Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

Ναι σωστά θυμάσαι!Είχα στις 31 και τώρα έχω υπέρηχο στο κέντρο  πριν ξεκινήσουμε στις 26 /2 κ μετράω μια μια τισ μέρες😄

Περνάνε λίγο πιο αργά και βασανιστικά οι μέρες στα τελειώματα, αλλά θα περάσουν, πού θα πάει! 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Πω πω!!! Γέμισε η σελίδα καλα νέα! Μακάρι κάθε μέρα να είναι έτσι στην παρέα μας!!!

Αγγελική μου, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό αλλα νιώθω τη χαρα σου τόσο πολυ! Πολυ πρόσφατα ήμουν στη θέση σου και ξέρω την αγωνία πριν απο κάθε υπερηχο να πανε όλα καλα! Και θα πανε!

Κοριτσάκι λοιπόν!!! Τέλεια! Έχω μια εντύπωση ότι το προτιμούσες! Δεν έχει και πολυ σημασία όμως... Σημασία έχει ότι είναι καλα και όλα πανε καλα. Λάθος προαισθημα είχα λοιπόν:)

Όσο για την καρδούλα της μην ανησυχείς, έχουν γερές καρδουλες, όλα θα πανε καλα.

Αυτη που κάνει τον υπερηχο καρδιάς στο θέσω είναι παρα πολυ καλη, θα προσέξει το μικρουλι σου, θα σου εξηγήσει τα πάντα και θα σε καθησυχάσει και εσένα. Εγω είχα ενθουσιαστει μαζι της.

Κατερινακι είσαι στον σωστό δρόμο! Ξεκινάς δυναμικά και με ενθουσιασμό! Αυτο ακριβως χρειάζεται! Είναι πολυ σημαντικό που σου άρεσε ο γιατρός και όλα θα πανε καλα!

Άντε ρε κορίτσια! Να έχουμε όλες μόνο καλα νέα απο δω και πέρα!!!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Πω πω!!! Γέμισε η σελίδα καλα νέα! Μακάρι κάθε μέρα να είναι έτσι στην παρέα μας!!!

Αγγελική μου, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό αλλα νιώθω τη χαρα σου τόσο πολυ! Πολυ πρόσφατα ήμουν στη θέση σου και ξέρω την αγωνία πριν απο κάθε υπερηχο να πανε όλα καλα! Και θα πανε!

Κοριτσάκι λοιπόν!!! Τέλεια! Έχω μια εντύπωση ότι το προτιμούσες! Δεν έχει και πολυ σημασία όμως... Σημασία έχει ότι είναι καλα και όλα πανε καλα. Λάθος προαισθημα είχα λοιπόν:)

Όσο για την καρδούλα της μην ανησυχείς, έχουν γερές καρδουλες, όλα θα πανε καλα.

Αυτη που κάνει τον υπερηχο καρδιάς στο θέσω είναι παρα πολυ καλη, θα προσέξει το μικρουλι σου, θα σου εξηγήσει τα πάντα και θα σε καθησυχάσει και εσένα. Εγω είχα ενθουσιαστει μαζι της.

Κατερινακι είσαι στον σωστό δρόμο! Ξεκινάς δυναμικά και με ενθουσιασμό! Αυτο ακριβως χρειάζεται! Είναι πολυ σημαντικό που σου άρεσε ο γιατρός και όλα θα πανε καλα!

Άντε ρε κορίτσια! Να έχουμε όλες μόνο καλα νέα απο δω και πέρα!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου να εισαι καλα και εσυ και ολη σου η οικογενεια..............πες μας τι κανει η Αλεξανδρα μας??? ειναι καλυτερα???να της δωσεις πολλα φιλακια απο μενα

καλησπερα κοριτσια!

Τα νεα ειναι πολυ ευχαριστα. Το μικρο μου το παιδακι ειναι πολυ καλα, μεγαλωνει μια χαρα ειναι 163 γραμμαρια εχει πολυ καλο βαρος παραπανω και απο αυτο που πρεπει. Κοριτσια τρελλαθηκα πραγματικα σημερα , ειναι ολοκληρο παιδακι το βλεπαμε να κουνιεται να πιπιλαει το δαχτυλακι του χεριου του. Ηταν με την πλατη και προσπαθησε ο γιατρος να το γυρισει λιγακι για να το δουμε. Το ειδαμε πλαγιως , χερακια ,ποδαρακια , αυτακια , ματακια , μυτουλα, εβγαλε και μια φωτογραφια ο γιατρος τελεια, που πιπιλαει το δακρυλακι του. Κοριτσια πραγματικα εντυπωσιαστηκα μη σας πω πιο πολυ και απο την αυχενικη , ηταν και σε τρισδιαστατη εικονα, ειναι ενα κοριτσακι. Δεν μπορω να το πιστεψω , ας μας βοηθησει ολες μας ο Θεος να μπορεσουμε να φερουμε στον κοσμο ενα παιδακι και θα μας βοηθησει ολες να ειστε σιγουρες. Θα πρεπει κοντα με την Β επιπεδου να κανω μια ειδικη εξεταση(καρδιογραφημα) για να δουμε αναλυτικα την καρδουλα του μωρου διοτι παιρνω ενα φαρμακο για δικο μου λογο που εχει μικρη πιθανοτητα να δημιουργησει κατι στην καρδουλα, ο Βασ ειπε οτι το πιο σωστο ειναι να το δουμε αναλυτικα αν και πιστευει οτι αν κατι θα υπηρχε θα το ειχαμε καταλαβει απο πιο νωρις. Ας μας βοηθησει ο Θεος ολα να ειναι καλα.

Leni μου , δεν προλαβα να διαβασω την απαντηση σου, διοτι ηρθαν να με παρουν πιο νωρις απο την δουλεια για να παω στον Βασ , δεν ηξερα οτι ηθελες τελικα να του μιλησω και για αυτο δεν του ειπα τιποτα, μην αγχονεσαι ομως διοτι ειμαι σιγουρη οτι ο Βασ οτι ειναι το λεει καλο και κακο, για να σου ειπε 80% πιθανοτητα ειμαι σιγουρη οτι τα πραγματα ειναι πολυ καλα. Να το πιστεψεις και θα γινει, εδω θα ειμαστε και εμεις και θα προσευχομαστε για εσενα.

Πως σας φανηκαν τα νεα μου?

Φιλακια πολλα σε ολες.

κοριτσακι μου γλυκο τι ωραια νεα ειναι αυτα???ημουν σιγουρη πως θα εχεις ενα πολυ γερο κοριτσακι!!!αντε με το καλο κοριτσι μου να την κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!!!ολα πανε πολυ καλα και χαιρομαι πολυ γι'αυτο και για σενα!!!!

Καλημέρα!!!

Πραγματικα καλη μέρα!!!

Κορίτσια είμαστε σπίτι μας! Είμαστε καλα, ρυθμιστηκε η καρδούλα μας, τρώμε κανονικά και φύγαμε!!

Σήμερα κανονικα θα γεννουσα...

Φιλια πολλα σε όλες.

c12e25debb.png

Πω πω νεα!!!!!

Δεν ξερω απο που να αρχισω!!!!:D:D:D

Αgelik μου τι φανταστικα που μας τα περιγραφεις!! Αχ να ειναι γερη η μπεμπουλα σου κοριτσακι μου, να πανε ολα τελεια ως το τελος!! Τι ΠΗΤ σου εχει δωσει? Ειναι μεγαλυτερο απο το κανονικο το αστερακι σου ε? Ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα, πραγματικα, με συγκινησες πολυ :) Αχ θα ηθελα πολυ να δω την φωτογραφια που σου εβγαλε ο γιατρος.. Τελεια ε?

Τωρα λοιπον το επομενο βημα ειναι η Β' αυχενικη? Ποτε θα πας?? σου στελνω πολλα πολλα φιλακια!!

Κατερινα μου ειδες που ενοιωσες καλυτερα? Πολυ ωραια νεα!!! Μπορει να ξεκινησεις λοιπον αυτο το μηνα!!! Θα εισαι μαζι με την Athenian, απλα λιγο πιο μετα!! Αχ ρε κοριτσια τι ωραια νεα!! Χαρομαι πολυ Κατερινακι μου:)

Να σε ρωτησω, τι σου ειπε για τον λυκο? Και για το θεμα με τον θυροειδη που μας ειχες πει? Ευτυχως που ηδη ειχες κανει καποιες εξετασεις και δεν χρειαζεται τωρα να τα κανεις ολα! Την θρομβοφιλια την εκανες τελικα? Αν οχι, σου ειπε να την κανεις? Αντε καλη αρχη γλυκια μου, ευχομαι να πανε ολα τελεια!!!!

Πιγγυ μου 3η χαρα στο φορουμ! Ημουν σιγουρη οτι θα το περασει το τεστ και θα βγειτε σημερα!! Ειμαι πολυ χαρουμενη! Εισαι επιτελους μια ευτυχισμενη μαμα με τα 2 μωρακια σου μαζι :) Συγχαρητηρια κουκλιτσα μου, να ειναι παντα γερα και χαμογελαστα. Πως σου φαινονται μαζι? Ο Κ. ειναι πολυ πιο μεγαλος? Ποσα κιλα ειναι τωρα?

Αχ θεουλη μου παντα τετοια να εχουμε, παντα καλα νεα!!!

Φιλια σε ολα τα κοριτσακια!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Πραγματικα καλη μέρα!!!

Κορίτσια είμαστε σπίτι μας! Είμαστε καλα, ρυθμιστηκε η καρδούλα μας, τρώμε κανονικά και φύγαμε!!

Σήμερα κανονικα θα γεννουσα...

Φιλια πολλα σε όλες.

καλημεραααααααααααααααααααααααααα ααααααααχχχχχχ το πρωτο μηνυμα που διαβασα σημερα και μου εφτιαξε την διαθεση.........μπραβο κοριτσακι μου ολα καλα απο εδω και περα πως ειναι τωρα με δυο μωρακια στο σπιτι πανικος????? να μου τα φιλησεις ..........

Πω πω νεα!!!!!

Δεν ξερω απο που να αρχισω!!!!:D:D:D

Αgelik μου τι φανταστικα που μας τα περιγραφεις!! Αχ να ειναι γερη η μπεμπουλα σου κοριτσακι μου, να πανε ολα τελεια ως το τελος!! Τι ΠΗΤ σου εχει δωσει? Ειναι μεγαλυτερο απο το κανονικο το αστερακι σου ε? Ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα, πραγματικα, με συγκινησες πολυ :) Αχ θα ηθελα πολυ να δω την φωτογραφια που σου εβγαλε ο γιατρος.. Τελεια ε?

Τωρα λοιπον το επομενο βημα ειναι η Β' αυχενικη? Ποτε θα πας?? σου στελνω πολλα πολλα φιλακια!!

Κατερινα μου ειδες που ενοιωσες καλυτερα? Πολυ ωραια νεα!!! Μπορει να ξεκινησεις λοιπον αυτο το μηνα!!! Θα εισαι μαζι με την Athenian, απλα λιγο πιο μετα!! Αχ ρε κοριτσια τι ωραια νεα!! Χαρομαι πολυ Κατερινακι μου:)

Να σε ρωτησω, τι σου ειπε για τον λυκο? Και για το θεμα με τον θυροειδη που μας ειχες πει? Ευτυχως που ηδη ειχες κανει καποιες εξετασεις και δεν χρειαζεται τωρα να τα κανεις ολα! Την θρομβοφιλια την εκανες τελικα? Αν οχι, σου ειπε να την κανεις? Αντε καλη αρχη γλυκια μου, ευχομαι να πανε ολα τελεια!!!!

Πιγγυ μου 3η χαρα στο φορουμ! Ημουν σιγουρη οτι θα το περασει το τεστ και θα βγειτε σημερα!! Ειμαι πολυ χαρουμενη! Εισαι επιτελους μια ευτυχισμενη μαμα με τα 2 μωρακια σου μαζι :) Συγχαρητηρια κουκλιτσα μου, να ειναι παντα γερα και χαμογελαστα. Πως σου φαινονται μαζι? Ο Κ. ειναι πολυ πιο μεγαλος? Ποσα κιλα ειναι τωρα?

Αχ θεουλη μου παντα τετοια να εχουμε, παντα καλα νεα!!!

Φιλια σε ολα τα κοριτσακια!!!!

καλημεραααααααααα Λενακι μου γλυκο και ομορφο........ολα πηγαν παραπανω απο καλα απο οτι περιμενα.........για τον λυκο ειδε τις εξετασεις που ειχα κανει μου ειπε οτι τωρα ειναι σε ηφεση και οτι πρεπει τωρα να γινει μη μας κανει καμμια ανατροπη και τρεχουμε........για τον θυροειδη μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα ειναι τοσο μικροι οι οζοι που δεν νομιζει οτι θα δημιουργησουν προβλημα.......τωρα για την εξεταση θρομβοφιλιας που μου λες το ειπα και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να την κανω γιατι ουτως η αλλως θα περνω φαρμακα και δεν θα δημιουργησει προβλημα εκει ομως δεν ξερω λιγο αγχωθηκα μηπως θα επρεπε να την κανω???? μου ειπε οτι αν προλαβουμε θα ξεκινησω την δευτερη μερα της περιοδου μου για καμμια δεκαρια μερες αναλογα πως θα ειναι τα ωαρια μου.Και ακομα μου ειπε οτι αφου ο λυκος ειναι τοσο καλα ρυθμισμενος θα περνω και presolon και θα τον κοιμησουμε ακομα περισσοτερο..........εσυ πως εισαι σημερα????

καλημερα κοριτσια!

MissPiggy μου, τι τελεια νεα ειναι αυτα, Δοξα το Θεο εισαστε στο σπιτι σας επιτελους και οι τεσσερεις. Ειμαι πολυ χαρουμενη για εσενα , ευτυχως ολα πηγαν καλα και η Αλεξανδρα ηρθε ξανα κοντα στον αδελφο της.

Σε ευχαριστω για τις ευχες σου, με καταλαβαινεις απολυτα ,ειμαι σιγουρη. Ειχες κανει και εσυ καρδιογραφημα στα μωρακια ,γιατι, σου ειχαν πει οτι μπορει να συμβαινει κατι? Δεν νομιζω οτι το κανουν ολες οι γυναικες , αν και ο Βασ μου ειπε οτι στην κορουλα τους το κανανε για να ειναι πιο σιγουρη, χωρις να ειχε καποιο προβλημα.

katerina μου, σε ευχαριστω πολυ , ειμαι σιγουρη οτι σε λιγο καιρο θα νιωσεις αυτο το συναισθημα. Τα νεα σου ειναι πολυ πολυ ευχαριστα, θα δεις θα πας πολυ καλα, θα μεινεις εγκυουλα με το καλο, ειναι πολυ σημαντικο που ο γιατρος σου ειπε οτι και το σπερμα ειναι τελειο και τα ωαρια πολυ καλα. Καλη επιτυχια στην υστεροσκοπηση και με το καλο να αρχισεις. Θα ειμαστε εδω και θα προσευχομαστε για εσενα.

Vasiliki μου σε ευχαριστω πολυ , το ξερεις οτι σε θεωρω δικο μου ανθρωπο, κοριτακι με το καλο και εγω , κοριτσακι και εσυ, φαντασου να μεγαλωσουν λιγο να ερθω Θεσσαλονικη και να γινουνε και φιλες.Δωσε πολλα φιλακι στην μικρουλα σου, τι κανει , σας τρελλενει με τις τσακπινιες της?

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημεραααααααααα σε ολα τα κοριτσια της παρεας μας...........

τα νεα μου τα διαβασατε αλλα τωρα θα αρχισω τις ερωτησεις,καλα καλα μην τρομαζεται δεν εχω και παρα πολλες καμμια 100αρια μονο χαχαχαχαχαχα,αμανννννννν πλακα κανω αμεσως γουρλωσατε τα ματια σας σας πειραζω ειμαι λιγο πειραχτιρι πειραζει??????

λοιπον ξεκιναω καθηστε αναπαυτικα γιατι εχουμε πολυ δουλεια χαχαχαχαχαχα

κοριτσια περα απο την πλακα την πεμπτη θα παω να κανω υστεροσκοπηση εχετε κανει εσεις ??? Αν ναι τι γινεται πονας μετα?? πρεπει να προσεξεις κατι????

μου εγραψε να κανω αρκετες εξετασεις για αντισωματα ηπατιτιδας ερυθρας τοξοπλασμα γενικη αιματος ουρων και αλλα διαφορα ....ααααα μου ειπε να κανω και μια εξεταση κυστικης ινωσης δεν ξερω αν το λεω καλα αλλα αυτη γινεται σε καποιο συγκεκριμενο εργαστηριο γεννετικης και μου ειπε οτι θα μου παρουν αιμα την πεμπτη που θα παω και θα το στειλουν αυτοι........αααααααα και το αλλο δεν θα περασω επιτροπη θα τους δωσω τα χαρτια το βιβλιαριο και ολα και θα μου δωσουν τα φαρμακα στο χερι θα τα κανονισουν αυτοι μου ειπαν για να μην ταλαιπωρουμε......και να ρωτησω και κατι αλλο βρε κοριτσια εσεις πινεται φιλικο οξυ???? καλα καλα δεν γραφω αλλα..........μερικες φορες γραφω κατι και λεω οταν το διαβασουν τα κοριτσια θα γελανε και μου αρεσει που μπορω να κανω καποιους ανθρωπους που συμπαθω και αγαπω να χαμογελανε εστω και απο μακρια ..........φιλακια πολλα πολλαααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Lucky μουυυυυυυ δεν σε πηρα τηλεφωνο χτες οπως σου ειχα πει ,η αληθεια ειναι οτι μπηκα και εδω και στο fb μηπως και εισαι αλλα δεν ησουν και δεν ηξερα αν θα ενοχλουσα αν επερνα ..........μη μου θυμωσεις ομως εεεεε? φιλακια πολλα πολλα

Leni μου, σε ευχαριστω πολυ πολυ για τις καλες σου ευχες, το ξερω οτι χαρηκες πολυ ,αστερακι τι ωραιο ειναι συτο που ειπες?

Το αστερακι μου λοιπον ειναι πραγματι πολυ καλη στα γραμμαρια , απο οτι διαβαζα επρεπε να ειναι γυρω στα 80-100 γραμμαρια και η μικρουλα μου ειναι 163, δοξα το Θεο. Τελευταια ημερομηνια τοκετου , μου εδωσε 13/11/12 . Πραγματικα αν εβλεπες την φωτογραφια που εβγαλε ο Βασ ηταν φανταστικη!! Πιπιλουσε το αστερακι μου το δαχτυλακι της. Εντοματαξι πρασπαθησε ο Βασ αρκετα για να βγαλει καλη φωτογραφια για να την βλεπεις μου λεει .Στις 27/06 θα ξαναπαω και εκει να μου πει φανταζομαι και για το καρδιογραφημα του μικρου μου και για την Β επιπεδου.

Εσυ να εισαι αισιοδοξη , να ξερεις οτι καθε βραδυ προσευχομαι για εσενα , θα μεγαλωσει το σπορακι σου και ολα θα ειναι τελεια.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

katerina μου, ολες αυτες τις εξετασεις τις εχω κανει , και πολλες αλλες βεβαια. Ολες αυτες που λες ειναι σημαντικες, σημαντικη ειναι και η κυστικη ινωση, μην ανησυχεις ομως δεν ειναι τιποτα. Τωρα για την υστεροσκοπηση να σου πω οτι εμενα με ναρκωσαν ,ειναι σαν μικρο χειρουργιο , αλλα δεν ειναι τιποτα. Σου βαζουν μεσα στην μητρα , σαν καμερα και βλεπουν μηπως υπαρχει κατι στην μητρα που δεν φαινεται με τον υπερηχο.Μπορει ,σπανια βεβαια, να υπαρχει κατι σε αυτη την περιπτωση το βγαζουν εκεινη την ωρα. Να ξερεις οτι θα παρεις και video, μην αγχονεσαι , ολα θα πανε σουπερ. Δεν ποναει , δεν ειναι τιποτα.

Το οτι θα σου δωσουν τα φαρμακα χωρις ταλαιπωρια ειναι πολυ μεγαλο πραγμα.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

katerina μου, ολες αυτες τις εξετασεις τις εχω κανει , και πολλες αλλες βεβαια. Ολες αυτες που λες ειναι σημαντικες, σημαντικη ειναι και η κυστικη ινωση, μην ανησυχεις ομως δεν ειναι τιποτα. Τωρα για την υστεροσκοπηση να σου πω οτι εμενα με ναρκωσαν ,ειναι σαν μικρο χειρουργιο , αλλα δεν ειναι τιποτα. Σου βαζουν μεσα στην μητρα , σαν καμερα και βλεπουν μηπως υπαρχει κατι στην μητρα που δεν φαινεται με τον υπερηχο.Μπορει ,σπανια βεβαια, να υπαρχει κατι σε αυτη την περιπτωση το βγαζουν εκεινη την ωρα. Να ξερεις οτι θα παρεις και video, μην αγχονεσαι , ολα θα πανε σουπερ. Δεν ποναει , δεν ειναι τιποτα.

Το οτι θα σου δωσουν τα φαρμακα χωρις ταλαιπωρια ειναι πολυ μεγαλο πραγμα.

Φιλακια πολλα!

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου και εμενα μου ειπαν οτι θα με ναρκωσουν ..........μετα ποναει ???

λοιπον ξεκιναω καθηστε αναπαυτικα γιατι εχουμε πολυ δουλεια χαχαχαχαχαχα

κοριτσια περα απο την πλακα την πεμπτη θα παω να κανω υστεροσκοπηση εχετε κανει εσεις ??? Αν ναι τι γινεται πονας μετα?? πρεπει να προσεξεις κατι????

μου εγραψε να κανω αρκετες εξετασεις για αντισωματα ηπατιτιδας ερυθρας τοξοπλασμα γενικη αιματος ουρων και αλλα διαφορα ....ααααα μου ειπε να κανω και μια εξεταση κυστικης ινωσης δεν ξερω αν το λεω καλα αλλα αυτη γινεται σε καποιο συγκεκριμενο εργαστηριο γεννετικης και μου ειπε οτι θα μου παρουν αιμα την πεμπτη που θα παω και θα το στειλουν αυτοι........αααααααα και το αλλο δεν θα περασω επιτροπη θα τους δωσω τα χαρτια το βιβλιαριο και ολα και θα μου δωσουν τα φαρμακα στο χερι θα τα κανονισουν αυτοι μου ειπαν για να μην ταλαιπωρουμε......και να ρωτησω και κατι αλλο βρε κοριτσια εσεις πινεται φιλικο οξυ???? καλα καλα δεν γραφω αλλα..........μερικες φορες γραφω κατι και λεω οταν το διαβασουν τα κοριτσια θα γελανε και μου αρεσει που μπορω να κανω καποιους ανθρωπους που συμπαθω και αγαπω να χαμογελανε εστω και απο μακρια ..........φιλακια πολλα πολλαααααααααααααααααααααααα

Κατερινακι μου με εκανες και γελασα παλι, χαχαχα

μην ανησυχεις δεν ποναει η υστεροσκοπηση, σου κανουν μεθη και δεν καταλαβαινεις τιποτα και μετα απλα πονας λιγο σαν τον πονο περιοδου!

Οσο για την θρομβοφιλια, δικη μου προσωπικη αποψη ειναι να την κανεις. Εγω θεωρω αυτη την εξεταση απαραιτητη ειδικα οταν πας για εξωσωματικη. Τωρα παλι τι να σου πω?

Επισης, κυστικη ινωση δεν την δινουν ολοι, αλλα εγω πηγα και την εκανα μονη μου για να ειμαι σιγουρη. Καλα κανεις που θα την κανεις κι αυτη. Οσο περισσοτερο ψαξιμο, τοσο λιγοτερα απροοπτα μετα!!

Φιλικο οξυ παιρνω απο την ημερα της εμβρυομεταφορας, κανει καλο στο μωρακι και ειναι καλο λενε να το παιρνεις κι απο πριν συλλαβεις.

Αυτα!!! Αντε, ολα καλα θα πανεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Σε φιλω πολυ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...