Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Θελω να σας πω καλημέρα αλλα δεν είναι...

Η Αλεξάνδρα μπήκε στη μονάδα με ταχυκαρδιά τα ξημερώματα... Δεν μπορούν να βρούνε τι έχει ακριβώς. Υποθετουν ότι έχει μια abnormality που αντι ο κόλπος να δίνει σήμα στην κοιλια να κάνει παλμό, αυτοπυροδοτει τον εαυτό του και ξαναχτυπαει οπότε προκαλεί ταχυκαρδια. Αυτο, αν είναι αυτο, μπορει να απορροφηθεί απο μόνο του μέχρι να γίνει 1, αλλιώς θέλει autoeditadminχειρουργείο autoeditadminόπου καυτηριαζουν το σημείο που το δίνει το λάθος σήμα.

Δεν μπορούσαν να την ανοίξουν κεντρική γραμμή με τίποτα, της τρυπησανε χέρια, πόδια και κεφάλι... Τελικά της κάνανε μια επέμβασσουλα και της βάλανε πεταλούδα στον αφαλο!!!

Μετα κάνανε διάφορες δοκιμές με φάρμακα και πάγο μήπως επανέλθει αλλα τίποτα...

Τώρα της αρχίσανε propranolol και περιμένουμε να δούμε αν θα δουλέψει...

Τα χω παίξει...

Κουκλιτσα μου υπομονη!!!Αχ ποτε θα τελειωσει αυτος ο γολγοθας?Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα και να ειναι κατι περαστικο!!!Ο θεος μαζι σας.Μολις μπορεις κουκλα μου στειλε μας νεοτερα!!!Περαστικα σας και γρήγορα!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

MissPiggy μου κανε υπομονη και ολα θα περασουν και η μικρουλα σου θα γινει καλα.Εμεις απο εδω θα προσευχομαστε να γινει γρηγορα καλα η Αλεξανδρα.

Ο Θεος μαζι σας , να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε , ολη η θετικη μας ενεργεια μαζι σας.

Μεσα απο την καρδια μου η Αλεξανδρα να γινει γρηγορα καλα.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Μπήκα κι εγώ για να ευχηθώ καλή βδομάδα αλλά έπεσα πάνω στα νέα της Πίγκυς μας.. Κοριτσάρα μου κάνε κουράγιο.. ξέρω ότι λογικά η καρδιά σου έχει πάει στην κούλουρη τώρα και ότι δεν πρόκειται να ησυχάσεις μέχρι να πάρεις την κόρη σου γερή και δυνατή στην αγκαλιά σου.. αλλά τουλάχιστον σκέψου ότι έχεις τους καλύτερους γιατρούς και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για το μωρό σου.. Είμαι σίγουρη ότι η κόρη σου θα επανέλθει πολύ σύντομα και πως όλο αυτό θα είναι ένα άσχημο όνειρο..

Τζέμινι καλώς μας ήλθες και πάλι πίσω.. Καλό τρέξιμο και καλό κουράγιο.. Πόσο θα ήθελα να είμαι κι εγώ στη θέση σου.. Έχουν απόλυτο δίκιο τα κορίτσια.. Πρέπει να ζητάς όση περισσότερη βοήθεια γίνεται και να κοιμάσαι όποτε μπορείς.. ο καλός ύπνος είναι σύμμαχος σε όλα.. και στο θηλασμό και στην επικοινωνία με τα μωρά σου και στις σχέσεις σου με τους τριγύρω!

Οι εργασίες προχωράνε κορίτσια αλλά στοιχίζουν.. Παραγγείλαμε πλακάκια και μαζί με τις απαραίτητες κόλλες και στόκους έφτασε το ποσό στα 620 Ευρώ (χωρίς τοποθέτηση)... αλλά εμείς να είμαστε καλά και τουλάχιστον θα έχουμε ένα σπίτι να χαιρόμαστε!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Γειά σας κορίτσια!!!

Μισπίγκυ μου στενοχωρήθηκα πολύ με τα νέα σας...Αλλά σίγουρα ο Θεός θα σας βοηθήσει, όπως σε βοήθησε μέχρι τώρα και το κοριτσάκι σας θα είναι υγιέστατο. Μια φίλη μου που γέννησε πριν λίγο καιρό, είχε πρόβλημα το κοριτσάκι της απο καρδιά. Είναι για χειρουργείο, αλλά της έδωσαν ένα φάρμακο, δυνατό μεν, αλλά καλό και τελικά έδρασε και μάλλον γλύτωσαν το χειρουργείο...Έχεις αγωνία και άγχος, σε καταλαβαίνουμε όλες, αλλά προσπάθησε να είσαι όσο μπορείς πιο ψύχραιμη για να νιώθει και το μωράκι σας την αγάπη σας και να το αντιμετωπίσει πιο εύκολα.

Gemini τα δικά σου τα μωράκια τί κάνουν? Αφήνουν καθόλου τη μαμά τους να ξεκουραστεί? Οι πόνοι της καισαρικής έχουν μειωθεί καθόλου?

Leni7 την Τετάρτη θα δεις το μικρούλι σου και θα ακούσεις και καρδούλα? Αχ αχ!!! Πάρε χαρτομάντηλα μαζί σου γιατί θα ξετρελαθείς...Γιορτάζεις σήμερα?

Κaterina γιατί έχεις άγχος για τον γιατρό? Ό,τι και να σας πει, το σημαντικό είναι οτι θα βάλετε μια σειρά και θα ξέρετε ποιό δρόμο να ακολουθήσετε. Το σπερμοδιάγραμμα του άντρα σου έγινε? Εχετε αποτελέσματα? Εσύ έκανες τις εξετάσεις σου?

AGELIK πώς νιώθεις εσύ? Πότε θα πας να ξαναδεις το μικρούλι σου? Η καισαρική δεν με ταλαιπώρησε καθόλου... Μια εβδομάδα είχα βάρος στην κοιλιά. Να φανταστείς ακόμα και στη κλινική παυσίπονα δυο φορές ζήτησα. Την πρώτη μέρα μου έδιναν οι νοσοκόμες και μετά μου είχαν πει να ζητάω όποτε πονάω. Μόνο δύο φορές πονούσα και ζήτησα. Τις αλλες ώρες είχα τραβήγματα απο τα ράμματα, βάρος στη κοιλιά, αλλά πέρασαν γρήγορα.Μη σε ανησυχεί αυτό... Με καισαρική σκέφτεσαι να γεννήσεις?

Lucky την Τρίτη θα προσευχόμαστε όλες για ένα καλό αποτέλεσμα :) Νομίζω οτι θα τον πιέσουμε πολύ τον Θεούλη που θα αναγκαστεί να μας κάνει τη χάρη...Απο τη μέση σου πώς είσαι?

Δομνίνα μου, αυτές οι δουλειές είναι κουραστικές, αλλά απαραίτητες δυστυχώς. Κι εμείς περυσι αλλάξαμε πάτωμα ξύλινο που σάπισε απο υγρασία, το οποίο το είχαμε φτιάξει πριν 3 χρόνια.Και όλα αυτά κοστίζουν, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς. Θα έχετε καινούρια πλακάκια όμως, έτοιμα για να τα πατήσουν μικρούλικα ποδαράκια...καταλαβαίνεις!!!

Αthenian τί έκανες με τα φάρμακα? Έβγαλες ακρη? ξεκίνησες τελικά θεραπεία?

Εμείς χθες πήγαμε σε παιδότοπο με τους κουμπαρους μας και η Δήμητρα τρελάθηκε απο τη χαρά της που έβλεπε τα παιδάκια να παίζουν. Όταν γυρίζαμε όμως έκλαιγε πολύ. Μάλλον έχουν αρχίσει και την ταλαιπωρουν τα δοντάκια γιατί και σήμερα είχε γκρινίτσα.Εκεί που γελούσε, αν την ακουμπούσα έκλαιγε...Τωρα θέλεις να την σηκώνω και να κρατιέται απο έπιπλο και να στέκεται μόνη της. Και το καινούριο, σήμερα έφαγε το φαγητό της (μοσχαράκι με λαχανικά) και μετά έφαγε απο το δικό μας, πατάτες, τυρί, γέμιση απο πιπεριές και ψωμι και στο τέλος και λίγο γλυκό και όλα αυτά άλιωτα...Νομίζω οτι θα είναι παμφάγο όν,χαχα!

Σας φιλώ όλες και ελπίζω να έχουμε καλά νέα απο το κοριτσάκι της Πίγκυς μας! Καλό΄απόγευμα να έχουμε!

Kopelia μου θα παω να δω το μικρουλι μου την αλλη Δευτερα, στις 28/05, ευχομαι ολα να ειναι καλα και να εχει μεγαλωσει. Τωρα για την καισαρικη που με ρωτας , φανταζομαι οτι επειδη ειμαι απο εξωσωματικη και με πολλες προσπαθειες δεν θα το διακινδυνευσει ο γιατρος και θα κανω καισαρικη.Βεβαια δεν ξερω ακομα, δεν εχουμε συζητησει τιποτα, αλλα εχω ακουσει οτι οι περισσοτερες μετα απο εξωσωματικη γεννουν με καισαρικη. Για εμενα αυτο ειναι το λιγοτερο να γεννηθει καλα το μωρακι και δεν με ενδιαφερει τιποτε αλλο. Δωσε φιλακια στην Δημητρουλα!

MissPiggy ευχομαι να ειναι καλυτερα η μικρουλα σου, περιμενουμε με αγωνια!

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

MissPiggy μου , σε σκεφτομαι πολυ και ευχομαι ολα να πηγαινουν καλα με την μικρουλα σου. Θα προσευχομαι για εσας.

Εσεις οι υπολοιπες τι κανετε?

Leni αυριο ειναι η μεγαλη μερα, με το καλο να δεις το μικρουλι σου και να το ακουσεις.

Lucky σημερα ειναι η μερα του σπερμοδιαγραμματος , ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου αυτη την φορα να πανε καλα τα πραγματα.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???

Μισσπιγκυ μου πως ειναι η μικρουλα μας??? προσευχομαστε ολες γι'αυτην γρηγορα να την παρεις στην αγκαλια σου και ολα θα ξεχαστουν περιμενουμε νεα σου.....

Λενακι μου γλυκο αυριο θα δεις το μωρακι σου τι ωραια.....εχεις αγχος ε??

Lucky μου σου στελνω τις καλυτερες μου ευχες για να εχετε ενα πολυ καλο αποτελεσμα στην εξεταση του αντρουλη σου

Δομνινα μου υπομονη κοριτσακι μου θα τελειωσουν οι εργασιες του σπιτιου και μετα θα εισαι σε καινουργιο σπιτι δεν θα το αναγνωριζεις.....θα φτιαξει και η ψυχολογια σου ετσι .......

Αγγελικουλα μου αντε να περασουν οι μερες να πας να δεις το μπουμπουκακι σου και να μας περιγραψεις την εμπειρια σου.....

Κοπελια μου τι κανει η τσαουσα η Δημητρουλα μας???? εγω εκανα τις εξετασεις βγηκαν ολες εκτος απο την ΑΜΗ που θα την παρω αυριο το απογευμα ελπιζω να ειναι καλη.......FSH LH ηταν καλες η οιστραδιολη ηταν πιο χαμηλη απο το κανονικο και η προγεστερονη λιγο πιο πανω απο το κανονικο αλλα η προσωπικη μου γιατρος (Lycky) χαχαχαχαχα μου ειπε οτι ειναι καλες ........περιμενω να δω και τα αποτελεσματα της ΑΜΗ..........

Gemini μου εσυ πως τα πας με τους ποδοσφαιριστες μας??? πανικος εεεεεε? τουλαχιστον να εχεις βοηθεια για να μπορεις να ξεκουραζεσαι και λιγο.....να μου τους φιλησεις.........

athenian εσυ τι κανεις ξεκινησες ή ακομα????

φιλακια πολλα πολλα σε ολες και ολες να κανουμε μια προσευχη για την μικρη μας Αλεξανδρα...........

Καλημέρα σε όλες!

Lucky μου, ήθελα να σου πω ότι παρόλο τον πανικό που ζω σε έχω στο μυαλο μου. Μακάρι να πανε όλα καλα!!!

Περιμένουμε νέα σου.

Τα δικα μας τώρα... Όπως τα έλεγα και στη Λενη:

Ήρθε καρδιολόγος και τη είδα, της αύξησε τη δόση του φαρμάκου αλλα δεν δείχνει να δουλεύει... Αν μέχρι το πρωι δεν έχει δουλέψει (που έτσι μου φαίνεται ότι θα είναι) θα παει σε άλλο νοσοκομείο που έχει καρδιολογικη κλινική και θα τη ρυθμίζουν εκει. Αν τελικά μέχρι το πρωι δουλέψει το φάρμακο, θα την κρατήσουν εδω άλλη μια μέρα για παρακολούθηση και μετα θα πάμε σπίτι.autoeditadmin

Προετοιμάζομαι για το 1ο γιατι αυτο μου φαίνεται πιο πιθανό και παλεύω να σκέφτομαι θετικά για να μην κατάρρευση.

Όταν έχω νέα και κουράγιο θα σας ενημερώσω.

Φιλια

c12e25debb.png

καλημερα κουκλες σημερα ειναι η μερα ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

Πιγκυ μου να σαι καλα κουκλιτσα μου μεσα σε ολη την ταλεπορια που περνας με θυμιθικες και μενα,κουραγιο κουκλιτσα μου και υπομονη,καθαρο μυαλο να βρειτε την καλυτερη λυση για την Αλεξανδρα μας,με την σκεψη μου ειμαι διπλα σας και προσευχομαι για το καλυτερο!!!!

Σας ευχαριστω ολες μου στελνετε την καλη σας ενεργεια τωρα πρεπει να φυγω θα τα πουμε το απογευμα.Φιλια πολλα!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

MissPiggy μου, ευχομαι η δοση να βοηθησει την μικρη Αλεξανδρα και ολα να πανε καλα. Κανε κουραγιο , να σκεφτεσαι αισιοδοξα , οι γιατροι θα κανουν το παν και θα δεις που μετα θα το ξεχασετε αυτο το κακο ονειρο. Θα προσευχομαι για εσας .Πολλα πολλα φιλια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!!

Πιγγυ μου στα ειπα και απο το fb.. Σου στελνω ολη μα ολη μου την θετικη ενεργεια και για καποιο λογο πιστευω οτι θα περασει πολυ γρηγορα και η Αλεξανδρα μας θα φανει δυνατη και θα ερθει γρηγορα σπιτακι.. Το ευχομαστε ολες μεσα απο την καρδια μας και σε σκεφτομαστε πολυ γλυκια μου.

Lucky μου απο χθες προσευχομαι για σενα να εχετε ενα καλο αποτελεσμα! Ποτε θα ξερουμε? Πολυ αγωνια με εχει πιασει για ολα ρε κοριτσια ξαφνικα.. Να εχουμε για ολα τα θεματα τις καλυτερες εξελιξεις! Αυτο ευχομαι! Να μας βοηθησει ο καλος θεουλης....

Agelik μου κι εσυ θα εχεις αγωνια να δεις το μωρακι σου... Αντε εμεινε λιγοτερο απο εβδομαδα! Θα εχει μεγαλωσει το γλυκουλι σου:D Σε μια διαρκη αναμονη ειμαστε αλλα τι να κανουμε? Αξιζει αυτη η αναμονη!!

Κατερινακι μου εισαι ακομα αγχωμενη για τον γιατρο? Οι εξετασεις σου ειναι καλες λοιπον ε? Μπραβο! Οσο για την οιστραδιολη, δεν ξερω αν ειναι κακο ή καλο να ειναι λιγο χαμηλη. Με τις ενεσεις που κανεις για την εξωσωματικη ανεβαινει σταδιακα. Ισως να χρειαστεις λιγο παραπανω μοναδες για να ανεβει οσο πρεπει..Δεν ξερω βεβαια θα στα πει ο γιατρος αυτα.. Ολα θα πανε καλα.Για την θρομβοφιλια τι αποφασισες? Θα την κανεις την εξεταση?

Geminiiiii! Tα βγαζεις περα?? Οποτε μπορεσεις πες μας νεα σου.. φανταζομαι οτι θα σου ειναι δυσκολο να γραψεις..

Κοπελια μου πολυ ζουμπουρλου θα γινει η Δημητρουλα μας!! Ας ειναι γερη κι ασ τρωει χαχα. Της βαζεις τιποτα, καμια κρεμουλα για τα δοντακια? Φανταζομαι θα θελει να τα βαλει ολα στο στομα για να της απαλυνει τον πονο.. την γλυκουλα..

Athenian εσυ τι γινεσαι? Τα φαρμακα τα πηρες?? Ποτε περιμενεις να αδιαθετησεις παλι?

Δομνινα καλη συνεχεια με το σπιτι!

Εγω καλα ειμαι, δεν νοιωθω καμια αδιαθεσια, ναυτια, εμετο, τιποτα... τοσο καλα ειμαι πολυ απορω αν ειμαι εγκυος! Χαιρομαι πολυ που θα κανω τον υπερηχο αυριο, κανονικα ο Βασ. μου ειχε πει να παω Δευτερα 28/5, ιδια μερα με την Αγγελικ δλδ αλλα εγω δεν μπορουσα να περιμενω τοσο ρε κοριτσια... Θελω αυτες τις πρωτες μερες να εχω καποια "επαφη" με το θεμα (χοριακη την προηγουμενη τεταρτη, υπερηχο αυριο κλπ) μεχρι να προχωρησει λιγο και τα σημαδια να φαινονται απο μονα τους!

αυτα κι απο μενα..

Ευχομαι ολα να πανε καλα για ολες μας, και να γινει γρηγοαρα καλα κι η μικρη μας Αλεξανδρα!!

Σας φιλω ολες!

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!

MissPiggy μου μέσα από τη καρδιά μου εύχομαι η Αλεξάνδρα να γίνει καλά το συντομότερο.!!!! Εσύ κοριτσάκι μου προσπάθησε να έχεις κουράγιο....πρέπει.... και όλα θα πάνε καλά.

Lucky μου εύχομαι να έχετε καλά αποτελέσματα σήμερα.! Θα σε πάρω να τα πούμε.... φιλάκια!!!!

Όσο για τα δικά μου....τα menopur τα έχω σπίτι και με περιμένουν. Τα υπόλοιπα φαρμακα τα πήρα από το φαρμακείο σήμερα το πρωί εκτός από 2 τα οποία δε τα είχαν και θα τα παραγγείλουν για να τα πάρω το απόγευμα. Στο παρά πέντε πρόλαβα γιατί αύριο έχουν απεργία τα φαρμακεία και σταματάνε να δέχονται συνταγές γιατί τους έχουν απλήρωτους 3 μήνες....

Περιμένω να αδιαθετήσω Παρασκευή με Κυριακή οπότε μόλις αδιαθετήσω θα πάρω τον γιατρό τηλέφωνο για να μου πει πως προχωράμε..

Αυτά τα δικά μου νεα....Sorry που δε μπαίνω συχνά αλλά στη δουλειά δεν είναι εύκολο πλεον να μπαίνω.

Leni αύριο θα δεις σάκους? Με το καλό κούκλα μου. Να δώσεις χαιρετήσματα και στο γιατρό μας.... :)

Κοριτσια καλημερα!!!!!!!

ΜΠηκα για λιγο και δεν προλαβαινω να διαβασω ολα τα νεα σας!

Ευχομαι στις εγκυούλες μας καλο ραντεβου με τα μωρά τους!! Και σε αυτες που θα ξεκινησουν πορσπάθεια, να πανε ολα καλά!

Leni ας μην εχεις συμπτωματα, μην πτοείσαι! Περιμενουμε νεα!

Piggy δε σε προλαβα να σου ευχηθω να σου ζησουν! Τελικά γεννησαμε κοντα εμεις οι δυο! Μην απελπίζεσαι με το κοριτσάκι σου! Σιγουρα ειναι σε καλά χερια...Ταχυκαρδια εμφανιζουν αρκετα μωρα απ οτι ξερω...

Βεβαια οτι και να σου λεω ξερω οτι αλλιώς το ζεις εσύ? Κι εμενα που εκαναν εξετασεις στα μωρα και κατι ψαχνανε στην καρδουλα του ενος (τελικά ολα οκ) ενιωθα μαχαιριες... Ειναι ομως δυνατα κι αυτα κι ας μην τους φαινεται!! Σας ευχομαι να γυρισετε ολοι σπιτακι σας πολύ συντομα;)

Α! Και για μενα η καισαρικη ηταν πολύ δυσκολη...και ακομα η τομη με ενοχλέι πολύ.

Εμεις ειμαστε καλά και σας ευχαριστω ολες που ρωτατε! Τα μωρα ειναι σχετικα ησυχα. Θηλαζω ομως και γινεται χαμός! Δεν προλαβαίνεις να κανεις τιποτα! Παρασκευη θα παμε στο γιατρο να δουμε τι θα μας πει γιατι εχω και αγχος αν χορταινουν!

Σας φιλώ ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσουδια μου καλησπερα!!!

Για να μην σας κραταω σε αγωνια η πρωτη εξεταση εδειξε οτι δεν υπαρχει σπερμα αυριο θα περασει το δειγμα απο πανεπηστιμιακο μικροσκοπιο να δει μηπως υπαρχει καποιο ιχνος σπερματοζωαριου,αλλα γιατι παντα υπαρχει ενα μεγααααλο αλλα το δειγμα(δηλδ.σπερματικο υγρο)ηταν σχεδον τριπλασιο απο την προηγουμενη φορα και αυτο σημενει οτι εχουν αρχισει να λειτουργουν οι αδενες και ανταποκρινετε ο οργανισμος στην θεραπεια,με βαση αυτο το αποτελεσμα μας δεινει περρισοτερες ελπιδες να βρουμε προιμα σπερματοζωαρια στις σπερματιδες και με καλιεργια να τα οριμασουμε,δηλαδη βιοψια κατι που στην αρχη δεν το κουβεντιαζε καθολου.Ενταξει εχουμε ελπιδες!!!Ευχαριστω το θεο που ακομα μου δινει μικρα σιμαδακια για να εχω ελπιδες!!!

Πεγκυ μου δεν σε βγαζω στιγμη απο το μυαλο μου,ευχομαι ολα να πανε καλα και γρηγορα να παρεις το κοριτσακι σου σπιτι!!!

Κουκλιτσες μου δεν σας γραφω αλλα θα τα πουμε αυριο,μολις τωρα μπηκαμε σπιτι και παω να φτιαξω κατι του αντρουλη μου να φαει!!!

φιλια πολλα και καλο βραδυ!!!

pXWyp3.png

Κοριτσουδια μου καλησπερα!!!

Για να μην σας κραταω σε αγωνια η πρωτη εξεταση εδειξε οτι δεν υπαρχει σπερμα αυριο θα περασει το δειγμα απο πανεπηστιμιακο μικροσκοπιο να δει μηπως υπαρχει καποιο ιχνος σπερματοζωαριου,αλλα γιατι παντα υπαρχει ενα μεγααααλο αλλα το δειγμα(δηλδ.σπερματικο υγρο)ηταν σχεδον τριπλασιο απο την προηγουμενη φορα και αυτο σημενει οτι εχουν αρχισει να λειτουργουν οι αδενες και ανταποκρινετε ο οργανισμος στην θεραπεια,με βαση αυτο το αποτελεσμα μας δεινει περρισοτερες ελπιδες να βρουμε προιμα σπερματοζωαρια στις σπερματιδες και με καλιεργια να τα οριμασουμε,δηλαδη βιοψια κατι που στην αρχη δεν το κουβεντιαζε καθολου.Ενταξει εχουμε ελπιδες!!!Ευχαριστω το θεο που ακομα μου δινει μικρα σιμαδακια για να εχω ελπιδες!!!

Πεγκυ μου δεν σε βγαζω στιγμη απο το μυαλο μου,ευχομαι ολα να πανε καλα και γρηγορα να παρεις το κοριτσακι σου σπιτι!!!

Κουκλιτσες μου δεν σας γραφω αλλα θα τα πουμε αυριο,μολις τωρα μπηκαμε σπιτι και παω να φτιαξω κατι του αντρουλη μου να φαει!!!

φιλια πολλα και καλο βραδυ!!!

καλησπερα κοριτσακι μου αντε σιγα σιγα να παρεις τα πανω σου και να βλεπεις πολλα σημαδακια που θα σου ανεβαζουν την ψυχολογια......ποτε θα ξερουμε αν εχουν βρει κατι???? μακαρι να πανε ολα καλα και μετα θα τα εχεις ξεχασει ολα.......αληθεια ηθελα να ρωτησω και εσενα και τα αλλα κοριτσια οι δικοι σας ξερουν για τις προσπαθειες σας???? εγω δεν το εχω πει σε κανενα...........

καλο σου βραδυ φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...