Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου μολις πηρα την εξεταση της ΑΜΗ :(:(:(:( μου κοπηκαν τα ποδια 1,80 που δειχνει χαμηλη γονιμοτητα............εσεις ποσο ειχατε??? τωρα τι γινεται???? προβλημα αυτο εεεεεε? δεν το περιμενα κοριτσια πιστευα εστω ικανοποιητικη γονιμοτητα αλλα.................

η χαμηλη γονιμοτητα ειναι απο το 030-2,19

στεναχωρηθηκα πολυ :(:(:(:(

Εγώ ακόμη δεν την έκανα τη συγκεκριμένη εξέταση.. Μη στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου.. εντάξει, μπορεί να μην κάνεις τα σούπερ ωάρια αλλά παρ' όλα αυτά έγκυος θα μείνεις.. Με την εξωσωματική αυτό ξεπερνιέται..

Να σκέφτεσαι αισιόδοξα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Κατερινακι μου μην στεναχωριεσαι, ίσως να μην μένεις μονη σου εγκυοσ γιαυτο το λόγο αλλα με εξωσωματικη θα τα καταφέρεις! Θα σου πει κι ο γιατρός.. έχεις δίκιο να στεναχωριεσαι αλλα μην βγάζεις μονη σου συμπεράσματα αν δεν μιλήσεις και με τον γιατρο..

Εγω είδα σάκο και φασολακι αλλα καρδούλα δεν ακούσαμε ακόμα. Παρολ'αυτα την είδαμε να κουνιέται. Μου το είχε πει ο βάς ότι ειναι νωρίς αλλα δεν με πειράζει. Χάρηκα που το είδα έστω.

Φιλακια!

Να και το καινούργιο σποράκι.. έκανε την εμφάνισή του.. Όλα καλά Λένη μου και τώρα συνεχίζεις με αισιοδοξία.. φιλάκια στην κοιλίτσα!

L2qIp2.png

Αχ βρε Κατερινακι μου μην στεναχωριεσαι, ίσως να μην μένεις μονη σου εγκυοσ γιαυτο το λόγο αλλα με εξωσωματικη θα τα καταφέρεις! Θα σου πει κι ο γιατρός.. έχεις δίκιο να στεναχωριεσαι αλλα μην βγάζεις μονη σου συμπεράσματα αν δεν μιλήσεις και με τον γιατρο..

Εγω είδα σάκο και φασολακι αλλα καρδούλα δεν ακούσαμε ακόμα. Παρολ'αυτα την είδαμε να κουνιέται. Μου το είχε πει ο βάς ότι ειναι νωρίς αλλα δεν με πειράζει. Χάρηκα που το είδα έστω.

Φιλακια!

ααααααααααχχχχχχχχ τι ωραια κοριτσακι μου να και κατι ευχαριστο.......πως ενιωσες ???? ποτε θα ξαναπας για να ακουσεις την καρδουλα του??? τελεια τα νεα σου χαρηκα παρα πολυ,,,,

να προσεχεις ...........τωρα οσο αφορα την ΑΜΗ μου ηρθε κατακεφαλα που λενε και με εχει παρει απο κατω.....μη μου δινεις σημασια ομως ας μεινουμε στα ευχαριστα τα δικα σου............

Εγώ ακόμη δεν την έκανα τη συγκεκριμένη εξέταση.. Μη στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου.. εντάξει, μπορεί να μην κάνεις τα σούπερ ωάρια αλλά παρ' όλα αυτά έγκυος θα μείνεις.. Με την εξωσωματική αυτό ξεπερνιέται..

Να σκέφτεσαι αισιόδοξα!

Δομνινακι μου λες δηλαδη οτι δεν θα εχω προβλημα με την εξωσωματικη??? μα αν δεν εχω ωαρια πως θα γινει??? ή μαλλον μπορει να εχω αλλα δεν θα ειναι καλα ....δεν ξερω εχω μπερδευτει......εσυ δεν την εχεις κανει ποτέ???

κουκλιτσες μου τι κανετε σημερα?

Ποπο πολλα νεα δεν σας προλαβαινω!!!

Σας ευχαριστω παρα πολυ για ολα,με κανετε και νιωθω παρα πολυ καλα!!

Με ρωτησατε πως το πηρε ο αντρουλης μου?χαλια περιμενε κατι παραπανω αλλα εγω με την ελπιδα που μας εδωσε ειμαι μεσα στην τρελη χαρα και θελοντας και μη τον παρασερνω με την χαρα μου και εχει αλαφρινει λιγο η ατμοσφαιρα!!!

Σημερα το πολυ μεχρι αυριο θα εχουμε μαθει τα τελικα αποτελεσματα!!!

Σημερα εκανα και το πρωτο μαθημα οδήγησης για να βγαλω το διπλομα!!!χαχαχα το νου σας γιατι κυκλοφορω στον δρομο!!!!

φιλια πολλα θα τα πουμε αργοτερα!

Lucky μου μπράβοοοο πιστεύω ότι είναι ένα καλό σημάδι. Κοριτσάκι μου εύχομαι να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα!!!!!

Να πεις στον αντρούλη σου ότι η επόμενη εξέταση θα είναι ακόμα καλύτερη.

Άρχισε να ανταποκρίνεται και όλα θα πάνε πολύ καλά!!!!!

Καλά μαθήματα οδήγησης, ευτυχώς που είμαστε λίγο μακρια:tongue::tongue: (πλάκα κάνω...)

καλησπερα κοριτσακια μου μολις πηρα την εξεταση της ΑΜΗ :(:(:(:( μου κοπηκαν τα ποδια 1,80 που δειχνει χαμηλη γονιμοτητα............εσεις ποσο ειχατε??? τωρα τι γινεται???? προβλημα αυτο εεεεεε? δεν το περιμενα κοριτσια πιστευα εστω ικανοποιητικη γονιμοτητα αλλα.................

η χαμηλη γονιμοτητα ειναι απο το 030-2,19

στεναχωρηθηκα πολυ :(:(:(:(

Κατερινάκι μου, και εγώ έχω χαμηλή ΑΜΗ. ΄

Λοιπόν η ΑΜΗ δείχνει το απόθεμα των ωοθηκών. Συνεπώς όταν η ΑΜΗ είναι χαμηλή το απόθεμα είναι μικρό. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα πετύχει η εξωσωματική. Μανούλα θα γίνεις....:P

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δε πρέπει να αφήνεις το χρόνο να φεύγει, αλλά όχι και να αγχωθείς. Απλά θα πρέπει να αποφασίσεις ότι θα πας σε εξωσωματική. Καλό είναι όμως να μιλήσεις με το γιατρό σου γιατί δε κοιτάνε μόνο την ΑΜΗ αλλά και την FSH. Μη πανικοβάλεσαι....ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος.

Φιλακια!

Λενάκι μου μπορεί αυτή τη φορά να μην ακούσατε καρδούλα, την επόμενη όμως σίγουρα θα την ακούσετε και σίγουρα θα αρχίσετε να χαλαρώνετε.

Μπράβο κοριτσάκι μου, μέσα από τη καρδιά μου εύχομαι να πάνε όλα καλά, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!:P

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας...

Καταρχάς σας ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολυ για τις σκέψεις και τις ευχές σας... Αλήθεια συγκρίνουμε που με σκέφτεστε και νιώθω λιγότερο μόνη μου.

Όχι κοριτσάκια η καρδουλα μας δεν ανταποκρίθηκε. Η μικρη έχει ακομα ταχυκαρδια, Έχτες μας μεταφέρετε σε εξειδικευμένο παιδικό νοσοκομείο... Ξεκινήσαμε καινούριο φάρμακο που φαίνεται να δουλεύει (σε μένα φαίνεται τους γιατρούς θα τους δω αύριο...) και είναι υπό παρακουθηση. Με πιάνει η ψυχή μου που τη βλέπω με τα σωληνακια.

Κάνουμε 12ωρες βάρδιες φυσικα με τον άντρα μου και οποίος είναι σπίτι προσέχει και τον Κ.autoeditadmin

Δεν χρειάζεται να σας πω ότι απλα δεν αντέχω ε;autoeditadminΕλπίζω όλα να πανε καλα και να μην χρειαστεί να μείνουμε πολλές μέρες.

Έβλεπα το μικρο στην κούνια του σήμερα και μου φάνηκε τόσο μεγάλη κούνια για τόσο μικρο μωρο... Πως λέτε να τους φαίνεται που τα χωρησαμε μετα απο τόσο καιρο που ήταν μαζί μέσα στην κοιλια μου;

Αυτα απο μένα. Περιμένουμε και βλέπουμε τη θα κάνει το μικρο Σκιουρακι μου.

Piggoula μου είμαι σίγουρη ότι αύριο θα έχεις να μας ανακοινώσεις πολύ ευχάριστα νεα για τη μικρούλα σου.

Σίγουρα περνάτε τεράστιο λούκι, εύχομαι όμως σύντομα να γίνει καλά η μπεμπούλα και να τη πάρετε στο σπίτι.

Έχεις όλη τη θετική ενέργεια από ολες μας και θα πάνε σίγουρα καλά τα πράγματα. Κάνε λίγο ακόμα κουράγιο και μετά θα χαρείς τα μωράκια σου για ΠΑΝΤΑ.

Φιλάκια πολλά κα περιμένουμε νεα σου!!

Athenian εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο στης 31/5 την αλλη πεμπτη δηλαδη εχω κανει και αλλες εξετασεις οπως fsh 6.58 φυσ.τιμες 1,8-12

LH 5.88 φυσ.τιμες 0,5-11 προλακτινη 26,33 φ.τ. 2,8-25 οιστραδιολη 18,52 φ.τ 25-150

πως τις βλεπεις εσυ???? δηλαδη δεν υπαρχει προβλημα στην εξωσωματικη που ειναι χαμηλη η ΑΜΗ??? εσυ αδιαθετησες πότε ξεκινας???

Athenian εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο στης 31/5 την αλλη πεμπτη δηλαδη εχω κανει και αλλες εξετασεις οπως fsh 6.58 φυσ.τιμες 1,8-12

LH 5.88 φυσ.τιμες 0,5-11 προλακτινη 26,33 φ.τ. 2,8-25 οιστραδιολη 18,52 φ.τ 25-150

πως τις βλεπεις εσυ???? δηλαδη δεν υπαρχει προβλημα στην εξωσωματικη που ειναι χαμηλη η ΑΜΗ??? εσυ αδιαθετησες πότε ξεκινας???

Η FSH είναι μια χαρά.... για τις υπόλοιπες δε γνώρίζω.

Όχι δε θα έχεις με τη χαμηλή ΑΜΗ πρόβλημα στην εξωσωματική, απλά δε θα πρέπει να περιμένεις και τα 20 ωοθηλάκια που έχουν κάποιες κοπέλες. Εγώ με χαμηλή ΑΜΗ (2,9) είχα στο μαρκύ πρωτόκολλο 8 ωοθηλάκια. Βέβαια κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και ανταποκρίνεται διαφορετικά.

Μη σε τρομάζουν τα νούμερα. Ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα από όλες μας.

Πότε λες να ξεκινήσεις?

Εγώ δεν αδιαθέτησα ακόμα. Σήμερα είχα πονάκια στη κοιλιά, αλλά δε με έχει πιάσει ακόμα ο πονοκέφαλος που με πιάνει μια μέρα πριν αδιαθετήσω. Οπότε για Σάββατο με Κυριακή το υπολογίζω....

Η FSH είναι μια χαρά.... για τις υπόλοιπες δε γνώρίζω.

Όχι δε θα έχεις με τη χαμηλή ΑΜΗ πρόβλημα στην εξωσωματική, απλά δε θα πρέπει να περιμένεις και τα 20 ωοθηλάκια που έχουν κάποιες κοπέλες. Εγώ με χαμηλή ΑΜΗ (2,9) είχα στο μαρκύ πρωτόκολλο 8 ωοθηλάκια. Βέβαια κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και ανταποκρίνεται διαφορετικά.

Μη σε τρομάζουν τα νούμερα. Ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα από όλες μας.

Πότε λες να ξεκινήσεις?

Εγώ δεν αδιαθέτησα ακόμα. Σήμερα είχα πονάκια στη κοιλιά, αλλά δε με έχει πιάσει ακόμα ο πονοκέφαλος που με πιάνει μια μέρα πριν αδιαθετήσω. Οπότε για Σάββατο με Κυριακή το υπολογίζω....

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου ευχομαι με το καλο να αδιαθετησεις και να αρχισεις και εσυ να μας λες τα νεα σου .........εγω θα παω στον γιατρο στης 31/5 και θα δω τι θα μου πει.......μακαρι να μην μου το καθυστερησει πολυ δεν μπορω να περιμενω αλλο με εχει πιασει αγχος......

Κορίτσια καλησπέρα....

Κορίτσια έχω αρκετα καλα νέα. Το θέμα της καρδιας έχει ρυθμιστεί και είναι σε καλο σημείο. Πρέπει να ρυθμισουμε και το φαγητο της τώρα. Να τρώει αρκετα και να μην μας κάνει εμετο.

Αν περάσει και αυτο θα είμαστε έτοιμες για τη μεγάλη έξοδο!!!

Δεν θέλω να ενθουσιαστώ πολυ, θα περιμένω να δω ότι όλα αυτα είναι οκ και μετα θα ενθουσιάστω. Ο γιατρός που θα τη βλέπει μετα μου φάνηκε πολυ συμπαθής επίσης. Θα παίρνουμε φάρμακο αρχικά για 6 μήνες και μετα θα δούμε...

Αυτα... Τα ωραία!!!

Ευτυχώς ρε κορίτσια.....

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Μπραβο φιλεναδα μου, μπραβο!!! Τι καλα νεα ειναι αυτα! Θα δεις θα βγειτε συντομα και θα πατε σπιτακι σας!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα!!!!:D:D

Περιμενουμε να ακουσουμε οτι βγηκατε! Αυριο κιολας! Το ευχομαιιιιιι!!!!!

Κορίτσια καλησπέρα....

Κορίτσια έχω αρκετα καλα νέα. Το θέμα της καρδιας έχει ρυθμιστεί και είναι σε καλο σημείο. Πρέπει να ρυθμισουμε και το φαγητο της τώρα. Να τρώει αρκετα και να μην μας κάνει εμετο.

Δεν θέλω να ενθουσιαστώ πολυ, θα περιμένω να δω ότι όλα αυτα είναι οκ και μετα θα ενθουσιάστω. Ο γιατρός που θα τη βλέπει μετα μου φάνηκε πολυ συμπαθής επίσης. Θα παίρνουμε φάρμακο αρχικά για 6 μήνες και μετα θα δούμε...

Αυτα... Τα ωραία!!!

Ευτυχώς ρε κορίτσια.....

Μπράβο Piggy μου!!!!! Πολύ χάρηκα με τα νεα σας..... Όλα θα πανε καλά και γρήγορα θα πάτε σπίτι σας!!!!! Φιλακιααααα

καλημερα κοριτσια!

MissPiggy μου , να ηξερες ποσο χαρηκα με τα νεα σου, αντε με το καλο να παρετε την Αλεξανδρα σπιτι σας και θα δεις που ολα θα πανε καλα και μετα θα τα ξεχασετε ολα. Εδω θα ειμαι και θα προσευχομαι για εσας.

Leni μου, μπραβο !! Ειδες το σπορακι σου , συγκινητικο ε? Να εχεις μια τελειομενη καλη εγκυμοσυνη. Ο Βασ τι ειπε? Ποτε θα ξαναπας ?

Katerina μην στεναχωριεσαι με τηνΑΜΗ , ετσι ειναι που τα λενε τα υπολοιπα κοριτσια.Για την εξωσωματικη δεν παιζει πολυ μεγαλο ρολο, θα δεις μανουλα θα γινεις αυτο ειναι σιγουρο και εμενα για την ηλικια μου ηταν χαμηλη η ΑΜΗ αλλα να που ειμαι εγκυος, ολα θα πανε καλα να εισαι αισιοδοξη.

athenian με το καλο να αδιαθετησεις και να αρχισεις και εσυ το ταξιδι προς την μητροτητα.

Δομνινα μην σε παιρνει απο κατω, το σεξ ειναι σημαντικο σε μια σχεση, ξεκολαει και το μυαλο μας απο ολα τα προβληματα. Γιαυτο βουρ!

Φιλακια σε ολες και με το καλο η Αλεξανδρα μας να παει στο σπιτι της.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Κορίτσια καλησπέρα....

Αυτα... Τα ωραία!!!

Ευτυχώς ρε κορίτσια.....

καλημεραααααααααα αρχισε η μερα μου με πολυ ευχαριστα νεα για την Αλεξανδρα μας ..........αντε με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας να ειναι με τον αδελφουλη της παρεα.........τα φιλια μου και ολα απο εδω και περα να πανε καλα

καλημερα κοριτσια!

MissPiggy μου , να ηξερες ποσο χαρηκα με τα νεα σου, αντε με το καλο να παρετε την Αλεξανδρα σπιτι σας και θα δεις που ολα θα πανε καλα και μετα θα τα ξεχασετε ολα. Εδω θα ειμαι και θα προσευχομαι για εσας.

Leni μου, μπραβο !! Ειδες το σπορακι σου , συγκινητικο ε? Να εχεις μια τελειομενη καλη εγκυμοσυνη. Ο Βασ τι ειπε? Ποτε θα ξαναπας ?

Katerina μην στεναχωριεσαι με τηνΑΜΗ , ετσι ειναι που τα λενε τα υπολοιπα κοριτσια.Για την εξωσωματικη δεν παιζει πολυ μεγαλο ρολο, θα δεις μανουλα θα γινεις αυτο ειναι σιγουρο και εμενα για την ηλικια μου ηταν χαμηλη η ΑΜΗ αλλα να που ειμαι εγκυος, ολα θα πανε καλα να εισαι αισιοδοξη.

athenian με το καλο να αδιαθετησεις και να αρχισεις και εσυ το ταξιδι προς την μητροτητα.

Δομνινα μην σε παιρνει απο κατω, το σεξ ειναι σημαντικο σε μια σχεση, ξεκολαει και το μυαλο μας απο ολα τα προβληματα. Γιαυτο βουρ!

Φιλακια σε ολες και με το καλο η Αλεξανδρα μας να παει στο σπιτι της.

καλημερα κοριτσακι μου ευχαριστω πολυ για την εμψυχωση σου την αλλη πεμπτη θα παω στον γιατρο και να σου πω την αληθεις φοβαμαι τι θα μου πει.........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...