Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Λενι μου λογικο ειναι να αισθανεσαι ετσι δεν ειναι και λιγο,φυσικο ειναι και να φοβασαι αλλα πρεπει να εισαι δυνατη και να προχωρας μπροστα.Οσο ακουω για τον Βασιλοπουλο τοσο περισσοτερο τον εκτιμώ ,ειναι πανω απο ολα ανθρωπος!!!

Οσο για την χρωμοσωματικη ανωμαλια που σου ειπε καρυοτυπο δεν εχεις κανει?

Κοριτσακια μου γλυκα θα σας αφησω εχω σε λιγο μαθημα και μετα θα παω στο καραβι και βουρ για Αθηνα.Το περνω σαν καλο σιμαδι που τελικα θα φυγω σημερα που ειναι τα γεννεθλια μου,και του χρονου να τα γιορταζω με παρεα!!!

Ναι το μωρακι στην φωτογραφια ειμαι εγω 3 μερες αφοτου γεννηθικα η πρωτη ποζα στο μαιευτηριο χαχααα!!!

Κατερινα μου καλη επιτυχια σημερα στην επεμβασουλα ολα να πανε καλα κοριτσακι μου.

τα φιλια μου σε ολες θα τα πουμε παλι το Σαββατο με το καλο!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Δομνινα μου ξερω οτι με καταλαβαινεις, ξερεις πως ειναι, ομως μην τα σκεφτεσαι εσυ αυτα τωρα. Τα πραγματα ειναι διαφορετικα και εννοειται πως θα πετυχεις.

Κοριτσάκι μου γλυκό.. Κάθε φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά για κάθε μια κοπέλα.. αλλοίμονο αν ήταν τα ίδια ακριβώς..

Εγώ πέρισυ αμέσως μετά την απόξεση κανόνισα με τον άνδρα μου και πήγαμε ταξίδι στον Καναδά για να δει τον γιο του που είχε να τον δει 3 ολόκληρα χρόνια.. Και τώρα άλλα τόσα θα κάνει μάλλον να τον ξαναδεί πάλι..

Να κάνεις οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι καλά.. Να ξεφύγεις λιγάκι.. να νιώσεις αλλιώς..

Και ναι.. ο φόβος και η ανησυχία δυστυχώς θα υπάρχει πάντοτε σε μας.. Πόσο χαίρομαι που η αδερφή μου δεν έχει καμία μα καμία ανησυχία για την πορεία της εγκυμοσύνης της.. Είναι αδαής για το τι άγχος και στενοχώρια μπορεί να προκαλέσει μια εγκυμοσύνη κι έτσι τη ζει στο έπακρο..

Εμείς δυστυχώς ξέρουμε πολύ καλά όλες τις πιθανότητες και έτσι το μυαλό μας πάει πάντα στο κακό..

Φτου μακριά από μας...

Lucky μου με το καλό να μας έρθετε και με το καλό να ακούσουμε τα ευχάριστα!

L2qIp2.png

Λενι μου λογικο ειναι να αισθανεσαι ετσι δεν ειναι και λιγο,φυσικο ειναι και να φοβασαι αλλα πρεπει να εισαι δυνατη και να προχωρας μπροστα.Οσο ακουω για τον Βασιλοπουλο τοσο περισσοτερο τον εκτιμώ ,ειναι πανω απο ολα ανθρωπος!!!

Οσο για την χρωμοσωματικη ανωμαλια που σου ειπε καρυοτυπο δεν εχεις κανει?

Κοριτσακια μου γλυκα θα σας αφησω εχω σε λιγο μαθημα και μετα θα παω στο καραβι και βουρ για Αθηνα.Το περνω σαν καλο σιμαδι που τελικα θα φυγω σημερα που ειναι τα γεννεθλια μου,και του χρονου να τα γιορταζω με παρεα!!!

Ναι το μωρακι στην φωτογραφια ειμαι εγω 3 μερες αφοτου γεννηθικα η πρωτη ποζα στο μαιευτηριο χαχααα!!!

Κατερινα μου καλη επιτυχια σημερα στην επεμβασουλα ολα να πανε καλα κοριτσακι μου.

τα φιλια μου σε ολες θα τα πουμε παλι το Σαββατο με το καλο!!!

Lucky μου Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα. Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα το συντομότερο!

Να τα εκατοστήσεις και του χρόνου τέτοια μέρα εύχομαι η οικογένειά σας να έχει μεγαλώσει!!!! Φιλακια πολλά!!!!

Καλησπέρα...

Λενακι ότι και να πω ξέρω ότι δεν θα σε κάνει καλύτερα. Χαίρομαι που μας δείχνεις όμως τη δύναμη σου ήδη. Λοιπόν επειδή ξέρω τώρα τι θα κανεις... Να ξέρεις ότι το Seattle είναι παρα πολυ όμορφο και έχετε και που να μείνετε! Επίσης μπορείς να το συνδυασεις με San Fran. ή με Καναδά... Και με πολυ όμορφες κοντινές εκδρομές σε απίστευτα τοπία!

Lucky μου χρόνια πολλα! Να σε χαιρόμαστε και είμαι σίγουρη ότι του χρόνου θα είστε 3!!! Καλη αρχη και μακάρι να μας ενημερωμένος στο ενδιάμεσο...

Εμείς είχαμε ένα πολυ δύσκολο βράδυ!

Τη μικρη την μάθανε στο νοσοκομείο σε πιπιλα. Και τώρα έχουμε το εξής: της δίνεις την πιπιλα για να κοιμηθεί. Μετα απο 3΄ σχεδόν κοιμάται αλλα της φευγει η πιπιλα, οπότε ξυπνάει και την ψάχνει. Της την ξαναδινω και πάλι το ίδιο... Και αυτο μπορει να συνεχιστεί ώρες... Τι να κάνω;;; Πως θα το κοψω;; Δεν μπορω κάθε 3΄ να σηκώνομαι να τρέχω στην κούνια...

Ο μικρός πάλι είναι δυσκοιλιος και έχει πονακια οπότε και αυτός ξυπνάει συχνά. Αφήστε, ύπνος 0. Εσυ Gemini πως τα ρυθμίζεις το βράδυ;

Δεν προλαβαίνω να γράψω στις υπόλοιπες... Ξυπνάει η μικρη. Φιλια σε όλες όμως!

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε????

Λενακι μου γλυκο πως εισαι??? να ξερεις οτι στεναχωρηθηκα παρα πολυ αλλα δεν θελω να σου γραφω τετοια ........να εισαι δυνατη και ολα θα πανε καλα.....

Lucky moy τωρα θα ταξιδευεις καλο ταξιδι να εχεις χρονια πολλα για τα γεννεθλια σου και απο εδω και οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις......περιμενουμε το σαββατο τα νεα σου......

κοριτσακια μου εγω εκανα την υστεροσκοπηση και μου βρηκαν ενα μικρο πολυποδα που τον αφαιρεσαν.......δεν ποναω καθολου το μονο που εχω ειναι λιγο αιμα ......ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι ολα καλα.....μολις αδιαθετησω την δευτερη μερα θα κανω κατι εξετασεις και αναλογα θα ξεκινησω,ακομα δεν ξερω πιο πρωτοκολο θα κανω σημερα μου ειπε θα δουμε τις εξετασεις και θα σου πω........μου πηραν αιμα και για την κυστικη ινωση και περιμενω να αδιαθετησω.......φιλακια πολλα σε ολες δεν γραφω σε καθε μια ξεχωριστα γιατι ειμαι πτωμα και θα παω για υπνο .......θα τα πουμε αυριο ........

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια !

Leni μου, σε καταλαβαινω απολυτα και σε σκεφτομαι . Φυσικο ειναι να νιωθεις ενα μεγαλο κενο, ομως σε θαυμαζω ταυτοχρονα γιατι βλεπω οτι εισαι πολυ δυνατη απο την πρωτη στιγμη και θα παλαιψεις και να εισαι σιγουρη πως θα νικησεις. Καλο θα ειναι βεβαια να ξεφυγεις λιγο , να πας κανα ταξιδακι οταν θα ηρεμησεις και θα δεις που μποστα σου ειναι τα καλυτερα.

Lucky μου , τετοια ωρα θα εισαι Αθηνα ,καλος μας ηρθες, με το καλο να πας στον γιατρο μας και να εχεις ευχαριστα νεα να μας πεις.

katerina μου, ειδες που δεν ηταν τιποτα η υστεροσκοπηση, καλο ηταν που αφαιρεσαν τον πολυποδα , καλα αποτελεσματα και στις αλες εξετασεις σου.

MissPiggy τα μικρουλια σου εχουν ανησυχω υπνο ε? Χρειαζεται υπομονη , τωρα πως πρεπει να το αντιμετωπισεις δεν ξερω καθολου. Ευχομαι να βρεις καποιο τροπο.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα.

Λενη μου οντως εισαι πολυ δυνατη και θετικη κοπελα. Παντα να εισαι ετσι και στα καλα και στα δυσκολα! Πως εισαι σημερα? Ξεκουραστηκες?

Κατερινα μοτ πολυ καλο αυτο που σου εβγαλε τον πολυποδα. Εμενα στην υστεροσκοπηση μου εβγαλαν πολυποδα που ηταν στην εισοδο του τραχηλου της μητρας που θα εμποδιζε ακομα και την εξωσωματικη. Και αφου ολα τα υπολοιπα ειναι καλα,ολοκληρωσε και τις υπολοιπες εξετασεις και νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου το να μεινεις εγκυουλα. Το σκεφτεσαι οτι μεσα στοα καλοκαιρι θα εχουμε θετικα αποτελεσματα?Στο ευχομαι να γινει αμεσα!!!

Το ιδιο ευχομαι και για την αλλη Κρητικοπουλα μας που εφτασε στην Αθηνα. καλη επιτυχια να εχετε Lucky μου!

Agelik πως εισαι? Φουσκωσε η κοιλιτσα?

Gemini τα μικρουλια σου σας εχουν ξετρελανει? Εσυ συνηλθες απο τη γεννα?

Athenian ποτε ειναι να ξανακανεις εξεταση?Πως τα πας με τς ενεσεις?

Μισπιγκυ μου ειναι δυσκολο να μη κοιμουνται κυριως για σας που ειστε συνεχεια στο ποδι. τα πονακια του Κων δεν θα κρατησουν πολυ. Πες το στον παιδιατρο ονως μηπως σου δωσει καποιο ροφημα.Για τη πιπιλα ειναι βασανο,αλλα το κανουν πολλα παιδακια μςχρι να μαθει να την κραταει καλα.

Εμεις οπως τα ξερετς... Ζηωρευουμε και φωναζουμε για να μιλησουμε και δεν στεκομαστε πια πουθενα...

Φιλια πολλα,ξυπνησε η ζουζουνα...

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα........

εγω ειμαι στην δουλεια δεν ποναω καθολου το μονο που εχω ειναι λιγο αιμα κατα τα αλλα ειμαι οκ.............

Λενακι μου πως εισαι σημερα ???? να προσεχεις και να σκεφτεσαι παντα θετικα και θα ερθει και το καλο αποτελεσμα.........

Lucky εφτασες???? αντε να μας πεις καλα νεα απο τον βασιλοπουλο........

οι μανουλες τι κανουν??? τι κανουν τα ζουζουνια σας??? πολλα φιλακια απο μενα

athenian πως πας με τις ενεσουλες αντεχεις????

Αγγελικουλα το αστερακι σου τι κανει το ακουσες ξανα ή οχι????

Δομνινακι εσυ ολα καλα??? προσαρμοστικες πισω στην ρουτινα ή ακομα????

βρε κοριτσια να σας πω κατι ??? λογικα τωρα δεν θα ηξερε ο γιατρος ποιο πρωτοκολο θα ακουλουθησω???? αυτος μου ειπε οτι θα κανω την δευτερη μερα της περιοδου μου εξετασεις και θα μου πει ποιο πρωτοκολο θα ξεκινησω.........μακαρι να πανε σε ολες μας καλα.......φιλακια πολλα

Καλημερα.

Λενη μου οντως εισαι πολυ δυνατη και θετικη κοπελα. Παντα να εισαι ετσι και στα καλα και στα δυσκολα! Πως εισαι σημερα? Ξεκουραστηκες?

Κατερινα μοτ πολυ καλο αυτο που σου εβγαλε τον πολυποδα. Εμενα στην υστεροσκοπηση μου εβγαλαν πολυποδα που ηταν στην εισοδο του τραχηλου της μητρας που θα εμποδιζε ακομα και την εξωσωματικη. Και αφου ολα τα υπολοιπα ειναι καλα,ολοκληρωσε και τις υπολοιπες εξετασεις και νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου το να μεινεις εγκυουλα. Το σκεφτεσαι οτι μεσα στοα καλοκαιρι θα εχουμε θετικα αποτελεσματα?Στο ευχομαι να γινει αμεσα!!!

Το ιδιο ευχομαι και για την αλλη Κρητικοπουλα μας που εφτασε στην Αθηνα. καλη επιτυχια να εχετε Lucky μου!

Agelik πως εισαι? Φουσκωσε η κοιλιτσα?

Gemini τα μικρουλια σου σας εχουν ξετρελανει? Εσυ συνηλθες απο τη γεννα?

Athenian ποτε ειναι να ξανακανεις εξεταση?Πως τα πας με τς ενεσεις?

Μισπιγκυ μου ειναι δυσκολο να μη κοιμουνται κυριως για σας που ειστε συνεχεια στο ποδι. τα πονακια του Κων δεν θα κρατησουν πολυ. Πες το στον παιδιατρο ονως μηπως σου δωσει καποιο ροφημα.Για τη πιπιλα ειναι βασανο,αλλα το κανουν πολλα παιδακια μςχρι να μαθει να την κραταει καλα.

Εμεις οπως τα ξερετς... Ζηωρευουμε και φωναζουμε για να μιλησουμε και δεν στεκομαστε πια πουθενα...

Φιλια πολλα,ξυπνησε η ζουζουνα...

κοπελια μου και σε μενα ειπε ο γιατρος οτι αν δεν τον βγαζαμε δεν θα ειχαμε ουτε μια στο εκκατομυριο επιτυχια στην εξωσωματικη........φιλακια πολλα πολλα

katerina μου, αφου ο γιατρος σου ειπε οτι με τον πολυποδα θα υπηρχε μεγαλο προβλημα, ευτυχως που τον βγαλατε.Δοξα το Θεο , ολα θα πανε καλα. Εγω θυμαμαι οταν τον εκανα ο ιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη περιοδο μετα την υστεροσκοπηση να μεινεις εγκυος γιατι σου (καθαριζουν-ξηνουν) καπως ετσι την μητρα και ειναι πολυ πιο καλη περιοδο γαι γονιμιποιηση.

Εγω το μικρουλι μου δεν νομιζω οτι το εχω ακουσει , μαλλον λαθος εκανα, απο οτι διαβασα στο πρωτη παιδι το ακους γυρω στην 20η με 24η εβδομαδα.

Kopelia μου , φουσκωνει η κοιλιτσα, προσευχομαι στον Θεο να παν ολα καλα μεχρι το τελος. Εσυ ποτε ακουσες την Δημητρουλα , τι εβδομαδα?

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

κοπελια μου και σε μενα ειπε ο γιατρος οτι αν δεν τον βγαζαμε δεν θα ειχαμε ουτε μια στο εκκατομυριο επιτυχια στην εξωσωματικη........φιλακια πολλα πολλα

Χμμμμ, καλό σημάδι μου ακούγεται... Με το καλό κοπέλα μου!!!

katerina μου, αφου ο γιατρος σου ειπε οτι με τον πολυποδα θα υπηρχε μεγαλο προβλημα, ευτυχως που τον βγαλατε.Δοξα το Θεο , ολα θα πανε καλα. Εγω θυμαμαι οταν τον εκανα ο ιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη περιοδο μετα την υστεροσκοπηση να μεινεις εγκυος γιατι σου (καθαριζουν-ξηνουν) καπως ετσι την μητρα και ειναι πολυ πιο καλη περιοδο γαι γονιμιποιηση.

Εγω το μικρουλι μου δεν νομιζω οτι το εχω ακουσει , μαλλον λαθος εκανα, απο οτι διαβασα στο πρωτη παιδι το ακους γυρω στην 20η με 24η εβδομαδα.

Kopelia μου , φουσκωνει η κοιλιτσα, προσευχομαι στον Θεο να παν ολα καλα μεχρι το τελος. Εσυ ποτε ακουσες την Δημητρουλα , τι εβδομαδα?

Φιλακια πολλα!

Να σου πω την αλήθεια ΑΓΓΕΛΙΚ μου δεν θυμάμαι, αλλά περίπου στα τέλος του 4ου μήνα άρχισαν αυτά τα φτερουγίσματα που νόμιζα οτι ήταν το έντερό μου γιατί γενικότερα έχω ένα προβληματάκια με κολίτιδα και τελικα ήταν το ζουζουνάκι μου...

Κορίτσια πάλι έπεσε η Δήμητρα σήμερα, αυτή τη φορά στη μαμά μου. Δεν έφταιγε η γυναίκα...Την είχαμε βάλει στο καθισματάκι της και της έβαλα και μια καρέκλα πίσω γιατί σπρώχνει με τα πόδια της επάνω στο τραπέζι και τραμπαλίζεται... Κάποια στιγμή έβγαλε η μαμά μου την καρέκλα για να καθήσει δίπλα της και πριν προλάβει να καθήσει η Δήμητρα έκανε πίσω κι έπεσε μαζί με την καέάκλα και το καθισματάκι της. Ακόμα δεν είχα φύγει απο το σπίτι της μητέρας μου...ΕΥΤΥΧΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!! Το τί κλάμα έριξε, δεν λέγεται. Δεν χτύπησε πουθενά, μόνο τραντάχτηκε. Πήρα και την παιδίατρο τηλ και μου είπε να την ππαρακολουθώ για ένα 24ωρο, αν και θα φαινόταν αν κάτι δεν πήγαινε καλά. Βρε κορίτσια δεν μπορείς ούτε δευτερόιλεπτο να την αφήσεις. Δίπλα είσαι και κάνει ζουζουνιά....Ακόμα η καρδιά μου δεν έχει ηρεμήσει. Τώρα η Δήμητρα κοιμάται και την βλέπω καλά...Ελπίζω να την φυλάει η Παναγία και να μην έχει πάθει τίποτα...

καλησπερα σε ολες τις μελλοντικες μανουλες και με το καλο να δεχτειτε τα μωρακια σας αλλα και σε εσας που προσπαθειτε (οπως και εγω) με υπομονη και πανω απο ολα με ολες μας τις δυναμεις για ενα θετικο αποτελεσμα!Θα ηθελα να συστηθω για αρχη...ειμαι 35 ετων και ζω στην πανεμορφη Συρο απο επιλογη!Προσπαθουμε με τον αντρα μου τρια χρονια για να αποκτησουμε μωρακι αλλα ακομα τζιφος...δεν εχουμε καταφερει συλληψη :cry: Τον προηγουμενο μηνα ο γιατρος μου μας συστησε τον Βασιλοπουλο και καναμε την πρωτη μας σπερματεγχυση (σε φυσικο κυκλο) οπου παλι τζιφος!βεβαια ειναι τοσο καλος και μας τα ειχε εξηγησει ολα που αν και υπηρξε η απογοητευση της στιγμης οταν ειδα οτι αδιαθετησα δεν εχασα τα κουραγια μου και ειπα βουρ για το επομενο!Τωρα μου ειπε να κανω την amh και περιμενουμε τα αποτελεσματα για να δουμε πως θα κινηθουμε γιατι η πρωτη που ειχα κανει ηταν αθλια (0.25) αλλα μου ειπε οτι δεν εμπιστευεται το μικροβιολογικο που την εκανα!Οσα διαβασα ως τωρα απο τις εμπειριες σας μου δωσατε κουραγιο και μου επιβεβαιωσατε την εμπιστοσυνη που ενιωσα απ'την πρωτη στιγμη για τον Βασ. Ας μπω και στο θεμα τωρα...ξερω οτι σε λιγες μερες θα ξαναμιλισω μαζι του και θα μου πει τα παντα αλλα μηπως μπορειτε να μου πειτε περιπου ποσο σας εχει παει η εξωσωματικη γιατι ειμαι πολυ αγχωδεις και δεν μπορω να περιμενω μεχρι τελευταια στιγμη για να τακτοποιησω τετοια θεματα...θελω να τα εχω ολα υπο ελεγχο παρολο που ξερω οτι δεν μου κανει καθολου καλο! Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση και πανω απ'ολα που με ανεχτηκατε!:)

καλησπερα σε ολες τις μελλοντικες μανουλες και με το καλο να δεχτειτε τα μωρακια σας αλλα και σε εσας που προσπαθειτε (οπως και εγω) με υπομονη και πανω απο ολα με ολες μας τις δυναμεις για ενα θετικο αποτελεσμα!Θα ηθελα να συστηθω για αρχη...ειμαι 35 ετων και ζω στην πανεμορφη Συρο απο επιλογη!Προσπαθουμε με τον αντρα μου τρια χρονια για να αποκτησουμε μωρακι αλλα ακομα τζιφος...δεν εχουμε καταφερει συλληψη :cry: Τον προηγουμενο μηνα ο γιατρος μου μας συστησε τον Βασιλοπουλο και καναμε την πρωτη μας σπερματεγχυση (σε φυσικο κυκλο) οπου παλι τζιφος!βεβαια ειναι τοσο καλος και μας τα ειχε εξηγησει ολα που αν και υπηρξε η απογοητευση της στιγμης οταν ειδα οτι αδιαθετησα δεν εχασα τα κουραγια μου και ειπα βουρ για το επομενο!Τωρα μου ειπε να κανω την amh και περιμενουμε τα αποτελεσματα για να δουμε πως θα κινηθουμε γιατι η πρωτη που ειχα κανει ηταν αθλια (0.25) αλλα μου ειπε οτι δεν εμπιστευεται το μικροβιολογικο που την εκανα!Οσα διαβασα ως τωρα απο τις εμπειριες σας μου δωσατε κουραγιο και μου επιβεβαιωσατε την εμπιστοσυνη που ενιωσα απ'την πρωτη στιγμη για τον Βασ. Ας μπω και στο θεμα τωρα...ξερω οτι σε λιγες μερες θα ξαναμιλισω μαζι του και θα μου πει τα παντα αλλα μηπως μπορειτε να μου πειτε περιπου ποσο σας εχει παει η εξωσωματικη γιατι ειμαι πολυ αγχωδεις και δεν μπορω να περιμενω μεχρι τελευταια στιγμη για να τακτοποιησω τετοια θεματα...θελω να τα εχω ολα υπο ελεγχο παρολο που ξερω οτι δεν μου κανει καθολου καλο! Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση και πανω απ'ολα που με ανεχτηκατε!:)

καλως ορισες κοριτσακι μου και μακαρι να πανε ολα καλα αυτη την φορα ...........εγω ειμαι απο κρητη και δεν ξερω τον βασιλοπουλο αλλα θα σου πουν τα αλλα κοριτσια ..........φιλακια

Χμμμμ, καλό σημάδι μου ακούγεται... Με το καλό κοπέλα μου!!!

Να σου πω την αλήθεια ΑΓΓΕΛΙΚ μου δεν θυμάμαι, αλλά περίπου στα τέλος του 4ου μήνα άρχισαν αυτά τα φτερουγίσματα που νόμιζα οτι ήταν το έντερό μου γιατί γενικότερα έχω ένα προβληματάκια με κολίτιδα και τελικα ήταν το ζουζουνάκι μου...

Κορίτσια πάλι έπεσε η Δήμητρα σήμερα, αυτή τη φορά στη μαμά μου. Δεν έφταιγε η γυναίκα...Την είχαμε βάλει στο καθισματάκι της και της έβαλα και μια καρέκλα πίσω γιατί σπρώχνει με τα πόδια της επάνω στο τραπέζι και τραμπαλίζεται... Κάποια στιγμή έβγαλε η μαμά μου την καρέκλα για να καθήσει δίπλα της και πριν προλάβει να καθήσει η Δήμητρα έκανε πίσω κι έπεσε μαζί με την καέάκλα και το καθισματάκι της. Ακόμα δεν είχα φύγει απο το σπίτι της μητέρας μου...ΕΥΤΥΧΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!! Το τί κλάμα έριξε, δεν λέγεται. Δεν χτύπησε πουθενά, μόνο τραντάχτηκε. Πήρα και την παιδίατρο τηλ και μου είπε να την ππαρακολουθώ για ένα 24ωρο, αν και θα φαινόταν αν κάτι δεν πήγαινε καλά. Βρε κορίτσια δεν μπορείς ούτε δευτερόιλεπτο να την αφήσεις. Δίπλα είσαι και κάνει ζουζουνιά....Ακόμα η καρδιά μου δεν έχει ηρεμήσει. Τώρα η Δήμητρα κοιμάται και την βλέπω καλά...Ελπίζω να την φυλάει η Παναγία και να μην έχει πάθει τίποτα...

ευχαριστω πολυ κοπελια μου να εισαι καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου.............αμανννν αυτη η σκανταλιαρα δημητρουλα,πω πω φανταζομαι την τρομαρα σου,ελπιζω να εχεις ηρεμησει τωρα:) φιλακια πολλα πολλα

Φιλακια πολλα!

αγγελικουλα μου και εσυ ειχες πολυποδα εεεε? μετα τον στειλανε για βιοψια?? γιατι εμενα ετσι μου ειπε αν και δεν τον ανησυχησε λεει αλλα ετσι πρεπει ισχυει αυτο????φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...