Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια

Πιγγυ μου αραγε εχεις κανενα νεο? τελικα εδρασε το φαρμακο? σε σκεφτομαι πολυ και ελπιζω να εχουμε καλα νεα..

Lucky μου χαιρομαι που υπαρχει αυτο το "αλλα" αυτη τη φορα και δειχνει δειγματα οτι εχει γινει κατι προς το καλυτερο.. Ειναι δυσκολο το να κανετε υπομονη αλλα θα σας αποζημιωσει αυτη η υπομονη σας ειμαι σιγουρη!

Gemini μου μπραβο που θηλαζεις παντως, δεν ειναι ευκολο, αρκει να χορταινουν και να τρωνε καλα. Θα σας πει κι ο γιατρος την Παρασκευη οδηγιες :D να μου τους φιλησεις τους ποδοσφαιριστες μας!

Φιλια σε ολες και κουραγιο, ολα θα περασουν...!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

MissPiggy μου ευχομαι το κοριτσακι σου να ειναι καλυτερα, ολα θα πανε καλα με την βοηθεια του Θεου, να ξερεις πως εμεις εδω σε σκεφτομαστε συνεχεια και προσευχομαστε για εσας, αν εχεις κανενα νεο ενημερωσε μας.

Lucky μου, ειναι ενα πρωτο σημαδι που εχετε οτι τα πραγματα θα πανε καλα, θελει υπομονη , εγω το πιστευω πραγματικα μεσα μου οτι θα ξαναεπανλθει το σπερμα , μονο που θελει χρονο, το πιο σημαντικο ομως ειναι που ειχατε δειχμα οτι προχωρανε καλα τα πραγματα.Να εισαι αισιοδοξη ετσι οπως εισαι και θα δεις οτι η υπομονη σας θα σας φερει ενα αγγελουδι στην αγκαλια σας.

Gemini μου, να σου ζησουν και παλι οι ποδοσφαιριστες σου, αφου ειναι και ησυχοι αυτο ειναι πολυ καλο, φανταζομαι ομως την κουραση σου. Και ο θυλασμος ειναι πολυ σημαντικο , μπορει να κουραζεσαι παραπανω αλλα εχεις την πρωτη επαφη μαζι στους και τους δινεις το σημαντικοτερο , το γαλα σου.

Leni μου, φανταζομαι σημερα θα κανετε παρτυ, θα ξετρελλαθεις που θα δεις το σπορακι σου. Τι ωρα θα πατε στο γιατρο?

Εγω καλα ειμαι, εχθες εκανα τον πρωτο εμετο μου, στον 4ο μηνα τελικα εγω τον εκανα. ΟΙ μυρουδιες με πειραζουν. Αλλη μια φορα στην δουλεια κατα τον 2ο μηνα ειχα μυρισει απορυπαντικο και ανακατευτηκα και εχθες στην δουλεια μυριζα εντονη κολονια στο μπανιο, μετα ανακατευομουν και τελικα εκανα και εμετο , ιδρωσα αλλα μετα συνηλθα. Αλλα δεν με πειραζει διοτι εδειξε σημα το μικρο μου οτι ειναι κοντα μου.

Σας φιλω γλυκα ολες και ευχομαι στην Αλεξανδρα μας γρηγορα να γινει καλα.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριτσακια μου ..........

Μισσπιγκυ μου μακαρι να εχουμε καλα νεα για την Αλεξανδρα μας,περιμενουμε οποτε μπορεις νεα σας, να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε πολυ και σου στελνουμε την θετικη μας ενεργεια και τις προσευχες μας, ο μικρος τι κανει???

Gemini μου ολα θα μπουν σε μια σειρα με τα μικρακια σου απλα θελει λιγο χρονο,στειλε μας να μυρισουμε λιγη μωρουδιλα χαχαχαχαχ

Αγγελικουλα μου ειδες το μωρακι σου σου στελνει μηνυματακια αμαν βρε παιδι μου παρε στο μικρο ενα κινητο που να μην σε ταλαιπωρει χαχαχαχαχ (πλακα κανω)

Λενακι μουυυυ σημερα η μεγαλη μερα,τωρα το πρωι θα πας ή το απογευμα??? θα περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου......

Lucky μου ηρεμησες λιγο??? ο αντρας σου τι λεει???

Δομνινα μου πως πανε οι εργασιες??? στην δουλεια χαμος εεεεε?

Κοπελια μου εσεις τι κανετε?? η ομορφη ναζιαρα Δημητρουλα τι κανει?? πολλα φιλακια να της δωσεις......

εγω σημερα θα παρω τα αποτελεσματα απο την ΑΜΗ μακαρι να ειναι καλα.....κοριτσια εδω και 3 μερες εχω πονοκεφαλο και δεν περναει με τιποτα νομιζω οτι θα σπασει το κεφαλι μου ......την καλημερα μου και τα φιλια μου σε ολες

Aggelik μου σου εστειλε σημα το μωρακι σου ε? Στον 4ο εκανες κι εσυ ενα εμετο.. μηπως εφαγες τιποτα βαρυ? Μια χαρα τα πας, και λιγε μερες μεινανε για το δεις κιολας!!

Κατερινα περιμενουμε τα αποτελεσματα της ΑΜΗ! Γιατι εχεις πονοκεφαλο? Πηρες κανενα ντεπον? Μηπως εχεις αγχωθει γενικα?

Εγω θα παω στις 4 στον γιατρο.. Θα σας γραψω μολις μπορεσω!!

Leni μου , δεν ειχα φαει τιποτα , υγρα στην ουσια εβγαλα. Εμενα με ενοχλουν οι μυρουδιες , θα το δεις και εσυ με τον καιρο, οτι μυριζεις πολυ πιο εντονα απο πριν.

Αντε με το καλο να δεις το μωρακι σου, να ακουσεις καρδουλα, θα ξετρελαθεις.

katerina μου καλα αποτελεσματα απο την ΑΜΗ. Πιες κανε αναβραζων panadol να ηρεμησεις απο τον πονοκεφαλο, δεν κανει συνεχεια πονος στο κεφαλι.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σκεφτόμαστε συνέχεια τη Πίγκυ μας...Κι εγώ έχω πολύ αγωνία. μακάρι να πάνε όλα καλά, αν και είναι θέμα χρόνου, αλλά φαντάζομαι τί θα περνούν οι γονείς της Αλεξάνδρας μας...Προσευχή κάνουμε όλες να είναι περαστικά!

Lucky τί καλά που υπάρχει θετικό αποτέλεσμα, ελπιδοφόρο!!! Εσύ είσαι τόσο αισιόδοξο ατόμαο και της προσφοράς που σίγουρα ο Θεός θα σε ευλογήσει. Σε αγαπάει πολύ μάλλον, γι αυτό και σε παιδεύει λίγο :)

Λένη μου περιμένουμε τα νέα σου απο το μικρούλι σου. Θα μας περιγράψεις όλα τα συναισθήματα που ένιωσες κι εσύ και ο αντρούλης σου. Είναι η πρωτη επικοινωνία με το μωράκι σου ουσιαστικά και θα ξετρελαθείς.

Κατερίνα μου είναι και ο καιρός που επιβαρύνει το κεφάλι και το άγχος και ίσως πιεζεσαι και απο τη δουλειά σου, οπότε έχεις δίκιο. Ντεπόν γρήγορα :) και περαστικά!

Δομνίνα πώς είσαι? Κοντεύετε? Η αδελφή σου πώς τα πάει? Σε ποιό μήνα είναι τώρα?

AGELIK μου η γιατρός μου μου έλεγε να μη τους φοβάμαι τους εμετούς (και είχα πολλούς), στέλνει σήμα το μωράκι... Να του στείλεις κι εσύ φίλάκια απο τις θείες του φόρουμ, χιχι.

Εμάς η Δήμητρα δεν στέκεται πια πουθενά. Μόνο στο καρεκλάκι της κάθεται αρκετή ώρα και παίζει. Αν την πάρουμε όμως αγκαλιά, πρέπει να την βάζουμε να στέκεται ή να χορεύουμε... Σήμερα της έβαλα και ένα cdplayer στη κουζίνα και βάλαμε μουσική και απο το πρωί τραγουδούσε και χόρευε, χαχα. Χθες το βράδυ την κούρασε τη μητέρα μου που την είχε αγκαλιά και στριφογυρνούσες που την έβαλε μέσα σε μια λεκάνη (την είχα στη κουζίνα γιατί σιδέρωνα). Το τί γέλια κάναμε. Η Δήμητρα τρελάθηκε απο τη χαρά της και στριφογυρνούσε μέσα εκεί σαν σβούρα... θα βάλω μια φωτογραφία στο fb να τη δείτε. Το απόγευμα θα πάμε στην ξαδέλφη της να παίξουν... Οπότε θα διαβάσω τα νέα σου Λένη μου το βράδυ.

Πολλά φιλιά σε όλες!

Κοριτσάκια μου καλησπέρα..

Χάθηκα το ξέρω αλλά από τη μια η δουλειά, από την άλλη τα τρεξίματα με το σπίτι που χρόνος..

Διάβασα τα νέα σας με προσοχή και εύχομαι στην Πίγκυ μας το φάρμακο να δούλεψε σήμερα και να μη χρειαστεί περαιτέρω παρακολούθηση από ειδικό γιατρό..

Λένη μου θα πάρεις μεγάλη χαρά σήμερα... η πρώτη αίσθηση και επαφή με το μικρό σας είναι ανεπανάληπτη.. όλα καλά πάνε είμαι σίγουρη..

Agelik μου μπράβο για τον εμετούλη... το μωρό σου κάνει αισθητή την παρουσία του.. Και η αδερφή μου πάντως έχει γίνει λαγωνικό.. μυρίζει το οτιδήποτε από χιλιόμετρο. Η αδερφή μου διανύει τον 4ο μήνα..

Lucky μου μη χάνεις τις ελπίδες σου.. κι εγώ θεωρώ πολύ θετικό το γεγονός ότι αυξήθηκε τουλάχιστον η ποσότητα του δείγματος.. κάντε λίγη υπομονή ακόμη, συνεχίστε τη θεραπεία και να δεις που η υπομονή σας θα ανταμειφθεί..

Κατερινάκι πότε είναι το ραντεβού σου στο γιατρό; Έλα μια μια να παίρνουμε σειρά..

Εγώ ουδέν νεότερο από το μέτωπο.. ούτε όρεξη για σεχ δεν έχω πια.. δεν βρίσκω το λόγο.. ξέρω ότι δεν είναι σωστός ο τρόπος που σκέφτομαι αλλά έτσι μου βγαίνει.. Όλο λέω να πάρω τηλέφωνο τη μαία του γιατρού μου να δω αν υπάρχει καμία εξέλιξη αλλά όλο το αναβάλλω..

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα..

Χάθηκα το ξέρω αλλά από τη μια η δουλειά, από την άλλη τα τρεξίματα με το σπίτι που χρόνος..

Διάβασα τα νέα σας με προσοχή και εύχομαι στην Πίγκυ μας το φάρμακο να δούλεψε σήμερα και να μη χρειαστεί περαιτέρω παρακολούθηση από ειδικό γιατρό..

Λένη μου θα πάρεις μεγάλη χαρά σήμερα... η πρώτη αίσθηση και επαφή με το μικρό σας είναι ανεπανάληπτη.. όλα καλά πάνε είμαι σίγουρη..

Agelik μου μπράβο για τον εμετούλη... το μωρό σου κάνει αισθητή την παρουσία του.. Και η αδερφή μου πάντως έχει γίνει λαγωνικό.. μυρίζει το οτιδήποτε από χιλιόμετρο. Η αδερφή μου διανύει τον 4ο μήνα..

Lucky μου μη χάνεις τις ελπίδες σου.. κι εγώ θεωρώ πολύ θετικό το γεγονός ότι αυξήθηκε τουλάχιστον η ποσότητα του δείγματος.. κάντε λίγη υπομονή ακόμη, συνεχίστε τη θεραπεία και να δεις που η υπομονή σας θα ανταμειφθεί..

Κατερινάκι πότε είναι το ραντεβού σου στο γιατρό; Έλα μια μια να παίρνουμε σειρά..

Εγώ ουδέν νεότερο από το μέτωπο.. ούτε όρεξη για σεχ δεν έχω πια.. δεν βρίσκω το λόγο.. ξέρω ότι δεν είναι σωστός ο τρόπος που σκέφτομαι αλλά έτσι μου βγαίνει.. Όλο λέω να πάρω τηλέφωνο τη μαία του γιατρού μου να δω αν υπάρχει καμία εξέλιξη αλλά όλο το αναβάλλω..

Φιλάκια σε όλες σας!

κοριτσακι μου λογικο ειναι να εισαι ετσι σε εχουν κουρασει ολα και δεν εχεις ορεξη ουτε για σεξ..........θα περασει θα δεις μην απογοητευεσαι ,το μωρακι σου θα ηθελε καινουργιο σπιτι και τωρα που το φτιαχνεται θα δεις οτι θα ερθει και αυτο σιγα σιγα.......εγω εχω ραντεβου στης 31/5 με τον γιατρο την αλλη πεμπτη δηλαδη,αντε να δουμε τι θα μας πει και αυτος........φιλακια πολλα και κοιταξε να ηρεμησεις λιγο

κοριτσακι μου δεν ξερω τι εχω εδω και 3 μερες ποναει συνεχεια το κεφαλι μου δεν μπορω ουτε να κοιμηθω καλα καλα πηρα panadol extra με ξεματιασαν κιολας και μου ειπαν οτι εχω πολυ ματι (τετοια γυναικαρα 2 μετρα στο υψος με τα χερια αναταση και πανω στο σκαμνι πως να μην με ματιασουν χαχαχαχαχα ) δεν θελω να ποναω αλλοοοοοοοο δεν μπορωωωω,ισως να φταιει και ο καιρος γιατι φυσαει νοτιας και μας εχει τρελανει,βεβαια η αληθεια ειναι οτι εχω και τρομερο αγχος για τις εξετασεις για το τι θα πει ο γιατρος και ισως επιβαρυνω την κατασταση,αφου ο αντρας μου μου λεει οτι αν δεν ηρεμησω δεν θα παμε στο ραντεβου με το γιατρο ........φιλακια πολλα

Aggelik μου σου εστειλε σημα το μωρακι σου ε? Στον 4ο εκανες κι εσυ ενα εμετο.. μηπως εφαγες τιποτα βαρυ? Μια χαρα τα πας, και λιγε μερες μεινανε για το δεις κιολας!!

Κατερινα περιμενουμε τα αποτελεσματα της ΑΜΗ! Γιατι εχεις πονοκεφαλο? Πηρες κανενα ντεπον? Μηπως εχεις αγχωθει γενικα?

Εγω θα παω στις 4 στον γιατρο.. Θα σας γραψω μολις μπορεσω!!

θα περιμενουμε νεα με πολυ αγωνιααααααααα για το μικρακι σου, να μας γραψεις οσο πιο γρηγορα μπορεις μη μας κρατας σε αγωνια,και να του δωσεις και πολλα φιλακια απο την θεια κατερινα........

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας...

Καταρχάς σας ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολυ για τις σκέψεις και τις ευχές σας... Αλήθεια συγκρίνουμε που με σκέφτεστε και νιώθω λιγότερο μόνη μου.

Όχι κοριτσάκια η καρδουλα μας δεν ανταποκρίθηκε. Η μικρη έχει ακομα ταχυκαρδια, Έχτες μας μεταφέρετε σε εξειδικευμένο παιδικό νοσοκομείο... Ξεκινήσαμε καινούριο φάρμακο που φαίνεται να δουλεύει (σε μένα φαίνεται τους γιατρούς θα τους δω αύριο...) και είναι υπό παρακουθηση. Με πιάνει η ψυχή μου που τη βλέπω με τα σωληνακια.

Κάνουμε 12ωρες βάρδιες φυσικα με τον άντρα μου και οποίος είναι σπίτι προσέχει και τον Κ.autoeditadmin

Δεν χρειάζεται να σας πω ότι απλα δεν αντέχω ε;autoeditadminΕλπίζω όλα να πανε καλα και να μην χρειαστεί να μείνουμε πολλές μέρες.

Lucky μου, τουλάχιστον έχετε μια ένδειξη ρε φιλενάδα. Εκτός από το ότι σας δίνει ελπίδα σας λέει και προς πια κατεύθυνση να πάτε.

Gemini θηλαζεις ε; Σε ζηλεύω... Εγω είμαι αγκαλιά με την αντλία, βγάζω απο 15-25ml κάθε φορά. Αρκούν για την Α αλλα όχι και για τους 2 φυσικα. Ποτε θα τελειώσουν όλα αυτα να τους έχω και τους 2 σπίτι να μπούμε και μεις σε μια σειρά;;;

Έβλεπα το μικρο στην κούνια του σήμερα και μου φάνηκε τόσο μεγάλη κούνια για τόσο μικρο μωρο... Πως λέτε να τους φαίνεται που τα χωρησαμε μετα απο τόσο καιρο που ήταν μαζί μέσα στην κοιλια μου;

Αυτα απο μένα. Περιμένουμε και βλέπουμε τη θα κάνει το μικρο Σκιουρακι μου.

c12e25debb.png

Καλησπέρα σας...

Καταρχάς σας ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολυ για τις σκέψεις και τις ευχές σας... Αλήθεια συγκρίνουμε που με σκέφτεστε και νιώθω λιγότερο μόνη μου.

Όχι κοριτσάκια η καρδουλα μας δεν ανταποκρίθηκε. Η μικρη έχει ακομα ταχυκαρδια, Έχτες μας μεταφέρετε σε εξειδικευμένο παιδικό νοσοκομείο... Ξεκινήσαμε καινούριο φάρμακο που φαίνεται να δουλεύει (σε μένα φαίνεται τους γιατρούς θα τους δω αύριο...) και είναι υπό παρακουθηση. Με πιάνει η ψυχή μου που τη βλέπω με τα σωληνακια.

Κάνουμε 12ωρες βάρδιες φυσικα με τον άντρα μου και οποίος είναι σπίτι προσέχει και τον Κ.autoeditadmin

Δεν χρειάζεται να σας πω ότι απλα δεν αντέχω ε;autoeditadminΕλπίζω όλα να πανε καλα και να μην χρειαστεί να μείνουμε πολλές μέρες.

Lucky μου, τουλάχιστον έχετε μια ένδειξη ρε φιλενάδα. Εκτός από το ότι σας δίνει ελπίδα σας λέει και προς πια κατεύθυνση να πάτε.

Gemini θηλαζεις ε; Σε ζηλεύω... Εγω είμαι αγκαλιά με την αντλία, βγάζω απο 15-25ml κάθε φορά. Αρκούν για την Α αλλα όχι και για τους 2 φυσικα. Ποτε θα τελειώσουν όλα αυτα να τους έχω και τους 2 σπίτι να μπούμε και μεις σε μια σειρά;;;

Έβλεπα το μικρο στην κούνια του σήμερα και μου φάνηκε τόσο μεγάλη κούνια για τόσο μικρο μωρο... Πως λέτε να τους φαίνεται που τα χωρησαμε μετα απο τόσο καιρο που ήταν μαζί μέσα στην κοιλια μου;

Αυτα απο μένα. Περιμένουμε και βλέπουμε τη θα κάνει το μικρο Σκιουρακι μου.

κοριτσακι μου να ξερεις οτι ειμαστε ολες διπλα σου εστω και με την σκεψη μας........παρακαλαμε να τελειωσουν τα βασανα σου και να μπορεσες να εχεις και τα δυο σκιουρακια σου οπως τα λες στο σπιτακι σας......μακαρι αυτο το καινουργιο φαρμακο να ανταποκριθει και γρηγορα να γινει καλα η Αλεξανδρα μας και λεω Αλεξανδρα μας γιατι μπορει να ειναι δικια σου αλλα ολα τα μωρακια του φορουμ τα νοιωθουμε δικα μας και αγωνιουμε για την υγεια τους γελαμε με τα κατορθωματα τους και θελουμε να μαθαινουμε νεα τους συνέχεια .........ολα θα πανε καλα εισαι καλη κοπελα και ο θεος δεν θα σε αφησει ετσι σε λιγο ολα θα τελειωσουν και θα τα θυμασαι σαν ενα κακο ονειρο που περασε.....να προσεχεις τον εαυτο σου γιατι τωρα με δυο μωρακια πρεπει να εισαι δυνατη για να μπορεις να ανταπεξελθεις στις υποχρεωσεις τους..........φιλακια πολλα κοριτσακι μου και περιμενουμε νεα οταν θα μιλησεις με τους γιατρους .........

κουκλιτσες μου τι κανετε σημερα?

Ποπο πολλα νεα δεν σας προλαβαινω!!!

Πιγκυ μου κοριτσακι μου ποσο θα ηθελα να εισουν εδω να ερθουμε ολες μαζι να σε δουμε να σου φτιαξουμε λιγο την διαθεση!!!Δυστιχως την ολη φαση με νεογνα νοσοκομια ορους κ.τ.λ την εχω ζησει απο πρωτο χερι με την αδερφη μου και πραγματικα ποναει η ψυχη σου οταν βλεπεις μια σταλια παιδι με ορους σολινακια και αλλα,θελει πολυ δυναμη κοριτσακι μου και σου την δινει ο θεουλης καθημερινα,με τον αντρουλη σου αλληλοστιριζοσαστε και αυτο ειναι πολυ καλο.Κανε κουραγιο κουκλιτσα μου εμεις απο δω προσευχομαστε για σας και ελπιζουμε για το καλυτερο θα δεις ολα θα περασουν, βρησκεστε και στα καλυτερα χερια εκει στο Αμερικα!!!

Λενιιιιιιιιιιιιιι μου τωρα σιγουρα θα βλεπεις το σπορακι σου!!!!!!!περιμενω νεα σου!!!

Αγγελικ μου επιτελους ανοιξες γραμμη επικοινωνιας με το σπορακι σου αντε να δουμε τι αλλα κολπα θα σου κανει απο δω και περα!!!!

Δομνινα σου ευχομαι γρηγορα να γινεις και συ λαγονικο σαν την αδερφη σου!!! Υπομονη με το σπιτι και με το καλο να τελειωσετε!!!Οσο για το σεξ γιατι βρε δεν υπαρχει λογος να κανεις????ισα ισα το σπερμα ειναι αντικαταθλιπτικο,για να μην σου πω για τις ευεργετικες ικανοτητες του οργασμου βουρ λοιπον στο κρεβατι μην το σκεφτεσε τρωγοντας ερχεται και η ορεξη!!!

Αθενιαν μου επιτελους τα πηρες τα φαρμακα δωξα το θεο!!!!επομενη σταση εγκυμοσινη δεν δεχομαι καμια αρνηση!!!Οσο για την δουλεια αστους να ψαχνοντε εμεις εχουμε ιερο σκοπο τωρα α!

Gemini τι κανουν οι αντρες σου?την κουραζουν την μανουλα τους?Μπρεβο και παλι μπραβο που αν και ειναι δυο και δεν τα κανεις ευκολα καλα παρολα αυτα θυλαζεις ΜΠΡΑΒΟ!!!

Κατερινα μου ευχομαι η ΑΜΗ σημερα να ειναι τελεια!!!Αντε να σου περασει και αυτος ο πονοκεφαλος!!!!Οσο για αυτο που ρωτησες εγω το εχω πει στους γονεις και σε καποιους καλους φιλους,αλλα οχι σε ξενους γιατι δεν θελω το κουτσομπολιο!!!

Κοπελια μου η Δημητρουλα μας κλεβει την παρασταση καθε μερα!!!!

Σας ευχαριστω παρα πολυ για ολα,με κανετε και νιωθω παρα πολυ καλα!!

Με ρωτησατε πως το πηρε ο αντρουλης μου?χαλια περιμενε κατι παραπανω αλλα εγω με την ελπιδα που μας εδωσε ειμαι μεσα στην τρελη χαρα και θελοντας και μη τον παρασερνω με την χαρα μου και εχει αλαφρινει λιγο η ατμοσφαιρα!!!

Σημερα το πολυ μεχρι αυριο θα εχουμε μαθει τα τελικα αποτελεσματα!!!

Σημερα εκανα και το πρωτο μαθημα οδήγησης για να βγαλω το διπλομα!!!χαχαχα το νου σας γιατι κυκλοφορω στον δρομο!!!!

φιλια πολλα θα τα πουμε αργοτερα!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

καλησπερα κοριτσακια μου μολις πηρα την εξεταση της ΑΜΗ :(:(:(:( μου κοπηκαν τα ποδια 1,80 που δειχνει χαμηλη γονιμοτητα............εσεις ποσο ειχατε??? τωρα τι γινεται???? προβλημα αυτο εεεεεε? δεν το περιμενα κοριτσια πιστευα εστω ικανοποιητικη γονιμοτητα αλλα.................

η χαμηλη γονιμοτητα ειναι απο το 030-2,19

στεναχωρηθηκα πολυ :(:(:(:(

Αχ βρε Κατερινακι μου μην στεναχωριεσαι, ίσως να μην μένεις μονη σου εγκυοσ γιαυτο το λόγο αλλα με εξωσωματικη θα τα καταφέρεις! Θα σου πει κι ο γιατρός.. έχεις δίκιο να στεναχωριεσαι αλλα μην βγάζεις μονη σου συμπεράσματα αν δεν μιλήσεις και με τον γιατρο..

Εγω είδα σάκο και φασολακι αλλα καρδούλα δεν ακούσαμε ακόμα. Παρολ'αυτα την είδαμε να κουνιέται. Μου το είχε πει ο βάς ότι ειναι νωρίς αλλα δεν με πειράζει. Χάρηκα που το είδα έστω.

Φιλακια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...