Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Sunshine. είπε:

Παρασκευή του αγίου βαλεντινου ❣️

Αντέχεις να κρατηθείς; Καλά αποτελέσματα! 

Όχι, από την επόμενη μου είπε να μετράω. Την παρασκευή είναι να κάνω χοριακη, στην 9η μέρα δηλ. 

είναι πολύ οριακό να δείξει. Κράτα γερά!

• Ευχαριστώ 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!

Αγγελιούλα να ΖΗΣΕΤΕ και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

Κοπελιά μου, αυτό είναι το μεγάλο μου άγχος.... να είναι καλά! Όλο αυτό σκέφτομαι και παρακαλάω τη Παναγίτσα να είναι πολύ καλά! Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα θα είναι από τις πιο κρίσιμες μέρες της ζωής μου. Έτσι πιστεύω και πραγματικά αγχόνομαιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!

Εσένα όλο το καλοκαίρι σε βλέπω να κάνεις τρελά χιλιόμετρα κυνηγώντας τη Δημητρούλα! Καλό κουράγιοοοοοο είναι η ηλικία της μικρούλας!!! :) :)

Κατερινάκι με το καλό να ξεκινήσεις!!!! Άντε έρχεται και για σένα ο καιρός....

Lucky μου μη σε πιάνει άγχος και πανικός. Ξεκίνησε χαλαρά με πιο σωστή διατροφή και σιγά σιγά πας στα δύσκολα. Μη πέφτεις με τα μούτρα γιατί αυτό το απότομο δε θα το αντέξεις......πιστεύω ότι το να αλλάξεις όλες τις συνήθειες με τη πρώτη δεν είναι εύκολο να το κάνεις για πολύ καιρό, γι΄αυτό ξεκίνησε σιγά σιγά χωρίς άγχος και όλα θα πάνε καλά.! Βοηθάει που είναι και καλοκαιράκι, αλλά μακριά από παγωτά..... :)

Δομνίνα με το καλό να χαρείτε το σπιτάκι σας!!!!!

Φιλακια από μένα προς το παρόν....

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας...

Σήμερα είμαι πιο κεφατη! Φανταστείτε δεν έκλαψα καθόλου, εκτός απο μια φάση που συγκινήθηκα και δακρυσα, έτσι χωρίς λόγο... Απλα κρατούσα αγκαλια τη μικρη και ήρθε ο καλός μου να με φιλήσει και συγκινήθηκα....

Κοπελια μου, ναι τους ξυπναω. Μάλλον θεωρητικά θα τους ξυπνουσα, γιατι κάθε φορα με προλαβαίνουν! Στις 2,5 άντε 3 ώρες το πολυ ακούγεται η πρώτη τσιριδα. Την άλλη βδομάδα έχουμε γιατρο και θα ρωτήσω ποτε αρχίζω να αλλάζω το βραδινό ωράριο... Εσυ το έκανες;

Ο Κ έχει ακόμα κολικους, αν και σήμερα ήταν πιο ήρεμος. Έχει και η Α μερικα πονακια και θέλει αγκαλια αλλα καμία σχέση σε ένταση και διάρκεια.

Ο Κ θηλαζει και μετα τρώει συμπλήρωμα όσο θέλει, η Α σήμερα κατάφερε να πιάσει στήθος πρώτη φορα και εκανε μερικές θηλαστικες κινήσεις αλλα δεν θέλω να κουράζεται και δεν την αφήνω πολυ. Είναι μια αρχη όμως... Και φυσικα της βγάζω με το θηλαστρο για να τρώει και αυτη λίγο.

Πάντως κορίτσια δεν φτάνει το 24ωρο!! Πραγματικα!

Α... Νόμιζα ότι θα προλάβω να σας γράψω αλλα μπα...

Ξύπνησε η μικρη και ξύπνησε και τον αδερφο της... Και πίστευα ότι θα κοιμηθω μια ώρα μέχρι να ξαναταισω. Χαχα... Ευτυχώς ανέλαβε ο μπαμπάς για λίγο.

Κορίτσια να ξέρετε ότι δεν σας ξεχνάω αλλα δεν προλαβαίνω!!!

Σας σκέφτομαι όλες πολυ πολυ!

Φιλια... Πάω...

c12e25debb.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!

Αγγελιούλα να ΖΗΣΕΤΕ και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

Κοπελιά μου, αυτό είναι το μεγάλο μου άγχος.... να είναι καλά! Όλο αυτό σκέφτομαι και παρακαλάω τη Παναγίτσα να είναι πολύ καλά! Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα θα είναι από τις πιο κρίσιμες μέρες της ζωής μου. Έτσι πιστεύω και πραγματικά αγχόνομαιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!

Εσένα όλο το καλοκαίρι σε βλέπω να κάνεις τρελά χιλιόμετρα κυνηγώντας τη Δημητρούλα! Καλό κουράγιοοοοοο είναι η ηλικία της μικρούλας!!! :) :)

Κατερινάκι με το καλό να ξεκινήσεις!!!! Άντε έρχεται και για σένα ο καιρός....

Lucky μου μη σε πιάνει άγχος και πανικός. Ξεκίνησε χαλαρά με πιο σωστή διατροφή και σιγά σιγά πας στα δύσκολα. Μη πέφτεις με τα μούτρα γιατί αυτό το απότομο δε θα το αντέξεις......πιστεύω ότι το να αλλάξεις όλες τις συνήθειες με τη πρώτη δεν είναι εύκολο να το κάνεις για πολύ καιρό, γι΄αυτό ξεκίνησε σιγά σιγά χωρίς άγχος και όλα θα πάνε καλά.! Βοηθάει που είναι και καλοκαιράκι, αλλά μακριά από παγωτά..... :)

Δομνίνα με το καλό να χαρείτε το σπιτάκι σας!!!!!

Φιλακια από μένα προς το παρόν....

Κοριτσάκι μην αγχωνεσαι για τίποτα. Καταρχάς 3 ειναι μια χαρα και κατα δεύτερον η ποιότητα θα ειναι καλύτερη λόγω ημιφυσικου.

Ο Βασιλοπουλος τι σου λέει; Ποτε θα ξαναπας; Να μου τον φιλησεις!

Να σε ρωτήσω ρε κοριτσάκι μου, εγω νόμιζα ότι στον ημιφυσικο δεν παίρνεις καθόλου φάρμακα στην αρχη και παίρνεις τις τελευταίες μέρες μόνο, λίγες μονάδες. Δεν ισχύει αυτο; Αφου μου λες ότι εσυ παίρνεις 225 για 11 μέρες, το πρωτόκολλο του ανταγωνιστή μου θυμίζει. Τελικα τι διάφορα έχει ο ημιφυσικου; Σε ρωτάω για να ξερω και για μένα αν και θα ρωτήσω και τον Γιάννη..

Οσο μπορείς να μην αγχωνεσαι και θα δεις όλα θα πανε καλα!

καλημερα κοριτσια και σας ευχαριστω πολυ ολες για τις καλες σας ευχες.

athenian 3 ωαριακια ειναι μια χαρουλα , με το καλο να γινει η ωοληψια και μετα βουρ για εμβρυομεταφορα.

Leni νομιζω και εγω οτι στον ημιφυσικο περνεις φαρμακα απο την 3 ή 5 μερα και μετα, πολυ λιγα βεβαια. Γιατι εχεις αφησει την φυση να επιλεξει μονη της τα τελευταια καλα ωαρια, και σε αυτα τα τελευταια δηλ 2 ή 3 το πολυ, ωαρια τα ταιζεις λιγο φαρμακακι, κατι τετοιο γινεται. Η διαφορα ειναι οτι δεν παιρνεις πολλα φαρμακα και οτι δεν αρχιζεις απο την αρχη ωστε να βαλεις πχ ενα δυκτη και να βγαλεις πολλα ωαρια και να τα ταιζεις φαρμακα, αλλα εχοντας παει 3 ή 5 μερα του κυκλου εχουν μεινει πολυ λιγα ωαρια τα τελευταια καλα.Μην αγχονεσαι περεπει και ο ημιφυσικος να ειναι πολυ καλος τροπος, θυμησου οτι ο Γαλλος καθηγητης σε εμενα ελεγε οτι ο ημιφυσικος ειναι ο καλυτερος τροπος για εμενα.

Lucky μου , καλη αρχη με την καλη σου διατροφη, ειχα αρχισει και εγω διατροφη καλη και γυμναστηριο, κανει πολυ καλο για να αυξησεις πιθανοτητες να πετυχει, εγω το πιστευω οτι επαιξε και αυτο το ρολο του.

MissPiggy μου, εγω σε συγχαιρω που τα βγαζεις τοσο καλα περα με τα μικρα σου, βεβαια ειναι η αρχη που ειναι σιγουρα δυσκολη, σιγα σιγα θα δεις πως θα φτιαξεις τα προγραμμα τους ωστε και εσυ να κοιμασαι μια σταλα.

Kopelia μου , φιλακια στην ομορφη Δημητρουλα σου.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλα ξεχασα να πω τι εγινε εχθες με τη κορδελα και την καρτα , κοριτσια εμεινε ο ανδρα σου, πραγματικα ηταν τελεια ιδεα. Ειχα βαλει την κορδελα γυρω απο την κοιλια και εγραφε με κραγιον (ειμαι το δωρο σου) και σε αλλο σημειο της κορδελας εγραφε Σαγαπω-Σαγαπω. Η καρτα την ειχα πιασει πανω στην κορδελα , ειχα βαλει την τουρτα με τα καιρακια και μωλις μπηκε εβαλα το βιντεο του γαμου να παιζει στο σημειο που μπηκαμε στο μαγαζι με ωραιο τραγουδι και στην συνεχεια ειχε και το τραγουδι που χορεψαμε στον γαμο, το χορεψαμε και στο σπιτι χθες.

Στην καρτα ειχα βαλει το μικρο μας κοριτσακι απο τον τελευταιο υπερηχο και μας εγραφε πολυ τρυφερα λογια προς τους γονεις της. Ηταν πολυ ωραιο τελικα. Εσας πως σας φαινεται τωρα που σας το περιεγραψα ακριβως?

Φιλακια.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μην αγχωνεσαι για τίποτα. Καταρχάς 3 ειναι μια χαρα και κατα δεύτερον η ποιότητα θα ειναι καλύτερη λόγω ημιφυσικου.

Ο Βασιλοπουλος τι σου λέει; Ποτε θα ξαναπας; Να μου τον φιλησεις!

Να σε ρωτήσω ρε κοριτσάκι μου, εγω νόμιζα ότι στον ημιφυσικο δεν παίρνεις καθόλου φάρμακα στην αρχη και παίρνεις τις τελευταίες μέρες μόνο, λίγες μονάδες. Δεν ισχύει αυτο; Αφου μου λες ότι εσυ παίρνεις 225 για 11 μέρες, το πρωτόκολλο του ανταγωνιστή μου θυμίζει. Τελικα τι διάφορα έχει ο ημιφυσικου; Σε ρωτάω για να ξερω και για μένα αν και θα ρωτήσω και τον Γιάννη..

Οσο μπορείς να μην αγχωνεσαι και θα δεις όλα θα πανε καλα!

Λενάκι ο Βασ μου δίνει πολύ κουράγιο....συνέχεια μου λεει ένα καλό θέλω! Χθες που είδε ότι θα πάρει 3 ήταν πολύ χαρούμενος και μου λεει να είναι καλά και θα σου έρθει το μωράκι. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος, το ξέρεις και εσύ καλά!

Όσον αφορά το πρωτόκολλο είναι τροποιποιημένος ανταγωνιστής. Έτσι μου το είπε όταν τον ρώτησα. Νομίζω ότι η ονομασία εξαρτάται από το φάρμακο της διέγερσης γιατί εγώ έκανα φυσική γοναδοτροπίνη δηλ. menopour και όχι τροποιποιημένη (gonal, puregon). Αλλά αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα και μπορεί να είναι λάθος. Δε τον ρώτησα εάν αυτό σκεφτόταν να κάνουμε από την αρχή όταν μου έλεγε για ημιφυσικό ή εάν τελικά αυτός είναι ο ημιφυσικός, γιατί για να επέλεξε να κάνουμε αυτή τη μέθοδο πιστεύω ότι κάτι ξέρει παραπάνω.

Εγώ τώρα θα τον δω πάλι το Σάββατο που έχουμε την ωολήψία και έχω άγχος εάν θα τα πάρουμε τελικά και τα 3.....

Εσύ τελικά θα κάνεις φυσικό αυτό το μήνα? Εγώ θα σου έλεγα να το κάνεις....γιατί να χάσεις το ωάριο? Δες το χαλαρά και προχώρα.......:P

κοριτσια καλημερα σας, ειμαι εγκυος σε διδυμα και θα ηθελα να ρωτησω τις διδυμομανουλε σε ποια βδομαδα ακουσαν τα μπεμπε τους..... εγω ειμαι στην 14 και τπτ.... Μήπως είναι νωρίς?? Ευχαριστώ....

Καλημέρα σας...

Σήμερα είμαι πιο κεφατη! Φανταστείτε δεν έκλαψα καθόλου, εκτός απο μια φάση που συγκινήθηκα και δακρυσα, έτσι χωρίς λόγο... Απλα κρατούσα αγκαλια τη μικρη και ήρθε ο καλός μου να με φιλήσει και συγκινήθηκα....

Κοπελια μου, ναι τους ξυπναω. Μάλλον θεωρητικά θα τους ξυπνουσα, γιατι κάθε φορα με προλαβαίνουν! Στις 2,5 άντε 3 ώρες το πολυ ακούγεται η πρώτη τσιριδα. Την άλλη βδομάδα έχουμε γιατρο και θα ρωτήσω ποτε αρχίζω να αλλάζω το βραδινό ωράριο... Εσυ το έκανες;

Ο Κ έχει ακόμα κολικους, αν και σήμερα ήταν πιο ήρεμος. Έχει και η Α μερικα πονακια και θέλει αγκαλια αλλα καμία σχέση σε ένταση και διάρκεια.

Ο Κ θηλαζει και μετα τρώει συμπλήρωμα όσο θέλει, η Α σήμερα κατάφερε να πιάσει στήθος πρώτη φορα και εκανε μερικές θηλαστικες κινήσεις αλλα δεν θέλω να κουράζεται και δεν την αφήνω πολυ. Είναι μια αρχη όμως... Και φυσικα της βγάζω με το θηλαστρο για να τρώει και αυτη λίγο.

Πάντως κορίτσια δεν φτάνει το 24ωρο!! Πραγματικα!

Α... Νόμιζα ότι θα προλάβω να σας γράψω αλλα μπα...

Ξύπνησε η μικρη και ξύπνησε και τον αδερφο της... Και πίστευα ότι θα κοιμηθω μια ώρα μέχρι να ξαναταισω. Χαχα... Ευτυχώς ανέλαβε ο μπαμπάς για λίγο.

Κορίτσια να ξέρετε ότι δεν σας ξεχνάω αλλα δεν προλαβαίνω!!!

Σας σκέφτομαι όλες πολυ πολυ!

Φιλια... Πάω...

Piggy μου κάθε μέρα θα είσαι και καλύτερα!!!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου που τα καταφέρνεις και τα μικρά σου!

Οι κολικοί είναι μια δύσκολη φάση γιατί κλαίνε και δε μπορείς να τα βοηθήσεις. Εύχομαι να σταματήσουν γρήγορα.

Να μου φιλήσεις τα μωράκια σου και εσύ καλό κουράγιο!!!!

Φιλακια

Καλα ξεχασα να πω τι εγινε εχθες με τη κορδελα και την καρτα , κοριτσια εμεινε ο ανδρα σου, πραγματικα ηταν τελεια ιδεα. Ειχα βαλει την κορδελα γυρω απο την κοιλια και εγραφε με κραγιον (ειμαι το δωρο σου) και σε αλλο σημειο της κορδελας εγραφε Σαγαπω-Σαγαπω. Η καρτα την ειχα πιασει πανω στην κορδελα , ειχα βαλει την τουρτα με τα καιρακια και μωλις μπηκε εβαλα το βιντεο του γαμου να παιζει στο σημειο που μπηκαμε στο μαγαζι με ωραιο τραγουδι και στην συνεχεια ειχε και το τραγουδι που χορεψαμε στον γαμο, το χορεψαμε και στο σπιτι χθες.

Στην καρτα ειχα βαλει το μικρο μας κοριτσακι απο τον τελευταιο υπερηχο και μας εγραφε πολυ τρυφερα λογια προς τους γονεις της. Ηταν πολυ ωραιο τελικα. Εσας πως σας φαινεται τωρα που σας το περιεγραψα ακριβως?

Φιλακια.

Μπραβο Αγγελικ μου, τα οργανωσες τελεια! θα εμεινε ο καλος σου. Πολυ ρομαντικο ολο το σκηνικο, φανταζομαι οτι θα ηταν πολυ ομορφη στιγμη οταν μπηκε και τα ειδε ολα οσα του ειχες ετοιμασει και χορεψατε και το τραγουδι σας.. Σου εδωσαν ιδεες κι οι κοπελες αλλα κι εσυ το εμπλουτισες πολυ ομορφα! Να ζησετε και παλι και να εχετε παντα ομορφες οικογενιακες στιγμες:D Ποσα χρονια κλεισατε?

Οσο για τον ημιφυσικο, κατι τετοιο φανταζομουν κι εγω, γιαυτο μου εκανε εντυπωση με τις μοναδες που παιρνει η Athenian και που ειπε οτι θα τα παιρνει για 11 μερες συνολικα.. Μηπως τελικα της κανει το πρωτοκολλο του ανταγωνιστη?

Φιλακια.

Αγγελικούλα είμαι σίγουρη ότι τη χθεσινή μέρα δε θα τη ξεχάσει ο αντρούλης σου ποτέ!!!!!!

Να ζήσετε και να είστει πάντα ευτυχισμένοι και εσύ να του κάνεις κάθε χρόνο τόσο ωραίες εκπλήξεις!

Διαφημίσεις

Athenian ενταξει, τωρα καταλαβα.. Ειναι λιγο διαφορετικο απο τον ημιφυσικο..

Ευχομαι να παρει και τα 3 και να ειναι σουπερ! Εχω αγωνια να δω τι θα γινει το Σαββατο. Μην ξεχνας οτι "εισαι ευκολη περιπτωση" ;)

Ολα θα πανε καλα!

Leni μου, athenian μου , σας ευχαριστω πολυ.

Leni κατι τετοιο πρεπει να ειναι ο ημιφυσικος , ειναι σαν φυσικος απλα προσπαθουν να παρουν 2 ή 3 , αλλα ο οργανισμος δεν επειβαρεινεται πολυ.

Φιλακια !

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Φιλακια.

και μονο απο την περιγραφη εχω συγκινηθει μπραβο κοριτσακι μου τελειααααααααααα ολαααααααααα και του χρονου να τα περασετε με το μικρο σας αστερακι με πολυ πολυ αγαπηηηηη και ερωτααααααααα

Να μαι πάλι.

Αγγελική φανταστικά το οργανωσες! Θα του άρεσε πολυ νομίζω. Πολυ καλη ιδέα που χρησιμοποιησες τα τραγούδια του γάμου! Πολυ συγκινητική η κίνηση με την κάρτα!

Αθενιαν τελική ευθεία τώρα. Όλα τα πανε καλα, μην ανησυχείς. Να μας ενημερώσεις έτσι;

Λενακι δεν νομίζω ότι αυτο που εκανε η Αθενιαν τελικά ήταν ημιφυσικος. Μάλλον κάτι άλλο είδε ο Β και προχώρησε διαφορετικά. Οπότε για σένα δεν θα είναι το ίδιο.

Έτσι σε θέλω, να σχέδιαζεις τα επόμενα! Ήθελα να σου γράψω και στο φεισμπουκ αλλα δεν πρόλαβα ρε φιλενάδα, συγνώμη...

Την Τζια τη λατρευω! Κάποτε πήγαινα κάθε σκ! Έχεις ξαναπάρει η θες πληροφορίες; Τα μαγαζιά θα έχουν αλλάξει αλλα αν θες μπορω να σου πω για παραλίες.

Δεν θυμάμαι ποια με ρώτησε, για το που ζω. Στις ΗΠΑ βρίσκομαι...

Φιλια και πάλι!

c12e25debb.png

Athenian ενταξει, τωρα καταλαβα.. Ειναι λιγο διαφορετικο απο τον ημιφυσικο..

Ευχομαι να παρει και τα 3 και να ειναι σουπερ! Εχω αγωνια να δω τι θα γινει το Σαββατο. Μην ξεχνας οτι "εισαι ευκολη περιπτωση" ;)

Ολα θα πανε καλα!

Σ΄ευχαριστώ πολύ Lenaki μου!!!!!

Έχω τρομερό άγχος για το πόσα θα πάρει, εάν θα είναι καλά, πόσα θα γονιμοποιηθούν και τι έμρβυα θα δώσουν..... προβλέπω ένα ΣΚ μέσα στο άγχος να είμαι. Νομίζω ότι τη Κυριακή που θα πάρω τον Βασ τηλέφωνο για να με ενημερώσει, θα έχω ίσως και μεγαλύτερο άγχος και αγωνία από το αποτέλεσμα της χοριακής!

Πω πω γίνομαι πολύ γκρινιάρα ρε γμτ.... sorry αυτό το άγχος τι κάνει....

Όσο για την "εύκολη περίπτωση" δε νομίζω ότι είμαι τελικά τόσο εύκολη, αλλά ελπίζω ο Βασ με τη βοήθεια της Παναγίτσας να τη κάνουν "Εύκολη"! ;):P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...