Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

κοριτσακια μου τι κανετε σημερα???? το κεφαλι μου ευτυχως περασε και ειμαι καλυτερα σημερα .......εχω αρχισει να μετραω αντιστροφα τις μερες για να παω στο ραντεβου με τον γιατρο ...........φιλακια σε ολεςςςςςςςςςςς

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

MissPiggy μου , να ηξερες ποσο χαρηκα με τα νεα σου, αντε με το καλο να παρετε την Αλεξανδρα σπιτι σας και θα δεις που ολα θα πανε καλα και μετα θα τα ξεχασετε ολα. Εδω θα ειμαι και θα προσευχομαι για εσας.

Leni μου, μπραβο !! Ειδες το σπορακι σου , συγκινητικο ε? Να εχεις μια τελειομενη καλη εγκυμοσυνη. Ο Βασ τι ειπε? Ποτε θα ξαναπας ?

.

Ο βάς αγθωθηκε μήπως στεναχωρηθηκα που δεν ακούσαμε την καρδούλα και μου έλεγε συνέχεια, σου το έλεγα να έρθεις την Δευτέρα, τώρα θα αγχωθηκες αλλα πρέπει να με πιστεύεις ότι ειναι νωρίς ακόμα και να μην στεναχωριεσαι κλπ. Εγω του είπα ότι δεν έχω στεναχωρηθηκα καθόλου, ότι χάρηκα και μόνο που το είδα το φασολακι μου:) μου είπε να ξαναπαω Τετάρτη πάλι. Οπότε εκει θα την ακούσουμε μια χαρα.. Άλλωστε ήδη την είδαμε που παλλοταν..

Εσυ όλα εντάξει; Δεν είχαμε κανένα νέο σύμπτωμα ε; Άντε 3 μέρες μείνανε για να δεις το μωρακι σου!!

κοριτσακια μου τι κανετε σημερα???? το κεφαλι μου ευτυχως περασε και ειμαι καλυτερα σημερα .......εχω αρχισει να μετραω αντιστροφα τις μερες για να παω στο ραντεβου με τον γιατρο ...........φιλακια σε ολεςςςςςςςςςςς

Κατερίνα μου λιγάκι υπομονη μια βδομαδουλα και όλες οι απορίες σου θα λυθούν! Είμαι σίγουρη ότι όταν μπεις σε μια σειρά θα ξεαγχωθεις, θα δεις!

Την καλημέρα μου σε όλα τα κοριτσακια και περιμενουμε τα νέα της πιγγυσ μας για την μεγάλη έξοδο:D

Φιλια κούκλες!!

Γειά σας κορίτσια!

Μισπίγκυ μου, δόξα τω Θεώ!!! Με τόσες προσευχές, ήταν αδύνατον να μη προοδεύσει το μωράκι μας. Με το καλό να το πάρετε και στο σπίτι σας και να μπείτε σε πρόγραμμα μαζί με τον Κωνσταντίνο σας και κυρίως να συνέλθεις κι εσύ απο την καισαρική και απο όλο το σοκ που πέρασες αυτές τις μέρες με την καρδούλα της Αλεξάνδρας. Όλα καλά και πάντα να ακούτε ευχάριστα απο δω και πέρα...Να μας τα φιλήσεις και τα δύο μπουμπούκια σου.

Λένη μου τί ωραία που είδες το μικρούλι σου!!! Θα ακούσεις και καρδούλα στην ώρα της. Μα φαντάζεσαι να μπορεί να ακουστεί μια τόσο μικρή καρδουλίτσα που είδατε να πάλλεται? Δεν ήταν όμορφο το φασολάκι σου? Αχ τί ομορφες στιγμές!!! να τις απολαύσεις γιατί είναι ανεπανάληπτες και όσο μπορείς με λιγότερο άγχος και αγωνία...

Δομνίνα όλες περάσαμε απο τέτοιες φάσεις. Θέλει λίγη προσπάθεια γιατί αν το αφήσεις θα χρονίσει και θα αρχίσει η γκρίνια.

AGELIK ξαναέκανες εμετό? Ελπίζω να μη το συνηθίσει το μωράκι σου να σου στέλνει τέτοια σήματα, χιχι. Ένας εμετούλης φτάνει...

LUCKY πώς είστε εσείς?

athenian με το καλό να ξεκινήσεις κι εσύ και να είσαι η επόμενη εγγυούλα της παρέας μας!

Gemini πώς τα πάτε με τους ποδοσφαιριστές σου? Ο άντρας σου σε βοηθάει καθόλου? Χορταίνουν τα μικρούλια με τον θηλασμό? Εσύ αισθάνεσαι καλύτερα απο την καισαρική?

Εμείς σήμερα είχαμε ένα ατυχηματάκι. Στηριζόταν η Δήμητρα στα κάγελα του κρεβατιού της και την κρατούσα κι εγώ. Κάποια στιγμή μου άφησε το χέρι και ήθελε να στηριχτεί μόνη της. Μόλις την άφησα όμως δεν πιάστηκε καλά κι έπεσε πίσω. Χτύπησε πάνω σ' ένα παιχνίδι, αλλά επειδή νύσταζε έβαλε τα κλάμματα πολύ δυνατά και για αρκετή ώρα...Δεν κοκκίνησε καν το κεφαλάκι της, ευτυχώς! Απο δω και πέρα θα τα έχουμε αυτά, απλά τρόμαξε περισσότερο. Χθες πήγαμε στην ξαδελφούλα της και έπαιξαν, δηλ παραέπαιξαν, αλλα η Δήμητρα δεν ήθελε να φύγουμε παρόλο που έκλειναν τα μάτια της. Γι αυτό σ/ημερα είναι τόσο κουρασμένη που όλο τρίβει τα ματάκια της.

Αυτά και τα δικά μας! Πολλά φιλιά σε όλες!

Καλησπέρα,

Θα σας τα πω γρήγορα γιατι πρέπει να φύγω για το νοσοκομείο.

Βγήκαμε απο τη μονάδα!!! Και πήγαμε σε θάλαμο. Κάναμε το πρώτο βήμα λοιπόν.

Η καρδούλα μας είναι οκ, θα την προσέχουν για λιιιιγο ακόμα γιατι θα αυξήσουμε λίγο το φάρμακο μας.

Το θέμα τώρα είναι να αυξήσουμε την ποσότητα που τρώμε γιατι έχουμε μείνει πίσω! Αυτη τη στιγμή τρώμε 40μλ με πολυ δυσκολία και με διάφορους τρόπους... Και πρέπει να φτάσουμε τουλ. 50μλ για να είμαστε καλα. Οπότε θα μείνουμε στο θάλαμο μέχρι να φτιάξουμε και το στομαχάκι μας. Και μετα θα έρθουμε σπίτι μας...

Κορίτσια κάνω υπομονή και παίρνω κουράγιο απο το γεγονός ότι διορθώνεται η κατάσταση αλλα αυτο το πράγμα είναι γολγοθας και δεν ξέρω πως το κάνουν οι μανούλες που τα μωρά τους έχουν ακόμα πιο σοβαρά θέματα... Καμία μαμα δεν θα έπρεπε να το ζει αυτο!!!

Φιλια σε όλες.

Κοπελια δώσε ένα φιλι στην πληγή της Δημητρουλας μας. Νόμιζα ότι καταλάβαινα πόσο πονάει μια μαμα όταν πονάει το παιδι της αλλα μπααααα τίποτα δεν καταλάβαινα...

Και τώρα έχω τόσες τύψεις για όλες τις φορές που η μαμα μου στενοχωριοταν επειδή στενοχωριομουν....

c12e25debb.png

Καλησπέρα,

Θα σας τα πω γρήγορα γιατι πρέπει να φύγω για το νοσοκομείο.

Βγήκαμε απο τη μονάδα!!! Και πήγαμε σε θάλαμο. Κάναμε το πρώτο βήμα λοιπόν.

Η καρδούλα μας είναι οκ, θα την προσέχουν για λιιιιγο ακόμα γιατι θα αυξήσουμε λίγο το φάρμακο μας.

Το θέμα τώρα είναι να αυξήσουμε την ποσότητα που τρώμε γιατι έχουμε μείνει πίσω! Αυτη τη στιγμή τρώμε 40μλ με πολυ δυσκολία και με διάφορους τρόπους... Και πρέπει να φτάσουμε τουλ. 50μλ για να είμαστε καλα. Οπότε θα μείνουμε στο θάλαμο μέχρι να φτιάξουμε και το στομαχάκι μας. Και μετα θα έρθουμε σπίτι μας...

Κορίτσια κάνω υπομονή και παίρνω κουράγιο απο το γεγονός ότι διορθώνεται η κατάσταση αλλα αυτο το πράγμα είναι γολγοθας και δεν ξέρω πως το κάνουν οι μανούλες που τα μωρά τους έχουν ακόμα πιο σοβαρά θέματα... Καμία μαμα δεν θα έπρεπε να το ζει αυτο!!!

Φιλια σε όλες.

Κοπελια δώσε ένα φιλι στην πληγή της Δημητρουλας μας. Νόμιζα ότι καταλάβαινα πόσο πονάει μια μαμα όταν πονάει το παιδι της αλλα μπααααα τίποτα δεν καταλάβαινα...

Και τώρα έχω τόσες τύψεις για όλες τις φορές που η μαμα μου στενοχωριοταν επειδή στενοχωριομουν....

Μπραβοοοοοοοοο κοριτσακι μου πολυ χαρηκα με τα καλα νεα που μας λες εδω και δυο μερες μακαρι να αρισει να τρωει η μπεμπουλα μας και να την παρεις να πατε σπιτακι σας να μαζευτει ολη η οικογενεια εκει ...........να προσεχεις και εσυ τον εαυτο σου μην τον αφησεις να καταρευσει .........φιλακια πολλα πολλα

Διαφημίσεις

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν???

Κοπελια μου απο εδω και περα θα εχεις πολλα τετοια με την Δημητρουλα μας θελει λιγο προσοχη αλλα παιδακι ειναι και θα πεσει και θα σηκωθει τι να κανουμε??? να μην σε στεναχωρει αυτο το γεγονος αρκει βεβαια να μην χτυπησει πολυ και εχεις τρεχαματα....να μας την φιλησεις την καραμελιτσα σου

την καλημερα μου και τα φιλια μου σε ολες δεν προλαβαινω να γραψω σε καθε μια ξεχωριστα γιατι εχω πολυ δουλεια ισως μπω αργοτερα να διαβασω τα νεα σας .........φιλακια πολλαααααααααα

Καλημέρα :)

Κατερίνα μου μόλις τώρα είδα οτι στο χθεσινό μηνυμα δεν απάντησα και σε σένα... Συγνώμη :( Ήθελα να σου πω και για την ΑΜΗ οτι δεν είναι ανησυχητικό γιατί στην εξωσωματική το διορθώνουν αυτό και δεν το βρίσκουν σαν πρόβλημα. Όχι οτι είναι και πρόβλημα, οπότε μη στενοχωριέσαι και μην αγχωνεσαι. Θα μιλήσεις με τον γιατρό και θα σε καθοδηγήσει αυτός, Ο άντρας σου έκανε σπαρμοδιάγραμμα? Καλή δύναμη στη δουλειά σου !!!

ΜΙσπίγκυ τί ευχάριστα νεά ειναι αυτά! Επιτέλους μπήκε η καρδιά μας στη θέση της μαζί με της Αλεξάνδρας μας :) Θα δεις οτι αυτό το παιδάκι θα έχει την καλύτερη τύχη γιατί ταλαιπωρήθηκε με την γέννησή της. Κι εσύ προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη. Πονάς πολύ, αλλά μη το δείχνεις στο μικρούλι μας...

ΟΙ υπόλοιπες κοπέλες μανούλες, εγγυούλες και μέλλουσες, τί κάνετε?

Η Δήμητρα δεν έχει ξυπνήσει ακόμα και αφού δεν έχω και πολλές δουλειές σημερα, μπήκα να διαβάσω νέα σας...

Πολλά φιλιά σε όλες!

καλημερα στην ομορφη παρεα μας!

MissPiggy μου, μας ειπες τα ομορφοτερα νεα, μπραβο , δοξα το Θεο ολα πηγαινουν καλα. Χαρηκα παρα πολυ που η μικρη μας Αλεξανδρα ειναι καλα, μην ανησυχεις για το φαγητο , αυτο θα το τακτοποιησετε σιγα σιγα και η μικρη μας θα φαει οτι ακριβως πρεπει. Με το καλο να πατε στο σπιτακι σας που περιμενει και ο μικρουλης σας. Ο Θεος μαζι σας και εμεις εδω ειμαστε δεν σταματαμε να προσευχομαστε να το ξερεις.

Leni μου, τον ξερεις τον Βασ θελει να μην στεναχωριετε κανενας , καλα εκανες και του ειπες οτι δεν στεναχωρηθηκες, δεν υπαρχει λογος , ετσι και αλλιως το ξεραμε οτι ειναι λιγο νωρις , αντε και την Τεταρτη με το καλο θα ξαναδεις το μικρουλι σου και θα ακουσεις και καρδουλα.

Kopelia μου , τετοια μικροχτυπηματακια φυσικο ειναι να υπαρχουν, η Δημητρουλα απο μωρακι γινεται παιδακι και θελει και να παιξει και να ανακαλυψει τον κοσμο, θελει λιγο προσοχη. Εγω αλλο εμετο δεν εκανα , καλο ηταν το ενα σημαδι, χα,χα!

Κοριτσια δυο μερες εμειναν για να παω να ξαναδω το μωρακι μου, θελω τοσο πολυ να παω να δω οτι ολα ειναι καλα, οτι μεγαλωνει καλα, ευχομαι ολα τα ειναι καλα.

Lucky ειχατε κανενα καινουργιο νεο?

Πολλα πολλα φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μπήκα κι εγώ στα γρήγορα γιατί έχω κι εγώ αρκετή δουλίτσα για να δω τι γίνεται με την Αλεξάνδρα μας..

Δόξα το Θεό Πίγκυ μου είχε αίσιο τέλος η περιπέτειά σας! Με το καλό να αρχίσετε να τρώτε λιγάκι παραπάνω σιγά σιγά για να μπορέσετε επιτέλους να πάτε σπιτάκι σας με τον αδερφούλη σας.. Η σκέψη μου είναι μαζί σας.

Λένη μου καλά είπες στον Βασιλόπουλο.. Εσύ απλά ήθελες να δεις το φασολάκι σου και καλά έκανες.. Καρδούλα σε μερικές μέρες τώρα.. να εξακολουθείς να μην κουράζεσαι και να μην στενοχωριέσαι..

Agelik μου είμαι απολύτως σίγουρη ότι και το δικό σου μικράκι είναι μια χαρούλα. Καταλαβαίνω απολύτως την αγωνία σου αλλά όλα θα πάνε τέλεια..

Κοπελιά μου τα ατυχηματάκια είναι απολύτως φυσιολογικά... παιδάκια είναι και θα πέσουν και θα χτυπήσουν και θα τρομάξουν και θα κλάψουν... ευτυχώς ήταν κάτι αμελητέο!

Από μένα ουδέν νεότερο.. Πήρα τηλέφωνο στο κέντρο σήμερα αλλά και ο γιατρός και η μαία που ασχολείται με την υπόθεσή μου ήταν στο χειρουργείο. Έτσι άφησα μήνυμα και ελπίζω να έχω νεότερα μέχρι το βράδυ!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλημέρα :)

Κατερίνα μου μόλις τώρα είδα οτι στο χθεσινό μηνυμα δεν απάντησα και σε σένα... Συγνώμη :( Ήθελα να σου πω και για την ΑΜΗ οτι δεν είναι ανησυχητικό γιατί στην εξωσωματική το διορθώνουν αυτό και δεν το βρίσκουν σαν πρόβλημα. Όχι οτι είναι και πρόβλημα, οπότε μη στενοχωριέσαι και μην αγχωνεσαι. Θα μιλήσεις με τον γιατρό και θα σε καθοδηγήσει αυτός, Ο άντρας σου έκανε σπαρμοδιάγραμμα? Καλή δύναμη στη δουλειά σου !!!

ΜΙσπίγκυ τί ευχάριστα νεά ειναι αυτά! Επιτέλους μπήκε η καρδιά μας στη θέση της μαζί με της Αλεξάνδρας μας :) Θα δεις οτι αυτό το παιδάκι θα έχει την καλύτερη τύχη γιατί ταλαιπωρήθηκε με την γέννησή της. Κι εσύ προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη. Πονάς πολύ, αλλά μη το δείχνεις στο μικρούλι μας...

ΟΙ υπόλοιπες κοπέλες μανούλες, εγγυούλες και μέλλουσες, τί κάνετε?

Η Δήμητρα δεν έχει ξυπνήσει ακόμα και αφού δεν έχω και πολλές δουλειές σημερα, μπήκα να διαβάσω νέα σας...

Πολλά φιλιά σε όλες!

κοπελια μου καλησπερα δεν πειραζει που δεν μου απαντησες λογικο ειναι τοσες που ειμαστε χαχαχαχα δεν παρεξηγω μην φοβασαι.........πηρα μια ανασα με οσα μου εχετε πει για την ΑΜΗ οτι δηλαδη δεν θα υπαρξει προβλημα γιατι οταν πηρα τα αποτελεσματα κοπηκαν τα ποδια μου ........ο αντρας μου θα παει την δευτερα να κανει το σπερματοδιαγραμμα μακαρι τουλαχιστον να ειναι καλο αυτο.......φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια!!

Kopelia εμεις ειμαστε καλά! Πηγαμε και στον παιδίατρο και μας βρηκε οκ! Συνεχιζουμε θηλασμό κανονικά... Και από υπνο για την ωρα πάμε καλά!

Φιλιά στη Δημητρούλα που πονεσε σήμερα...

Piggy μου πολύ χαρηκα που βγηκατε! Αντε τωρα να τρωτε και κανονικά και να ησυχασεις...

LEni μπραβο που δεν αγχώθηκες...θ ακουσεις τον μελωδικό αυτο χτυπο την Τετάρτη;)

Φιλια σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Gemini μου, μια χαρα τα πας με τους ποδοσφαιριστες σου, μπραβο , δωστους απο ενα φιλακι στο μαγουλακι!

MIssPiggy μου , πως τα παει η Αλεξανδρα μας, ευχομαι να ειναι ολα καλα και σιγα σιγα να τρωει περισσοτερο.

Εγω τελικα θα παω την Πεμπτη στο γιατρο διοτι γεννησε η γυναικα του Βασ , εκανε κοριτσακι και δεν θα κανει ιατριο την Δευτερα, τι να κανω λιγο υπομονη και θα το δω το μικρακι μου την Πεμπτη.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλησπέρα.

Μπράβο Gemini που όλα είναι καλα και καταφέρεις και το θηλασμο... Εγω έχω κάνει μια τρύπα στο νερό με όλα αυτα που συμβαίνουν. Ο Κ θηλαζει αλλα δεν του φτάνει και περνάει συμπλήρωμα. Η Α δεν μπορει να θηλασει γιατι κουράζεται και της βγάζω με την αντλία. Ούτε καν για αυτη φτάνει το γάλα μου...

Παιδίατρο πήγαμε τον Κ προχτές και τον βρήκε μια χαρα!

Η καρδούλα μας μας ξαναεκανε νερά, αύξησε με το φάρμακο και περιμένουμε... Πρέπει να είναι σταθερή 48 ώρες για να την πάρουμε... Ελπίζω με αυτη τη δόση να τα καταφέρει. Με το φαγητο παει καλύτερα, ο μπαμπάς της τα καταφέρνει πιο καλα απο μένα σε αυτο και είναι και πιο πολυ στο νοσοκομείο απο μένα γιατι εγω καταρρεω μόλις μείνω μονη μου... Ξέρω ότι θα έπρεπε να είμαι πιο ψύχραιμη και ότι το παιδάκι μου με χρειάζεται αλλα είναι και οι ορμονες μου...

Αγγελική μου καταλαβαίνω την αγωνία σου. Αλλα να του ζήσει και του Βας. πως και πως την περίμενε και αυτός!

Φιλια σε όλες!

c12e25debb.png

Καλημερα τσουπρες, τι κανετε? ειδατε την Eurovision?

Piggy μου ακομα ταλαιπωρειστε ε? κι εγω νομιζα οτι θα ρυθμιστει και το φαγητο και θα φυγετε... Λογικο ειναι εσυ να μην εχεις αντοχες και να καταρρεεις.. ΜΟλις γεννησες! Μην νοιωθεις ασχημα γιαυτο, ασε τον αντρα σου να σε βοηθησει αφου μπορει. Το παιδακι σου σε χρειαζεται αλλα δοξα το θεο εχει και τον μπαμπακα της και δεν θα ειναι μονη.. Ευχομαι να τελειωσει ολο αυτο το μαρτυριο επιτελους και να φυγετε.. Σημερα πως τα παει η καρδουλα? με την καινουργια δοση ειναι καλυτερα?

Αγγελικ μου θα απογοητευτηκες που αντι για αυριο θα πας να δεις το μωρακι σου την πεμπτη.. Σκεφτομαι οτι κι εγω θα την πατουσα,χαχα αν ειχα συμφωνησει να παω δευτερα οπως μου ειχε πει αρχικα ο βας. Θα ειχα πεθανει στην αγωνια που θα μετατιθοταν για πεμπτη. Ομως εχει δικιο κι αυτος ο καημενουλης, εγινε μπαμπας, τι να κανει? γυρω στην πεμπτη που το πηρα να τον ρωτησω κατι ασχετο μου το ειπε και χαρηκα πολυ. Μου ειπε, και στα δικα σου! Τι γλυκος..

Αντε υπομονη λοιπον... Τουλαχιστον δεν σε εβαζαν τεταρτη για να συναντηθουμε και στο ιατρειο? πολυ θα το ηθελα..

Geminaki μου χαιρομαι που τα πας καλα και θηλαζεις κιολας.. Πως τα καταφερνεις? δινεις και προσθετο? εχεις γενικα βοηθεια? Μια χαρα σε βρισκω γενικα, κι ο παιδιατρος οκ, σουπερ! Φτου να μην σας ματιαξουμε!

Δομνινα μου εσυ? ειχες νεα απο το κεντρο?σε πηρανε?

Κατερινα μου πως μας εσυ κοπελουδα? αντε την τεταρτη και την πεμπτη θα εχουμε πολλα νεα απο εμενα εσενα και την αγγελικ, και απο μια ακομη κοπελα που δεν μας γραφει εδω αλλα θα επισκεφτει τον βας. την πεμπτη.. Υπομονη, ερχεται! Εχεις αγωνια ?

Οι υπολοιπες πως ειστε? Athenian αδιαθετησες?

Κοπελια μου η δημητρουλα μας καλα?

Lucky μου κανενα νεοτερο? ηθικον?

Σας φιλω πολυ πολυ και καλη κυριακη

καλησπερα κοριτσακια μου τι μου κανετε???

Λενη μου δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρουμενη με κανεις οταν καταλαβαινω απο το γραψιμο σου οτι εισαι σε καλη διαθεση και ολα ειναι σουπερ........μπραβο κοριτσακι μου αντε να ακουσεις και την καρδουλα της μπεμπουλας σου και θα εισαι ακομα πιο καλα ............εγω παρακαλαω να ερθει γρηγορα η πεμπτη δεν ξερω γιατι αλλα εχω τρομερο αγχος........μακαρι να μας πει καλα νεα και να ηρεμησω λιγακι.....αυριο θα κανει και το σπερματοδιαγραμμα ο αντρας μου να δουμε τι θα βγει......

Gemini μου μπραβο που τα μωρακια σου ειναι μια χαρα.......εσυ πως εισαι??? κουραζεσαι πολυ??? με την καισαρικη πονας ακομα ή περασε?? αληθεια εκανες ολικη ναρκωση ή επισκληρίδιο δεν σε ρωτησα............να μου φιλησεις τους ποδοσφαιριστες σου και να τους πεις να ειναι φρονιμα παιδακια να μην ταλαιπωρουν την μανουλα τους..........

Μισσπιγκυ μου κοριτσακι μου ομορφο μακαρι να μπορουσαμε να σε βοηθησουμε σε αυτην την δυσκολη στιγμη σου,μπραβο ομως στον αντρα σου που σε βοηθαει και ειναι διπλα σου............ο κωνσταντινος ειναι μια χαρα απο οτι μας ειπες και η μικρη μας Αλεξανδρα σε λιγες μερες θα ειναι και αυτη παρα πολυ καλα ειμαι σιγουρη θα αρχισει να τρωει κιολας και θα ειναι μια τσαχπινογαργαλιαρα μπεμπα.......να προσεχεις τον εαυτο σου να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις και ολα θα πανε καλα.....σου στελνω τα φιλια μου

Αγγελικουλα μου να του ζησει το κοριτσακι του γιατρου σου αντε με το καλο και το δικο σου και της λενης μας.......θα περιμενουμε τα νεα σου την πεμπτη να μας πεις για το μωρακι σου ..........με τους εμετους εισαι ενταξει??? εκανες ξανα ή οχι????

Lucky μου εσυ τι κανεις γιατι χαθηκες???? ειχατε κανενα νεο με την εξεταση του αντρα σου????

Δομνινα μου εσυ ειχες νεα απο το κεντρο??? με το σπιτι τι εγινε τελειωσε ή ακομα????

Κοπελια μου εσεις τι κανετε??? κανει βηματακια μονη της η Δημητρουλα μας χωρις να κραταει πουθενα ή ειναι νωρις ακομα??? εχετε κανει κανενα μπανιο στην θαλασσα???

athenian εσυ ολα καλα?? αρχισες τα φαρμακα??? περιμενουμε νεα σου ........

φιλακια πολλα πολλα και να προσεχετε τους εαυτους σας και τα μωρακια σας.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...