Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλησπερα,

Εγω ακομα καταστολη. 7η μερα σημερα... Περιμενω ακομα περιοδο... Δεν λεει να ερθει ακομα. Μονο ποναω...

Αντε κοριτσια... Οπως το ειπε η gemini, θελω τυχερη σκυταλη!!!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! Leni7 καλη επιτυχια! Ολα θα πανε καλα και θα εχεις και καλα αυγουλακια.Σκεψου θετικα για να πανε ολα καλα.Καλη τυχη ! Και αυτη πεζει τον ρολο της.

Gemini85 κοντευουν οι μερες ,Αισιοδοξια και ολα καλα θα πανε!

MissPiggy μην ανησυχεις που θα παει θα ερθει,κανε λιγο κουραγιο το κανεις για το πιο σημαντικο πραγμα στον κοσμο, για την δημιουργια ενος παιδιου.Σου εχω στειλει ΠΜ .Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα Κορίτσια:-)

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!! Μου έχει ανεβεί λίγο η διάθεση Τώρα που ήρθε η ώρα.. Το μακρύ προγράμμα Είναι Πολύ κουραστικό Γιατί κρατάει παρα πολλές μέρες η αναμονη. Όμως αυτη τη φορα δεν το πολυκαταλαβα Γιατί τα έκανα πια μηχανικά Ολα. Γιαυτο κι ΕΣΥ misspiggy μου μην τρελλαινεσαι. Θα αδιαθετησεις και θα πέρασουν και οι μέρες.. Έχω Καλή προαισθηση ότι Εγώ και η Gemini θα σου δώσουμε Πολύ Καλή σκυτάλη & ΕΣΥ με την σειρά σου θα την δώσεις στην angelik! Έτσι όλες μας σε λίγο καιρο θα μιλάμε για τα μωρά μας!!!! Γιουπιιιιιι

Χαχα, φιλια σε όλες και καλο ΠΣΚ!

Leni7 απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι.Να σου πω και εγω θελω πως και πως να αρχισω.Ηταν να αρχισω Ιουλιο δεν προλαβαινα τωρα παλι τα ιδια.Ολες μας με το καλο να αποκτησουμε το ή τα μωρακια μας.Φανταστειτε να ειναι διδυμα.............

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Leni7 απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι.Να σου πω και εγω θελω πως και πως να αρχισω.Ηταν να αρχισω Ιουλιο δεν προλαβαινα τωρα παλι τα ιδια.Ολες μας με το καλο να αποκτησουμε το ή τα μωρακια μας.Φανταστειτε να ειναι διδυμα.............

Να σου πω...κι εγω το σκεφτομαι.. Αν ειναι διδυμα σαν της Μελανιας θα ειναι διπλη χαρα!

Ελεγα χθες στον γιατρο μου, δεν βαζουμε 4 εμβρυακια για να πιασει σιγουρα?

Δεν μου απαντησε ομως. Δεν του φανηκε και πολυ καλη ιδεα φαινεται!:P

Μελανια εσυ αληθεια πως τα πας? Ολα καλα? Δεν μας εχεις γραψει κανενα νεο σου..:tongue:

Διαφημίσεις

Αχ Λενη μου... μακαρι!!! Μακαρι!!!

Να φουσκώνουμε και ολες μαζι... Θα εχει πολύ πλακα. Να μην ειναι η κοπελια μονη της!

Κοπελια πως ειναι η μπεμπα μας?

Και τη mommysoon χασαμε πάλι...

Φιλια πολλά πολλά σε όλες!

c12e25debb.png

Leni δεν ειναι απλο για 4 διοτι πρωτον τα βαζουν ανω των 40+ χρονων και αν τα βαλουν, και δευτερον ειχα ακουσει δεν ειμαι σιγουρη οτι αν μπουν πολλα πρεπει και η μητρα να μπορει να τα στηριξει ισως χρειαζεται παραπανω φαρμακα για το ενδομητριο .Δεν ειναι απλο.Βεβαια τελειο ειναι να κανουμε διδυμα και εγω θελω πολυ κοριτσια........Για φανταστειτε ολες διδυμακια.Τελεια..........

Φιλια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Γειά σας κι απο μένα και απο την μπεμπούλα :)

Πολύ χαίρομαι με τα νέα σας και την αισιοδοξία σας!!! Ειλικρινά το θέλω και το εύχομαι να φουσκώσετε όλες μαζί και να συζητάμε για τις εγκυμοσύνες όλων σας :) Κι αν είναι και διδυμάκια, ακόμα καλύτερα. Αλλά και ένα να είναι, η ευτυχία είναι πολύ μεγάλη. Ρωτήστε και τη mummysoon... :)

Εμείς απόψε κοιμηθήκαμε εκτός απο την ώρα που ξύπνησε η μπέμπα για φαγητό, αλλά κοιμήθηκε αμέσως μετά. Οπότε σήμερα είμαι ξεκούραστη...Η μπέμπα κοιμάται και τώρα και κάθησα λίγο για να σας διαβάσω.

Πολλά φιλιά σε όλες με πολλές ευχές για το καλύτερο αποτέλεσμα!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Το ενδομήτριο έιναι καλό (9,7) αλλά μίλησα με το γιατρό στην αθήνα και μου είπε οτι πρέπει να το τοποθετήσουμε Παρασκευή ή το νωρίτερο Πέμπτη...

Κορίτσια εχω σπαστεί πολύ από το περίμενε! Τόσες αναβολές πια!!! Τελοσπάντων, λίιιιιιγη υπομονή ακόμα και δεν το ξανασκέφτομαι.... Πάντως αν δεν πετύχει την επόμενη θα την κανω σε κανα χρόνο. Με τίποτα νωρίτερα...

Leni όλα καλά με την ωοληψία??

Φιλιά σε όλες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας Κορίτσια:-)

Ολα πήγαν καλα με την ωοληψια! Πήρε 14 ωαρια ενω είχε πει για 12. Τελικά το μακρύ προγραμμα μου ταιριάζει Γιατί έχουμε καλύτερη παραγωγή:-P αύριο το μεσημέρι θα μάθω ποσα γονιμοποιηΘηκαν και τα σχετικά! Ποναω Τώρα αρκετά και με έχει πιάσει Πολύ υπνηλια ( λόγω της πρωινής μέθης μάλλον!)

Εσείς τι κάνετε; Κοπελια μου έχεις Καλή μπεμπουλα ε; Δεν σε ξεθεωνει! Έρχεται κανένας να την δει ή μόλις 40ντισει; Θα Έχετε ξετρελλαθει οικογενειακως φαντάζομαι ε;

Gemini εσένα σε έχουν ταλαιπωρήσει λίγο ε; Αναβολή στην αναβολή.. Τώρα Γιατί σου είπαν Παρασκευη αντι Τετάρτη; Άντε να κανεις την εμβρυομεταφορα την άλλη εβδομάδα για να περιμένουμε μαζι:-)

Angelik κι Εγώ έτσι το είπα. Ξέρω Ότι δεν Είναι καλο να βάλεις 4 εμβρυα για διάφορους λόγους, απλά Ξέρεις, Θέλω τόσο Πολύ να πετύχει!!!

Τελοσπαντων

Εσυ miss piggy Μήπως αδιαθετησες;;

Φιλια πολλα σε όλες!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Μόλις κοιμήθηκε η μπέμπα και μπήκα να διαβάσω τα νέα σας.

Λένη μου, περιμένουμε τα νέα σου για την γονιμοποίηση αύριο και θα δείς οτι αυτή τη φορά θα πετύχει. Εξάλλου μετά απο μεγάλες δοκιμασίες και στενοχώριες έρχονται και οι μεγάλες χαρές... Το ίδιο θα γίνει και με σένα. Η μπεμπούλα είναι ήσυχο παιδάκι, παραπονιέται μόνο όταν πεινάει πολύ (που είναι συχνότατο φαινόμενο, χιχι) και όταν θέλει να ενεργηθεί γιατί πιέζεται πολύ. Έχει αρχίσει και τα παιχνίδια με τα μάτια και τα χέρια και μας ξετρελαίνει όλους. Επισκέψεις είχα πολλές και στην κλινική και στο σπίτι μετά απο μια εβδομάδα αφότου γύρισα. Περιμένω πολλούς ακόμα. Κάποιοι θα έρθουν μετά το σαράντισμα.

Οι υπόλοιπες της παρέας είστε όλες καλά? Στην αναμονή όλες :)

Πάω να κοιμηθώ τώρα που κοιμάται η μπεμπούλα πριν ξυπνήσει και παλι για φαγητο μετά απο 4 ωρούλες...

Καλό ξημέρωμα και όνειρα γλυκά σε όλες!

Καλημερα απο τις Σπετσες κοριτσια. Ηρθαμε για την αρματα και ηταν πολυ ομορφα.

Περιοδος πουθενα ακομα, εχω ολα τα προεορτια αλλα οχι κανονικη ροη. Μιλησα με το γιατροκαι μου ειπε οτι αν εχει ξεκινησει η καταστολη δεν θα μου ερθει κανονικα. Θα παω αυριο το πρωι να κανω εξετασεις αιματος και να με δει και θα δουμε τι κανουμε. Αγγελικη θα ρωτησω και για τι οικονομικο...

Λενη περιμενουμε νεα για τα αυγουλακια σου! Σου ευχομαι να ειναι πολυ πολυ τυχερα!

Διδυμακι μου κανε υπομονη! Τον εφαγες το γαιδαρο... Λιγο εμεινε!

Κοπελια να δωσεις 2 φιλια στην μπεμπα μας απο μενα!

Καλημερες κοριτσια.

c12e25debb.png

Γεια σας Κορίτσια:-)

Ολα πήγαν καλα με την ωοληψια! Πήρε 14 ωαρια ενω είχε πει για 12. Τελικά το μακρύ προγραμμα μου ταιριάζει Γιατί έχουμε καλύτερη παραγωγή:-P αύριο το μεσημέρι θα μάθω ποσα γονιμοποιηΘηκαν και τα σχετικά! Ποναω Τώρα αρκετά και με έχει πιάσει Πολύ υπνηλια ( λόγω της πρωινής μέθης μάλλον!)

Εσείς τι κάνετε; Κοπελια μου έχεις Καλή μπεμπουλα ε; Δεν σε ξεθεωνει! Έρχεται κανένας να την δει ή μόλις 40ντισει; Θα Έχετε ξετρελλαθει οικογενειακως φαντάζομαι ε;

Gemini εσένα σε έχουν ταλαιπωρήσει λίγο ε; Αναβολή στην αναβολή.. Τώρα Γιατί σου είπαν Παρασκευη αντι Τετάρτη; Άντε να κανεις την εμβρυομεταφορα την άλλη εβδομάδα για να περιμένουμε μαζι:-)

Angelik κι Εγώ έτσι το είπα. Ξέρω Ότι δεν Είναι καλο να βάλεις 4 εμβρυα για διάφορους λόγους, απλά Ξέρεις, Θέλω τόσο Πολύ να πετύχει!!!

Τελοσπαντων

Εσυ miss piggy Μήπως αδιαθετησες;;

Φιλια πολλα σε όλες!

Καλημέρα!!!! Πω πω 14 ωάρια!!! Θα έχεις επιλογές!!! Να μας πεις τα νέα και για τη γονιμοποίηση;) Μεταφορά πότε σου έιπανε??

Ναι όλο αναβολές έιμαι εγώ... Αφού είχα κανονίσει την εξωσωματική τέλος Ιουνίου και ακόμα μ αυτό το θέμα παλέυω...Ας έχει τουλάχιστον καλο αποτέλεσμα... Λεω να τα βάλω Πέμπτη γιατί ο γιατρός μου έιπε Παρασκευή ή αν θελω νωρίτερα ας το κάνουμε Πέμπτη.... Λετε να μην κάνω καλά και να το αφήσω όπως μου έιπε αρχικά???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα απο τις Σπετσες κοριτσια. Ηρθαμε για την αρματα και ηταν πολυ ομορφα.

Περιοδος πουθενα ακομα, εχω ολα τα προεορτια αλλα οχι κανονικη ροη. Μιλησα με το γιατροκαι μου ειπε οτι αν εχει ξεκινησει η καταστολη δεν θα μου ερθει κανονικα. Θα παω αυριο το πρωι να κανω εξετασεις αιματος και να με δει και θα δουμε τι κανουμε. Αγγελικη θα ρωτησω και για τι οικονομικο...

Λενη περιμενουμε νεα για τα αυγουλακια σου! Σου ευχομαι να ειναι πολυ πολυ τυχερα!

Διδυμακι μου κανε υπομονη! Τον εφαγες το γαιδαρο... Λιγο εμεινε!

Κοπελια να δωσεις 2 φιλια στην μπεμπα μας απο μενα!

Καλημερες κοριτσια.

Σπετσες????? Τι ωράια ταξιδάκια κάνεις εσύ καλε??? Μπράβο!!!! Αχ πόσο θα θελα κι εγώ για να ξεφύγει και λίγο το μυαλό μου....

Καλά να περάσεις και πριμένουμε νέα από τις εξετάσεις σου! Σε ποια μέρα καταστολής έισαι???

Πολλά φιλιά σε όλες και στη μπέμπα της παρέας:P

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσια! Leni Μπραβο κοριτσι μου 14 Τελεια.Περιμενουμε νεα σου για το ποσα γονιμοποιηθηκαν .Ολα να πανε τελεια και να μεινεις εγκυουλα........

MissPiggy ταξιδακια.Ετσι μπραβο για να ξεφευγουμε και λιγο .Και εγω ειχα παει ελευθερο camping στην Ευβοια ,ηταν τελεια.Λοιπον εμεις μοιαζουμε, παει και τελειωσε.

Gemini85 κανε λιγο υπομονη .Σε καταλαβαινω απο αναβολη σε αναβολη.Και εμενα ηταν να γινει Ιουλιο και μου ειπε μηπως και δεν προλαβαιναμε το κεντρο που θα εκλεινε , μετα μου ειπε Σεπτεμβρη αλλα επειδη η εμβρυομεταφορα πολυ νωρις 3-5 Σεπτεμβρη μου ειπε οχι μηπως και το κεντρο δεν ειναι ετοιμο.Τι να κανω υπομονη.Θα μας βγει σε καλο.Καθε εμποδιο για καλο , ετσι πρεπει να σκεφτομαστε.

Kopelia73 η μπεμπουλα καλα? Σε ξενυχτιζει ε? Η αληθεια ειναι οταν αρχιζουν τα παιχνιδακια με τα ματακια και τα χερακια ειναι να τρελενεσαι........

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...