Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα!! Γραφω γρηγορα γιατι ξυπνάνε!

Piggy μου καλα κανεις και θηλάζεις. ΚΑι μην ανησυχεις για την ποσότητα, οσο τον βαζεις στο στηθος τοσο θα παραγεις περισσότερο γαλα μερα με τη μερα. Στο τελος θα δεις που δε θα χρειάζεσαι συμπλήρωμα!

Τα βραδυ εμενα ξυπνανα αλλοτε στο 3ωρο αλλοτε στο 4ωρο. Βεβαια συνηθως ξυπναει ο ενας αλλά ξυπναω τοτε και τον αλλον για να φανε μαζι, αλλιώς θα θηλαζα ολη τη νυχτα. Την ημερα τους ταιζω στο 3ωρο γιατι πρεπει λεει στη εδραιωση του θηλασμου να κανεις τουλαχιστον 7-8 γευματα τη μερα για να μη σου μειωθει η παραγωγή..

Kopelia σουπερ η δημητρουλα με την εκδορμη! Θελω κιε γω να τους πάω βολτα!

Τους φοραω ακομα μακρυμανικο αλλά ελαφρυ... Δε θελω ακομα να τους ξενεντυσω..πιανω σβερκ'ακι και εινι οκ. Θα δουμε το Σ/Κ που λεει θα ανεβει η θερμοκρασια

Agelik το μωρακι σου θα ειναι αυτο. Εισαι στις εβδομαδες που τα ακους πανω-κάτω. Αλλες το λενε ετσι, αλλες σαν ψαρακι, το νιωθουν διαφορετικ'α. Εγω λεω ειναι το μωράκι σου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εδω είναι 7 το πρωι και μόλις αλλαξα, θηλασα, ταισα, και ξανακοιμησα *2.

Όπως το λένε κορίτσια, διπλός κόπος, δική χαρα...

Ο Κ μεγαλώνει παρα που γρήγορα! Έχει παχυνει, είναι τώρα 3 κιλά και κρατάει το κεφαλακι του αρκετα. Η Α είναι μια χαρα, μεγαλώνει και αυτη αλλα είναι ακόμα μια σταλιτσα. Είναι όμως πολυ ξύπνια κι βλέπει, παρατηρεί και επεξεργάζεται τα πάντα! Της αρέσει το παιχνίδι που κρέμεται στην κούνια και ο σκυλιά πολυ!

Έχτες μετα το γιατρο πήγαμε και για καφε. Ο δεύτερος μας παρακαλώ... Είχαμε παει και το Σάββατο όλοι μαζι, σας το είπα;

Εγω καλα είμαι, αλλα με πιάνουν φοβερές μελαγχολίες και κλάματα... Χωρίς λόγω. Έχτες κρατούσα τη μικρη και ξαφνικά άρχισαν να μου φεύγουν δάκρυα... Θα περάσει δεν ανησυχώ, αλλα έχω και το νου μου να μην χειροτερεψω. Ορμονες που μου βγαίνουν και μαζεμενες γιατι μέχρι τώρα δεν προλαβαινα για τέτοια.

Κοπελια θα ξεκινήσετε και μπανακια τώρα!! Ζηλεύω!!

Λενακι αύριο θα τελειώσει η αγωνία σου, λίγο έμεινε. Αν και το όνειρο με τη μάνα σου ήταν σίγουρα σημαδιακο! Όσο για το τεντωμα, εγω δεν το είχα, αλλα μάλλον παίζει γενικά γιατι η μαμα μου μου το έλεγε συχνά να μην τεντωνομαι!

Αγγελική εγω δεν ξέρω αν όντως αυτο ήταν το μωρο σου... Εγω είχα αργήσει παρα πολυ να τα ακούσω, αλλα όταν τα ένιωσα ήμουν σίγουρη. Ήταν σαν φτερουγισμα οντως... Αυτη είναι η καλύτερη λέξη...

Ξύπνησε...

c12e25debb.png

Με τον Κ αγκαλια...

Athenian περιμένουμε νέα απο τον υπερηχο.

Κατερίνα μου έτσι, ήρεμα και χαλαρά μέχρι την Πέμπτη και όλα θα είναι κακά, θα δεις.

Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσακια μου σημερα το απογευμα πηγα στον καρδιολογο και εκανα το καρδιογραφημα ολα καλα ..........ή αυριο το απογευμα ή την πεμπτη το πρωι θα παρω και τις εξετασεις αιματος και ουρων και την πεμπτη το απογευμα ειμαι ετοιμη για την υστεροσκοπηση.............

Μισσπιγκυ μου ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου να ξερετε ολες οτι μου δινεται πολυ δυναμη και ολα θα πανε καλα

θα τα ξαναπουμε αυριο με τον υπερηχο της athenian για τα ωαρια και της Λενης μας για το μωρακι της ..........

καλο σας βραδυ φιλακια πολλα

Καλημέρα κούκλες:)

Ήρθε επιτέλους η μέρα να τελειώσει αυτη η αγωνία, το μεσημερι θα πάω μετα την δουλεια στον καλο μας γιατρο και θα ακούσω την καρδούλα και θα ηρεμήσω!!! Θα χτυπάει τόσο δυνατά που θα μας ξεκουφανει! :)

Κατερίνα μου τα έχεις βάλει όλα σε μια σειρά! Ειναι πολυ σημαντικο που όλες αυτές οι εξετάσεις γίνονται πριν την εξωσωματικη και έτσι θα είσαι ήρεμη ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Όλα να πανε καλα! Σε ακούω και λίγο πιο χαλαρή γενικα ε;

Athenian περιμένουμε και δικα σου νέα απο τον υπερηχο

Πιγγυ μου, λογικο ειναι να σ'εχουν πιάσει τα ορμονικα σου, όλες οι νέες μαμάδες κλαίνε χωρίς λόγο και τους πιάνει μελαγχολία, και πάλι καλα που στεκεσαι ακόμα με όλα αυτα που περασες! Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου.. Ο γιατρός πως την είδε την Αλεξ μας; Πήρε λίγο βάρος; Ο Κ θα της ρίχνει λίγο ε; Χαχα

Πήγε και για καφε, ποιος τη χάρη της.. Μου φαίνεται πολυ νωρίς να κοιτάει και να επεξεργάζεται τα πράγματα, κι άλλο ξυπνοπουλι στην παρέα μας:D

Να τους δώσεις απο ένα γλυκο φιλακι!

Άντε κορίτσια τα λέμε πάλι μετα..

Fingers crossed!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια...

Λενη μου εφτασε η μερα να ακουσεις καρδουλα και να χαρουμε ολες μαζι σου. Θα περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου.

Κατερινα μου θα εχεις μια πληρη αποψη για το τι συμβαινει που θα ολοκληρωθει με την υστεροσκοπηση και θα εχετε επιτυχια στην εξωσωματικη.Μη φοβασαι τιποτα... Ολα θα γινουν κ θελουν θαρρος και ηρεμια. Εξαλλου λιγη ταλαιπωρια τι ειναι μπροστα σε μια κοιλιτσα φουσκωμενη?

athenian περιμενουμε και τα δικα σου νεα.Νομιζω θα δεις ποσα ωοθηλακια υπαρχουν. Κι εγω των ανταγωνιστων ειχα κανει.

Gemini τι κανουν τα μικρουλια σου? Μολις σαραντισεις να βγαινετε συχνα εξω. Να δεις πως θα ξεπεταχτουν μεχρι το Φθινοπωρο!

lucky μου ετοιμαζεστε? Φανταζομαι τον ενθουσιασμο σου και την αγωνια σας παραλληλα!

ΑΓΓΕΛΙΚ ξαναενιωσες το μωρακι σου? Να του. στειλεις φιλακι απο τις θειες...χιχι.

Εμεις ζωηρευουμε καθημερινα. Τα πεταμε ολα κατω και θελουμε να τα πιανουμε ολα. Αυτη τη στιγμη κοιμαται και εχω καθησει στον καναπε με τη σκυλιτσα μου αγκαλια και σας διαβαζω και γραφω. Σας φιλω πολυ και θα τα πουμε και αργοτερα.

καλημερα κοριτσια!

Leni μου με το καλο να πας στον γιατρο μας και να ακουσεις την καρδουλα του μικρου σου να χτυπα δυνατα! Ολα θα πανε καλα και μετα θα ξεχασεις την αγωνια που περνας.

MissPiggy μου, συμφωνω απολυτα με την Leni , φυσικο ειναι να σε πιανουν τα κλαματα και μετα απο οσα περασες. Ορμονες ειναι αυτες μας τρελλενουν.Ωραια που πηγαν και για καφεδακι, δωσε απο ενα γλυκο φιλακι στον Κ και στην Α μας.

katerina πραγματι ειναι πολυ σημαντικο που κανεις ολες αυτες τις εξετασεις πριν την εξωσωματικη, εγω μετα την 1η εξ εκανα τις περισσοτερες εξετ.

Φιλκακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερουδιααααααααα τι κανετε σημερα??? πολυ ζεστη βρε κοριτσια αν και εδω στο γραφειο εχουμε το αρκουδισιον χαχαχαχαχαχ,αλλα εξω δεν μπορεις να καθησεις λεπτο.........εγω καλα ειμαι δεν εχω τοσο πολυ αγχος για την αυριανη επεμβαση οσο για την εξωσωματικη,χτες δεν ξερω τι με επιασε και λεω στον αντρα μου δεν θελω να την κανουμε:( αλλα ευτυχως σημερα μου εφυγε αυτο απο το μυαλο.........η αληθεια ειναι οτι μαλλον φοβαμαι το αποτελεσμα της εξωσωματικης και οχι αυτα που θα περασω μεχρι να γινει....τελος παντων μακαρι να πανε ολα καλα και σε μενα και σε ολες τις κοπελες ..............

Λενακι μου με το καλο να ακουσεις την καρδουλα της μπεμπουλας σου και αν δεν με πιστευεις οτι τα μιλησαμε και τα συμφωνησαμε να την ρωτησεις να σου πει χαχαχαχαχαχαχα

Αγγελικουλα μου τι κανει το αστερακι σου??? το ακουσες ξανα???? για πες μου τι αναπνοες κανεις για να σου φυγει το αγχος κατι μου ειπε η Λενη ........

athenian περιμενουμε τα νεα σου απο τον υπερηχο πως πανε τα ωαριακια σου???

Μισπιγκυ μου τα σκιουρακια σου??? αρχισε η Α να τρωει κανονικα??? πες της να βαλει ζορι μην την περασει ο Κ χαχαχαχαχα αν και μαλλον οτι απο τωρα προσεχει την σιλουετα της κοριτσαρος παιδι μου απο μικρη στα βασανα χαχαχαχαχα

Gemini μου οι ποδοσφαιριστες μας ??? ποτε σαραντιζεις??? την καλυτερη εποχη γεννησες θα μπορεις τωρα και θα τους πηγαινεις και βολτουλα μια χαρααααααααα.......πως εισαι με 3 αντρες μεσα στο σπιτι σου????

Lucky μου εμεις τα ειπαμε και χτες βραδυ περιμενουμε τα νεα σου μην καθυστερησεις να μας γραψεις σημερα ακουςςςςςςςςςςςςςςςςς

Κοπελια μου το τσαχπινικο μωρακι μας τι κανει??? την φανταζομαι στην θαλασσα να πλατσουριζει και εσυ να την κοιτας με καμαρι.........παντως η φωτογραφια που ειναι μεσα στην λεκανη ειναι τελειαααααααα ολα τα λεφτα.........

Δομνινακι εσυ που εισαι??? πως τα περνας??? θελουμε αναλυτικη περιγραφη.....

ααααααα κοριτσια να σας πω και κατι να γελασετε χτες ηρθε ενας καινουργιος υπαλληλος και μου ειπε το αφεντικο να του κανω προσλήψη λοιπον του λεω τι ωαριο θα δουλευει χαχαχαχαχαχαχα αντι να πω ωραριο ειπα ωαριο με κοιταζε το αφεντικο λεει παει αυτη τρελαθηκε .........

την καλημερα μου και τα φιλια μου σε ολεςςςςςςς και στα αστεροσκιουροτσαχπινοποδοσφαιριστες μας

Καλημερούδιααααα!!!!!!!

Λενάκι μου σήμερα θα ακούσετε τη καρδούλα να χτυπάει ρυθμικά και εσύ θα χαλαρώσεις! Με το καλό κοριτσάκι μου!!!!! Θα περιμένουμε νέα σου..... Φιλάκια

Κατερινάκι μη το σκέφτεσαι καθόλου. Θα δεις δεν είναι απολύτως τίποτα....

Καλή επιτυχία!!!!!

Πιγκούλα μου οι άτιμες οι ορμόνες τι κάνουν.... ξέσπασε όμως γιατί και εσύ άνθρωπος είσαι και πέρασες δύσκολα.... Πάνε αυτά όμως... τώρα έχεις τα μωράκια σου στην αγκαλιά σου και αυτό είναι που έχει σημασία. Να μου τα φιλήσεις!!!!

Αγγελικούλα τι κάνεις? Μεγαλώνεις????χιχα....:)

Λοιπόν τα δικά μου νεα...πήγα σήμερα για αίμα και υπέρηχο. Δε ξέρω τι είδε γιατί είμαι ακόμα αδιάθετη, το μόνο που άκουσα να λεει είναι "ωραία". Επόμενος υπέρηχος το Σάββατο, εκεί πιστεύω ότι θα δείξει τι αυγουλοπαραγωγή έχουμε.

Διαφημίσεις

kopelia μου, δεν νομιζω οτι ξαναενιωσα κατι, μαλλον δεν ηταν το μωρακι, ισως μεγαλωνε η μητρα, τι να πω μηπως και καταλαβαινω? Ισως ειναι και νωρις. Μαλλον για να ειμαι σιγουρη οτι ειναι το μωρακι μου θα περασουν ακομα μερικες εβδομαδες. Βεβαια μου ελεγε η μητερα μου οτι οταν το ακους την πρωτη φορα, μετα περνανε μερες για να το ξαναακουσεις , δεν σημαινει οτι θα το ακους καθε μερα στην αρχη τουλαχιστον.

katerina μου θελω να εισαι αισιοδοξη και ηρεμη οσο μπορεις, αναπνοες να παιρνεις μεγαλες και πολλες ωστε να μπορεις να χαλαρωνεις , ειναι μυστικα της ψυχολογου.Καλα πολυ πλακα ειχε αυτο με το ωαριο , χα, χα!!

athenian μου, καλα ειμαι , φουσκωνω , τα νεα σου ευχαριστα , ειναι φαινεται πολυ νωρις ακομα για να δει ωαρια , θα τα δει με το καλο το Σαββατο.

Lucky ετοιμαζεσαι να ερθεις στην Αθηνα ? Σημερα ή αυριο ταξιδευεις? Καλως να μας ερθεις.

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Και ναι, γύρισα κοριτσάκια μου...

Χθες το βράδυ φτάνοντας στο αεροδρόμιο και ακούγοντας από τα μεγάφωνα του αεροπλάνου το "Bienvenuto a Atene" σκεφτόμουν πως κατεβαίνω σε λάθος στάση... Κορίτσια πέρασα υπέροχα..

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό να βλέπω όλα αυτά τα υπέροχα μνημεία, όλους αυτούς τους τεράστιους δρόμους, το πράσινο, την πόλη να ζει..

Κάθε μέρα περπατούσαμε κοντά 10 ώρες.. αφού είπα στον άνδρα μου χθες που ήρθε να με πάρει από το αεροδρόμιο ότι χρειάζομαι άλλες 4 μέρες άδεια για να ξεκουραστώ..

Τη λάτρεψα αυτή την πόλη κορίτσια..Άλλον αέρα, άλλη ομορφιά, άλλη κουλτούρα.. Τι να σας λέω.. όσες έχετε πάει σίγουρα καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ..

Διάβασα τα νέα σας και χαίρομαι πολύ που όλα βαίνουν καλώς για όλες σας..

Λενάκι σήμερα θα ακούσετε επιτέλους την καρδούλα να χτυπά εκκωφαντικά.. άντε κοριτσάκι μου να ηρεμήσεις επιτέλους..

Βλέπω ότι όλα τα μωράκια του καφέ μας απολαμβάνουν είτε τη θαλπωρή της αγκαλιάς της μαμάς τους είτε την ηρεμία της κοιλίτσας της..

Εγώ τελικά 21 Ιουνίου θα πάω στο γιατρό για να κάνω την ένεση καταστολής.. και μετά φέτα....

Σας αφήνω διότι πρέπει να μαζέψω το μυαλό μου.. είναι ακόμη εκεί στη Fontana di Trevi...

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου δυστυχώς δεν προχώρησε.. :( Αύριο πρωι πρωι Ιασω για αποξεση, πάλι απο την αρχη.. Τι να κάνουμε; Δεν ήταν γραφτο.. Ευχαριστω πάντως όλες σας για την υποστήριξη..

Σας φιλω πολυ

Κοριτσακια μου δυστυχώς δεν προχώρησε.. :( Αύριο πρωι πρωι Ιασω για αποξεση, πάλι απο την αρχη.. Τι να κάνουμε; Δεν ήταν γραφτο.. Ευχαριστω πάντως όλες σας για την υποστήριξη..

Σας φιλω πολυ

Μόνο ένα λυπάμαι και μια τεράστια αγκαλιά....:cry::cry::cry:

Είναι τόσο άδικο...:evil:

L2qIp2.png

Σας φιλω πολυ

Αχ φιλενάδα μου.... Μακάρι να ήμουν πιο κοντά σου και να μπορούσα να απαλύνω τον πόνο σου... Λυπάμαι τόσο πολυ.

Κανε κουράγιο, τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και εσύ είσαι πολυ δυνατή, να το θυμάσαι!

Σε φιλω πολυ

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...