Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όοοοολεεεςςς!!!!!

Τι κάνετε? Διάβασα πολύ ευχάριστα γεγονότα και χάρηκα. Μπράβο κοριτσάκια μου!!!!!

MissPiggy το κακό όνειρο τελείωσε!!!! Από δω και πέρα εύχομαι να έχετε και οι 4 μόνο ευχάριστες στιγμές. Εύχομαι ότι καλύτερο σε σας και τα παιδάκια σας!!!!!

Lucky μου τι ευχάριστα είναι αυτά? Πω πω είδες πως αλλάζουν κοριτσάκι μου τα πράγματα? Με το καλό να ξεκινήσεις!!!!! Ελπίζω να τα πούμε τώρα που θα έρθεις Αθήνα. Με τον Βασ τι ώρα έχεις ραντεβού τη Παρασκευή?

Leni μου η Τετάρτη είναι πολύ κοντά. Όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι μου. Θετική σκέψη να έχεις μόνο!!!!!

Τα δικά μου νεα τώρα..... τη Παρασκευή το πρωί είχα πάει στο Medimall για να με δει ο Βασ γιατί δεν έλεγα να αδιαθατήσω..... Ευτυχώς όλα καλά....ούτε κύστες που φοβήθηκα ούτε τίποτα. Μου είπε να παίρνω ένα χαπάκι και αυτό ήταν.... σήμερα το πρωί αδιαθέτησα επιτέλους!!!! Τον πήρα τηλ και ξεκινάω αύριοοοοοοοο!!!!!!!!! Επιτέλους......!!!!! Αχ Παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά!!!!!!!

Athenian μου με το καλο να ξεκινήσεις σήμερα και όλα να πανε καλα ! Θα είμαστε εδω δίπλα σου να αγωνιούμε μαζι σου αν και είσαι σε καλα χέρια και είμαι σίγουρη ότι σε λίγες μέρες θα έχουμε μια τεράστια χοριακη!!!!! Καλη επιτυχία κοριτσάκι μου, και μην ξεχνάς ότι έχεις να κανείς δουλεια! Να δώσεις την σκυτάλη στις άλλες 3 κούκλες που θα ξεκινήσουν λίγο μετα απο σένα:) πολλα φιλια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας.

Μόλις τελειώσαμε το ταισμα των 12 και έχω 2 ώρες να κοιμηθω μέχρι το ταισμα των 3.

Έχουμε και παιδίατρο σήμερα το πρωι με την Αλεξάνδρα. Οπότε θα την πάμε και βόλτα!

Αγγελική μου εγω τον υπερηχο καρδιάς τον είχα κάνει γιατι στη β επιπέδου είχαν βρει στην καρδούλα του Κωνσταντίνου εκείνη την ηχογενη εστία (ένας απο τους παράγοντες για σύνδρομο down) και ενώ όλοι μου λέγανε ότι όταν είναι μόνο αυτός ο παράγοντας δεν τον αξιολογούν εγω είχα φρικαρει και μίλησα με τη γυναίκα του Βας και μου είπε να κάνω τον υπερηχο για να ηρεμήσω.

Μην ανησυχείς και εσένα δεν θα έχει τίποτα το μωρακι σου! Όλα θα πανε καλα.

Athenian καλη αρχη!! Με το καλο και όλα θα πανε καλα! Θα πάρεις μικρη δόση ε; Για τροποποιημένη φυσικό, καλα δεν τα θυμάμαι;

Λενακι σε 2 μερουλες θα ηρεμησεις και θα αρχίσεις να απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη σου ε;;; Έτοιμη;

Lucky μου τι ωραία και ξαφνικά νέα;;; Εσυ θα μείνεις έγκυος πριν καν το καταλάβεις! Είμαι σίγουρη, θα δεις...

Κατερίνα μου, εγω δεν έκανα υστεροσκοπηση και δεν ξέρω... Οπότε δεν έχω τι να σου πω...

Με τα φάρμακα δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Εγω άλλο θέλω να σου πω: χαλάρωσε!!!!

Είσαι πολυ αγχωμένη και δεν βοηθάει!

Κοπελια δώσε φιλια στν μασκότ μας... Και να μας λες πάντα τα νέα της!

Gemini πως τα πάτε;; Ξεκίνησα και εγω να θηλαζω τον Κωνσταντίνο όσο μπορω. Φυσικα δεν του φτάνει και δίνω συμπλήρωμα. Αλλα τουλάχιστον θηλαζει λίγο και ελπίζω να αυξηθεί και το γάλα μου. Η Αλεξάνδρα τρώει φαγητο με περισσότερες θερμίδες απο το μητρικο οπότε δεν μπορει να θηλασει αλλα τουλάχιστον προσπαθώ να της το φτιάχνουν μερικα γευματα με μητρικο για να παίρνει και αυτη λίγο.

Δεν μας είπες ονόματα; Πως θα τους βγάλετε τους ποδοσφαιριστές σου;;;

Επίσης εσυ το βράδυ τι κανεις; Ξυπνάς και τους Ξυπνάς ή οπότε ξυπνήσουν απο μόνοι τους τους ταιζεις;

Σήμερα κάνανε και οι δυο το ίδιο κατόρθωμα. Εντόπισαν το mobile και το κοιτούσαν! Σε διαφορετική φάση ο καθένας. Είχαν πολυ πλάκα!

Έχτες η Α εντόπισε τον αδερφο της και τον κοίταζε με τις ώρες...

Ωχ... Σταματώ και πάω για ύπνο! 2 ώρες μου μείνανε!!

Φιλια!

c12e25debb.png

athenian μου, καλη αρχη να εχεις και ειμαι σιγουρη οτι ο Βασ θα κανει τα παντα για να μεινεις εγκυουλα και να γινεις μια υπεροχη μανουλα. Ολα θα πανε καλα, να εισαι αισιοδοξη και εμεις θα ειμαστε εδω διπλα σου και θα σου δινουμε ολη την θετικη μας ενεργεια!!!

MissPiggy μου τωρα θυμηθηκα αυτο με τον Κων/νο που ειχες περασει και τελικα πηγες στον Βασ και μιλησες και με την γυναικα του για το καρδιογραφημα.Μπραβο σου που αρχισες να θυλαζεις τον Κων/νο, σιγα σιγα θα σου ερθει και αλλο γαλα, θα σου ελεγα να βαζεις και την Αλεξανδρα στην αγκαλια σου να ακουσει την καρδια σου.Παιδια που δεν θυλαζουν πρεπει να τα βαζεις στην αγκαλια σου , να ακουνε την καρδια σου, για να νιωθουν ασφαλεια.

Τωρα μια ερωτηση για οσες εχουν γινει μανουλες MissPiggy-Gemini-kopelia.Πως καταλαβαινετε για πρωτη φορα το παιδι? Σαν κατι ενιωσα δεξια στην κοιλια σαν μικρο πονακι, την επομενη μερα μερα αριστερα στην κοιλια σαν μικρο πονακι, δεν ξερω πως να το πω. Εχθες πανω απο τον αφαλο σαν να γουργουριζε η κοιλια μου.Ολα αυτα ενω ημουν ξαπλωμενη τα βραδια.Δεν ξερω , μπορει και να ειναι ιδεα μου. Πως αραγε το καταλαβαινεις?

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ για τη τόση θετική ενέργεια που μου στέλνετε!. Μέσα από τη καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ! Εύχομαι σε όλες τα όνειρα και οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα!!!!

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ για τη τόση θετική ενέργεια που μου στέλνετε!. Μέσα από τη καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ! Εύχομαι σε όλες τα όνειρα και οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα!!!!

εκανες την πρωτη ενεσουλα?? πως ηταν??? ποναει??? ποσες μερες θα κανεις ενεσεις??? ωχ σε τρελανα στις ερωτησεις χαχαχαχαχα ολα καλα να πανε κοριτσακι μου φιλακια πολλα και να προσεχεις.........

Διαφημίσεις

εκανες την πρωτη ενεσουλα?? πως ηταν??? ποναει??? ποσες μερες θα κανεις ενεσεις??? ωχ σε τρελανα στις ερωτησεις χαχαχαχαχα ολα καλα να πανε κοριτσακι μου φιλακια πολλα και να προσεχεις.........

Katerinaki μου την έκανα τη πρώτη ενεσούλα! Δε πονάει καθόλου!!!!

Όσο για το πόσες μέρες θα κάνω ενέσεις, εγώ υπολογίζω καμιά δεκαριά. Βασικά τη Τετάρτη που θα παω για υπέρηχο θα ρωτήσω το γιατρό για το πρωτόκολλο γιατί έχω την εντύπωση ότι τελικά θα κάνω των ανταγωνιστών. Στην αρχή μου είχε πει τροποποιημένο φυσκό αλλά επειδή μου είπε να ξεκινήσω ενέσεις τη δεύτερη μέρα περιόδου μυρίζομαι ανταγωνιστές....

Εσύ κούκλα μου πότε ξεκινάς? Ποιο πρωτόκολλο θα κάνεις?

Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά για την ημέρα! Το Άγιο Πνεύμα να μας φωτίζει κι εμάς και τα παιδάκια μας!!!

Καταρχήν athenian καλή επιτυχία να έχεις κοπέλα μου και με υπομονή, αισιοδοξία και ηρεμία να περάσουν αυτές οι ημέρες της αναμονής και της προετοιμασίας μέχρι να φτάσει η ημέρα της θετικής χοριακής! Στο ευχόμαστε όλες ολόψυχα!!!

Κατερίνα μου η επεμβατική υστεροσκόπηση δεν σε εμποδίζει να ξεκινησεις εξωσωματική. Εγώ είχα κάνει επεμβατική σε δύο πολυποδάκια και με την περίοδο που ηρθε ξεκίνησα τις ενέσεις. Πάντως για το άγχος συμφωνώ κι εγώ. Χαλάρωσε και δες το θετικά. Όλα αυτά τα κάνεις για να ξέρει ο γιατρός και να ακολουθήσει τα σωστά βήματα για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Το άγχος καθόλου δεν βοηθάει ούτε εσένα ούτε τον γιατρό. Θα δείς οτι τίποτα απο αυτά που θα κάνεις δεν πονάει και είναι ένα τίποτα μπροστά στο θαύμα να γίνεις μητέρα. Σε λίγο καιρό θα είναι παρελθόν όλες αυτές οι εξετάσεις και με φουσκωμένη κοιλίτσα θα τις θυμάσαι και θα γελάς...Κουράστηκες στη δουλειά σήμερα?

ΑΓΓΕΛΙΚ μου νομίζω οτι άκουσες το μωράκι σου. Το πρώτο άκουσμα ε'ίναι σαν φτερούγισμα, σαν να γουργουρίζουν τα έντερά σου, κάτι ελαφρύ και κυρίως το νιώθεις όταν είσαι ξαπλωμένη που είσαι σε ηρεμία και το μωράκι σου κινείται και σου στελνει σήμα οτι σε αγαπάει και είναι εκεί μέσα στην ασφάλεια της κοιλιάς σου :)

Lucky μου τί ωραία που ξεκινάς κι εσύ! Πώς και αποφάσισες να πας στον Βασιλόπουλο? Σε απογοήτευσε ο Λαϊνάς? Πληροφοριακά ρωτάω κυρίως επειδή δεν τον ξέρω προσωπικά τον Βασ και ακούω τόσα απο σας...Πότε θα πας Αθήνα?Φαντάζομαι τη χαρά σου!!! Σου εύχομαι να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα σε λίγες ημέρες!!!

Δομνίνα θα καλοπερνάς στη Ρώμη!!! Σε περιμένουμε να μας πεις νεα κι εντυπώσεις...

Μισπίγκυ μου τί όμορφα συναισθήματα θα έχεις τώρα με τα ζουζουνάκια σου μαζί! Να μας πει τί σας είπε ο παιδίατρος για την Αλεξάνδρα σας. Τον Κων/νο σας πότε θα τον πάτε? Εσύ πώς είσαι? Ηρεμησες λίγο, ξεκουράζεσαι για να συνέλθεις?

Gemini τί κάνουν τα μικρούλια σου? Τώρα με τη ζέστη μη φοβάσαι να τους αφαιρείς ρουχαλάκια γιατί τα μωράκια ζεσταίνονται πολύ. Ρώτησε και τον παιδίατρο για να μην αγχώνεσαι. Κι εγώ που γέννησα Αύγουστο στην αρχή την εντυνα πολύ και η παιδίατρος απο την δεύτερη ημέρα της πέταξε όλα τα πρόσθετα ρούχα και τηην άφησε γυμνουλα. Το βράδυ μου είχε πει να της βάζω ένα φανελάκι.

Λένη μου φτάνει η Τετάρτη για να κάνουμε όλες το "ουφ" και να μας περιγράφεις κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης σου...

Εμείς σήμερα είχαμε πάει εκδρομούλα και βάλαμε τα ποδαρακια της Δήμητρας στη θάλασσα. Ξετρελάθηκε και δεν ήθελε να βγεί, χαχα. Το σκ θα την πάμε για μπάνιο και φαντάζομαι τί έχει να γίνει. Πάντως σε όλο το δρόμο όλο γελούσε και χτυπούσε παλαμάκια. Κοιμήθηκε μόνο μια ωρίτσα. Την ώρα δε που οδηγούσα εγώ και καθόταν ο άντρας μου δίπλα της, κοιτούσε περίεργα και όλο μου μιλούσε για να την κοιτάζω και να με βλέπει. Έχουμε αρχίσει και συνεννοούμαστε. Καταλαβαίνει σε πολλά βασικά πράγματα τί της λέμε κ είδικα οταν δεν θέλει κάτι που της λέμε γυρίζει το κεφάλι της αλλού αδιάφορα...χαχα. Τί έχουμε να δούμε απο τη χάρη της, δεν λέγεται. Πολλά φιλιά σε όλες :)

Katerinaki μου την έκανα τη πρώτη ενεσούλα! Δε πονάει καθόλου!!!!

Όσο για το πόσες μέρες θα κάνω ενέσεις, εγώ υπολογίζω καμιά δεκαριά. Βασικά τη Τετάρτη που θα παω για υπέρηχο θα ρωτήσω το γιατρό για το πρωτόκολλο γιατί έχω την εντύπωση ότι τελικά θα κάνω των ανταγωνιστών. Στην αρχή μου είχε πει τροποποιημένο φυσκό αλλά επειδή μου είπε να ξεκινήσω ενέσεις τη δεύτερη μέρα περιόδου μυρίζομαι ανταγωνιστές....

Εσύ κούκλα μου πότε ξεκινάς? Ποιο πρωτόκολλο θα κάνεις?

κοριτσακι μου καλημερα την πεμπτη θα κανω υστεροσκοπηση και ο γιατρος μου ειπε πει οτι με την περιοδο που περιμενω κατα της 25 ιουνιου την δευτερη μερα θα αρχισω ενεσουλες αλλα θα το δουμε την πεμπτη και θα τα πουμε και πιο αναλυτικα........με το καλο την τεταρτη να κανεις τον πρωτο υπερηχο.....φιλακια πολλααααααα

καλημεραααααααααααααα τι μου κανετε σημερα??? εγω ειμαι πιο χαλαρη και μου εχει φυγει το πολυ αγχος σημερα το απογευμα θα παω στον καρδιολογο για να κανω ενα καρδιογραφημα που το θελουν για την επεμβαση και την πεμπτη το πρωι θα παρω και τις εξετασεις αιματος.........δεν φοβαμαι για την υστεροσκοπηση αφου θα με κοιμησουν και δεν θα καταλαβω τιποτα δεν εχω προβλημα.........

Κοπελια μου πω πω φανταζομαι την χαρα της Δημητρουλας στην θαλασσα.......απο εδω και περα αρχιζουν τα καλυτερα θα παθεις πλακα οπως εχω παθει εγω με τις ανηψιες μου που ειναι τωρα 2,5 χρονων..........

Μισπιγυ μου πω πω τι ωραιες στιγμες θα περνατε στο σπιτι σας με τα σκιουρακια σας.....να κοιταζεις ομως να ξεκουραζεσαι και εσυ για να μπορεις να ανταπεξελθεις..........

Λενακι μου γλυκο αυριο η μεγαλη μερα αλλα οπως σου εχω ξαναπεί μην ανησυχεις αφου τα ειπαμε και τα συμφωνησαμε με το μωρακι σου δεν θα παει πουθενα εκει θα γαντζωθει...........

Αγγελικουλα μου αχ τι ωραια που ακουσες το μωρακι σου μπραβο πολυ χαρηκα και απο εδω και περα θα το ακους και πιο συχνα και θα σου δινει το παρον.........

Gemini εσυ πως τα πας με τους ποδοσφαιριστες σου??? φανταζομαι την εικονα να τους θυλαζεις και τους δυο πω πω τελειοοοοοοοοο

Lucky μου ετοιμαζεσαι εφτιαξες βαλιτσα ???ολα καλα να πανε με τον βασιλοπουλο και να εισαι πολυ ευχαριστημενη.........

Δομνινακι πως τα περνας ??? τελεια φανταζομαι,με το καλο να γυρισεις και να ξεκινησεις και εσυ...........

φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

καλημερα κοριτσια!

kopelia μου ξετρελαθηκε η Δημητρουλα με την θαλασσα ε? Μπραβο , ετσι παντα καλα να περνατε. Τι ωραια που αρχιζετε και συνεννοηστε.

Εγω νομιζω δεν πρεπει να καταλαβα το παιδι, πρεπει να ειναι νωρις ακομα. Πρεπει ισως να μεγαλωνει η μητρα ,μαλλον κατι τετοιο , γιατι ηταν πονακι , δεν ενιωσα φτερουγισμα.

Leni μου , με το καλο αυριο να ακουσεις το μικρο σου για να ηρεμησεις.

athenian αρχισαμε ενεσεις ε? Με το καλο να δουμε στον υπερηχο αρτεκα ωαρια.

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

katerina μου , μπραβο που αρχισες να ηρεμεις , θα σου κανει καλο, ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις καθολου. Εγω αρχισα με απλη υστεροσκοπηση και κατι βρηκαν οχι σημαντικο αλλα το εβγαλαν , εγινε δηλαδη επεμβατικη και παλι ουτε πονους ειχα ουτε τιποτα.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημεραααααααααααααα τι μου κανετε σημερα??? εγω ειμαι πιο χαλαρη και μου εχει φυγει το πολυ αγχος σημερα το απογευμα θα παω στον καρδιολογο για να κανω ενα καρδιογραφημα που το θελουν για την επεμβαση και την πεμπτη το πρωι θα παρω και τις εξετασεις αιματος.........δεν φοβαμαι για την υστεροσκοπηση αφου θα με κοιμησουν και δεν θα καταλαβω τιποτα δεν εχω προβλημα.........

Κοπελια μου πω πω φανταζομαι την χαρα της Δημητρουλας στην θαλασσα.......απο εδω και περα αρχιζουν τα καλυτερα θα παθεις πλακα οπως εχω παθει εγω με τις ανηψιες μου που ειναι τωρα 2,5 χρονων..........

Μισπιγυ μου πω πω τι ωραιες στιγμες θα περνατε στο σπιτι σας με τα σκιουρακια σας.....να κοιταζεις ομως να ξεκουραζεσαι και εσυ για να μπορεις να ανταπεξελθεις..........

Λενακι μου γλυκο αυριο η μεγαλη μερα αλλα οπως σου εχω ξαναπεί μην ανησυχεις αφου τα ειπαμε και τα συμφωνησαμε με το μωρακι σου δεν θα παει πουθενα εκει θα γαντζωθει...........

Αγγελικουλα μου αχ τι ωραια που ακουσες το μωρακι σου μπραβο πολυ χαρηκα και απο εδω και περα θα το ακους και πιο συχνα και θα σου δινει το παρον.........

Gemini εσυ πως τα πας με τους ποδοσφαιριστες σου??? φανταζομαι την εικονα να τους θυλαζεις και τους δυο πω πω τελειοοοοοοοοο

Lucky μου ετοιμαζεσαι εφτιαξες βαλιτσα ???ολα καλα να πανε με τον βασιλοπουλο και να εισαι πολυ ευχαριστημενη.........

Δομνινακι πως τα περνας ??? τελεια φανταζομαι,με το καλο να γυρισεις και να ξεκινησεις και εσυ...........

φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Καλημερούδια σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!

Κατερινάκι ειλικρινά δε θα καταλάβεις απολύτως τίποτα. Καλέ εγώ ακόμα θυμάμαι πόσο καλά ξύπνησα.! Με πήγαν σχεδόν αμέσως στο δωμάτιο και εγώ σηκώθηκα να φύγω και με κράτησε μια νοσοκόμα. Ούτε πόνο ούτε τίποτα!

Αγγελικούλα μου σ΄ευχαριστώ πολύ κούκλιτσα μου! Αύριο δε πιστεύω ότι θα δουν ωοθηλάκια γιατί θα είναι πολύ νωρίς.... Θα σας ενημερώσω όμως! ;)

Καλημερα σε ολες! Τι κανετε?

Εγω καλα, προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη γενικα και να σκεφτομαι θετικα. Αυριο μεσημερι μετα τη δουλεια θα παω στον γιατρο και θα εχω νεα.. Βλεπω κατι ονειρα ρε κοριτσια.. Ειδα οτι η μαμα μου λεει ειχε ενα μηχανημα υπερηχου και μου ειπε, ελα να δουμε στον υπερηχο που εχω αν εχει μεγαλωσει το μωρο και πας και στον Βασιλοπουλο την Τεταρτη! Και το ειδαμε λεει που ειχε μεγαλωσει και φαινοταν πολυ καθαρα κι η καρδια, αλλα μου λεει η μαμα μου, δεν εχω ηχεια για να ακουσουμε τον ηχο. Δεν πειραζει ομως, την βλεπουμε που χτυπαει!

χαχα

Κατερινα μου, ετσι, χαλαρη και ψυχραιμη σε θελουμε! Να ρωτησεις την Αγγελικ να σου πει κι εσενα τις αναπνοες για να τις κανεις και να χαλαρωνεις οταν αγχωνεσαι;)

Πιγγυ μου πως τα πας? Πηγατε στον γιατρο? Πινουν τα σκιουρακια σου το γαλα τους? Εσυ πως νοιωθεις γενικα?

Κοπελια μου εχει γινει παιδακι πια η Δημητρουλα, σε "πιανει" και την "πιανεις" με ενα βλεμμα, ειναι πολυ τσαχπινα! Της αρεσε η θαλασσα ή κρυωνε? Ειχε πολυ ωραιο καιρο πραγματι το ΣΚ κι ηταν οτι πρεπει για μπανιο:cool:

Δομνινα γυρισες?Πως περασες?

Athenian λογικα τωρα κανεις τις ενεσεις καταστολης, ποτε θα σε ξαναδει?

Περιμενουμε νεα σου! το καλο ειναι οτι θα περασουν γρηγορα οι μερες γιατι ειναι κοντο πρωτοκολλο, οχι σαν το μακρυ που νοιωθεις οτι περασαν αιωνες μεχρι την ωοληψια!

Αγγελικ μου αυτα μπορει να ειναι σημαδακια απο το ζουζουνι σου αλλα και να μην ειναι, συντομα σιγουρα θα αρχισεις να το νοιωθεις! Εχεις φουσκωσει γενικα? Πως νοιωθεις?

lucky μου καλη συναντηση με τον Βασ. και το επιτελειο σου:D και περιμενουμε νεα σου με αγωνια!

Geminaki ελπιζω να μην σε κουραζουν πολυ οι ποδοσφαιριστες σου και να εχουν κρατησει το προγραμμα ωστε να μπορεις κι εσυ να εχεις λιγο χρονο για τον εαυτο σου... εστω και λιγο:P

Κατι ασχετο ρε κοριτσια, να σας ρωτησω οσες ησασταν/ειστε (αγγελικ) εγκυες. Μεσα στον υπνο μου και οταν ξυπναω το πρωι ολο νοιωθω οτι θελω να τεντωνομαι, κατι το οποιο δεν ενοιωθα τοσο εντονα πριν μεινω εγκυος. Καταρχας σας εχει συμβει εσας? Μια φιλη μου, μου ειπε οτι συνεβαινε και σ'αυτην αλλα οτι πρεπει να προσεχω να μην πολυ τεντωνομαι. Εχετε καποια αποψη για αυτο το θεμα?

πολλα φιλακια!!!

Leni μου, μπραβο σου που προσπαθεις οσο μπορεις και εισαι ηρεμη. Ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις για το μικρο πλασματακι που εχεις μεσα σου. Θα δεις ολα θα πανε καλα. Φυσικο ειναι να βλεπεις ονειρα περιεργα και εγω εβλεπα και βλεπω, ειναι που το εχεις στο μυαλο σου, μια μερα εμεινε και μετα θα ηρεμησεις.

Τωρα για το τεντωμα που λες , μου εχει συμβει και εμενα αρκετες φορες. Τεντωνομαι λιγο με προσοχη στο κρεββατι, διοτι και εγω εχω ακουσει οτι τα πολλα τεντωματα τουλαχιστον στο Α τριμηνο καλο ειναι να μην γινονται.Μπορει και να θελουμε να τεντωνομαστε διοτι δεν πολυ κινουμαστε.

Π.Χ. αν θες να πιασεις κατι απο ψηλα να μην τεντωνεσαι , δεν κανει , ετσι εχω ακουσει, βεβαια δεν ξερω αν ολα αυτα ισχυουν, αλλα εσυ καλο ειναι να προσεχεις.

Φιλακι πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα σε ολες! Τι κανετε?

Εγω καλα, προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη γενικα και να σκεφτομαι θετικα. Αυριο μεσημερι μετα τη δουλεια θα παω στον γιατρο και θα εχω νεα.. Βλεπω κατι ονειρα ρε κοριτσια.. Ειδα οτι η μαμα μου λεει ειχε ενα μηχανημα υπερηχου και μου ειπε, ελα να δουμε στον υπερηχο που εχω αν εχει μεγαλωσει το μωρο και πας και στον Βασιλοπουλο την Τεταρτη! Και το ειδαμε λεει που ειχε μεγαλωσει και φαινοταν πολυ καθαρα κι η καρδια, αλλα μου λεει η μαμα μου, δεν εχω ηχεια για να ακουσουμε τον ηχο. Δεν πειραζει ομως, την βλεπουμε που χτυπαει!

χαχα

Κατερινα μου, ετσι, χαλαρη και ψυχραιμη σε θελουμε! Να ρωτησεις την Αγγελικ να σου πει κι εσενα τις αναπνοες για να τις κανεις και να χαλαρωνεις οταν αγχωνεσαι;)

Πιγγυ μου πως τα πας? Πηγατε στον γιατρο? Πινουν τα σκιουρακια σου το γαλα τους? Εσυ πως νοιωθεις γενικα?

Κοπελια μου εχει γινει παιδακι πια η Δημητρουλα, σε "πιανει" και την "πιανεις" με ενα βλεμμα, ειναι πολυ τσαχπινα! Της αρεσε η θαλασσα ή κρυωνε? Ειχε πολυ ωραιο καιρο πραγματι το ΣΚ κι ηταν οτι πρεπει για μπανιο:cool:

Δομνινα γυρισες?Πως περασες?

Athenian λογικα τωρα κανεις τις ενεσεις καταστολης, ποτε θα σε ξαναδει?

Περιμενουμε νεα σου! το καλο ειναι οτι θα περασουν γρηγορα οι μερες γιατι ειναι κοντο πρωτοκολλο, οχι σαν το μακρυ που νοιωθεις οτι περασαν αιωνες μεχρι την ωοληψια!

Αγγελικ μου αυτα μπορει να ειναι σημαδακια απο το ζουζουνι σου αλλα και να μην ειναι, συντομα σιγουρα θα αρχισεις να το νοιωθεις! Εχεις φουσκωσει γενικα? Πως νοιωθεις?

lucky μου καλη συναντηση με τον Βασ. και το επιτελειο σου:D και περιμενουμε νεα σου με αγωνια!

Geminaki ελπιζω να μην σε κουραζουν πολυ οι ποδοσφαιριστες σου και να εχουν κρατησει το προγραμμα ωστε να μπορεις κι εσυ να εχεις λιγο χρονο για τον εαυτο σου... εστω και λιγο:P

Κατι ασχετο ρε κοριτσια, να σας ρωτησω οσες ησασταν/ειστε (αγγελικ) εγκυες. Μεσα στον υπνο μου και οταν ξυπναω το πρωι ολο νοιωθω οτι θελω να τεντωνομαι, κατι το οποιο δεν ενοιωθα τοσο εντονα πριν μεινω εγκυος. Καταρχας σας εχει συμβει εσας? Μια φιλη μου, μου ειπε οτι συνεβαινε και σ'αυτην αλλα οτι πρεπει να προσεχω να μην πολυ τεντωνομαι. Εχετε καποια αποψη για αυτο το θεμα?

πολλα φιλακια!!!

Leni μου το όνειρο σου είναι καθαρά από το άγχος! Δουλεύει ακόμα και στον ύπνο το μυαλό και κάνει σενάρια. Αύριο θα ηρεμίσεις που θα πας στο γιατρό και θα είναι όλα καλα!

Εγώ δε κάνω καταστολή....ξεκίνησα κατευθείαν διέγερση. Το ξέρω ότι ούτε που θα καταλάβω πότε θα τελειώσει. Το μόνο όμως που με ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα. Σκέφτομαι προς το παρόν μόνο το επόμενο βηματάκι. Βήμα Βήμα αυτή τη φορά χωρίς άγχος και βιασύνη. Τώρα που ξεκίνησα χαλάρωσα.!

Περιμένουμε νεα σου αύριο!!!! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά! Φιλάκιααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...