Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Προσπαθησα κι εγω να το κανω τωρα για να καταλαβω τί εννοεις αλλα εμενα δεν μου ανεβαινει καν! Ας μας βοηθησει καποια ρε κοριτσια, πώς το βαζουν αυτο το τικερακι? Αφου το φτιαξεις, πώς το επισυναπτεις στον λογαριασμο σου?

Φορουμοφιλεναδίτσες μου τι κάνετε?

Εγώ χάθηκα για λίγες μέρες.

Leni μου Πέμπτη θα πάτε να ακούσετε καρδούλα? Με το καλό κοριτσάκι μου!!!!

Αγγελικούλα εσύ εάν θυμάμαι καλά θα πας Τετάρτη…. Αχχχ τι ωραία!!!!!

Lucky μου εύχομαι να είσαι καλά….!:)

Piggoula μου γλυκιά μέσα από τη καρδιά μου εύχομαι η μικρή μας Αλεξάνδρα να είναι πολύ καλά και να την έχεις πάρει σπίτι.!

Τα δικά μου νέα κορίτσια είναι ότι από την προηγούμενη βδομάδα νοιώθω ότι θα αδιαθετήσω αλλά ακόμα τίποτα. Περίμενα το ΣΚ αλλά ακόμα η άτιμη να εμφανιστεί…. Που θα πάει…θα έρθει!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολη την παρεα μας!

Χθες διαβασα τα νεα σας αλλα δεν προλαβα να σας γραψω, εκτος απο τις 3 γραμμες για το τικερακι. Ηθελα να βοηθησω την αγγελικ αλλα δεν τα καταφερα ουτε εγω να το κανω..

Σημερα εχω να παω στον γιατρο το απογευμα και πραγματικα ανυπομονω πολυ γιατι αυτες τις μερες δεν σας κρυβω οτι με εχει πιασει μια ανησυχια.. Σκεφτομαι θετικα κοριτσια, μην ανησυχειτε!!! Απλα θελω να περασουν λιγες μερες ακομα για να ειμαι κι εγω πιο χαλαρη!

Πιγγυ μου γλυκια ευχομαι συντομα σπιτακι σας με ολη την οικογενεια ενωμενη!! Ξερεις οτι προσευχομαι για σενα και σε σκεφτομαι συνεχως. Να δωσεις απο ενα γλυκο φιλακι στα δυο μπεμπακια σου:)

Κατερινα μου, αντε αυριο ειναι η μερα του γιατρου, πως αισθανεσαι?εχεις αγχος?

Κι εσυ αγγελικ μου, μια μερα εμεινε, που θα παει θα περασει!!

Athenian πως σου καθυστερησε η περιοδος τοσο? μηπως εχουμε τιποτα???:D

Geminaki παντα τετοια ωραια να ακουμε και να χαιρομαστε! Μπραβο κοριτσακι μου!

Δομνινα καλα να περασεις στη Ρωμη!! Τελεια!!! Θυμαμαι που μου το ελεγες οτι θα πας οταν πηγα εγω το πασχα:D να ξεκουραστεις και να φας και μια πιτσα για μας!!

Lucky μου εσυ καλα? ποτε θα εχουμε κατι νεοτερο?

Κοπελια μου ενα φιλακι στην δημητρουλα που απο τις φωτος στο fb μπορω να σου πω οτι ειναι κουκλα! Μου ερχεται να την ζουπηξω!! Φτου να μην την ματιαξουμε!

Κοριτσια σας φιλω γιατι πρεπει να παω δουλεια.. Θα σας γραψω μετα τα νεα μου παλι!!

Καλημερα σε ολη την παρεα μας!

Χθες διαβασα τα νεα σας αλλα δεν προλαβα να σας γραψω, εκτος απο τις 3 γραμμες για το τικερακι. Ηθελα να βοηθησω την αγγελικ αλλα δεν τα καταφερα ουτε εγω να το κανω..

Σημερα εχω να παω στον γιατρο το απογευμα και πραγματικα ανυπομονω πολυ γιατι αυτες τις μερες δεν σας κρυβω οτι με εχει πιασει μια ανησυχια.. Σκεφτομαι θετικα κοριτσια, μην ανησυχειτε!!! Απλα θελω να περασουν λιγες μερες ακομα για να ειμαι κι εγω πιο χαλαρη!

Πιγγυ μου γλυκια ευχομαι συντομα σπιτακι σας με ολη την οικογενεια ενωμενη!! Ξερεις οτι προσευχομαι για σενα και σε σκεφτομαι συνεχως. Να δωσεις απο ενα γλυκο φιλακι στα δυο μπεμπακια σου:)

Κατερινα μου, αντε αυριο ειναι η μερα του γιατρου, πως αισθανεσαι?εχεις αγχος?

Κι εσυ αγγελικ μου, μια μερα εμεινε, που θα παει θα περασει!!

Athenian πως σου καθυστερησε η περιοδος τοσο? μηπως εχουμε τιποτα???:D

Geminaki παντα τετοια ωραια να ακουμε και να χαιρομαστε! Μπραβο κοριτσακι μου!

Δομνινα καλα να περασεις στη Ρωμη!! Τελεια!!! Θυμαμαι που μου το ελεγες οτι θα πας οταν πηγα εγω το πασχα:D να ξεκουραστεις και να φας και μια πιτσα για μας!!

Lucky μου εσυ καλα? ποτε θα εχουμε κατι νεοτερο?

Κοπελια μου ενα φιλακι στην δημητρουλα που απο τις φωτος στο fb μπορω να σου πω οτι ειναι κουκλα! Μου ερχεται να την ζουπηξω!! Φτου να μην την ματιαξουμε!

Κοριτσια σας φιλω γιατι πρεπει να παω δουλεια.. Θα σας γραψω μετα τα νεα μου παλι!!

Lenaki σήμερα ακούμε καρδούλα???? Με το καλόοοοοοοο!!!!!!

Πρέπει να είναι πολύ γλυκιά αυτή η αναμονή!!!! :P

Θα περιμένουμε να μας πεις νεααααααα!!!!!

Αχχχ δεν έχουμε κάτι Λενάκι μου είναι ο μόνος μήνας που δεν ελπίζω.... μάλλον επειδή ήθελα να ξεκινήσω πολύ μου κάνει παιχνίδια η άτιμη!

Εγώ σήμερα θα πάρω τον Βασ τηλέφωνο γιατί ΣΚ θέλω να παω Θε/νίκη και θα ήθελα να τον ρωτήσω εάν υπάρχει περίπτωση να με χρειαστεί εδώ εάν αδιαθετήσω....

Προσπαθώ να κοιμησω το μικρο και να γράψω με το ένα χέρι...

Η κατάσταση είναι ίδια: η μικρη με το μπαμπα στο νοσοκομείο και εγω μισή μέρα εδω και μισή εκει. Είναι πολυ καλύτερα, αλλα όχι αρκετα για να έρθει σπίτι. Σήμερα τα πήγε πολυ καλα και με το φαγητο της... Δεν ελπίζω για πριν το σκ να βγούμε κυρίως γιατι κουράστηκε να απογοητευομαι. Ας είναι καλα και θα αντέξουμε...

Ο μικρός τα 2 τελευταία βραδια είναι ανήσυχος και τα έχω περάσει στο πόδι και μετα στο νοσοκομείο όλη μέρα.... Οπότε δεν χρειάζεται να σας πω πως είμαι, ψυχικά και σωματικά.

Περιμένω νέα απο τους γιατρούς σας! Θα είναι όλα καλα!

Gemini σε ζηλεύω τόσο πολυ που θηλαζεις, μου έχει στοιχίσει παρα πολυ που δεν τα κατάφερα...

Φιλια σε όλες

Σαν να κοιμήθηκε...

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!

Leni μου, σημερα ειναι η μεγαλη μερα που θα ακουσεις την καρδουλα να χτυπα τικ τακ , τικ τακ, αχ απιστευτος ηχος, θα ξετρελλαθεις.Με το καλο φιλεναδα μου να πας στον Βασ και να δεις και να ακουσεις το μικρακι που ειναι στην κοιλιτσα σου.Θα περιμενουμε νεα σου!

Δομνινα και απο εμενα να περασεις τελεια στην Ρωμη , να βγεις , να ξεσκασεις γιατι απο Σεπτεμβριο σε βλεπω εγκυουλα.

athenian μην αγχονεσαι για την περιοδο αστο χαλαρα και θα ερθει.

Εμενα μια μερα μου εμεινε, που θα παει θα περασει και αυτη, εχω αγωνια να δω το μικρακι μου.

MissPiggy μου , ευχομαι η Αλεξανδρα να ειναι καλυτερα και συντομα να πατε σπιτακι σας.

Κοριτσια αυτο το τικερακι το εκανα αντιγραγη απο επανω και βγηκε .Ετσι πρεπει να κανεις καθε μερα? Κατι κανω λαθος μαλλον.

Φιλακια πολλα σε ολες!

EprSp3.png?0WqXsibh

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριτσακια μου ομορφα ...........

εγω αυριο θα παω στον γιατρο το απογευμα και το αγχος μου εχει φτασει σε υψηλοτατο πεδιο..........δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ σκεφτομαι διαφορα και γενικα δεν ειμαι στα καλα μου δεν το περιμενα οτι θα ειμαι ετσι συνηθως με τους γιατρους ειμαι χαλαρη τωρα δεν ξερω γιατι το εχω παθει αυτο φυσιολογικο λετε να ειναι ή ειμαι υπερβολικη???? σημερα θα παρουμε και τα απο τελεσματα απο το σπερματοδιαγραμμα του αντρα μου ελπιζω να ειναι καλα.......

Λενακι μου σημερα θα ακουσεις την καρδουλα της μπεμπουλας σου αντε με το καλο κοριτσακι μου να μας πεις τις εμπειριες σου θα περιμενουμε.....

Μισπιγκυ μου γραψε μας τα νεα σου με την μικρη Αλεξανδρα γιατι εχουμε αγωνια ........να μας τα φιλησεις και τα δυο μπουμπουκακια σου.....

Αthenian ισως ειναι και απο το αγχος σου που δεν σου εχει ερθει περιοδος ηρεμησε και ολα θα παρουν το δρομο τους.......

Δομνινακι εφτιαξες βαλιτσες??? μηπως χωραω και εγω σε καμμια βαλιτσα να με παρεις μαζι σου ???χαχαχαχαχαχα

Κοπελια μου τι κανει η γλυκια καραμελιτσα μας??? να μας την φιλησεις..............

Αγγελικουλα μου αυριο θα πας εσυ στον γιατρο εεεεεε??? να δεις και εσυ το μικρακι σου ααχχχ τι ωραια ........

Lucky μου εσυ τι κανεις ?περιμενουμε νεα σου απο την εξεταση του αντρα σου..........τελικα δεν θα μπορεσω να μεινω ηρακλειο θα πρεπει να γυρισω πισω γιατι εχουμε μια υποχρεωση :( αλλα σιγουρα θα πιουμε καφε καποια στιγμη.....

Gemini μου τι ομορφα οπως μας τα περιγραφεις βεβαια εμεις κοιταμε μονο την θετικη πλευρα για την κουραση και την αγωνια σου δεν το κανουμε θεμα .....να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις........

φιλακια πολλα σε ολες και με το καλο να εχουμε ολες καλα αποτελεσματα

Διαφημίσεις

MissPiggy μου κανε υπομονη θα περασει και αυτο, θα δεις και μετα θα τα ξεχασετε ολα. Σε καταλαβαινω απολυτα, εχεις κουραστει πολυ και ψυχικα και σωματικα .Το πιο σημαντικο ειναι οτι η μικρουλα σου ειναι πολυ καλυτερα δοξα το Θεο. Θα προσευχομαστε για την μικρη Αλεξανδρα και ολα θα πανε καλα!

Φιλια πολλα!

EprSp3.png?0WqXsibh

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κουκλες!!!Εχθες σας εγραψα ενα κατεβατό αλλα δεν μου το εμφανισε και δεν ειχα χρονο να το ξαναγραψω!!!!

Εχω ριξει παρα πολυ διαβασμα τωρα που δεινω το διπλομα κανω και οδήγηση καθε μερα και τρεχω συνεχεια,πραγματικα πολυ δυσκολο το αυτοκινητο και αυτον τον συμπλεκτη τι τον θελουν εκει ολο με μπερδευει!!!Με τα αποτελεσματα του αντρα μου ,δεν βρηκαμε τπτ ουτε κυταρο και μαλλον μιλαμε για αποφραξη την αλλη βδομαδα θα κλεισω ραντεβου με την ουρολογο να τα πουμε απο κοντα απο το τηλ που μιλησαμε χθες μου ειπε οτι το ποιο πιθανο ειναι να κανουμε βιοψια,δεν θελω να ενθουσιαστω ακομα αλλα μαλλον κοριτσια θα ξεκινησουμε μεσα στο καλοκαιρι!!!

Κατερινα μου δεν πειραζει που δεν μπορεις να πιουμε καφεδακι αλλη φορα που ξερεις μπορει να ερχεσαι συνεχεια στο Ηρακλειο μετα!!Ευχομαι ολα να πανε καλα με τον γιατρο και να εχεις καλα νεα οταν γυρισεις!!!Περιμενουμε με αγωνια και τα νεα απο τον αντρα σου!!!

Λενι μου δεν μπορω να το πιστεψω πριν λιγο καιρο μιλουσαμε για τα παγωτακια σου και σημερα θα ακουσεις καρδουλα ειναι τελειο!!!Αντε κουκλιτσα μου με το καλο περιμενουμε νεα σου!!!

Αγγελικ μου μια μερα εμεινε και θα δεις παλι το μωρακι σου!!!!Αχ θα μαθουμε και το φυλο αυριο να δουμε αν θα ειναι παιδαρος η κουκλαρα!!!!Νομιζω αν θυμαμαι καλα οτι για να φτιαξεις το τικερακι πρεπει να το αποθικευσεις στο avatar σου στην υπογραφη αν δεν κανω λαθος.

Δομνινα μου καλα να περασεις στη Ρωμη να φορτισεις τις μπαταριες για τον Σεπτ. που θα ξεκινησεις και συ!!

Αθενιαν μου αχ αυτη η περιοδος οποτε την θελουμε δεν ειναι στην ωρα της και μας κανει νερα!!!

Πιγκυ μου υπομονή κοριτσακι μου θα δεις ολα θα φτιαξουν και θα εχεις συντομα το κοριτσακι σου στο σπιτι!!!

Gemini μου ειναι υπεροχο που θυλαζεις τα μωρακια σου μπραβο κουκλα μου!!

Κοπελια μου τι κανει το κοριτσακι μας?Καλα η φωτο που ειναι μεσα στην λεκάνη ειναι ολα τα λεφτά!!!

Καλη σας μερα και πολλα φιλια!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Αγγελικ μου θα πας στον πινακα ελενχου θα επιλεξεις επεξεργασια υπογραφης και μεσα στον χορο που θα σου δωσει θα επικολλησεις το λινκ για το τικερακι σου μετα θα κανεις προεπισκοπιση και αποθηκευση.Οταν θα πας να γραψεις νεο μνμ κατω κατω γραφει εμφανιση υπογραφης?θα το κλικαρεις και ετοιμο!!!καλη επιτυχια!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Luckym2 σε ευχαριστω πολυ που με βοηθησες με το τικερακι.Μονη μου δεν νομιζω να τα καφερνα, δυσκολο ηταν. Εχεις πεσει με τα μουτρα στο διαβασμα για το διπλομα ε? Ουτε εγω το εχω παρει. Καλη επιτυχια , ποτε δινεις εξετασεις?

Οσο αφορα τα νεα σου , με το καλο να παρετε την καλυτερη αποφαση και να αρχισεις το καλοκαιρι και γρηγορα εγκυουλα. Ολα θα πανε καλα, εσυ εισαι αισιοδοξο ατομο και αυτο ειναι πολυ σημαντικο.

katerina μου , ολες καταλαβαινουμε το αγχος σου και ειναι φυσικολογικο . Σκεψου θετικα , θα πας στο γιατρο και θα ηρεμησεις. Καλα αποτελεσματα στο σπερμοδιαγραμα του ανδρα σου.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...