Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια! Καλη εβδομαδα.

MissPiggy μου, ευχομαι η Αλεξανδρα να ειναι καλυτερα σημερα και αυτη η δοση του φαρμακου να την βοηθησει . Προσπαθησε οσο μπορεις να σταθεις στα ποδια σου, αλλα φυσικο να χρειαζεσαι βοηθεια διοτι εισαι μετα απο γεννα, ευτυχως που σε βοηθαει και ο ανδρα σου, σιγα σιγα θα τελειωσει η περιπετεια και μετα θα ειναι ολα καλα, λιγο υπομονη ακομα και εμεις ειμαστε εδω να σας σκεφτομαστε , να προσευχομαστε , να στελνουμε την θετική μας ενεργεια.

Leni μου, ειδες ο γιατρος μας , μπαμπας! Να του ζησει η μπεμπουλα του. Οταν εμαθα οτι δεν θα παω την Δευτερα αμεσως σε σκεφτηκα και λεω ευτυχως που η Leni πηγε και ηρεμησε λιγο διοτι φανταζομαι το αγχος και την λαχταρα που θα ειχες . Να σου πω το σκεφτηκα να της πω της γραμματεας να παω την Τεταρτη αλλα μαλλον ηταν ολα γεματα, ωραια θα ηταν να τα λεγαμε στο ιατρειο του.Που θα παει, την επομενη φορα μπορει να τα πουμε στο ιατρειο του. Και εγω το εμεθα την Παρασκευη διοτι πηγε μια φιλη μου στον Βασ για ωαληψια την Παρασκευη και μου το ειπε.Αντε υο μερες εμειναν να ακουσεις καρδουλα .

katerina μου , οχι αλλον εμετο δεν εκανα ευτυχως ,αλλα επαθα ψυξη και ποναει το αυτι μου και τωρα βρηκε να με ποναει και η μεση μου. Τι να κανουμε υπομονη .

Kopelia μου , βγηκε η Δημητρουλα βολτιτσα το Σαβ/κο ?

Gemini μου και εγω πιστευω οτι τα πας σουπερ , μπραβο σου, δεν ειναι απλο πραγμα ο θυλασμος.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

MissPiggy μου, ευχομαι η Αλεξανδρα να ειναι καλυτερα σημερα και αυτη η δοση του φαρμακου να την βοηθησει . Προσπαθησε οσο μπορεις να σταθεις στα ποδια σου, αλλα φυσικο να χρειαζεσαι βοηθεια διοτι εισαι μετα απο γεννα, ευτυχως που σε βοηθαει και ο ανδρα σου, σιγα σιγα θα τελειωσει η περιπετεια και μετα θα ειναι ολα καλα, λιγο υπομονη ακομα και εμεις ειμαστε εδω να σας σκεφτομαστε , να προσευχομαστε , να στελνουμε την θετική μας ενεργεια.

Leni μου, ειδες ο γιατρος μας , μπαμπας! Να του ζησει η μπεμπουλα του. Οταν εμαθα οτι δεν θα παω την Δευτερα αμεσως σε σκεφτηκα και λεω ευτυχως που η Leni πηγε και ηρεμησε λιγο διοτι φανταζομαι το αγχος και την λαχταρα που θα ειχες . Να σου πω το σκεφτηκα να της πω της γραμματεας να παω την Τεταρτη αλλα μαλλον ηταν ολα γεματα, ωραια θα ηταν να τα λεγαμε στο ιατρειο του.Που θα παει, την επομενη φορα μπορει να τα πουμε στο ιατρειο του. Και εγω το εμεθα την Παρασκευη διοτι πηγε μια φιλη μου στον Βασ για ωαληψια την Παρασκευη και μου το ειπε.Αντε υο μερες εμειναν να ακουσεις καρδουλα .

katerina μου , οχι αλλον εμετο δεν εκανα ευτυχως ,αλλα επαθα ψυξη και ποναει το αυτι μου και τωρα βρηκε να με ποναει και η μεση μου. Τι να κανουμε υπομονη .

Gemini μου και εγω πιστευω οτι τα πας σουπερ , μπραβο σου, δεν ειναι απλο πραγμα ο θυλασμος.

Φιλακια πολλα!

τι κανεις κοριτσακι μου?ολα καλα??το νινακι σου τι κανει???μπαινω και διαβαζω τα νεα σου αλλα δεν εχω και πολυ χρονο στην διαθεση μου...βλεπεις η μικρη μου μεγαλωσε εγινε 2 μηνων τωρα κοιμαται λιγοτερο και παιζουμε περισσοτερο οποτε δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο...:D:D εσυ τι κανεις? την πεμπτη θα πας να δεις το μωρακι σου??αντε με το καλο κοριτσι μου καταλαβαινω την αγωνια σου...να ξερεις οτι σε σκεφτομαι....πολλα φιλια:D:D

Vasiliki μου, σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου. Η μικρουλα σου εγινε 2 μηνων , να σου ζησει, βρε πως περναει ο καιρος. Για περιεγραψετην μου λιγο την μικρουλα, πως περνατε?Φυσικο ειναι να μην εχεις πολυ χρονο, μανουλα πια και μαλιστα πολυ καλη μανουλα.

Εγω καλα ειμαι, περιμενω να ερθει η Πεμπτη πως και πως να δω το μικρουλι μου, θα δουμε φανταζομαι και το φυλο. Καμια μερα λεω να σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε λες να ενοχλισω την μικρουλα?

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε!

Πέντε μέρες μείνανε για τη Ρώμη και πραγματικά ανυπομονώ.. Θα αλλάξω παραστάσεις, θα ηρεμήσω και θα φτιάξω διάθεση!

Το σπίτι κορίτσια τελικά είχε πολύ μεγάλη ζημιά..σκάφτηκε όλο το σαλόνι, το χωλ και η κρεβατοκάμαρα μέχρι τα θεμέλια.. Οι τοίχοι γκρεμίστηκαν 90 πόντους και ήταν όλα μούσκεμα... τώρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να στεγνώσει κάπως και μετά θα ρίξουμε τσιμέντο.. Μόνο που δεν βοηθάει ο καιρός γιατί στο Βόλο βρέχει συνεχώς.. πάντως το μόνο αισιόδοξο είναι ότι έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου θα γίνει πολύ όμορφο! Ειλικρινά ανυπομονώ να πάμε για να το δούμε τελειωμένο.

Με το κέντρο μίλησα την Παρασκευή. Με πήρε τηλέφωνο η μαία που με έχει αναλάβει και μου είπε ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι για μένα.. Κορίτσια δεν στενοχωρήθηκα καθόλου.. έτσι και τις διακοπές μου θα απολαύσω και κάποια λεφτά θα προλάβω να μαζέψω.. Όπως τα υπολογίζω εγώ καλό Σεπτέμβρη τώρα.

Πίγκυ μου το μωράκι σου θα τα καταφέρει είμαι σίγουρη.. Μήπως θέλει να τραβά από τώρα την προσοχή και τα βλέμματα θαυμασμού και γι' αυτό κάνει αυτά τα τσαλιμάκια η μικρή σου; (πλάκα κάνω.. έτσι για να σου φτιάξω τη διάθεση)..

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια διαβάζω ότι είστε καλά και απλά περιμένετε τον χρόνο να περάσει.. Σαν νερό θα περάσει.. θα το δείτε.. για πότε θα φτάσετε στη γέννα ούτε που θα το καταλάβετε!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και στα μωράκια μας!

Πώς περάσατε το ΣΚ?

Μισπίγκυ μου περιμένουμε νέα σας με πολύ αγωνία... Τί κάνει η Αλεξανδρούλα μας? Ο Κωνσταντίνος σας αφήνει να ξεκουράζεστε?

Δομνίνα τόση ζημιά? Η υγρασία είναι παλιοερίπτωση. Κι εμάς μας είχε κάνει πολλή ζημιά πέρυσι και δεν είχαμε πάρει είδηση τίποτα. Έκανε τη δουλειά της υπόγεια...Σε καταλαβαίνω. Ρώμη, ε? Για διακοπές θα πάτε ή για δουλειά? Με τη μηχανή???

Λένη και ΑΓΓΕΛΙΚ να πείτε ευχές και στον Βασ απο όλες μας, χιχι. Έγινε κι αυτός πιά της παρέας μας με τόσες μανούλες που έχει υπευθύνη του. Τα μωράκια σας θα είναι μια χαρά και θα τα δείτε να περιμένουν ήσυχα ήσυχα μέσα στη ζεστασιά της κοιλίτσας σας να μεγαλώσουν.

Κατερίνα να έχετε καλά αποτελέσματα σε όλες τις εξετάσεις σας και να έχεις πάντα στο μυαλό σου οτι γονείς θα γίνετε!

Lucky πού χάθηκες? Πώς είστε?

Gemini τί κάνετε εσείς? Θηλάζεις κανονικά? Κάθε πόσες ώρες τα ταΐζεις? Τρώνε την ίδια ώρα? Πώς νιώθεις εσύ που τα βλέπεις τα μικρούλια σου και μεγαλώνουν? Πότε σαραντίζετε? Πολλές ερωτήσεις,ε? Έχω κι άλλη μια, ίδια με της Κατερίνα...Πονάς?

Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα. Όλο βόλτες και κούνια είμαστε. Η Δήμητρα έχει κουραστεί απο το ΣΚ και σήμερα κοιμάται με μικρά διαλείμματα παιχνιδιού, χαχα.

Πολλά φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Κοπελιά μου το σπίτι είναι 70 χρονών κοντά.. Χτίστηκε το 1955 μετά τον μεγάλο σεισμό στο Βόλο που είχε ισοπεδώσει τα πάντα.. εκείνα τα χρόνια υπήρχαν άλλες τεχνικές και άλλα υλικά.. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν το σπίτι χτίστηκε σχεδόν πάνω στο χώμα με μια ελάχιστη πλάκα τσιμέντου από κάτω.. Φαντάσου τώρα ότι το σπίτι δεν είχε λούκια παρά μόνο στη μπροστινή μεριά. 70 χρόνια λοιπόν με βροχές, κρύο και χιόνια δεν είναι και λίγα... και πάλι καλά που είναι μόνο αυτή η ζημιά..

L2qIp2.png

Vasiliki μου, σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου. Η μικρουλα σου εγινε 2 μηνων , να σου ζησει, βρε πως περναει ο καιρος. Για περιεγραψετην μου λιγο την μικρουλα, πως περνατε?Φυσικο ειναι να μην εχεις πολυ χρονο, μανουλα πια και μαλιστα πολυ καλη μανουλα.

Εγω καλα ειμαι, περιμενω να ερθει η Πεμπτη πως και πως να δω το μικρουλι μου, θα δουμε φανταζομαι και το φυλο. Καμια μερα λεω να σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε λες να ενοχλισω την μικρουλα?

Φιλακια πολλα!

να παρεις οποτε θελεις δεν ενοχλεις καθολου....κι εγω ολο λεω να σε παρω και ολο κατι βγαινει μετα....με την μικρη μου περναμε υπεροχα....ειναι λιγο υπναρου βεβαια ξυπναει μονο για να φαει το πρωι αλλα απο το απογευμα και μετα παιζουμε γελαμε μας χαμογελαει συνεχεια αρχισε να λεει αγου....και κοψαμε το βραδινο γαλα κοιμαται ολο το βραδυ ευτυχως!!γενικα παντως ειναι πολυ ησυχη οσο μεγαλωνει γινεται καρμπον ο δημητρης....ειναι μια γλυκα παντως!!!λογικα εσυ την πεμπτη θα μαθεις και το φυλο....τι λες να ναι??θα περιμενω νεα απο το νινακι σου που θα ναι μια χαρα και θα χει μεγαλωσει πολυ!!!::D

κουκλιτσες μου τι κανετε?Μολις βρω λιγο χρονο θα σας γραψω!!!!

Κατεριναμου την Πεμπτη που θα πας στον γιατρο να κανονισουμε να πιουμε καφεδακι μετα!!!!

Πολλα φιλακια σε ολες σας και μια μια ξεχωριστα!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Φιλακια πολλα!

ωχ περαστικα κοριτσακι μου ελπιζω οταν θα διαβασεις το μηνυμα μου να μην πονας πια και να εχει περασει........ειναι παραξενος καιρος και θελει λιγο προσοχη........με το καλο να πας στον γιατρο και να δεις το μωρακι σου....

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε!

Πέντε μέρες μείνανε για τη Ρώμη και πραγματικά ανυπομονώ.. Θα αλλάξω παραστάσεις, θα ηρεμήσω και θα φτιάξω διάθεση!

Το σπίτι κορίτσια τελικά είχε πολύ μεγάλη ζημιά..σκάφτηκε όλο το σαλόνι, το χωλ και η κρεβατοκάμαρα μέχρι τα θεμέλια.. Οι τοίχοι γκρεμίστηκαν 90 πόντους και ήταν όλα μούσκεμα... τώρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να στεγνώσει κάπως και μετά θα ρίξουμε τσιμέντο.. Μόνο που δεν βοηθάει ο καιρός γιατί στο Βόλο βρέχει συνεχώς.. πάντως το μόνο αισιόδοξο είναι ότι έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου θα γίνει πολύ όμορφο! Ειλικρινά ανυπομονώ να πάμε για να το δούμε τελειωμένο.

Με το κέντρο μίλησα την Παρασκευή. Με πήρε τηλέφωνο η μαία που με έχει αναλάβει και μου είπε ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι για μένα.. Κορίτσια δεν στενοχωρήθηκα καθόλου.. έτσι και τις διακοπές μου θα απολαύσω και κάποια λεφτά θα προλάβω να μαζέψω.. Όπως τα υπολογίζω εγώ καλό Σεπτέμβρη τώρα.

Πίγκυ μου το μωράκι σου θα τα καταφέρει είμαι σίγουρη.. Μήπως θέλει να τραβά από τώρα την προσοχή και τα βλέμματα θαυμασμού και γι' αυτό κάνει αυτά τα τσαλιμάκια η μικρή σου; (πλάκα κάνω.. έτσι για να σου φτιάξω τη διάθεση)..

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια διαβάζω ότι είστε καλά και απλά περιμένετε τον χρόνο να περάσει.. Σαν νερό θα περάσει.. θα το δείτε.. για πότε θα φτάσετε στη γέννα ούτε που θα το καταλάβετε!

Σας φιλώ!

αααααααααα Δομνινακι μου θα πας ρωμηηηηηηηηηη???? θα με παρεις και μεναααααααα????χαχαχαχαχα μπραβο κοριτσακι μου καλα θα το κανεις θα ηρεμησεις θα ξεκουραστεις και μετααααααααααα βουρρρρρρ για το μπεμπε........

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και στα μωράκια μας!

Πώς περάσατε το ΣΚ?

Μισπίγκυ μου περιμένουμε νέα σας με πολύ αγωνία... Τί κάνει η Αλεξανδρούλα μας? Ο Κωνσταντίνος σας αφήνει να ξεκουράζεστε?

Δομνίνα τόση ζημιά? Η υγρασία είναι παλιοερίπτωση. Κι εμάς μας είχε κάνει πολλή ζημιά πέρυσι και δεν είχαμε πάρει είδηση τίποτα. Έκανε τη δουλειά της υπόγεια...Σε καταλαβαίνω. Ρώμη, ε? Για διακοπές θα πάτε ή για δουλειά? Με τη μηχανή???

Λένη και ΑΓΓΕΛΙΚ να πείτε ευχές και στον Βασ απο όλες μας, χιχι. Έγινε κι αυτός πιά της παρέας μας με τόσες μανούλες που έχει υπευθύνη του. Τα μωράκια σας θα είναι μια χαρά και θα τα δείτε να περιμένουν ήσυχα ήσυχα μέσα στη ζεστασιά της κοιλίτσας σας να μεγαλώσουν.

Κατερίνα να έχετε καλά αποτελέσματα σε όλες τις εξετάσεις σας και να έχεις πάντα στο μυαλό σου οτι γονείς θα γίνετε!

Lucky πού χάθηκες? Πώς είστε?

Gemini τί κάνετε εσείς? Θηλάζεις κανονικά? Κάθε πόσες ώρες τα ταΐζεις? Τρώνε την ίδια ώρα? Πώς νιώθεις εσύ που τα βλέπεις τα μικρούλια σου και μεγαλώνουν? Πότε σαραντίζετε? Πολλές ερωτήσεις,ε? Έχω κι άλλη μια, ίδια με της Κατερίνα...Πονάς?

Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα. Όλο βόλτες και κούνια είμαστε. Η Δήμητρα έχει κουραστεί απο το ΣΚ και σήμερα κοιμάται με μικρά διαλείμματα παιχνιδιού, χαχα.

Πολλά φιλιά σε όλες!

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου απο το στομα σου και στου θεου το αυτι........να χαιρεσαι την κορουλα σου και τον αντρουλη σου και μονο χαρες στο σπιτι σας.......

κουκλιτσες μου τι κανετε?Μολις βρω λιγο χρονο θα σας γραψω!!!!

Κατεριναμου την Πεμπτη που θα πας στον γιατρο να κανονισουμε να πιουμε καφεδακι μετα!!!!

Πολλα φιλακια σε ολες σας και μια μια ξεχωριστα!!!!

που χαθηκες παιδι μου???? εχεις τιποτα νεα απο την εξεταση του αντρα σου???? την τεταρτη θα ξερω αν θα μπορω να πιουμε καφεδακι θα το ηθελα πολυ βεβαια αλλα θα βρεθει ευκαιρια........ισως να χρειαστει να γυρισω πισω και να μην μπορω να μεινω ηρακλειο αλλα ακομα δεν ξερω......

Καλησπερα κοριτσια!! Μπηκα βιαστικά πριν το ταισμα!!

Γιατρους ακουω/ διαβαζω...Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα. Ειτε ειναι τωρα το καλοκαιρι, ειτε απο φθινόπωρο. Χρονος ειναι και κυλάει...

Και στην Πιγκυ μας να ερθει γρηγορα το κοριτσακι της σπιτι!!!

Εμεις ειμαστε καλά! Πονάω ολο και λιγότερο. Θηλαζω κανονικά, και τους δυο ταυτοχρονα καθε 3 ωρες περιπου.. Το κανω ετσι για να κερδιζω χρονο. Ξυπνανε περιπου και οι δυο μαζι μιας και τρωνε ιδια ωρα, ομως δεν γκρινιάζουν ιδιαίτερα...Κι αν δεν εχει ξυπνησει ο ενας τον ξυπνάω εγω για να τρωνε μαζι. Ειδάλλως θα ταιζω ολη μερα.!

Το συναισθημα, δεν περιγραφεται...ειναι αλλο πραγμα! Νομιζω ακόμα δεν το εχω πιστεψει!! Η κουραση βεβαια επισης μεγαλη...ειμαι ολη μερα στην τσιτα κι ας εχω τη μαμα μου συνεχεια...

Σαραντιζω στις 24/06.

Πολλά φιλιά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δομνινα μου , μεγαλη ζημια επαθε το σπιτι σας, μην αγχονεσαι σιγα σιγα ολα θα τα φτιαξετε.

Gemini μου, σε θαυμαζω , μπραβο σου που τα καταφερνεις τοσο καλα και στον θυλασμο, και τα δυο μωρακια μαζι τα θυλαζεις , τι ωραια !! Απιστευτη εμπειρια ε? Να την χαιρεσαι καθε μερα.

Leni αυριο με το καλο θα ακουσεις καρδουλα!

MissPiggy μου ευχομαι η Αλεξανδρα να ειναι καλυτερα σημερα. Εχουμε κανενα νεο?

EprSp3.png?0WqXsibh

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...