Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Δυο κουβέντες μόνο γιατι είναι ώρα φαγητού για 2 μικρα πλάσματα και εδω...

Πήγαμε στο γιατρο και η μικρη είναι μια χαρα. Συνεχίζουμε τα φάρμακα μας και θα μας ξαναδεί σε ένα μήνα. Μεγαλωνουμε κιόλας και είμαστε γλυκιτατες!!

Gossamer καλός μας ήρθες και καλη επιτυχία! Όλα θα πανε καλα. Για τα χρήματα δεν είμαι η κατάλληλη να σου πω γιατι παει καιρός και απ΄οτι έχω καταλάβει έχουν ρίξει τις τιμές. Θα σου πουν οι άλλες κοπέλες. Πάντως να ξέρεις ότι είσαι στα καλύτερα χέρια!

Lucky μακάρι να μας γράψεις νέα σήμερα! Σε έχω πολυ στο νου μου! όπως και όλες σας!

Σας αφήνω πάω να ταισω τον μικρο σκιουρο!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια...εχθες διαβαζα μεχρι αργα τις ιστοριες σας και εχω παρει κουραγιο!Τουλαχιστον δεν νιωθω "τρελλη" πια!Ειναι μια παρηγορια να ξερεις οτι αυτα που νιωθεις ειναι φυσιολογικα!Επισης σημερα ξυπνησα και το πρωτο πραγμα που ηθελα να κανω ηταν να σας πω μια γλυκια καλημερα και να ευχηθω ενα υπεροχο σκ πρωτα στις μανουλες που κρατανε τα αγγελουδια τους στην αγκαλιτσα τους,επειτα στις μελλουσες που τα προσεχουν στην κοιλιτσα τους και τελος σε ολες τις υπολοιπες που για ακομα μια φορα πρεπει να κανουν κουραγιο και υπομονη! leni μου η ιστορια σου με εχει συγκηνησει τοσο πολυ...οτι και να πω ειναι λιγο!

Σας ευχαριστω για το καλωσοριζμα και καλο μας ΣΚ!!!!!

καλημερα κοριτσια!

Cossamer καλως ηρθες στην παρεα μας, ευχομαι ολα να σου πανε καλα και γρηγορα να γινεις μια γλυκια μανουλα.

Τωρα οσο αφορα τον Βασιλοπουλο για εμενα ειναι ο καλυτερος γιατρος , και σαν γιατρος και σαν ανθρωπος , αφου τον γνωρισες βεβαια θα εχεις και την αποψη σου. Αυτο που μπορω να σου πω ηταν οτι εμενα ολοι οι γιατροι μου ελεγαν εισαι πολυ δυσκολη περιπτωση δεν ξερουμε αν μπορεις να κανεις παιδια ,και πραγματι ημουν πολυ δυσκολη περιπτωση, και ο μονος που βρηκε τι εχω , το εψαξε οσο μπορουσε (πηγε τις εξετασεις μου και στο εξωτερικο), εκανε θεραπεια και τωρα ειμαι εγκυος ειναι ο καλος μου ο Βασ. Αυτο σημαινει οτι εισαι στα καλυτερα χερια και να μην ανησυχεις και να εισαι σιγουρη οτι θα κανει τα παντα για να μεινεις εγκυος. Τωρα για τα λεφτα που ρωτας , θα σου ελεγα οτι φυσικολογικες τιμες εχει, αλλα το πιο σημαντικο δεν ειναι τα λεφτα σε αυτη τη φαση , αλλα ποιος θα σε αναλαβει , γιατι μπορει να πηγαινες και σε καποιον με λιγοτερα 'η περοσσοτερα λεφτα και τελικα να μην προσπαθουσε καθολου, ετο εχω παθει γιαυτο στο λεω. Εγω πιστευω οτι οταν ενας γιατρος αξιζει σαν γιατρος πρεπει να αμειβεται. Ο Βασ για εμενα εχει καλες τιμες.

Kopelia η Δημητρουλα πως ειναι σημερα ? Χτυπησε η καλη μας η μασκοτ! Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να μην αφηνεις το παιδι δευτερολεπτο, πολυ δυσκολο , αλλα αυτα συμβαινουν , ευχομαι να ειναι μια χαρα σημερα.

MissPiggy η Αλεξανδρα μια χαρουλα ε? Μπραβο που ο γιατρος την βρηκε μια χαρουλα! Δωστους απο ενα γλυκο φιλακι !

Leni μου πως εισαι σημερα? Πηγαινε καμια βολτιτσα για κανα μπανακι να ηρεμησεις λιγο και να αλαξεις παραστασεις.

Lucky μου τι εγινε με το ραντεβου?

katerina μου , δεν ειχα πολυποδα ειχα κατι αλλο, οχι πολυ σοβαρο , δεν θυμαμαι πως μου το ειχε πει ο τοτε γιατρος , αλλα το βγαλαμε και σιγουρο ηταν πολυ καλυτερα.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριτσια!

Cossamer καλως ηρθες στην παρεα μας, ευχομαι ολα να σου πανε καλα και γρηγορα να γινεις μια γλυκια μανουλα.

Τωρα οσο αφορα τον Βασιλοπουλο για εμενα ειναι ο καλυτερος γιατρος , και σαν γιατρος και σαν ανθρωπος , αφου τον γνωρισες βεβαια θα εχεις και την αποψη σου. Αυτο που μπορω να σου πω ηταν οτι εμενα ολοι οι γιατροι μου ελεγαν εισαι πολυ δυσκολη περιπτωση δεν ξερουμε αν μπορεις να κανεις παιδια ,και πραγματι ημουν πολυ δυσκολη περιπτωση, και ο μονος που βρηκε τι εχω , το εψαξε οσο μπορουσε (πηγε τις εξετασεις μου και στο εξωτερικο), εκανε θεραπεια και τωρα ειμαι εγκυος ειναι ο καλος μου ο Βασ. Αυτο σημαινει οτι εισαι στα καλυτερα χερια και να μην ανησυχεις και να εισαι σιγουρη οτι θα κανει τα παντα για να μεινεις εγκυος. Τωρα για τα λεφτα που ρωτας , θα σου ελεγα οτι φυσικολογικες τιμες εχει, αλλα το πιο σημαντικο δεν ειναι τα λεφτα σε αυτη τη φαση , αλλα ποιος θα σε αναλαβει , γιατι μπορει να πηγαινες και σε καποιον με λιγοτερα 'η περοσσοτερα λεφτα και τελικα να μην προσπαθουσε καθολου, ετο εχω παθει γιαυτο στο λεω. Εγω πιστευω οτι οταν ενας γιατρος αξιζει σαν γιατρος πρεπει να αμειβεται. Ο Βασ για εμενα εχει καλες τιμες.

Kopelia η Δημητρουλα πως ειναι σημερα ? Χτυπησε η καλη μας η μασκοτ! Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να μην αφηνεις το παιδι δευτερολεπτο, πολυ δυσκολο , αλλα αυτα συμβαινουν , ευχομαι να ειναι μια χαρα σημερα.

MissPiggy η Αλεξανδρα μια χαρουλα ε? Μπραβο που ο γιατρος την βρηκε μια χαρουλα! Δωστους απο ενα γλυκο φιλακι !

Leni μου πως εισαι σημερα? Πηγαινε καμια βολτιτσα για κανα μπανακι να ηρεμησεις λιγο και να αλαξεις παραστασεις.

Lucky μου τι εγινε με το ραντεβου?

katerina μου , δεν ειχα πολυποδα ειχα κατι αλλο, οχι πολυ σοβαρο , δεν θυμαμαι πως μου το ειχε πει ο τοτε γιατρος , αλλα το βγαλαμε και σιγουρο ηταν πολυ καλυτερα.

Φιλακια πολλα!

Agelic μου εχεις απολυτο δικιο!Η αληθεια ειναι οτι ο Βασ με κερδισε απο την πρωτη στιγμη,μου εκανε κλικ καταλαβαινεις τι θελω να πω...και χαιρομαι που ειναι ο πρωτος που πηγα και ανακαλυπτω τοσο καλες εντυπωσεις γι'αυτον σαν γιατρο αλλα και σαν ανθρωπο,με ηρεμει αφανταστα!Αλλα οπως σας ανεφερα σαν αγχωτικο πλασμα που ειμαι πρεπει με κατι να ασχολουμαι οοοοολη την ωρα και μιας και που σε ολα τα αλλα ειμαι καθυσηχασμενη τρωγομαι με αυτο τωρα,και τι θα μου γραψει το Ικα και οτι πρεπει να παντρευτουμε για να μου τα γραψει το Ικα κλπ κλπ!Οσα και να μου πει και οσο και να κοστισει δεν το συζυτω αξιζει τον κοπο και δεν εχει καμια σημασια κυριως οταν παρεις στα χερια σου το βλασταρι σου!να 'χαμε να λεγαμε δλδ για να μην ειναι το μυαλο στην περιοχη της κοιλιας ολη την ωρα (θα σκισω το πτυχιο μου πριν καλα καλα το παρω :-) )

Gossamer θα αναγκαστεις να παντρεύτεις για να πάρεις τα φάρμακα;;;

Δεν ξέρω αν βρήκες το πόστο μου που έβριζαν θεούς και δαίμονες όταν απο το ΙΚΑ μου ζήτησαν πιστοποιητικό γάμου. Είναι αρκετα πιο παλιό. Εγω δεν είχα θέμα, παντρεμένη ήμουν αλλα είχα εξοργιστει με την ίδια ότι μόνο οι παντρεμένοι δικαιούνται να κάνουν εξωσωματικη!!!

Πόσο ρατσιστικό μου είχε φανεί!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Α, επίσης να σου πω ότι σε ζηλεύω πααααρα πολυ που ζεις στη Σύρο! Μου αρέσει παρα πολυ και του άντρα μου ακόμα περισσότερο και θεωρώ ότι μπορείς να κανεις μια υπεροχή ζωή εκει!

c12e25debb.png

Α, επίσης να σου πω ότι σε ζηλεύω πααααρα πολυ που ζεις στη Σύρο! Μου αρέσει παρα πολυ και του άντρα μου ακόμα περισσότερο και θεωρώ ότι μπορείς να κανεις μια υπεροχή ζωή εκει!

Αααααχ Piggy μου ειναι πραγματικα τελεια εδω και μην χανετε ευκαιρια ελατε οπτε μπορειτε εστω και για λιγο,αλλωστε ειναι τοσο κοντα! Οσο για το θεμα γαμου-ικα εγω να δεις τι ειχα παθει οταν το πρωτοακουσα!ειναι πραγματικα πολυ ρατσιστικο...δλδ αν εγω δεν θελω να ειμαι με καποιον και ασφαλιζομαι ολη μου την ζωη και δουλευω και σαν σκυλος ποιος εισαι εσυ κυριε ικα που θα μου πεις οτι δεν μπορω να χρησημοποιησω αυτη τη μεθοδο για να κανω παιδακι και να μου καλυψεις και τα εξοδα που στα εχω πληρωσει και με το παραπανω?ε?εμεις εχουμε και οι δυο απο ενα γαμο στο βιογραφικο μας και δεν θελαμε να το ξανακανουμε αλλα δυστυχως οι εποχες δυσκολες και πεσαμε στην αναγκη τους οποτε θα κανουμε και αυτο για να μας καλυψει αυτα που δικαιωματικα μας αναλογουν και αν μας τα εγκρινουν κιολας (δεν εχω ιδεα τι γινεται με αυτα, ουφ)αλλα ας μην το συνεχισω γιατι δεν ξερω που θα σταματησωωωω!

καλησπερα κουκλες!!!Αργησα να ερθω γιατι πηγα να κανω κατι εξετασεις αλλα τωρα ειμαι εδω να σας πω τα νεα μου!Λοιπον με τον Βασιλοπουλο τα ειπαμε τα κουβεντιασαμε και καταλειξαμε οτι πρωτα θα σας αποκαταστησω ολες και μετα θα ξεκινησω εγω!!!χαχαχαχα μην με καθυστεριτε βουρ ολες να μεινετε εγκυουλες!!!!

Εχω να πω για τον γιατρο ΜΑΣ τα καλυτερα τρομερος, πρωτα ανθρωπος και μετα γιατρος!Λοιπον ο καλος μου μου ειπε οτι πρεπει να χασω κιλακια αρκετα για πολλους λογους οτι πρεπει ακομα να κανω το εμβολιο για την ερυθρα(Δομνινα μου το ελεγες αλλα δεν σε ακουγα)και να ξαναπαω τον σεπτεμβρη!!!Και αν ολα πανε καλα και χασω τα κιλα που θελουμε θα ξεκινησω και γω με το καλο,μετα λοιπον απο 4 εξωσωματικους και 2 γυναικολογους ηταν ο μονος που μου ειπε οτι εχω το συνδρομο τον πολυκυστικων και οταν με το καλο παμε σε εξωσωμ. θα καταψυξουμε τα εμβρυα και θα τα βαλουμε αλλο μηνα ωστε να πεσει η ιστραδιολη μου!!!!Αν και με εχωσε σε κακα στενα με την διαιτα γιατιτωρα θα εχω και τον αντρα μου να φωναζει ΜΗΝ ΤΡΩΣ τον κατασυμπαθησα γιατι ηταν παρα πολυ ειλικρινής κατι που δεν εκανε κανεις αλλος μεχρι τωρα!!!

Αυτη η εβδομαδα θα ειναι η εβδομαδα Α.Π.Δ.(απολαυση προ διαιτας)χαχαχαχα μου ειπε να φαω οσες βλακειες θελω και ακομα παραπανω γλυκα ,μακαρονια,ψωμι κτλ για να παω να κανω καμπιλη ζαχαρου ωστε να δουμε ποσο ψηλα μπορει να φτασει!!!!Και μετα βουρρρρ με τα μουτρα στην διαιτα....και ο αντρας μου συμπληρωνει κανονισε να αδινατισεις και μετα να μην θες μωρο για να μην χαλασεις την γραμη σου χχααχαχαχαχα τετοια λεμε και γελαμε!!!!

ολα καλα κοριτσακια μου λιγο ακομα υπομονη θα κανουμε μπορει να ειναι και για καλο να εχουμε και καλυτερο αποτελεσμα με το σπερμα!!!Δεν πτοουμε!!!

Κατερινακι μου στο ειχα πει οτι ηθελα πολυ να βρεθει κατι στην υστεροσκοπιση και να ειναι αυτος ο λογος που δεν εμεινες τοσο καιρο μονη σου εγκυος,χαιρομαι που ολα πηγαν καλα.το ξερω οτι νιωθεις να σε πιεζει ο χρονος αλλαμηπως τωρα που εβγαλες τον πολυποδα να προσπαθουσε 1-2 μηνες μονη???Καλα μην φωναζεις μια κουβεντα ειπα!!!

Κοπελια μου τωρα θελει υπομονη και πολυ τρεξιμο γιατι το κοριτσακι μας ζωιρεψε και θα εχουμε τετοια περιστατικα!!Περαστικα τις δωστης και ενα γλυκο φιλακι απο μενα!!!

Πιφκυ μου αυτο με την πιπιλα ειναι μεγαλο θεμα κανε υπομονη κοριτσακι μου μεχρι να την κραταει γερα η Α και να μην την αφηνει με τπτ!!!

Αθενιαν μου πηγες σημερα για τον υπεριχο τι σας ειπαν?

Λενι μου ο θαυμασμος μου για το ατομο σου ειναι τεραστιος μπραβο κοριτσι μου που εισαι τοσο δυνατη!!!Α και κατι αλλο μολις μπορεις θελω να μιλησουμε επαγκελματικα για οδοντοτεχνικα υλικα!!

Δομνινα μου εσυ τι κανεις ακομα εχεις το μυαλο σου στο ταξιδακι?

Gemini τι κανουν τα αγορακια σου ζωιρεψαν καθολου?

Αγγελικ μου που θα παει θα το ακουσεις και συ το μωρακι σου επομενη συναντιση με το αστερακι σου ποτε εχεις?

Gossamer Reedglitter καλως ηρθες στην παρεα μας!!!Οσο για το θεμα του ΙΚΑ δεν χρειαζετε πια ο γαμος και αυτο ειναι σιγουρο εγω περασα επιτροπη τον 9/11 χωρις λειξιαρχικη πραξη γαμου!!!Για την εξωσωματικη μου ειπε 2400 για οτι χρειαστω!!!Να σου συμπληρωσω οτι τα πραγματα εχουν αλλαξει πολι με το ΙΚΑ τωρα που εγινε ΕΟΠΥ αν θελεις θα ψαξω να βρω την εγκυκλιο να σου την στειλω!!!!

Κουκλιτσες μου σας αφηνω γιατι εχουμε ενα προγαμο το βραδυ και πρεπει να ετοιμαστω!!!!φιλακια στα μαγουλακια ματσ, μουτς!!!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Κοριτσάκια καλησπέρα, μπήκα στα πολύ γρήγορα να σας γράψω τα νεα μου από τον υπέρηχο γιατί σε λίγο θα φύγω. Λοιπόν τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά.....

Από τη μια ωοθήκη δεν έχουμε τίποτα. Αφού ο Βασ κοίταγε και ξανακοίταγε και έλεγε...δεν είναι δυνατόν...δε το πιστεύω!!! Κάνεις σωστά τις ενέσεις???

Από τη άλλη έχουμε 2 και ένα τρίτο που δε ξέρουμε εάν θα το πάρει γιατί είναι μικρότερο. Απογοητεύση αλλά δε μπορώ να το αλλάξω....είναι γεγονός ότι έπεσα πολύ όσο και εάν μου έλεγε να μην αγχώνομαι. Ο επόμενος υπέρηχος τη Δευτέρα και βλέπουμε....

Σορρυ που δε γράφω σε κάθε μια ξεχωριστά....

Φιλάκια σε όοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!

lucky καλως σας βρηκα!θα με υποχρεωσεις εστω και ενα link να μου στειλεις!και αντε καλο "σαβουριασμα" λοιπον και μετα διατροφη κλπ...θα σου προτεινα και μαθηματα yoga που βοηθανε πολυ και στην διαιτα αλλα και γενικοτερα στην ψυχικη ηρεμια!καλα να περασεις το βραδυ και μην ξεχασεις να φας και να πιεις τον βοσπορο! χιχιχιχι.....

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου

Λενακι μου πως εισαι να ξερεις οτι σε εχω συνεχεια στο μυαλο μου ........γραψε μας οποτε μπορεις πως εισαι...........

Lucky μου χαχαχαχαχαχα προσωπικε μου γιατρεεεεεε δεν θα σου φωναξω μην φοβασαι παντως το ιδιο μου ειπε και ο αντρας μου να προσπαθησουμε μονοι μας αλλα εγω λεω αφου ξεκινησαμε θα το κανουμε και ο θεος βοηθος..........ποσα κιλα πρεπει να ειναι η γυναικα για να κανει εξωσωματικη??? αυτο πρωτη φορα το ακουω λες να πρεπει να αδυνατισω και εγω???? χαιρομαι που σου αρεσε τοσο πολυ ο γιατρος σου ........θα τον ακους οτι σου λεει και ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου ..........εγω να σου πω την αληθεια εχω λιγο μπερδευτει με τον δικο μου γιατρο ενω στην αρχη μου ειχε πει οτι μολις αδιαθετησω θα αρχισω την δευτερη μερα να κανω ενεσουλα και θα εχω το βραχυ πρωτοκολο προχτες μου ειπε οτι την δευτερη μερα θα κανω καποιες εξετασεις και αναλογα τι θα δειξουν θα μου κανονισει το πρωτοκολο :(......μα αν κανω την δευτερη μερα τις εξετασεις πως θα παρω τα φαρμακα για να ξεκινησω και αν δεν βγουν και την ιδια μερα τοτε τι γινεται???? ασεεεεεε εχω μπερδευτει........

φιλακια πολλα σε ολες και στα μωρακια σας ...........

Γεια σας κοριτσια...

Gossamer καλως ηλθες στην παρεα μας και να εχεις καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου. Οπως θα εχεις διαβασει ειμαι η μονη που δεν εχω παει στον Βασιλοπουλο γιατι ξεκινησα με τον Λαϊνα και εμεινα εγκυος με την πρωτη προσπαθεια,οποτε δεν μπιρω να σε πληροφορησω. Απο τις φιλες μου εδω ομως καταλαβαινω οτι ειναι παρα πολυ καλος,οποτε εμπιστευσου τον απολυτα...

Gemini αρχισατε τις βολτιτσες η περιμενεις να σαραντισετε? Κοντευετε παντως και απο κει και περα θα βλεπεις γρηγορες αλλαγες στους ποδοσφαιριστες σου...

Lucky για τα κιλα ειχε πει ο Λαϊνας στον αντρα μου αν και τελικα δεν εκανε διαιτα και δεν χρειαστηκε κιολας. Φαε ξσι απολαυσε οτι θελεις τωρα και μετα ξεκινα διατροφη. Δεν χρειαζονται στερησεις,σωστη διατροφη χρειαζεται και με λιγο περπατημα θα δεις θεαματικες αλλαγες. Αξιζει τον κοπο και η προσπαθεια και η υπομονη σου.

Misspigy μου τι καλα για την Αλεξανδρα μας! Θα γινει μια κουκλα αυτη κι αμα αρχισει και τα ναζια της...!!! Ο Κων καλα? Εσυ συνηλθες απο τις ορμονικες μελαγχολιες κι απο την ολη ταλαιπωρια? Η μαμα σου ειναι μαζι σας, ε?

Leni μου εσυ τι ετοιμαζεσαι να κανεις? Πηγατε για μπανακι?

AGELIK η κουκλιτσα σου πως ειναι? Εσυ πως εισαι?

Κατερινα εχεις ακομα λιγο αιμα? Το αγχος ελπιζω να εφυγε...Θα δεις οτι ολα θα πανε πολυ καλα!!!

Δομνινα πηγες στον γιατρο? Ποτε ξεκινας?

athenian χρειαζομαστε λιγα ωαρια και καλα,οποτε μη σε αγχωνει...Εσυ τις ενεσουλες σου οπως σου λεει ο γιατρος και θα εχεις μωρακι σε λιγο καιρο.

Η Δημητρα ευτυχως δεν χτυπησε πουθενα. Χθες ειμαστε ταραγμενες και οι δυο και η μητερα μου η οποια ηταν ακριβως διπλα και την εβλεπε να πεφτει χωρις να μπορει να την προλαβει...Ειναι απροβλεπτα σ αυτη την ηλικια. Ετοιμαζομαστε για βολτιτσα.

Να περασετε πολυ καλα. Σας φιλω ολες.

Γεια σας κοριτσια...

Gossamer καλως ηλθες στην παρεα μας και να εχεις καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου. Οπως θα εχεις διαβασει ειμαι η μονη που δεν εχω παει στον Βασιλοπουλο γιατι ξεκινησα με τον Λαϊνα και εμεινα εγκυος με την πρωτη προσπαθεια,οποτε δεν μπιρω να σε πληροφορησω. Απο τις φιλες μου εδω ομως καταλαβαινω οτι ειναι παρα πολυ καλος,οποτε εμπιστευσου τον απολυτα...

Gemini αρχισατε τις βολτιτσες η περιμενεις να σαραντισετε? Κοντευετε παντως και απο κει και περα θα βλεπεις γρηγορες αλλαγες στους ποδοσφαιριστες σου...

Lucky για τα κιλα ειχε πει ο Λαϊνας στον αντρα μου αν και τελικα δεν εκανε διαιτα και δεν χρειαστηκε κιολας. Φαε ξσι απολαυσε οτι θελεις τωρα και μετα ξεκινα διατροφη. Δεν χρειαζονται στερησεις,σωστη διατροφη χρειαζεται και με λιγο περπατημα θα δεις θεαματικες αλλαγες. Αξιζει τον κοπο και η προσπαθεια και η υπομονη σου.

Misspigy μου τι καλα για την Αλεξανδρα μας! Θα γινει μια κουκλα αυτη κι αμα αρχισει και τα ναζια της...!!! Ο Κων καλα? Εσυ συνηλθες απο τις ορμονικες μελαγχολιες κι απο την ολη ταλαιπωρια? Η μαμα σου ειναι μαζι σας, ε?

Leni μου εσυ τι ετοιμαζεσαι να κανεις? Πηγατε για μπανακι?

AGELIK η κουκλιτσα σου πως ειναι? Εσυ πως εισαι?

Κατερινα εχεις ακομα λιγο αιμα? Το αγχος ελπιζω να εφυγε...Θα δεις οτι ολα θα πανε πολυ καλα!!!

Δομνινα πηγες στον γιατρο? Ποτε ξεκινας?

athenian χρειαζομαστε λιγα ωαρια και καλα,οποτε μη σε αγχωνει...Εσυ τις ενεσουλες σου οπως σου λεει ο γιατρος και θα εχεις μωρακι σε λιγο καιρο.

Η Δημητρα ευτυχως δεν χτυπησε πουθενα. Χθες ειμαστε ταραγμενες και οι δυο και η μητερα μου η οποια ηταν ακριβως διπλα και την εβλεπε να πεφτει χωρις να μπορει να την προλαβει...Ειναι απροβλεπτα σ αυτη την ηλικια. Ετοιμαζομαστε για βολτιτσα.

Να περασετε πολυ καλα. Σας φιλω ολες.

αχ αυτη η Δημητρουλα μας ποσο σε λαχταρισε αλλα να ξερεις φιλεναδα μου οτι ετσι ειναι τα παιδακια αλλα μην φοβασαι δεν θα παθει τιποτα..........εγω ειμαι πολυ καλα τωρα το βραδυ δεν εχω καθολου αιμα ουτε ποναω μια χαρα ολα αφου και τωρα να μου ελεγες να την ξανακανω την επεμβαση δεν θα ειχα προβλημα θα πηγαινα χαχαχαχαχαχαχα (πλακα κανω) φιλακια πολλα σε σενα και στην ομορφη και τσαχπινογαργαλιαρα της παρεας μας......

Καλησπερα κοριτσια!! Τι κάνετε??

Ζεστη πολλή σημερα, ηρθε το καλοκαιρι για τα καλά μου φαινεται! Ειναι για μπανακια και βολτες, εμεις δεν μπορούμε ακομα...

Καλη επιτυχια στα ραντεβου με τον γιατρο σας! Το ευχομαι σε ολες!

τα αγορια μου ζωηρεύουν η αληθεια ειναι κι εγω κουραζομαι... Δε βγαινουμε εξω βραδυ, αλλά και τη μερα δεν εχουμε αξιωθει ακομα για βολτα. Ισως σημερα. Αν και χτες ειχαμε δυσκολη νυχτα!

Φιλακια!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα και απο μένα.

Είναι 5 το πρωι και ο μικρός μου έχει πονακια και είμαστε και οι 2 ξυπνιοι. Τώρα ηρεμήσει λίγο. Τον κρατάω με το ένα χέρι και σας γράφω με το άλλο απο το κινητό... Έχω πλάκα :)

Γενικά είμαστε καλα. Μεγαλώνουν και τα 2 και τα πανε καλα με το προγραμμα τους. Εγω κουραζομαι αρκετα αλλα δεν με πειράζει και είμαι και καλύτερα απο κέφια.

Την Δευτέρα γυρίζει ο μπαμπάς μας στη δουλεια και με στεναχωρεί πολυ αυτο! Δεν ξέρω πως θα περνάει η μέρα χωρίς τον αντρουλη μου! Έχω βέβαια τους γονείς μου εδω για παρέα και βοήθεια αλλα εγω θέλω τον άντρα μου, πειράζει;

Σήμερα θα ήθελα και εγω να πάμε καμία βόλτα αλλα εξαρτάται απο τον καιρο και τα κουράγια μας. Θα δούμε.

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...