Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα κ εγώ πολύ ανοιχτόχρωμη είμαι αλλά έχω πάρα πολλές συγγενείς ελιές πάνω μου. Αλλά αυτήν εκεί κάτω δεν της έδινα ιδιαίτερη σημασία 🤭 δεν το είχα σκεφτεί να είμαι ειλικρινής. 

Καλημέρα επιτέλους επιτέλους επιτέλους ήρθε! Είχα πολλά χρόνια να χαρώ που την είδα 😂 εσύ τώρα περιμένεις πρώτη μετά την αποτυχημένη ετ σωστά ή έχω μπερδευτεί; 

Όχι κορίτσι μου η 3η φορά είναι τώρα ,είπαμε να αφήσουμε 2 κύκλους... βγήκαν και τα αποτελέσματα lh 10.3 

Προγεστερονη  0.22 . Ε2 114 και fsh 10 

Τώρα περιμένω τηλ να με πει τι γίνεται 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου!

Λενη κοριτσι μου εισαι θεα!Σε συγχαιρω για την δυναμη που δειχνεις!Αν και ζω στις κυκλαδες δυστυχως δεν εχω ιδεα απο Τζια για να σου δωσω πληροφοριες αλλα μαλλον μου ειναι ευκολο να μαθω απο γνωστους,οποτε αν θες μου λες!

Κατερινα και Lucky εκλεισε!ραντεβου του χρονου με τα μπεμπε μας,εγω στην Κρητη και καπακια εσεις στην Συρο η και το αναποδο.Και που ειστε τα συνοικεσια θα τα κανουμε μεταξυ μας,ολο και καποιο ζευγαρακι θα μας κατσει δεν μπορει!:)

Athenianκοριτσι μου τι ειπαμε?Γκρινιαξε οσο θες αλλα μην μου αγχωνεσε!Ολα καλα θα πανε,μαλλον οχι καλα απλα αλλα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!

Agelic συγχαρητηρια!Ακουγονται ολα φανταστηκα,να σκεφτεις οτι και εγω που δεν το εχω καθολου με αυτα τα ρομαντικα (καραπαρθενος παιδι μου,δεν υπαρχει τιποτε αλλο απο την λογικη:tongue:) κατασυγκηνιθηκα!Και του χρονου κουκλιτσα μου με το αστερακι σας!

Misspiggyεγω σε ρωτησα γιατι καποια στιγμη διαβαζα τα μυνηματα σου και αλλη ωρα εβλεπα στο fotum και αλλη εγραφες εσυ και αναρωτιομουν αν εχω χαζεψει τελειως :?Υπομονη με τους κολικους και θα δεις τα σκιουρακια σου θα ξεπεταχτουν μανι-μανι!

Σας φιλω οοοοολες γλυκα!

Διαφημίσεις

athenian το πιο σημαντικο , αλλα και δυσκολο , ειναι το οτι πρεπει να μην αγχονεσαι , να εισαι ψυχραιμη και πανω απο ολα πολυ αισιοδοξη και θα δεις που ολα θα πανε καλα και σε λιγο καιρο θα φουσκωσεις με το καλο.

Cossamer σε ευχαριστω πολυ , πραγματι ηταν συγκινητικη στιγμη.

Leni μου, η Τζια ειναι πολυ ωραια, ειχα παει αλλα πριν χρονια, και δεν πολυ θυμαμαι να σου πω ακριβως, αλλα θα δεις που θα περασετε τελεια.

Φιλακια !

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Ειναι αργα αλλα δεν μπορω να κοιμηθω.. Με έχει πιάσει το παράπονο πάλι.. Είχα λίγο αίμα απο χθες και έλεγα μήπως αδιαθετησα αλλα σήμερα μου ψιλοσταματησε. Πήρα τον βας. Να τον ρωτήσω αν πιστεύει ότι ειναι απο την απόξεση ή περίοδος και μου είπε ότι ειναι απο την απόξεση. Είχαμε κανονίσει να πάμε για μπάνιο στην πισίνα στο Σπιτι μιας ξαδερφης μας το Σάββατο, και την Κυριακή σε καμία θάλασσα αλλα ο βάς μου είπε όχι μπάνιο ούτε επαφές ακόμα, ενω αρχικά μου είχε πει Μια εβδομάδα .. Να πάω να με δει την Δευτέρα λέει και βλέπουμε. Ο άντρας μου κουραστηκε λέει με τις εγκυμοσυνες και όλα αυτα (μεταξύ μας, το σεξ που δεν μπορούμε να κάνουμε ειναι το βασικο πρόβλημα) και γενικα, δεν ξερω, νοιώθω πολυ περίεργα τώρα, νοιώθω σαν να μην με καταλαβαίνει κανείς, σαν να το περνάω μονη μου και να προσπαθώ να είμαι δυνατή και να μην το βάζω κάτω και να είμαι εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις μου και να δείχνω καλα, γιατι απλα αυτο πρεπει να κάνω, γιατι η ζωή συνεχίζεται και γιατι πρέπει να δείξω κουράγιο και να συνεχίσω.. Και ώρες ώρες τα καταφέρω να είμαι δυνατή και να έχω το κουράγιο όμως αυτη ακριβώς τη στιγμη νοιώθω πολυ μονη και αδύναμη... Και γιαυτο σας γράφω, γιατι είστε η παρέα μου, και γιατι δεν χρειάζεται να μου πείτε κάτι, αρκεί που μοιραστηκα μαζι σας αυτα που ενοιωσα αυτη τη δύσκολη στιγμη.. Κι ευχαριστω που με ακούτε πάντα, χαίρομαι που σας έχω κορίτσια..

Καληνύχτα και αύριο θα ξημερώσει μια άλλη μέρα..

Ειναι αργα αλλα δεν μπορω να κοιμηθω.. Με έχει πιάσει το παράπονο πάλι.. Είχα λίγο αίμα απο χθες και έλεγα μήπως αδιαθετησα αλλα σήμερα μου ψιλοσταματησε. Πήρα τον βας. Να τον ρωτήσω αν πιστεύει ότι ειναι απο την απόξεση ή περίοδος και μου είπε ότι ειναι απο την απόξεση. Είχαμε κανονίσει να πάμε για μπάνιο στην πισίνα στο Σπιτι μιας ξαδερφης μας το Σάββατο, και την Κυριακή σε καμία θάλασσα αλλα ο βάς μου είπε όχι μπάνιο ούτε επαφές ακόμα, ενω αρχικά μου είχε πει Μια εβδομάδα .. Να πάω να με δει την Δευτέρα λέει και βλέπουμε. Ο άντρας μου κουραστηκε λέει με τις εγκυμοσυνες και όλα αυτα (μεταξύ μας, το σεξ που δεν μπορούμε να κάνουμε ειναι το βασικο πρόβλημα) και γενικα, δεν ξερω, νοιώθω πολυ περίεργα τώρα, νοιώθω σαν να μην με καταλαβαίνει κανείς, σαν να το περνάω μονη μου και να προσπαθώ να είμαι δυνατή και να μην το βάζω κάτω και να είμαι εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις μου και να δείχνω καλα, γιατι απλα αυτο πρεπει να κάνω, γιατι η ζωή συνεχίζεται και γιατι πρέπει να δείξω κουράγιο και να συνεχίσω.. Και ώρες ώρες τα καταφέρω να είμαι δυνατή και να έχω το κουράγιο όμως αυτη ακριβώς τη στιγμη νοιώθω πολυ μονη και αδύναμη... Και γιαυτο σας γράφω, γιατι είστε η παρέα μου, και γιατι δεν χρειάζεται να μου πείτε κάτι, αρκεί που μοιραστηκα μαζι σας αυτα που ενοιωσα αυτη τη δύσκολη στιγμη.. Κι ευχαριστω που με ακούτε πάντα, χαίρομαι που σας έχω κορίτσια..

Lenμου καλημερα η νεα μερα ξημερωσε,παρε βαθια ανασα και συνεχισε αυτο πρεπει να κανεις να κινιγησεις το ονειρο σου!!!Λογικο ειναι ο αντρας σου να κουραστικε αλλα πιστευω οτι πιο πολυ στεναχωριεται για σενα που το περνας ολο αυτο καθε φορα και δεν ξερει πως να σε βοηθήσει.Υπομονη και επιμονη και θα δεις ολα θα γινουν οπως τα εχετε ονειρευτει,το ξερω ειναι δυσκολο αλλα τωρα που μπηκαμε στο χορο θα χορεψουμε.μην φοβασαι ολα θα φτιαξουν εκμεταλευσου την καθε ευκαιρια και σε λιγο καιρο θα κρατας το μωρο που τοσο πολυ θελεις στα χερια σου!!!Σ'αγαπαμε πολυ και θα ειμαστε διπλα σου σε οτι χρειαστεις!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

καλημερα κοριτσια!

Leni μου, ειναι απολυτος φυσιολογικο ωρες ωρες να σε πιανει το παραπονο και να νιωθεις αυτα τα συναισθηματα, ειμαι σιγουρη οτι ολες μας σε καταλαβαινουμε απολυτα. Ο ανδρας ειναι διαφορετικος απο τις γυναικες που κανουν περισσοτερη υπομονη , αλλα με την υπομονη τους και την επιμονη τους τα καταφερνουν και φτανουν τον στοχο τους. Εσυ εισαι απο αυτες τις γυναικες που ειναι επιμονες και βαζουν στοχους και θα δεις οτι ολο αυτο θα σε δικαιωσει. Εισαι δυνατη γυναικα και θα τα καταφερεις, φυσικο ειναι ωρες ωρες να σε παιρνει απο κατω, αλλα δυναμικα την επομενη μερα συνεχιζεις και γιαυτο θα σε συγχαρω για ακομα μια φορα. Θα δεις που οταν με το καλο θα φτασεις τον στοχο σου θα τα ξεχασεις ολα , θα σβηστουν μονομιας, αυτο να σκεφτεσαι και ολα θα φτιαξουν.

Εμεις ειμαστε κοντα σου, να το ξερεις, εισαι πολυ καλη κοπελα και σου αξιζουν τα καλυτερα.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολη την παρεα!Σημερα μειναμε σπιτι του αντρουλη μου ποναει η πλατουλα του,τον βασανιζει τωρα μια 15αρια μερες αλλα δεν θελει να παει στον γιατρο,οποτε σημερα δεν αντεχε αλλο και πηρε αδεια απο την δουλεια!!Χθες πηγα στον διατροφολογο μου ειπε οτι με βασει τις μετρισεις που καναμε εχω πολυ καλο μεταβολισμο καιει 30% παραπανω απο το φισιολογικο αν δεν ειχα τετοιο μεταβολισμο θα ημουν 170 κιλα σιγουρα!!!!Μου ειπε ακομα οτι σε σχεση με το βαρος μου το λιπος ειναι σε μικροτερο ποσοστο απο οτι επρεπε,δηλαδη εχω περισσοτερη μυικη μαζα η αυτο ειναι κατακρατιση υγρων το μηχανιμα δεν μπορει να το ξεκαθαρισει.ξεκινησα χθες κανονικα!!!Βεβαια να σας πω οτι η ζυγαρια του με βγαζει 5 κιλα πιο αδυνατη,αφου του εκανα και πλακα ''α εσυ του λεω εισαι πολυ καλος μολις ηρθα εχασα 5 κιλα'' ξεκιναμε λοιπον με 131,7 και σε 11 μερες θα ξαναπαω να σας πω ποσα εχασα!!!!

περιμενω τα νεα σας σημερα!!!!

Αθενιαν τι ωρα θα πας αυριο για ωοληψια?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλημερααααα!

Λενηχαιρομαι που νιωθεις καλυτερα που τα εβγαλες απο μεσα σου και να σου πω θα συμφωνησω με τα κοριτσια οτι και ο αντρουλης σου μαλλον εσενα σκεφτεται περισσοτερο και δεν θελει να του στεναχωριεσαι και να ταλαιπωρεισαι!Αλλα ακομα και το σεξ να ειναι νομιζω οτι πρεπει να τον δικαιολογησεις λιγουλακι και σκεψου το ποσο σε θελει και σ'αγαπαει και ισως του λειπει η ερωτικη σας ζωη οχι μονο για "αναπαραγωγη" αλλα το δεσιμο μεταξυ σας!Ειπαμε εισαι δυνατη και εχεις των θαυμασμο μας,ομως κοριτσι μου και εσυ εισαι πανω απο ολα ανθρωπος και ειναι απολυτα φυσιολογικο να λυγισεις καποιες στιγμουλες!

Lucky μου τα συγχαρητηρια μου...μα με το που πηγες να χασεις 5 κιλα?:)

Κοριτσια μου εγω δεν εχω νεακια περιμενω την ακατανομαστη σε καμια βδομαδα για να ξεκινησω!

Σας φιλω γλυκα ολες και σας στελνω την πιο γλυκια μου καλημερα!!!!!!!!

Γλυκιά μου Λένη..

Είναι τόσο ζόρικο όλο αυτό που περνάς αυτή τη στιγμή.. και καλό μου κορίτσι δεν είναι απαραίτητο να είσαι και να φαίνεσαι δυνατή αν εσύ δεν το αισθάνεσαι.. Πιο κουραστικό και ψυχοφθόρο είναι να καμουφλάρουμε τα συναισθήματά μας για το καλό τον άλλων παρά να τα αφήνουμε ελεύθερα.. Το να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να νιώσει όπως πραγματικά αισθάνεται και όχι όπως πραγματικά πρέπει νομίζω ότι θα σε λυτρώσει στ' αλήθεια..

Καταλαβαίνω τον άνδρα σου... όπως όλοι οι άνδρες δεν έχουν ιδιαίτερη αντοχή ούτε στον πόνο, ούτε στην ταλαιπωρία αλλά ούτε και επιμονή σε οτιδήποτε.. Εγώ εννοείται ότι μετά τις αποξέσεις μου το σεξ το είχα ξεγράψει.. Δεν είχα διάθεση βρε παιδί μου αλλά με τίποτε λέμε.. Και ο άνδρας μου ούτε καν προσπάθησε να φέρει την κουβέντα εκεί.. Με άφησε εμένα να αποφασίσω το πότε θα είμαι έτοιμη..

Πρέπει ο οργανισμός σου να αναρρώσει πλήρως κοριτσάκι μου.. στην τελική υπάρχει ανοιχτή πληγή στον οργανισμό σου και δεν είναι ώρα τώρα για να κολλήσεις κανένα μικρόβιο από το πουθενά.. Λίγη υπομονή ακόμη και όλα θα γίνουν στην ώρα τους..

Είμαι εδώ και σε σκέφτομαι..

L2qIp2.png

Λενάκι μου γλυκό, η ψυχολογία σου αυτή τη στιγμή δε μπορεί να είναι και η καλύτερη και αυτό είναι το φυσιολογικό. Οι γυναίκες προσπαθούμε να είμαστε δυνατές και σίγουρα τα καταφέρνουμε καλύτερα από τους άντρες. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να νοιώθεις και ότι πιέζεσαι γιατί εσύ είσαι αυτή και που το περνάς περισσότερο από κάθε άλλο.

Είμαι σίγουρη ότι το ταξιδάκι που θα κάνετε θα σας ανανεώσει και θα χαλαρώσετε.

Ο ρόλος της γυναίκας τελικά είναι πολύ δύσκολος και πολύπλοκος.... τα καταφέρνουμε όμως πολύ καλά και είμαι σίγουρη γι΄αυτό. Με τη δύναμη σου και τη θέλησή σου όλα θα τακτοποιηθούν γιατί δεν είσαι άτομο που το βάζει κάτω. Όπως είπες και εσύ σήμερα είναι μια νεα μέρα και δε θα την αφήσεις να είναι σα τη χθεσινή. Βαθιές ανάσες και πάμε μπροστά!!!!

Φιλάκια πολλά....!!!!

καλημερα σε ολη την παρεα!Σημερα μειναμε σπιτι του αντρουλη μου ποναει η πλατουλα του,τον βασανιζει τωρα μια 15αρια μερες αλλα δεν θελει να παει στον γιατρο,οποτε σημερα δεν αντεχε αλλο και πηρε αδεια απο την δουλεια!!Χθες πηγα στον διατροφολογο μου ειπε οτι με βασει τις μετρισεις που καναμε εχω πολυ καλο μεταβολισμο καιει 30% παραπανω απο το φισιολογικο αν δεν ειχα τετοιο μεταβολισμο θα ημουν 170 κιλα σιγουρα!!!!Μου ειπε ακομα οτι σε σχεση με το βαρος μου το λιπος ειναι σε μικροτερο ποσοστο απο οτι επρεπε,δηλαδη εχω περισσοτερη μυικη μαζα η αυτο ειναι κατακρατιση υγρων το μηχανιμα δεν μπορει να το ξεκαθαρισει.ξεκινησα χθες κανονικα!!!Βεβαια να σας πω οτι η ζυγαρια του με βγαζει 5 κιλα πιο αδυνατη,αφου του εκανα και πλακα ''α εσυ του λεω εισαι πολυ καλος μολις ηρθα εχασα 5 κιλα'' ξεκιναμε λοιπον με 131,7 και σε 11 μερες θα ξαναπαω να σας πω ποσα εχασα!!!!

Lucky μου περαστικούλια στον αντρούλη σου!!! Ελπίζω με τη σημερινή αδειούλα να ξεκουραστεί και να περάσει η μέση του. Είμαι σίγουρη ότι θα τον φροντίσεις με το παραπάνω ;)

Όσο για το μεταβολισμό σου αυτό είναι καταπληκτικό. Θα δεις πως θα φεύγουν τα κιλά και δε θα το καταλαβαίνεις.!!!!! Είσαι πολύ τυχερή μπράβο κοριτσάκι μου!

Αύριο το πρωί κατά τις 9.30 θα κάνουμε την ωοληψία....

Διαφημίσεις

Γειά σας σε όλη την όμορφη παρέα...

Κορίτσια συγνώμη που αργώ να γραψω, αλλά διαβάζω τα νέα σας απο το κινητό και όταν πάω να γράψω απο το λαπτοπ με παίρνει ο ύπνος στη μέση γιατί συνήθως γράφω το βράδυ που κοιμάται η ζουζού.

Επειδή έχει ξυπνήσει και άρχισε τα νάζια της πάλι, σας γράφω βιαστικά...

Λένη μου έχεις δικαίωμα να ξεσπάσεις και έχεις απόλυτο δίκιο να νιώθεις έτσι. Φανταζομαι οτι τα έχετε συζητήσει με τον αντρα σου και είμαι σίγουρη οτι σε αγαπάει τόσο πολύ που θα σε στηρίξει. Μη νομίζεις όμως οτι είναι εύκολο και για τους άντρες να τα περνούν όλα αυτα. Και γι αυτούς είναι ψυχοφθορα, αλλά για άλλους λογους. Η γυναίκα έχει και τα σωματικά και τα ψυχολογικά και τα πάντα να αντιμετωπίσει. Υπομονή και θα περάσουν όλα...Σε αγαπάμε πολύ :)

Lucky μου καλη επιτυχία στο ξεκίνημά σου και εύχομαι να τα χάσεις γρήγορα και να γίνεις μια κούκλα (όχι οτι δεν είσαι και τώρα) μαμά :)

Athenian με το καλό η ωοληψία αύριο και θα περιμένουμε τα νέα σου..

Κορίτσια δεν προλαβαίνω να γράψω άλλα...

Σας φιλώ όλες και σας σκέφτομαι, αλλά η Δήμητρα μεγάλωσε αρκετά για να με αφήνει να γράφω... Καλό μεσημέρι!

Κοριτσακια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια,

Ξερω οτι κι αυτος περναει ζορι και οτι δεν ξερει και πως να το χειριστει πολλες φορες. Γιαυτο κι εγω δεν θελω να κλαιω και να ειμαι χαλια συνεχως γιατι ενταξει, την πρωτη φορα που συνεβη ενοιωθα καπως σαν να ειχα το δικαιωμα, την δευτερη επισης, την τριτη αρχισε να γινεται κουραστικο, την τεταρτη ενοιωθα οτι δεν αντεχω αλλο, ε, και τωρα εχει παρατραβηξει αυτη η παρατεταμενη αποτυχια, δεν θελω και να νοιωσει οτι οσο κανουμε προσπαθειες και οσο κατι δεν πηγαινει καλα, θα πρεπει συνεχως να με παρηγορει και να εχουμε ενα σωρο παρατραγουδα. Τον επιβαρυνει και τον κουραζει κι αυτον ολο αυτο και γιαυτο προσπαθω να ειμαι δυνατη για να μην ειμαστε συνεχως μιζεριασμενοι.. Αυτο βεβαια εμενα με καταπιεζει πολλες φορες γιατι δεν νοιωθω την ανεση να κλαψω, να γκρινιαζω, να το συζηταω, να μιζεριασω. Κι ετσι ερχομαι εδω σε σας και πρηζω εσας!! χαχα Τι να κανετε κι εσεις? Με ανεχεστε!

Lucky μου καλη αρχη κοριτσακι μου, ειμαι σιγουρη οτι θα τα πας πολυ καλα, θα σε βοηθησει πολυ κι η διατροφολογος και θα χανεις τα κιλακια σαν καραμελιτσες (οπως λεμε, τα τρωει σαν καραμελιτσες, εσυ θα τα χανεις σαν καραμελιτσες) Περιμενουμε νεα σου για το πως τα πας! Περαστικα και στον αντρουλη σου.

Κοπελια μου, και να μην μας γραφεις, ξερουμε ποσο εχει ζωηρεψει η μασκοτ μας και δεν σε παρεξηγουμε. Ξερουμε οτι μας διαβαζεις..Σ'ευχαριστω πολυ, το ξερω οτι μ'αγαπατε, κι εγω το ιδιο νοιωθω.

Τι θα κανετε το ΣΚ? θα οπατε για κανενα μπανακι την Δημητρουλα?

Athenian καλη επιτυχια αυριο!

Θα περιμενουμε νεα σου οποτε μπορεσεις, ευχομαι να πανε ολα καλα! Η Κυριακη θα ειναι κρισιμη μερα, αλλα θα ερθει με καλα νεα...

Δομνινα μου τα εχεις περασει-δυστυχως-και ξερεις.. Μια σου περναει λιγο μια νοιωθεις χαλια, ειναι φυσικο το ξερω αλλα θελω να περασει ο καιρος λιγο να επανελθω στα φυσιολογικα μου. Ακομα και το σεξ, ναι μεν δεν το σκεφτομαι αλλα πιστευω οτι κανει καλο στο ζευγαρι οταν υπαρχει, και τον καταλαβαινω κι αυτον απλα κι εγω δεν μπορω να κανω κατι! Αφου μου το απαγορευει και ο γιατρος. Τελοσπαντων... Καλα να περασετε κοριτσακι μου στο εξοχικο σας και να κανεις τα μπανακια σου να χαλαρωσεις, γιατι κι εσυ ξεκινας συντομα!

Gossamer μου εισαι πολυ γλυκια, ετσι ειναι οπως τα λες. Μακαρι να ημουν κι εγω τωρα στην ωραια Συρο, να πινω τα καφεδακια μου, να κανω τα μπανακια μου στον Γαλησσα, να δεις πως θα μου εφτιαχνε η διαθεση..χαχα

Αγγελικ μου, ακολουθωντας τα βηματα σου-παλι- και μετα απο συμβουλη της Πιγγυς μας επισης, πηρα τηλ την Ερασμια (ψυχολογο του Medimall, για οσες δεν ξερουν) να κλεισουμε ραντεβου. Αν δω οτι με βοηθαει και το χρειαζομαι, θα κανω μερικες συνεδριες.. Ξερω οτι εσενα σε εχει βοηθησει και ισως χρειαζομαι μετα απο ολα αυτα μια γενικοτερη υποστηριξη..

Κοριτσακια πρεπει να φυγω, εχω μια δουλιτσα εκτος γραφειου..

Φιλια σε ολες ανεξαιρετως xx

κοριτσακι μου δεν θελω τετοιαααααααααααα μου εδωσες υποσχεση οτι θα ξαναγυρισει η παλια λενηηηηηηηη που ειναιιιιιιιιιιιι????? λογικο ειναι καποιες φορες να νιωθεις ετσι ισως ο αντρας σου να στο ειπε αυτο επειδη σε αγαπαει πολυ και δεν θελει να σε βλεπει να ταλαιπωρησαι μην το περνεις στραβα.........και κατι αλλο που καταλαβα ειναι οτι ξεπερνας τον εαυτο σου για να δειχνεις δυνατη και να τα εχεις ολα τελεια και μπραβο σου που τα καταφερνεις αλλα απο την αλλη πρεπει να κοιταξεις και τον εαυτο σου λιγο να μην τον ζοριζεις πολυ και να ηρεμησεις.........πηγαινε καπου σαββατοκυριακο ασχετα αν μπορεις να κανεις μπανιο ή οχι θα αλλαξεις παραστασεις και θα ξεχαστεις ...............εμεις εδω ειμαστε να το ξερεις οτι μπορουμε να κανουμε θα το κανουμε..........φιλακια πολλα πολλα και να προσεχεις........

Lucky μου περαστικούλια στον αντρούλη σου!!! Ελπίζω με τη σημερινή αδειούλα να ξεκουραστεί και να περάσει η μέση του. Είμαι σίγουρη ότι θα τον φροντίσεις με το παραπάνω ;)

Όσο για το μεταβολισμό σου αυτό είναι καταπληκτικό. Θα δεις πως θα φεύγουν τα κιλά και δε θα το καταλαβαίνεις.!!!!! Είσαι πολύ τυχερή μπράβο κοριτσάκι μου!

Αύριο το πρωί κατά τις 9.30 θα κάνουμε την ωοληψία....

κοριτσακι μου με το καλοοοοοοοοοοο αυριοοοοοοοοοοοοοο ολα να πανε καλα και μετα απο 2-3 μερουλες να εισαι εγκυουλαααααααααααα.......φιλακια πολλα πολλα

περαστικα στον αντρουλη σουυυυυυυ.............πω πω τι καλος γιατρος αυτος που πηγες να μου πεις που ειναι να παω και εγω μα με το καλημερα 5 κιλαααααααααα τελειααααααααα...........χαχαχαχαχαχαχα κοριτσακι μου πεταξε την ζυγαρια σου ειναι χαλασμενη...........καλη αρχη και γρηγορα να φυγουν τα περιτα κιλακια σου .......φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...