Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια.

Μισπιγκυ μου τι ωραια που μας τα περιγραφεις!!! Το βλεμμα του αντρα σου που κραταει τα διδυμακια σας μολις γεννηθηκαν λεει πολλα... Οι πονοι της καισαρικγς μεχρι αυριο θα εχουν περασει και το βαρος στην κοιλια σε καμια εβδομαδα περιπου θα μειωθει πολυ. Να παιρνεις παυσιπονα η υποθετα τις πρωτες ημερες. Και κυριως να σηκωνεσαι και να περπατας οσο μπορεις για να τεντωθουν τα ραμματα και να περασει πιο γρηγορα. Οσο για το βαρος τους,ανδεις οτι δε χορταινουν τις πρωτες μερες απο τον θηλασμο,δωσε και προσθετο. Ολα χανουν ομως βαρος μεχρι να βγουν απο το μαιευτηριο. Εισαι ευχαριστημενη απο τους γιατρους και το προσωπικο? Παιδιατρο εχετε διαλεξει?

Λενη μου πως νιωθεις? Σε λιγους μηνες θα μας περιγραφεις κι εσυ τα δικα σου συναισθηματα μετα φυσικα απο την Αγγελικ μας.

Κατερινα δεν σου απαντω για τις εξετασεις γιατι δεν ειχα κανει τοσες πολλες και δεν θυμαμαι και πολλα. Αλλα η Lucky ειναι καλα ενημερωμενη,οποτε δεν εχεις προβλημα...

Gemini σε περιμενουμε να μας περιγραψεις ο,τι εζησες!

athenian ολα θα γινουν. Μην αγχωνεσαι γιατι δεν βγαινει και τιποτα.

Δομνινα εσυ τι κανεις? Η αδελφη σου σε ποιο μηνα ειναι τωρα?

Η Δημητρα ειναι χαρουμενη γιατι ο αντρας μου εχει αδεια και δεν χορταινει να καθεται μαζι του. Κανει τα ναζια της και τις τρελιτσες της και μας κανει συνεχεια να γελαμε και να ευχαριστουμε τον Θεο για το δωρο Του.

Φιλια πολλα σε ολες και στα μικρουλια μας.

Διαφημίσεις

γεια σας κουκλες τι μου κανετε?πως περνατε το σαββατο σας?

Εμεις σημερα σφαξαμε δυο γουρουνακια που ειχαμε παρει πριν καιρο,κοριτσια δεν φανταζεστε την στεναχωρια μου για τα καιμενα τα γουρουνακια!!!Ακομα με κοροιδευει ο αντρας μου που με πηραν τα κλαματα οταν τα ειδα!!!Τελος δεν ξαναπερνουμε ζωντανα γουρουνια χασαπης και παλι χασαπης τουλαχιστων δεν θα δεθω με τις πασετες στο δισκο!!!χαχα

ειχαμε και κοσμο και καναμε και παρεα πολυ ωραια ηταν αν εξερεσεις τα γουρουνακια,νομιζω οτι το βραδυ θα ερθουν στον υπνο μου!!!

οι δυδιμομανουλες τι κανουν?

Λενι μου λιγες μερες εμειναν μεχρι την τεταρτη!!!!

Η τυχερουλα η Δημητρουλα μας εχει εφχαριστιθει τον μπαμπακα της!!!

Κουκλιτσες μην ξεχασετε την ΤΡΙΤΗ κατα τις 9κ30 να κανουμε ολες μαζι την προσευχη μας να βρεθει αποτελεσμα στο σπερματοδιαγραμμα του αντρουλη μου σας θερμοπαρακαλω!!!!:shock::shock::shock:

Καλη Κυριακη σε ολες σας.Και πολλα πολλα φιλια!!!Καλο σας βραδυ!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Κοριτσια καλησπέρα!!!!!!

Σημερα βγηκαμε επιτελους! Γεννησα την Τριτη πρωι δυο κουκλιά, 3200 και 2800 (οχι οτι ειναι δικά μου, αντικειμενικά:tongue:). Νιωθω μεγαλη ευτυχία και ευγνωμοσύνη που πηγαν ολα καλά...

Η καισαρικη μου φανηκε αρκετα δυσκολη στην αναρρωση....σημερα ειμαι καπως καλύτερα:?

Απο κουραση αλλο τιποτα. Προσπαθω και θηλαζω σχδον αποκλειστικά, οποτε καταλαβαινετε τι χαμος γινεται. Χρονος ουτε για τουαλέτα! Δεν ξερω αν τα καταφερω. Θα δουμε. Ευτυχως εχω τη μαμα μου και βοηθάει. Και ο άντρας μου επίσης!

Δεν μπορω να μπαινω πλεον συχνα, μεχρι να μπουμε σε ενα προγραμμα...όποτε μπορω θα γραφω νεα!

Σας φιλώ οοοοολες!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Να σου ζήσουν geminaki!!! Να είναι πάντα γεροι, ευτυχισμένοι, καλοτυχοι!!! Καλη ανατροφή!

Εσυ τους έκανες μεγάλους μεγάλους έτοιμους για φαντάρος! Μπράβο κοριτσάκι μου! Όλα πήγαν καλα με τον χαζογιατρο σου ε;

Ρε συ, όντως δύσκολη η ανάρρωση! Εγω δεν το είχα φανταστεί ως κάτι τόσο βαρύ... Αλλα δεν πειράζει!

Να ευχαριστηθείς το κάθε λεπτό μαζι τους, γιατι δεν γυρίζει πίσω! Εγω αυτο σκέφτομαι συνέχεια,.,

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλημερα.

Διδυμομανουλα πρωτη καλως ηλθες και παλι!!! Ποσα αλλαξαν απο την ημερα που μας εγραψες για τη γεννα!!! Εφυγες με κοιλια και γυρισες με δυο παιδαρους! Εσεις με τα διδυμακια ειστε ηρωιδες παντως. Ξυπνουν και τρωνε και τα δυο μαζι,ε? Φανταζομαι οτι δεν υπαρχει χρονος για υπνο. Τωρα να ζητατε βοηθεια γιατι χρειαζεστε και αναρρωση... Ειναι λογικο να ποναει η κοιλια γιατι μη ξεχνατε οτι ειχατε δυο μωρακια μεσα και θελει λιγο παραπανω μεχει να μαζεψει η μητρα κ να επανελθουν ολα στη θεση τους. Σε μια εβδομαδα θα νιωθετε πολυ καλυτερα.

Με την επιλοχεια καταθλιψη πως τα πατε?Θελει κι αυτο προσοχη γιατι σε ολες υπαρχει και πρεπει η οικογενεια σας να σας καταλαβαινει και να σας στηριζει. Αν βαλετε προγραμμα, θα εχετε κι εσεις χρονο για λιγη χαλαρωση ή ενασχοληση με τον εαυτο σας.

Με επιασε το μαμαδιστικο με τις συμβουλες...

Πιγκυ μου ποτε θα βγεις εσυ? Με το καλο να μας γραφεις απο το σπιτι σας.

Εμεις ετοιμαζομαστε για εκκλησια.

Πολλα φιλια σε ολες και στα διδυμομωρακια.

Κοριτσια καλησπέρα!!!!!!

Σημερα βγηκαμε επιτελους! Γεννησα την Τριτη πρωι δυο κουκλιά, 3200 και 2800 (οχι οτι ειναι δικά μου, αντικειμενικά:tongue:). Νιωθω μεγαλη ευτυχία και ευγνωμοσύνη που πηγαν ολα καλά...

Η καισαρικη μου φανηκε αρκετα δυσκολη στην αναρρωση....σημερα ειμαι καπως καλύτερα:?

Απο κουραση αλλο τιποτα. Προσπαθω και θηλαζω σχδον αποκλειστικά, οποτε καταλαβαινετε τι χαμος γινεται. Χρονος ουτε για τουαλέτα! Δεν ξερω αν τα καταφερω. Θα δουμε. Ευτυχως εχω τη μαμα μου και βοηθάει. Και ο άντρας μου επίσης!

Δεν μπορω να μπαινω πλεον συχνα, μεχρι να μπουμε σε ενα προγραμμα...όποτε μπορω θα γραφω νεα!

Σας φιλώ οοοοολες!!!

Geminaki μου τι ωραία που μάθαμε νέα σου!! Καλωσηρθες στο σπιτάκι σου πάλι με τα 2 μωρακια σου! Μπράβο που τα θηλαζεις αλλα με το μαλακό, ε; Μην εξαντληθεις και τελείως! Αν δεις τα σκούρα δώσε και λίγο πρόσθετο! Φαντάζομαι ποσο άλλαξε η ζωή σας.. Αχ ρε κοριτσάκι όποτε χαλαρωσεις να σου δώσουμε τα μαιλ μας να μας στείλεις καμία Φωτο να τα δούμε! Να σας ζήσουν και πάλι!!!!

Πιγγυ μου εσυ ποτε βγαίνεις; Θηλαζεις κανονικά; Πως τα πας;

Περιμένουμε κι απο τις δυο σας νέα όποτε και όταν μπορείτε αν και φαντάζομαι ποσο δύσκολο θα ειναι με δίδυμα στο Σπιτι!!

Πολλα φιλακια στα 4(!!!) νέα μωρακια της παρέας και φυσικα(για να μην ξεχνιόμαστε) στην δημητρουλα μας!!! Την πρωτοπορο του φόρουμ!!

Γεια σας... Εμείς είμαστε ακόμα στο νοσοκομείο και δεν ελπίζω ούτε για αύριο.

Εγω έχω βγει θεωρητικά αλλα τα μωρα όχι. Οπότε πλέον το δωμάτιο είναι των παιδιών και εγω και ο καλός μου είμαστε εδω μαζι τους για να τα προσέχουμε. Ουσιαστικά είναι όπως και πριν απλα δεν προσέχουν εμενα.

Η μικρη έχασε αλλα 20γρ...

Ο μικρός κάνει car seat test: για να σε αφήσουν να πάρεις το μωρο και να φύγεις, πρέπει να φέρεις το καθησμα αυτοκίνητου και να παρακολουθήσουν το μωρο να κάθεται στο καθησμα για 90' για να βεβαιωθούν ότι δεν δυσκολεύονται να αναπνευσουν όσο είναι στο καθησμα και είναι ασφαλές να φυγουν.

Αυτα για τώρα. Νομίζω ότι δεν θα φύγουμε απο δω αν δεν αρχίσουμε να παχαινουμε...

Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια! καλη εβδομαδα!

Αχ Gemini-MissPiggy τα εβαλα παλι τα κλαματα, συγκινηθηκα πολυ με την περιγραφη που κανατε. Να σας ζησουν και να ειναι παντα γερα και τυχερα στην ζωη τους.

MissPiggy μου, φυσιολογικο ειναι να χανουν βαρος, μην αγχονεσαι ολα θα πανε καλα και θα παρουν και το βαρος τους σιγα σιγα. Αυτο με το καθησμα αυτοκινητου πρωτη φορα το ακουω , ειδες διαφορες που υπαρχουν με την Ελλαδα , αλλα το πιο σημαντικο φανταζομαι ηταν που ο ανδρα σου ηταν μεσα στην καισαρικη , απιστευτη εμπειρια και για αυτον ε? Η αναρωση στην καισαρικη δυσκολη ε? Και εγω φανταζομαι οτι δεν ειναι τοσο πολυ δυσκολη . Ευχομαι σημερα το πολυ αυριο να περασουν και αυτοι οι πονοι.

Leni μου αντε δυο μερουλες μεινανε για να πας να δεις το σπορακι σου, φανταζομαι αγωνια ε?

Lucky μου θα προσευχομαστε και θα σου στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια για να πανε ολα καλα αυτη την φορα στο σπερμοδιαγραμα.

Kopelia μου και εσυ στην καισαρικη ποναγες πολυ?

katerina μου ολα θα πανε καλα με το ραντεβου σου με τον γιατρο, μην αγχονεσαι καθολου αντιθετα θα σου λυθουν και αποριες.

Εγω περιμενω πως και πως να παω την αλλη Δευτερα να ξαναδω το μωρακι μου!!

Φιλαλια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Θελω να σας πω καλημέρα αλλα δεν είναι...

Η Αλεξάνδρα μπήκε στη μονάδα με ταχυκαρδιά τα ξημερώματα... Δεν μπορούν να βρούνε τι έχει ακριβώς. Υποθετουν ότι έχει μια abnormality που αντι ο κόλπος να δίνει σήμα στην κοιλια να κάνει παλμό, αυτοπυροδοτει τον εαυτό του και ξαναχτυπαει οπότε προκαλεί ταχυκαρδια. Αυτο, αν είναι αυτο, μπορει να απορροφηθεί απο μόνο του μέχρι να γίνει 1, αλλιώς θέλει autoeditadminχειρουργείο autoeditadminόπου καυτηριαζουν το σημείο που το δίνει το λάθος σήμα.

Δεν μπορούσαν να την ανοίξουν κεντρική γραμμή με τίποτα, της τρυπησανε χέρια, πόδια και κεφάλι... Τελικά της κάνανε μια επέμβασσουλα και της βάλανε πεταλούδα στον αφαλο!!!

Μετα κάνανε διάφορες δοκιμές με φάρμακα και πάγο μήπως επανέλθει αλλα τίποτα...

Τώρα της αρχίσανε propranolol και περιμένουμε να δούμε αν θα δουλέψει...

Τα χω παίξει...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Η Αλεξάνδρα μπήκε στη μονάδα με ταχυκαρδιά τα ξημερώματα... Δεν μπορούν να βρούνε τι έχει ακριβώς. Υποθετουν ότι έχει μια abnormality που αντι ο κόλπος να δίνει σήμα στην κοιλια να κάνει παλμό, αυτοπυροδοτει τον εαυτό του και ξαναχτυπαει οπότε προκαλεί ταχυκαρδια. Αυτο, αν είναι αυτο, μπορει να απορροφηθεί απο μόνο του μέχρι να γίνει 1, αλλιώς θέλει autoeditadminχειρουργείο autoeditadminόπου καυτηριαζουν το σημείο που το δίνει το λάθος σήμα.

Δεν μπορούσαν να την ανοίξουν κεντρική γραμμή με τίποτα, της τρυπησανε χέρια, πόδια και κεφάλι... Τελικά της κάνανε μια επέμβασσουλα και της βάλανε πεταλούδα στον αφαλο!!!

Τα χω παίξει...

κοριτσακι μου καλημερα ο θεος ειναι μεγαλος και να κανεις το σταυρο σου και ολα θα πανε καλα..........μια χαρα θα ειναι το κοριτσακι σου απλα λιγο θα ταλαιπωρηθηται........περαστικα ευχομαι να ειναι και γρηγορα να πατε σπιτακι σας........εμεις εδω ειμαστε σε οτι μπορουμε να βοηθησουμε.........φιλακια πολλα και να κρατας την ψυχραιμια σου τα μωρακια καταλαβαινουν οταν εισαι αγχωμενη.........

καλημερα κοριτσια! καλη εβδομαδα!

Αχ Gemini-MissPiggy τα εβαλα παλι τα κλαματα, συγκινηθηκα πολυ με την περιγραφη που κανατε. Να σας ζησουν και να ειναι παντα γερα και τυχερα στην ζωη τους.

MissPiggy μου, φυσιολογικο ειναι να χανουν βαρος, μην αγχονεσαι ολα θα πανε καλα και θα παρουν και το βαρος τους σιγα σιγα. Αυτο με το καθησμα αυτοκινητου πρωτη φορα το ακουω , ειδες διαφορες που υπαρχουν με την Ελλαδα , αλλα το πιο σημαντικο φανταζομαι ηταν που ο ανδρα σου ηταν μεσα στην καισαρικη , απιστευτη εμπειρια και για αυτον ε? Η αναρωση στην καισαρικη δυσκολη ε? Και εγω φανταζομαι οτι δεν ειναι τοσο πολυ δυσκολη . Ευχομαι σημερα το πολυ αυριο να περασουν και αυτοι οι πονοι.

Leni μου αντε δυο μερουλες μεινανε για να πας να δεις το σπορακι σου, φανταζομαι αγωνια ε?

Lucky μου θα προσευχομαστε και θα σου στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια για να πανε ολα καλα αυτη την φορα στο σπερμοδιαγραμα.

Kopelia μου και εσυ στην καισαρικη ποναγες πολυ?

katerina μου ολα θα πανε καλα με το ραντεβου σου με τον γιατρο, μην αγχονεσαι καθολου αντιθετα θα σου λυθουν και αποριες.

Εγω περιμενω πως και πως να παω την αλλη Δευτερα να ξαναδω το μωρακι μου!!

Φιλαλια πολλα!

καλημερα κοριτσακι μου αντε με το καλο να ερθει η δευτερα να πας να δεις το μπεμπακι σου ισως μαθουμε και τι ειναι αλλα πανω απο ολα γερο και τυχερο.......εμενα με εχει πιασει λιγο το αγχος που θα παω στης 31/5 στον γιατρο δεν ξερω γιατι,ελπιζω να μου περασει.......φιλακια πολλα και να προσεχεις

Gemini μου και παλι να σου ζησουν και καλη ανατροφη να εχουν,,,,,,,, πω πω δυσκολη η καισαρικη ε? θα περασει και σε λιγες μερες δεν θα θυμασαι τιποτα.........ειναι ησυχα τα μωρακια σου??? να κοιταξεις και λιγο τον ευατο σου γιατι πρεπει να εισαι σαν μπαταρια ντουρασελ χαχαχαχαχα φιλακια πολλααααααααααα........

Λενακι μου εσυ τι κανεις??? τι κανει το μωρακι σου ??? αντε την τεταρτη θα πας να το δεις να ηρεμησεις .......να προσεχεις φιλακια πολλα.....

Lucky μου αυριο θα κανετε την εξεταση ε??? καλη επιτυχια και ολα θα πανε καλα.........

Δομνινα μου πως πανε οι εργασιες του σπιτιου??? ελπιζω να πανε ολα καλα να μην σε καθυστερησουν.......

Κοπελια μου τι κανετε εσεις??? η μικρουλα μας ??? γραψε μας τα καινουργια κατορθωματα της .......δωσε της και ενα φιλακια απο μενα.......

χρονια πολλα στην Ελενη και στον Κωνσταντινο ...............

την καλημερα μου σε ολες και τα φιλια μου

Τα χω παίξει...

τι λες ρε Πιγγυ μου? Κι εγω μπηκα να σου πω χρονια πολλα για τον Κωνσταντικο που γιορταζει και διαβασα αυτα...

Προσπαθω να καταλαβω ακριβως τι εχει συμβει και τι ακριβως προσπαθουν να κανουν. Να ριξουν τους παλμους της απ'οτι καταλαβαινω.. Αυτο το φαρμακο μπηκα και διαβασα οτι ειναι για πανικους, αγχος και τετοια.. Ελπιζω να πιασει ρε κοριτσακι.. τι ειναι κι αυτο παλι? Κρατηστε την ψυχραιμια σας, ειμαι σιγουρη οτι οι γιατροι θα κανουν το καλυτερο και ολα θα πανε καλα. Μην μας αφησεις, να μας ενημερωσεις οταν θα εχεις νεα!!

Τα χω παίξει...

MissPiggy μου μπήκα να σας πω καλημέρα και έπεσα πάνω στο μήνυμά σου... Κοριτσάκι μου προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη, το ξέρω ότι είναι δύσκολο, πρέπει όμως και όλα εύχομαι να πάνε καλά. Πιστεύω ότι οι γιατροί θα κάνουν ότι καλύτερο και η μικρούλα θα γίνει γρήγορα καλά.

Όταν μπορείς να μας ενημερώνεις για την εξέλιξη γιατί ανησυχούμε.....

Μέσα από τη καρδιά μου γρήγορα περαστικά.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...