Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Luckym2 σε ευχαριστω πολυ που με βοηθησες με το τικερακι.Μονη μου δεν νομιζω να τα καφερνα, δυσκολο ηταν. Εχεις πεσει με τα μουτρα στο διαβασμα για το διπλομα ε? Ουτε εγω το εχω παρει. Καλη επιτυχια , ποτε δινεις εξετασεις?

τα καταφερες με το τικερακι?τελεια!!!Δεν εχω παρει ακομα ημερομηνια μολις παρω θα σε ενημερωσω!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας..

Δυο μέρες μείνανε ακόμη και Σάββατο πρωί τσουπ να' μαι μέσα στο αεροπλάνο.. Κορίτσια ανυπομονώ τόσο πολύ.. Αυτό το ταξίδι το περίμενα τόσα χρόνια και να που μου δίνεται η ευκαιρία να το πραγματοποιήσω..

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πίστη σας στο πρόσωπό μου και στην "εγκυμοσύνη" μου.. Δεν σας κρύβω ότι δεν έχω και πολλές προσδοκίες προς το παρόν.. κρατάω πισινή για να μην απογοητευτώ στη συνέχεια.. Προς το παρόν το πλάνο μου λέει να περάσω όσο καλύτερα γίνεται αυτό το καλοκαίρι και από Σεπτέμβρη βλέπουμε!

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα κοριτσάκια που δίνουν εξετάσεις.. Να πάρετε το δίπλωμα με την πρώτη!

Lucky αφού υπάρχει η λύση της βιοψίας μη φοβάσαι τίποτε.. Αν έχετε αποφασίσει κιόλας με τον άνδρα σου ότι αν δεν βρεθεί σπέρμα θα πάτε με δότη μπορείς να ανασάνεις ελεύθερα.. Στη σημερινή εποχή είναι ελάχιστες πλέον οι γυναίκες που δεν αποκτούν παιδί και είμαι σίγουρη ότι εσύ δεν ανήκεις σε αυτές!

Πίγκυ μου φοβερή ταλαιπωρία περνάτε κορίτσι μου αλλά είμαι σίγουρη ότι οδεύει προς το τέλος της.. θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα πάρετε και τη μικρή Αλεξάνδρα στο σπίτι σας και επιτέλους θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να μπείτε σε μια σειρά. Η σκέψη μου είναι μαζί σου.

Λένη μου θα ακούσεις τον πιο υπέροχο ήχο σήμερα.. Ακόμη έχω στ' αυτιά μου τον ήχο της καρδούλας του δικού μου εμβρύου και ας έχουν περάσει 2 ολόκληρα χρόνια από τότε.. Πραγματικά δεν ξεχνιέται ποτέ! Θα περιμένουμε ενημέρωση εννοείται..

Athenian την πρώτη φορά άργησε και σε μένα η περίοδος να έρθει 15 ολόκληρες μέρες.. ήταν η αγωνία και το άγχος της πρώτης φοράς.. στις επόμενες ήταν στην ώρα της..

Agelik αύριο θα δεις κι εσύ το μικρούλι σου.. τι καλά!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Μπηκα να δω νεα απο τους γιατρούς σας αλλά μάλλον είναι νωρίς...

Προλαβα να αλλάξω και τικερακι, δουλεθει?

Και ολα αυτα ενω παλευω με το θηλαστρο να αυξησω την παραγωγη μου... για να δουμε...

c12e25debb.png

λοιπον κοριτσια πηραμε τα αποτελεσματα απο το σπερματοδιαγραμμα λοιπον

αριθ.σπερματοζωαριων 289.500.000/ml

1 ωρα ζωηρως κινουμενα 70% νωθρως κινουμενα 8% ακινητα 22%

12 ωρα ζωηρως κινουμενα 52% νωθρως κινουμενα 5% ακινητα 43%

φυσιολ.μορφες 71%

ποθολογικες μορφες 29%

ανωμαλιες κεφαλης 17%

ανωμαλιες ουρας 12%

ογκος 2,1ml

κοριτσια τι λετε καλο ειναι???? ειμαι ασχετη

φυσιολ.μορφες 71%

ποθολογικες μορφες 29%

ανωμαλιες κεφαλης 17%

ανωμαλιες ουρας 12%

ογκος 2,1ml

Είναι απλά τέλειο... Από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ.. Μη φοβάσαι τίποτε..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

φυσιολ.μορφες 71%

ποθολογικες μορφες 29%

ανωμαλιες κεφαλης 17%

ανωμαλιες ουρας 12%

ογκος 2,1ml

ζηλευω και γω θελω τετοια νουμερα κλαψ κλαψ!!!!Μια χαρα ειναι κοπελα μου!!!Πως νιωθεις που αυριο θα πας στον γιατρο?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Γεια σας κοριτσακια.. Δυστυχώς δεν ακούσαμε καρδούλα και τα πράγματα δεν ειναι σίγουρα καλα.. Μου είπε πως δεν θέλει να μου πει autoeditadminψέμματα, ότι δινει πιθανότητες 50-50 να παει καλα. Απο την μια περίμενε να την ακούσουμε σήμερα αλλα απο την άλλη επειδη ο σάκος και το εμβρυο δεν ειναι τοοσο μεγάλα(που εκει σίγουρα θα έπρεπε να ακούσουμε) ίσως απλα να άργησε η εμφυτευση και γιαυτο να καθυστέρησε και η ανάπτυξη. Τέλος πάντων, αύριο πρωι μου είπε να πάω στο Ιασω να κάνουμε κι εκει υπερηχο γιατι εκει έχει μεγάλη οθόνη και πιο ακρίβειας και μπορει να πιάσει τον χτυπο. Επίσης θα κάνω χοριακη αύριο και σε 48 ώρες μετα για να δούμε αν ανεβαίνει όπως πρέπει. Μου είπε να μην απογοητεύομαι και ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει όμως κορίτσια δεν σας κρύβω ότι δεν είμαι πολυ αισιόδοξη.. Η κοπέλα που καναμε μαζι την εξωσωματικη, ίδια μέρα, άκουσε καρδιά απο την προηγούμενη εβδομάδα...Είμαι πολυ στεναχωρημενη.. Γιατι ρε γμτ; Αφου όλα ήταν τόσο καλα αυτη τη φορα... Τελοσπαντων, θα δούμε, δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά... Θα προσπαθήσω να χαλάρωσω και θα προσευχήθω απλα να μου κάνει πλάκες το μωρακι μου:)

Σας φιλω..

Γεια σας κοριτσακια.. Δυστυχώς δεν ακούσαμε καρδούλα και τα πράγματα δεν ειναι σίγουρα καλα.. Μου είπε πως δεν θέλει να μου πει autoeditadminψέμματα, ότι δινει πιθανότητες 50-50 να παει καλα. Απο την μια περίμενε να την ακούσουμε σήμερα αλλα απο την άλλη επειδη ο σάκος και το εμβρυο δεν ειναι τοοσο μεγάλα(που εκει σίγουρα θα έπρεπε να ακούσουμε) ίσως απλα να άργησε η εμφυτευση και γιαυτο να καθυστέρησε και η ανάπτυξη. Τέλος πάντων, αύριο πρωι μου είπε να πάω στο Ιασω να κάνουμε κι εκει υπερηχο γιατι εκει έχει μεγάλη οθόνη και πιο ακρίβειας και μπορει να πιάσει τον χτυπο. Επίσης θα κάνω χοριακη αύριο και σε 48 ώρες μετα για να δούμε αν ανεβαίνει όπως πρέπει. Μου είπε να μην απογοητεύομαι και ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει όμως κορίτσια δεν σας κρύβω ότι δεν είμαι πολυ αισιόδοξη.. Η κοπέλα που καναμε μαζι την εξωσωματικη, ίδια μέρα, άκουσε καρδιά απο την προηγούμενη εβδομάδα...Είμαι πολυ στεναχωρημενη.. Γιατι ρε γμτ; Αφου όλα ήταν τόσο καλα αυτη τη φορα... Τελοσπαντων, θα δούμε, δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά... Θα προσπαθήσω να χαλάρωσω και θα προσευχήθω απλα να μου κάνει πλάκες το μωρακι μου:)

Σας φιλω..

κοριτσακι μου γλυκο τι να πω.........μακαρι να μην ειναι τιποτα και απλα να σου κανει πλακα το μωρακι σου οπως λες.......να μην στεναχωριεσαι να πας να κανεις τον υπερηχο στο ιασω να κανεις και την χοριακη και θα δουμε πως θα ειναι τα πραγματα......κοιταξε να εισαι χαλαρη και ηρεμη και ολα θα πανε καλα......φιλακια πολλα

ζηλευω και γω θελω τετοια νουμερα κλαψ κλαψ!!!!Μια χαρα ειναι κοπελα μου!!!Πως νιωθεις που αυριο θα πας στον γιατρο?

ειμαι παρα πολυ αγχωμενη και δεν ξερω και το γιατι και να σου πω την αληθεια κατι δεν μου παει καλα φοβαμαι μην ακουσω δυσαρεστα πραγματα αυριο ........φιλακια πολλα

Σας φιλω..

Λενάκι μου γλυκό,

Καταλαβαίνω τι αγωνία και άγχος έχεις αυτή τη στιγμή.. Όμως προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και μακάρι αύριο στο ΙΑΣΩ να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.. Ξέρω για ποιο μηχάνημα μιλάει.. Είχα πάει κι εγώ πέρισυ με μονάδες χοριακής 880 και είδαμε σάκο..

Τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμη..

Οι προσευχές μας είναι μαζί σου και ειλικρινά θέλω να ελπίζω ότι αύριο το σποράκι σου θα μας διαψεύσει πανηγυρικά!

Σε φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Είναι απλά τέλειο... Από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ.. Μη φοβάσαι τίποτε..

σ'ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου και εμενα μου φανηκε καλο αλλα δεν εχει και τιμες να συγκρινεις ......κοιταξε να περασεις καλα στις διακοπες σου να ηρεμησεις και να χαλαρωσεις .......φιλακια πολλα

ειμαι παρα πολυ αγχωμενη και δεν ξερω και το γιατι και να σου πω την αληθεια κατι δεν μου παει καλα φοβαμαι μην ακουσω δυσαρεστα πραγματα αυριο ........φιλακια πολλα

Κατερινάκι χαμογέλα.. Όλα θα πάνε καλά και τίποτε δυσάρεστο δεν θα ακούσεις αύριο.. Στο υπογράφω!

L2qIp2.png

Leni μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα και απλά να εγινε αργα η εμφύτευση. Πιστεψέ το κι εσύ γιατι η θετική σκεψη ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις για το σποράκι σου... Ειναι εκει και σε χρειάζεται...

Εμεις ειμαστε μαζί σου, και προσευχομαστε.

Katerina μια χαρα μου φαινεται ειναι το σπερμοδι'αγραμμα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γειά σας κορίτσια :)

Δεν έχω προλάβει να γράψω γιατί η Δήμητρα είναι λίγο ανήσυχη και με τρέχει, εκτός του ότι με έπιασε πάλι η μέση μου και σέρνομαι για να τα καταφέρω. Τώρα είμαι λίγο καλύτερα :)

Λένη μου διάβασα τα νέα σου και δεν σου κρύβω οτι άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδιά μου απο την αγωνία που νιώθω οτι έχεις. Κάνε υπομονή και να σκέφτεσαι θετικά μέχρι αύριο για να δούμε τί κόλπα σου κάνει το μικρούλι σου... Μακάρι και το εύχομαι ολόψυχα να παίζει κρυφτούλι και είναι όλα θετικά!!! Εμείς όλες θα κάνουμε προσευχή...

Κατερίνα μου πολύ καλές οι εξετάσεις του αντρα σου. Γιατί έχεις άγχος? Να σκέφτεσαι οτι ξεκινάτε την προσπάθεια για μωράκι και η διάθεσή σου θα πρέπει να είναι στα ύψη. Ό,τι και να σου πει ο γιατρός αύριο, σίγουρα θα γίνεις μανούλα με οποιονδήποτε τρόπο. Εμείς θα είμαστε δίπλα σου για να μας λες ο,τι νιώθεις και να σε στηρίζουμε :)

Δομνίνα αφού ονειρευόσουν αυτό το ταξίδι, νομίζω οτι έρχεται την κατάλληλη ωρα για να σε γεμίσει ενέργεια και καλή διάθεση για να ξεκινήσεις μετά και πάλι τις προσπάθειες...

Μισπίγκυ μου μη στενοχωριέσαι για τον θηλασμό. Εσύ κάνεις ό,τι μπορείς και το σημάντικό είναι οτι τα μωράκια σου πήραν το πρωτόγαλα και ακόμα τους δίνεις απο το δικό σου, οπότε παίρνουν ο,τι αντισώματα χρειαστουν. Κι εγώ λίγο, πολύ λίγο γάλα έδωσα στη Δήμητρα και μου είπε η γιατρός οτι δεν πρέπει να στενοχωριέμαι... Η Αλεξάνδρα μας θα γίνει μια κούκλα και θα την καμαρώνουμε όλες σε λίγο καιρό.

Lucky συμφωνώ με τη Δομνίνα. Γονείς θα γίνετε και μάλιστα οι καλύτεροι. Είναι θέμα χρόνου... Η γιαγιά τί κάνει αλήθεια?

Athenian λόγω άγχους σου παίζει παιχνίδια η περίοδος. Ετσι γίνεται συνήθως, όταν την θέλεις στην ώρα της, αυτή δεν έρχεται. Θα έρθει, που θα πάει? :)

Geminaki σε σκέφτομαι τί αγώνα θα έχεις με τα δύο μικράκια σου. Βάλατε πρόγραμμα όμως, ε? Κάθε 3 ή 4 ώρες τα ξυπνάς για φαγητό?

AGELIK διάβασα για το τικεράκι, αλλά ευτυχώς σου είπε η Lucky μας γιατί δεν προλάβαινα να σου γράψω...16 εβδομάδων, ε? Πωπω αυτός ο χρόνος πως τρέχει!!! Για αυχενική πότε θα πας?

Τα δικά μας σας τα είπα εν ολίγοις στην αρχή. Κάποιες στιγμές πονάει στα δοντάκια η Δήμητρα και θέλει αγκαλίτσες. Εκείνη την ώρα όμως είναι όλο γλύκες και τρυφερότητες. Με χαϊδεύει, μου πιάνει τη μύτη και την κάνουμε καμπάνα. Τις υπόλοιπες ώρες πολυλογάει και γελάει. Είναι αστεία οταν νευριάζει με τα παιχνίδια της. Τα μαλώνει και μετά μας κοιτάει και χαμογελάει. Έχουμε αρχίσει και συνεννοούμαστε στα βασικά. Ειδικά πριν πάει για ύπνο, κάνει "γεια" με τα χεράκια της, μετά κοιτάζει την εικόνα του αγίου Νεκταρίου στο δωμάτιό της, του κάνει "γειά" , του χαμογελάει και σκύβει να τον φιλήσει. Το ίδιο κάνει και στην εικόνα της Παναγίας. (δεν της έχουμε πάρει ακόμα του αγίου Δημητρίου). Και μετά στέκεται λίγο όρθια στο κρεβάτι της και πέφτει για ύπνο. Έχει κι αυτή το πρόγραμμά της.

Περιμένουμε λοιπόν τα νέα αύριο απο τα κορίτσια μας! καλό σας βράδυ και φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...