Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν θέλω ν έχω δίκιο, θέλω μια φορά να με πουν το πρόβλημα είναι το τάδε.... 6 χρόνια βαρέθηκα ν ακούω όλα είναι καλά.... μόνο το σπέρμα έχει θέμα.... συγνώμη για το ξέσπασμα 

Πες τα να σε βγουν από μέσα σου🤍. Αυτά τα χρόνια που προσπαθείς είσαι με τον ίδιο γιατρό ; 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν????

Λενακι μου εισαι καλυτερα τωρα??? σε σκεφτομαι συνεχεια να το ξερεις.......βρεεεεεε παρε την " ξαδελφη " μου να πατε καμμια βολτιτσα να ηρεμησεις λιγο (για την φιλη σου με το ιδιο επωνυμο με το δικο μου λεω) :-P

μπααααααα ουτε τωρα γελασες??? εχασα μαλλον αυτο το χαρισμα να σε κανω να γελας:(

κοριτσια εγω τα ιδια με επιασε τωρα η κοιλια μου και ισως αυριο να αδιαθετησω αλλα αν γινει αυριο πως θα κανω τις εξετασεις που την δευτερη μερα θα ειναι κυριακηηηηηηη?????? με εχει πιασει αγχος ρε κοριτσια ας μην αδιαθετησω αυριο για μια μερα δεν χαθηκε ο κοσμος:(

φιλακια πολλα σε ολες

Διαφημίσεις

αχ αυτη η ζεστη δεν μπορω αλλο!!!!!!!!!θελω ενα αυτοματο ποτισμα να με ποτιζει συνεχεια χαχαχα!!!!!Σημερα καταλαβα οτι δεν χρειαζομαι γυμναστηριο με αυτη την ζεστη εχω αρχησει να λιωνω σιγα σιγα σαν τα σοκολατενια αυγα νιωθω!!!!

Και οπως διαπιστωνετε εχω και τρελη ορεξη απογευματιατικα!!!!

κοπελια μου σε τρεχει η μασκοτ μας?να το γυμναστηριο οχι ψεματα χαχαχα personal trainer η Δημητρουλα μας δεν μου τη στελνεις προς Κρητη μερια να ξεκουραστεις και συ να ευχαριστηθω και γω μωρουδιλα?

Αθενιαν μου πολυ χαιρομαι που θα πας αυριο για αυγουλομαζωμα,και ειμαι ακομα πιο χαρουμενη που δεν στραβωσε η ιστορια με την δουλεια σου και πηγαν ολα ρολοι!!!Θα δεις η Κυριακη που ερχεται θα ειναι μια υπεροχη μερααααα θα εχουμε πολυ καλα νεαααα!!!!

Πιγκυ μου μα ειναι δυνατον να μην συγκινησε οταν βλεπεις αυτα το δυο πλασματακια και ξερεις οτι ειναι δικα σου!!!!!Μπραβο σου που το παλευεις με τον θυλασμο και δινεις και στα δυο σκιουρακια σου απο το δικο σου γαλατακι!!!Και μια και τωρα ασχολουμε με τα κιλα για πες τα κιλακια της εγκυμοσινης φυγανε?Εχει επανελθει το σωμα σου η θα χρειαστει αρκετο καιρο ακομα?

Αγγελικουλα μου τελεια η ιδεα με το βιντεο του γαμου καλα πρεπει να συγκινηθικε πολυ ο αντρουλης σου!!!!Το μυαλο μου σπαω αλλα δεν θυμαμαι ποτε θα πας για να ξαναδεις το αστερακι σου???

Κατερινα μου που εισαι βρε παιδι?να μια φορα που σε ψαχνω και γω χαχαχα!!!! Ελπιζω να μην ανχωνεσαι η περιοδος θελει δεν θελει θα ερθει!!!!

Λενι μου ηταν μια στιγμουλα αδυναμίας παει περασε!!!Να σου πω την αληθεια εγω εχω αλλη γνωμη ναι και να μοιζεριασεις ναι και να κλαψεις ναι και να παραπονεθεις και ναι αν χρειαστει να σε κανακεψουν κιολας!!!Δεν ειναι λιγο αυτο που περνας και πιστευω οτι εχεις το καθε δικαίωμα να θρηνείς μια αποτυχια,θα μου πεις μα η ζωη συνεχίζεται δεν διαφωνώ απλα πιστευω οτι αν δεν το κανεις ετσι οπως νιωθεις θα το κουβαλας παντα μεσα σου!!

δομνινα μου ετοιμη για την εκδρομουλα σας???Αντε καλα να περασεις και να παρεις ενα σοκολατενιο χρωματακι!!!!!

Gossamer Reedglitter οσο για το συνοικέσιο τα εχουμε κανονισει η κατερινα θα κανει δυο γιους και εγω εχω σιγουρη την κορη οποτε να κανεις και συ μια κορακλα να γινουμε συμπεθερες!!!Καλα αυτο και αν θα ειναι τρελο να γινουμε συμπεθερες χαχαχαχα!!!!!!

βρε κοριτσια σκεφτομαι να κοψω τα αντισιλιπτικα πια η γνωμη σας???

κοριτσαρες μου φιλακια πολλα!!!!καλο Σαββατοκυριακο να περασουμε!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλημέρα κορίτσια,

Λενακι μου, μπορει να είσαι δυνατή πολυ αλλα είσαι και άνθρωπος! Μην ξεχνιόμαστε! Έχεις περάσει παρα πολλα με αυτήν την ιστορία και εμείς εδω σε καταλαβαίνουμε καλύτερα απ΄ολους... Και το χειρότερο είναι να σου δίνουν τη χαρα και να στην παίρνουν πίσω... Όπως έγινε τώρα, οπότε είναι λογικο να είσαι χειρότερα απ οποιαδήποτε άλλη φορα. Οπότε μην πιεζεσαι, εκφρασου όπως σου βγαινει!

Όσο για τον άντρα σου, εγω νομίζω ότι είναι ένα είδος άμυνας όλο αυτο για να προστατεύσει και τον εαυτό του αλλα κυρίως εσένα... Μην το υποτιμας, είναι καλο να έχεις κάποιον να σε τραβάει στην καθημερινότητα και να σου θυμίζει ότι αυτη είναι που έχει την μεγαλύτερη αξία...

Πάντως πολυ καλα έκανες και κανονισες με την Ερασμια. Νομίζω ότι θα σε βοηθήσει να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη.

Αθενιαν τώρα μάλλον μαζεύουν τα αυγουλακια σου! Καλη επιτυχία κοριτσάκι μου! Όλα θα πανε καλα! Περιμένουμε νέα σου ε; Μην μας αφήσεις σε αγωνία!

Δομνινακι, καλοριζικό το σπίτι, την Δευτέρα περιμένουμε περιγραφή ε! Και καλα μπάνια!!

Ζηλεύω!

Lucky, καλη αρχη με τη διατροφη. Θα αρχίσουν να φεύγουν τα κιλα και θα χαρεις! Θα δεις! Όσο για μένα που ρωτάς 2,5 κιλα παραπάνω απ΄οτι πριν είμαι. Αλλα είναι δύσκολο να τα χάσω τώρα... Πειναω πολυ και δεν μπορω να τρώω πολλα λαχανικά που τρώω συνήθως γιατι επιδεινωνουν τους κολικους του μικρού. Οπότε σιγά σιγά...

Κοπελια ελπίζω να πάτε για μπανακι με τη μικρη να μας πεις κατορθώματα!

Gossamer να μου φιλησεις οοοολα σου τα παιδάκια! Θέλω και γω πολλα παιδάκια τετράποδα!!

Κατερίνα μην αγχωνεσαι και την 3η μέρα να τις κανεις τις εξετάσεις δεν αλλάζει τίποτα!

Αγγελική μου φιλια στην κοιλιτσα σου.

Gemini πως παει; Κοιμάσαι καθόλου; Εγω μαξ 1,5 ώρα ανάμεσα σε κάθε ταισμα... Έχτες τα κράτησε ο μπαμπάς και κοιμήθηκα 2 ώρες και νόμιζα ότι ήταν ολόκληρο βράδυ!

Φιλια πολλα σε όλες!!

c12e25debb.png

Καλημερα κοριτσιαααα!

Αthenian περιμενουμε τα καλα σου νεα το συντομοτερο!Και οπως ειπαμε,ε?ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!

misspiggy μου η επιθυμια σου εξετελεσθη!Τωρα δωσε και εσυ πολλα σβουρηχτα φιλια στα σκιουρακια σου!!!!!

Katerna kai Lucky τωρα πια ειμαι απολυτα ηρεμη και ετοιμη να γινω μανουλα αφου τακτοποιησαμε και τα συνοικεσια.....εεεεε ρε κατι κρητικαρους να χαρω εγω!!!!!:D

Gemini κοριτσι μου ανασα δεν προλαβαινεις να παρεις ε?

Lenioooo πακεταρισε μπαγκαζια και τον αντρουλη σου και ελατε!Κερναω καφεδεεεεεες!

Κοπελια να περασετε ενα φανταστικο σ/κ και ελπιζω να μην φυσαει οσο εδω για να ευχαριστηθει η Δημητρουλα μπανακι!

Δομνινακι και Αγγελικουλα φιλια πολλα......

Καλημερα σε ολη την ομορφη παρεα!

Η Δημητρα ξυπνησε νωρις σημερα και τωρα νυσταξε και κοιμηθηκε οποτε βρηκα ευκαιρια να σας γραψω...

Ποιες θα πατε για μπανακι σημερα? Μαλλον οχι πολλες,ε? Εμεις εχουμε βαφτιση το απογευμα στη Ναυπακτο κι ετσι αναβαλλεται για αυριο το πρωτο μας μπανακι.

Αθενιαν με το καλο η ωοληψια και ευχομαι να γονιμοποιηθουν και τα 3 και να στα βαλουν στη κοιλιτσα!!!

Πιγκυ μου αφου σαραντισετε θα μπειτε σε καλυτερο προγραμμα. Θα κοιμουνται και τα μωρακια περισσοτερο και μετα τον τριτο μηνα θα κλεινετε και 5ωρα τη νυχτα. Τωρα στην αρχη ειναι λιγο δυσκολα,αλλα ο οργανισμος αντεχει κατα εναν παραδοξο τροπο.

Τζεμινι που εισαι? Εχεις μπλεξει,ε?Μας ελειψες...

Κατερινα ηρθε τελικα η περιοδος? Παντως μην αγχωνεσαι,ισχυει αυτο που σου ειπε και η Πιγκυ.

Λενη μου ολα καλυτερα? Θα φυγετε για ΣΚ?

AGELIK τι κανει η μπουμπουκα μας?Δος της ενα γλυκο φιλακι.

Gossamer εχει κι εδω αερα με πολλη ζεστη,αλλα οι παραλιες θα ειναι γεματες. Εσεις θα πατε για βουτιες?

Lucky πως αισθανεσαι με τη διαιτα? Ο αντρουλης σου πως ειναι απο την πλατη του?

Δομνινα καλα μπανια και ναι απολαυσετε το νεο σας σπιτι!Την επομενη φορα να εχεις φουσκωμενη κοιλιτσα!

Για τη Δημητρα τι να σας πρωτοπω? Οτι ειναι ολο ναζια?Οτι ξεκαρδιζεται ευκολα στα γελια? Οτι τρωει αλιωτο το φαγητο της και μαλιστα το συνοδευει και με τυρι? Οτι χθες μας εβγαλε γλωσσα? Οτι δεν την χορταινουμε? Τι να πω? Ειμαι εντελως χαζομαμα και οταν χρειαζεται να ειμαι αυστηρη κυριως στον υπνο της,στενοχωριεμαι λιγο,αλλα ξερω οτι ειναι για το καλο της.

Πολλα φιλια σε ολες και να περασετε υπεροχα!

Διαφημίσεις

Κοπελια μου κοιμηθήκαμε το πρώτο μας 4ωρο!!

Φάγανε στις 12 και αντι να ξυΠνησαν στις 3, ξύπνησαν τώρα που είναι 4!

Δεν ξέρω αν έκανα καλα που τα άφησα, τώρα έχω λίγες τύψεις... Αλλα νιώθω σαν να έχω κοιμηθεί βράδυ ολόκληρο με αυτήν την επιπλέον ώρα!

Φιλια.

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε???

εγω εχω σκασει απο την ζεστηηηηηηηηηηηηηηηη χαμος γινεται .........

Κοπελια μου και μισπιγκυ μου ακομα δεν μου ηρθε η περιοδος αλλα η κοιλια μου ποναει και εχω ολα τα συμπτωματα οτι θα ερθει....το προβλημα μου δεν ειναι οι εξετασεις αλλα ο γιατρος μου ειχε πει οτι πρεπει να αρχισω τα φαρμακα την δευτερη μερα και αν ειναι ετσι παει περασε το τρενο......δεν ξερω αν μπορω να τα αρχισω την τριτη,μαλλον οχι εεε???:( και αυτο που με τρελαινει ειναι οτι εχω προετιμαστει ψυχολογικα για ολο αυτο και αν δεν γινει θα στεναχωρηθω πολυ.......τελος παντων μακαρι να αδιαθετησω αυριο.........σημερα πηγαμε σε μια εκκλησια με τον αντρα μου που ειναι σε ενα χωριο η παναγια η μυργιοκεφαλιτισα μεγαλη η χαρη της ........μου εδωσε μια φιλη μου την ζωνη της παναγιας και την πηγα εκει για να την λειτουργισουν αυριο,εχετε ξανακουσει για την ζωνη????

Κοπελια περιμενουμε φωτογραφια της Δημητρουλας με μαγιοοοοοοοοο............

Gossamer Reedglitter εκλεισεεεεεεεεεεε θα γινουμε συμπεθερες παει και τελειωσε χαχαχαχαχαχα εσυ πως εισαι κοριτσακι μου ????

Lucky μου πως ειναι σημερα ο αντρας σου??? αν τελικα παω την δευτερα ηρακλειο θα σε παρω τηλεφωνο να βρεθουμε αν βεβαια μπορεις και εσυ......

Λενακι μου τι κανεις σημερα???? εφτιαξε λιγο η διαθεση σου???? φιλακια πολλα πολλα να προσεχεις........

Δομνινα μου πως ειναι το καινουργιο σας σπιτι??? σου αρεσει??? μαλλον τωρα θα εισαι σε καμμια παραλια μην καθησεις πολυ στον ηλιο και μας καεις εεεεε?

Αγγελικουλα εσυ μπορεις να κανεις μπανιο στην θαλασσα ή το απαγορευει ο γιατρος ???

atheniannnnnnn πως πηγε η αυγουλομαζωξει???περιμενουμε νεα σου οποτε μπορεις........

κοριτσια να ρωτησω και κατι αλλο μετα την ωοληψια μπορεις να γυρισεις στην δουλεια ??? πονας???? εχεις αιμα ή οχι???? αυτα τα......λιγα

σας φιλω ολεςςςςςςςςςςς καλο σαββατοκυριακο να περασετε............

Διαδυκτιακές μου φιλεναδίτσες επέστρεψαααααα!!!! Μόλις ήρθα σπίτι γιατί μετά την ωοληψία πήγαμε για κάτι δουλίτσες και κατευθείαν μπήκα να σας πω τα νεα μου.

Λοιπόν τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά μπορώ να πω....πήραμε 4+1!!!!!!

Το ένα ήταν μικρό αλλά μου το πήραν και τα μεγάλα ήταν 4!!!!! Τώρα εύχομαι να γονιμοποιηθούν και να μας δώσουν καλές διαιρέσεις. Πραγματικά έχω άγχος για την αυριανή μέρα που θα με ενημερώσουν πως πάνε! Αχ Παναγίτσα μου κάνε το θαύμα σου!!!! Εγώ είμαι πολύ καλά. Το άγχος συνεχίζεται και η καρδιά μου χτυπάει δυνατά για τα αυριανά αποτελέσματα.

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για τις ευχές σας, τη θετική ενέργεια και τη δύναμη που μου δίνετε!!!!

Lucky μου sorry που δε σε πήρα τηλ αλλά επειδή ήμασταν έξω δε μπορούσα να μιλήσω.

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!

Διαδυκτιακές μου φιλεναδίτσες επέστρεψαααααα!!!! Μόλις ήρθα σπίτι γιατί μετά την ωοληψία πήγαμε για κάτι δουλίτσες και κατευθείαν μπήκα να σας πω τα νεα μου.

Λοιπόν τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά μπορώ να πω....πήραμε 4+1!!!!!!

Το ένα ήταν μικρό αλλά μου το πήραν και τα μεγάλα ήταν 4!!!!! Τώρα εύχομαι να γονιμοποιηθούν και να μας δώσουν καλές διαιρέσεις. Πραγματικά έχω άγχος για την αυριανή μέρα που θα με ενημερώσουν πως πάνε! Αχ Παναγίτσα μου κάνε το θαύμα σου!!!! Εγώ είμαι πολύ καλά. Το άγχος συνεχίζεται και η καρδιά μου χτυπάει δυνατά για τα αυριανά αποτελέσματα.

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για τις ευχές σας, τη θετική ενέργεια και τη δύναμη που μου δίνετε!!!!

Lucky μου sorry που δε σε πήρα τηλ αλλά επειδή ήμασταν έξω δε μπορούσα να μιλήσω.

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!

Αντε με το καλο κοριτσακι μου!Ειδες που μεχρι τωρα ολα πανε πολυ καλα?Ετσι θα συνεχισει και αυριο θα πααρεις ευχαριστα νεα!Θα δεις!Θετικη σκεψη πανω απ'ολα και μεχρι τις αρχες του επομενου μηνα θα εχουμε την καραθετικοτατη χοριακη σου!!!!!!

Σε φιλω και εχεις την οοοοολη μου την θετικη σκεψη και ενεργεια μαζι σου!!!!!!

Athenian μου μπράβο! Πολυ ευχάριστα νέα τελικα! Είδες; Εύχομαι να πανε καλα και τα 4 και να μην ξέρουν ποιο να πρώτοδιαλέξουν!

Περιμένουμε νεα σου αύριο!

Κατερίνα μου έχεις άγχος χωρίς λόγο κοριτσάκι μου. Μην ανησυχείς τόσο! Και σήμερα να σου έρθει η περίοδος δεν υπάρχει πρόβλημα. Μακάρι να αρχίσεις αυτο το μήνα αλλα ΧΑΛΑΡΩΣΕ και κρατά δυνάμεις για μετα!

Εγω comme si, comme ca, για όσες ξέρουν γαλλικά!

Φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

Athenian μου μπράβο! Πολυ ευχάριστα νέα τελικα! Είδες; Εύχομαι να πανε καλα και τα 4 και να μην ξέρουν ποιο να πρώτοδιαλέξουν!

Περιμένουμε νεα σου αύριο!

Κατερίνα μου έχεις άγχος χωρίς λόγο κοριτσάκι μου. Μην ανησυχείς τόσο! Και σήμερα να σου έρθει η περίοδος δεν υπάρχει πρόβλημα. Μακάρι να αρχίσεις αυτο το μήνα αλλα ΧΑΛΑΡΩΣΕ και κρατά δυνάμεις για μετα!

Εγω comme si, comme ca, για όσες ξέρουν γαλλικά!

Φιλια σε ολες

Λενακι μου γιατι ετσι??? δεν πηγατε τελικα πουθενα???

με εχει πιασει το αγχος γιατι εδω και δυο ωρες εχω καφε αλλα μονο στο σκουπισμα τι ειναι τωρα αυτο περιοδος ή οχι ??? γιατι εμενα παντα μου ερχεται μπαμ και κατω τωρα γιατι ειναι ετσι???

Κατερινακι σου ήρθε τελικα περίοδος; Μπορει μωρε να είχε καμία ψιλοανωμαλια λόγω της υστεροσκοπησης.. Γιαυτο να είχες αυτα τα καφε στην αρχη..

Εμείς πήγαμε χθες σε κάτι φίλους και μετα σε κάτι γεννεθλια αλλα γενικα αυτές τις μέρες, δεν ξερω, δεν μου βγαίνει γενικώς να είμαι καλα. Θα μου περάσει μωρε..

Athenian έχουμε κανένα νέο ή ακόμα;

Καλησπερα κοριτσάκια μου. Σας γράφω από το κινητό στα γρήγορα γιατί θα φύγουμε. Λοιπόν τελικά δε μας πήγε όσο καλα πιστεύαμε. Τα 2 ωάρια ήταν ανώριμα και από τα υπόλοιπα 3 γονιμοποιηθηκαν τα 2. Αύριο θα παραλάβουμε. Φιλάκια σε όλες.

Κατερινακι σου ήρθε τελικα περίοδος; Μπορει μωρε να είχε καμία ψιλοανωμαλια λόγω της υστεροσκοπησης.. Γιαυτο να είχες αυτα τα καφε στην αρχη..

Εμείς πήγαμε χθες σε κάτι φίλους και μετα σε κάτι γεννεθλια αλλα γενικα αυτές τις μέρες, δεν ξερω, δεν μου βγαίνει γενικώς να είμαι καλα. Θα μου περάσει μωρε..

Athenian έχουμε κανένα νέο ή ακόμα;

καλησπερα Λενακι μου ναι τελικα σημερα το πρωι μου ηρθε κανονικα αρα αυριο το πρωι θα παω για εξετασεις και βλεπουμε τι θα μας πει ο γιατρος.......σημερα εισαι εσυ καλυτερα????? εχει ζεστη???? γιατι εδω εχουμε σκασει............φιλακια πολλα

Καλησπερα κοριτσάκια μου. Σας γράφω από το κινητό στα γρήγορα γιατί θα φύγουμε. Λοιπόν τελικά δε μας πήγε όσο καλα πιστεύαμε. Τα 2 ωάρια ήταν ανώριμα και από τα υπόλοιπα 3 γονιμοποιηθηκαν τα 2. Αύριο θα παραλάβουμε. Φιλάκια σε όλες.

καλησπερα κοριτσακι μου και τα δυο μια χαρα ειναιιιιιιι μακαρι να γαντζωθουν στην κοιλιτσα σου και να μεινουν εκει 9 μηνες..........φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...