Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

Ναι σωστά θυμάσαι!Είχα στις 31 και τώρα έχω υπέρηχο στο κέντρο  πριν ξεκινήσουμε στις 26 /2 κ μετράω μια μια τισ μέρες😄

Περνάνε λίγο πιο αργά και βασανιστικά οι μέρες στα τελειώματα, αλλά θα περάσουν, πού θα πάει! 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κοριτσακια ηθελα να σας στειλω αμεσως μολις εφτασα στην δουλεια αλλα με περιμενε ενας πελατης καιτωρα ξεμπερδεψα!

Τα νέα ειναι μαλλον καλα. Το συμπερασμα που βγαλαμε ειναι οτι το εμβρυακι μάλλον κολυμπουσε λίγες μέρες και άργησε η εμφυτευση. Γιαυτο η εξελιξη του ειναι μια εβδομαδα πισω απο το κανονικο.Έπιασε καρδιακή λειτουργία στο ντοπλερ απλα δεν ακούγεται ακόμα γιατι ειναι νωρίς. Σε μια εβδομάδα πάλι θα κανω υπερηχο οπου εκει πρεπει να ακουσουμε.. Ο Βασ. μου ειπε να σκεφτομαι θετικα και οτι δινει 80% να παει καλα.. Μου λεει, κοριτσι μου φαινεται θα ειναι, μαχητρια! Ενοιωσα καλυτερα και βρηκα παλι την ελπιδα μου και προσευχομαι να μεγαλωσει το φασολακι μου και να εχουμε καλα νεα την Τεταρτη που θα ξαναπαω.. Αληθεια σας ευχαρισστω παρα πολυ φιλεναδες μου, μου δινετε παρα πολυ δυναμη.. προσευχηθειτε να πανε ολα καλα ρε κοριτσακια...

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ λιγο ακομα και θα ακουγες το μπαμμμμμ απο μενα θα εσκαγαααααααα.........ολα θα πανε καλα και η μπεμπουλα σου θα κρατηθει γερα και θα ειναι δυνατη οπως την μανουλα της........προσευχομαστε ολες για σενα κοριτσακι μου να το ξερεις και σε εχουμε συνεχεια στο μυαλο μας........την αλλη τεταρτη θα πας εεεεε??? ωραια και τοτε θα ακουσεις την καρδουλα της να χτυπαει και να φωναζει μαμααααααα ειμαι εδωωωωωωω φιλακια πολλα πολλα πολλααααα

Διαφημίσεις

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ λιγο ακομα και θα ακουγες το μπαμμμμμ απο μενα θα εσκαγαααααααα.........ολα θα πανε καλα και η μπεμπουλα σου θα κρατηθει γερα και θα ειναι δυνατη οπως την μανουλα της........προσευχομαστε ολες για σενα κοριτσακι μου να το ξερεις και σε εχουμε συνεχεια στο μυαλο μας........την αλλη τεταρτη θα πας εεεεε??? ωραια και τοτε θα ακουσεις την καρδουλα της να χτυπαει και να φωναζει μαμααααααα ειμαι εδωωωωωωω φιλακια πολλα πολλα πολλααααα

Katerinaki το ξερω οτι με σκεφτεστε και προσευχεστε και σας ευχαριστω πολυ πολυ! Περιμενουμε νεα και απο σενα σημερα, να μην ξεχνιομαστε! Με τετοιο σπερμα πεταει η ομαδα! δεν το συζητω!

Θα δεις οτι σημερα θα ανακουφιστεις και θα λυσεις ολες σου τις αποριες!

Φιλακια πολλααααα

Leni μου, φιλεναδα μου, δεν ξερεις τι χαρα και ευτυχια ενιωσα διαβαζοντας τα ευχαριστα νεα σου! Ολα θα πανε καλα , χαλαρωσε , ηρεμησε για το καλο του μικρου σου! Θα δεις θα ειναι ολα μια χαρα την επομενη Τεταρτη που με το καλο θα ακουσουμε καρδουλα. Ειμαι εδω οτι χρειαστεις και θα προσευχομαι για εσενα και για το μικρο σου σπορακι.Σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια και να εισαι σιγουρη οτι το μικρο σου φασολακι μερα με την μερα θα μεγαλωνει. Φιλακι πολλα πολλα!!!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Δόξα το Θεό κοριτσάρα μου.. είδες το σποράκι είναι εκεί και παλεύει.. υπομονή μέχρι την άλλη Τετάρτη για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα πάνε όλα τέλεια! Αλήθεια, χοριακή έκανες;

Δομνινακι μου δεν εκανα γιατι ειδαμε οτι υπαρχει καρδιακη λειτουργια στην ουσια.. μου ειπε ο βασ να το αφησω καλυτερα για να μην τρελαθω με τα νουμερα και ειμαι παλι σε αναμονη..

Καλο ταξιδι κοριτσακι μου αυριο, να περασεις τελεια!!!! Θα ειναι μια σουπερ τονωτικη ενεση που θα σε αναζωγονισει και θα γυρισεις ανανεωμενη και ετοιμη για τα καλυτερα!!;)

Κοριτσακια ηθελα να σας στειλω αμεσως μολις εφτασα στην δουλεια αλλα με περιμενε ενας πελατης καιτωρα ξεμπερδεψα!

Τα νέα ειναι μαλλον καλα. Το συμπερασμα που βγαλαμε ειναι οτι το εμβρυακι μάλλον κολυμπουσε λίγες μέρες και άργησε η εμφυτευση. Γιαυτο η εξελιξη του ειναι μια εβδομαδα πισω απο το κανονικο.Έπιασε καρδιακή λειτουργία στο ντοπλερ απλα δεν ακούγεται ακόμα γιατι ειναι νωρίς. Σε μια εβδομάδα πάλι θα κανω υπερηχο οπου εκει πρεπει να ακουσουμε.. Ο Βασ. μου ειπε να σκεφτομαι θετικα και οτι δινει 80% να παει καλα.. Μου λεει, κοριτσι μου φαινεται θα ειναι, μαχητρια! Ενοιωσα καλυτερα και βρηκα παλι την ελπιδα μου και προσευχομαι να μεγαλωσει το φασολακι μου και να εχουμε καλα νεα την Τεταρτη που θα ξαναπαω.. Αληθεια σας ευχαρισστω παρα πολυ φιλεναδες μου, μου δινετε παρα πολυ δυναμη.. προσευχηθειτε να πανε ολα καλα ρε κοριτσακια...

Leni μου δε μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα!!!!! Ουφφφφφφ παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά! Θα πάνε Θα πάνε Θα το δείς!!!!!!

Το μωράκι σου είναι μάχημο σα και τη μαμά του!!!!

Χαλάρωσε κοριτσάκι μου και όλα θα πάνε άψογα!

Πολύ χάρηκα τώρα!!!!!!!!:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Agelik μου γλυκια, απο χθες το βραδυ προσπαθω να ειμαι χαλαρη και εκανα τις αναπνοες που μου ειχε πει για να καταφερω να μην κλαιω απο την στεναχωριια και την αγωνια μου.. Θα χαλαρωσω και θα κανω λιγο ακομα υπομονη μεχρι την Τεταρτη!

Περιμενουμε νεα απο δικο σου μωρακι, να μας γραψεις οταν μαθεις! Τι ωρα εχεις ραντεβου?? Εγω νομιζω οτι θα ειναι κοριτσακι, αλλωστε μας το ειχες πει οτι μαλλον αυτο εδειξε η αυχενικη! Πωπω πολλα νεα σημερα ρε κοριτσια!!

Athenian σε ευχαριστω κουκλα μου, κι εσυ που θα πας αυριο ευχομαι να σου πει οτι ξεκινατε, να ξερεις οτι εισαι σε πολυ καλα χερια, αυτος ο γιατρος δεν υπαρχει! Ηταν διπλα μου που μου κανανε τον υπερηχο και τον ειδα οτι ελαμψαν τα ματια του, καταχαρηκε! Με φιλησε μου ειπε ολα καλα θα πανε, μου εδωσε πολυ δυναμη, ας ειναι καλα. Θα δεις οτι κι εσυ θα τα καταφερεις, του εχω πολυ εμπιστοσυνη!!

Geminaki μου ανακουφιστηκα σιγουρα αρκετα, το 80% ειναι πολυ πιο μεγαλο ποσοστο απο 50% που μου ειχε δωσει, θα κανω υπομονη λοιπον να γινει 100%!

Εσυ τα πας καλα κοριτσακι ε? Φαινεται ολα να τα εχεις βαλει σε ταξη, τον θηλασμο τους, τα ωραρια τους, μια χαρα, ελπιζω να μενει και λιγος χρονος για να ξεκουραζεσαι, ε?

κοπελια μου α δεις εμενα πως χτυπουσε η καρδια μου και χθες και σημερα την ωρα του υπερηχου! Τρομερο πραγμα μιλαμε! Τελικα μαλλον μου κανει κολπα το μικρο μου! Αχ ρε συ κοπελια μου, να την εχεις παντα την Δημητρουλα σου και να ειναι γερη.. Τα χαζοπαιδα, απο την κοιλια ανησυχουμε τοσο για αυτα!!

Πιγγουλα μου, εμεις τα ειπαμε και το πρωι, εισαι νοσοκομειο? Πως τα πατε?

Ποσες ωρες ειναι ηδη σταθεροποιημενη η Αλεξανδρουλα μας??

Leni μου, μπραβο σου που εισαι δυνατη , θα δεις οτι αυτο θα σε φερει στην ευτυχια! Θυμηθηκες τι αναπμοες ε? Πολυ καλα εκανες. Φανταζομαι να σε βοηθησαν, μπορεις αν θες να κανεις και την τεχνικη χαλαρωσης , αν την θυμασαι, αν δεν την θυμασαι να στην πω. Παντως τωρα που περιεγραψες και την αντιδραση του Βασ ειμαι σιγουρη οτι τα πραγματα θα ειναι τελεια. Ο Βασ λεει πάντα την αληθεια, για να ελαμψε σημαινει οτι το σπορακι σου θα μεγαλωσει και θα ειναι μια χαρα. Να ξερεις οτι σε σκεφτομαι συνεχεια και το πιστευω μεσα μου οτι ολα θα κοιλησουν τελεια.

Περιμενω πως και πως να φτασω στο ιατρειο του Βασ , μετα απο την δουλεια μου θα παω να βρω τον ανδρα μου στην δικη του δουλεια και θα παμε απευθειας , δεν θα γυρισω σπιτι διοτι το ραντεβου ειναι λιγο πιο νωρις απο καθε φορα, θα παω στις 5 , αχ Θεουλη μου να ειναι ολα μια χαρα!

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Τωρα που θα παω στο ιατρειο να ρωτησω και για εσενα Leni, θες ?

Μπραβο, καλυτερα που θα πας νωρις για να σου φυγει και το αγχος!! Εννοειται να ρωτησεις... αλλα να μου πεις την αληθεια τί θα σου πει μετα, ε? ;)

Θα περιμενουμε νεα σου κοριτσακι μου, να μου φιλησεις το μωρακι σου, τι ωραια...

Ουφφφφφφ φιλενάδα μόλις Ξύπνησα και μπήκα να δω τα καλα νέα και ήταν όντως καλα!! Είδες; Εχε πίστη κοριτσάκι μου, αυτα τα δασικά και έχουν πιο πολυ δύναμη απ΄οση νομίζουμε... Πίστεψε με!

Αγγελική και Κατερίνα περιμένουμε νέα σας σήμερα ε; Ελπίζω να μπείτε να μας πείτε.

Θα σας γράψω και και εγω για το σκιουρακι μου αργότερα.

Φιλια πολλα σε όλες.

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Γειά σας...

Βρε κορίτσια έχω γράψει δύο φορές απο το πρωί και κανένα μήνυμά μου δεν έχει μπει. Τα έγραψα απο το κινητό και ίσως γι αυτό,Ουφ!!!!

Λένη μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος!!! Τί άγχος ήταν αυτό! Απο το πρωί μπαίνω, γράφω με την "βοηθεια" της Δήμητρας που μου τραβούσε το κινητό για να δει φωτογραφίες της και το μεσημεράκι επιτέλους διαβάσαμε τα καλά νέα. Θα κάνουμε πολλή και εντατική προσευχή μέχρι την Τετάρτη να ακούσεις και καρδούλα και να μπει οριστικά η καρδιά μας στη θέση της. Μάλλον κοριτσάκι πάντως θα έχεις για να μας κάνει απο τώρα τέτοια κουνήματα... Θα γίνει μια αυτή, παπαπαπαπα, χαχα.

ΑΓΓΕΛΙΚ και Κατερινα περιμένουμε τα δικά σας νέα μέχρι το βραδυ.

Μισπίγκυ μου να δώσεις ένα γλυκό, τρυφερό φιλάκι στην Αλεξάνδρα μας με όλες μας τις ευχές μαζί και στον Κωνσταντίνο μας άλλο ένα με τις ευχές μας να έχει γρήγορα την αδελφοούλα του δίπλα του και να ξανανιώσουν όπως όταν ήταν στην κοιλίτσα σου.

Η Δήμητρα σήμερα κατάφερε να σηκωθεί τραβώντας το σώμα της απο τα κάγκελα του κρεβατιού. Μόνο που έκανε το ίδιο και ένα λεπτο που την ακούμπησα στο καρότσι για να μεταφερω πράγματα. Μέχρι να γυρίσω, ειλικρινα για δευτερόλεπτα, είχε σηκωθεί η μισή επάνω στο καρότσι...Δεν στέκεται πουθενά, αλλά τρελαίνομαι να την χαζευω να προσπαθεί και μετά να χτυπάει παλαμάκια όταν τα καταφέρνει. Κορίτσια με τρελαίνει το χαμόγελό της και η χαρά της.

Φιλιά σε όλες τις κοπέλες της παρέας μας... Καλό απόγευμα!

Κορίτσια με τρελαίνει το χαμόγελό της και η χαρά της.

Φιλιά σε όλες τις κοπέλες της παρέας μας... Καλό απόγευμα!

Κοπελια μου, σ΄ευχαριστουμε για τις ευχές σου!! Είναι δυνατό σκιουρακι, όλα θα πανε καλα.

Φυσικα και σε τρελαίνει το χαμόγελο της και η χαρα της!!! Τόσο αγώνα έχεις κάνει για αυτο το αγγελουδι, τα παράξενο θα ήταν να μην τρελαινεσαι!

Να μου τη φιλησεις!

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσια!

Τα νεα ειναι πολυ ευχαριστα. Το μικρο μου το παιδακι ειναι πολυ καλα, μεγαλωνει μια χαρα ειναι 163 γραμμαρια εχει πολυ καλο βαρος παραπανω και απο αυτο που πρεπει. Κοριτσια τρελλαθηκα πραγματικα σημερα , ειναι ολοκληρο παιδακι το βλεπαμε να κουνιεται να πιπιλαει το δαχτυλακι του χεριου του. Ηταν με την πλατη και προσπαθησε ο γιατρος να το γυρισει λιγακι για να το δουμε. Το ειδαμε πλαγιως , χερακια ,ποδαρακια , αυτακια , ματακια , μυτουλα, εβγαλε και μια φωτογραφια ο γιατρος τελεια, που πιπιλαει το δακρυλακι του. Κοριτσια πραγματικα εντυπωσιαστηκα μη σας πω πιο πολυ και απο την αυχενικη , ηταν και σε τρισδιαστατη εικονα, ειναι ενα κοριτσακι. Δεν μπορω να το πιστεψω , ας μας βοηθησει ολες μας ο Θεος να μπορεσουμε να φερουμε στον κοσμο ενα παιδακι και θα μας βοηθησει ολες να ειστε σιγουρες. Θα πρεπει κοντα με την Β επιπεδου να κανω μια ειδικη εξεταση(καρδιογραφημα) για να δουμε αναλυτικα την καρδουλα του μωρου διοτι παιρνω ενα φαρμακο για δικο μου λογο που εχει μικρη πιθανοτητα να δημιουργησει κατι στην καρδουλα, ο Βασ ειπε οτι το πιο σωστο ειναι να το δουμε αναλυτικα αν και πιστευει οτι αν κατι θα υπηρχε θα το ειχαμε καταλαβει απο πιο νωρις. Ας μας βοηθησει ο Θεος ολα να ειναι καλα.

Leni μου , δεν προλαβα να διαβασω την απαντηση σου, διοτι ηρθαν να με παρουν πιο νωρις απο την δουλεια για να παω στον Βασ , δεν ηξερα οτι ηθελες τελικα να του μιλησω και για αυτο δεν του ειπα τιποτα, μην αγχονεσαι ομως διοτι ειμαι σιγουρη οτι ο Βασ οτι ειναι το λεει καλο και κακο, για να σου ειπε 80% πιθανοτητα ειμαι σιγουρη οτι τα πραγματα ειναι πολυ καλα. Να το πιστεψεις και θα γινει, εδω θα ειμαστε και εμεις και θα προσευχομαστε για εσενα.

Πως σας φανηκαν τα νεα μου?

Φιλακια πολλα σε ολες.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλησπερα κοριτσια!

Τα νεα ειναι πολυ ευχαριστα. Το μικρο μου το παιδακι ειναι πολυ καλα, μεγαλωνει μια χαρα ειναι 163 γραμμαρια εχει πολυ καλο βαρος παραπανω και απο αυτο που πρεπει. Κοριτσια τρελλαθηκα πραγματικα σημερα , ειναι ολοκληρο παιδακι το βλεπαμε να κουνιεται να πιπιλαει το δαχτυλακι του χεριου του. Ηταν με την πλατη και προσπαθησε ο γιατρος να το γυρισει λιγακι για να το δουμε. Το ειδαμε πλαγιως , χερακια ,ποδαρακια , αυτακια , ματακια , μυτουλα, εβγαλε και μια φωτογραφια ο γιατρος τελεια, που πιπιλαει το δακρυλακι του. Κοριτσια πραγματικα εντυπωσιαστηκα μη σας πω πιο πολυ και απο την αυχενικη , ηταν και σε τρισδιαστατη εικονα, ειναι ενα κοριτσακι. Δεν μπορω να το πιστεψω , ας μας βοηθησει ολες μας ο Θεος να μπορεσουμε να φερουμε στον κοσμο ενα παιδακι και θα μας βοηθησει ολες να ειστε σιγουρες. Θα πρεπει κοντα με την Β επιπεδου να κανω μια ειδικη εξεταση(καρδιογραφημα) για να δουμε αναλυτικα την καρδουλα του μωρου διοτι παιρνω ενα φαρμακο για δικο μου λογο που εχει μικρη πιθανοτητα να δημιουργησει κατι στην καρδουλα, ο Βασ ειπε οτι το πιο σωστο ειναι να το δουμε αναλυτικα αν και πιστευει οτι αν κατι θα υπηρχε θα το ειχαμε καταλαβει απο πιο νωρις. Ας μας βοηθησει ο Θεος ολα να ειναι καλα.

Leni μου , δεν προλαβα να διαβασω την απαντηση σου, διοτι ηρθαν να με παρουν πιο νωρις απο την δουλεια για να παω στον Βασ , δεν ηξερα οτι ηθελες τελικα να του μιλησω και για αυτο δεν του ειπα τιποτα, μην αγχονεσαι ομως διοτι ειμαι σιγουρη οτι ο Βασ οτι ειναι το λεει καλο και κακο, για να σου ειπε 80% πιθανοτητα ειμαι σιγουρη οτι τα πραγματα ειναι πολυ καλα. Να το πιστεψεις και θα γινει, εδω θα ειμαστε και εμεις και θα προσευχομαστε για εσενα.

Πως σας φανηκαν τα νεα μου?

Φιλακια πολλα σε ολες.

Αγγελικουλα μουυυυυυυυ αααααααχχχχχχ τι ωραια που ειδες την μπεμπουλα σου ολα να πανε καλα μεχρι το τελος και να σου κανει και εσενα τσαχπινιες οπως κανει η Δημητρουλα στην κοπελια μας...........πρεπει να ειναι ωραιο συναισθημα αυτο που ενιωσες θελω και εγωωωωωω και ελπιζω να το νιωσω πολυ γρηγορα......να μου φιλησεις την μπεμπουλα σου.....

κοριτσακια μου τα δικα μου νεα τωρα............

πηγαμε στον γιατρο μου αρεσε παρα πολυ ειναι ενας πολυ ηρεμος ανθρωπος αν και περιμεναν εξω αρκετα ατομα δεν βιαζοταν καθολου μας μιλησε πολυ αναλυτικα μας ειπε οτι το σπερμα ειναι τελειο και τα ωαρια τα δικα μου για την ηλικια μου καλα,μου εδωσε να κανω ενα καρο εξετασεις μια σαλπιγγογραφια και την πεμπτη το απογευμα θα παω να κανω υστεροσκοπηση.Περιμενω περιοδο κατα της 25 του ιουνιου και αν προλαβουμε θα ξεκινησω τοτε.........μακαρι να μου πανε καλα το θελω τοσο μα τοσο πολυ προσευχηθητε κοριτσακια μου για μενα σας παρακαλωωωωωω...........σας φιλω ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...