Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Leni μου , ξερω ποσο δυσκολη ειναι αυτη η στιγμη για εσενα ,ειμαι διπλα σου οτι με χρειαστεις, ξερω ομως και ποσο δυνατη εισαι και ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις , θα ξανασηκωθεις και θα πετυχεις.

Πολλα πολλα φιλια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Αχ, Λένη μου, κρίμα!!!

Σίγουρα για κάποιο λόγο θα έγινε αυτό, το μωράκι σου δεν θα άντεξε... Κοίτα εσύ κοπέλα μου να αντέξεις και να βγείς πιο δυνατή απο αυτή την ταλαπωρία...Όταν ηρεμήσεις πες μας τί σου είπε ο Βασιλόπουλος.

Φιλιά πολλά και δύο αγκαλιές, μια απο μένα και μια απο την Δημητρούλα...

Leni μου δεν ξερω τι να σου γραψω.... οντως πολύ αδικο... και μας στεναχωρει πολύ...προσπαθησε να αντιμετωπίσεις την κατασταση οσο πιο ψυχραιμα μπορείς...κι εμεις ειμαστε εδω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσακια μου δυστυχώς δεν προχώρησε.. :( Αύριο πρωι πρωι Ιασω για αποξεση, πάλι απο την αρχη.. Τι να κάνουμε; Δεν ήταν γραφτο.. Ευχαριστω πάντως όλες σας για την υποστήριξη..

Σας φιλω πολυ

Lenaki μου καταλαβαίνω πόσο πονάς....σκέψου μόνο ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Να ξέρεις ότι τα καλύτερα έρχονται γι΄αυτό κοίτα μπροστά! Μανούλα θα γίνεις!!!!!

Κοριτσακια μου δυστυχώς δεν προχώρησε.. :( Αύριο πρωι πρωι Ιασω για αποξεση, πάλι απο την αρχη.. Τι να κάνουμε; Δεν ήταν γραφτο.. Ευχαριστω πάντως όλες σας για την υποστήριξη..

Σας φιλω πολυ

...................................................................δεν εχω λογια :(:(:(:(

να ξερεις οτι σ'αγαπαω παρα πολυ,να προσεχεις τον εαυτο σου και να εισαι ψυχραιμη........φιλακια πολλα πολλα

Διαφημίσεις

Σας φιλω πολυ

Κοριτσακι μου λυπάμαι παρα πολυ,αυτο που εγινε ειναι πολυ αδικο...Πιστευω οτι ο θεουλης θα σου δωσει το μωρακι που τοσο πολυ θες γιατι εισαι πολυ καλη κοπελα και σου αξιζει!!!Υπομονη να βγεις δυνατη μεσα απο αυτο και οτι χρειαστεις εμεις εδω ειμαστε και το ξερεις σε αγαπαμε παρα πολυ να εχεις υπομονη και να μην απογοητευτεις(οσο μπορεις τουλαχιστων):(

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

σημερα στεναχωριθηκε η παρεα μας ειμαστε ολες με την σκεψη μας κοντα στην Λενη!

Εγω χθες εκανα τον υπερηχο θυροειδους που μου ειπε ο Βασ.και βρεθηκαν 3 οζοι πηγα σημερα στην ενδοκρινιλογο και μου ειπε οτι ειναι ολα καλα και μπορω να συνεχισω την προσπαθεια μου απλα θα παρω και φαρμακα!Δεν μπορω να το πιστεψω οτι αν δεν επερνα τον Βασ. μπορει να μην το μαθενα ποτε!!Αυριο το βραδυ θα παρουμε το καραβι και το πρωι θα ειμααστε αθηνα εχουμε ραντεβου στις 9κ30!!!

Athenian μου συγνωμη που δεν σε πηρα αλλα μολις μπηκα σπιτι!!!

Κουκλιτσες μου ειμαι αρκετα κουρασμενη και θα σας καληνυχτισω θα τα πουμε παλι αυριο!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω όλες αλλα δεν θέλω να πέφτει η ομάδα.. Έχουμε 4 κοπέλες εδω που πρέπει να έχουν καλη ψυχολογία.. Σας φιλω πολυ και θα γράψω αργότερα, πάω Ιασω

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω όλες αλλα δεν θέλω να πέφτει η ομάδα.. Έχουμε 4 κοπέλες εδω που πρέπει να έχουν καλη ψυχολογία.. Σας φιλω πολυ και θα γράψω αργότερα, πάω Ιασω

Καλημέρα :)

4 κοπέλες που πρέπει να έχουν καλή ψυχολογία και μια εσύ 5 συνολικά γιατί κι εσύ, Λένη μου θα γίνεις μανούλα και πρέπει να ηρεμήσεις πρώτα και να ξεκουραστείς απο την φόρτιση και τη στενοχώρια και μετά να ξαναβάλεις μπροστά, όποτε σου πει ο γιατρός σου.

Καλή επιτυχία να έχεις στην απόξεση και να έχεις πάντα υγεία.

Σε φιλώ.

καλημερα σε ολη την παρεα!!!Λενι μου σε σκεφτομαι απο το πρωι ευχομαι ολα να πανε καλα σημερα!!

κατερινα μου εφτασε η μερα προσπαθησε να μην ανχωθεις!!!

δομνινα μου καλως ορισες στα πατρια εδαφη αν και απο οτι διαβασα δεν ηθελες με τπτ να γυρισεις χαχαχα περασες υπεροχα ε?Απο του χρονου ταξιδακια μονο με το μπεμπε!!!

θα σας βαλω κουιζακι ποιο ειναι το μωρακι στην φωτογραφια???

Καλη σας μερα!!!

pXWyp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολη την παρεα!!!Λενι μου σε σκεφτομαι απο το πρωι ευχομαι ολα να πανε καλα σημερα!!

κατερινα μου εφτασε η μερα προσπαθησε να μην ανχωθεις!!!

δομνινα μου καλως ορισες στα πατρια εδαφη αν και απο οτι διαβασα δεν ηθελες με τπτ να γυρισεις χαχαχα περασες υπεροχα ε?Απο του χρονου ταξιδακια μονο με το μπεμπε!!!

θα σας βαλω κουιζακι ποιο ειναι το μωρακι στην φωτογραφια???

Καλη σας μερα!!!

Χρόνια σου πολλά!!! Να τα εκατοστήσεις και να εκπληρωθούν όλα τα όνειρά σου και το πιο μεγάλο, να γίνεις σύντομα μανούλα!!!

Το μωράκι ποιό είναι???

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Λένη μου η σκέψη μου είναι μαζί σου. Ελπίζω να πήγαν όλα καλά, να συνήλθες αμέσως και τώρα να είσαι σπίτι και να ξεκουράζεσαι..

Στη θέση σου βρέθηκα δυο φορές.. Ξέρω ακριβώς πως αισθάνεσαι.. Κι εγώ 27 Ιουνίου πέρισυ έκανα την 2η απόξεση.. Ευελπιστώ φέτος το αποτέλεσμα να είναι τελείως διαφορετικό..

Πέρνα ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι και όταν με το καλό νιώσεις πάλι έτοιμη προχώρα.. εύχομαι την επόμενη φορά η ρημάδα η τύχη η χορεύτρια να είναι μαζί σου από την αρχή μέχρι το τέλος..

Lucky το μωράκι στη φωτογραφία πρέπει να είσαι εσύ.. Κουκλάκι το άτιμο!

Φιλάκια κοριτσάκια μου!

L2qIp2.png

Γεια σας και παλι..

Παει κι αυτο.. είχα πει μακάρι να ξαναπαω Ιασω μόνο για ευχάριστα, θα γίνει ομωσ κι αυτο που θα παει;

Γύρισα Σπιτι και είμαι ξαπλωμενη. Νοιώθω πάλι ένα μεγάλο κενό όπως την πρώτη φορα.. Μου είπε ο βάς ότι μάλλον ήταν κάποια χρώμοσωμικη ανωμαλία και σταμάτησε μόνο του το εμβρυο. Όμως μου ειπε πωσ δεν το περίμενε κι αυτός με τίποτα, με τέτοιες χοριακες που είχα.. Στεναχωρηθηκε παρα πολυ. Γενικα με έχει σκλαβωσει με την συμπεριφορά του. Εκτός απο όλη την τόσο γλυκιά αντιμετώπιση του και το ενδιαφέρον του, δεν μου πήρε ούτε μισό ευρω για την αποξεση. Εδωσα Μόνο τα 160? του Ιασω.. Εγω λέει για αυτα τα πράγματα δεν παίρνω λεφτα. Κι όταν έρχονται τίποτα μικρόυλες και θέλουν να κάνουν εκτρωση εγω τους λέω ένα υπερβολικό ποσο για να μην έρθουν σε μένα. Εγω θέλω μόνο να δίνω ζωή, όχι να παίρνω.. Απιστευτος..

Συζητησαμε διαφορα και χθες για την μετεπειτα πορεια.. Θα σας τα γραψω καποια στιγμη κι αυτα.. Προς το παρων θα προσπαθησω να ξεφυγω λιγο με διαφορους τροπους και βλεπουμε..

Δομνινα μου ξερω οτι με καταλαβαινεις, ξερεις πως ειναι, ομως μην τα σκεφτεσαι εσυ αυτα τωρα. Τα πραγματα ειναι διαφορετικα και εννοειται πως θα πετυχεις.

Μην πεφτετε ρε κοριτσια, πρεπει να εχετε θετικη σκεψη τωρα..

Κατερινα μου κι εσυ θα εκανες τωρα την υστεροσκοπηση.. Ολα καλα? βρηκαν κατι που να μας ενοχλουσε?

Lucky μου γλυκια χρονια σου πολλα! Εσυ εισαι αυτο το γλυκο μωρακι ε? σου ευχομαι συντομα με ενα που να του μοιαζει πολυ:)

Κοπελια μου σ'ευχαριστω πολυ.. Θα την βρω την δυναμη απλα παντα θα ανησυχω για το αν θα πανε ολα καλα... Να μαστε καλα ομως πανω απ'ολα, αυτο εχει σημασια πιο πολυ..

Σας φιλω ολες

Γεια σας και παλι..

Παει κι αυτο.. είχα πει μακάρι να ξαναπαω Ιασω μόνο για ευχάριστα, θα γίνει ομωσ κι αυτο που θα παει;

Γύρισα Σπιτι και είμαι ξαπλωμενη. Νοιώθω πάλι ένα μεγάλο κενό όπως την πρώτη φορα.. Μου είπε ο βάς ότι μάλλον ήταν κάποια χρώμοσωμικη ανωμαλία και σταμάτησε μόνο του το εμβρυο. Όμως μου ειπε πωσ δεν το περίμενε κι αυτός με τίποτα, με τέτοιες χοριακες που είχα.. Στεναχωρηθηκε παρα πολυ. Γενικα με έχει σκλαβωσει με την συμπεριφορά του. Εκτός απο όλη την τόσο γλυκιά αντιμετώπιση του και το ενδιαφέρον του, δεν μου πήρε ούτε μισό ευρω για την αποξεση. Εδωσα Μόνο τα 160? του Ιασω.. Εγω λέει για αυτα τα πράγματα δεν παίρνω λεφτα. Κι όταν έρχονται τίποτα μικρόυλες και θέλουν να κάνουν εκτρωση εγω τους λέω ένα υπερβολικό ποσο για να μην έρθουν σε μένα. Εγω θέλω μόνο να δίνω ζωή, όχι να παίρνω.. Απιστευτος..

Συζητησαμε διαφορα και χθες για την μετεπειτα πορεια.. Θα σας τα γραψω καποια στιγμη κι αυτα.. Προς το παρων θα προσπαθησω να ξεφυγω λιγο με διαφορους τροπους και βλεπουμε..

Δομνινα μου ξερω οτι με καταλαβαινεις, ξερεις πως ειναι, ομως μην τα σκεφτεσαι εσυ αυτα τωρα. Τα πραγματα ειναι διαφορετικα και εννοειται πως θα πετυχεις.

Μην πεφτετε ρε κοριτσια, πρεπει να εχετε θετικη σκεψη τωρα..

Κατερινα μου κι εσυ θα εκανες τωρα την υστεροσκοπηση.. Ολα καλα? βρηκαν κατι που να μας ενοχλουσε?

Lucky μου γλυκια χρονια σου πολλα! Εσυ εισαι αυτο το γλυκο μωρακι ε? σου ευχομαι συντομα με ενα που να του μοιαζει πολυ:)

Κοπελια μου σ'ευχαριστω πολυ.. Θα την βρω την δυναμη απλα παντα θα ανησυχω για το αν θα πανε ολα καλα... Να μαστε καλα ομως πανω απ'ολα, αυτο εχει σημασια πιο πολυ..

Σας φιλω ολες

Leni μου μόλις κατάφερα να μπω για 2 λεπτάκια για να δω εάν είχαμε νεα σου και έπεσα πάνω στο μηνυματάκι σου. Κοριτσάκι μου γλυκό πάρε το χρόνο σου, χαλάρωσε, ξέφυγε και όταν μαζέψεις τα κομμάτια σου θα είσαι έτοιμη για την επόμενη και τυχερή προσπάθεια που θα σε κάνει μανούλα!

Φυσιολογικό να νοιώθεις κενό....φυσιολογικό να πονάς.....αλλά όλα αυτά κάποια στιγμή θα ανήκουν στο παρελθόν. Να σκέφτεσαι θετικά και να κοιτάς ΜΠΡΟΣΤΑ. Ότι έγινε, έγινε...τα καλύτερα έρχονται!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...