Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου νομίζω ότι είναι και αυτές μέσα.. για δες στο παρακάτω λινκ...http://www.aimodiagnosi.gr/images/uploaded/anosologia_anosologikes_eksetaseis.pdf

καποιες τις εχω κανει!εσυ τις εχεις κανει ολες?μεσα σε αυτες ειναι και το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο?συγνωμη που σε ζαλιζω!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

καποιες τις εχω κανει!εσυ τις εχεις κανει ολες?μεσα σε αυτες ειναι και το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο?συγνωμη που σε ζαλιζω!!!

χαχαχαχαχα χτες σε ζαλιζα εγω σημερα η σειρα σου .............για το φωσφολιπιδιμικο συνδρομο το εχω κανει και εγω και ειναι ανοσολογικη εξεταση πρεπει να την κανεις αν ειναι θετικο υπαρχει κυνδινος αποβολης.........

λοιπον κοριτσια το αποφασισα θα παψω να βασανιζομαι ,θα παω να κανω εναν υπεριχο για τον θυροειδη θα κανω και την καμπιλη ζαχαρου,και θα γραψω σε ενα χαρτι ολες τις εξετασεις και οταν δουμε αποτελεσμα με το σπερμα και θα βγουμε αθηνα στο γιατρο θα τον ρωτησω τη γνωμη του αν πρεπει να τις κανω ολες αυτες!!!τι λετε και σεις?

ΑΑΑκατερινα μου τωρα που το θυμιθικα υπαρχει και ενα κεντρο εξωσωματικης στα χανια με παρα πολυ καλες τιμες μηπως να πας και απο κει μια βολτα?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Εννοείται πως δεν τις έχω κάνει όλες... το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο είναι μέσα πάντως..

Το πιο σωστό είναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου και αν σου τα μασάει ή είναι αρνητικός κάνε τις βασικές μόνο..

L2qIp2.png

Ο Κωνσταντίνος Μάρκος έκανε πρεμιέρα 14.01, 2.500 κιλά!!

Η Αλεξάνδρα Δάφνη στις 14.02, 2.200 κιλά!autoeditadmin

Θηλασαν μια ώρα μετα...autoeditadmin

Τα έχω χάσει... Αλλα είναι υπέροχα!!

Sent from my iPhone

MissPiggy μου εύχομαι στα μωράκια σου να έχουν υγεία και να είναι στη ζωή τους τυχερά και ευτυχισμένα.

Σε σένα και τον άντρα σου εύχομαι να είστε καλά για να τα χαρείτε και να σταθείτε δίπλα τους σε κάθε στιγμή. Είμαι σίγουρη ότι τα μωράκια σας γεμίσουν χαρά και υπερηφάνεια. ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!

Διαφημίσεις

Κούκλες μου καλησπέρα, τις τελευταίες μέρες δεν μπαίνω γιατί η διάθεσή μου δεν είναι και στα καλύτερα της. Περνάω κάποια interviews στη δουλειά που είναι αρκετά δύσκολα και χθες με είδαν για μια θέση η οποία απαιτεί πολλές ώρες δουλειάς εκπαίδευσής και γερό στομάχι. Εάν ήμουν σε άλλη φάση της ζωής μου θα ήταν πολύ καλό για μένα να τη δεχτώ, τώρα εάν προχωρήσει δε ξέρω εάν θα μπορέσω λόγω της εξωσωματικής να δώσω όση δουλειά και ενέργεια απαιτεί η θέση αυτή και αυτό με έχει ρίξει τελείως. Απο την άλλη έχω ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ με τα φάρμακα τα οποία όλο κάτι γίνεται και όλο πίσω πανε με αποτέλεσμα να μη τα έχω ακόμα στα χέρια μου..... Σήμερα πήγα στο ΙΚΑ και μου έγραψαν μόνο τα μενοπούρ....τα υπόλοιπα πρέπει να ξανακλείσω ραντεβού γιατί ο γιατρός δε μου έγραφε δυο συνταγές την ίδια ημέρα. Ουφφφφ τα νεύρα μου. Ας ελπίσουμε να μη γίνει καμία στραβή και να πάρουμε έστω τα μενοπούρ. Να σας πω την αλήθεια φοβάμαι ακόμα και το ότι τα έγραψε στο βιβλιάριο με μπλε στυλό γιατί δεν έβρισκε κόκκινο. Ελπίζω να μη κολλήσουν σε αυτό....

Εσεις τι κάνετε?

καλημερα κοριτσια!!

MissPiggy μου φανταζομαι τις υπεροχες στιγμες που περνας με τα μωρακια σου αγκαλια! Ειστε μια μεγαλη οικογενεια τωρα! Να ειστε παντα ευτυχισμενοι!

athenian μου σε καταλαβαινω απολυτα, ειναι μπερδεμα το θεμα ΙΚΑ , κανε λιγο υπομονη και ολα θα πανε καλα.Οσο για την δουλεια που λες θελει σκεψη.Ευχομαι να παρεις την σωστη αποφαση.

Lucky -Δομνινα ολες αυτες οι εξετασεις πραγματι ειναι σημαντικες αλλα το καλυτερο ειναι να σε καθοδηγησει ο γιατρος τι ακριβως θα κανεις.

Leni μου εσυ στην δουλεια πως τα πας , δεν νομιζω να κουραζεσαι, χαλαρα!!

Κοριτσια εβλεπα κατι φαρμακα χθες και ειδα οτι εχω Gonal 1000 που ληγει 10/2012 και Ovitrel , αν ξερετε καμια κοπελα που να χρειαζεται αυτα τα φαρμακα να της τα δωσουμε.

Εγω καλα ειμαι , περιμενω πως και πως να παει 28/05 να παω να δω το μικρακι μου , μπορει να δουμε και το φυλο, αν και δεν με νοιαζει καθολου , να ειναι καλα ,μονο αυτο με νοιαζει .

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερουδια κοπελουδες μου τι κανετε???? εγω ειμαι λιγο ψιλοαγχομενη εκλεισα ραντεβου στης 31/5 με τον γιατρο και ειμαι καπως.........φιλακια πολλααααααα σε ολεςςςςςςςς

Καλημερα κι απο μενα!

Τι να κανουν οι νεες μας μανουλες? Θα πετανε σε πελαγη ευτυχιας! τι ωραια ρε κοριτσια... Piggy και Gemini σας σκεφτομαι πολυ!!!

Katerinaki μου μπραβο, με το καλο να πας στο ραντεβου σου! Μην αγχωνεσαι καθολου κοριτσακι μου, ισα ισα που θα νοιωσεις πολυ καλυτερα γιατι θα ξεμπερδευτεις!Θα λυθουν οι αποριες σου ;)

Athenian και στο θεμα της δουλειας αλλα και των φαρμακων σε καταλαβαινω. Αν τα καταφερες παντως με τα menopur, μην ανησυχεις για τα αλλα. Ειναι πολυ πιο ευκολο. Κι εμενα μου ειχαν κανει λαθος με τις συνταγες, ξαναετρεχα, περιμενα στον γιατρο του ταμειου μια μερα 3 ωρες!!!! Γιατι επεσα πανω στην αλλαγη με τον ΕΟΠΥΥ και δεν ξερανε τι τους γινεται. Αλλα τα καταφερα! Θα δεις, θα τα καταφερεις :D

Οσο για τη δουλεια, ασε τα πραγματα να ερθουν όπως ερθουν, μην αγχωνεσαι απο τωρα. Οταν ξεκινησεις το βλεπεις. Κι εγω νοιωθω οτι δεν δινω το 100% που θα ηθελα αλλα σε αυτη τη φαση προεχει το μωρακι μου.. Ετσι θα νοιωθεις κι εσυ;)

Κοπελια μου εσυ τι κανεις? Τι κανει η Δημητρουλα μας?

Δομνινα καλο κουραγιο με τις εργασιες και ελπιζω να τελειωσουν συντομα ωστε να χαρειτε το σπιτακι σας!

Αγγελικ μου εμεις τα ειπαμε και χθες, σε φιλω πολυ, κι εσυ να προσεχεις!!

Μ'αρεσει αυτο που λες οτι δεν σε νοιαζει το φυλο αρκει να ειναι καλά! Ετσι ειναι! Εγω θα ηθελα παρα πολυ ενα κοριτσακι αλλα εσυ με κανεις να σκεφτομαι πιο σωστα :D Ας ειναι γερο και να πανε ολα καλα! Τιποτα αλλο!!!!

Lucky μου εσυ καλα? Την Τριτη το σπερμοδιαγραμμα ε? Αντε ελπιζω να εχουμε καλα αποτελεσματα!!!!

Εγω καλα ειμαι, περιμενω την Τεταρτη με πολυ αγωνια! Σας φιλω πολυ!!

αααα ξεχασα να σας πω χτες το βραδυ μιλησα στο τηλεφωνο με την προσωπικη μου γιατρο (Lucky ) xaxaxaxaxaxa την τρελανα την κοπελα δεν θα θελει να μου ξαναμιλησει χαχαχαχαχαχ παντως πρεπε να παραδεχτω οτι ειναι πολυ διαβασμενη αυτη καθηγητρια πανεπιστημιου και εγω του νηπιαγωγειου χαχαχαχαχα..............Lucky μουυυυυυυυυυ σ'ευχαριστωωωωω πολυυυυυυυυυυ για τις συμβουλες σου και φυσικα ευχαριστω και ολα τα κοριτσια που μου δινουν κουραγιο φιλακια πολλααααααααααααα

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Θέλω να σας γράψω οοολες τις λεπτομέρειες αλλα πραγματικά δεν προλαβαίνω! Αν δεν είχαμε τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου δεν ξέρω πως θα τα καταφερνα.

Περιληπτικά: όλα πήγαν τέλεια!!!! Ευχαριστώ την Παναγία που μας βοήθησε μέχρι το τέλος. Έκανα καισαρικη, είχα τον άντρα μου μαζι, γεννήθηκαν 2500 και 49εκ ο μικρός και 2170 και 47εκ η μικρη. Δεν χρειάστηκαν θερμοκυτιδα μέχρι τώρα, θηλασαν μια ώρα μετα που γεννήθηκαν... Τα έχουμε στο δωμάτιο μαζι μας...

Είναι υπέροχα! Δεν μπορω να σας περιγράψω την ευτυχία μου! Τα κοιτάζω και πρέπει να θυμίζω στον εαυτό μου ότι είναι δικα μας γιατι ακόμα δεν το έχω πιστέψει!

Τι άλλο να σας πω... η καισαρικη πονααααααει πολυ! Δεύτερη μέρα σήμερα και δυσκολευομαι πολυ! Αλλα στη γέννα είναι υπέροχα, δεν καταλαβαίνεις τίποτα!

Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι και τα 2 χάσανε βάρος σήμερα σε σχέση με χτες και θα πρέπει να το προσέξουμε να μην χάσουν πολυ. Θα δούμε...

Αυτα κορίτσια μου! Πρέπει να κοιμηθω γιατι σε 1 και 10 ξαναξυπναμε και αρχίζει ο κύκλος θυλασμου, ταισμα-ρεψιμο, αντλία, ύπνος...

Κορίτσια, οοοολη αυτη η ταλαιπωρία που πέρασα στην εγκυμοσύνη... την ξέχασα ήδη!!

Φιλια!

c12e25debb.png

Γλυκια μου Πιγγυ ευχαριστουμε που μας σκεφτεσαι και μας γραφεις, ηθελα πολυ να μαθω νεα σου! Μπορω να φανταστω πως νοιωθεις, ειναι το θαυμα του θεου που ξαφνικα εχεις κοντα σου τα δυο παιδακια σου, δεν ξερω πως αλλιως να το πω!

Τι ωραια που θηλασαν κιολας.. Θα σε ξεζουμισουν! χαχα

Ευχομαι να αναρρωσεις γρηγορα και να μην πονας και να παρουν γρηγορα βαρος τα μωρακια σου, θα παρουν μην ανησυχεις!

Ο μπαμπας τους φοβερος ε? Οι αντρες παθαινουν πιο μεγαλο σοκ απο μας, γιατι εμειος τα εχουμε στην κοιλια μας και τα νοιωθουμε ενω για αυτους ειναι καπως σαν πρωτη επαφη με τα μωρα τους!

Ευχομαι τα καλυτερα, να ειναι παντα τυχερα και υγειη, και να ειστε μια πανεμορφη οικογενεια!!

Σε φιλω και σε σκεφτομαι πολυ!!

Koυκλιτσες μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ ναι ναι καλα ακουσατε καλημερα μολις τωρα ξυπνησα χθες το βραδυ ειχαμε παρεα μεχρι τις 4 το πρωι!!!

Πιγκυ μου τι ωραια που τα περιγραφεις,πολυ χαιρομαι που προσπαθεις και τα θηλάζεις,και ο μπαμπας ειναι σουπερ μπραβο του!!!παντα ευτυχισμενοι να ειστε οπως τωρα!!!και για τον πονο της κεσαρικης δεν σε φοβαμαι καθολου εσυ εισαι πολυ δυνατη!!!

Λενι μου ξεκουραση ξεκουραση ξεκουραση,και τη Τεταρτη θα δουμε σακοοοο!!!χαχαχα!!!

Κατερινακι μου δεν με κουρασες καθολου εδω ειμαστε ολες για να λυνουμε η μια τις αποριες της αλλης,ξερεις τι καλο που μας κανει αυτο γιατι προβαλουμε το προβλημα μας και ακουμε διαφορες προτασεις...και ολες πανω κατω ξερουμε τι παιζει με την εξωσωματικη δεν λεμε αερολογιες!!!!

Κοπελια μου τι κανει το κοριτσακι μας?

εδω σημερα ο καιρος ειναι χοιμονιατικος,κανει και κρυο!!!!εχει τρελαθει ο καιρος και θα τρελανει και εμας....

Να σας ενημερωσω...

:arrow:Απο την Δευτερα μπενει η Ελληνικη εβδομαδα κατα του καρκινου του δερματος,δερματολογοι σε ολη τη χωρα κανουν δωρεαν εξεταση για μελανωματα μπητε λοιπον στο http://www.myskincheck.gr/ και κλειστε ενα ραντεβου!!!!

:arrow:απο σημερα και επίσημα ο ΕΟΦ προσφέρει με 0% συμμετοχή ολα τα φαρμακα σε εγκυουλες και λεχώνες!!!

Καλη συνέχεια!!!

pXWyp3.png

Καλημέρα!

Θέλω να σας γράψω οοολες τις λεπτομέρειες αλλα πραγματικά δεν προλαβαίνω! Αν δεν είχαμε τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου δεν ξέρω πως θα τα καταφερνα.

Περιληπτικά: όλα πήγαν τέλεια!!!! Ευχαριστώ την Παναγία που μας βοήθησε μέχρι το τέλος. Έκανα καισαρικη, είχα τον άντρα μου μαζι, γεννήθηκαν 2500 και 49εκ ο μικρός και 2170 και 47εκ η μικρη. Δεν χρειάστηκαν θερμοκυτιδα μέχρι τώρα, θηλασαν μια ώρα μετα που γεννήθηκαν... Τα έχουμε στο δωμάτιο μαζι μας...

Είναι υπέροχα! Δεν μπορω να σας περιγράψω την ευτυχία μου! Τα κοιτάζω και πρέπει να θυμίζω στον εαυτό μου ότι είναι δικα μας γιατι ακόμα δεν το έχω πιστέψει!

Τι άλλο να σας πω... η καισαρικη πονααααααει πολυ! Δεύτερη μέρα σήμερα και δυσκολευομαι πολυ! Αλλα στη γέννα είναι υπέροχα, δεν καταλαβαίνεις τίποτα!

Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι και τα 2 χάσανε βάρος σήμερα σε σχέση με χτες και θα πρέπει να το προσέξουμε να μην χάσουν πολυ. Θα δούμε...

Αυτα κορίτσια μου! Πρέπει να κοιμηθω γιατι σε 1 και 10 ξαναξυπναμε και αρχίζει ο κύκλος θυλασμου, ταισμα-ρεψιμο, αντλία, ύπνος...

Κορίτσια, οοοολη αυτη η ταλαιπωρία που πέρασα στην εγκυμοσύνη... την ξέχασα ήδη!!

Φιλια!

μπραβο κοριτσακι μου που ολα πηγαν καλα...........οσο για το βαρος που λες οτι εχασαν ολα τα μωρα χανουν τις πρωτες μερες μην ανησυχεις καθολου .........τι ωραια που ηταν και ο αντρας σου μεσα..........να προσεχεις να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις και να μας φιλησεις τα μωρακια σου .......οποτε μπορεις ξαναγραψε μας νεα θελουμε να μαθαινουμε.........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...