Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Εδώ στην Αθήνα η τιμή για την εξέταση της ΑΜΗ κυμαίνεται από 45 Ευρώ έως 80...

πηρα τηλεφωνο στο ιδιωτικο κεντρο που θα κανω και τις αλλες εξετασεις και μου ειπαν 50-60 αλλα για σιγουρο θα σας πω αυριο.............. εχω κανει και εγω το αντιφωσφολιπιδαιμικο αντισωμα αλλα βγηκε αρνητικο (εχω ερυθηματωδη λυκο και εχω κανει ανοσολογικες )

Διαφημίσεις

Εγω την ειχα κανει στο Ασκληπιειο και μου ειχαν παρει 130 ευρο!!!Να σου πω ακομα οτι πριν αρχησεις θα πρεπει να κανεις και μια μαστογραφια γιατι αν υπαρχει κατι εστω και μικρο με τις ορμονες θα αυξηθει!!!

ωχ αληθεια πρεπει να το κανω και αυτο???? καθε μερα μου βγαινει και μια εξεταση να κανω χαχαχαχαχα εχω πελαγωσει κοριτσακι μου αληθεια ........εγω θα σου ελεγα να κανεις και ανοσολογικες,μια φιλη μου εχασε το μωρακι της επειδη ειχε λυκο και δεν το ηξερε και ειχε εξαρση στην εγκυμοσυνη της................το αντιφωσφολιπιδικό αντισωμα το εχω κανει και μου εχει βγει αρνητικο βεβαια πριν κανενα χρονο ισως χρειαστει να το ξανακανω δεν ξερω........και για το βενιζελειο που μου ειπες μαλλον θα κλεισω απογευματινο ραντεβου να μην παρω αδεια απο την δουλεια......το τηλεφωνο μονο αν το ξερεις θελω να μου το πεις ............φιλακια πολλα

Μισπίγκυ μου με το καλο κοπέλα μου!!! Αντε περιμένουμε να μας πεις νεα απο τα μωράκια σου... Την επόμενη φορά που θα μας μιλήσεις, θα εισαι μανούλα με τα διδυμάκια σου αγκαλίτσα... Μπράβο!!!! Φιλιά πολλά!!!

Ο Κωνσταντίνος Μάρκος έκανε πρεμιέρα 14.01, 2.500 κιλά!!

Η Αλεξάνδρα Δάφνη στις 14.02, 2.200 κιλά!autoeditadmin

Θηλασαν μια ώρα μετα...autoeditadmin

Τα έχω χάσει... Αλλα είναι υπέροχα!!

Sent from my iPhone

c12e25debb.png

MissPiggy μου, να σου ζησουν τα μωρακια , να ειναι παντα υγιεστατα και ευτυχισμενα!!

Συγχαρητηρια εισαι πλεον μια υπεροχη διδυμομανουλα!!

Δεν αντεξα και απο χαρα εμπειξα τα κλαματα! Απιστευτο πως περναει ο καιρος και τωρα εχεις τα μωρακια σου αγκαλια, φανταζομαι εμπειρια ε? Μοναδικη και ανεπαναληπτη!! Σε βαρος μια χαρα τα μικρουλια !! Ζησε την στιγμη........

Φιλακια πολλα και σε εσενα και στα δυο μικρα μωρακια σου!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Sent from my iPhone

Να σου ζησουνννννννννν τυχερα και καλοτυχα να ειναι τα μωρακια σου .......αααααχχχχχ τι ωραια ονοματα ειναι αυτα???? Μπραβο κοριτσακι μου παει και αυτο,πολυ χαρηκα που ολα πηγαν καλα,και το βαρος τους μια χαρα τελεια ολααααααααααα...........να σου ζησουν και παλι και καλη ανατροφη να εχουν δωσε τους απο μενα ενα φιλακι στο ποπουδακι τους:-P

καλημερουδια κοριτσακια μου αααααααχχχχχχχ προστεθηκαν στην παρεα μας αλλα 2 ζουμπουρλουδικα μωρακια ...........να ειναι καλοτυχα και της μισσπιγκυ μας και της gemini μας και καλη ανατροφη να εχουν........

Εγω εκανα τις εξετασεις σημερα το πρωι και θα ειναι ετοιμες το απογευμα εκτος απο την ΑΜΗ που θα ειναι στης 23 του μηνα το απογευμα,τελικα 90 ευρω εκανε η ΑΜΗ ........

Αγγελικουλα μου η επομενη εισαι εσυ και μετα η Λενη μας αντε με το καλο και σε σας...............ευχομαι γρηγορα και στις υπολοιπες ........φιλακια πολλα

Πιγγυ μου μου δεν το πιστεύω!!!!! Να σου ζήσουν κοριτσάκι μου!!!!!! Έπαθα σοκ γιατι άνοιξα ρε κορίτσια τώρα να δω τα νέα σας και διάβασα αυτα της πιγγυς μας!!!! Με έπιασαν τα κλάματα!! Τι ωραία ρε κορίτσια έχουμε 4 μωρακια ακόμα στην παρέα!!!

Γλυκιά μου πιγγυ είσαι μανούλα, η καλύτερη του κόσμου μετα απο τόσο υπομονη που έκανες :D σε σκέφτομαι πολυ!!! Να τους δώσεις γλυκο φιλακι απο μένα!!

Πω πω τρελλαθηκα!!! Τι ωραία νέα!

Διαφημίσεις

Δομνινα μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!ο αντρουλης μου της ποιο πολλες τις εχει κανει,εκτος απο αυτες που σχετιζοντε με το σπερμα,το οποιο δεν διαθετουμε ακομα!!!Ακουσα και για μια αλλη εξεταση κατατμιση dna σπερματος λεγετε αλλα και για αυτη χρειαζομαστε σπερμα.

Την έχει κάνει και αυτή... κι αυτή η εξέταση παίζει σημαντικό ρόλο στην γονιμοποίηση των ωαρίων και στην ποιότητα των εμβρύων... Όσο πιο μεγάλη κατάτμηση υπάρχει τόσο μεγαλύτερο πρόβλημα ποιότητας εμβρύων έχουμε..

L2qIp2.png

Sent from my iPhone

Τα είδα και στο φατσοβιβλίο.. Τέλεια τα μωρουλίνια σου! Να σου ζήσουν κοριτσάρα.. πάντα γερά κι ευτυχισμένα κι εσύ γερή να τα καμαρώσεις!

Τελικά γεννήθηκαν κοντά κοντά με την Τζέμινι!:-P

L2qIp2.png

Κοριτσια να μας ζησουν και τα νεα διδυμακια!!! Ειναι κουκλια!!! ΑΓΓΕΛΙΚ και Λενη και στα δικα σας!!! Και καλη επιτυχια να εχετε και οι υπολοιπες κοπελες! Μια μια να παιρνει σειρα,παρακαλω...

Φιλια πολλα στα μωρακια και στις νυν και μελλουσες μανουλες.

Πιγκη μου να σου ζησουν τα μωρουλια σου να τα χαίρεσαι!!!

Δομνινα μου βασανο αυτες οι εξετασεις καθε μερα ξεφυτρώνει και κατι καινουριο!!!Πηρα σε ενα ιδιοτικο κεντρο και ρωτησα για ανοσολογικες και μου ειπαν οτι ειναι τοξοπλασμα ερυθρα κτλ.μηπως κατι εχω καταλαυει λαθος?ανοσολογικες δεν ειναι αυτες που μπορουν να δουν για τα αυτοανοσα?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Πιγκη μου να σου ζησουν τα μωρουλια σου να τα χαίρεσαι!!!

Δομνινα μου βασανο αυτες οι εξετασεις καθε μερα ξεφυτρώνει και κατι καινουριο!!!Πηρα σε ενα ιδιοτικο κεντρο και ρωτησα για ανοσολογικες και μου ειπαν οτι ειναι τοξοπλασμα ερυθρα κτλ.μηπως κατι εχω καταλαυει λαθος?ανοσολογικες δεν ειναι αυτες που μπορουν να δουν για τα αυτοανοσα?

Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου νομίζω ότι είναι και αυτές μέσα.. για δες στο παρακάτω λινκ...http://www.aimodiagnosi.gr/images/uploaded/anosologia_anosologikes_eksetaseis.pdf

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...