Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, mariamik είπε:

Κορίτσια επειδή θα κάνω και εγω καρυοτυπο αν κατι δεν βγει καλα σε αυτην την εξέταση τι γίνεται??έχω αγχωθει λίγο

1 στις 1000 να βγει πρόβλημα σε καρυοτυπο μην ανησυχείς 

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ πήρα και σικλακουρ τρομάρα μου να ρυθμίσουμε τον κύκλο 😂 προς το παρόν έχω κάτι καφέ μόνο στο σκούπισμα και τίποτε άλλο. Άφαντη η περίοδος! Τώρα που την θέλω δεν έρχεται η ρουφιανα! 

Καλέ οχι δεν το είπα να σε φοβίσω! Είναι τραβηγμένο σενάριο δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό. Δεν ήθελα να σε φοβίσω, συγγνώμη! 

Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι μόνο που τον σκέφτομαι! Αν θέλει βοήθεια να το κόψει το χεράκι ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ! 😏

Μην ανησυχείς από ένα παραπάτημα, δεν είναι τίποτα, ειδικά από την στιγμή που δεν χτύπησες! Πιο πολύ αγχώθηκες παρά έγινε κάτι στο ή στα εμβρυακια σου. Ξεκουράσου και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι 💕

@dimi.tra έκανες εξετάσεις πρώτα??? Σικλακιουρ γιατί σ έδωσε??? Εμένα αυτά τα χαζά μου τ άρχισε μετά την πτώση της χωριακης . Δεν μ στείλανε και τ αποτελέσματα θα τις αρχίσω αύριο στο μικροβιολογικο 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Leni μου, σε ευχαριστω πολυ πολυ για τις καλες σου ευχες, το ξερω οτι χαρηκες πολυ ,αστερακι τι ωραιο ειναι συτο που ειπες?

Το αστερακι μου λοιπον ειναι πραγματι πολυ καλη στα γραμμαρια , απο οτι διαβαζα επρεπε να ειναι γυρω στα 80-100 γραμμαρια και η μικρουλα μου ειναι 163, δοξα το Θεο. Τελευταια ημερομηνια τοκετου , μου εδωσε 13/11/12 . Πραγματικα αν εβλεπες την φωτογραφια που εβγαλε ο Βασ ηταν φανταστικη!! Πιπιλουσε το αστερακι μου το δαχτυλακι της. Εντοματαξι πρασπαθησε ο Βασ αρκετα για να βγαλει καλη φωτογραφια για να την βλεπεις μου λεει .Στις 27/06 θα ξαναπαω και εκει να μου πει φανταζομαι και για το καρδιογραφημα του μικρου μου και για την Β επιπεδου.

Εσυ να εισαι αισιοδοξη , να ξερεις οτι καθε βραδυ προσευχομαι για εσενα , θα μεγαλωσει το σπορακι σου και ολα θα ειναι τελεια.

Φιλακια πολλα!

Αgelik μου ειναι πολυ συγκινητικα αυτα που γραφεις, μακαρι να με βοηθησει ο θεος να φτασω κι εγω σ'αυτο το σημειο (και πιο πολυ βεβαια:))

Ωστε 27/6 θα ξαναπας ε? Πολυς καιρος μου φαινεται ρε παιδι μου.. 1 μηνας σχεδον..

Η καρδουλα της μικρης σου θα δεις, θα ειναι μια χαρουλα, αφου βλεπεις τι αναπτυξη εχει!! ρολοϊ παει το αστερακι σου;) (Ωραιο το αστερακι πραγματικα!) Η Β' επιπεδου λοιπον γινεται γυρω στις 20 εβδομαδες ε? Τι καλος κι ο γιατρος μας που προσπαθουσε να βγαλει την φωτο, χαχα και να πιπιλαει το δαχτυλακι της.. μορφη η μικρουλα σου!

Αντε ρε κοριτσακι μου, ολα να πανε πολυ πολυ καλα και τον Νοεμβριο να την εχεις επιτελους στην αγκαλιτσα σου:D:D

Διαφημίσεις

Leni μου , να εισαι σιγουρη οτι θα φτασεις σε αυτο το σημειο, θα νιωσεις αυτα τα συναισθηματα σε λιγες εβδομαδες και θα φερεις στον κοσμο το μικρουλι που εχεις στην κοιλιτσα σου, ειμαι διπλα σου , το ξερεις και θα προσευχομαι να σου παν ολα καλα.Εχεις ολη την θετικη μου ενεργεια. Το μικρο σου σπορακι , θα δεις πως θα μεγαλωσει σε λιγο καιρο.

Το καρδιογραφημα της μικρουλας πρεπει να το κανουμε διοτι πρεπει να ελενξουμε την καρδουλα, ευχομαι Παναγια μου να ειναι μια χαρα η καρδουλα της. Η Β επιπεδου πρεπει να γινεται 20-22 εβδομαδες , δεν ειμαι σιγουρη, στις 27/06 θα μου πει.

Φιλακια πολλα πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πόσα ευχάριστα νέα διάβασα σήμερα.. πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω..

Αλλά θα σας πω κι εγώ τα δικά μου νέα γιατί και τα δικά μου νέα είναι ευχάριστα.. Λοιπόν βρέθηκε κοπέλα! Με πήραν χθες τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχουν μια πολύ καλή περίπτωση κοπέλας για μένα και με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω... Επειδή εγώ περίμενα περίοδο χθες - και όντως χθες αδιαθέτησα, ρώτησα αν μπορούσαμε να αρχίσουμε άμεσα διότι είχα στο μυαλό μου ότι αν ξεκινήσω με την περίοδο του Ιουλίου και πάνε όλα καλά, τον Αύγουστο και ο γυναικολόγος μου αλλά και ο εξωσωματικός θα λείπουν από την Αθήνα και δεν θα έχω κανέναν να με παρακολουθεί.. και ένα άγχος θα το είχα. Βέβαια την άδειά μου την καλοκαιρινή κι εγώ είχα προγραμματίσει να την πάρω 3-18 Αυγούστου..

Για να μην πολυλογώ μετά από διαβουλεύσεις με τον γιατρό και έχοντας την υπόσχεση και διαβεβαίωση πως είτε αυτός είτε ο γυναικολόγος μου (γιατί είναι φίλοι κολλητοί) θα είναι στην Αθήνα τον Αύγουστο το πήρα απόφαση κορίτσια να ξεκινήσω με την περίοδο του Ιουλίου.. η οποία θα μου έρθει γύρω στις 26 με 27 Ιούνη..

Έτσι ξεκινάω κι εγώ..

Το μόνο που μένει τώρα είναι ο σύζυγος να εξακολουθήσει την καλή διαγωγή στην ελάττωση του τσιγάρου..

Πίγκυ μου επιτέλους η οικογένειά σας ολοκληρώθηκε και είστε όλοι μαζί στο σπιτάκι σας. Καιρός λοιπόν να ηρεμήσεις κοριτσάκι μου και να χαλαρώσεις.. Καλό σαραντισμό..

Agelik μου νομίζω ότι καλύτερα νέα δεν θα μπορούσαμε να μάθουμε.. Το κοριτσάκι σου μεγαλώνει, είναι υγιέστατο και σας γεμίζει από τώρα χαρά και ευτυχία. Είσαι σε πολύ καλά χέρια και είμαι σίγουρη ότι το καταλαβαίνεις κι εσύ. Έχετε μόλις μια βδομάδα διαφορά με την αδερφή μου. Εκείνη έχει ως τελευταία ημερομηνία 20/11/2012...

Λένη μου ελπίζω να χαλάρωσες λιγουλάκι έτσι δεν είναι; Βέβαια είμαι σίγουρη ότι το άγχος είναι ακόμη εκεί αλλά θέλω να ελπίζω ότι την Τετάρτη το σποράκι σου θα σε κάνει να αναπνεύσεις με ανακούφιση!

Κατερινάκι χαίρομαι πολύ που συμπάθησες τον γιατρό. Το σημαντικότερο στην όλη υπόθεση είναι να σου εμπνέει εμπιστοσύνη και νομίζω πως αυτό τουλάχιστον το κατάφερε. Το πιθανότερο είναι να είμαστε μαζί λοιπόν σε αυτή τη διαδικασία! Καλή μας επιτυχία..

Η υστεροσκόπηση δεν είναι τίποτε.. Αν τυχόν βρεθεί κάτι και εξελιχθεί σε επεμβατική το πολύ πολύ να έχεις λίγο αιματάκι την πρώτη μέρα και ελαφριά πονάκια περιόδου. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στη μήτρα..

Κοπελιά μου κάθε μέρα για να φτιάξει το κέφι μου σκέφτομαι τη Δημητρούλα μας μέσα στη λεκάνη.. Είναι απλά απίστευτη!

Αύριο τέτοια ώρα θα είμαι στη Ρώμη.. Ακόμη δεν το πιστεύω.. Ευτυχώς η φίλη μου θα έχει μαζί της το lap-top και το ξενοδοχείο έχει δωρεάν internet.. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χάσω επαφή.. Παρ' όλα αυτά αν δείτε ότι δεν πολυμπαίνω θα είναι διότι θα έχω μαγευτεί από τα ... παγωτά!

Arivederci tutti!

L2qIp2.png

δομνινααααααααα μουυυυυ τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα???? πολυ χαρηκα μακαρι να μας πανε ολα καλαααααααα ναι μαλλον μαζι θα ειμαστε σε ολη την διαδικασια μου αρεσει αυτο για να δινει κουραγιο η μια στην αλλη..........πω πω δεν ξερω σημερα προσπαθω με δυσκολια να κρατησω τα δακρια μου χωρις λογο βρε κοριτσια κλαιω ειναι φυσιολογικο αυτο ????

εσυ δομνινακι μου εχεις κανει εξετασει θρομβοφιλιας και υστεροσκόπηση???

καλο ταξιδι να εχεις και μολις γυρισεις να ετοιμαζεσαι για το μωρακι σου

φιλακια πολλα πολλα πολλα πολλααααααααααα

Κατερινακι μου με εκανες και γελασα παλι, χαχαχα

μην ανησυχεις δεν ποναει η υστεροσκοπηση, σου κανουν μεθη και δεν καταλαβαινεις τιποτα και μετα απλα πονας λιγο σαν τον πονο περιοδου!

Οσο για την θρομβοφιλια, δικη μου προσωπικη αποψη ειναι να την κανεις. Εγω θεωρω αυτη την εξεταση απαραιτητη ειδικα οταν πας για εξωσωματικη. Τωρα παλι τι να σου πω?

Επισης, κυστικη ινωση δεν την δινουν ολοι, αλλα εγω πηγα και την εκανα μονη μου για να ειμαι σιγουρη. Καλα κανεις που θα την κανεις κι αυτη. Οσο περισσοτερο ψαξιμο, τοσο λιγοτερα απροοπτα μετα!!

Φιλικο οξυ παιρνω απο την ημερα της εμβρυομεταφορας, κανει καλο στο μωρακι και ειναι καλο λενε να το παιρνεις κι απο πριν συλλαβεις.

Αυτα!!! Αντε, ολα καλα θα πανεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Σε φιλω πολυ!!!

τον ρωτησα για την θρομβοφιλια και μου ειπε δεν χρειαζεται οσο για την κυστικη ινωση αυτος μου το ειπε να την κανω οτι ειναι σημαντικη εξεταση για την υγεια του μωρου........τωρα τι να πω ........να την κανω μονη μου λες?????? ααααααα και κατι αλλο που μου ειπε να μην ξαναμπω στο ιντερνετ να διαβαζω για την εξωσωματικη γιατι θα τρελαθω χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Δομνια μου, τελεια νεα!! Μπραβο !! Καλη αρχη και να εισαι σιγουρη πως η κοιλιτσα σου θα φουσκωσει , στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.

Να εχεις ενα τελειο ταξιδι και περιμενουμε περιγραφες.

katerina ξεχασα να σου πω οτι το φιλικο οξι ειναι πολυ καλο, εγω το παιρνω 2 χρονια γιατι εγω περνω και μια αλλη αγωγη και ο γιατρος μου ειχε πει οτι βοηθαει στο να μην επειρεαζεται το παιδι απο τα φαρμακα.Ειναι καλο , μπορεις να το αρχισεις απο τωρα.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Δομνινα μου τι ωραια νεα ειναι αυτα! οπότε θα αρχισεις με το καλο κι εσυ με την κατερινα!

Πρεπει να ξεκινησει η διδικασια ιδιες μερες με την κοπελα? Ο αντρας σου τι λεει? χαρηκε?

Αντε με το καλο να εχουμε 3 ακομα εγκυουλες στην παρεα!

Καλα να περασεις και να μας γυρισεις πισω δυναμικα!!!

εσυ δομνινακι μου εχεις κανει εξετασει θρομβοφιλιας και υστεροσκόπηση???

Έχω κάνει τα πάντα όλα εκτός από καρυότυπο ζεύγους και αυτό διότι ο άντρας μου έχει ήδη ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο..

L2qIp2.png

Πρεπει να ξεκινησει η διδικασια ιδιες μερες με την κοπελα? Ο αντρας σου τι λεει? χαρηκε?

Πρέπει να είμαστε όσο περισσότερο συγχρονισμένες γίνεται.. Ο άνδρας μου λέει ότι αφού το θέλω εγώ το θέλει κι εκείνος... ξέρεις καλά ότι οι άνδρες είναι περισσότερο συγκρατημένοι από εμάς και δεν εκφράζονται εύκολα..:tongue:

L2qIp2.png

τις γλυκες μου καλησπερες σε ολες!!!!

Τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα που διαβαζω σημερα?Ηρθα και γω να σας αποτελειωσω!!!Κοριτσια κρατηθείτε με την περιοδο του ιουνιου ξεκιναω και εγω!!!!Ναι ναι καλα ακουσατε θα ειμαστε ολες μαζι!!!χαχαχαχα!!!Την παρασκευη παω Αθηνα να γνωρισω απο κοντα τον Βασιλοπουλο,μιλησαμε στο τηλ.και του ειπα να του ζησει και το μωρακι και δεν πιστευε στα αυτια του οτι το ξερω!!!Προχωραμε μα βιοψια με την ανδρολογο που εχουμε η οποια ειναι με τον Δρετα πολυ φιλοι και συνεργαζοντε!!!Μαζι θα ερθει και η εμβρυολογος που παρακολουθει το σπερμα στην Κρητη,δουλευε παλια στο medimall και θα ειναι μεσα στο εργαστηριο για να μην τους ξεφυγει τπτ,να ναι καλα η κοπελα!!!

Βουρ λοιπον ολες μαζι να μας βρει ο νεος χρονος με φουσκωμενες κοιλιες!!!!χαχαχαχα!!!

Κατερινακι μου πολυ χαρηκα που σου αρεσει ο γιατρος!!!Δεν πειραζει που δεν με πηρες τηλ. οποτε βρεις χρονο και θελεις ειμαι στην διαθεση σου!!!!Παρε με οταν μπορεις να σου πω για την κυστικη αν ειναι να γλιτώσεις καμια 20αρια ευρο!!!

Πιγκυ μου τελεια νεα αντε τωρα στο τρεξιμο να τα βαλεις σε προγραμμα τα μωρακια σου!!!

Δομνινα μου καλα να περασεις στο ταξιδι και μετα ποιος σε πιανει θα ξεκινησεις και εσυ!!!

Λενι μου πολυ χαρηκα που ειναι καλα το σπορακι σου!!!!Ευχομαι μονο καλα νεα απο δω και μπρος!!!!

Αγγελικ θελω να δω φατσουλα της κορακλας σου θελωωωω!!!!με το καλο να σε αρχισει και στις κλοτσιες και τις τουμπες!!!

Κοπελια μου η Δημητρουλα μας τι κανει?

Gemini πως τα πας με τα αγορακια σου????

Φιλια σε ολες θα τα πουμε σε λιγο!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Lucky μου άντε μπράβο κοριτσάκι μου.. κι εσύ μαζί μας.. μου ακούγονται πολύ ελπιδοφόρα όλα αυτά που γράφεις..

Η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη και πολύ χαίρομαι γι' αυτό..

Είμαι σίγουρη πως και για σένα όλα θα πάνε τέλεια!

Μιλάμε πετάει η ομάδα!

L2qIp2.png

Εντάξει κοριτσια τι να πω!! Συμπληρώθηκε η χαρα!

Lucky μου μπράβο και πάλι μπράβο! Μου είχες πει ότι θα έρθεις τέλη του μήνα να δεις τον βας. Αλλα δεν ήξερα αν ισχύει! Τα κανόνισεις πολυ καλα λοιπόν, θα φέρεις όλο το επιτελείο!! Χαχαχα δεν σε πιστεύω! Τρομερή! Θα έμεινε ο βάς. Που του είπες να του ζησει το μωρο! Καλον ειναι να πεις ότι είσαι Συστημένη απο μας(διάλεξε οποία θές) για να μην νομίζει ότι τον συζητάμε και στα φόρουμ. Βέβαια μόνο καλα λόγια λέμε! Παει τελείωσε, πρέπει να αλλάξουμε τίτλο! Κοπέλια μου σορρυ αλλα εδω έχουμε γίνει όλες βασιλοπουλες και όχι λαϊνοπουλες! Χαχα

Οπότε με το καλο κι εσύ lucky μου με την περίοδο του Ιουνίου ε; Μια χαρα! Μπράβο κορίτσια, θα προσευχηθώ για σας να πανε όλα τέλεια!!!!!

Πολλα φιλια:D

Κοριτσια δεν προλαβαινω να σας γραψω πολλα ειμαι με το θηλαστρο και πρεπει να κλεισω κανα ματι...

ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ απο ολες!

Ηθελα να σας πω οτι εχω χαρει παααααρα πολυ για τα νεα σας και για την καθε μια ξεχωριστα! ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να φουσκώσετε ολες μαζι!!

Δομνινα μου καλα να περάσεις κορίτσι μου! Να γυρίσεις έτοιμη!

Φιλια πολλα... παω γιατι σε μια ωρα ξανατρωμε

c12e25debb.png

Κορίτσιαααααα διαβαζω διαβάζω και με έχουν πιάσει δάκρυα χαράς!!!

Τί να πρωτοσχολιάσω??? Για όλες έχω χαρεί πάααααρα πολύ. Και για τη Δομνίνα και για την Κατερίνα και για τη Πίγκυ μας και για την ΑΓΓΕΛΙκ μας και για τη Lucky μας. Τί αγωνίες και τί χαρές έχουμε να περάσουμε απο δω και πέρα. Πω πω καλοκαίρι που θα περάσουμε! Ζεστό, καυτό θα έλεγα καλύτερα.

Καλή επιτυχία να έχετε κορίτσια μου όλες όσες ξεκινάτε...

ΑΓΓΕΛΙΚ μου να χαίρεσαι το μωράκια-αστεράκι σου και να το βλέπεις να μεγαλώνει γερό και καλό!!!

Λένη μου κι εσύ εύχομαι να ακούσεις την καρδούλα του την τετάρτη και απο κει και πέρα να μετράτε πόντους και γραμμάρια, χιχι...

Μισπιγκυ μου να απολαύσετε τις οικογενειακές στιγμές που σας ανήκουν και σας αξίζουν και τα μωράκια σας να έχουν μόνο υγεία και πολλές ευλογίες!!!

όσο για το όνομα στο φόρουμ, έχω κάνει αίτηση να αλλάξει εδω και καιρό, χαχα. Ξέμεινα η μόνη Λαϊνοπούλα..., αλλά χάρη στον Λαϊνά έχω την Δημητρούλα μου, οπότε του χρωστάω πολλά.

Geminaki να μας φιλήσεις τα κουκλιά σου!!!

Για την Δήμητρα τί να σας πω σήμερα? Απλά ζωηρεύει ζωηρεύει ζωηρεύει...Και ξέρω οτι μας περιμένουν πολλά απο δω και πέρα, αλλά το καταχαίρομαι.

Δομνίνα καλό ταξίδι να έχεις και γέμισε μπαταρίες γιατί με την κοιλιά δεν θα μπορείς να κάνει και πολλές μετακινήσεις, χιχι.

Καλό απόγευμα σε όλες και πολλά χαρούμενα, γελαστά φιλιά!

τις γλυκες μου καλησπερες σε ολες!!!!

Τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα που διαβαζω σημερα?Ηρθα και γω να σας αποτελειωσω!!!Κοριτσια κρατηθείτε με την περιοδο του ιουνιου ξεκιναω και εγω!!!!Ναι ναι καλα ακουσατε θα ειμαστε ολες μαζι!!!χαχαχαχα!!!Την παρασκευη παω Αθηνα να γνωρισω απο κοντα τον Βασιλοπουλο,μιλησαμε στο τηλ.και του ειπα να του ζησει και το μωρακι και δεν πιστευε στα αυτια του οτι το ξερω!!!Προχωραμε μα βιοψια με την ανδρολογο που εχουμε η οποια ειναι με τον Δρετα πολυ φιλοι και συνεργαζοντε!!!Μαζι θα ερθει και η εμβρυολογος που παρακολουθει το σπερμα στην Κρητη,δουλευε παλια στο medimall και θα ειναι μεσα στο εργαστηριο για να μην τους ξεφυγει τπτ,να ναι καλα η κοπελα!!!

Βουρ λοιπον ολες μαζι να μας βρει ο νεος χρονος με φουσκωμενες κοιλιες!!!!χαχαχαχα!!!

Κατερινακι μου πολυ χαρηκα που σου αρεσει ο γιατρος!!!Δεν πειραζει που δεν με πηρες τηλ. οποτε βρεις χρονο και θελεις ειμαι στην διαθεση σου!!!!Παρε με οταν μπορεις να σου πω για την κυστικη αν ειναι να γλιτώσεις καμια 20αρια ευρο!!!

Πιγκυ μου τελεια νεα αντε τωρα στο τρεξιμο να τα βαλεις σε προγραμμα τα μωρακια σου!!!

Δομνινα μου καλα να περασεις στο ταξιδι και μετα ποιος σε πιανει θα ξεκινησεις και εσυ!!!

Λενι μου πολυ χαρηκα που ειναι καλα το σπορακι σου!!!!Ευχομαι μονο καλα νεα απο δω και μπρος!!!!

Αγγελικ θελω να δω φατσουλα της κορακλας σου θελωωωω!!!!με το καλο να σε αρχισει και στις κλοτσιες και τις τουμπες!!!

Κοπελια μου η Δημητρουλα μας τι κανει?

Gemini πως τα πας με τα αγορακια σου????

Φιλια σε ολες θα τα πουμε σε λιγο!!!

καλημεραααααααααααααααααα μπραβο κοριτσακι μου μακαρι να μας πανε σε ολες καλα πω πω τελειαααααααα ολες μαζι ε ρε γλεντιαααααααα.........θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε φιλακια πολλααααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...