Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μπραβο Λενακι μου!!!

Δεν ειχα καμια αμφιβολια φυσικα αλλα και παλι μπραβο.

Ωρα να αρχισεις να το συνειδητοποιεις σιγα σιγα ?

Φανταζομαι τη χαρα ολων σας.

Εγω ειχα μια δυσκολη μερα και οπως βλεπετε εχω και δυσκολο βραδυ...

Ειχα συστασεις ολη μερα... τοσο που ημουν ετοιμη να φυγουμε για το νοσοκομειο αλλα δεν ειχα καθολου πονο και ετσι δεν πηγα.

Τωρα με εχουν πιασει εμετοι και κανω παλι ολονυχτια...

Το πρωι στις 8.30 ειναι το ραντεβου μου οποτε θα δουμε τι γινεται.

Φοβαμαι πολυ παντως... Εχω φρικαρει...

c12e25debb.png

Περνούσα με μια φίλη μου απο εκεί τη στιγμή που βγαίνατε απο το Δημαρχείο και κατέβαινε η νύφη με τον γαμπρό απο τα σκαλιά. Είχα και την Δήμητρα μαζί μου και σταθήκαμε να δούμε τη νύφη. Αυτή που φορούσε ένα ριχτούλι, απλό νυφικό δεν ήταν η αδελφή σου?Ίσα που φαινόταν η εγκυμοσύνη, χιχι. Αχ, που να το ξέραμε οτι ήμασταν δίπλα...

Και πάλι να σας ζήσει και να έχει μια πολύ καλή ζωη και γέννα!!!

Κοπελιά μου εμείς ήμασταν ο προηγούμενος γάμος.. Αυτή η νύφη που είδες ήταν η επόμενη από την αδερφή μου.. Πάντως όντως ήμασταν πολύ κοντά! Μικρός που είναι ο κόσμος τελικά!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες!

L2qIp2.png

Λενάκι μου τέλειο το νούμερο της επαναληπτικής.. είμαι σίγουρη ότι όλα εξελίσσονται στην εντέλεια.. Υπομονή μερικές μέρες ακόμη κοριτσάκι μου και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.. Να μην κουράζεσαι, να είσαι ήρεμη και να χαμογελάς όσο γίνεται περισσότερο.. Η θετική σκέψη βοηθάει πολύ!

Πίγκυ μου κουράγιο κοριτσάρα μου... τελευταίες μέρες είναι.. καταλαβαίνω ότι υποφέρεις αλλά είναι για το καλό των μωρών.. έχω αγωνία να δω τι θα σου πει η γιατρός.. εύχομαι πάντως ότι γίνει να είναι για το καλό όλων σας..

Κατερινάκι κάνε εσύ το ραντεβού με τον Φραιδάκη.. Δεν χάνεις τίποτε.. και μετά το ραντεβού μαζί του αποφασίζεις πως θα κινηθείς.. ότι χρειαστείς πάντως εδώ είμαστε.. Το σπίτι θα αρχίσει άμεσα.. Από Δευτέρα θα αρχίσει ο μάστορας να σπάει τα παλιά πλακάκια.. Για να δούμε λοιπόν..

Η Τζέμινι δεν έχει γεννήσει ακόμη.. περιδιαβαίνει και στο καφέ με τις διδυμομανούλες!

L2qIp2.png

Καλημερα κορίτσια!!!!!!!

Χτες ειχα πολύ κουραστική μερα, και δεν ειχα και κανενα νεοτερο να πω! Συγγωμη αν σας ανησυχησα...αλλά τι να σας λεω συνέχεια? Οτι δεν μπορω κτλ κτλ???

Το απογευματακι θα παω στο γιατρο οπότε θα ενημερωσω!

Δομνινα να σου ζησει η αδερφη σου και με το καλο το ανηψάκι!

Leni τελεια η χοριακή, προχωραμε δυναμικά!

Piggy μου φαινεται θα γεννησεις πρωτη απο μενα!! Εισαι ετοιμη για το μεγάλο γεγονός?? Περιμενουμε νεα!

Katerina εισαι η ψυχη της παρεας και της αισιοδοξίας!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια!!!!!!!

Χτες ειχα πολύ κουραστική μερα, και δεν ειχα και κανενα νεοτερο να πω! Συγγωμη αν σας ανησυχησα...αλλά τι να σας λεω συνέχεια? Οτι δεν μπορω κτλ κτλ???

Το απογευματακι θα παω στο γιατρο οπότε θα ενημερωσω!

Δομνινα να σου ζησει η αδερφη σου και με το καλο το ανηψάκι!

Piggy μου φαινεται θα γεννησεις πρωτη απο μενα!! Εισαι ετοιμη για το μεγάλο γεγονός?? Περιμενουμε νεα!

κοριτσακι μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια.......δεν εχει σημασια αν εχεις κατι να μας πεις να μπαινεις να βλεπουμε οτι δεν γεννησες ακομα,οταν θα γεννησεις πως θα το μαθουμε μιλας με καμμια στο τηλεφωνο??? μη μας αφησεις ετσι θελουμε να ξερουμε .......υπομονη λιγες μερες ακομα εμειναν τα ποδια σου πως ειναι??? να προσεχεις....σου στελνω τα φιλια μου

Γειά σας, γειά σας...

Εμείς σήμερα είμαστε μέσα στην τρελή χαρά. Όλο πολυλογίες με τον μπαμπά της και το πρωί μας έκανε και την έκπληξη. Παίζαμε ένα παιχνίδι που πιανόμστε απο τα χέρια και κάνουμε την βαρκούλα και σήμερα στηρίχτηκε μόνη της στα χέρια μου και σηκώθηκε. Στάθηκε λίγο και μετα ξανακάθησε΄Απο εκείνη την ώρα θέλει να σηκώνεται συνέχεια και να λέμε το τραγούδι για να πιάνεται και να στέκεται. Απο τη χαρά της φώναζε τον μπαμπά της με το "μπαμπαμπα" για να τη δει κι αυτός μόλις την είδε ξετρελάθηκε και την χειροκρτούσε και τόσο πιο πολύ στεκόταν η Δημητρα. Κορίτσια ήταν υπέροχη, αλλα τωρα χρειάζονται χέρια και γερές μέσες και πλάτες, χιχι. Ο άντρας μου, Λένη μου, ασχολείται περισσότερο αν του τη αφήσω και η μικρή τρελαίνεται να κάθεται μαζί του κι έτσι μπορώ κι εγώ να χαλαρώσω λίγο, αλλά τελικά δεν χαλαρώνω γιατί έχουμε κολήσει με τη μπουμπού και όπου και να πάω μου λείπει...

Αυτά τα καινούρια κι απο μας :) Φιλιά πολλά σε όλες!

Αχ τι ωραια που τα περιγραφεις κοπελια μου.. Κι ειναι και τοσο γλυκουλα, πως να ξεκολλησετε???

Ρς κοριτσια να πω την αμαρτια μου, θελω τοσο μα τοσο πολυ ενα κοριτσακι!! Δεν ξερω, ειναι αλλο πραγμα τα κοριτσακια... Ας ειναι οτι να'ναι δεν θα παραπονεθω.. αλλα ακουω κι αυτα για την Δημητρουλα και μου τρεχουν τα σαλια;)

Μπραβο Λενακι μου!!!

Εγω ειχα μια δυσκολη μερα και οπως βλεπετε εχω και δυσκολο βραδυ...

Ειχα συστασεις ολη μερα... τοσο που ημουν ετοιμη να φυγουμε για το νοσοκομειο αλλα δεν ειχα καθολου πονο και ετσι δεν πηγα.

Τωρα με εχουν πιασει εμετοι και κανω παλι ολονυχτια...

Το πρωι στις 8.30 ειναι το ραντεβου μου οποτε θα δουμε τι γινεται.

Φοβαμαι πολυ παντως... Εχω φρικαρει...

Πιγγυ μου τι τραβας ρε κοριτσακι μου? Μου φαινεται οτι εισαι πολυ κοντα. Μην σε αγχωνει αυτο ομως, ολα θα πανε καλα. Περιμενουμε νεα σου απο την γιατρο! Λες να σου πει οτι ηρθε η ωρα??:D:D

Κοπελιά μου εμείς ήμασταν ο προηγούμενος γάμος.. Αυτή η νύφη που είδες ήταν η επόμενη από την αδερφή μου.. Πάντως όντως ήμασταν πολύ κοντά! Μικρός που είναι ο κόσμος τελικά!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες!

Δομνινα μου να χαιρεσαι την αδερφουλα σου! Ευχαριστω πολυ κι εγω για τα λογια σου! Οσο μπορω ειμαι ηρεμη και περιμενω με χαρα να εξελιχθουν λιγο ακομα τα πραγματα!!

Καλημερα κορίτσια!!!!!!!

Geminaki μου τι να κανουμε? Πρεπει να μας δινεις το παρων καθε μερα πια αλλιως θα ανησυχουμε!!! Εχει καμια μας το τηλ. σου? Δεν μας το δινεις??

Μην γεννησεις και μεινουμε με την αγωνια!

Κουκλιτσες μου ομορφες τι μου κανετε?

Εγω σημερα ευχαριστηθικα το σπιτι μου εκατσα και κοπροσκυλιασα στον καναπε χαχα απο αυριο παλι τα κεφαλια μεσα θα παω να δω την γιαγιακα μου,μου ελειψε να σας πω την αληθεια!!!Παραγγειλα και καροτσακι με τουαλετα και θα εθει αυριο ετσι θα ειναι ποιο ευκολα μην την σηκωνουμε και συνεχεια ,να μας πιανει η μεση...

Μου περασε και η απογοητευση απο τις ορμονες του αντρα μου μπηκα παλι με τσαμπουκα στον αγώνα,λιγο υπομονη θα κανουμε μεχρι τον Αυγουστο και ειμαι πολυ αισιοδοξη οτι ολα θα πανε καλα!!!

Λενακι μου αν και ηταν σιγουρο οτι θα εχει διπλασιαστει η χωριακη σου πολυ το χαρηκα που μας το εγραψες,αντε κοριτσακι μου να κανεις και συ μια κορακλα σαν την Δημητρουλα μας!!!

Κοπελια μου μεγαλωσε το κοριτσακι μας θελει να σηκώνετε μονο του,κουκλιτσα μου υπομονη με την μεση σου τωρα που θα αρχισετε τα βηματακια θα σου προτηνα να παρεις μια ζωνη για την μεση θα σε βοηθεισει πολυ,τωρα που με ειχε πιασει η μεση σε σκεφτομουνα ελεγα φαντασου την κοπελια μας που τωρα η Δημητρουλα ειναι στα ντουζενια της και θα θελει ολο να περπαταει,το βραδυ θα την ποναει σιγουρα η μεση!!!

Gemini τελικα δεν ειμουν μονο εγω ολες ανχονομαστε μαζι σου θελουμε να το μαθουμε απο τις πρωτες οτι γεννησες και ολα πηγαν καλα!!!!Θελουμε το τηλεφωνο σου μολις γεννησεις να το ανακοινοσουμε και επίσημα στο φορουμ,μην είμαστε στα μαυρα σκοταδια!!!!χαχαχα!!! Περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο!!!

Miss piggy μου αχ αυτα τα μωρακια σου θα τα μαλωσω μα να μην σε αφηνουν μια ωρα σε ησυχία τι ειναι αυτο το πραγμα ??? Πιστευω οτι οταν γεννησεις με το καλο θα σου φαινετε τοσο παραξενο που δεν θα εχεις ολες αυτες τις ενοχλησεις!!!Τελικα δεν μας ειπες ο αντρουλης σου θα μπει στο χειρουργειο μαζι σου?

Δομνινα μου καλη αρχη κοπελα μου με το σπιτι και ευχομαι αυτο να ειναι το τελευταιο προβλημα που θα σου παρουσιαστει!!!

Αγγελικ μου εσυ τι κανεις σημερα εχουμε κανενα νεο στον γιατρο ποτε θα πας?

Κατερινακι μου ελα να σε παρω μαζι μου το τρειημερο του Αγιου Πνευματος που θα βγω Αθηνα να παμε μαζι στου Βασιλοπουλου!!!Ο αντρουλη σου πως τα παει?

Athenian ποτε περιμενεις περιοδο να ξεκινισεις και συ σιγα σιγα!!!

Σημερα με επιασε λογοδιαρεια....ναι ναι μη γελατε εχω κιαλλα να σας γραψω!!!!

Σας παραθετω μια τρομερη ιστοριουλα απο μια φιλη μου για να περνουμε κουραγιο!!!

ΛΟΙΠΟΝ η κοπελα ειναι απο Κερκυρα και ξεκινισε να παει στην Λαρισα στο δημοσιο για να κανει εξωσωματικη,ειχαν ενα θεματακι με το σπερμα,παει κανει εξετασεις περναει επιτροπη ,περνει τα φαρμακα και ξεκιναει ενεσεις,ενω ηταν ετοιμη για ωοληψια την περνει ογιατρος και της λεει οτι του ετυχε ενα συνεδριο και δεν μπορει να κανει την ωοληψια ,της μειωνει την δοση των φαρμακων και την κανονιζει για την αλλη βδομαδα,λιγες μερες πριν την περνει παλι και τις λεει οτι εχει κιαλλο συνεδριο και δεν θα ειναι εκει και θα την αναλαβει ενας αλλος γιατρος για να μην πανε στραφη τα ωαρια.Παει η κοπελια στην Λαρισα και ουτε ο γιατρος που της ειχε πει μπορουσε και ετσι ωοληψια και εμβρυομεταφορα της εκανε μια τριτη γιατρος!!!Σαν να μην εφταναν ολα αυτα δεν της ειπε κανεις οτι πρεπει να φυγει αμεσως για κερκυρα και ετσι εμεινε Λαρισα και εφυγε την επαυριο το απογευμα,οταν εφτασε δε στο σπιτι αρχισε και εκανε εμετους,ολα απο το κακο στο χειροτερο πηγαν...Η κοπελα ηταν σιγουρη οτι δεν εμεινε εγκυος με τοσα στραβα που γινανε...και ομως της βαλανε δυο εμβρυακια και αυτα γατζοθηκαν με ολη τους τη δυναμη και τωρα περιμενει δυδιμα!!!!ΜΗΝ ΠΤΟΉΣΤΕ!!!!Ειμαι σιγουρη οτι ολες θα γινουμε μανουλες!!!!

Εδω σταματαω!!!Φιλακια πολαα σε ολες!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Γυρισαμε απο τον γιατρο. Και μην αγχωνεστε....δε γεννάμε, δε γεννάμε!!!!:evil::evil:! Η Piggy θα ειναι η πρωτη!

Ειχα κατι ψιλοπονακια, αλλά τιποτα ιδιαιτερο λέει. Πάμε για 22/05. Του ειπα να το κανουμε 17-18/05 (εχει και εκλειψη ηλιου στις 21/05 και δε θελω:tongue:) και μου ειπε οτι πρεπει να υπογραψω οτι θα ειμαι εγω η υπευθυνη. Το σκεφτηκα να πω την αληθεια αλλά ειναι τοσο βλακας που μπορει και να μη με προσεξει αν το κανω...

Κατα τα αλλα΄τα βρηκε ολα φυσιολογικά, και τη φαγουρα ακομα. Επομενο ραντεβου τη Δευτερα 14/05. Γενικα μου ερχεται να του χωσω αναποδη του γιατρού...τετοια συμπάθεια λέμε!!

Lucky απίστευτη η ιστορία σου!

LEni μακαρι να ναι κοριτσάκι! Ειναι πιο χαριτωμένα οσο να ναι....Προσεχε τι λες ομως γιατι κι εγω κοριτσάκια ηθελα!!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γενικα μου ερχεται να του χωσω αναποδη του γιατρού...τετοια συμπάθεια λέμε!!

:

XAXAXA Για φαντασου μολις γεννησεις να βγει ο γιος σου και να παιξει μια σφαλιαρα του γιατρου!!!!!Ετσι για να παρεις το αιμα σου πισω!!!!χαχα

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλημέρα σας...

Κορίτσια μου μόλις γύρισα και εγω απο το νοσοκομείο... Ένα έχω να σας πω, παραλίγο!

Πήγα με αφυδατωση γιατι έκανα τελικά εμετους όλο το βράδυ... Διαστολη 3εκ και συσπασεις αρκετα δυνατές. Με βαλαν κατευθείαν μέσα για παρακολούθηση (NST) και όρο... Είχα συσπασεις κάθε 10 λεπτά αλλα ευτυχώς τα μωρά ήταν καλα. Έμεινα όλη μέρα, με το νερό υποχώρησαν αρκετα οι συσπασεις και η διαστολη μου ήταν ίδια. Οπότε με άφησαν να φύγω... Κατα τη διάρκεια της ημέρας δεν μου ακούγονταν ότι έχω ελπίδα να φύγω...

Ευτυχώς κορίτσια! Ευτυχώς!

Gemini πολυ φοβάμαι ότι έχεις δίκιο... Θα σε προλάβω... Έστω και 2 μέρες παραπάνω να αντεξω όμως και να μεγαλώσουν λίγο παραπάνω καλα είναι! Τώρα θεωρητικά θα ξαναπαω την άλλη Πέμπτη... Για να δούμε. Όσο για το γιατρο σου στον τον βλάκας! 2-3 φορές θα τον δεις ακόμα και χαιρετα τον μετα. Να σου πω, έχετε αποφασίσει ονόματα;;;;

Λενακι δεν κουράζεσαι ε;

Αγγελική μου που είσαι; Όλα καλα ε; Δεν έχεις ενοχλήσεις;

Κοπελια μου! Στέκεται και καμαρώνει η μικρη μας!!! Δεν το πιστεύω... Δεν μπορω καν να φανταστώ πως νιώθεις που τη βλέπεις... φαντάζομαι ότι δεν μπορείς να ασχοληθείς με τίποτα άλλο!

Lucky τι ωραία ιστορία! Εσείς να την ακούτε, πίστη και επιμονή θέλει και όλες θα λέμε ιστορίες για τα παιδάκια μας σαν την Κοπελια μας. Και στο ξαναλέω, να προσεχεις τον εαυτό σου και τον άντρα σου γιατι είναι δύσκολο και για αυτόν σίγουρα.

Δομνινα, τι γκαντεμια με το σπίτι; Απο το πουθενά τι μπορει να συμβεί... Θα επιβαρυνθειτε και οικονομικά... Κάθε εμπόδιο για καλο, μην το σκέφτεσαι.

Athenian τι λέει το πλάνο σου; Ποτε περιμένεις;

Κατερίνα μου ξεκινά απο κει εγω θα έλεγα, κανε ένα ραντεβού και θα σου έρθουν οι απαντήσεις απο μόνες τους. Να θυμάσαι όμως ότι δεν πρέπει να συμβιβαστεις στο θέμα του γιατρου! Πρέπει να σου κάνει, πρέπει να τον εμπιστεύεται!

Εγω ξέρεις ότι πινω νερο στο όνομα του Βας. αλλα θα δεις και εσένα ποιος θα σου ταιριαξει.

Αυτα κορίτσια... Σας παρακαλώ προσευχηθειτε και για μένα να περάσει άλλη μια βδομάδα τουλάχιστον να μην είναι πρόωρα και τα μωρα μου...

Φιλια πολλα

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε ????εγω εδω εργασια και χαρα χαχαχαχαχ χτες δεν κοιμηθηκα καλα δεν ξερω γιατι δεν μπορουσα να κοιμηθω και κατα την διαρκεια της νυχτας ξυπνουσα συνεχεια,και τωρα οπως καταλαβαινεται κουτουλαω τους τοιχους απο την νυστα χαχαχαχαχα:-P

Λενακι μου καινουργια μας εγκυουλα τι κανεις??? αντε να περασει ο καιρος να δεις το σπορακι σου μεσα στον σακι να ηρεμησεις λιγο .......και να μας πεις βεβαια και εντυπωσεις........

Μισσπιγκυ μου κοριτσακι μου ταλαιπωρημενο ολα θα πανε καλα να γεννησεις με το καλο και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περασει και αυτη η βδομαδα και μεχρι την αλλη πεμπτη που θα πας στον γιατρο να μην εχεις γεννησει για να μεγαλωσουν λιγο τα μπεμπακια σου.....

Gemini μου εσυ πως πας??? κοιταξε μη σου χαλασει την ψυχολογια αυτος ο γιατρος.......αφου δεν τον συμπαθεις γιατι πηγες εκει????

Αγγελικ μου εσυ τι κανεις??? εχεις πολυ δουλεια τωρα εεεεε? καποια στιγμη ειπες κατι για φπα μαλλον το ιδιο επαγγελμα κανουμε :-P, το μωρακι σου πως ειναι??? ποτε θα ξαναπας στον γιατρο???

Δομνινα μου αρχισαν οι εργασιες??? υπομονη ο θεος δινει βασανα στους δυνατους και σε αυτους που αγαπαει τωρα θα μου πεις ας σε αγαπουσε λιγοτερο αλλα τι να κανουμε??? χαχαχαχαχαχα

Lucky μου εσυ τι κανεις??? ωραια που μπηκε σε ενα δρομο η γιαγια σου για να μην τρεχεις συνεχεια εσυ......... περιμενουμε νεα σου απο το ταξιδι στην αθηνα.....

Κοπελια μου ολα καλα??? η Δημητρουλα μας τι κανει??? δεν εχουμε καμμια καινουργια φωτογραφια να δουμε???

Athenian χαθηκες που εισαι????

την καλημερα μου και τα φιλια μου σε ολεςςςςςςςςςς

Καλημερα κοριτσακια!

Πως τα πατε?

Πιγγυ μου τι να σου πω? Εχεις κανει γαιδουρινη υπομονη, σε ταλαιπωρουν πολυ τα μικρα σου ρε κοριτσακι μου.. Ομως πιστευω οτι δεν πρεπει να αγχωνεσαι τοσο.. Παρα πολλα διδυμακια εχουν γεννηθει στις 35 εβδομαδες. Δεν θα εχουν κανενα προβλημα, μην ανησυχεις!! Και στην τελικη ισως να ειναι και καλυτερα γι αυτα αν ειναι να στριμωχνονται στην κοιλιτσα σου και να αφυδατωνεσαι απο εμετους.. Αυτο δεν ειναι καλο και για σενα!

Τωρα πως νοιωθεις γενικα? Εισαι λιγο καλυτερα?

Geminaki μου εσυ πως εισαι σημερα? Ωστε αχωνευτος ο γιατρος σου ε? Να του λες αυτο που θες και να μην σε νοιαζει. Αν λογω εκλειψης εσυ νοιωθεις οτι δεν θες να γεννησεις τοτε, μην το κανεις. Τι παει να πει οτι θα εισαι εσυ υπευθυνη? Τι βλακειες ειναι αυτες? Ωχ θεε μου τι γιατροι υπαρχουν?

Και μιλωντας για γιατρους, lucky μου απιστευτη η ιστορια σου. Ποιος θα το πιστευε να παθει η κοπελα τετοιο πραγμα και τελικα να εχει τετοια επιτυχια! Ειδες αμα σε θελει τελικα? Κι αυτος ο γιατρος ομως? Απαραδεκτος μιλαμε? Ακου ειχε συνεδριο!! Προφανως δεν ηξερε να κανει εξωσωματικες, δεν εξηγειται αλλιως!! Τι να πεις?

Κατερινακι συμφωνω με την Πιγγυ! Κλεισε εσυ ενα ραντεβου με τον φραιδακη να δουμε πώς θα σου φανει και μετα βλεπουμε. Πως αλλιως να αποφασισεις? Αλλα οπωσδηποτε πρεπει να εισαι σιγουρη για την επιλογη σου. Εγω που με τον προηγουμενο μου γιατρο δεν ενοιωθα και πολυ σιγουρη, σε κακο μου βγηκε τελικα. Νοιωθω οτι εχασα πολυ χρονο...

Ευχαριστουμε που εισαι εδω και μας φτιαχνεις την διαθεση!!! χαχα Γιατι δεν κοιμοσουν καημενουλα μου? Σου ερχοταν τιποτα σκεψεις στο κεφαλι? Εχεις αγχος για κατι?

Δομνινα μου σας εκατσε πακετο με το σπιτι ε? Πρεπει να γινουν αμεσα αυτες οι εργασιες απ'οτι καταλαβαινω..Τι να πεις? Ελπιζω να ξεμπερδεψετε σχετικα ευκολα..

Αgelik μου γλυκια εσυ τι κανεις? Εχεις πολυ δουλεια? Πες μας κανενα νεο σου.. Πως περνας? Στον γιατρο ηθελα κι εγω να σε ρωτησω, ποτε θα ξαναπας?

Κοπελια μου πως ξυπνησε σημερα η Δημητρουλα μας?

Αthenian περιμενουμε κανενα νεο σου

Η Μελανια πως να τα περναει? Να εχει πηξει????

Μελανια μας διαβαζειιιιιιιιιιις???????? Πες μας κανενα νεο σου!!!!!

Εγω καλα ειμαι κοριτσια, ξεκουραζομαι αρκετα, προσεχω, κοιμαμαι καλα, ολα μια χαρα!

Σας φιλω!

Καλημέρα κοριτσια!!!!!!!!

εγω ειμαι ακομα εδω, και οπως φαινεται για πολύ ακόμα:tongue:

Leni, Katerina δε θελω να ειμαι υπερβολικη με τον γιατρο. δεν ειναι τοσο αποτομος οσο τις τελευταιες φορες. Αλλά θελει να ειναι καλυμμενος και καλά! Σου λεει οσο πιο αργα τοσο πιο καλά. Αλλά εγω ετσι οπως ειμαι και μια μερα να γλιτωσω, καλό θα μου κανει!! Θελω να δω και τη Δευτερα που θα τα ξαναζυγίσουμε ποσο ειναι για να μου φυγει κι ενα αγχος για τον μικρό!

Πηγα σ αυτον τον γιατρο, γιατι επελεξα δημοσιο νοσοκομειο και λιγο πολύ ολοι καπως ετσι ειναι. Και ειχα ακουσει οτι ειναι καλος σα γιατρος.

Piggy μη μασας. Πλεον οποτε και να γεννησεις μια χαρα θα ειναι τα μωρα σου! Σκεψου οτι αυτα ξερουν οταν ειναι να βγουνε και συντομα θα τα εχεις στην αγκαλιά σου!

Lucky θα τους πω να του παιξουν μια σφαλιαρίτσα! (καιρό ειχα να ακουσω αυτο το "παίξουν" χαχα!)

LEni εσυ σε τι φαση εισαι τωρα?? Πηγαινεις για δουλειά?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...