Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλησπερα τι μου κανετε???? εγω ειμαι στην δουλεια :( αν και δεν δουλευω σαββατα με πηραν τηλεφωνο οτι ηρθαν καποια τιμολογια και πρεπει να κοστολογισω τα πραγματα......το πρωι πηγαμε στο χωριο στην εξοχη ειδαμε τις ελιες μας κοψαμε πορτοκαλια και αγκιναρες και γενικα περασαμε καλα.......κοριτσια το πρωι κοιταξα κατι εξετασεις που ειχα κανει το σεπτεμβριο που μας περασε (ορμονικες), ειχα κανει fsh LH οιστραδιολη οι δυο ηταν καλες εκτος απο την οιστραδιολη που ηταν λιγο χαμηλη δεν θυμαμαι τωρα τιμες αλλα το βραδυ που θα παω σπιτι θα σας γραψω....η οιστραδιολη τι δειχνει???? γιατι την διαβαζω συχνα που την αναφερεται........

Λενακι μου μην αγχωνεσαι τιποτα δεν επαθε το μωρακι σου εχει δωσει υποσχεση στην θεια κατερινα οτι θα μεινει εκει για 9 μηνες που θα βρει καλυτερα βρεεεε???? χαχαχαχαχαχα

οι υπολοιπες εγκυουλες μας ??? Gemini μου καθε μερα μπαινω και λεω αντε τωρα θα διαβασω οτι γεννησε ........αντε να γεννησεις να ησυχασεις και εσυ να ξεπριστουν και τα ποδια σου που τοσο σε ταλαιπωρουν.....

Μισσπιγυ μου να μην κουραζεσαι καθολου και οσο μπορεις να εισαι ξαπλωμενη που να τα κρατησεις οσο το δυνατο περισσοτερο γινεται....... ολα θα πανε καλα

Lucky moy εμεις τα ειπαμε και στο fb αλλα θα σε παρω και τηλεφωνο να μου δωσεις οδηγιες για τον γιατρο....

Αγγελικουλα μου που εισαι καλε??? τι κανει το μωρακι σου ??? το ακουσες ή ειναι νωρις ακομα?? μαλλον νωρις ειναι εε??

Δομνινα μου πως πανε οι εργασιες του σπιτιου??? υπομονη θα περασει και αυτο ........

Athenian αντε να ξεκινησεις και εσυ και να πανε ολα καλα.......

Κοπελια μου τι ομορφα που μας τα περιγραφεις για την μικρουλα μας .....πολυ εξυπνο ειναι το κοριτσακι μου και πολυ ναζιαρικο.....να σας ζησει και να ειναι καλοτυχο........

φιλακια σε ολες θα τα πουμε το βραδυ

Διαφημίσεις

καλησπερα παλι κοριτσακια μου λοιπον σας γραφω τις εξετασεις που σας ελεγα

FSH 7.10 ΩΟΘΥΛΑΚΙΝΙΚΗ 1,8-12

ΩΟΡΡΗΞΙΑ 4,5-30

ΩΧΡΙΝΙΚΗ 1-10

LH 5.39 ΩΟΘΥΛΑΚΙΝΙΚΗ 05-11

ΩΟΡΡΗΞΙΑ 10-80

ΩΧΡΙΝΙΚΗ 05-15

OISTRADIOLI (E2,17β-οιστραδιολη) 22,39

ΩΟΘΥΛΑΚΙΝΙΚΗ 25-150

ΩΟΡΡΗΞΙΑ 100-450

ΩΧΡΙΝΙΚΗ 50-250

δεν ξερω ποια τιμη πρεπει να κοιταξω αλλα θυμαμαι που ο γιατρος μου ειπε οτι η οιστραδιολη ειναι χαμηλη.........

katerina, καλες μου φαινονται οι εξετασεις σου. Και γω 3η μερα του κυκλου συνηθως τετοια Ε2 εχω και δεν μου έχουν πει τιποτα οι γιατροί. Παντως η χαμηλή Ε2 πριν την ωορρηξια δειχνει όχι τοσο καλό ωαριο.

katerina, καλες μου φαινονται οι εξετασεις σου. Και γω 3η μερα του κυκλου συνηθως τετοια Ε2 εχω και δεν μου έχουν πει τιποτα οι γιατροί. Παντως η χαμηλή Ε2 πριν την ωορρηξια δειχνει όχι τοσο καλό ωαριο.

δηλαδη θεωρεις οτι ειναι καλη η οιστραδιολη????ή οτι ειναι χαμηλη και δεν εχω καλα ωαρια???? τα εχω μπερδεψει λιγο χαχαχαχαχα

Αν αυτή η τιμή της Ε2 που γραφεις ειναι της 3ης μερας, νομιζω ότι δεν υπαρχει προβλημα. Ειναι φυσιολογική. Αν όμως η οιστραδιολη λίγο πριν την ωορρηξια ειναι κατω από 150 αυτό σημαινει όχι καλή ποιοτητα ωαριου σε αυτον τον κυκλο.

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλα κοριτσακια, να είμαστε καλα και να γιορτάσουμε του χρόνου με τα μωρακια μας! Σε σένα Κοπέλια μου αξίζουν όλα τα λουλούδια γιατι είσαι ήδη η καλύτερη μανούλα!!

Χρόνια πολλα και σε σένα Μελανια μου!

Φιλακια και καλη Κυριακή!

Αν αυτή η τιμή της Ε2 που γραφεις ειναι της 3ης μερας, νομιζω ότι δεν υπαρχει προβλημα. Ειναι φυσιολογική. Αν όμως η οιστραδιολη λίγο πριν την ωορρηξια ειναι κατω από 150 αυτό σημαινει όχι καλή ποιοτητα ωαριου σε αυτον τον κυκλο.

της 3ης μερας ειναι ........ευχαριστω παρα πολυ και οτι επιθυμεις

καλημερα κοριτσακια μου και χρονια πολλα στις μανουλες ολου του κοσμου.......Κοπελια μουυυυ χρονια σου πολλαααα Gemini μισσπιγκυ μου Αγγελικουλα μου Λενη μου εσεις θα γιορταζεται του χρονου σιγουρα, Δομνινα μου Lucky moy εμεις ευχομαι να γιορταζουμε τον αλλο χρονο αυτη την ημερα

φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςς

Διαφημίσεις

Χρονια μας πολλα σε ολες!!! Να μας αξιωσει ο Θεος να μεγαλωσουμε με υγεια τα παιδακια μας ειτε τα εχουμε στα χερια μας,ειτε στην κοιλια,ειτε ερχονται εντος ολιγου...

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας. Ειμαι πολυ συγκινημενη,ευτυχισμενη και πληρης σημερα.

Σας φιλω ολες!!!

Καλημερα κοπελουδες (καλα το λεω κατερινακι?)

Τι κανετε? Πως ειστε? Καλη εβδομαδα!

Κατερινα μου θα δω καμια απο τις εξετασεις μου γιατι τα νουμερα που γραφεις δεν ξερω να σου πω αν ειναι ενταξει ή οχι. Βεβαια για να το λεει η sunty, κατι θα ξερει.. Τελικα πηγες να κανεις τις εξετασεις ή δεν αδιαθετησες ακομα?

sunty εσυ τι αποφασισες τελικα? Θα επισκεφτεις τον Βασ? Σου ειπα οτι αν χρειαστεις κατι να μου πεις;)

Οι ετοιμογενες διδυμοεγκυουλες μας πως ειναι? Πως το βλεπετε κοριτσια? Κραταμε γερα??

Κοπελια μου η Δημητρουλα μας πως περασε το ΣΚ της? Θελω μια ιδια να της πεις!!!

Εγω καλα ειμαι, κανενα συμπτωμα ακομα, αλλα ισως ειναι και νωρις. Βεβαια μπορει να ειμαι και τυχερη σαν την Αgelik! Πως τα πας γλυκουλα εσυ? Πολυ δουλεια??

Αντε παω να δουλεψω :? και τα λεμε και μετα:)

Φιλιαααα

Kalημερα κοριτσια

Leni, ναι μπορει να του κανω μια επίσκεψη απλά προς το παρον θέλω να ξεκουραστω λιγο γιατι τον τελευταιο καιρο όλο με γιατρούς και εξωσωματικές ασχολουμαι και έχω πειξει.

Καλημέρα!

Λενακι μου σου το ξαναπα, μακάρι να είσαι απο τις τυχερες που δεν καταλαβαίνουν τίποτα και δεν έχουν κανένα σημάδι. Το σπορακι σου εκει είναι και μεγαλώνει και θα δεις τι τεράστια χοριακη θα έχεις την Τετάρτη!!!

Sunty να αφήσεις όσο χρόνο χρειάζεσαι να περάσει. Δεν μας κυνηγάει κανεις και είναι πολυ σημαντικό να είσαι συναισθηματικά έτοιμη όταν θα ξεκινήσεις!!!

Gemini για να δούμε τι κάνουν τα αντρακια σου και τι ραντεβού θα σου κλείσει!!! Περιμένουμε νέα!!

Προσπαθώ και εγω... Ώρες ώρες είμαι είμαι καλα και λέω ότι όσο πιο πολυ μείνουν στην κοιλια μου τόσο καλύτερα, άλλες φορές κυριαρχεί η κούραση και σκέφτομαι ότι δεν μπορω άλλο! Να έρθει η Πέμπτη να μπούμε 36 βδομάδες και να κανονισουμε την καισαρικη... Δεν μπορω άλλο!!! Για να δούμε, προς το παρόν μετράς ώρες μέχρι την Πέμπτη!!

Περιμένουμε νέα και απο τις υπόλοιπες!!!

Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...