Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κάτι για τα χρωμοσώματα του σπερματος. Δεν διάβασα πολύ, αλλά λέω κάτσε να το δούμε και αυτό, μη μας ξεφύγει κατι!🙃

από ψυχολογία πως είσαι?εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι...όχι για κάτι συγκεκριμένο γενικά ...Τι θα γινει,αν με πειράξουν τα φαρμακα,αν θα έχουμε θετικό αποτέλεμα λίγο ψιλιφρικαρω .Ακόμα  δεν έχει βγει και η  απόφαση από την επιτροπη.Αστα να πάνε δηλαδή από ψυχολογία 😔

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Leni μου, σκεψου θετικα , πραγματι μπορει να αργησε η εμφυτευση και να ειναι ολα μια χαρα. Για το καλο του μικρου σου να χαλαρωσεις οσο μπορεις , και εμεις θα προσευχομαστε μαζι σου!!

Φιλια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

katerina το σπερμοδιαγραμμα ειναι πολυ καλο, μην αγχονεσαι καθολου.

kopelia μου, την εκανα την αυχενικη και δοξα το Θεο ολα ηταν καλα , την εκενα στις 23/04 , παει κανας μηνας γιαυτο δεν το θυμασαι.Εχω κλειση την 16 εβδομαδα και ειμαι αρχες 17.

MissPiggy μου , μην αγχονεσαι με το θυλασμο, κανεις οτι μπορεις , ολα θα κοιλησουν μια χαρα. Η Αλεξανδρα μας πως ειναι σημερα?

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Λενακι μου,

Σε σκεφτομαι και σφηγκεται η καρδια μου ακόμα παραπάνω...

Μην στενοχωριεσαι ομως πριν ξέρουμε σιγουρα τι συμβαινει. Ξερω οτι σου ζηταμε κατι πολυ δυσκολο, αλλα πρεπει να κανεις υπομονη λίγες ωρες και να σκεφτεσαι θετικά. Ειναι το μονο που μπορεις να κανεις αυτη τη στιγμη για το σποράκι σου, να εχεις πιστη σε αυτο. Τα σπορακια εχουν πολύ δυναμη!

Πολλες φορες αργει η εμφύτευση και κανουν κολπα τα μωρακια στην αρχη.

Εμεις θα προσευχηθύμε για το μικρο σποράκι σου, θα σου στείλουμε όλη μας τη σκέψη και τη θετική ενεργεια και θα ελπίζουμε.

Εγω νεοτερα για το σκιουρακι μου θα σας πω αυριο που θα εχω κάτι πιο σιγουρο.

Προς το παρον ειμαι σπίτι, ταισα το μικρα και τον εβαλα για υπνο και καθομαι παρεα με το θηλαστρο να βγάλω λίγο γάλα... Πάλι...

Κοπελια μου, λιωνω που διαβαζω τις περιγραφες σου!!!

Κατερινα το σπερμοδιαγραμμα ειναι τελειο, περιμενουμε αυριο τα νεα σου μαζι με της Αγγελικης.

Δομνινακι να περασεις τελεια!!!

Athenian τετοια ατιμη ειναι η περιοδος, δεν χανει ευκαιρια να μας κανει παιχνιδια!! Με τη δουλεια σου τι εγινε τελικα?

Lucky περιμενουμε νεοτερα.

Φιλια σε ολες, αλλα κυριως στη Λενη μας που μας χρειαζεται κοντα της...

c12e25debb.png

Leni μου, το ξέρω ότι ότι και να λέμε τώρα, εσύ τα έχεις "παίξει". Είναι λογικότατο κοριτσάκι μου. Προσπάθησε όμως να είσαι ψύχραιμη μέχρι τον αυριανό υπέρηχο. Εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου να πάνε όλα καλά!

Piggy μου είμαι σίγουρη ότι αύριο θα έχεις να μας πεις πολύ ευχάριστα νεα σχετικά με τη μπεμπούλα σου. Πλησιάζει η μέρα που θα τη πάρετε και θα είστε όλοι μαζί στο σπίτι σας!

Που θυμάσαι για τη δουλειά βρε θηρίο με ότι έχει περάσει... με τρέλανες Πιγκούλα μου. :)

Προς το παρόν δεν έχω κάποιο νέο και με βολεύει το ότι έχουν καθυστερήσει γιατί έτσι όπως έχει γίνει η περίοδος μου, ούτε και ξέρω πότε θα μπορώ να ξεκινήσω στη νεα θέση.

Φιλάκια πολλά και αύριο με ευχάριστα νέα!!!!

Διαφημίσεις

Δομνίνα μου είμαι σίγουρη ότι θα περάσεις αξέχαστα!!!!!

Αγγελικούλα έφτασε η μέρα...χιχιχι θα περιμένουμε περιγραφή...!!!!!

Καλό υπέρηχο!!!!!

Εγώ κορίτσια πήρα σήμερα τον Βασ και του είπα για την καθυστέρηση και το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι εάν έχω κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Έκανα αν και δε πίστευα ότι θα ήταν θετικό και επιβεβαιώθηκα. Έτσι τη Παρασκευή το πρωί θα με δει στο Medimall. Θέλει να μου κάνει υπέρηχο....άντε να δούμε..... ουφφφφφφ τι στο καλό έγινε ξαφνικά? τα νεύρααααα μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Καλημέρα σας...

Σήμερα είμαι εγω στο νοσοκομείο και ο καλός μου σπίτι και έχει τόση ηρεμία...

Η μικρη μόλις έφαγε και πήρε το φάρμακο της και κοιμάται τόσο ήσυχη! Την βλέπεις και δεν μπορείς να φανταστείς ότι έχει μια καρδούλα που δουλεύει τόσο γρήγορα!

Ο άντρας μου έπαθε σοκ με το πόσο μπορει να μεγαλώσει ένα μωρο σε 3 μέρες που έχει να δει τον Κ. Μου είπε ότι τον άφησε μωρο και τον βρήκε παιδάκι... Ελπίζω να μην χρειαστεί να χάσουμε άλλες μέρες απο τις ζωές των παιδιών μας. Να τα χαιρόμαστε και τα 2 κάθε λεπτο!

Αυτα απο δω. Περιμένω νέα απο την Λενη και είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλα γιατι της αξίζουν πραγματικα!!!

Αγγελική μου έχω μεγάλη αγωνία για το φύλο. Να σου πω την αλήθεια έχω προαισθημα ότι θα είναι αγόρι, για να δούμε. Πραγματικα όμως δεν έχει σημασία! Καμία!

Athenian δεν φημίζομαι για τη μνήμη μου γενικώς αλλα τις αγωνίες των άλλων δεν τις ξεχνώ... Ίσως ταυτίζομαι πολυ με όλους...

Και τώρα που έχω λίγη ηρεμία ξέρετε τι θα κάνω; Θα βάλω το θυλαστρο, άλλη μια φορα! Προέκταση του στήθους μου έχει γίνει!!!

Λενη σε σκεφτόμαστε και εσένα και το σπιτάκι σου πολυ. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πανε καλα γιατι είσαι υπέροχο πλάσμα και το αξιζεις!!

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!

Leni μου, σε σκεφτομουν συνεχεια , ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τωρα που θα πατε στο Ιασω να ακουσετε την καρδουλα του μικρου σας. Προσευχομουν για εσας γιατι πραγματικα οπως λεει και η MissPiggy παραπανω, εισαι κοπελα που το αξιζεις πραγματικα .

MissPiggy μου , δεν εχεις ακομα συνειδιτοποιησει οτι εισαι μια υπεροχη διδυμομανουλα.

Σου αξιζουν συγχαρητηρια για την υπομονη σου με το θυλαστρο, ξερω οτι κανεις τα παντα για τα υπεροχα πλασματακια που εφερες στην ζωη. Με το καλο να παρετε την Αλεξανδρα στο σπιτι σας και ολη η οικογενεια να ειναι καθε μερα μαζι.

Τωρα οσο αφορα το φυλο που με ρωτας, πραγματικα εχουμε ολες μας, περασει τοσα πολλα, που το ξερεις και εσυ οτι το μονο που μας νοιαζει ειναι να ειναι καλα τα μωρακια μας. Ειτε αγορι ειτε κοριτσι γερο να ειναι Παναγια μου, τιποτα αλλο δεν θελω. Θα χαρω πολυ ειτε ειναι αγορι ειτε ειναι κοριτσι. Τωρα σαν ενστικτο νομιζα στην αρχη οτι θα ειναι αγορι αλλα μετα απο την αυχενικη νομιζω οτι ειναι κοριτσια. Τελεια θα ειναι οτι και αν ειναι. Περιμενω με αγωνια να περασουν οι ωρες να βρεθω στον Βασ να δω το μωρακι μου.

Leni μου ευχομαι ολα να πανε τελεια.

Φιλια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριτσακια μου

Λενακι μου γλυκο απο χτες σε εχω συνέχεια στο μυαλο μου και προσευχομαι να σου πανε ολα καλα......μακαρι να ακουσεις καρδουλα σημερα και να ειναι ολα καλα με το μωρακι σου μεσα απο την καρδια μου στο λεω......να ξερεις οτι ολες ειμαστε διπλα σου εστω και με την σκεψη μας......περιμενουμε νεα σου με αγωνια

Μισσπιγκυ μου τελειο το τικερακι σου......κουραγιο και εσυ κοριτσακι μου με τοσα που εχεις τραβηξει αλλα λιγο εμεινε ακομα και σε λιγο και τα δυο σκιουρακια σου θα ειναι στο σπιτακι σας και θα τα εχετε ξεχασει ολα τα ασχημα..........

Αγγελικουλα μου εχεις αγωνια για σημερα??? αντε να δεις το μωρακι σου να ησυχασεις λιγο και οπως ειπες και εσυ γερο να ειναι και οτι θελει ας ειναι δεν εχει και πολυ σημασια πια το φυλο μονο να ειναι γεροοοοοοοο και καλοτυχοοοοοο........περιμενουμε και απο σενα τα νεα σου

Κοπελια μου εσεις ολα καλα??? κοριτσακι μου πρεπει να προσεχεις λιγο την μεση σου δεν ειναι αστειο.......το ξερω οτι δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα με την Δημητρουλα αλλα θελει μεγαλη προσοχη....ελπιζω να μην πονας πολυ τωρα και να εισαι καλυτερα.......δωσε φιλακι στην καραμελιτσα μας.......

Gemini μου τι κανετε εσεις??? πηραν βαρος οι ποδοσφαιριστες μας??? ειναι ησυχα παιδακια δεν ταλαιπωρουν την μανουλιτσα τους??? να μου τους φιλησεις

athenian ισως ειναι απο το αγχος σου ηρεμησε κοριτσακι μου και ολα θα πανε καλα..............

Δομνινακι λιγες μερες μεινανε ματια μου γλυκα που λεει και το τραγουδι και μεταααααααααααααα διακοπες :-P τελειααααααα τελειαααααααααα τελειαααααααα

ελπιζω να μην ξεχασα καμμια στελνω σε ολες πολλα πολλα φιλακια και ιδιαιτερα στην Λενηηηηηηηηη μας που εχει τοσο αναγκη την θετικη μας ενεργεια και τις προσευχες μας σημερα για το μωρακι της .........εγω το απογευμα θα παω στον γιατρο και ειμαι καπως αλλα θα μου περασει.........

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα!

Δεν σας κρύβω ότι έχω τρομερή αγωνία για τη Λένη μας.. Κοριτσάκι μου εύχομαι να έχουν πάει όλα καλά και να μπεις να μας γράψεις τα ευχάριστα..

1 και σήμερα κοριτσάκια μου και απογειώνομαι....

Agelik σήμερα θα δεις το σπόρι σου; με το καλό!

Θα επανέλθω!

L2qIp2.png

Κοριτσακια ηθελα να σας στειλω αμεσως μολις εφτασα στην δουλεια αλλα με περιμενε ενας πελατης καιτωρα ξεμπερδεψα!

Τα νέα ειναι μαλλον καλα. Το συμπερασμα που βγαλαμε ειναι οτι το εμβρυακι μάλλον κολυμπουσε λίγες μέρες και άργησε η εμφυτευση. Γιαυτο η εξελιξη του ειναι μια εβδομαδα πισω απο το κανονικο.Έπιασε καρδιακή λειτουργία στο ντοπλερ απλα δεν ακούγεται ακόμα γιατι ειναι νωρίς. Σε μια εβδομάδα πάλι θα κανω υπερηχο οπου εκει πρεπει να ακουσουμε.. Ο Βασ. μου ειπε να σκεφτομαι θετικα και οτι δινει 80% να παει καλα.. Μου λεει, κοριτσι μου φαινεται θα ειναι, μαχητρια! Ενοιωσα καλυτερα και βρηκα παλι την ελπιδα μου και προσευχομαι να μεγαλωσει το φασολακι μου και να εχουμε καλα νεα την Τεταρτη που θα ξαναπαω.. Αληθεια σας ευχαρισστω παρα πολυ φιλεναδες μου, μου δινετε παρα πολυ δυναμη.. προσευχηθειτε να πανε ολα καλα ρε κοριτσακια...

Καλημερα!!!!!!

Leni μου ωραια τα νεα σου! Φανταζομαι κι εσυ θ ανακουφίστηκες λιγάκι!!

Τωρα προσπαθησε να ηρεμησεις για το κοριτσάκι σου και να σκεφτεσαι οτι την επομενη εβδομαδα θα εχουμε καλά νεα!

Piggy μπραβο στο κουραγιο σου! Δινεις και το γαλατακι σου, θα δεις όλα καλα θα πανε και με τη μικρη σου και θα γυρισει σπιτακι της!!

Kopelia ναι γενικα εχει τρεξιμο γιατι καποια πραγματα πρεπει να γινονται ταυτοχρονα. Κι επισης δυσκολο ειναι οταν γκρινιάζουν μαζι (ευτυχως σπάνια για την ωρα...) Κατα τα αλλα ειναι σε γενικες γραμμες ησυχοι!

Ξυπνανε μονοι τους για φαγητο συνηθως, ομως κι εγω για να διατηρησω το θηλασμο, πρεπει να τους ξυπναω το πολύ στις 3,5-4 ωρες...

Φιλια σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσακια ηθελα να σας στειλω αμεσως μολις εφτασα στην δουλεια αλλα με περιμενε ενας πελατης καιτωρα ξεμπερδεψα!

Τα νέα ειναι μαλλον καλα. Το συμπερασμα που βγαλαμε ειναι οτι το εμβρυακι μάλλον κολυμπουσε λίγες μέρες και άργησε η εμφυτευση. Γιαυτο η εξελιξη του ειναι μια εβδομαδα πισω απο το κανονικο.Έπιασε καρδιακή λειτουργία στο ντοπλερ απλα δεν ακούγεται ακόμα γιατι ειναι νωρίς. Σε μια εβδομάδα πάλι θα κανω υπερηχο οπου εκει πρεπει να ακουσουμε.. Ο Βασ. μου ειπε να σκεφτομαι θετικα και οτι δινει 80% να παει καλα.. Μου λεει, κοριτσι μου φαινεται θα ειναι, μαχητρια! Ενοιωσα καλυτερα και βρηκα παλι την ελπιδα μου και προσευχομαι να μεγαλωσει το φασολακι μου και να εχουμε καλα νεα την Τεταρτη που θα ξαναπαω.. Αληθεια σας ευχαρισστω παρα πολυ φιλεναδες μου, μου δινετε παρα πολυ δυναμη.. προσευχηθειτε να πανε ολα καλα ρε κοριτσακια...

Δόξα το Θεό κοριτσάρα μου.. είδες το σποράκι είναι εκεί και παλεύει.. υπομονή μέχρι την άλλη Τετάρτη για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα πάνε όλα τέλεια! Αλήθεια, χοριακή έκανες;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...