Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλημέρα,

τι κάνετε? Διάβασα στα πεταχτά τα νέα σας....

Εγώ χάθηκα γιατί στη δουλειά μας άλλαξαν θέση στα γραφεία και τώρα εδώ που είμαι είναι δύσκολο να μπαίνω γιατί η οθόνη μου φαίνεται σε όλους.

Ελπίζω μόνο να μην είμαι για πολύ εδώ......

Πέρασα ένα interview για να παω στη "μαμά" εταιρεία γιατί τώρα είμαι σε θυγατρική. Από τη μια θέλω να φύγω το συντομότερο γιατί τα πράγματα εδώ είναι δύσκολα και από την άλλη έχω το project της επόμενης προσπάθειας μου και με αγχώνει η αλλαγή. Έχω προβληματιστεί και αγχωθεί πάρα πολύ τελευταία, αλλά είπα ότι δεν οφελεί σε κάτι το άγχος, δεν αλλάζει τη κατάσταση. Έτσι προχωράω και ότι είναι θα το αντιμετωπίσω.... δεν έχω άλλη επιλογή.

Όσο για τα φάρμακα, ακόμα να τα πάρω γιατί είχε πέσει το σύστημα το ΕΟΠΠΥ και εάν όλα πάνε καλά θα τα γράψουμε τη βδομάδα που μας έρχεται. Με βλέπω πάλι οριακά να προλαβαίνω...τι να πω.... εύχομαι μόνο να πάνε όλα καλά...!

Λενάκι μου η χοριακή σου ήταν σίγουρο ότι θα ήταν τέλεια.!!!! Έτσι θα είναι και η επόμενη.... με το καλό να περάσουν οι μέρες να πάτε να ακούσετε καρδούλα/λες...!!!!

Στις εγκυούλες μας στέλνω τα φιλιά μου και να πάνε όλα καλά!

Lucky μου έτσι σε θέλω..... δυναμικά συνεχίζετε και όλα θα πάνε super! Αυτή τη φορά η ορμόνη θα αναίβει!!! Είπαμε ο επιμένων ΝΙΚΑ.!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες και να ξέρετε ότι στα κλεφτά σας διαβάζω....:)

Μόλις βρω ξανά ευκαιρία θα μπω να σας πω τα νεα μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!!!!!!!!

Leni, Katerina δε θελω να ειμαι υπερβολικη με τον γιατρο. δεν ειναι τοσο αποτομος οσο τις τελευταιες φορες. Αλλά θελει να ειναι καλυμμενος και καλά! Σου λεει οσο πιο αργα τοσο πιο καλά. Αλλά εγω ετσι οπως ειμαι και μια μερα να γλιτωσω, καλό θα μου κανει!! Θελω να δω και τη Δευτερα που θα τα ξαναζυγίσουμε ποσο ειναι για να μου φυγει κι ενα αγχος για τον μικρό!

Πηγα σ αυτον τον γιατρο, γιατι επελεξα δημοσιο νοσοκομειο και λιγο πολύ ολοι καπως ετσι ειναι. Και ειχα ακουσει οτι ειναι καλος σα γιατρος.

LEni εσυ σε τι φαση εισαι τωρα?? Πηγαινεις για δουλειά?

Ξερω, οι γιατροι του δημοσιου ειναι λιγο πιο περιεργοι και απομακοροι πολλες φορες, εχουν και πολυ κοσμο οσο να'ναι, τελοσπαντων..

Εγω πηγαινω δουλεια Gemini μου αλλα γενικα προσεχω πολυ. Δεν κουβαλαω τιποτα, δεν ανεβοκατεβαινω σκαλες, προσπαθω να ειμαι χαλαρη. Χθες ας πουμε ειχαμε ενα ξενο και οι μισοι λειπανε για να τον πανε για lunch, η αλλη υπαλληλος ειχε κατεβει αποθηκη και η αδερφη μου ειχε παει τραπεζα. Και σκασανε 4-5 πελατες μαζι και περιμεναν ολοι να τους εξυπηρετησω εγω. Εγω λοιπον σκεφτηκα "ας περιμενουν! Εγω θα παω με τον ρυθμο μου, δεν θα αγχωθω!" κι ετσι κι εκανα. χαχαχα τι να κανεις? Θελει προσοχη..

Athenian μου οποτε μπορεις να μας γραφεις νεα σου, ξερουμε οτι δεν μας ξεχνας..

Ελπιζω να πανε ολα καλα με την νεα σου θεση αλλα και με τα φαρμακα...να τα παρεις συντομα χωρις αλλη ταλαιπωρια!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα... Έκανε την αυχενική διαφάνεια η αδερφούλα μου και μάθαμε ότι περιμένει αγοράκι.. Έτσι τον Νοέμβρη ένας μπόμπιρας θα καταφτάσει στη ζωή μας και από τώρα είμαστε όλοι ξετρελλαμένοι! Βέβαια τις ανηψούλες μου δεν τις αλλάζω με τίποτε αλλά όσο να ναι.. ένα αγοράκι έχει άλλη χάρη.. Απ' ότι βλέπετε οι αδυναμίες δεν κρύβονται!

Επίσης σήμερα έχει γενέθλια το πολυαγαπημένο μου βαφτιστήρι.. Γίνεται 5 χρονών και σαν χθες μου φαίνεται που γεννήθηκε και ήταν τόσο δα μικρούλης.. Ανυπομονώ να τον πάρω το Σάββατο να τον πάω στο Allou fun park (του το χουμε τάξει και όπως ξέρετε σε τρελλό και σε μικρό μην τάζεις)!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά.

Πίγκυ μου ομολογώ πως μας ανησύχησες λιγάκι αλλά μη φοβάσαι. Τα μωράκια σου δεν είναι καθόλου πρόωρα.. Είμαι σίγουρη πως έχεις την καλύτερη παρακολούθηση και πως όλα θα πάνε καλά..

Λενάκι έτσι πρέπει.. τώρα να ακολουθούν όλοι τους δικούς σου ρυθμούς.. το μπεμπέκι χρειάζεται ηρεμία και γαλήνη..

Αντζελίκ τι κάνεις; πως είσαι; ευτυχισμένη;

Κοπελιά μου η Δημητρούλα είχε ένα ήρεμο βράδυ;

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια!

Αχ συγνωμη που δεν εχω πολυ χρονο να γραφω αλλα εχει ερθει ελεγχος εφοριας και καταλαβαινετε τι περναω.Εδω και μερες εχω πολυ δουλεια και απο οτι φαινεται και για τις επομενες μερες θα εχω πολυ δουλεια. Leni μου Τελεια Χοριακη , Μπραβο και παλι μπραβο.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Γειά σας :)

Διαβάζω τα νέα σας απο το κινητό όποτε προλαβαίνω και τώρα που κοιμήθηκε η Δήμητρα μπήκα να σας γράψω κιόλας.

Μισπίγκυ μου εσύ να μην αγχώνεσαι. Αν τα μωράκια σου βιάζονται να βγουν σίγουρα θα είναι για το καλό όλων σας. Εμείς θα κάνουμε προσευχή να κρατηθούν μέχρι την άλλη εβδομάδα κι απο κει και πέρα ας τα φέρει ο Θεός με το καλό στον κόσμο και να πάνε όλα καλα, που θα πάνε γιατί είσαι σε καλά χέρια :). Μήπως κουράστηκες με την τοποθετηση των επίπλων?

Λένη μου κι εσύ καλά κάνεις και δεν αγχώνεσαι γιατί το μωράκι σου θέλει ηρεμία και ησυχια και στο σπίτι να ξεκουράζεσαι, μη το ρίχνεις έξω...

Geminaki ευτυχώς που δρόσισε λίγο ο καιρός γιατί η ζέστη με κοιλιά με δίδυμα μέσα και πρησμένα πόδια δεν υποφέρεται...Κουράγιο, έμειναν λίγες ημέρες ακόμα...Τη βαλιτσούλα την έχεις έτοιμη?

Lucky ξεκουράστηκε η μέση σου? Εγώ πιο μεγάλο πρόβλημα στην πλάτη έχω. Η μέση με πονάει οταν μείνω αρκετή ώρα όρθια με τη μπέμπα αγκαλιά. Η γιαγιά σου σηκώνεται πιο εύκολα τώρα?

Katerina m καλά το σκέφτηκες για τον Φραιδάκη και βλέπεις μετά τί δρόμο θα ακολουθήσετε... Προπαντός μη χάνεις τη διάθεσή σου και την πίστη σου και ο Θεός θα σε ανταμείψει...

AGELIK πάνω απο όλα να προσέχεις το μωράκι σου και μετά τη δουλειά. Βέβαια στα λόγια εύκολα είναι όλα, αλλά προσπάθησε να μη κουράζεσαι όσο μπορείς...

Δομνίνα μου με το καλό να έρθει ο ανηψούλης σου και στα δικά σου γρήγορα!!! Με τη ζημίά τί γίνεται? Ξεκινήσατε την αποκατάσταση?

Athenian θα προλάβεις με τα φάρμακα. Πότε περιμένεις περίοδο για να ξεκινησεις?

Η Δήμητρα θέλει να στηρίζεται στα χέρια μου και να σηκώνεται όρθια. Είναι ωραία που στέκεται και καμαρώνει και αν τύχει να είναι απέναντι απο τον καθρέφτη κοιτάζεται, χαμογελάει απο ικανοποίηση και μετά χοροπηδάει...χαχα Λέει και καινούριες συλλαβούλες και της αρέσει πολύ να μιλάει στο τηλέφωνο. Κάνει νάζια πολλά στον μπαμπά της, ενώ με μένα την πιάνουν οι γλύκες της. Βρε κορίτσια, απλώνει τα χεράκια της και με χαϊδεύει στο πρόσωπο και μετά προσπαθεί να με φιλήσει, αν και με γεμίζει σάλια, αλλά είναι τόσο τρυφερό...αχ!αχ! λιώνω, λιώνω!!!

Πάω κι εγώ να χαλαρώσω λίγο γιατί σε λίγο θα ξυπνήσει το μπουμπουκάκι και θα θέλει να χοροπηδάει... Φιλιά πολλά σε όλες και καλό απόγευμα!

Καλημερα σε ολες!

Τι κανετε? Που ειστε σημερα?

Μισπιγκυ μου δεν πιστευω να εισαι στο νοσοκομειο...Θα μας ενημερωσεις οταν ερθεθ η ωρα,ετσι δεν ειναι?

Λενη μου πως εισαι? Αρχισαν τα συμπτωματα η δεν νιωθεις τιποτα?

Η υπολοιπη παρεα ειστε ολες καλα?

Εμεις,δοξα τω Θεω, καλα. Η Δημητρα ξυπνησε οπως παντα χαρουμενη και ανακαλυπτει νεες συλλαβες. Σας εχω πει οτι δειχνει με το δαχτυλο? Εχει μαθει τα ζωακια και οταν τη ρωταω π.χ. "που ειναι ο κοκκορας?",μου δειχνει στο βιβλιο της την εικονα του κοκκορα. Παριστανει και την αγελαδα,χαχα. Σημερα μπουσουλισε κιολας και τρελαθηκε απο τη χαρα της. Μεγαλωνει καθε μερα και κανει κατι καινουριο. Θα τα ζησετε με τα δικα σας μωρακια και φτανει ο καιρος που ολες θα λετε τα κατορθωματα των δικων σας μωρων,χιχι.

Πολλα φιλια και καλο μεσημερι!

Hello!

Κι εγω ακομα εδώ!

Kopelia να δωσεις φιλια στη Δημητρουλα που φαινεται υπεροχη!

Η βαλιτσα εννοείται ειναι ετοιμη εδώ και καιρό!

Δομνινα μπραβο για το ανηψάκι-αγοράκι!! ΜΕ το καλό και στη Β' επιπεδου τωρα!

Φιλια σε ολες και καλό Σ/Κ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γειά σας κοριτσάκια μου τι κάνετε?

MissPiggy τι έγινε? Πως είσαι? Εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά κοριτσάκι μου.!!!!

Kopelia μου εγώ περιμένω να αδιαθετήσω γύρω στις 26-28/5.... μόλις πάρω τα φάρμακα θα ηρεμίσω. Αχχχ παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά και να καταφέρω να ξεκινήσω.....

Leni μου τι κάνεις? Φαντάζομαι θα περιμένεις τις μέρες να περάσουν για να ακούσεις καρδούλα ή καρδούλες :)!!!!

Αγγελικούλα μου να προσέχεις κοριτσάκι μου...στη δουλειά να πηγαίνεις με ρυθμούς χελώνας....χαλαρα όλα!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε???? εγω καλα ειμαι δοξα το θεο σημερα ειχα παρα πολυ δουλεια στο γραφειο και δεν μπορεσα να σας γραψω..... κοριτσακια μου ξερετε τι σκεφτομουν μηπως να κανω καποιες εξετασεις πριν παω στον γιατρο για να μη χανω χρονο ???? οταν ειχα στειλει μηνυμα στον παρασχο μου ειχε πει να κραταω fsh οιστραδιολη και ΑΜΗ εσεις τι λετε πρεπει να τις κανω αυτες??? ή μηπως να κανω και καποιες αλλες ??? περιμενω τωρα περιοδο αρα ειναι καλη ευκαιρια να κανω και τις εξετασεις αυτες αφου πρεπει να τις κανω 2-3 μερα της περιοδου μου.........

καλο σαββατοκυριακο σε ολες και να περνατε καλα φιλακια πολλαααααααααα

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε???? εγω καλα ειμαι δοξα το θεο σημερα ειχα παρα πολυ δουλεια στο γραφειο και δεν μπορεσα να σας γραψω..... κοριτσακια μου ξερετε τι σκεφτομουν μηπως να κανω καποιες εξετασεις πριν παω στον γιατρο για να μη χανω χρονο ???? οταν ειχα στειλει μηνυμα στον παρασχο μου ειχε πει να κραταω fsh οιστραδιολη και ΑΜΗ εσεις τι λετε πρεπει να τις κανω αυτες??? ή μηπως να κανω και καποιες αλλες ??? περιμενω τωρα περιοδο αρα ειναι καλη ευκαιρια να κανω και τις εξετασεις αυτες αφου πρεπει να τις κανω 2-3 μερα της περιοδου μου.........

καλο σαββατοκυριακο σε ολες και να περνατε καλα φιλακια πολλαααααααααα

Kατερινακι μου πολυ καλη ιδεα κατα την γνωμη μου,και μιας και περιμενεις και περιοδο ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια!!Η αμη σου λεει το αποθεμα των ωαριων οποτε ειναι απαρετητη νομιζω ετσι ωστε να εχει και μια εικονα ο γιατρο σου!!!Να πας κοριτσακι μου να πας!!!Και να προτηνω και κατι ακομα παρε τηλ στο Φραιδακη να ρωτησεις τι εξετασεις θελει να τις κανεις και αυτες να τις κρατας,να εχετε πληρη εικονα του θεματος!!!Ο αντρουλης σου εχει κανει σπερματοδιαγραμμα?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Kατερινακι μου πολυ καλη ιδεα κατα την γνωμη μου,και μιας και περιμενεις και περιοδο ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια!!Η αμη σου λεει το αποθεμα των ωαριων οποτε ειναι απαρετητη νομιζω ετσι ωστε να εχει και μια εικονα ο γιατρο σου!!!Να πας κοριτσακι μου να πας!!!Και να προτηνω και κατι ακομα παρε τηλ στο Φραιδακη να ρωτησεις τι εξετασεις θελει να τις κανεις και αυτες να τις κρατας,να εχετε πληρη εικονα του θεματος!!!Ο αντρουλης σου εχει κανει σπερματοδιαγραμμα?

ευχαριστω κοριτσακι μου για τις συμβουλες σου ............οχι ο αντρας μου δεν εχει κανει σπερματοδιαγραμμα.......μαλλον θα το κανει και αυτος τωρα.........

Εσυ πως εισαι? η μεση σου ?? να προσεχεις και καλο σαββατοκυριακο

Γεια σας!!!

Τι κάνετε;;;

Εμείς εδω μόλις κάναμε μπάνιο το σκύλο (η μαμα και ο αδερφός μου) για να είναι καθαρή όταν έρθουν τα αδελφάκια της! Χαχα! Τα χουμε παίξει οικογενειακώς!!!

Λοιπόν, καλα είμαι σήμερα, έχω συσπασεις αλλα αραιές και όχι τακτικές, οπότε αυτο είναι καλο! Το κακό είναι ότι νιώθω ένα βάρος χαμηλά που δεν το είχα μέχρι Έχτες... Ελπίζω να μην είναι τίποτα, αν δω ότι συνεχίζει θα πάρω τηλ να τους ρωτήσω... Γενικά ελπίζω να παει Πέμπτη να μπω στο μήνα μου και μετα θα είμαι πιο ήρεμη... Μακάρι!

Gemini ελπίζω να έχουμε ντέρμπι στο τέλος! Λες να τα καταφέρουμε να πάμε ταυτόχρονα;;;; Μακάρι να φτάσω Και εγω 22/5. Είναι δύσκολο το τέλος πάντως.

Οι εγκυουλες που είναι σήμερα!;;

Lucky μου, εμείς τα είπαμε, δεν πρόλαβα να μου πεις τα νέα της γιαγιάς μόνο.

Κοπελια η ταχύτητα με την οποία κάνει πράγματα η μικρή με τρομάζει!!! Πως μεγαλώνουν τόσο γρήγορα; Εμείς ποτε θα προλάβουμε να τα ευχαριστηθουμε;

Athenian έρχεται και η σειρά σου!!! Άντε να τελειωνεις με τα φάρμακα... Να είσαι πιο ήρεμη.

Κατερινιω εγω συμφωνώ απόλυτα να ξεκινήσεις εξετάσεις, είναι ένας απο τους λόγους που σου έλεγα να πας στο γιατρο εκει! Για να σε βάλει σε μια σειρά και να ξεκινήσεις...

Λοιπόν καλο σκ να έχουμε! Φιλια!

c12e25debb.png

Γεια σας κοριτσακια, είμαι λίγο Χαλια σήμερα με το θέμα της τουαλέτας.. Πήγα το πρωι και επειδη κόλλησα ζοριστηκα αρκετά αλλα δεν μπορούσα να κάνω κι αλλιώς.. Και τώρα φοβάμαι λίγο.. Νοιώθω τελείως εξαντλημενη και δεν έχω και όρεξη να φάω, δεν ξερω τι με έχει πιάσει.. Ουφ ελπίζω να μην έκανα κακό στο σπορακι μου...

Χαίρομαι που είστε καλα, πιγγυ μου σου έστειλα στο fb δεν ξερω αν το είδες.. Χαίρομαι που είσαι λίγο καλύτερα, θα μπεις στο μήνα σου μην ανησυχείς!

Κατερινακι μου κι εγω είμαι της γνώμης να αρχίσεις τις εξετάσεις και να κάνει κι ο άντρας σου το σπερμοδιαγραμμα και να πάτε έτοιμοι. Βέβαια απο την άλλη αυτός μπορει να σε βάλει να κανείς και τίποτα άλλο και καλο θα ήταν να τα έκανες όλα μαζι αλλα δεν ξερω πάλι. Αυτές πάντως ειναι βασικές εξετάσεις!! Μπορείς πάντως όπως λέει κι η lucky να τον πάρεις να τον ρωτήσεις τι λέει κι αυτός :)

Athenian μου ελπίζω να πάρεις άμεσα τα φάρμακα και να ξεαγχωθεις.. Ξέρεις κι εγω αυτη τη φορα ταλαιπωρηθηκα πολυ να τα πάρω και σε καταλαβαίνω απόλυτα! Θα τελειώσει όμως κι αυτο και θα ξεκινήσεις!! Εγω, ναι ανυπομονω να ακούσω καρδούλα για να έχω κάτι πιο "χειροπιαστό" καθώς γενικα δεν νοιωθεις τίποτα όταν ειναι τόσο νωρίς οπότε αγχωνεσαι λιγο.. Την Τετάρτη βέβαια θα κάνω μια ακόμα χοριακη που θα δείξει πολλα κι αυτη

Σας φιλω όλες μια μια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...