Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!! Γυρισα...Περασα πολυ ωραια.Περιμενα πως και πως να μπω και να διαβασω τα νεα σας.Ευχομαι ολες σας να ειστε καλα.MissPiggy ησουν στην Ναξο? Εγω ειμουν απο τις17/8-21/8 .Ειμαστε μαζι στο νησι?Μην φοβασαι καθολου τις ενεσεις.Θα τις συνηθησεις .Να θυμασαι οτι ειναι για την δημιουργια του ονειρου σου και να συνεχιζεις.Εμενα ο γιατρος μου ειπε να ξεκινησω προς 20-22 Σεπτεμβριου διοτι η περιοδος ηρθε προς τελος Αυγουστου και μπορει να μην ήταν ανοιχτα το κεντρο και ετσι θα ξεκινησω τοτε.Φιλια σε ολες σας!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!! Γυρισα...Περασα πολυ ωραια.Περιμενα πως και πως να μπω και να διαβασω τα νεα σας.Ευχομαι ολες σας να ειστε καλα.MissPiggy ησουν στην Ναξο? Εγω ειμουν απο τις17/8-21/8 .Ειμαστε μαζι στο νησι?Μην φοβασαι καθολου τις ενεσεις.Θα τις συνηθησεις .Να θυμασαι οτι ειναι για την δημιουργια του ονειρου σου και να συνεχιζεις.Εμενα ο γιατρος μου ειπε να ξεκινησω προς 20-22 Σεπτεμβριου διοτι η περιοδος ηρθε προς τελος Αυγουστου και μπορει να μην ήταν ανοιχτα το κεντρο και ετσι θα ξεκινησω τοτε.Φιλια σε ολες σας!

Που εισαι ρε κοριτσι και σε περιμένω!!!

Ναι μαζι ειμασταν στην Ναξο... Εγω ήμουν 12/8 - 21/8... Φυγαμε και μαζι. Μονο που εσυ συνεχισες μετά... Εγω γύρισα Αθηνα... Που αλλού πήγες? Πως τα πέρασες?

Ξεκινησα τις ενεσουλες μου, σταμάτησα και τα αντισυλληπτικά τώρα και περιμένω την ακατανόμαστη... Ελπίζω την τελευταία ακατανόμαστη για πολύ καιρό... Μόλις μου έρθει θα πάω στο κέντρο για τις αιματολογικές.

Αντε, φιλια πολλά και καλή προσαρμογή!

c12e25debb.png

MissPiggy ειχα παει Σαντορινη και μετα Ναξο.Μετα ειχα ακομα αδεια και γυρισα σπιτι.Ξεκουραστηκα και πηγαινα Σαββατοκυριακα Λουτσα .Μια χαρα ηταν , αλλα ελα που δεν ειχα internet για να μαθω τα νεα σας.

Ποιο προγραμμα σου εχει βαλει ο Βασιλοπουλος? Μακρυ 'η κατι αλλο.Πως γινεται το προγραμμα σου? Διαβασα οτι εχεις πολυκιστικες και εγω εχω.Εμενα με εβαλε να κανω το βραχυ.Εγω παλι θα παω λιγο πιο μετα.Τι να γινει.Ο γιατρος ειπε οτι θα ειναι καλυτερα τοτε.Ετσι οτι πει θα κανω.Μην αγχονεαι για τιε ενεσεις δεν ειναι τιποτα.Ολα καλα θα πανε , να εισαι αισιοδοξη.Να εισαι σιγουρη οτι θα ειναι η τελευταια σου περιοδος.Φιλια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Χαχα τις ίδιες διακοπές κάναμε!!! Σαντορίνη και Νάξο πήγαμε και εμείς!!!

Εγώ κάνω το μακρύ πρωτόκολλο. Κάνω τις ενέσεις καταστολής τώρα και προχωραω...

Σου Έχω στείλει και pm.

c12e25debb.png

Καλώς την!! Μετά από τόοοοοοσες διακοπες να σου ευχηθούμε κι εσένα καλό χειμώνα!!!! Ωραία τα νησάκια που πήγατε. Αν και Νάξο δεν έχω πάει έχω ακούσει τα καλύτερα;)

Καλή επιτυχία και στην προσπάθειά σου! Κοντεύει ο καιρός! Πολλά φιλιά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας Κορίτσια!

Το ματακι μου Είναι λίγο Καλύτερα σημερα και είπα να σας γράψω..

Καλώς την angelik, Καλή σεζόν και Καλή Αρχή Όπου να'ναι!

Piggy μου πώς τα πας; Προχωρασ ε; Ποτέ περιμένεις να αδιαθετησεις;

ΕΣΥ Κοπελια μου πώς τα πας με την μικρή;

Gemini τελικά Ποτέ είπες ότι πας για εμβρυομεταφορα;;

Εγώ σημερα Πήγα στον γιατρο και μου είπε ότι πάμε Πολύ καλα! Έχω αρκετά ωαρια τα οποία μεγαλώνουν σχεδον Ολα μαζι, Όχι σαν την άλλη φορα που το ενα Ήταν 13mm το άλλο 16, το άλλο 18 κλπ. Και το ενδομητριο μου Είναι 10mm. Είναι καλα μου είπε..Εσείς τι λέτε; Χάρηκα με τις σημερινές εξελίξεις αν και κραταω μικρο καλάθι γενικά. Μακάρι να πανε Ολα καλα !!

Φιλια σε όλες :-)

Καλησπέρα σε όλες :)

Αγγελική καλώς ήλθες και καλό Χειμώνα!!! Με το καλό να ξεκινήσεις και να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα!!!

Λένη τώρα βλέπεις καλά? Σιδερένια :) όσο για τις τιμές, είναι πολύ καλές.Αυτή η φορά θα είναι η τυχερή σου, θα δεις, όπως και για τις υπόλοιπες κοπέλες. Εξάλλου φαίνεται...Μια μια μένει έγκυος.

Gemini και Mispiggy προχωράμε καλά και αισιόδοξα, έτσι?

Η μπεμπούλα σήμερα είχε λίγη γκρίνια γιατί πονούσε η κοιλίτσα της και δεν με έχει αφήσει να ξεκουραστώ καθόλου. Δεν πειράζει όμως... Σκέφτομαι το θαύμα που εγινε και χαίρομαι ακόμα και που ξενυχτάω μαζί της. Είναι ένα αγγελούδι. Εγώ θα βρώ χρόνο να ξεκουραστώ.

Πολλά φιλιά σε όλες :)

καλημερα κοριτσια.Σας ευχαριστω ολες για το ομορφο καλωσορισμα και για τις ευχες σας.MissPiggy μην φοβασαι τιποτα ολα θα πανε τελεια.Προχωρα μπρος.Καθε ποτε πας στο κεντρο? Πως ειναι η συμπεριφορα τους? Leni7 οι τιμες ειναι πολυ καλες.Να κρατας μεγαλο καλαθι.Ολα θα πανε τελεια.Αυτη την φορα πρεπει ολες μας να το πιστεψουμε οτι θα γινει για να γινει.Kopelia73 εχεις απολυτο δικιο.Ειναι μια περιοδος φανταζομαι κουραστικη , αλλα εχεις το αγγελουδι σου και αυτο ειναι μοναδικο.Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Gemini85 διαβασα οτι μαλλον το Σαββατο πας για μεταφορα.Μπραβο κοριτσι μου.Αυτη η φορα θα ειναι και η τυχερη.Να εισαι αισιοδοξη.Ολα θα πανε τελεια.Παιζει μεγαλο ρολο η ψυχολογικη μας κατασταση.Εγω προσπαθω να το κανω πραξη.Ειναι μεν δυσκολο , αλλα ο γιατρος μου ειπε πρωτα ειναι το ψυχολογικο και μετα το σωματικο.Γιαυτο γεματη αισιοδοξια.Με το καλο !

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Gemini85 διαβασα οτι μαλλον το Σαββατο πας για μεταφορα.Μπραβο κοριτσι μου.Αυτη η φορα θα ειναι και η τυχερη.Να εισαι αισιοδοξη.Ολα θα πανε τελεια.Παιζει μεγαλο ρολο η ψυχολογικη μας κατασταση.Εγω προσπαθω να το κανω πραξη.Ειναι μεν δυσκολο , αλλα ο γιατρος μου ειπε πρωτα ειναι το ψυχολογικο και μετα το σωματικο.Γιαυτο γεματη αισιοδοξια.Με το καλο !

Τελικά δεν πάω Σάββατο... Μάλλον την Τετάρτη! Θα κάνω υπέρηχο την Παρασκευή και θα δούμε. Άντε να τελειώνω γιατί κουράστηκα!! Και νομίζω οτι από τα cyclacur προτιμώ τις ενέσεις!!!

Leni πολύ καλά μου ακούγονται όλα!! Πότε πας για ωοληψία??

Kopelia φιλιά στη μπέμπα σου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά δεν πάω Σάββατο... Μάλλον την Τετάρτη! Θα κάνω υπέρηχο την Παρασκευή και θα δούμε. Άντε να τελειώνω γιατί κουράστηκα!! Και νομίζω οτι από τα cyclacur προτιμώ τις ενέσεις!!!

Leni πολύ καλά μου ακούγονται όλα!! Πότε πας για ωοληψία??

Κοριτσια σημερα το βραδυ Pregnyl και το Σαββατο παω για ωοληψια!!!

gemini κι εγω την αλλη εβδομαδα θα εχω εμβρυομεταφορα! Μαζι θα περιμενουμε μου φαινεται:D:shock:

καλημερα! Gemini85 δεν σου δινει ενεσεις? Με το καλο την Τεταρτη να πανε ολα καλα!Μην ανησυχεις θα πετυχουμε , αυτο πρεπει να σκεφτομαστε.

'Οχι, έκανα μόνο μία Daronda την 1η μέρα του κύκλου και μετα από 16 μέρες άρχισα cyclacur. Τώρα έιμαι στην 9η μέρα των χαπιών!

Ευχαριστώ για τις ευχές! Μακάρι όλα να είναι καλά γιατί θέλω να ξεμπερδεύω!!!

Leni Καλή ωοληψία το Σάββατο!! Ωραία μαζί θα έιμαστε παρεούλα στην αναμονή!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λενη μου με το καλο!!!! Να πάνε ολα καλά και να πάρετε κολότυχα αυγουλάκια!

Gemini θα έχει παρεουλα!!

Αντε να παίρνουμε σειρά!

Ελπίζουμε να δώσουμε καλή σκυτάλη!!!

Εσυ σε τι φάση έισαι τώρα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...