Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Καλημέρα κ εγώ πολύ ανοιχτόχρωμη είμαι αλλά έχω πάρα πολλές συγγενείς ελιές πάνω μου. Αλλά αυτήν εκεί κάτω δεν της έδινα ιδιαίτερη σημασία 🤭 δεν το είχα σκεφτεί να είμαι ειλικρινής. 

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... εγώ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ έκανα Σεπτέμβριο άρα δεν θα είναι από αυτό εμένα, θα δούμε τι θα δείξουν τ αποτελέσματα και ίσως με δώσει και μένα σικλακιουρ .... μακάρι να σου έρθει σύντομα για να ηρεμήσεις και να προχωρήσεις...

Καλημέρα σ όλες 

Καλημέρα επιτέλους επιτέλους επιτέλους ήρθε! Είχα πολλά χρόνια να χαρώ που την είδα 😂 εσύ τώρα περιμένεις πρώτη μετά την αποτυχημένη ετ σωστά ή έχω μπερδευτεί; 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Lucky μου χαίρομαι που σου άρεσε ο Βας. Έχεις το ελεύθερο λοιπόν για μια βδομάδα! Δώσε του να καταλάβει αλλα μετα κομμένα αυτα! Θα σε βάλουμε σε προγραμμα και συμφωνώ και εγω ότι η γιογκα θα σε βοηθούσε πολυ και σωματικά και ψυχικά.

Αθενιαν μου, μην απογοητευεσαι! Ένα και τυχερό χρειαζόμαστε μόνο. Σκέψου και εμενα, 4 είχα, 3 προχώρησαν, τα 2 ήταν καλα το άλλο μέτριο και βρέθηκα με δίδυμα! Μακάρι να είχες λίγα παραπάνω αλλα δεν θα το βάλουμε κάτω!

Κοπελια τώρα θα έχετε ατυχηματακια δυστυχώς. Μακάρι όλα να περνάνε με ένα φιλι και μια αγκαλια απο τη μαμα! Αυτο έχει σημασία. Σιγά σιγά θα μάθει να προσέχει και μονη της όμως. Να μου την φιλησεις.

Gossamer αν θες πες μας 2 πράγματα για σένα για να σε μάθουμε λίγο καλύτερα... Πόσο χρόνων είσαι, πόσο καιρο προσπαθείτε... Αν ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα... Και μήνα ανησυχείς, είσαι στα καλύτερα χέρια!

Αγγελική μου φιλακια στην κοιλιτσα σου!

Gemini η κούραση μερικές φορές δεν ανέχεται αλλα και η χαρα το ίδιο!!!

Λενακι μου σε φιλω πολυ πολυ!

Κατερίνα αναμονή περιόδου τώρα ε; Εγω θα έλεγα να επικοινώνησεις με το γιατρο να του πεις να ξεκινήσετε διαδικασίες για τα φάρμακα για να είσαι σίγουρη. Αν και αν δεν έχει αποφασίσει το πρωτόκολλο δεν θα γίνεται αυτο... Δεν ξέρω.

Φιλια σε όλες!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια...

Πως τα περασατε?Υπεροχη μερα σημερα και αρκετη ζεστη,ε?Εμεις μολις γυρισαμε με τα σκυλακια απο παραλια,μπανιαριστηκαμε και ειμαστε ετοιμοι για διαβασμα!

Ελπιζω οι φρεσκες μανουλες να καταφερατε να πατε καμια βολτουλα με τα διδυμακια σας gemini kai misspiggy,οσο για την Δημητρουλα δεν εχει αναγκη πια,ειναι ολοκληρος κοριτσαρος,αν δεν κανω λαθος χρονιζει σε κανα διμηνακι ε kopelia?

Agelic εσυ μπανακια κανεις? τα επιτρεπει ο γιατρος?

Katerina,Lucky,Athenian εμεις μπανακια,χαλαρωση,ψυχικη ηρεμια και βουρ στο ψητο με τα αγορια μας μηπως γινει και κανα θαυμα μεχρι να ερθει η επομενη φορα που θα προσπαθησουμε με τους γιατρους μας!

Leny μου ελπιζω να εισαι καλα η εστω και λιγο καλυτερα!

Να σας πω τωρα για μενα ε? Λοιπον κοριτσακια,ειμαι 35 χρονων και το αγορι μου σχεδον 42,εγω με καθ'εξιν αποβολες στο ιστορικο λογω θρομβοφιλιας και εκεινος με ολιγοασθενοσπερμια που δεν λεει να αποφασισει αν ειναι σοβαρη,μετρια η δεν ξερω εγω τι αλλο θα μπορουσε να ειναι.Τα σπερμοδιαγραμματα μας δεν ειναι σιγουρα πολυ καλα αλλα αναμεσα στα μετρια υπαρχουν και καποια μαλλον λιγο καλυτερα.Ο γιατρος μας λοιπον μας ειπε οτι αυτο το σπερα θα μπορουσε να γονιμοποιησει σε μεγαλυτερο βαθος χρονου απο ενα πιο φυσιολογικο να το πω, στην φουλ αναπαραγωγικη ηλικια ενος ζευγαριου (εχουμε ξεχασει και ποτε την περασαμε!) Δεν μας απεκλεισε οτι ακομα και σε μας θα μπορουσε να συμβει αλλα σιγουρα ειναι καλυτερα να μην αφησουμε τα πραγματα εντελως στην τυχη τους γιατι οτι κανουμε (απο επιστημονικη αποψη) ειναι καλυτερο να το κανουμε πριν τα 38!Αν και που οπως σας ειπα η πρωτη amh που εκανα ηταν τοσο αθλια που νομιζω οτι η μητερα μου ουτε στα 40 της δεν την ειχε!Η μητερα που λετε ειναι μητερα 4 παιδιων που τα μυριζε και τα εκανε!Μαλιστα τα 2 τελευταια μας ειναι και διδυμακια αλλα αυτη ειναι η ζωη!Τι να πεις?Υπομονη και θετικη ενεργεια!

Καναμε μια σπερματεγχυση που με την επεξεργασια πηραμε καλο σπερμα αλλα δεν μας εκατσε!Τωρα περιμενουμε τα αποτελεσματα της εξετασης αυριο-μεθαυριο και ακολουθω τυφλα τις οδηγιες που θα μου δωσει ο Βασ ο οποιος μου υποσχεθηκε οτι θα κραταω μωρο στα χερια μου μεσα στο2013 και θα ειναι το δικο μου!Ελπιζω κοριτσια μου!Ελπιζω,επιμενω και υπομενω!

Αυτα τα ιατρικα μου!Στα πιο προσωπικα μου τωρα με το αγορι μου εχουμε τρελλα για σκυλους-γατες που νομιζω οτι θα τρομαξετε αν σας πω νουμερα κατοικιδιων!Αυτος ομως ηταν ο λογος που ερωτευτηκαμε!Η αγαπη μας για τα ζωα!Μερικα σημαντικα κομματια της ακομα της ζωης μου ειναι οι σπουδες μου στο OU(ανοιχτο πανεπιστημιο Αγγλιας,ψυχολογια, εκει κολλαει και το διαβασμα παραπανω),η yoga και η μουσικη!Αυτα για να παρετε μια αρχικη εικονα!Τα υπολοιπα εν καιρω!Ελπιζω να μην σας ζαλισα! :oops:

Πολλα πολλα φιλια σε ολες σας!

Καλησπερα κοριτσια...

Πως τα περασατε?Υπεροχη μερα σημερα και αρκετη ζεστη,ε?Εμεις μολις γυρισαμε με τα σκυλακια απο παραλια,μπανιαριστηκαμε και ειμαστε ετοιμοι για διαβασμα!

Ελπιζω οι φρεσκες μανουλες να καταφερατε να πατε καμια βολτουλα με τα διδυμακια σας gemini kai misspiggy,οσο για την Δημητρουλα δεν εχει αναγκη πια,ειναι ολοκληρος κοριτσαρος,αν δεν κανω λαθος χρονιζει σε κανα διμηνακι ε kopelia?

Agelic εσυ μπανακια κανεις? τα επιτρεπει ο γιατρος?

Katerina,Lucky,Athenian εμεις μπανακια,χαλαρωση,ψυχικη ηρεμια και βουρ στο ψητο με τα αγορια μας μηπως γινει και κανα θαυμα μεχρι να ερθει η επομενη φορα που θα προσπαθησουμε με τους γιατρους μας!

Leny μου ελπιζω να εισαι καλα η εστω και λιγο καλυτερα!

Να σας πω τωρα για μενα ε? Λοιπον κοριτσακια,ειμαι 35 χρονων και το αγορι μου σχεδον 42,εγω με καθ'εξιν αποβολες στο ιστορικο λογω θρομβοφιλιας και εκεινος με ολιγοασθενοσπερμια που δεν λεει να αποφασισει αν ειναι σοβαρη,μετρια η δεν ξερω εγω τι αλλο θα μπορουσε να ειναι.Τα σπερμοδιαγραμματα μας δεν ειναι σιγουρα πολυ καλα αλλα αναμεσα στα μετρια υπαρχουν και καποια μαλλον λιγο καλυτερα.Ο γιατρος μας λοιπον μας ειπε οτι αυτο το σπερα θα μπορουσε να γονιμοποιησει σε μεγαλυτερο βαθος χρονου απο ενα πιο φυσιολογικο να το πω, στην φουλ αναπαραγωγικη ηλικια ενος ζευγαριου (εχουμε ξεχασει και ποτε την περασαμε!) Δεν μας απεκλεισε οτι ακομα και σε μας θα μπορουσε να συμβει αλλα σιγουρα ειναι καλυτερα να μην αφησουμε τα πραγματα εντελως στην τυχη τους γιατι οτι κανουμε (απο επιστημονικη αποψη) ειναι καλυτερο να το κανουμε πριν τα 38!Αν και που οπως σας ειπα η πρωτη amh που εκανα ηταν τοσο αθλια που νομιζω οτι η μητερα μου ουτε στα 40 της δεν την ειχε!Η μητερα που λετε ειναι μητερα 4 παιδιων που τα μυριζε και τα εκανε!Μαλιστα τα 2 τελευταια μας ειναι και διδυμακια αλλα αυτη ειναι η ζωη!Τι να πεις?Υπομονη και θετικη ενεργεια!

Καναμε μια σπερματεγχυση που με την επεξεργασια πηραμε καλο σπερμα αλλα δεν μας εκατσε!Τωρα περιμενουμε τα αποτελεσματα της εξετασης αυριο-μεθαυριο και ακολουθω τυφλα τις οδηγιες που θα μου δωσει ο Βασ ο οποιος μου υποσχεθηκε οτι θα κραταω μωρο στα χερια μου μεσα στο2013 και θα ειναι το δικο μου!Ελπιζω κοριτσια μου!Ελπιζω,επιμενω και υπομενω!

Αυτα τα ιατρικα μου!Στα πιο προσωπικα μου τωρα με το αγορι μου εχουμε τρελλα για σκυλους-γατες που νομιζω οτι θα τρομαξετε αν σας πω νουμερα κατοικιδιων!Αυτος ομως ηταν ο λογος που ερωτευτηκαμε!Η αγαπη μας για τα ζωα!Μερικα σημαντικα κομματια της ακομα της ζωης μου ειναι οι σπουδες μου στο OU(ανοιχτο πανεπιστημιο Αγγλιας,ψυχολογια, εκει κολλαει και το διαβασμα παραπανω),η yoga και η μουσικη!Αυτα για να παρετε μια αρχικη εικονα!Τα υπολοιπα εν καιρω!Ελπιζω να μην σας ζαλισα! :oops:

Πολλα πολλα φιλια σε ολες σας!

Εγω θέλω να μάθω τα πάντα για τα ζωακια σου!!! Και θέλω να δω και φωτο!

Έχω και εγω τη Μιλού μου, ένα ημιαιμο πεκινουα-σιχ τσου που ταξίδεψε μαζι μου τον μισο κόσμο για να έρθουμε εδω....

Στην Ελλάδα ασχολουμουν πολυ με τα αδέσποτα. Μάζευα, εμβολιαζα, στειρωνα, φιλοξενούσα και προωθούσα υιοθεσίες. Εδω δεν χρειάζεται ευτυχώς! Εδω δεν υπάρχουν αδέσποτα και σταμάτησε να πονάει η ψυχή μου! Εδω οι γονείς κατοικιδιων είναι υπεύθυνοι και ενημερωμένοι και σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση που στον καναπέ μου κοιμούνται 2 νεογέννητα και ο σκύλος τους! Στην Ελλάδα όχι απλώς θα με είχαν πρηξει στο κυρηγμα, θα μου είχαν καλέσει και την πρόνοια πιστεύω...

Όσο για τα υπόλοιπα, μην συγκρίνεις με τη μαμα σου... Αστο, θα μας πιάσει απελπισία όλες! Έχεις 3 αδέρφια λοιπόν, τέλειο. Εύχομαι να είστε δεμένοι. τώρα θα πανε όλα καλα και για σένα. Αφού στο υποσχέθηκε ο Β θα γίνει!

Καλο διάβασμα λοιπόν... Φιλια

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!

Ευχομαι να ειχατε ολες ενα ομορφο Σαβ/κο.

Leni μου ευχομαι να εισαι λιγο καλυτερα.

Lucky μου , πολυ χαιρομαι που ο γιατρος μας σου αρεσε , θα δεις εισαι σε πολυ καλα χερια. Τωρα για την διαιτα μου το ειχε πει και εμενα και μαλιστα εγω πηγα και γυμναστηριο. Γενικα ειναι καλο για να γινει συλληψη να εχεις κανονικα κοιλα , διευκολυνει την συλληψη.

Gemini δωσε στους ποδοσφαιριστες μας σπο ενα φιλακι στο μαγουλακι.

Kopelia μου , η Δημητρουλα πως περασε το ΣΑβ/κο , πηγε βολτουλες?

athenian εννοειται δεν πρεπει να απογοητευεσαι, καλυτερα λιγα και καλα, και εγω που εβγαζα 25 τι καταλαβα, μονο με το ενα που βαλαμε με αυτο επιασε, γιαυτο σου λεω , ασε που ειναι και θεμα τυχης. Ολα θα πανε καλα, να εισαι αισιοδοξη και θα δεις , περιμενουμε νεα σου απο τον υπερηχο.

Φιλακι σε ολες!

MissPiggy μου, σιγουρα πρεπει να υπαρχει κουρασει με τα μικρακια αλλα πρεπει να ειναι και απο τις πιο ομορφες , δωστους πολλα φιλακια!

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Γενικα δεν είμαι πολυ καλα και γιαυτο και δεν σας γράφω.. Σας διαβάζω όμως..

Κάνω πολυ μεγάλη προσπάθεια να συνελθω και να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου. Αυτο που με στεναχωρεί πιο πολυ ειναι ότι αυτη τη φορα τα καναμε όλα, οπότε τώρα τι; Τέλοσπαντων.. Θα δούμε.. Αυτο που με παρηγορεί ειναι ότι έχω τον Βασιλοπουλο, γεγονός που μου δινει κουράγιο. Και του το είπα κιόλας..

Athenian στον ημιφυσικο απ'οτι ξερω κανεις 2-3 ωαρια. Το ξερω ότι 3 ειναι καλύτερα αλλα και τα 2 μια χαρα θα πανε, λίγη τύχη μόνο!

Κατερίνα μου γιατι δεν ρωτάς τον γιατρο τι σκέφτεται για να μην είσαι κι εσυ σ'αναμμενα κάρβουνα;

Κοπέλια μου τελικα εντάξει ειναι η δημητρουλα ε; Δεν ήταν δυνατο το χτύπημα, ίσως πιο μεγάλη η τρομάρα σας! Θέλει προσοχή αυτη η ηλικία..

Αγγελικ μου χαίρομαι που πανε ολα καλα, να προσεχείς και να ξεκουραζεσαι!

Lucky μου καλο κουράγιο με την δίαιτα, ειναι για καλο σκοπό οπότε δεν πειράζει και λίγη ταλαιπωρία. Αν πηγαίνεις και για κανένα μπάνιο στη θάλασσα θα σε βοηθήσει πολυ!

Gossamer καλώς ήρθες και πάλι, στα είπα και στο πμ. Εύχομαι τα καλυτερα, ποιο ειναι το επόμενο σου βήμα;

Πιγγυ μου να δώσεις φιλακια στα μωρακια σου και στην μιλου σου, να μην την ξεχνάμε.

Φιλια σε όλες και καλη εβδομάδα..

Καλημέρα κορίτσια,

Γενικα δεν είμαι πολυ καλα και γιαυτο και δεν σας γράφω.. Σας διαβάζω όμως..

Κάνω πολυ μεγάλη προσπάθεια να συνελθω και να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου. Αυτο που με στεναχωρεί πιο πολυ ειναι ότι αυτη τη φορα τα καναμε όλα, οπότε τώρα τι; Τέλοσπαντων.. Θα δούμε.. Αυτο που με παρηγορεί ειναι ότι έχω τον Βασιλοπουλο, γεγονός που μου δινει κουράγιο. Και του το είπα κιόλας..

Athenian στον ημιφυσικο απ'οτι ξερω κανεις 2-3 ωαρια. Το ξερω ότι 3 ειναι καλύτερα αλλα και τα 2 μια χαρα θα πανε, λίγη τύχη μόνο!

Κατερίνα μου γιατι δεν ρωτάς τον γιατρο τι σκέφτεται για να μην είσαι κι εσυ σ'αναμμενα κάρβουνα;

Κοπέλια μου τελικα εντάξει ειναι η δημητρουλα ε; Δεν ήταν δυνατο το χτύπημα, ίσως πιο μεγάλη η τρομάρα σας! Θέλει προσοχή αυτη η ηλικία..

Αγγελικ μου χαίρομαι που πανε ολα καλα, να προσεχείς και να ξεκουραζεσαι!

Lucky μου καλο κουράγιο με την δίαιτα, ειναι για καλο σκοπό οπότε δεν πειράζει και λίγη ταλαιπωρία. Αν πηγαίνεις και για κανένα μπάνιο στη θάλασσα θα σε βοηθήσει πολυ!

Gossamer καλώς ήρθες και πάλι, στα είπα και στο πμ. Εύχομαι τα καλυτερα, ποιο ειναι το επόμενο σου βήμα;

Πιγγυ μου να δώσεις φιλακια στα μωρακια σου και στην μιλου σου, να μην την ξεχνάμε.

Φιλια σε όλες και καλη εβδομάδα..

κοριτσακι μου γλυκο το ξερω οτι περνας δυσκολα αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να εισαι δυνατη για το επομενο βημα σου.........ο γιατρος μου δεν ξερει ακομα ποιο πρωτοκολλο θα ακουλουθησω θα δει λεει την δευτερη μερα της περιοδου μου που θα κανω κατι εξετασεις αιματος και θα μου πει τοτε ........φιλακια πολλα να προσεχεις τον εαυτο σου και να τρως να εχεις δυναμη.......

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

Τι ζέστη είναι αυτή και σήμερα….!!!!

Lenaki μου γλυκό σε καταλαβαίνω απόλυτα στο πως νοιώθεις. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Πάρε λοιπόν το χρόνο σου και όταν θα είσαι έτοιμη θα κοιτάξεις μπροστά και θα πας δυναμικά στην επόμενη και τυχερή προσπάθεια. Έχεις ένα στόχο και θα τον πετύχεις κοριτσάκι μου γλυκό! Έχουμε πει ότι ο επιμένων ΝΙΚΑ.

Αγγελικούλα να προσέχεις και να ξεκουράζεσαι. Πότε έχεις τον επόμενο υπέρηχο?

Κατερίνα μου νομίζω ότι θα πρέπει να συζητήσεις με το γιατρό σου πως θα γίνει η διαδικασία εάν σου δώσει γοναδοτροπίνες γιατί είναι ακριβά φάρμακα και για να στα χορηγήσουν θέλει μια διαδικασία η οποία δεν είναι της μιας ή δυο ημερών.

Piggουλα μου χαίρομαι που είστε καλά και μεγαλώνετε!!!! Τώρα που και ο μπαμπάς σας θα επιστρέψει στη δουλειά θα τα βρεις λίγο ζόρικα αλλά πιστεύω ότι με το που θα κοιτάς το προσωπάκι τους θα ξεχνάς και κούραση και τα πάντα. Να μου φιλήσεις τα μωρά σου!

Κοπελιά η Δημητρούλα κατάφερε να σας τρομάξει πολύ! Είναι η ηλικία που χρειάζεται να έχετε μάτια και στη πλάτη. Όλα τα παιδάκια χτυπάνε, αρκεί να μην είναι κάτι σοβαρό.!!!

Lucky μου είμαι σίγουρη ότι με τη δίαιτα θα τα πας πολύ καλά και το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσεις με το καλό!

Gossamer καλώς ήρθες στη παρέα μας και με το καλό να ξεκινήσεις και να έχεις καλό αποτέλεσμα!

Τα δικά μου νέα τώρα…. Σήμερα πήγα για τον επόμενο υπέρηχο. Έχουμε μόνο τη γνωστή αυγουλοπαραγωγή. Έχουμε 2 και ένα τρίτο που ακόμα παίζεται.

Τη Τετάρτη είναι ο επόμενος υπέρηχος και η έγχυση με τον ορό.

Ένα καλό σε όλο αυτό είναι το ενδομήτριο που σήμερα ήταν 10άρι.

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!

Γειά σας κορίτσια :)

Άρχισε η ζέστη όντως και η Δήμητρα μοιάζει στον μπαμπά της που ζεσταίνεται ακόμα και τον Χειμώνα, οπότε τώρα υποφέρει...Αλλά δεν σταματάει να γελάει.

Λένη μου έχεις δίκιο, απόλυτο δίκιο, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα, εκτός απο το να προχωρήσεις μπροστά και να πάρετε νέες αποφάσεις. Φαντάζομαι οτι σε στηρίζει ο αντρούλης σου και σε βοηθάει να το ξεπεράσεις κι εσύ φυσικά βοηθάς αυτόν, αν και για τις γυναίκες το σοκ είναι μεγαλύτερο γιατί είναι και οι ορμόνες... Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, κάνε λίγη υπομονή

Misspigy τί κάνουν τα σκιουράκια σου? Αφού είναι και οι γονείς σου εκεί, μην αγχώνεσαι. Θέλεις τον αντρούλη σου, αλλά τουλάχιστον σκέψου οτι δεν θα μείνεις μόνη σου... Θηλάζεις καλύτερα τώρα, έχεις περισσότερο γάλα?

Gemini είναι νωρίς για μπανάκι για τα μικρούλια σου, αλλά για βολτίτσες ειδικά τα απογευματάκια θα είναι πολύ όμορφα. Πώς τα πας με τον θηλασμό?

Lucky μου τώρα έχετε γυρίσει στην Κρήτη ή είστε ακόμα Αθήνα? Τρώς τρώς και δεν χορταίνεις τώρα? χιχι Μια ιδέα είναι και αυτό τελικα... Αν το πάρεις απόφαση κοβεται το φαγητό και με καλή διατροφή δεν πεινά καθόλου και έχεις και καλή υγεία. Στο λέω εγώ που ήμουν απο μικρή πολύ λιχούδα, αλλά όταν το έβαλα καλά στο μυαλό μου άλλαξα νοοτροπία και ειδικά στην εγκυμοσύνη που με κυνήγησε η γυναικολόγος μου, πρόσεχα πολύ και δεν πείνασα καθόλου.

Κατερίνα μου άσε τον γιατρό να σου πει τί πρέπει να κάνεις... Για να το λέει, κάτι θα ξέρει.Το πως θα βρεις τα φάρμακα και τις ενέσεις, επίσης πρέπει να στο πει για να μη τρέχεις τελευταία στιγμή...Πάντως μην αγχώνεσαι, θα ξέρει αυτός.Εσύ να είσαι συγκεντρωμένη στον στόχο σου :)

athenian αν τα δύο είναι πολυ καλά, δεν εχεις να φοβάσαι τίποτα. Είδες και η AGELIK τί σου είπε...

AGELIK σου ξαναεστειλέ κανένα σήμα το αστεράκι σου? Πώς είσαι εσύ? Πεινάς, κουράζεσαι? Πότε θα πάρεις άδεια απο τη δουλειά? Σε προσέχουν εκεί?

Δομνίνα που είσαι? Ακόμα σκέφτεσαι τη Ρώμη, ε?

Gossamer Reedglitter έχεις περάσει κι εσύ τα δικά σου...Τώρα που ήρθες στην παρέα μας θα τα ξεχάσεις όλα και θα έχεις καλά αποτελέσματα στην προσπάθειά σου :) Στο εύχομαι ολόψυχα!

Όσο για τα κατοικίδια που λέγατε με την Μισπίγκυ, έχουμε κι εμείς σκυλι που είναι 11 χρονων τώρα και όλοι μας έλεγαν να το διώξουμε πριν γεννηθεί η μπεμπούλα μας. Εγώ δεν ήθελα με τίποτα. Τώρα που είμαστε όλοι μαζί, είναι όλα μια χαρά και κάποιες αμφιβολίες που είχε ο άντρας μου, έχουν διαλυθεί. Η Δήμητρα κάνει σαν τρελή για τη Ρούμπυ μας και η Ρούμπυ τρελένεται να πηγαίνει να τρίβεται στα ποδαράκια της ζουζους μας... Η παιδίατρος βεβαίως ήταν απο την αρχή απόλυτη οτι παιδί και σκυλί είναι πολύ καλό να συνυπάρχουν και να μη την ξαναρωτήσουμε αν επιτρέπεται ή όχι.

Όλο το σκ πηγαίναμε βολτίτσες, Πήγαμε σε βάφτιση χθες και το απόγευμα στη θάλασσα, αλλά δε κάναμε μπάνιο γιατι ήταν λίγο αργά... Παίξαμε με τις πετρούλες όμως και η Δήμητρα ξετρελάθηκε.

Πολλά φιλιά σε όλες!!! :)

http://www.ika.gr/gr/infopages/memos/GEN_G32_883_23-8-2011.pdf

νομιζω οτι τα καταφερα Gossamer Reedglitter αυτη ειναι η νεα τροποποιηση για τον ΕΟΠΥ και μπορεις να το επιβεβαιωσεις στα τηλεφωνα της επιτροπης στην Αθηνα!ελπιζω να βοηθεισα!!!

κουκλιτσες μου εχω πολυ δουλιτσα θα σας γραψω πιο μετα

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια,δεν ξερω πως τα εχω καταφερει σημερα και δεν εχω πολυ χρονο να γραψω:? Ηθελα ομως να σας ευχαριστησω ολες για το ζεστο καλωσορισμα!Επισης Lucky ευχαριστω για το link το οποιο θα τσεκαρω αργοτερα και να συμφωνισω με kopelia kai misspiggy οσο αφορα το θεμα των τετραποδων παιδιων μας,ειναι το καλυτερο πραγμα και απο τα σημαντικοτερα δωρα που μπορουμε να κανουμε στα παιδια μας το να μεγαλωνουν με ζωα!

Σας φιλω γλυκα και θα σας δω αυριο που μαλλον θα εχω και τα νεα της amh και πιθανοτατα την μαγικη συνταγη που θα ακολουθησουμε!

κοπελια μου και athenian η αληθεια ειναι οτι προχωραω λιγο στα τυφλα και με εχει αγχωσει ολο αυτο..........την πρωτη φορα ο γιατρος μου ειπε οτι θα κανω το βραχυ πρωτοκολλο ενω μετα την υστεροσκοπηση μου ειπε οτι θα κανω την δευτερη μερα της περιοδου μου εξετση fsh οιστραδιολη και προλακτινη και αναλογα τα αποτελεσματα που θα βγουν την ιδια μερα το μεσημερι θα αποφασισει για το πρωτοκολλο,οσο για τα φαρμακα δεν θα περασω επιτροπη θα μου τα δωσουν απο εκει και θα πληρωσω κατι λιγα,φοβαμαι να μην χασω αυτον τον μηνα γιατι τωρα το εχω παρει αποφαση και αν μου πει οτι δεν θα ξεκινησω τωρα θα στεναχωρηθω πολυ...........φιλακια πολλα

κοπελια μου και athenian η αληθεια ειναι οτι προχωραω λιγο στα τυφλα και με εχει αγχωσει ολο αυτο..........την πρωτη φορα ο γιατρος μου ειπε οτι θα κανω το βραχυ πρωτοκολλο ενω μετα την υστεροσκοπηση μου ειπε οτι θα κανω την δευτερη μερα της περιοδου μου εξετση fsh οιστραδιολη και προλακτινη και αναλογα τα αποτελεσματα που θα βγουν την ιδια μερα το μεσημερι θα αποφασισει για το πρωτοκολλο,οσο για τα φαρμακα δεν θα περασω επιτροπη θα μου τα δωσουν απο εκει και θα πληρωσω κατι λιγα,φοβαμαι να μην χασω αυτον τον μηνα γιατι τωρα το εχω παρει αποφαση και αν μου πει οτι δεν θα ξεκινησω τωρα θα στεναχωρηθω πολυ...........φιλακια πολλα

Μη φοβάσαι τίποτα και προχώρα με το κεφάλι ψηλά και με πίστη στον Θεό!!! Αφού θα σε καλύψουν απο φάρμακα, όλα καλά. Έτσι κι αλλιώς για να ξεκινήσεις θα κάνεις κάποιες εξετάσεις, τις οποίες θα επαναλαμβάνεις κάθε δεύτερη ημέρα και κάθε φορά θα σε κατευθύνει ο γιατρός για την δόση... Οπότε ίσως να θέλει να ελέγξει ο γιατρός κάποιες παραμέτρους και μετά να σου πει... Εσύ προσευχή και συγκέντρωση :) Πολλά φιλιά και σε σένα και σε όλες τις κοπέλες.

Καλημέρα σας!

Είναι 10.30 και λέω να κοιμηθω καμία ωριτσα γιατι 12.00 τρώμε πάλι...

Αλλα ήθελα να σας πω ένα γεια πρώτα.

Λοιπόν εμείς είμαστε καλα, επιβιωσαμε την πρώτη μέρα χωρίς μπαμπα... Εκλαιγε λίγο η μαμα μεν αλλα αύριο θα είναι καλύτερα, το υπόσχεται! Δεν ξέρω τι με έπιασε και εκλαιγα, προσπαθούσε ο μπαμπάς μου ο καημενος να με ηρεμησει, τίποτα εγω... Όσο μου μιλαγε τόσο εκλαιγα. Μάλλον ήταν εκτόνωση, μετα ηρέμησα, πήρα τα παιδάκια μου στο κρεβάτι και κοιμηθηκαμε και οι 3 μαζι!

Λοιπόν σήμερα η Α ακολουθούσε με το βλέμμα της ένα παιχνίδι! Το κρατούσα 20 εκ. απο τα ματακια της και το πηγαινα περα δωθε και εκείνη το κοιτούσε!

Ο Κ έχει κολικους ο καημενος και μερικές φάσεις κλαίει παρα πολυ και δεν τον ηρεμει τίποτα. Σήμερα τον έβαλα στο στήθος μου και ηρεμησε λίγο.

Κοπελια με το θηλασμο προσπαθώ ακόμα. Και δεν θα το βάλω κάτι ακόμα. Ο Κ θηλαζει σχεδόν σε όλα τα γεύματα και μετα συμπληρώνει όσο του λείπει απο το μπουκάλι. Η Α δεν πιάνει στήθος... Οπότε βγάζω με το θηλαστρο και το τρώει με το μπουκάλι. Ακόμα δεν έχω πάρει το οκ για να τη θηλαζω, οπότε και που την βάζω δεν θα την άφηνα πάνω απο μερικά λεπτά, μόνο για να μην το ξεχάσει. Αλλα μόλις πάρω το οκ θα πάμε στην σύμβουλο θηλασμους και θα ξαναπροσπαθησουμε. Αφού έφτασα ως εδω με θηλαστρα, νοσοκομεία και τόση στενοχώρια, δεν θα τα παρατηρώ τώρα... Ξέρω ότι αρκετό γάλα για να θηλαζουν αποκλειστικά δεν θα έχω ποτε, αλλα όσο περισσότερο πάρουν τόσο το καλύτερο. Αυτο προσπαθώ μόνο.

Περιμένω νέα απ΄ολες σας. Πολλα φιλια!

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!

Leni μου, θελεις λιγο χρονο για να συνελθεις , θα δεις μπαινοντας στον επομενο στοχο , θα αφησεις πισω οτι εγινε και θα προχωρησεις μπροστα και θα τα καταφερεις.Για μενα παντα ηταν σημαντικο αμεσα να ηξερα τι θα γινει παρακατω ωστε το μυαλο μου να τριγυριζε στα επομενα βηματα και οχι στα προιγουμενα , μολις εισαι ετοιμη πηγαινε στον Βασ να μαθεις ποιο ειναι το επομενο βημα για να προχωρησεις μπροστα.

athenian ειπαμε ενα θελουμε και καλο και ειναι πολυ πολυ σημαντικο οτι το ενδομητριο ειναι σουπερ.

kopelia μου, δεν ειμαι σιγουρη αν καταλαβαινω τιποτα ισως ειναι και απο το μυαλο μου, καλυτερα να μην το σκεφτομαι και αγχωνομαι .Τωρα οσο για την κουραση στην δουλεια κουραση παντα υπαρχει , αλλα γυρνωντας σπιτι ευτυχως δεν εχω να κανω τιποτα με βοηθαει η μητερα μου. Για την αδεια τους εχω πει περιπου αλλα ξερετε τα αφεντικα, λενε να ερθω πιο νωρις, αυτα βεβαια δεν γινονται , πρεπει να κατσω με το μικρακι μου, αν ολα πανε καλα και με βοηθησει και ο Θεουλης μεχρι το τελος.Η Δημητρουλα ξετρελλενεται με τα παιχνιδια της θαλασσας , ετσι να την πηγαινεται και να χαιρεται.

katerina μην αγχονεσαι , οτι κανει ο γιατρος να σκεφτεσαι οτι το κανει για το καλο σου.

MissPiggy δεν περασες και λιγα , φυσικο ειναι να βαζεις τα κλαματα και να ξεσπας , καλο ειναι αυτο, καθε ξεσπασμα σε ηρεμειΤι ωραια που κοιμηθητακε ολοι μαζι, τελειο.

Εγω εχθες πηγα στον ενδοκρηνολογο για να μου πει για την διατροφη, πηρα καποια κιλα και ψιλοφοβηθηκα , οχι για εμενα αλλα για το μικρακι μου, μου ειπε τι πρεπει να κανω και θα προσπαθησω να κανω οτι πρεπει, βεβαια μου ειπε οτι η διατροφη που ακολουθουσα ηταν καλη εκτος λιγο το πρωινο που πρεπει να τρωω λιγο πιο νωρις , αλλα επαιξε ρολο οτι 4 μηνες δεν κοινιομουν, απο την εξωπορτα με επερναν με τηγαιναν στην δουλεια και μετα καναπε και κρεββατι , τωρα που μπορω να κοινηθω λιγο πιστευω οτι θα πανε καλυτερα τα πραγματα, μου ειπε οτι και η κορτιζονη με φουσκωσε αρκετα , τωρα που την εχω σταματησει , ισως πανε καλυτερα τα πραγματα.

Εχω να σας πω ενα ευχαριστω να δειτε οτι ολα γινονται. Εστειλα μια κοπελα στον Βασ ,με την πρωτη επισκεψη ειδε οτι ειχε καλο ωαριο εκεινο τον μηνα κανει φυσικο, ειχε κανει ειδη 2 ή 3 εξωσωμ αποτυχημενες και πηγε και της εκανε φυσικο, κοριτσια πρωτη χοριακη 335 , δευτερη 900 , με ενα ωαριο, ειναι σουπερ γιατρος. athenian για εσενα το λεω , ενα ωαριο και κοιτα τι καλα που πηγε.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...