Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλημεραααααααα κοπελουδες μουυυυυ χαχαχαχαχαχα(μια χαρα το ειπες Λενακι μου ομορφο...εγω καλα ειμαι εδω στην δουλεια και εχει και μια ζεστη αλλο πραγμα δεν αντεχω αλλο και ειναι μονο μαιος δηλαδη τον αυγουστο τι θα κανω εεεεεε??

Λενη μου ολα καλα θα ειναι θα εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη....εγω ενω θα επρεπε να ειχα αδιαθετισει την προηγουμενη βδομαδα ακομα τιποτα ισως απο το αγχος μου δεν ξερω.......

κλεινωωωω ηρθε το αφεντικο

Διαφημίσεις

Κοριτσια γυρισα απ τον γιατρο...εχω πονάκια...ηρθα να παρω τη βαλιτσα! Αυριο γεννάμε!!!!:-P:razz:

Ελπίζω ολα να πάνε καλά μονο!!! Σας φιλώ ολες πολύ πολύ!

Τα λέμε σε 5 μερες!

κοριτσακι μουυυυυυυυυυυυ ολα να πανε καλα μεσα απο την καρδια μου αυριο θα κρατας τα μωρακια σου αγκαλιτσα δοξα το θεο να περασει και αυτο να ηρεμησεις λιγο και απο το αγχος και απο τα πρησμενα ποδια...........να σου ζησουννννννννννννν να τα δεις να μεγαλωνουν να σου κανουν εγγονακια να γινεις γιαγιακα και να εχουν υγεια και τυχη.........φιλακια πολλααααααα

Αχ κοριτσακι ηρθε η ωρα!!!!!!

Με το καλο! Ολα θα πανε τελεια και αυριο τετοια ωρα θα ειστε πια 4!!!

Πωπω... με πηρανε τα κλαματα, δεν παω καλα...

Με ενα πονο φιλεναδα μου. Μακαρι να μαθουμε νεα σου νωριτερα απο τις 5 μερες....

Θα σε σκεφτομαι πολυ!

Φιλια σε σενα και αυριο και στους ποδοσφαιριστες μας!

c12e25debb.png

Κοπελα μου η ωρα η καληηηηηηη!!! Θα ζησεις την πιο ευτυχισμενη στιγμη της ζωης σου. Απολαυσε την,ειναι μοναδικη! απο αυριο θα εχεις τα μωρακια σου αγκαλια και ολο ουα ουα και χιχι με γελακια. Τελεια! Αχ,αντε να γυρισεις σπιτακι σου με το καλο να μας πεις νεα, συναισθηματα κλπ. Πολλα φιλια. Ο Θεος να ειναι μαζι σου και μαζι με τον γιατρο!!!

Με το καλο Πιγκυ μου κι εσυ!!! Και η ΑΓΓΕΛΙΚ μας μετα και η Λενη μας και μια μια με τη σειρα της!!!

Διαφημίσεις

Geminaki μουυυυυυυ!!!! Τώρα θα είσαι στο μαιευτήριο ήδη! Άντε με το καλο κοριτσάκι μου!! Αχ μόλις μπορέσεις να μας γράψεις έστω και δυο γραμμές να μας πεις τα νέα σου!!! Ήρθε η ώρα!!! Άντε πιγγυ μου ετοιμάσου κι εσυ:)))))

καλημερουδιαααααααααα σημερα ειναι μια διαφορετικη μερα γιατι θα μπουν στην παρεα μας 2 υπεροχα πλασματακια λογικα τωρα θα εχουν γεννηθει ετσι δεν ειναι????? μακαρι να μπορουσε να μας γραψει η gemmini μας και να μην περιμενουμε 5 μερες για να μαθουμε νεα της,δεν εχει καμμια το τηλεφωνο της να την παρει ????

Εγω καλα ειμαι σημερα το πρωι αδιαθετησα και την πεμπτη θα παω να κανω τις εξετασεις αντε να μπω σε μια σειρα μηπως και ηρεμησω λιγο.

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν ????

Λενακι μου αυριο κανεις την χοριακη αν θυμαμαι καλα εεεεε??? με το καλο να ειναι τεραστιααααααααα οπως θα γινει και η κοιλιτσα σου σε μερικους μηνες ................φιλακια σε ολα τα κοριτσια και με μωρακια στην αγκαλια μας ........

Καλημερα κοριτσια!!!

Αχ απο χθες σκεφτομαι την Τζεμινι για το ωραιο δωρο που ηδη θα εχει στην αγκαλια της. Δεν μας εδωσε το τηλ της,αλλα δεν πειραζει,ολα θα εχουν τελειωσει τωρα με τον πιο ευτυχη τροπο...

Λενη μου αυριο τα διδυμακια μας θα κανουν ουα ουα κι εμεις ουου!!! για την χοριακη σου που θα ειναιστα υψη...

Κατερινα μου με το καλο να ξεκινησεις κι εσυ και να εχεις το αποτελεσμα που θελεις χωρις να ταλαιπωρηθεις καθολου.

Η υπολοιπη παρεα καλα?

Εμεις μια χαρα!!! η Δημητρα θελει συνεχεια να στεξεται ορθια και να πολυλογαει,χαχα.

Φιλια πολλα σε ολες!!!

καλημερουδιαααααααααα

Εγω καλα ειμαι σημερα το πρωι αδιαθετησα και την πεμπτη θα παω να κανω τις εξετασεις αντε να μπω σε μια σειρα μηπως και ηρεμησω λιγο.

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν ????

Λενακι μου αυριο κανεις την χοριακη αν θυμαμαι καλα εεεεε??? με το καλο να ειναι τεραστιααααααααα οπως θα γινει και η κοιλιτσα σου σε μερικους μηνες ................φιλακια σε ολα τα κοριτσια και με μωρακια στην αγκαλια μας ........

Αντε μπραβο βρε Κατερινακι, θα κανεις τις εξετασεις σου! Να ξεκινησεις με αυτα ωστε μετα να εισαι ετοιμη!! Εγω, ναι αυριο εχω να παω για την χοριακη. Με πηρε τηλ και ο Βασιλοπουλος σημερα να δει τι κανω και να μου πει να μην ξεχαστω αυριο και δεν παω... Ξεχνιουνται τετοια πραγματα???????????????? Παντως μου εκανε εντυπωση που με πηρε, τι καλος!

Καλημερα κοριτσια!!!

Αχ απο χθες σκεφτομαι την Τζεμινι για το ωραιο δωρο που ηδη θα εχει στην αγκαλια της. Δεν μας εδωσε το τηλ της,αλλα δεν πειραζει,ολα θα εχουν τελειωσει τωρα με τον πιο ευτυχη τροπο...

Λενη μου αυριο τα διδυμακια μας θα κανουν ουα ουα κι εμεις ουου!!! για την χοριακη σου που θα ειναιστα υψη...

Εμεις μια χαρα!!! η Δημητρα θελει συνεχεια να στεξεται ορθια και να πολυλογαει,χαχα.

Φιλια πολλα σε ολες!!!

Χαχαχα ναι ετσι ακριβως! Να δωσεις ενα φιλακι στην Δημητρουλα μας και να της πεις οτι θα ερθω καποια στιγμη να μου πει τα νεα της αφου της αρεσει να πολυλογαει :D

Καλημερα κοριτσια!!!

Κατερινα μου με το καλο να ξεκινησεις κι εσυ και να εχεις το αποτελεσμα που θελεις χωρις να ταλαιπωρηθεις καθολου.

Η υπολοιπη παρεα καλα?

Φιλια πολλα σε ολες!!!

ολα τα λεφτα η τσαχπινογαργαλιαρα Δημητρουλα μας οποτε κανεις περιγραφη κοπελια μου γελαω πολυ πλακα πρεπει να εχει τωρα και που να αρχισει να μιλαει κανονικα εκει να δεις εγω με τις ανηψιες μου εχω χαζεψει,εκει που θα παιζουμε σταματαει το παιχνιδι η μια και λεει < φιλησω θεια φιλησω> και ερχεται και μου σκαει ενα φιλι χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Αντε μπραβο βρε Κατερινακι, θα κανεις τις εξετασεις σου! Να ξεκινησεις με αυτα ωστε μετα να εισαι ετοιμη!! Εγω, ναι αυριο εχω να παω για την χοριακη. Με πηρε τηλ και ο Βασιλοπουλος σημερα να δει τι κανω και να μου πει να μην ξεχαστω αυριο και δεν παω... Ξεχνιουνται τετοια πραγματα???????????????? Παντως μου εκανε εντυπωση που με πηρε, τι καλος!

Χαχαχα ναι ετσι ακριβως! Να δωσεις ενα φιλακι στην Δημητρουλα μας και να της πεις οτι θα ερθω καποια στιγμη να μου πει τα νεα της αφου της αρεσει να πολυλογαει :D

καλα Λενακι μου αυτος ο γιατρος πρεπει να ειναι φαινομενο μα να σε παρει τηλεφωνο για να μην ξεχαστεις αυριο??? δεν νομιζω να το κανουν πολλοι γιατροι αυτο,μπραβος του παντως πολυ καλο αυτο.........ναι εγω θα παω την πεμπτη για τις εξετασεις μου και ο θεος βοηθος ,,,,,φιλακια πολλα

καλημερα κοριτσια! Τι μου κανετε? Εγω εδω στην δουλεια , ο εφορος μου εχει βαλει να φτιαζω απειρες καταστασεις που χρειαζεται, αφηστε , τα εχω παιξει. Προσπαθω οσο μπορω να μην κουραζομαι , βεβαια αυτο δεν γινεται.Γυρναω σπιτι και κοιμαμαι μηπως και συνελθω, γιαυτο και δεν μπορεσα να μπω να δω τα νεα.

Gemini μου , φανταζομαι οτι τωρα θα εχεις γεννησει και θα εχεις περασει την ποιο ομορφη στιγμη της ζωης σου, θα εχεις τα αγγελουδια σου αγκαλια. Να σου ζησουν τα μωρακια σου ,να ειναι παντα γερα και ευτυχισμενα. Θα περιμενουμε με αγωνια νεα σου.

Leni μου αυριο μια τεραστια χοριακη σου ευχομαι , αν και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι σουπερ, οσο για την δυσκοιλιοτητα μην αγχωνεσαι να τρως καθε μερα δαμασκηνα και δημητριακα και ολα θα πανε καλα.

Kopelia μου φιλακια στην μασκοτ μας.

Πρεπει να σταματησω να γραφω και να επανελθω στην δουλεια, τι να κανουμε....

Φιλακια σε ολες μια μια ξεχωριστα.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κοριτσάκια κι από μένα..

Είδα ότι η Gemini μας λογικά έχει γεννήσει τώρα.. Με το καλό κοριτσάρα μου.. τα θαυματάκια σου επιτέλους προσγειώθηκαν στην αγκαλιά σου και ξεκινάει επιτέλους αυτό το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας!

Πίγκυ μου και για σένα λίγο έμεινε.. Με το καλό κι εσύ κοριτσάρα μου και όσο το δυνατόν γρηγορότερα να επιστρέψεις κοντά μας..

Λένη μου αύριο το νούμερο θα μετριέται σε χιλιάδες και πολύ σύντομα θα δείτε και το δικό σας θαυματάκι στον υπέρηχο.. Μην κουράζεσαι σε παρακαλώ..

Angelik δυστυχώς όπως είναι η κατάσταση σήμερα δεν μπορούμε να αρνηθούμε σχεδόν σε τίποτε.. ευκαιρία έχει βρει η εργοδοσία γενικότερα και κάνει πάρτυ.. Ας ελπίσουμε να καλυτερέψουν κάπως τα πράγματα.. πάντως μην παίρνεις τοις μετρητοίς ότι κι αν σου λένε, ότι κι αν ακούς!

Κοπελιά μου η Δημητρούλα κάθε μέρα που περνάει σε κάνει και πιο ευτυχισμένη.. τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ!

Μαράκι μου με το καλό να κάνεις τις εξετάσεις σου και ύστερα με την ησυχία σας να πάτε και στο γιατρό για να δείτε τι θα κάνετε.. ότι κι αν αποφασίσετε εγώ είμαι μαζί σου..

Από μένα ουδέν νεότερο..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

katerina μου, πραγματι ειναι σουπερ γιατρος ο Βασιλοπουλος και ολες μας εχει βοηθησει, μπραβο που πηρε τηλ την Leni μας.

αυτο πρωτη φορα το βλεπω σε γιατρο να δειχνει τοσο ενδιαφερον μπραβο του και ξαναμπραβο του γιατι πρωτα απο ολα ειναι ανθρωπος και μετα γιατρος ........αν εμενα αθηνα δεν το συζητουσα εκει θα πηγαινα οχι βεβαια οτι τωρα το αποκλειω .......φιλακια κοριτσακι μου να προσεχεις το μωρακι σου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...