Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες:-)

Πώς περασατε το σκ; Εγώ δεν έκανα πολλα πράγματα Γιατί ποναω λίγο απο την ωοληψια. Τα νεα Είναι καλα! ΓονιμοποιηΘηκαν 10 ωαρια, τα αλλα 4 δεν Ήταν αρκετά ώριμα..

Έτσι Τώρα περιμένουμε να δούμε πώς θα προχωρήσουν. Μάλλον Τετάρτη ή Πέμπτη θα Έχω εμβρυομεταφορα:-)

Εσείς; Τι νεα;

MissPiggy μου μια χαρα σε βρίσκω! 3ημερακι στις σπετσες ε; Καλα κανεις! Έτσι ήμουν κι Εγώ πριν λίγο καιρο, όλο εκδρομές και διακοπές! Τωρα εχουμε μπλεξει με αλλα:-)

Τι έγινε; Μας έκανε την τιμη η περίοδος να έρθει; Θα κανεις τελικά εξετάσεις σημερα;

Gemini εσυ τι αποφασισες; Πέμπτη ή Παρασκευη; Θα σου έλεγα, αν ο γιατρός λέει για Παρασκευη κανε αυτο που σου λέει. Δεν χάλασε κι ο κόσμος για 1 μέρα. Εδω, τόσο περιμενες!

Angelik, αντε περνανε οι μερες..Λογικα κι εσυ δεν ξεκινας οπου να'ναι??

Κοπελια μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Εισαι εμψυχωτικη και φυσικα το παραδειγμα προς μιμηση για ολες μας! Να ζουληξεις την μπεμπουλα σου απο μερους μου:wink:

Περιμενουμε και νεα απο τις 2 εγκυμονουσες μας!!

Πολλα φιλια!

Διαφημίσεις

καλημερα Leni μου ,τα νεα σου ειναι πολυ ευχαριστα.Τελεια ειναι 10. Να δεις που σε λιγο καιρο θα εισαι εγκυος ,να μου το θυμασαι............Κανε λιγο υπομονη για τον πονο, σε λιγο θα περασει.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια...Συγνωμη που χανομαι αλλα οσο μας παιρνει ακομη ειμαστε στις βολτες...ειχε και ρεπο ο αντρας μου ...Ειμαι παρα πολυ καλα μπηκα σημερα στην 11η εβδομαδα και περιμενω με αγωνια να περασουν οι μερες να ξαναδουμε το μωρακι μας! Λενη μου χαιρομαι που πηγαν ολα καλα...τον πονο τον θυμαμαι κι εγω πολυ καλα ακομη...εμενα βεβαια με ειχε πιασει το βραδυ και κοιμηθηκα πολυ βαθια το πρωι ομως ημουν πολυ καλυτερα..υπομονη ειναι περαστικο..Αντε με το καλο τωρα η εμβρυομεταφορα!!

Miss Piggy ευχομαι να πανε ολα κατευχην σε οτι κανεις και να ειστε ολες σιγουρες οτι καποια στιγμη θα κραταμε ολες τα μωρακια μας αγκαλια!!!

Κοπελια μου φιλακια πολλα στην μπεμπουλα σου...ειναι λιγο δυσκολο πιστευω να εισαι στην αρχη και να εχεις ολον τον κοσμο να ερχεται να σας δει που το κανει απο χαρα και μονο αλλα μπορει να καταντησει και πολυ κουραστικο.. αλλα δυστυχως ειναι αναμενομενο..για μενα το καλυτερο ειναι μετα τα σαραντα οι επισκεψεις μονο οι πιο στενοι συγγενεις τον πρωτο καιρο..αυτο ειναι και καλο για το μωρο να μην κολλησει και τιποτα...

Φιλια πολλα σε ολες χαιρομαι που διαβαζω τα νεα σας αν και δεν μπαινω πολυ συχνα προσπαθω να μην χανομαι αλλα ειμαι σιγουρη τωρα που θα χειμωνιασει και θα βαλουμε και λιγο κωλο μεσα στο σπιτι θα τα λεμε συχνοτερα! Να ειστε ολες καλα!

Επεξεργάστηκαν by mummysoon
λαθος στο κειμενο

Καλημερα κοριτσια!

Λοιπόν ξεκιναω και εγω διεγερση, από σημερα. Gonal 187,5... Και ξαναπαω την Τεταρτη για αιματακι και Παρασκευη για αιματακι και υπερηχο! Μακαρι να πάνε όλα καλα!

Λενακι ΤΕΛΕΙΑ!!! Αντε παμε για μεταφορα τωρα! Μαζι με τη Gemini θα είστε!

Τελεια!

Mommysoon, τι ωραια και αισιοδοξα τα νεα σου!!!

Φιλια πολλά σε ολες!

c12e25debb.png

Γεια σας κορίτσια!!!!

Leni μου 10 εμβρυάκια έιναι πολύ καλα! Εμένα είχαν πάρει 12 γονιμοποιήθηκαν τα 10 και εβαλαν 6 στην κατάψυξη τριών ημερων. Μαζί θα είμαστε στη μεταφορά....Με πήρε ο γιατρός το πρωί και μου έιπε να κάνουμε την Παρασκευή τη μεταφορά. Θα τα ξεπαγώσει άυριο και όσα αντέξουνε.... μου είπε οτι θα βάλει τα 3 καλύτερα.

Miss piggy καλή αρχή με τις ενεσούλες;) Αρχισες την παραγωγή τώρα οπότε όλα παίρνουν τον δρόμο τους...

Angelik τελικά εσύ πότε ξεκινάς , γιατί 'έχω μπερδευτεί λίγο...

Φιλιά σε όλες και στις εγκυούλες της παρέας!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! MissPiggy καλη αρχη με τις ενεσουλες της διεγερσης.Θα δεις ολα θα ερθουν οπως τα θελουμε ,ολα θα πανε τελεια.Προχωρα μπροστα..........

Gemini εγω περιμενω την περιοδο για να αρχισω το βραχυ προγραμμα.Περιμενω περιπου στις 20-22 Σεπτεμβριου.Θελω πολυ να αρχισω και να πανε αυτη την φορα ολα καλα.Να μας βοηθησει και λιγο ο Θεουλης.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα σε όλους!

Σημερα εκανα μεγάλη εξυπνάδα. Ξέχασα την πρωινή ένεση...

Εφτασα γραφειο, ξαναέφυγα... πήγα σπίτ, έκανα την ένεση... ξαναήρθα...

Ευτυχώς μένω κοντά γιατι όπως βλέπετε όποιος δεν εχει μυαλλό έχει πόδια!

Φιλια πολλά!

c12e25debb.png

Καλημερα σε ολες!

Miss Piggy μου καλη αρχη! Ολα να πανε τελεια!!

Gemini Με το καλο την Παρασκευη:-) Να εχουμε καλα αποτελεσματα!!!

Εγω τελικα την Πεμπτη εμβρυομεταφορα! Πανε καλα τα εμβρυα μου ειπε ο γιατρος!

Αντε να δουμε ρε κοριτσια!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! MissPiggy καλη αρχη με τις ενεσουλες της διεγερσης.Θα δεις ολα θα ερθουν οπως τα θελουμε ,ολα θα πανε τελεια.Προχωρα μπροστα..........

Gemini εγω περιμενω την περιοδο για να αρχισω το βραχυ προγραμμα.Περιμενω περιπου στις 20-22 Σεπτεμβριου.Θελω πολυ να αρχισω και να πανε αυτη την φορα ολα καλα.Να μας βοηθησει και λιγο ο Θεουλης.

Φιλια σε ολες!

Μακάρι με τη βοήθεια του Θεού να τα καταφέρουμε κι εμείς!! Μας το έυχομαι ολόψυχα!

Miss Piggy δεν ξέρω μήπως το οτι την ξέχασες σημαίνει κιόλας οτι δεν αγχώνεσαι. Και αυτό πιστεψέ με είναι πολύυυυυυυυ καλό;)

Leni ωράια τα εμβρυάκια σου!! Θα τα κάνει βλαστοκύστες, ε? Πότε έκανες ωοληψία?? Μαζί θα κάνουμε χορικαή μου φάινεται!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Λένη και Gemini σας εύχομαι η εμβρυομεταφορά να σας δώσει μια μεγάλη θετική χοριακή και σε όλες εμάς μια μεγάλη χαρά :)

Και στην AGGELIK και τη Mispiggy η προσπάθειά σας να σας δώσει μια πολύ καλή ωοληψία με το θετικότερο αποτέλεσμα!!! Μου φαίνεται οτι αυτός ο μήνας θα είναι ο πιο χαρούμενος για όλη την παρέα.

Κι εμείς με τη μπεμπούλα σαραντίζουμε την άλλη Τρίτη και ελπίζω να αρχίσουμε τις βολτίτσες... Είναι ένα αγγελουδάκι !!!

Πολλά φιλιά!

Κορίτσια έχω χάσει επεισόδια βλέπω!!Εγώ έκανα λήψη χοριακής λάχνης την προηγούμενη βδομάδα και ήταν καλά τα πρώτα αποτελέσματα.Σε 2-3 βδομάδες περιμένουμε και τα υπόλοιπα.Μάθαμε και το φύλλο έχουμε ένα κοριτσάκι κι ενα αγοράκι :D

Κορίτσια έχω χάσει επεισόδια βλέπω!!Εγώ έκανα λήψη χοριακής λάχνης την προηγούμενη βδομάδα και ήταν καλά τα πρώτα αποτελέσματα.Σε 2-3 βδομάδες περιμένουμε και τα υπόλοιπα.Μάθαμε και το φύλλο έχουμε ένα κοριτσάκι κι ενα αγοράκι :D

Μπράβο!!! Τα διδυμάκια σου θα κάνουν χαρούμενους όλους σας και αυτούς που ήθελαν κορίτσι και αυτούς που ήθελαν αγόρι. Αν και δεν τα πολυχωνεύω αυτά... Πάνω απο όλα έχει σημασία να είναι γερά τα ΄παιδάκια και να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και σε σένα θα πάνε :)

Πολλά φιλιά και χαδάκια στα διδυμάκια σου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...