Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν θέλω ν έχω δίκιο, θέλω μια φορά να με πουν το πρόβλημα είναι το τάδε.... 6 χρόνια βαρέθηκα ν ακούω όλα είναι καλά.... μόνο το σπέρμα έχει θέμα.... συγνώμη για το ξέσπασμα 

Πες τα να σε βγουν από μέσα σου🤍. Αυτά τα χρόνια που προσπαθείς είσαι με τον ίδιο γιατρό ; 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Δεν πρέπει να απογοητευεσαι Athenian μου. Αυτα τα 2 μπορούν να κάνουν μια χαρα την δουλεια τους! Μακάρι να πανε όλα καλα, το εύχομαι πραγματικα κοριτσάκι μου..

Λίγη υπομονη!

Διαφημίσεις

Γεια σας. Παμε για το πρωτο μας μπανιο...

αθενιαν γραψε μας τι εγινε,οταν μπορεσεις. Ευχομαι να πανε ολα καλα και με τα 4 αυγουλακια σου.

Κατερινα μου το καφε θα ειναι απο την υστεροσκοπηση. Στα κεντρα μετρουν την περιοδο απο την ωρα που θα δεις κοκκινο αιμα. Σημερα πως εισαι?

Λενη μου ολα θελουν τον χρονο τους. Ισως φταιμε κι εμεις που ενθουσιαστηκαμε πολυ μαζι σου και δεν σε αφηναμε να προσγειωθεις και σου ηρθε αποτομα...Αν ειβαι ετσι ζητω συγνωμη για τον εαυτο μου. Θα περασει ομως να εισαι σιγουρη κι εχεις καθε δικαιωμα να εισαι οπως εισαι,αλλα δενεχεις δικαιωμα να το καλλιεργεις αυτο γιατι εμεις περιμενουμε τη παλια μας Λενη να επιστρεψει δυνατη και γελαστη οπως παντα.

Οι υπολοιπες ολες καλα?

Πολλα φιλια!

Γεια σας. Παμε για το πρωτο μας μπανιο...

αθενιαν γραψε μας τι εγινε,οταν μπορεσεις. Ευχομαι να πανε ολα καλα και με τα 4 αυγουλακια σου.

Κατερινα μου το καφε θα ειναι απο την υστεροσκοπηση. Στα κεντρα μετρουν την περιοδο απο την ωρα που θα δεις κοκκινο αιμα. Σημερα πως εισαι?

Λενη μου ολα θελουν τον χρονο τους. Ισως φταιμε κι εμεις που ενθουσιαστηκαμε πολυ μαζι σου και δεν σε αφηναμε να προσγειωθεις και σου ηρθε αποτομα...Αν ειβαι ετσι ζητω συγνωμη για τον εαυτο μου. Θα περασει ομως να εισαι σιγουρη κι εχεις καθε δικαιωμα να εισαι οπως εισαι,αλλα δενεχεις δικαιωμα να το καλλιεργεις αυτο γιατι εμεις περιμενουμε τη παλια μας Λενη να επιστρεψει δυνατη και γελαστη οπως παντα.

Οι υπολοιπες ολες καλα?

Πολλα φιλια!

καλο μπανακιιιιιιιιιιιιι και περιμενουμε φωτογραφιες της Δημητρουλας με το μαγιο της χαχαχαχαχα αλλα και πως αντεδρασε με την θαλασσα...........εγω ειμαι καλα σημερα το πρωι ειδα κανονικα αιμα και αυριο θα παω για εξετασεις και μακαρι να αρχισω και με τα φαρμακα......απο αγχος παμε πολυ καλα ειμαι πολυ χαλαρη και αισιοδοξη.........φιλακια πολλα

Καλησπέρα σας

Εγω είχα ένα πολυ δύσκολο βράδυ με ξενύχτια και πολλα κλάματα και απο τους 3 μας!

Ευτυχώς τώρα έχει αναλάβει ο άντρας μου και με έστειλε για ύπνο.

Αλλα πρώτα θηλαστρο, οπότε ευκαιρία να σας γράψω.

Αθενιαν μην στενοχωριεσαι, είπανε ένα και τυχερο. Και εσυ έχεις 2. Είναι μια χαρα. Σκεψου ότι και εγω δεν ήμουν σε καλύτερη θέση. Είχαν πάρει 4, προχώρησαν τα 3 αλλα τα 2 ήταν καλα... Και γαντζωθηκαν και τα 2! Οπότε μην απογοητεύεσαι γιατι ποτε δεν ξέρεις!

Να σκέφτεσαι θετικά! Και αύριο με το καλο η μεταφορά.

Λενακι δεν χρειάζεται να είσαι η ψυχή της παρέας πάντα... Όπως σου βγαινει αλλα καλα κανεις και δεν κάθεσαι σπίτι.

Κατερίνα, με το καλο να ξεκινήσεις

Κοπελια καλο μπανακι, ζηλεύω! Περιμένουμε ανταπόκριση!

Φιλια, πάω για ύπνο!

c12e25debb.png

Καλημερα κοριτσια,

Πως σας φαινονται τα αποτελεσματα των εκλογων? λετε να σωθουμε?

Κοπελια μου, τι ειναι αυτα που λες?? ειναι δυνατον να φταιτε εσεις που ενθουσιαστηκατε? Κι εγω ενθουσιασμενη ημουν απλα επειδη την εχω πατησει ημουν συγκρατημενη. Ομως πιστευα οτι θα πανε ολα καλα κι ισως γιαυτο απογοητευτηκα..

Τι εγινε εσεις? πηγατε τελικα για μπανακι? βουτηξατε?

Πιγγυ μου δυσκολα τα πραγματα ε? Τελικα καταφερες να κοιμηθεις?

Γιατι κλαιγανε τα σκιουρακια? ο Κ κολικους? Η Αλεξ? εσενα σου την βαρεσε φανταζομαι... Ο αντρας σου παντως καταπληκτικος που σας ανελαβε και τους 3 ;) πως εισαι σημερα?

Athenian καλως να δεχτεις τα εμβρυακια σου! Περιμενουμε τις καυτες εξελιξεις! Ποια θα ειναι η μερα της χοριακης? γυρω στις 7/7 υπολογιζω..

Κατερινα μου και απο σενα περιμενουμε νεα τι θα σου πει ο γιατρος! Θα κανεις σημερα τις εξετασεις ε? θα βγουν μεχρι το μεσημερι?

Εγω σημερα εχω βαρυ προγραμμα. Ερασμια και μετα Βας για να με δει..

Φιλια σε ολες και καλη εβδομαδα με ευχαριστα νεα!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

Leni μου, καταλαβαινω απολυτα τι περνας, ειναι πολυ δυσκολο να ερχονται τα θετικα και μετα γυρνας ξανα πισω και εμανα απο τις 3 αποτυχιες αυτη που με εχει πειραξει πιο πολυ ηταν η πρωτη γιατι ηταν θετικο και μετα αλλαξαν τα πραγματα. Καλο ειναι να ξεσπασεις για τα καλα 1-2 μερες και μετα παλι μπρος , παλι με επιμονη , παλι δυναμικη , γιατι και ο πολυς θρυνος δεν ειναι καλος μην σε παρει απο κατω. Ο στοχος ειναι μπροστα και θα τα καταφερεις, οσο για την Ερασμια νομιζω οτι κανεις την καλυτερη επιλογη , εγω ακομα πηγαινω στην Ερασμια και θα πηγαινω με το καλο μεχρι να γεννησω. Ειμαι σιγουρη οτι θα σε βοηθησει πολυ, αυτη την στιγμη χρειαζεσαι εναν ανθρωπο να πεις τα παντα που εχεις μεσα σου και να δεις πως θα σε βοηθησει και με το καλο με την επομενη προσπαθεια θα δεις πως θα νιωθεις αν ακολουθησεις τις συμβουλες της.Θα περιμενουμε νεα σου σημερα που θα πας Βασ και Ερασμια.

athenian μου, θα στο πω για ακομα μια φορα , δεν θελουμε πολλα ενα και καλο, κοιτα ποσα παραδειγματα , την MissPiggy που με 2 που εμειναν, εκανε διδυμα , εμενα που εβγαζα 25 και τι καταλαβα , οταν μου πειραν το ενα και μοναδικο κοιτα τι εγινε, γιαυτο σου λεω , χαλαρωσε οσο μπορεις , ολα θα πανε καλα , να εισαι αισιοδοξη για να σου ερθουν ολα θετικα .

Lucky μου καλη αρχη στην διατροφη σοτ , θα δεις θα χασεις τα κιλα που χρειαζεται και μετα βουρ για να μεινεις εγκυος. Εγω θα παω στις 27/06 στον γιατρο μας , με το καλο, ευχομαι το μωρακι μου να μεγαλωνει και ολα να ειναι καλα.Ο ανδρας ου πως ειναι σημερα , του περασαν οι πονοι?

katerina μου , πρεπει να εχεις παει για εξετασεις σημερα , καλα αποτελεσματα και με το καλο να αρχισεις , περιμενουμε νεα σου.

kopelia μου, πως ηταν το μπανακι σας, τρελλαθηκε η Δημητρουλα, βγαλατε καμια φωτογραφια?

MissPiggy μου, τα μωρακια πρεπει να τρωνε οταν θελουν, για αυτο αν κοιμηθηκες και μια ωρα παραπανω δοξα το Θεο να λες που ηρεμησες λιγακι. Μπραβο στον ανδρα σου ομως που σας βοηθαει, ειναι σημαντικο να νιωθεις οτι εχεις που να στηρηχτεις.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα και καλη βδομάδα!

Πέρασα όλη τη Κυριακή να κοιμάμαι! Ο μπαμπάς φρόντισε τα πάντα... Απο σκιουρινια μέχρι φαγητο... Και... Πάλι πτώμα είμαι!

Καλύτερα απο χτες σίγουρα αλλα και πάλι πτώμα. Νομίζω τόση κούραση μαζεμένα θέλει μέρες για να φύγει αλλα που να τις βρεις; Τώρα υπομονή ως το άλλο σκ!

Λενη μου, περιμένουμε νέα και απο τα 2 ραντεβού σου.

Αγγελική μου 1 βδομάδα και κάτι ως το επόμενο ραντεβού αλλα μην ανησυχείς, μια χαρα είναι το αστερακι σου! Με τόση προσοχή και τόση αγάπη, μια χαρα είναι!

Φιλια πολλα, καληνύχτα!

c12e25debb.png

Λενακι δεν ξέρω γιατι κλαιγανε...

Μερικές φορές δεν μπορείς να το βρεις...

Ο Κ πονουσε, αυτο το ξέρω. Η μικρη απλα ήταν ανήσυχη... Μπορει και χωρίς λόγο.

Μωρακια είναι και θέλουν αγκαλια, το να κανεις.

Παλιά λέγανε: 9 μήνες στην κοιλια, 9 μήνες αγκαλια, και είχαν δίκιο.

Φιλια και πάλι!

c12e25debb.png

Καλημεραααααα!

Τι κανετε κοριτσια μου?Πως ηταν τελικα το σ/κ σας?Κοπελια κανατε μπανακι με την Δημητρουλα?Τα κατεφερατε με τον αερα που ειχε χθες?

Σημερα θα εχουμε πολλα νεακια και περιμενουμε τις καλυτερες εξελιξεις απο την Αthenian,ετσι κοριτσακι μου?

Leni μου και εσυ να μας πεις τι σου ειπε ο γιατρος,ποιο ειναι το επομενο πλανο?

Αααααα περιμενουμε νεα και απο την συμπεθερα,μην ξεχνιομαστε!

Ειμαι 100% σιγουρη οτι ολες οι εξελιξεις στο καφε και τα πλανα των γιατρων για ολες μας θα ειναι πολυ καλυτερα απο τις πολιτικες εξελιξεις,και το πλανο για την κυβερνηση αυτης της χωρας!;)

Μισπιγκυ μου υπομονη θα ερθει και το επομενο σ/κ να κοιμηθεις παλι να το ευχαριστηθεις!

κοριτσια εγω χθες αρχισα να ζαλιζομαι με τον πρωινο καφε στα καλα καθουμενα και αυτο κρατησε ολη μερα!Μια ζαλαδα και μια μονιμη ναυτια μεχρι που το απογευμα ανεβασα και λιγο πυρετο,δεκατακια βεβαια αλλα δεν ηταν το καλυτερο μου.Τι ηταν αυτο δεν μπορω να καταλαβω!Στην αρχη νομιζα οτι ηταν τα συμπτωματα της ακατανομαστης(εχω παντα ζαλαδες και ναυτια λιγες μερες πριν) αλλα αυτο παρατραβηξε.Μα ολη μερα?Σημερα παντως σηκωθηκα και ειμαι περδικι εκτος απο το γεγονος οτι εφτιαξα καφε αλλα τζιφος στην πρωτη γουλια αρχισε να με ανακατευει και τον αφησα,μην περασω τα χθεσινα παλι!

Φιλια πολλα στα σκιουρακια,στη Δημητρουλα και στους ποδοσφαιριστες της Gemini(που μαλλον τρεχει και δεν φτανει :) ) και φυσικα σε ολες σας και περιμενουμε τα νεακια σας,εεεεεε?

Διαφημίσεις

helloοοοοο τι κανετε? Εμεις επιστρεψαμε τωρα μόλις. Η εμβρυομεταφορα πηγε πολυ καλα, αρκει να εχουμε και τη τυχη να προχωρήσει εστω ενα απο τα δυο εμβρυακια.!

Θελω πραγματικα να σας ευχαριστησω ολες για το ενδιαφερον σας!!!!!!!

Λενακι 30/6 θα κανω χοριακη! Ειμαι σιγουρη οτι σημερα που θα πας στο Βασ θα φύγεις και θα είσαι πολυ καλύτερα!!!! Περιμεννουμε νεα σου!

Πιγγυ μου φανταζομαι τη κούραση που θα έχεις....αξίζει όμως!!!!! Καλο κουραγιο κοριτσακι μου!!!!

helloοοοοο τι κανετε? Εμεις επιστρεψαμε τωρα μόλις. Η εμβρυομεταφορα πηγε πολυ καλα, αρκει να εχουμε και τη τυχη να προχωρήσει εστω ενα απο τα δυο εμβρυακια.!

Θελω πραγματικα να σας ευχαριστησω ολες για το ενδιαφερον σας!!!!!!!

Λενακι 30/6 θα κανω χοριακη! Ειμαι σιγουρη οτι σημερα που θα πας στο Βασ θα φύγεις και θα είσαι πολυ καλύτερα!!!! Περιμεννουμε νεα σου!

Πιγγυ μου φανταζομαι τη κούραση που θα έχεις....αξίζει όμως!!!!! Καλο κουραγιο κοριτσακι μου!!!!

Μπραβο κοριτσακι μου, καλα αποτελεσματα!! θα ειμαστε εδω και θα περιμενουμε μαζι σου. Τωρα ξεκουραση και ηρεμια! Σε ποσες μερες σου ειπε να πας δουλεια?

Τι ειπε η Ευη για τα εμβρυα? Προχωρησαν καλα??

athenian , μπραβο πολυ ευχαριστα τα νεα.Για τα εμβρυακια τι σου ειπε η εμβρυολογος , σου μιλησε αναλυτικα?

Με το καλο να γαντζωθουν και να μεινουν στην κοιλιτσα σου εννεα μηνες. Να εισαι αισιοδοξη , χαρουμενη και θα δεις που ολα θα πανε καλα και θα γινεις μια υπεροχη μανουλα.

Κοριτσια να σας πω και για αυτη την φιλη μου , που εκανε φυσικο με τον Βασ, αν θυμασται 1 χοριακη 335 , 2η χορ 900 και σημερα μετα λιγοτερο απο μια εβδομαδα 10.000, με ενα φυσικο εμβρυο. Γιαυτο Leni μου, παρε κουραγιο και θα δεις οτι ο φυσικος κανει θαυματα.

Φιλακια πολλα!

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...