Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα!!

α είσαι από αυτές εσύ!!! Εγώ θα πάω κατευθείαν για χοριακη! Πότε πας; Δευτέρα εγώ! 

Παρασκευή του αγίου βαλεντινου ❣️

Αντέχεις να κρατηθείς; Καλά αποτελέσματα! 

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, είναι νωρίς ακόμα. Είσαι 6η μέρα με την ημέρα της εμβρυομεταφοράς; 

Όχι, από την επόμενη μου είπε να μετράω. Την παρασκευή είναι να κάνω χοριακη, στην 9η μέρα δηλ. 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου ...........

εγω στην δουλεια οπως παντα τα νεα μου δεν εχουν αλλαξει ειναι τα ιδια.....

Αγγελικ μου επερνες κορτιζονη???? και εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι θα πρεπει να παρω το πρεζολον των 5 mm επειδη υπαρχει στην μεση ο λυκος.......

Λενακι μου θελω να ξαναγυρισει η Λενη η δυνατη η χαρουμενη και να την κανω να γελαει με τα αστεια μου.........

Κοπελια μου τον σταυρο μου και την προσευχη μου πανω απο ολα μονο με την δυναμη του θεου θα πανε ολα καλα.......η Δημητρουλα μας τι κανει??? ποτε θα πανε για κανενα μπανακι της πηρες μαγιο????

athenian πως πανε η ενεσουλες εισαι ενταξει???

Μισπιγκυ μου μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου ο μπαμπας σας πρεπει να παει στην δουλεια φανταζεσαι να μην ειχε δουλεια ή να μην μπορουσε να δουλεψει για καποιο διαστημα??? η Α ειναι λιγο περιεργη εεεεεε??? χαχαχαχαχ γυναικα παιδι μου γυναικα (πλακα κανω) να μου τα φιλησεις και τα δυο σκιουρακια σου......

Lucky μου εσυ πως εισαι ??? πως παει το φαγητο??? εχω μπει και στο fb μηπως σε πετυχω να τα πουμε πιο αναλυτικα αλλα τιποτα.........

Gemini οι ποδοσφαιριστες μας??? πηγατε καμμια βολτιτσα???

εμενα κοριτσια δεν ξερω γιατι αλλα θελω να τρωω συνέχεια ........ολο το μυαλο μου ειναι στο φαι αν και τρωω αρκετα μου φαινεται οτι συνεχεια πειναει και νοιωθω οτι δεν εχω φαει τιποτα........προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι μισω το φαγητο αλλα τιποτααααααααααα χαχαχαχαχα

εσυ Gossamer τι κανεις ευχομε ολα να σου πανε καλα οπως και σε ολες μας βεβαια???

αυτα απο μενα την καλημερα μου και τα φιλια μου.........

κοριτσια αυριο εχω επετειο γαμου , για πειτε μου καμια ιδεα τι δωρο να παρω?

Αγγελικουλα μου εσυ του εκανες το πιο ομορφο δωρο πιστεψε με δεν θα παρει μεγαλυτερη χαρα απο οταν ειδε το μωρακι σας.........μπορεις να του γραψεις μια καρτα που υποτιθεται οτι την στελνει το μωρακι σας για να σας ευχηθει να του φτιαξεις ενα ρομαντικο δειπνο ή ακομα να του κλεισεις ραντεβου σε ενα πολυ ομορφο εστιατοριο.........τωρα αν θελεις κατι που να του μεινει μμμμμμμ κατι σε ρουχο αλλα νομιζω οτι δεν ειναι και τοσο ρομαντικο......εσυ τον ξερεις καλυτερα τι θα του αρεσει.......παντα ευτυχισμενοι και χαρουμενοι να εισται....................

καλημερα ομορφιες μου!!!Πως ειστε σημερα???

Κατερινα μου,μην ανχωνεσαι ο doctor ξερει τι κανει ειναι η δουλεια του!!!Θα δεις θα σου τα κανονισει ολα και ουτε που θα το καταλαυεις!!!Η αληθεια ειναι οτι ετρεχα τωρα 2-3 μερες αλλα που θα παει θα βρεθουμε και στο φατσοβιβλιο!!!

Αγγελικ μου πιστευω οτι το αστερακι σου μολις ειναι ετοιμο θα σου δωσει μια δυνατη κλοτσια που θες δεν θες θα το καταλαυεις χαχαχα!!!Οσο για το δωρακι οταν εμεινε η μαμα μου εγκυος στην επετειο του γαμου τους πηρε του πατερα μου μια κουκλα-μωρο με πανες μπιμπερα και ρουχα για να ξαναθυμιθει πως ειναι να εχεις μωρο στο σπιτι,εσυ μπορεις να του το παρεις για να εξασκηθείτε σιγα σιγα.Αυτο ειναι καθαρα το χιουμοριστικο κομματι,τωρα κατι πιο ρομαντικο που θα τουμεινει κιολας την περασμενη χρονια ειχα παρει του αντρα μου ενα πορτοφολι του ειχα βαλει μεσα μια φωτογραφια μου και πισω ειχα γραψει ''θα ειμαι παντα εδω σαγαπω''στην θικη για τα ψηλα του ειχα βαλει ενα φυλαχτο απο την θρονιαση του Αγιου Σπυριδονα και ενα χαρτακι που του εγραφα''για να σε προσεχει οταν δεν θα μπορω εγω'' και για το τελος για να τον πειραξω του εβαλα ενα προφυλακτικο με γευση φραουλα το οποιο εγραψα πανω ''οταν αποφασισεις να με απατησεις καντο με στιλ!''Εσυ βεβαια μπορεις να βαλεις και μια φωτο απο υπερηχο απο το μωρακι σου!!!

Κοπελια μου νομιζω οτι δεν υπαρχει τπτ πιο ωραιο απο μπουτακια και μπρατσακια στον ηλιο οταν βλεπω τα μωρα στην παραλια με τα μαγιουδακια τους τρελενομαι!!!Βαλτε μαγιουδακι και βουρ για θαλασσα!!!Και μολις βγητε απο την θαλασσα δωστης ενα αλμηρο φιλακι στα μπουτακια!!!

Gemini μου θελουμε να δουμε τις αγορινες σου!!!!Καλα πρεπει να ειναι υπεροχοι!!!!

Μιςς πιγκυ μου μην νιωθεις ασκημα που σε πιανει το παραπονο και κλαις λογικο ειναι κουκλιτσα μου δεν περασες και λιγα και παλι καλα που ξεσπας θα ηταν χειροτερο να τα κρατας μεσα σου.Με τον Βασ. ειχαμε την κουβεντα σου και πολυ το χαρηκε που ολα πανε καλα,μου ειπε οτι δεν σε φοβαται εισαι πολυ δυνατη και αισιοδοξη!!!

Αθενιαν μου μην απογοητευεσαι λιγα και καλα θα δεις ολα θα πανε μια χαρα τωρα που εισαι και στον Βασ δεν εχω καμια αμφιβολια ,ολα θα πανε καλα!!!με την δουλεια σου τελικα ειχαμε κανενα νεοτερο?

Λενι μου ειμαστε εδω και σε περιμενουμε μολις νιωσεις καλυτερα!!Αν και αν θελεις μπορουμε να αρχησουμε να κανουμε γκριματσες μηπως και σε καταφερουμε να γελασεις λιγο!!!

Gossamer Reedglitter το λινκ που σου εδωσα σιγουρα σε καθυσιχασε!!!Μπηκες σε παρεα φιλοζωων και μεις εχουμε ενα λαμπραντορ την ναητα και δυο γατουλιδες τον λακη και τον μπαγκιρα αυτοι ειναι μονιμοι κατικοι κατα καιρους ερχοντε και διαφορα αλλα γατια γιατι βρησκουν τροφη και νερο!!!Ζηλευω την θαλασσα που βρησκετε στα ποδια σου!!!

εγω τρεχω τρεχω και δεν φτανω!!!Την δευτερα δηνω τα σηματα και μεσα στη βδομαδα οδηγηση και μου αλλαξε και αυτοκινητο και δασκαλο το νεο αυτοκινητο ειναι πολυ δυσκολο πολυ σκληρος ο συμπλεκτης και οι ταχιτιτες μπαινουν πολυ δυσκολα οσο για τον νεο δασκαλο απο που να αρχισω χαλι μαυρο!!!Τωρα που μου ειπε ο γιατρος να φαω οσο ποιο πολυ μπορω κανει τρομερη ζεστη και δεν μου κανει ορεξη για γλυκο μα καθολου!!!την πεμπτη το πρωι θα παω στον διατροφολογο να δω τι θα μου πει και αυτος!!!!Αυριο θα παω στην ενδοκρινολογο με τις εξετασεις να μου πει και αυτη τι πρεπει να κανω!!!Με την μαμα μου καναμε χθες ενα καβγα τρικουβερτο γιατι επεμενε οτι διετολογοι και γυμναστηρια ειναι μ@λ@κιες και μονο σου τρωνε λεφτα το μονο που χρειαζετε ειναι να το ραψω λεει και τα κιλα θα φυγουν,θα με τρελανει αυτη η γυναικα ''βρε ανθρωπε του θεουαπο την τσεπη σου βγαινουν τα λευτα ασε με να κανω την προσπαθεια μου και εμψηχωσε με'' και η απαντηση της ''σιγα μην χασεις εσυ τοσα κιλα να μου τα δωσεις εμενα τα λεφτα να πιασουνε και τοπο'' θα γινω μητροκτονα ειμαι σιγουρη.Αχ ποσο θελω να τα καταφερω ετσι για να της μπω στο ματι!!!!!Μα βρε κοριτσια κακα το σκεφτομαι?Να παω σε ενα διατροφολογο να μου δωσει μια σωστη διατροφη να παω και στο γυμναστηριο να τρεχω σαν το χαμστερ πανω στον διαδρομο που θα παει θα φυγουν τα κιλα!!!Και νομιζω οτι θα ειναι και ευκολο γιατι τωρα κανω καθιστικη ζωη!!!

Νομιζω οτι σας ζαλησα σημερα ουτε εκθεση να εγραφα!!!χαχαχα!!!

την καλημερα μου σε ολες!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

luckym2 μου εγω πιστευω οτι ολα χρειαζονται και ο διαιτολογος και το γυμναστηριο αλλα πανω απο ολα η δικια σου η θεληση.......βεβαια να σου πω και κατι να χαρεις οτι οταν θα παρεις τα φαρμακα για τον θυροειδη σου ειναι πολυ πιθανον να χασεις καποια κιλα και να οφειλονται στον θυροειδη σου ...εγω παντως εχασα μολις πηρα τα φαρμακα..........εγω περυσι εχασα μονη μου 8 κιλα ουτε σε γυμναστηρια ουτε σε διαιτολογους γιατι το πιστεψα και το εκανα δεν στερηθηκα τιποτα και εσυ αν κοψεις γλυκα σαλτσες ψωμια ζυμαρικα θα δεις οτι θα χασεις πολλα κιλα........να τρως 5 μικρα γευματα την εβδομαδα πολλα φρουτα και λαχανικα και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ..........αν πιστευεις οτι μονη σου δεν θα τα καταφερεις τοτε να πας και στο γυμναστηριο και στον διαιτολογο και ολα θα πανε καλα........οσο για τον γιατρο μου που μου λες οτι ξερει μερικες φορες νοιωθω οτι παω στα τυφλα και δεν ξερω τι θα γινει και αυτο με αγχωνει.......αληθεια ποσα κιλα σου ειπε να φτασεις ο γιατρος εγω ειμαι 72 με 1,65 υψος μηπως πρεπει και εγω να χασω μερικα ????

Διαφημίσεις

.αληθεια ποσα κιλα σου ειπε να φτασεις ο γιατρος εγω ειμαι 72 με 1,65 υψος μηπως πρεπει και εγω να χασω μερικα ????

κοριτσι θα σε δειρω!!!!τι λες κοριτσακι μου εσυ εισαι μια χαρα εγω μπροστα σου ειμαι πολυκατοικια!!!!Μπορει να μην το εχεις καταλαβει στις φωτο στο φατσοβιβλιο αλλα εγω ειμαι 1,73 και 137 κιλα για να παω στο ιδανικο μου βαρος πρεπει να χασω εναν ανθρωπο απο πανω μου (65 κιλα)Ο Βασ.θα ειναι ευχαριστημενος αν χασω 17 κιλα αλλα εγω εχω βαλει πιο ψηλο στοχο να φτασω στο μαξιμουμ απολειας μεσα σε ενα εξαμηνο δηλαδη 30 κιλα(ενα κοριτσακι του νηπιου)Τωρα θα το διαβασεις και θα μου πεις καλα και δεν το ειχες σκεφτει πιο νωρις οτι πρεπει να χασεις?εχω απαντηση και σε αυτο 1ον δεν εχω κολλημα κανενα με το σωμα μου μ'αρεσω οπως ειμαι 2ον προς το παρων δεν εχω κανενα προβλημα με την υγεια μου γιατι ειμαι ακομα μικρη αργοτερα ολο και κατι θα προκυψει! 3ον οταν ρωτησα τον γιατρο μου αν πρεπει να χασω κιλα μου ειπε ενα δυο κιλακια θα ηταν καλα αλλα μην ανχωνεσαι και πιο παχουλες απο σενα κανουν παιδια!!και η αηθεια ειναι οτι η απαντηση του με βολεψε!!Τωρα ομως με τον Βασ. ηρθαν τα πανω κατω οποτε ειπα να βαλω τα δυνατα μου!!!!!!!!!!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

κοριτσι θα σε δειρω!!!!τι λες κοριτσακι μου εσυ εισαι μια χαρα εγω μπροστα σου ειμαι πολυκατοικια!!!!Μπορει να μην το εχεις καταλαβει στις φωτο στο φατσοβιβλιο αλλα εγω ειμαι 1,73 και 137 κιλα για να παω στο ιδανικο μου βαρος πρεπει να χασω εναν ανθρωπο απο πανω μου (65 κιλα)Ο Βασ.θα ειναι ευχαριστημενος αν χασω 17 κιλα αλλα εγω εχω βαλει πιο ψηλο στοχο να φτασω στο μαξιμουμ απολειας μεσα σε ενα εξαμηνο δηλαδη 30 κιλα(ενα κοριτσακι του νηπιου)Τωρα θα το διαβασεις και θα μου πεις καλα και δεν το ειχες σκεφτει πιο νωρις οτι πρεπει να χασεις?εχω απαντηση και σε αυτο 1ον δεν εχω κολλημα κανενα με το σωμα μου μ'αρεσω οπως ειμαι 2ον προς το παρων δεν εχω κανενα προβλημα με την υγεια μου γιατι ειμαι ακομα μικρη αργοτερα ολο και κατι θα προκυψει! 3ον οταν ρωτησα τον γιατρο μου αν πρεπει να χασω κιλα μου ειπε ενα δυο κιλακια θα ηταν καλα αλλα μην ανχωνεσαι και πιο παχουλες απο σενα κανουν παιδια!!και η αηθεια ειναι οτι η απαντηση του με βολεψε!!Τωρα ομως με τον Βασ. ηρθαν τα πανω κατω οποτε ειπα να βαλω τα δυνατα μου!!!!!!!!!!!!!

οι καλοι ανθρωποι παχαινουν χαχαχαχαχα ετσι με βολευει να το λεω........μπορει να εχεις κιλα παραπανω αλλα εισαι πολυ ψηλη........να κανεις αυτο που θα σε κανει να νιωσεις εσυ ομορφα πρωτα να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου και μετα με ολους τους αλλους.........φιλακια πολλα

Γεια σας και από μένα....!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Ελπίζω να σας ακούσει η Παναγίτσα και αυτή να είναι η τυχερή μου προσπάθεια.

Είμαί σίγουρη ότι ο Βασ θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του!!!!!

Lucky μου ΔΙΑΦΩΝΩ με τη μαμά σου.!!!! Εγώ είμαι της άποψης ότι καταρχήν πρέπει να το πιστέψεις και να το θέλεις να χάσεις κιλά. Εάν αυτό το έχεις αποφασίσει να πας σε διαιτολόγο με τα 1000 για να μη παιδεύεσαι μόνη σου. Εγώ όσες φορές προσπάθησα να χάσω κιλά μόνη μου δε τα πολυκατάφερα. Μόλις πήγαινα σε διαιτολόγο μια χαρά τα έχανα με λιγότερο κόπο. Να ξέρεις ότι τα πρώτα κιλά θα φύγουν αμέσως και αυτό θα σου δώσει κουράγιο να συνεχίσεις. Πάρτο απόφαση και βουυυυυυυυρρρρρρρρρ ξεκίνααααααααα!!!!! Όλα θα πάνε καλά κουκλίτσα μου!

Piggy μου πιστεύω ότι οι ορμόνες σου φταίνει που ξέσπασες σε κλάματα. Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα είσαι καλύτερα! Έχεις δίπλα σου τα μωράκια σου και σίγουρα αυτό σου δίνει δύναμη! Όσο για το θηλασμό καλά κάνεις και το παλεύεις τόσο!!!! Μπράβο σου!!!!!

Κατερινάκι από τη στιγμή που θα σου καλύψουν τα φάρμακα μη σε αγχώνει τίποτα. Όλα θα πάνε πολύ καλά!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!

Αγγελική μου, 1ον μην παλεύεις να ακούσεις το μωρο σου... Εμενα με είχαν τρελανει όλοι ότι αποκλείεται να μην το ακούω και ότι κάνω λάθος και τέτοια... Μπορει, αλλα όταν θέλησε να ακιυστει το άκουσα ξεκάθαρα και χωρίς καμία αμφιβολία! Έτσι θα γίνει και με σένα. Θα κάνει εμφάνιση οπότε νομίζει!

2ον και εγω ψάχνω για δώρο. Την Κυριακή είναι η γιορτή του πατέρα και δεν μπορω να την αφήσω να περάσει έτσι! Μέχρι τώρα έχω σκεφτεί: ένα iPad, ένα στυλο mont blanc, ένα φακό για τη φωτογραφική μηχανή του... Δυστυχώς δεν μπορω να σκεφτώ κάτι πιο διαχρονικό για να του μείνει. Μόνο ένα ρολόι σκέφτομαι ότι θα του άρεσε και θα του έμενε αλλα αυτο είναι μεγάλο έξοδο και δεν μπορω να μπω σε αυτη τη διαδικασία. Πάντως πες μας που κατεληξες μήπως πάρουμε καμία ιδέα. Το βασικότερο όμως είναι να είστε πάντα ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι και αγαπημένοι και κυρίως τώρα που θα γίνετε 3!

3ον αυτο που είπες στη Λενη είναι παρα πολυ σωστό!!! Μόλις νιώσει έτοιμη πρέπει να καθορίσει το επόμενο βήμα για να μπορει και πάλι να βλέπει μπροστά! Συμφωνώ και επαυξάνω λοιπόν!

Αθενιαν θελουμε αισιοδοξία πάνω απ όλα! 1 και τυχερό!

Lucky μου, διαφωνώ και γω με τη μαμα σου ριζικοτατα! Εγω δεν έχω παει ποτε σε διαιτολόγο γιατι κάνω δίαιτα μονίμως... Έχει γίνει πλέον η διατροφή μου έτσι ώστε να είναι σαν δίαιτα. Εσυ όμως ουσιαστικά θα πρέπει να αλλάξεις παρα πολλές διατροφικές συνήθειες σου και αυτο δεν μπορείς να το κανεις μονη σου! Να ξέρεις πάντως ότι μετα τις 2-3 πρώτες μέρες δεν θα πείνας, θα είσαι μια χαρα και τα κιλά θα φεύγουν! Απλα προσοχή και σε ποιον θα πας γιατι υπάρχουν πολλοί άσχετοι που δίνουν τραγικές δίαιτες και καταστρέφουν μεταβολισμους!

Είχαμε μια κοντά στη δουλεια και πήγαν 2-3 κοπέλες. Τους έδωσε δίαιτα μόνο πρωτεΐνη και σαλάτα. Μια δίαιτα για γρηγόρη απώλεια που όμως είναι για λίγο καιρο. Τις άφησε να την κάνουν μήνες με αποτέλεσμα μόλις την σταμάτησαν να τα ξαναπαρουν και με το παραπάνω!!

Θα πρέπει να κανεις μια δίαιτα με 5 γεύματα (μπορει και 6) που να έχει μέσα όλες τις διατροφικές κατηγορίες! Δηλαδή θα έχει και αμυλο και υδατάνθρακες, φυσικα πρωτεΐνες και λαχανικά! Εγω νομίζω έτσι χάνονται τα κιλά... Αλλα θα τα λέμε και στην πορεία.

Επίσης σκεψου μήπως αντι για γυμναστήριο σου ταιριάζει κάτι άλλο καλύτερα. Yoga ας πούμε, ή pilates. Αυτο είναι προσωπική προτίμηση. Εγω στο γυμναστήριο δεν αντέχω ούτε 3 λεπτά... Βαριέμαι αφοοοοοριτα. Yoga έκανα τα τελευταία 7 χρόνια και το θεωρώ υπεροχή διαδικασία (γιατι δεν είναι απλα γυμναστική). Σκεψου τις επιλογές σου και βρες αυτο που σε κινητοποιεί περισσότερο.

Αυτα... Κορίτσια χίλια συγνώμη που δεν γράφω σε όλες κάθε φορα αλλα είναι 4 το πρωι και σε 1,5 ώρα θα ξαναξυπνησω...

Φιλια για τώρα!

c12e25debb.png

Κατερίνα μου, μπορω να σκεφτώ μόνο 2 λόγους που θα σε καθηστερησουν και μπορει να σε κάνουν να χάσεις το μήνα σου. Να μην είναι οι εξετάσεις όπως πρέπει και να μην έχεις τα φάρμακα.

Για το πρώτο δεν μπορείς να κανεις τίποτα, μόνο να σκέφτεσαι θετικά. Αν σε καλύψει και με φάρμακα δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα!

Επίσης μου φαίνεται που πιο λογικο και σωστο να θέλει να δει τις εξετάσεις σου για να δει ποιο πρωτόκολλο θα κάνει. Αλλιώς πως να αποφασίσει; Απο το ποιο σου ταιριάζει σαν χρώμα; :)

Ένα πράγμα είναι βασικό με το γιατρο σου. Πρέπει εσυ να μην έχεις άγχος, να τα σκέφτεται αυτός για σένα! Όχι εσυ. Έτσι μου έλεγε ο Β. Εσυ να μην έχεις άγχος, έχει ο γιατρός σου για σένα!

Άντε πάω να την πεσω!!!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου..

Ξέρω, ξέρω ότι σας έλειψα για λίγες μέρες αλλά σβκ ειλικρινά δεν έχω καμία διάθεση να μπαίνω στο φόρουμ.. θέλω να κάνω και λίγη απεξάρτηση και είχα και πολύ δουλειά και ήρθε κι έδεσε το γλυκό..

Γλυκιά μου Λένη.. ξέρω ότι χρειάζεσαι χρόνο.. και δικαιούσαι να πάρεις όσο θέλεις.. Μια συμβουλή μόνο θα σου δώσω.. Ψάξε μέσα σου και δες τι είναι αυτό που πραγματικά θες να κάνεις.. Ξέρω ότι σίγουρα θες να ξαναπροσπαθήσεις... απλά αναρωτήσου για τις αντοχές σου..

Οι δικές μου μετά από τις 4 εξωσωματικές που είχαν ως αποτέλεσμα τις δυο αποξέσεις μειώθηκαν στο ελάχιστο.. Και αυτό που με επιβάρυνε απίστευτα ψυχολογικά ήταν οι ενέσεις.. Γι' αυτό και θα προχωρήσω με τον τρόπο που διάλεξα..

Πίγκυ μου απολύτως δικαιολογημένα ξέσπασες κοριτσάρα μου. Δεν είναι καθόλου λίγο ότι έχεις περάσει ένα μήνα τώρα.. Τώρα που τα μωρά σου βρίσκονται στην αγκαλιά σου υγιέστατα άφησες όλο το άγχος και τη στενοχώρια να βγουν από μέσα σου και λυτρώθηκες.. Το κλάμα κάνει καλό.. ξαλαφρώνεις..

Εγώ είμαι μια χαζοθεία.. Η αδερφή μου πήγε χθες στο γιατρό και ο ανηψούλης μου μεγαλώνει.. είμαστε 15 εκατοστά και 180 γρ... Θα γίνουμε σούπερ ντούπερ άνδρες..

Να καλωσορίσω και το καινούργιο κοριτσάκι στην παρεούλα μας. Με το καλό κι εσύ σύντομα να ακούσεις ευχάριστα.

Αλήθεια, εσείς για τις διακοπές τι σκέφτεστε;

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

L2qIp2.png

Κατερίνα μου, μπορω να σκεφτώ μόνο 2 λόγους που θα σε καθηστερησουν και μπορει να σε κάνουν να χάσεις το μήνα σου. Να μην είναι οι εξετάσεις όπως πρέπει και να μην έχεις τα φάρμακα.

Για το πρώτο δεν μπορείς να κανεις τίποτα, μόνο να σκέφτεσαι θετικά. Αν σε καλύψει και με φάρμακα δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα!

Επίσης μου φαίνεται που πιο λογικο και σωστο να θέλει να δει τις εξετάσεις σου για να δει ποιο πρωτόκολλο θα κάνει. Αλλιώς πως να αποφασίσει; Απο το ποιο σου ταιριάζει σαν χρώμα; :)

Ένα πράγμα είναι βασικό με το γιατρο σου. Πρέπει εσυ να μην έχεις άγχος, να τα σκέφτεται αυτός για σένα! Όχι εσυ. Έτσι μου έλεγε ο Β. Εσυ να μην έχεις άγχος, έχει ο γιατρός σου για σένα!

Άντε πάω να την πεσω!!!

κοριτσακι μου εχεις απολυτο δικιο αλλα οταν πηγα στον γιατρο ειχα κανει αυτες τις εξετασεις και μου ειπε οτι θα κανουμε το βραχυ πρωτοκολλο μετα ομως που εκανα την υστεροσκοπηση μου ειπε οτι θελει να δει παλι εξετασεις οιστραδιολη προλακτινη και fsh την δευτερη μερα και τοτε θα αποφασισει ποιο θα κανω??? λες να αλλαξε κατι με την υστεροσκοπηση που μου αφαιρεσε τον πολυποδα??? αυτον τον βλεπω πολυ χαλαρο σε αντιθεση με μενα που ειμαι αγχωμενη και με μαλωνει γι'αυτο........αααα και κατι αλλο βρε κοριτσια εγω περιοδο βλεπω καθε 30-35 μερες δηλαδη λογικα θα πρεπει να αδιαθετησω απο της 20-25 ιουνιου αλλα σημερα με ποναει λιγο η κοιλια μου σαν να αδιαθετησω λετε να αλλαξε ο κυκλος μου με την υστεροσκοπηση ή λεω χαζα??? φιλακια πολλα στα ζουζουνια σου

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου..

Ξέρω, ξέρω ότι σας έλειψα για λίγες μέρες αλλά σβκ ειλικρινά δεν έχω καμία διάθεση να μπαίνω στο φόρουμ.. θέλω να κάνω και λίγη απεξάρτηση και είχα και πολύ δουλειά και ήρθε κι έδεσε το γλυκό..

Γλυκιά μου Λένη.. ξέρω ότι χρειάζεσαι χρόνο.. και δικαιούσαι να πάρεις όσο θέλεις.. Μια συμβουλή μόνο θα σου δώσω.. Ψάξε μέσα σου και δες τι είναι αυτό που πραγματικά θες να κάνεις.. Ξέρω ότι σίγουρα θες να ξαναπροσπαθήσεις... απλά αναρωτήσου για τις αντοχές σου..

Οι δικές μου μετά από τις 4 εξωσωματικές που είχαν ως αποτέλεσμα τις δυο αποξέσεις μειώθηκαν στο ελάχιστο.. Και αυτό που με επιβάρυνε απίστευτα ψυχολογικά ήταν οι ενέσεις.. Γι' αυτό και θα προχωρήσω με τον τρόπο που διάλεξα..

Πίγκυ μου απολύτως δικαιολογημένα ξέσπασες κοριτσάρα μου. Δεν είναι καθόλου λίγο ότι έχεις περάσει ένα μήνα τώρα.. Τώρα που τα μωρά σου βρίσκονται στην αγκαλιά σου υγιέστατα άφησες όλο το άγχος και τη στενοχώρια να βγουν από μέσα σου και λυτρώθηκες.. Το κλάμα κάνει καλό.. ξαλαφρώνεις..

Εγώ είμαι μια χαζοθεία.. Η αδερφή μου πήγε χθες στο γιατρό και ο ανηψούλης μου μεγαλώνει.. είμαστε 15 εκατοστά και 180 γρ... Θα γίνουμε σούπερ ντούπερ άνδρες..

Να καλωσορίσω και το καινούργιο κοριτσάκι στην παρεούλα μας. Με το καλό κι εσύ σύντομα να ακούσεις ευχάριστα.

Αλήθεια, εσείς για τις διακοπές τι σκέφτεστε;

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

χαχαχαχαχα εισαι εσυ μια χαζοθειαααααααα μα χαζοθειαααααααααα αλλα σε καταλαβαινω απολυτα ετσι κανω και εγω με τα ανηψια μου τα λατρευωω ειναι 2,5 χρονων διδυμακια και μπορεις να φανταστεις τι γινεται οταν παω σπιτι τους ο χαμοςςςςςςςςςςς.........κοριτσακι μου εσυ σε τι φαση εισαι ποτε θα ξεκινησεις???

Καλησπερα κοριτσια!Απ'οτι ειδα η μερα ειχα τα πανω της και τα κατω της σημερα ε?

Ας αρχισω λοιπον απο την misspiggy,κοριτσακι μου εχεις περασει τοσα πολλα για να αποκτησεις τα σκιουρακια σου και αλλα ποσα για να τα εχεις τωρα στην αγκαλια σου και σε ολα αυτα επρεπε να δειξεις δυναμη,να μην εχεις αγχος και να μην στεναχωριεσε!Ηρθε η στιγμη σου να ξεσπασεις κουκλιτσα μου και το κλαμα ειναι οτι καλυτερο!Κλαψε λοιπον γλυκια μου,κλαψε να τα βγαλεις ολα απο μεσα σου και οταν σου λενε "μην στεναχωριεσε" η "γιατι κλαις?" εσυ μπορεις να απαντας ενα ωραιοτατο "ε,οι ορμονες φταινε!" που εχουν εδω που τα λεμε και το μεριδιο τους και αυτες!Αυτο που εχω χασει ειναι το που μενεις τωρα!

Athenian oooooλαααα θα πανε τελειαααααααααα! :)

Katerina θα συμφωνησω με τα κοριτσια!Ασε τον γιατρο να ανησυχει γι'αυτα!Εσυ κανε οτι σου λεει και ακολουθησε τις οδηγιες βημα βημα!

Kopelia μαγιω γυαλι καπελαδουρα και βουρ με τον κοριτσαρο στην κοντινοτερη παραλια γιατι ανεβαζει τρελλες θερμοκρασιες!

Agelic οταν θα σου στειλει σημα το μικρακι δεν νομιζω οτι θα χωραει αμφισβητηση!Θα εισαι απολυτως σιγουρη!

Δομνινα χαζοθεια :) καλως σας βρηκα!

Λενηηηηη κοριτσακι μου καθε εμποδιο για καλο και ολα γινονται για καποιο λογο!παρε το χρονο σου και ανασυγκροτησε δυναμεις!

Lucky η σειρα σου!Πρωτον σε ευχαριστω πολυ για το link!Πραγματικα ηρεμισα και μ'αυτο!Και δευτερον μην ακους την μαμα καλεεε!Οι μαμαδες ωρες ωρες ειναι αψυχολογητες!Οι δικες μας φυσικα,οχι αυτες που θα γινουμε εμεις για να εξηγιομαστε!:P Λοιπον η κουνιαδα μου ειχε φτασει τα 100 και με σωστη διατροφη και ισορροπημενη απο διατολογο-διατροφολογο εχασε 20 σε κατι λιγοτερο απο ενα χρονο και συνεχιζει!Οπως σου ειπε και η Κατερινα πολλα μικρα ισορροπημενα γευματακια και πολυ μα παρα πολυ νερο!Το νερο ειναι το μεγαλο μυστικο!Αν αποφασισεις και για γυμναστηριο εεεεε τοτε δεν θα πιανεσε κοριτσι μου!Οτι καλυτερο,θα βοηθησει παρα πολυ τον μεταβολισμο σου και φυσικα θα επιμεινω για την yoga,γυμναζει σωμα αλλα και ψυχη!

Και τωρα στα δικα μου....Λοιπον κοριτσια την πηραμε την amh και ειναι amhσε τα(συγνωμη κιολας για την εκφραση)Μιλησα λοιπον με τον καλο μας τον Βασ και ξεκιναω στην επομενη περιοδο serpafar και ανεβαινω για μια ακομα σπερματεγχυση.Δεν θελει λεει να μπω στην διαδικασια της εξωσωματικης μεσα στο καλοκαιρι μιας και ειμαι στο νησι,να κανω μπανακια,να χαλαρωσω να σπερματεγχυθω τεχνητα και φυσικα και απο Σεπτεμβρη βλεπουμε.Βεβαια τα φαρμακα θα μου τα γραψει να τα παρω για καλο και για κακο και οτι βρεξει ας κατεβασει!Μα πρωτη φορα περιμενω με τετοια ανυπομονησια την κυρ- περιοδο!

Και τελος αγαπημενη μου misspiggy και υπολοιπες ειμαι περηφανη μαμα 6 σκυλων και 25 γατιων εκ των οποιων 3 σκυλοι ( τα jack russel moy) και 3 γατες ζουν μεσα στο σπιτι :):):):):):)

Σας φιλω!Καλη γλυκια σας νυχτα!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Gossamer ποσο ειναι παιδι μου η ΑΜΗ σου?? εμενα ηταν 1,82 κατι τετοιο δεν θυμαμαι ακριβως το 1,80 θυμαμαι μονο ναι μεν εδειχνε χαμηλη γονιμοτητα μου ειπε ο γιατρος οτι για την ηλικια μου (τον αλλο μηνα κλεινω τα 41) ειναι καλη και αφου η FSH μου ηταν καλη ολα οκ........εχεις δικιο που μου λες να μην αγχωνομαι αλλα δεν ειναι ευκολο.....ενας λογος που εγω δεν πηγα αθηνα για την εξωσωματικη ειναι οτι και εγω ειμαι σε νησι και τι νησι ΚΡΗΤΗ με ολα τα γραμματα κεφαλαια (αν δεν παινεσεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει χαχαχαχαχα),και εγω ειναι απο τις λιγες φορες που παρακαλαω να μου ερθει περιοδος θελω να ξεκινησωωωωω,σε γενικες γραμμες δεν ειμαι και πολυ αγχωμενη μονο στο γεγονος οτι δεν ξερω πως θα προχωρησω αλλα για ολα τα αλλα ειμαι ενταξει,μακαρι να ειμαι μεχρι το τελος ετσι..........καλη επιτυχια στην σπερματεγχυση και ολα να σου πανε πολυ πολυ πολυ καλα.......

Λενακη μου γλυκο εσυ πως εισαι ??? να ξερεις οτι σε σκεφτομαι συνεχεια και παρακαλαω να εισαι καλα..........

Lucky μου εσυ ολα καλα??? αυτη την βδομαδα δεν εχεις περιορισμους εεεεε?? αχ τι ωραια .........

Μισπιγκυ μου δεν θελω να μου εισαι στεναχωρημενη,τωρα βρε που εχουν τελειωσει ολα εσυ μου στεναχωριεσαι??? ισως βεβαια ολο αυτον τον καιρο εκανες υπομονη και τα κρατουσες ολα μεσα σου και τωρα ξεσπασες.....φιλακια στα σκιουρακια σου

Αγγιλικουλααααααααααααα χρονια σας πολλαααααααααα να ζησετε ευτυχισμενοι και παντα χαρες στο σπιτι σου........

Κοπελια μου για σας τι να πω ..........μπηκα χτες στο fb και για μια ακομα φορα επαθα πλακα με την Δημητρουλαααααααααα...........δεν υπαρχει αυτο το παιδι ειναι πανεμορφοοοοο να σας ζησει και γρηγορα με ενα αδελφακι........

gemini μου εσεις τι κανετε ??? τι κανουν οι ποδοσφαιριστες σου???

Δομνινα μου χαζοθειαααααααααα τι κανεις ??? ακομα σκεφτεσαι το ταξιδι σου ή εχεις προσγηωθει στην πραγματικοτητα ???

athenian ποτε θα ξαναπας για υπερηχο??? ολα να πανε καλα...........και οπως σου εχουν πει και τα κοριτσια ενα και καλο χρειαζεται.........

την καλημερα μου και τα φιλια μουυυυυυυυυυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...