ δουλεια φιλακια πολλα πολλααααααααα

αααααααααα ξεχασα να σας πω οτι ειμαι πολυ χαλαρη και καθολου μα καθολου αγχωμενη ισα ισα ευτυχισμενη θα ελεγα .......φιλιααααααααααα

αααα ξεχασα και κατι ακομα πηγαμε για καφε με την Luckyyyyyyyyyyyyy καλα απιστευτη κοπελια εξω καρδια μου αρεσε παρα πολυυυυυυυυυ

και βεβαια με το κοπλιμεντο στα χειλη μολις με ειδε μου λεει αααα εισαι πιο ομορφη απο κοντα χαχαχαχαχαχαχα τρελοκομειο σκετοοοοοοοοοοοοο

Αθενιαν με το καλο και με μια τεραααααστια χοριακη!!

Όλα θα πανε καλα! Ξεκουρασου και κοιμησου τώρα που μπορείς! Μου το έλεγαν και μένα και δεν το πίστευα... Τώρα έχω σκορ νύχτας 3 ώρες...

Κατερίνα μου καλη αρχη!! Να είσαι χαλαρη και ήρεμη!

Τι καλα που βρεθήκατε οι κρητικοπουλες, πολυ καλα κάνατε.

c12e25debb.png

Τρελαινομαι σας λεωωωωωωω!

ATHENIAN KAI KATERINA καταπληκτικα νεα!Μπραβο κοριτσια!Αντε μεχρι αρχες του Ιουλιου να μας ανακοινωσει η Αθενιαν τα καλα νεα και στα μεσα η συμπεθεραααααααα!Τελειααααα!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια δεν σας προλαβαίνω...Πωπω νέα!!!

Να ευχηθώ καταρχήν στη athenian να έχει μια θετικότατη χοριακή και στις 30/6 να μας ανακοινώσει την εγκυμοσύνη. Μέχρι εκείνη την όμορφη ημέρα θα είμαστε όλες εδώ για παρέα.

Κατερίνα μου κι εσύ να έχεις καλή επιτυχία και να φτάσει σύντομα εκείνη η μέρα που θα πάρεις τα θετικά αποτελέσματα στα χέρια σου...Ποιό πρωτόκολλο θα κάνεις τελικά?

Μπράβο, μπράβο!!! Πολύ χάρηκα!!!

Λένη μου να μας πεις τί σου είπε ο γιατρός κι ελπίζω να είσαι καλύτερα και να σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο η Ερασμία...

Πίγκυ μου 3 μήνες κρατούν περίπου οι κολικοί, οπότε νομίζω οτι κοντεύεις. Του δίνεις κανένα ρόφημα του Κων? Η Αλεξάνδρα είναι πιο ήρεμη? Τρώνε, όλα καλά? Πότε έχετε παιδίατρο?

Οι υπόλοιπες κοπέλες, όλες καλα?

Εμείς πήγαμε για μπανιο χθες, αλλά είχε τόσο αερα και κάτι κύματα τεράστια, οπότε απλά βουτηξαμε την Δήμητρα, αλλά δεν το ευχαριστηθήκαμε. Δεν πειράζει, έχουμε καιρό. Πάντως μαγιό της βάλαμε, Θα βάλω φωτογραφίες στο φατσοβιβλίο, αλλά κορίτσια όταν προλαβω :(

Σήμερα κάναμε τα πρώτα μας βηματάκια μέσα στο πάρκο και δεν έχει καθήσει ούτε λίγο καθιστή. οϋτε να κοιμηθεί ήθελε και πιανόταν απο τα κάγκελα να σηκωθεί. Με πολλή πίεση έμεινε ξαπλωμένη για να κοιμηθεί. Πωπω, όσο περνάει ο καιρός ζωηρεύει περισσότερο. Αφού γύρισε ο άντρας μου απο τη δουλειά και είδε άλλο παιδί γιατί η καημένη ήθελε να του κανει επίδειξη για τα κατορθωματά της και ήταν σε υπερένταση, χαχα.

Πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί σε λίγο θα ξυπνήσει η ζουζουνα...

Πολλά φιλιά σε όλες!

κουκλιτσες μου καλησπερα σας γραφω γρηγορα γρηγορα τα υπολοιπα ποιο βραδυ!!!!Σας εστειλα προταση φιλιας στο φατσοβιβλιο την νεοφερμενη στην παρεα τη Συριανη!!!

Σας φιλω γλυκα θα τα πουμε μετα

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Ηρθα και γω!!!!!!! Τακτοποιησα τον αντρουλη μου φαγαμε σημερα το προγραμμα ειχε πατατοσαλατα με ντοματουλα και φετα ,μπηκα να πουμε τα νεα μας!!!!

Σημερα έδινα τα σηματα για το αυτοκινητο και δοξα το θεο τα περασα!!!!!ειχα τοσο ανχος που το πρωι ειχα εντονη αναγουλα!!!!

Μετα βρεθηκαμε με την Κατερινα και τον αντρα της για καφεδακι!!!Κοριτσια ηταν πραγματικα πολυ πιο ομορφη και γλυκεια απο κοντα!!!!Οι φωτο την αδικουν!!! Καλα και ο αντρας της ολα τα λεφτα πολυ χιουμορρρρρ!!!!ΑΑΑ!!!και την παρασκευη αν εχεις χρονο κερναω εγω καφε!!!

Τωρα να παρετε και σεις σειρα διακοπες στην Κρητη φετος!!!!

Πηρα τον Βασ σημερα και συμφωνει να σταματησω τα αντισυλιπτικα!!!οποτε τελος και η κατακρατηση υγρων βουρ να φυγουν τα κιλα!!!!Ο διατροφολογος με εχει εντυποσιασει να σας πω την αληθεια το βραδυνο το τρωω με το ζορι δεν πειναω καθολου!!!!Αλλαξα και ενδοκρινολογο γιατι μου ειχε γραψει μια συνταγη λαθος και πηγα να μου την ακυρωσει και μου ειπε ''ααα δεν μπορω ειναι μεγαλη διαδικασια και δεν εχω χρονο,ελα μια αλλη μερα να την φτιαξουμε'' μωρε σιγα μην κανω 25χιλ. για να ερθω μια αλλη μερα!!!αντιος και δεν τα ξαναλεμε!!!

Πολυ πολυ πολυ χαρηκα που αρχησε η Κατερινα μας και τον αλλο μηνα θα περιμενουμε τελεια αποτελεσματα!!!!

Αθενιαν μου οχι ανχος ολα θα πανε καλα θα το δεις τελος του μηνα περιμενουμε πως και πως νεα!!!!αντε ξεκουραση τωρα μονο υπνοοοο....zzZZzzZZzzZZzzZZzzZZ....

Λενι μου τι σου ειπε ο γιατρος μας?εχω μεγαλη αγωνια!!!!Εχω να κανω προταση για να ανεβει η διαθεση σου παρε τον αντρουλη σου και ελατε Κρητη με την κατερινα σιγουρα θα σε κανουμε να ξεχαστεις!!!!

Κοπελια μου με το καλο το πρωτο σας μπανακι ανυπομονω να δω φωτο στο φατσοβιβλιο!!!!Καλα πρεπει να ειναι φοβερη με το μαγιο!!!χαχαχα!!!!

Αγγελικ μου το ακουσες το κοριτσακι μας η ακομα?Λες να ειναι και μετα ετσι ήρεμο?

Gemini μου τρεχεις και δεν φτανεις????Σε εχουν σε εντατικη προπονιση οι ποδοσφαιριστες μας?

Δομνινα μου πως περασες?μπανακι εκανες?το σπιτι πως ηταν?περιμενουμε νεα σου!!!

Πιγκυ μου υπομονη κοριτσακι μου!!!που θα παει θα ξεκουραστεις και συ!!Παλι καλα που ο αντρουλης σου ειναι διπλα σου και σε στηρίζει!!!

Gossamer Reedglitter καλα ειδα τα ζωακια σου στο φατσοβιβλιο και τρελαθηκα δεν τα ειδα ολα βεβαια δεν προλαβα μολις ολοκληρώσω την αποψη μου θα σου σχολιασω!!!

φιλακια πολλα σε ολες!!!!Καλο απογευμα!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Ηρθα και γω!!!!!!! Τακτοποιησα τον αντρουλη μου φαγαμε σημερα το προγραμμα ειχε πατατοσαλατα με ντοματουλα και φετα ,μπηκα να πουμε τα νεα μας!!!!

Σημερα έδινα τα σηματα για το αυτοκινητο και δοξα το θεο τα περασα!!!!!ειχα τοσο ανχος που το πρωι ειχα εντονη αναγουλα!!!!

Μετα βρεθηκαμε με την Κατερινα και τον αντρα της για καφεδακι!!!Κοριτσια ηταν πραγματικα πολυ πιο ομορφη και γλυκεια απο κοντα!!!!Οι φωτο την αδικουν!!! Καλα και ο αντρας της ολα τα λεφτα πολυ χιουμορρρρρ!!!!ΑΑΑ!!!και την παρασκευη αν εχεις χρονο κερναω εγω καφε!!!

Τωρα να παρετε και σεις σειρα διακοπες στην Κρητη φετος!!!!

Πηρα τον Βασ σημερα και συμφωνει να σταματησω τα αντισυλιπτικα!!!οποτε τελος και η κατακρατηση υγρων βουρ να φυγουν τα κιλα!!!!Ο διατροφολογος με εχει εντυποσιασει να σας πω την αληθεια το βραδυνο το τρωω με το ζορι δεν πειναω καθολου!!!!Αλλαξα και ενδοκρινολογο γιατι μου ειχε γραψει μια συνταγη λαθος και πηγα να μου την ακυρωσει και μου ειπε ''ααα δεν μπορω ειναι μεγαλη διαδικασια και δεν εχω χρονο,ελα μια αλλη μερα να την φτιαξουμε'' μωρε σιγα μην κανω 25χιλ. για να ερθω μια αλλη μερα!!!αντιος και δεν τα ξαναλεμε!!!

Πολυ πολυ πολυ χαρηκα που αρχησε η Κατερινα μας και τον αλλο μηνα θα περιμενουμε τελεια αποτελεσματα!!!!

Αθενιαν μου οχι ανχος ολα θα πανε καλα θα το δεις τελος του μηνα περιμενουμε πως και πως νεα!!!!αντε ξεκουραση τωρα μονο υπνοοοο....zzZZzzZZzzZZzzZZzzZZ....

Λενι μου τι σου ειπε ο γιατρος μας?εχω μεγαλη αγωνια!!!!Εχω να κανω προταση για να ανεβει η διαθεση σου παρε τον αντρουλη σου και ελατε Κρητη με την κατερινα σιγουρα θα σε κανουμε να ξεχαστεις!!!!

Κοπελια μου με το καλο το πρωτο σας μπανακι ανυπομονω να δω φωτο στο φατσοβιβλιο!!!!Καλα πρεπει να ειναι φοβερη με το μαγιο!!!χαχαχα!!!!

Αγγελικ μου το ακουσες το κοριτσακι μας η ακομα?Λες να ειναι και μετα ετσι ήρεμο?

Gemini μου τρεχεις και δεν φτανεις????Σε εχουν σε εντατικη προπονιση οι ποδοσφαιριστες μας?

Δομνινα μου πως περασες?μπανακι εκανες?το σπιτι πως ηταν?περιμενουμε νεα σου!!!

Πιγκυ μου υπομονη κοριτσακι μου!!!που θα παει θα ξεκουραστεις και συ!!Παλι καλα που ο αντρουλης σου ειναι διπλα σου και σε στηρίζει!!!

Gossamer Reedglitter καλα ειδα τα ζωακια σου στο φατσοβιβλιο και τρελαθηκα δεν τα ειδα ολα βεβαια δεν προλαβα μολις ολοκληρώσω την αποψη μου θα σου σχολιασω!!!

φιλακια πολλα σε ολες!!!!Καλο απογευμα!!!

Ναι τα μωρα μου!!!!!!:D:D:D:D:D:D

χιχιχιχιχι και εγω φωτο κοιταζα!μα καλα εσυ τα φτιαχνεις ολα αυτα?ειναι τελεια καλε!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Και μένα!!! Θέλω και εγω να δω ζωακια!!!

σου στελνω προτασουλα στο φατσοβιβλιο!!!ΑΑΑΑ τωρα που το θυμήθηκα βαλε καμια φωτο απο τα σκιουρακια σου να χαζεψουμε!!!!!!!!!

pXWyp3.png

helloοοοοο τι κανετε? Εμεις επιστρεψαμε τωρα μόλις. Η εμβρυομεταφορα πηγε πολυ καλα, αρκει να εχουμε και τη τυχη να προχωρήσει εστω ενα απο τα δυο εμβρυακια.!

Θελω πραγματικα να σας ευχαριστησω ολες για το ενδιαφερον σας!!!!!!!

Λενακι 30/6 θα κανω χοριακη! Ειμαι σιγουρη οτι σημερα που θα πας στο Βασ θα φύγεις και θα είσαι πολυ καλύτερα!!!! Περιμεννουμε νεα σου!

Πιγγυ μου φανταζομαι τη κούραση που θα έχεις....αξίζει όμως!!!!! Καλο κουραγιο κοριτσακι μου!!!!

καλη επιτυχια κοριτσακι μου μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλαααααααααα και να γαντζωθουν στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες ,να προσεχεις να ξεκουραζεσαι και ολα θα πανε καλα φιλακια πολλα πολλα

κοριτσακια μου γλυκα εγραψα ενα κατεβατο αλλα χαθηκε :( δεν πειραζει θα γραψω ακομα λιγα........πρωτα απο ολα σας ευχαριστω για τις ευχες σας μου δινουν πολυ κουραγιο να το ξερετε........αν και γενικα με εχει πιασει μια αναισθησια δεν εχω καθολου αγχος......απο την στιγμη που μου ειπε ο γιατρος οτι ξεκιναμε μου εφυγε ολο το αγχος........εγω εκανα την πρωτη μου ενεση σημερα μου εδωσε το φαρμακο BRAVELLE 75 IU θα το κανω μεχρι την πεμπτη αυτο και την παρασκευη θα παω για τον πρωτο υπερηχο,μου εδωσε αλλο ενα φαρμακο αλλα μου ειπε οτι θα μου πει ποτε θα κανω αυτη την ενεση το λενε CETROTIDE 0.25 mg,εσεις αυτα κανατε???? μου ειπε οτι αν ολα πανε καλα την αλλη πεμπτη θα γινει η ωοληψια μακαρι να πανε ολα καλα...........να σας ρωτησω πρεπει να προσεχω κατι τωρα που κανω αυτες τις ενεσεις???? αυτα τα νεα μου ...............περιμενω τα δικα σας που μαλλον θα μπητε αυριο να γραψετε ........φιλακια πολλα πολλα και αν εχετε να μου δωσετε συμβουλες τις περιμενωωωωωωωωωωω.................

Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα για σας!

Σήμερα η μικρούλα μου δακρυσε! Και το λέω για 2 λόγους. Αρχικά γιατι τα μωρα όταν γεννιούνται δεν έχουν δάκρυα, οπότε σήμερα είδαμε το πρώτο και μου εκανε εντύπωση. Αλλα και γιατι στενοχωρηθηκα παρα που που εκλαιγε. Της έδειχναν ένα καινούριο παιχνίδι και εκανε μια κίνηση και νόμιζα ότι θα πέσει και όπως πήγα να την πιάσω της μπήκε το παιχνίδι στο ματακι... Και εκλαιγε το ψυχούλα κι μου...

Κλάψ...

Gossamer τέλεια η οικογένεια σου!! Τρελές φάτσες!

Κατερίνα μου δεν τα ξέρω τα φάρμακα, εγω δεν είχα πάρει αυτα. Αλλα δεν έχει σημασία. Όλα θα πανε καλα, ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα τι σου ταιριάζει.

Κοπελια ελπίζω το επόμενο σκ να σας κάνει καλύτερο καιρο. Περιμένουμε φωτο απο τη hot φωτογράφηση με μαγιώ!!! :)

Λενακι πες μας νέα!

Lucky μην τον αμελησεις τον θυροειδη σου. Όταν τον ρυθμίσεις θα χάνεις και πιο εύκολα κιλα το ξέρεις έτσι;

Αχ... Ξυπνάει η μικρη, συγνώμη σε όσες δεν τους έγραψα, αν προλάβω μετα...

Φιλια

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!

katerina μου , καλη αρχη με τις ενεσουλες σου , ολα θα πανε καλα και σε λιγο καιρο θα εισαι και εσυ μια υπεροχη εγκυουλα.

MissPiggy μου, εκλαψε η μικρουλα σου ε? Αχ, αυτα τα μικρουλια θελουν τοσο πολυ προσοχη, δεν γινεται ομως , να μην γινουν μικροχτυπηματακια.

Lucky μου , καλα εκανες και σταματησες και τα αντισυληπτικα και το θεμα του θυροειδη ειναι πολυ σημντικο στην εγκυμοσυνη, θελει παρακολουθηση απο κοντα.

Kopelia μου , η Δημητρουλα αρχισε να γινεται παιδακι και θα ζωηρευει και θα σας τρελλανει και θα σας κουραζει , μα πρεπει να ειναι η πιο γλυκια κουραση ε?

Εγω καλα ειμαι, δουλεια περιμενω να περασουν οι μερες να ξαναδω το μικρο μου κοριτσακι, αχ ολα Θεουλη μου να ειναι καλα, μονο αυτο παρακαλω.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...