Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

τελικα ακυρο το σπερματοδιαγραμμα για αυριο θα παμε την τριτη!!!Τι να κανουμε ακομα λιγη υπομονη!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Lucky μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου αυτο το σπερμοδιαγραμα να ειναι καλο και να μπρορεσετε να αρχισετε με το καλο. Σε καταλαβαινω απολυτα που εχεις αγωνια, πραγματικα ευχομαι ολα να ειναι καλα .

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Gia 100 ευρω δεν παιζει καθολου. Ενας πολυ βασικος γονιδιακός έλεγχος στοιχιζει στο Αλεξανδρας 300 ευρώ. Αλλά ειναι και κάποιοι άλλοι παραγοντες που δεν περιλαμβανονται. Αν θες να τα κα΄νεις όλα ειναι γυρω στα 1000 ευρώ.

Sunty η τιμη που σας λεω ειναι γι αεξετασεις πηξεως και γονιδιακο ελενχο για καρδιαγγειακα νοσηματα αν θελεις μπορω να σου γραψω τους παραγοντες να μου πεις αν υπαρχουν και αλοι που δεν τους εχω κανει!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

lucky μου ευχομαι να εχετε καλα αποτελεσματα με το σπερματοδιαγραμμα του αντρουλι σου.......τα αποτελεσματα θα τα παρετε αμεσως ή περνουν καποιες μερες??? τωρα θα κανει και ο αντρας μου........μπορει να το κανει σε οποιοδηποτε μικροβιολογικο εργαστηριο ετσι δεν ειναι????? οσο για την εξεταση που μου λες θα παω πρωτα στον γιατρο και αναλογα τι θα μου πει θα κλεισω ραντεβου γιατι αν μου πει οτι θα ξεκινησουμε σε 1 μηνα για παραδειγμα θα πρεπει να κλεισω απογευματικο ραντεβου....σ'ευχαριστω παντως παρα πολυ ..........αν ξερεις το τηλεφωνο στο βενιζελιο για ραντεβου θα με εξυπηρετουσε να μου το δωσεις να μην το ψαχνω......

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Λένη μου συγχαρητήρια! Είσαι εγκυούλα και ναι μπορείς να το πιστέψεις μιας και εδραιώθηκε πλέον το γεγονός.. Η βδομάδα αυτή θα περάσει σαν το νεράκι και την άλλη Τετάρτη θα έχεις την πρώτη επαφή με το σποράκι σου! Με το καλό!

Κατερινάκι μου θα σου πρότεινα να μην το κάνει οπουδήποτε ο άνδρας σου το σπερμοδιάγραμμα. Καλό θα είναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου με ποιο μικροβιολογικό συνεργάζεται ή διαγνωστικό κέντρο διότι τα συνοικιακά μικροβιολογικά δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι για τέτοιες μετρήσεις. Τα κορίτσια έχουν δίκιο.. Η εξέταση των παραγόντων της θρομβοφιλίας δεν είναι φτηνή.. κοστίζει αρκετά και αφού μπορείς να την κάνεις στο Νοσοκομείο να την κάνεις οπωσδήποτε..

Lucky μου κάθε εμπόδιο για καλό. Μη μου στενοχωριέσαι που θα γίνει αργότερα το σπερμοδιάγραμμα... μακάρι να υπάρξει πληθώρα και η στενοχώρια σας να πάει περίπατο.

Σας ευχαριστώ που ρωτάτε για το σπίτι.. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αύριο και ελπίζω να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 17 Ιουνίου που είναι οι επόμενες εκλογές.. για να μπορέσουμε να το απολαύσουμε μιας και ψηφίζουμε στο χωριό!

Πίγκυ μου κουράγιο.. δυο τρίχες από την ουρά του γαϊδάρου μείνανε πια..

Φιλάκια σε όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Λένη μου συγχαρητήρια! Είσαι εγκυούλα και ναι μπορείς να το πιστέψεις μιας και εδραιώθηκε πλέον το γεγονός.. Η βδομάδα αυτή θα περάσει σαν το νεράκι και την άλλη Τετάρτη θα έχεις την πρώτη επαφή με το σποράκι σου! Με το καλό!

Κατερινάκι μου θα σου πρότεινα να μην το κάνει οπουδήποτε ο άνδρας σου το σπερμοδιάγραμμα. Καλό θα είναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου με ποιο μικροβιολογικό συνεργάζεται ή διαγνωστικό κέντρο διότι τα συνοικιακά μικροβιολογικά δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι για τέτοιες μετρήσεις. Τα κορίτσια έχουν δίκιο.. Η εξέταση των παραγόντων της θρομβοφιλίας δεν είναι φτηνή.. κοστίζει αρκετά και αφού μπορείς να την κάνεις στο Νοσοκομείο να την κάνεις οπωσδήποτε..

Lucky μου κάθε εμπόδιο για καλό. Μη μου στενοχωριέσαι που θα γίνει αργότερα το σπερμοδιάγραμμα... μακάρι να υπάρξει πληθώρα και η στενοχώρια σας να πάει περίπατο.

Σας ευχαριστώ που ρωτάτε για το σπίτι.. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αύριο και ελπίζω να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 17 Ιουνίου που είναι οι επόμενες εκλογές.. για να μπορέσουμε να το απολαύσουμε μιας και ψηφίζουμε στο χωριό!

Πίγκυ μου κουράγιο.. δυο τρίχες από την ουρά του γαϊδάρου μείνανε πια..

Φιλάκια σε όλες!

κοριτσακι μου καλησπερα και παλι σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου .......ναι θα την κανω την εξεταση αφου ειναι τοσο σημαντικη,οσο για το σπερματοδιαγραμμα του αντρα μου θα ρωτησω που ειναι καλυτερα να γινει.........αντε επιτελους να ξεκινησεις τις εργασιες με το σπιτι σου να σου φυγει ενα βαρος απο αυτο.......ααααα ξεχασα να το πω και στα αλλα κοριτσια οτι σημερα πηγα και μου εγραψε ο γιατρος τις ορμονικες εξετασεις (ενδοκρινολογος) αλλα την ΑΜΗ μου ειπε οτι δεν γραφεται και πρεπει να την πληρωσω, ξερουμε ποσο κοστιζει??? οχι τιποτα αλλο αλλα για να κραταω χρηματα αυριο το πρωι που θα παω μη γινω και ρεζιλι χαχαχαχαχ

φιλακια πολλα πολλα και να προσεχεις τον εαυτο σου.......

κουκλιτσες μου να ζητησω την γνωμη σας γιατι μπηκαν ψιλοι στα αυτια μου?

η Μανουλα μου εχει ενα αυτοανοσο (δεν θυμαμαι πως το λενε μολις θυμιθω θα σας πω) η αδερφη μου ειχε ενα προβλημα εκ γεννετης (δισπλασια ανω ακρων)το οποιο ομως δεν ειναι γονιδιακο.Που θελω να καταληξω μια φιλη που βρεθηκαμε σημερα μου ειπε οτι πρεπει να κανω καρυοτιπο ζευγους (κατι που το σκεφτομουν και εγω)και να κανω και ενα ανοσολογικο ελενχο!!!εχει κανει καμια σας ανοσολογικο ελενχο?τι λετε θα πρεπει να τον κανω?

Μετα θελω να μου πειτε αν σας ειναι ευκολο φυσικα τι εξετασεις εχει κανει ο αντρουλης σας?

pXWyp3.png

κοριτσακι μου καλησπερα και παλι σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου .......ναι θα την κανω την εξεταση αφου ειναι τοσο σημαντικη,οσο για το σπερματοδιαγραμμα του αντρα μου θα ρωτησω που ειναι καλυτερα να γινει.........αντε επιτελους να ξεκινησεις τις εργασιες με το σπιτι σου να σου φυγει ενα βαρος απο αυτο.......ααααα ξεχασα να το πω και στα αλλα κοριτσια οτι σημερα πηγα και μου εγραψε ο γιατρος τις ορμονικες εξετασεις (ενδοκρινολογος) αλλα την ΑΜΗ μου ειπε οτι δεν γραφεται και πρεπει να την πληρωσω, ξερουμε ποσο κοστιζει??? οχι τιποτα αλλο αλλα για να κραταω χρηματα αυριο το πρωι που θα παω μη γινω και ρεζιλι χαχαχαχαχ

φιλακια πολλα πολλα και να προσεχεις τον εαυτο σου.......

Εγω την ειχα κανει στο Ασκληπιειο και μου ειχαν παρει 130 ευρο!!!Να σου πω ακομα οτι πριν αρχησεις θα πρεπει να κανεις και μια μαστογραφια γιατι αν υπαρχει κατι εστω και μικρο με τις ορμονες θα αυξηθει!!!

pXWyp3.png

κουκλιτσες μου να ζητησω την γνωμη σας γιατι μπηκαν ψιλοι στα αυτια μου?

η Μανουλα μου εχει ενα αυτοανοσο (δεν θυμαμαι πως το λενε μολις θυμιθω θα σας πω) η αδερφη μου ειχε ενα προβλημα εκ γεννετης (δισπλασια ανω ακρων)το οποιο ομως δεν ειναι γονιδιακο.Που θελω να καταληξω μια φιλη που βρεθηκαμε σημερα μου ειπε οτι πρεπει να κανω καρυοτιπο ζευγους (κατι που το σκεφτομουν και εγω)και να κανω και ενα ανοσολογικο ελενχο!!!εχει κανει καμια σας ανοσολογικο ελενχο?τι λετε θα πρεπει να τον κανω?

Μετα θελω να μου πειτε αν σας ειναι ευκολο φυσικα τι εξετασεις εχει κανει ο αντρουλης σας?

Τον καρυότυπο ζεύγους εγώ προσωπικά δεν τον θεωρώ απαραίτητο μιας και ο άνδρας μου έχει ήδη ένα παιδί απολύτως φυσιολογικό.

Επειδή όμως υπάρχει πρόβλημα εκ γεννετής στην οικογένειά σας - έστω και μη γονιδιακό - καλό θα είναι να τον κάνετε.

Ανοσολογικό έλεγχο έχω κάνει εγώ κι έχω βρεθεί θετική στο αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο το οποίο επιβαρύνει τη μήτρα και το έμβρυο σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Ο έλεγχος γίνεται με μια σωρεία αιματολογικών εξετάσεων τις οποίες όμως πρέπει να στις γράψει αιματολόγος - ανοσολόγος..

Ο άνδρας μου έχει κάνει εξέταση:

-κυστικής ίνωσης (βρέθηκε φορέας)

- μεσογειακής αναιμίας (αρνητικό)

- ηπατίτιδας Β (φορέας)

- ηπατίτιδας C (αρνητικό)

- AIDS (αρνητικό)

- σύφιλη (αρνητικό)

- μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα, χλαμύδια (αρνητικά) αυτές οι εξετάσεις καλό είναι να γίνονται παράλληλα με το σπερμοδιάγραμμα για να μη χρειαστεί να δώσει δείγμα δύο φορές.

Ελπίζω να βοήθησα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινα μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!ο αντρουλης μου της ποιο πολλες τις εχει κανει,εκτος απο αυτες που σχετιζοντε με το σπερμα,το οποιο δεν διαθετουμε ακομα!!!Ακουσα και για μια αλλη εξεταση κατατμιση dna σπερματος λεγετε αλλα και για αυτη χρειαζομαστε σπερμα.

οσο για της δικες μου πηρα σε ενα κεντρο να ρωτησω για τις ανοσολογικες και μου ειπαν οτι πρεπει να τους πω πιες ακριβως θελω.Εχω κανει τοξοπλασμα ερυθρα αυστραλιανο αντιγονο ,κυταρομεγαλοιο ιππατιτηδες και τα λοιπα. το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο τι εξεταση πρεπει να κανω για να το βρω?μηπως θυμασαι στις δικες σου ανοσολογικες τι ειχες κανει?Αν μπορεις γραψε μου σε παρακαλω ,γιατι μου ειπαν οτι υπαρχει κατι το οποιο δεν επιτρεπει την εμφυτευση και αν το εχεις δεν υπαρχει λογος να κανεις εξωσωματικη αλλα η κοπελα δεν θυμαται να μου πει πως το λενε.

pXWyp3.png

luckym γραψτε μου αλλά έχω να σου πω ότι προσφατα επισκεφτηκα ανοσολογο (στο λοκους) και μου ειπε ότι οι περισσοτερες από αυτές που ειχα κανει ειναι περιττές και ότο έδωσα τσαμπατα χρηματα. Μηπως για να μην τις κανεις όλες και πληρωσεις ένα σωρο χρηματα να τον επισκεπτοσουν να σου έλεγε ποιές πρέπει να κανεις;

Επισης θα σου γραψω εγω ποιες μου ειπαν να κανω στο Αλεξανδρας στο Τμημα αποβολών¨(στοιχιζουν 300 ευρω)¨

MTHFR

PAI-1 4G/%G

GPIa 807C/T

ApoEC112R

ApoER158C

ApoB

Factor XIII

O ανοσολογος ειπε ότι οι περισσοτερες από αυτές ήταν περιττές και ότι μπορει με καποιες άλλες πιο φτηνες να καταλαβεις αν κατι δεν παει καλά.

Κορίτσια σπάσαν τα νερά... Είμαι στο δρόμο!

αντε κοριτσακι μου με το καλο να δεις τα μωρουλια σου με ενα πονο κουκλιτσα μου!!!!

pXWyp3.png

Κορίτσια σπάσαν τα νερά... Είμαι στο δρόμο!

κοριτσακι μουυυυυυυυυυυυ με το καλοοοοοοοο η παναγια να ειναι ειναι μαζι σου.................πω πω μωρακια που θα εχουμε στην παρεα μας...............να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε και σου στελνουμε τις ευχες μας και την θετικη μας ενεργεια φιλακια πολλαααααααααααααααααααααα:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...