Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, mariamik είπε:

Κορίτσια επειδή θα κάνω και εγω καρυοτυπο αν κατι δεν βγει καλα σε αυτην την εξέταση τι γίνεται??έχω αγχωθει λίγο

1 στις 1000 να βγει πρόβλημα σε καρυοτυπο μην ανησυχείς 

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ πήρα και σικλακουρ τρομάρα μου να ρυθμίσουμε τον κύκλο 😂 προς το παρόν έχω κάτι καφέ μόνο στο σκούπισμα και τίποτε άλλο. Άφαντη η περίοδος! Τώρα που την θέλω δεν έρχεται η ρουφιανα! 

Καλέ οχι δεν το είπα να σε φοβίσω! Είναι τραβηγμένο σενάριο δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό. Δεν ήθελα να σε φοβίσω, συγγνώμη! 

Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι μόνο που τον σκέφτομαι! Αν θέλει βοήθεια να το κόψει το χεράκι ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ! 😏

Μην ανησυχείς από ένα παραπάτημα, δεν είναι τίποτα, ειδικά από την στιγμή που δεν χτύπησες! Πιο πολύ αγχώθηκες παρά έγινε κάτι στο ή στα εμβρυακια σου. Ξεκουράσου και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι 💕

@dimi.tra έκανες εξετάσεις πρώτα??? Σικλακιουρ γιατί σ έδωσε??? Εμένα αυτά τα χαζά μου τ άρχισε μετά την πτώση της χωριακης . Δεν μ στείλανε και τ αποτελέσματα θα τις αρχίσω αύριο στο μικροβιολογικο 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλημερααααααααααααα οληηηηηηηηηηη μερααααααααααααααα και καθε μερααααααααααααααααααααα..............τι κανετε??? εγω απο το πολυ αγχος ειμαι μεσα στην τρελη χαρα ελπιζω να το καταλαβατε..........την καλημερα μου και τα φιλια μου και καλο ταξιδι στην δομνινα μας να περασει τελεια............

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσακια; Εγω απο σήμερα το πρωι εώς αύριο βράδυ είμαι μοναχουλα γιατι ο άντρας μου πήγε Καρδίτσα για το μνημόσυνο της νύφης μου που είχε το ατύχημα περισυ.. Οι "παλιές" του φόρουμ θα θυμούνται το γεγονός... Πέρασε ένας χρόνος και δεν μπορω να το πιστέψω.. Και ουτε εχει φυγει απο το μυαλο μου παρολο που δεν το πολυαναφερω..Τελοσπαντων εγω φυσικά δεν πήγα γιατι δεν είμαι για ταξίδια και συγκινήσεις.. Στεναχωρηθηκα και λιγο που έφυγε ο Άντρουλης μου, ίσως γιατι είμαι και σε λίγο ευαίσθητη εβδομάδα λόγω της όλης αγωνίας με το σπορακι μου.. Αχ να έρθει ρε κορίτσια η Τετάρτη και να έχω ευχάριστα νέα, έχω τόση αγωνία.. Μακάρι Θεέ μου..

Ωχ σας μαυρισα λίγο ε; Ε είπα να τα μοιραστώ μαζι σας που σας νοιώθω τόσο κοντα μου.. :)

Σας φιλω και καλο βράδυ, αύριο με πιο ευχάριστη διάθεση..

Τι κάνετε κοριτσακια; Εγω απο σήμερα το πρωι εώς αύριο βράδυ είμαι μοναχουλα γιατι ο άντρας μου πήγε Καρδίτσα για το μνημόσυνο της νύφης μου που είχε το ατύχημα περισυ.. Οι "παλιές" του φόρουμ θα θυμούνται το γεγονός... Πέρασε ένας χρόνος και δεν μπορω να το πιστέψω.. Και ουτε εχει φυγει απο το μυαλο μου παρολο που δεν το πολυαναφερω..Τελοσπαντων εγω φυσικά δεν πήγα γιατι δεν είμαι για ταξίδια και συγκινήσεις.. Στεναχωρηθηκα και λιγο που έφυγε ο Άντρουλης μου, ίσως γιατι είμαι και σε λίγο ευαίσθητη εβδομάδα λόγω της όλης αγωνίας με το σπορακι μου.. Αχ να έρθει ρε κορίτσια η Τετάρτη και να έχω ευχάριστα νέα, έχω τόση αγωνία.. Μακάρι Θεέ μου..

Ωχ σας μαυρισα λίγο ε; Ε είπα να τα μοιραστώ μαζι σας που σας νοιώθω τόσο κοντα μου.. :)

Αχ φιλεναδα μου, μην μελαγχολεις σε παρακαλω.

Ειναι πολυ ομορφο που δεν την ξεχνάτε την κοπελα, μονο ετσι κραταμε κοντα μας ανθρωπους που αγαπάμε ακομα και αν εχουν φυγει...

Να σκεφτεσαι το μωρακι σου και οτι η ζωη πάντα μα πάντα συνεχιζεται... Και ειναι πολυ ομορφη και γλυκια και ας εχει πικρα και δυσκολα διαλειματα.

Και στα λεω για να τα ακουω γιατι ξαφνικά με πιασανε baby's blues σημερα.

Περάσαμε ενα τέλειο βράδυ οι 4 μας και ενα ακομα πιο ωραιο πρωινό... Τα κάναμε ολα παρέα με το μπαμπα και το πρωι καθήσαμε αγκαλιτσα στο κρεβατι μας και οι 4... Ηταν τόσο υπεροχα που τώρα με εχει πιασει ενα... δεν ξέρω μια μελαγχολια...

Οι ορμόνες μου ειναι που τρελαθηκαν... Θα περάσει...

Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!

MissPiggy μου, τι τελεια νεα ειναι αυτα, Δοξα το Θεο εισαστε στο σπιτι σας επιτελους και οι τεσσερεις. Ειμαι πολυ χαρουμενη για εσενα , ευτυχως ολα πηγαν καλα και η Αλεξανδρα ηρθε ξανα κοντα στον αδελφο της.

Σε ευχαριστω για τις ευχες σου, με καταλαβαινεις απολυτα ,ειμαι σιγουρη. Ειχες κανει και εσυ καρδιογραφημα στα μωρακια ,γιατι, σου ειχαν πει οτι μπορει να συμβαινει κατι? Δεν νομιζω οτι το κανουν ολες οι γυναικες , αν και ο Βασ μου ειπε οτι στην κορουλα τους το κανανε για να ειναι πιο σιγουρη, χωρις να ειχε καποιο προβλημα.

katerina μου, σε ευχαριστω πολυ , ειμαι σιγουρη οτι σε λιγο καιρο θα νιωσεις αυτο το συναισθημα. Τα νεα σου ειναι πολυ πολυ ευχαριστα, θα δεις θα πας πολυ καλα, θα μεινεις εγκυουλα με το καλο, ειναι πολυ σημαντικο που ο γιατρος σου ειπε οτι και το σπερμα ειναι τελειο και τα ωαρια πολυ καλα. Καλη επιτυχια στην υστεροσκοπηση και με το καλο να αρχισεις. Θα ειμαστε εδω και θα προσευχομαστε για εσενα.

Vasiliki μου σε ευχαριστω πολυ , το ξερεις οτι σε θεωρω δικο μου ανθρωπο, κοριτακι με το καλο και εγω , κοριτσακι και εσυ, φαντασου να μεγαλωσουν λιγο να ερθω Θεσσαλονικη και να γινουνε και φιλες.Δωσε πολλα φιλακι στην μικρουλα σου, τι κανει , σας τρελλενει με τις τσακπινιες της?

Φιλακια σε ολες!

κι εγω κοριτσι μου σε θεωρω δικο μου ανθρωπο πραγματικα και χαιρομαι παρα πολυ για σενα και για το κοριτσακι σου το γλυκο!!με το καλο να ερθει στον κοσμο....:D:D:D:Dπου ξερεις ισως συμβει και να αυτο να γνωριστουνε και να γινουν φιλες αλλωστε δεν θα χουν μεγαλη διαφορα!!!!εμας η μικρη μου μας εχει τρελλανει ολους κυριολεκτικα!!!!μας χαμογελαει και ολοι λιωνουμε.... αστα να πανε πολυ ναζι βρε παιδι μου!!!ειναι πραγματικο αγγελακι!!! πηγα χθες και εκλεισα ημερομηνια για την βαφτιση θα την κανω τον σεπτεμβρη.....καποια στιγμη θα σε παρω να μου δωσεις διευθυνση να σου στειλω προσκλητηριο αν και λογω της καταστασης δεν ξερω αν θα σου επιτρεψει ο γιατρος να να κανεις ενα τετοιο ταξιδακι αλλα εγω θα σου στειλω το προσκλητηριο και μακαρι να ερθετε θα χαρουμε πολυ παντως!!!πολλα φιλακια και να προσεχεις την μπεμπα!!!!

καλημερα κοριτσακι μου γλυκο πρωτα απο ολα μην ξαναπεις οτι μας μαυρισες με αυτα που γραφεις.....εδω μιλαμε για αυτον τον σκοπο να μπορει η καθεμια μας να γραφει τις ανησυχιες της και αυτα που την απασχολουν δεν ειμαστε εδω μονο για τα χα χα χα που μερικες φορες χρειαζονται και αυτα αλλα πιο πολυ πιστευω για τα δυσκολα ......σε καταλαβαινω απολυτα πως νοιωθεις και να σου πω την αληθεια το βρισκω εντελως φυσιολογικο ανθρωπος με αισθήματα εισαι .................παντως να ξερεις οτι ολα θα ειναι τελεια και θα ακουσεις την καρδουλα απο το μωρακι σου και δακρυα χαρας θα τρεχουν απο τα ματια σου ειμαι σιγουρηηηηηηηη εχω καλο προαισθημα για σενα απο την αρχη το ειχα το θυμασαι???? εχω μιλησει με το μωρακι σου του λεω εκει θα κρατας γερα για 9 μηνες μην τυχον και το κουνησεις απο την κοιλιτσα της μανουλας σου και μου ειπε ενταξει εκει θα μεινει δεν θα μου χαλασει το χατιρι..........αντεεεεεε γελασε λιγακι που εχεις κατι μουτρα μεχρι το πατωμα χαχαχαχαχα...........σ'αγαπαω πολυ να το ξερεις και αξιζεις τα καλυτερα αν και δεν σε ξερω προσωπικα αλλα αυτο νοιωθω οτι εισαι παρα πολυ καλη κοπελα........φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα τι μου κανετε????

Αγγελικουλα μου τι κανει το αστερακι σου??? φιλακια πολλα να του δωσεις

Μισπιγκυ μου τα σκιουρακια σας ??? πως ειναι με δυο μωρα στο σπιτι??? χαμος???? τα φιλια μου ........

kopelia μου η τσαχπινα καραμελιτσα μας???? τι καινουργια σκανταλια εκανε???

gemini μου οι ποδοσφαιριστες μας??? ειναι ακομα ησυχα ???

Lucky μου εμεις τα ειπαμε στο τηλεφωνο ευχαριστω και παλι προσωπικε μου γιατρε για τις πληροφοριες...........:P και ευχομαι τα καλυτερα για ολες μας......

Δομνινακι μου τωρα λογικα εχουν ξεκινησει οι διακοπες για σενα ...........καλα ναπερασεις γεμισε τις μπαταριες σου και μετα βουρρρρρρρρ για το μωρακι σου............

εγω περιμενω να ερθει η πεμπτη για να παω να κανω την υστεροσκοπηση και δεν σας κρυβω οτι το αγχος και η αγωνια μου δεν περιγραφεται........με εχει πιασει φοβος δεν ξερω πως να το εκφρασω αυτο το συναισθημα ενω πιστευα οτι θα ειμαι πολυ χαλαρη δεν ξερω θα προσπαθησω να ηρεμησω λιγο.........ο γιατρος μου ειπε οτι 9-10 μερες μετα την εμβρυομεταφορα θα πρεπει να ειμαι σπιτι και να μην παω στην δουλεια πολλες μερες δεν ειναι??? απο οτι θυμαμαι σε σας 3-4 μερες ελεγαν ετσι δεν ειναι??? αυτη την βδομαδα θα τρεχω ολο στους γιατρους εξετασεις αιματος ουρων καρδιγραφημα κτλ.......ελπιζω να πανε ολα καλα σε ολες μας........φιλακια πολλα

Κατερινακι μου γλυκο σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λόγια.. Κι εσυ είσαι πολυ καλός άνθρωπος και μας φτιάχνεις πάντα την διάθεση.. Είσαι η ζωή του φόρουμ :) αφου μιλήσες με το μωρακι μου και τα είπατε και τα συμφωνησατε να μην ανησυχώ τότε! Πεστο βρε παιδι μου τόση ώρα!! Χαχαχα

Θέλω πολυ να ηρεμήσω και να ευχαριστήθω την εγκυμοσυνη μου αλλα ακόμα δεν μπορω, εντάξει ειναι και λογικο..

Εσυ γιατι έχεις άγχος κοριτσάκι μου; Δεν υπάρχει λόγος! Ίσα ίσα που όλα μπήκαν σε μια σειρά και επιτέλους θα ξεκινήσεις! Θα δεις όλα θα πανε πολυ καλα, πρέπει κι εσυ να ήρεμησεις και να το πιστεψεις! Θα είσαι πολυ καλα προετοιμασμένη γιατι θα έχεις κάνει και τις εξετάσεις σου κι έτσι όλα θα πανε μια χαρα! Έχω καλο προάισθημα και για τις 4 σας που ξεκινάτε τώρα! Θα έχουμε χαρμόσυνα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο!! Θετική σκέψη μόνο και εμείς θα είμαστε κοντα σου σε ότι χρειαστείς κούκλα μου!! :D

Γειά σας κορίτσια!!!

Τί κάνετε? Πώς περάσατε το ΣΚ? Πήγε καμιά σας για μπάνιο? Άρχισε η ζέστη κι εμείς σήμερα βγάλαμε τα μπρατσάκια μας έξω και τα μπουτάκια μας (η Δήμητρα δηλ) και είναι για δάγκωμα...

Μισπίγκυ μου πολλές φορές θα κοιτάς τα παιδάκια σου και θα σου φαίνεται απίστευτο που τα έχεις δίπλα σου. Απολαυσέ τις αυτες τις στιγμές, είναι μοναδικές... Η Αλεξάνδρα σας είναι εντάξει? Με το φαγητό πώς τα πάει? Ο Κωνσταντίνος σας?

Κατερίνα μου δεν χρειάζεται το άγχος. και γιατί να το έχεις? Τώρα βάλατε μια σειρά. Με την υστεροσκόπηση θα δείτε πολλά και θα βαδίσει σωστά ο γιατρός. Όλα θα πάνε πολύ καλά...γιατί αγχώνεσαι? Είναι το μόνο που δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. όσον αφορά τις ημέρες, όσο περισσότερο καθήσεις στα αυγά σου , τόσο το καλύτερο. ΟΙ περισσότεροι γιατροί λενε 3-4 ημέρες, αλλά όλες οι κοπέλες κάθονται περισσότερο. καλά έκανε λοιπόν και σου είπε τόσες... Κι εσύ να μείνεις και τις υπολοιπες μέχρι να κανεις την χοριακή που θα βγει θετικη... Καλή επιτυχία μέσα απο την καρδιά μου!!!

Λένη μου κι εγώ εχω καλό προαίσθημα για το μωράκι σου...Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά να περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη, αλλά θα κάνουμε πολλά προσευχή και ειδικά αυτές τις ημέρες που είναι και η γιορτή του Αγ, Πνεύματος. Θα την απολαύσεις σίγουρα την εγκυμοσύνη σου και ειδικά τις ημέρες που θα αρχίσει να φουσκώνει η κοιλίτσα και θα κλωτσάει το μικρούλι σου απο μέσα... Μακάρι, μακάρι, μακάρι...

Οι υπολοιπες κοπέλες όλες καλά?

Εμείς πήγαμε Εκκλησία το πρωί, κοινώνησε η μπουμπού μας και το μεσημέρι ήρθαβ τα πεθερικά μου στη μαμά μου και φάγαμε όλοι μαζί. Ήταν πολλή καλή. Όλο νάζια και κουνήματα ήταν και ξετρέλανε τον παππού της και τις γιαγιάδες της.

Αργότερα θα πάμε καμιά βολτίτσα για καφεδάκι... Πολλά φιλιά σε όλες και καλό βραδάκι!!!

Καλησπέρα κοριτσια!

Ζεστη σημερα,ε?? Αλλά ουτε εξω δε βγαινουμε για την ωρα... Εχω και κοσμο συνηθως τα Σ/Κ και γινεται χαμος.

Leni μου το θυμαμαι το γεγονος...ΠΕρασε ενας χρονος ε?? Πω πω... Μη χαλας ομως τοσο τη διάθεση σου...Ειπαμε πρεπει να εισαι αισιόδοξη για το σποράκι σου. Η τετάρτη ειναι κοντα και η αγωνία θα τελειώσει συντομα. Και ειμαι σιγιυρη για τη θετική της εκβαση!

Piggy μου ατιμες οι ορμόνες ε? Απόλαυσε τες ολες τις στιγμες, δεν πειράζει, δικές μας ειναι!!;)

kopelia εσεις βγαλατε εξω τα μπρατσακια ε?? Κι εγω σε καποια φαση τους εντυσα καλοκαιρινα και ηταν κουκλοι!! Ομως ισα για να τους δω, ακόμα φοβαμαι να τους εχω τοσο λιγο ντυμένους!

Katerina καλη επιτυχια στην υστεροσκόπηση!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα σε όοοοολεεεςςς!!!!!

Τι κάνετε? Διάβασα πολύ ευχάριστα γεγονότα και χάρηκα. Μπράβο κοριτσάκια μου!!!!!

MissPiggy το κακό όνειρο τελείωσε!!!! Από δω και πέρα εύχομαι να έχετε και οι 4 μόνο ευχάριστες στιγμές. Εύχομαι ότι καλύτερο σε σας και τα παιδάκια σας!!!!!

Lucky μου τι ευχάριστα είναι αυτά? Πω πω είδες πως αλλάζουν κοριτσάκι μου τα πράγματα? Με το καλό να ξεκινήσεις!!!!! Ελπίζω να τα πούμε τώρα που θα έρθεις Αθήνα. Με τον Βασ τι ώρα έχεις ραντεβού τη Παρασκευή?

Leni μου η Τετάρτη είναι πολύ κοντά. Όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι μου. Θετική σκέψη να έχεις μόνο!!!!!

Τα δικά μου νεα τώρα..... τη Παρασκευή το πρωί είχα πάει στο Medimall για να με δει ο Βασ γιατί δεν έλεγα να αδιαθατήσω..... Ευτυχώς όλα καλά....ούτε κύστες που φοβήθηκα ούτε τίποτα. Μου είπε να παίρνω ένα χαπάκι και αυτό ήταν.... σήμερα το πρωί αδιαθέτησα επιτέλους!!!! Τον πήρα τηλ και ξεκινάω αύριοοοοοοοο!!!!!!!!! Επιτέλους......!!!!! Αχ Παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όοοοολεεεςςς!!!!!

Τι κάνετε? Διάβασα πολύ ευχάριστα γεγονότα και χάρηκα. Μπράβο κοριτσάκια μου!!!!!

MissPiggy το κακό όνειρο τελείωσε!!!! Από δω και πέρα εύχομαι να έχετε και οι 4 μόνο ευχάριστες στιγμές. Εύχομαι ότι καλύτερο σε σας και τα παιδάκια σας!!!!!

Lucky μου τι ευχάριστα είναι αυτά? Πω πω είδες πως αλλάζουν κοριτσάκι μου τα πράγματα? Με το καλό να ξεκινήσεις!!!!! Ελπίζω να τα πούμε τώρα που θα έρθεις Αθήνα. Με τον Βασ τι ώρα έχεις ραντεβού τη Παρασκευή?

Leni μου η Τετάρτη είναι πολύ κοντά. Όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι μου. Θετική σκέψη να έχεις μόνο!!!!!

Τα δικά μου νεα τώρα..... τη Παρασκευή το πρωί είχα πάει στο Medimall για να με δει ο Βασ γιατί δεν έλεγα να αδιαθατήσω..... Ευτυχώς όλα καλά....ούτε κύστες που φοβήθηκα ούτε τίποτα. Μου είπε να παίρνω ένα χαπάκι και αυτό ήταν.... σήμερα το πρωί αδιαθέτησα επιτέλους!!!! Τον πήρα τηλ και ξεκινάω αύριοοοοοοοο!!!!!!!!! Επιτέλους......!!!!! Αχ Παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά!!!!!!!

καλη επιτυχιααααααααααα μεσα απο την καρδια μου κοριτσακι μου ολα να πανε καλααααααααα αντε ξεκινας εσυ και μας δινεις την σκυταλη........φιλακια πολλα

Καλησπέρα κοριτσια!

Ζεστη σημερα,ε?? Αλλά ουτε εξω δε βγαινουμε για την ωρα... Εχω και κοσμο συνηθως τα Σ/Κ και γινεται χαμος.

Leni μου το θυμαμαι το γεγονος...ΠΕρασε ενας χρονος ε?? Πω πω... Μη χαλας ομως τοσο τη διάθεση σου...Ειπαμε πρεπει να εισαι αισιόδοξη για το σποράκι σου. Η τετάρτη ειναι κοντα και η αγωνία θα τελειώσει συντομα. Και ειμαι σιγιυρη για τη θετική της εκβαση!

Piggy μου ατιμες οι ορμόνες ε? Απόλαυσε τες ολες τις στιγμες, δεν πειράζει, δικές μας ειναι!!;)

kopelia εσεις βγαλατε εξω τα μπρατσακια ε?? Κι εγω σε καποια φαση τους εντυσα καλοκαιρινα και ηταν κουκλοι!! Ομως ισα για να τους δω, ακόμα φοβαμαι να τους εχω τοσο λιγο ντυμένους!

Katerina καλη επιτυχια στην υστεροσκόπηση!!

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου να μου φιλησεις τους ποδοσφαιριστες μας............

Γειά σας κορίτσια!!!

Τί κάνετε? Πώς περάσατε το ΣΚ? Πήγε καμιά σας για μπάνιο? Άρχισε η ζέστη κι εμείς σήμερα βγάλαμε τα μπρατσάκια μας έξω και τα μπουτάκια μας (η Δήμητρα δηλ) και είναι για δάγκωμα...

Μισπίγκυ μου πολλές φορές θα κοιτάς τα παιδάκια σου και θα σου φαίνεται απίστευτο που τα έχεις δίπλα σου. Απολαυσέ τις αυτες τις στιγμές, είναι μοναδικές... Η Αλεξάνδρα σας είναι εντάξει? Με το φαγητό πώς τα πάει? Ο Κωνσταντίνος σας?

Κατερίνα μου δεν χρειάζεται το άγχος. και γιατί να το έχεις? Τώρα βάλατε μια σειρά. Με την υστεροσκόπηση θα δείτε πολλά και θα βαδίσει σωστά ο γιατρός. Όλα θα πάνε πολύ καλά...γιατί αγχώνεσαι? Είναι το μόνο που δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. όσον αφορά τις ημέρες, όσο περισσότερο καθήσεις στα αυγά σου , τόσο το καλύτερο. ΟΙ περισσότεροι γιατροί λενε 3-4 ημέρες, αλλά όλες οι κοπέλες κάθονται περισσότερο. καλά έκανε λοιπόν και σου είπε τόσες... Κι εσύ να μείνεις και τις υπολοιπες μέχρι να κανεις την χοριακή που θα βγει θετικη... Καλή επιτυχία μέσα απο την καρδιά μου!!!

Λένη μου κι εγώ εχω καλό προαίσθημα για το μωράκι σου...Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά να περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη, αλλά θα κάνουμε πολλά προσευχή και ειδικά αυτές τις ημέρες που είναι και η γιορτή του Αγ, Πνεύματος. Θα την απολαύσεις σίγουρα την εγκυμοσύνη σου και ειδικά τις ημέρες που θα αρχίσει να φουσκώνει η κοιλίτσα και θα κλωτσάει το μικρούλι σου απο μέσα... Μακάρι, μακάρι, μακάρι...

Οι υπολοιπες κοπέλες όλες καλά?

Εμείς πήγαμε Εκκλησία το πρωί, κοινώνησε η μπουμπού μας και το μεσημέρι ήρθαβ τα πεθερικά μου στη μαμά μου και φάγαμε όλοι μαζί. Ήταν πολλή καλή. Όλο νάζια και κουνήματα ήταν και ξετρέλανε τον παππού της και τις γιαγιάδες της.

Αργότερα θα πάμε καμιά βολτίτσα για καφεδάκι... Πολλά φιλιά σε όλες και καλό βραδάκι!!!

εχεις δικιο κοριτσακι μου πρεπει να μην εχω αγχος αλλα δεν ξερω γιατι δεν μπορω να το αποβαλω ομως σου υποσχομαι οτι θα προσπαθησω ,μου το ειπε και ο γιατρος οτι η ψυχολογια παιζει σημαντικο ρολο ......ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον,φιλακια πολλα πολλα και ιδιαιτερα στην κουκλιτσα σου την δημητρουλα....

καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα. Καλε τι ωραια νεα ειναι αυτα που διαβαζω, ετσι παντα κοριτσια να ειμαστε με ευχαριστα νεα.

Lucky μου δεν ξερεις τι χαρα πηρα οταν διαβασα τα νεα σου, μπραβο και παλι μπραβο! Τα εχεις τακτοποιησει ολα τελεια , να ερθει και η γιατρος η δικη σου απο κατω. Θα γνωρισεις και τον καλο μας τον γιατρο , να δεις τι ανθρωπος ειναι. Ολα θα παν τελεια , θα δεις , σε λιγες μεουλες σε βλεπω εγκυουλα. Θα δεις και τα medimal ειναι πολυ καλο κεντρο με πολυ καλη εμβρυολογο, ολα να πανε τελεια. Ειμαι πολυ χαρουμε που και εσυ ψυχολογικα εισαι πολυ καλα , αυτο θα σε βοηθησει πολυ να το θυμασαι.

Leni μου σε δυο μερουλες θα ακουσεις την καρδουλα του μικρου σου ,με το καλο! Ολα να πανε τελεια, εδω ειμαι και προσευχομαι για εσενα!

MissPiggy μου συγκινηθηκα πολυ διαβαζοντας τις περιγραφες που εκανες με τα μικρα σας και οι τεσσερεις στο κρεβατι, φανταστικα πρεπει να ειναι , ετσι παντα να ειστε ευτυχισμενη σε ολη σας την ζωη.Αν γινεται να μου απαντησεις γιατι κανατε εσεις το καρδιογραφημα στα μικρα ?

Vasiliki μου , αχ πως μεγαλωνει η μικρουλα σας, τελεια περιγραφη, με το καλο να γινει και η βαφτιση της. Πολυ θελω να αναιβω αλλα δεν ξερω αν θα μπορω γιατι αν ολα παν καλα , θα ειμαι 8 μηνων τον Σεπτεμβριο, αλλα και αν δεν μπορεσω να ερθω τωρα, να ξερεις πως θα ερθω καποια στιγμη και θα τα πουμε απο κοντα. Πολλα πολλα φιλακια στην μικρουλα σου.

katerina μου μην αγχονεσαι για την υστεροσκοπηση , θα δεις οτι δεν ειναι τιποτα , ολα θα πανε καλα. Τωρα για τις ημερες που πρεπει να κατσεις ξαπλα μετα την εμβρυομεταφορα και εγω πιστευω οσο περοσσοτερες μερες τοσο καλυτερα ειναι.

Πολλα γλεντια θα κανουμε Ιουνιο Ιουλιο με το καλο.

Φιλακι πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημεραααααααααα οληηηηη μερααααααα και καλη εβδομαδα να εχουμε ολες μας.....................

κανονικα σημερα ειναι αργια δεν θα επρεπε να δουλευω αλλα λογο της εξωσωματικης λεω να μην κανω πολλες κοπανες.......κοριτσια λετε τωρα που γινονται αυτα με τον εοπυ και τα φαρμακεια να μην μπορω να παρω τα φαρμακα????

κοριτσια να ρωτησω και κατι αλλο αν η υστεροσκοπηση ειναι επεμβατικη και οχι διαγνωστικη δεν θα μπορω να κανω αμεσως εξωσωματικη ή δεν εχει σημασια??? αντε να περασει και η πεμπτη να δω τι θα γινει με την υστεροσκοπηση και να μιλησω και με τον γιατρο πως προχωραμε.....

αγγελικουλα μου εχεις απολυτο δικιο οτι δεν πρεπει να αγχωνομαι το προσπαθω ομως..........το αστερακι σου τι κανει σημερα???

Λενακι μου δυο μερουλες εμειναν και μετα θα ακουσεις καθαρα την καρδουλα της μπεμπουλας σου.......με το καλο ευχομαι .......

φιλακια σε ολες θα ξαναμπω να διαβασω νεα σας γιατι τωρα ηρθε το αφεντικο και πρεπει να κλεισω........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...