Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Αχ τι καλα...

Μπηκα να σας πω τα νεα μου και διαβασα της μαμυσουν και μου αλλαξε η διαθεση!

Ξεκινησα ενεσεις καταστολης σημερα... Και ΠΟΝΑΝΕ!!! Γιατι καμια δεν το εχει αναφερει αυτο ως τωρα???? Το κραταμε για εκπληξη??? :)

Σιγουρα φταίει η φοβία μου με τις ενέσεις και το γεγονος οτι μου φανηκε πολύ το υγρο σε ποσοτητα... Αλλά την εκανα και πήγα να λυποθημήσω...

Δεν πειράζει, ειναι για καλο... Θα συνηθίσω κιόλας. Ηταν η πρώτη.

Αυτα κοριτσια. Γραψτε μας κανα νεο.

Τι κανει η μπεμπα μας?

φιλια και καλημερες!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Αχ τι καλα...

Μπηκα να σας πω τα νεα μου και διαβασα της μαμυσουν και μου αλλαξε η διαθεση!

Ξεκινησα ενεσεις καταστολης σημερα... Και ΠΟΝΑΝΕ!!! Γιατι καμια δεν το εχει αναφερει αυτο ως τωρα???? Το κραταμε για εκπληξη??? :)

Σιγουρα φταίει η φοβία μου με τις ενέσεις και το γεγονος οτι μου φανηκε πολύ το υγρο σε ποσοτητα... Αλλά την εκανα και πήγα να λυποθημήσω...

Δεν πειράζει, ειναι για καλο... Θα συνηθίσω κιόλας. Ηταν η πρώτη.

Αυτα κοριτσια. Γραψτε μας κανα νεο.

Τι κανει η μπεμπα μας?

φιλια και καλημερες!

Καλημέρα και καλή αρχή να έχεις με τέλεια αποτελέσματα!;);)

Καλέ δεν πονάνε! Ή θα έιναι απ το άγχος σου, ή επειδή είναι η πρώτη... Μόνη σου την έκανες? πάντως εγώ σημάδευα και δεν κοιτούσα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Μόνο μερικές μέρες στο τέλος τώρα που το σκέφτομαι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα και καλή αρχή να έχεις με τέλεια αποτελέσματα!;);)

Καλέ δεν πονάνε! Ή θα έιναι απ το άγχος σου, ή επειδή είναι η πρώτη... Μόνη σου την έκανες? πάντως εγώ σημάδευα και δεν κοιτούσα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Μόνο μερικές μέρες στο τέλος τώρα που το σκέφτομαι...

Τι να πω... Μαλλον απο το αγχος μου και επειδη μου φανηκε πολυ το υγρο και οτι δεν τελειωνε με τιποτα...

Σκεψου το καταλαβε ο σκυλος οτι δεν ημουν καλα και ηρθε και εκλαιγε στα ποδια μου. Τι ενστικτο και αυτα τα ζωντανα ε?

c12e25debb.png

Τι να πω... Μαλλον απο το αγχος μου και επειδη μου φανηκε πολυ το υγρο και οτι δεν τελειωνε με τιποτα...

Σκεψου το καταλαβε ο σκυλος οτι δεν ημουν καλα και ηρθε και εκλαιγε στα ποδια μου. Τι ενστικτο και αυτα τα ζωντανα ε?

Ωχου το μωρέ!!!!! Καλά τα ζώα και ειδικά τα σκυλιά είναι νομίζω άλλο πράγμα... Πες του οτι έιναι για καλό και να μη στεναχωριέται....

Τι πρωτόκολλο και τι ενέσεις κάνεις, θύμισέ μου??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωχου το μωρέ!!!!! Καλά τα ζώα και ειδικά τα σκυλιά είναι νομίζω άλλο πράγμα... Πες του οτι έιναι για καλό και να μη στεναχωριέται....

Τι πρωτόκολλο και τι ενέσεις κάνεις, θύμισέ μου??

Κανω το μακρύ με τον ανταγωνιστη λόγω πολυκυστικών. Ελπίζω να πάει καλά...

Εσύ πιο έκανες?

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εσύ πιο έκανες?

Πόσο μεγάλη ποσότητα ήταν καλέ;;;;;:confused:Καλή αρχή!!!Εγώ απο χθες είμαι μέσα στο σπίτι γιατί ζαλίζομαι αρκετά.Δεν το είχα πριν και με έπιασε τώρα μου φαίνεται...

Γειά σας !!! Τί κάνετε? Διαβάζω, διαβάζω...

Mummysoon, είσαι απο τις τυχερές και ευτυχώς που δεν έχεις αναγούλες. Στην αυχενική θα σας πουν με ποσοστό το φύλο του παιδιού, αν φαίνεται βέβαια. Σίγουρα θα σας το πουν στην β΄επιπέδου. Τί ωραία!!! Εμενα μου άρεσε πολύ η αυχενικη γιατί κρατάει περίπου 20λεπτά με μισή ώρα και βλέπεις πολύ ώρα το μωράκι σου...

Μισπίγκυ κάνε υπομονή με τις ενέσεις.Να σκέφτεσαι οτι είναι για τον σκοπό που τόσο επιθυμείς να πετύχεις και οτι σε λίγο καιρό δεν θα θυμάσαι απολύτως τίποτα απο όλα αυτά.

Gemini, εσύ έχεις ξεκινήσει προετοιμασία για την εμβρυομεταφορά?

Λένη πώς είσαι εσύ?

Μελανία οι ζαλάδες είναι στο πρόγραμμα, αλλά για καλό και για κακό ενημέρωσε τον γιατρό σου. Μηπως πρεπει να δει την πίεση σου ή να πάρεις κι άλλο σίδηρο? Ό,τι και να νιωθεις να του το λες για να ξέρει...

Εμείς πάμε καλύτερα με την δυσκοιλιότητα της μπέμπας. Τα πονάκια έχουν μειωθεί αρκετά και έχει λιγότερες ώρες ανησυχίας. Οι πιο ωραίες ώρες είναι το απόγευμα που μένει ξυπνια για κανα 3ωρο και κάνει διάφορα νάζια. Έχει αρχίσει και κρατάει την πιπίλα και προσπαθεί να την βάλει στο στόμα μόνη της. Όταν το καταφέρνει την πιπιλάει με μανία. Όταν δεν μπορεί δεν το βάζει κάτω, το παλεύει για αρκετη ώρα... Πεισματαρα θα μας βγεί, χιχι.

Πολλά φιλιά σε όλες!!! :)

Καλημέρα Κορίτσια, τι γινεστε; Ολα καλα;

Εγώ Πήγα προχθες στο γιατρο, καλα πανε Ολα και προχωράμε. Την άλλη εβδομάδα θα γίνει η ωοληψια μου είπε..

Αυτες τι μέρες είχα κι αλλα τρεχαματα. Αφηστε ρε κοριτσια τι επαθα! Έβλεπα που και που ενα μυγακι και Πήγα στον οφθαλμίατρο και τελικά Είχα μια ρωγμη στον αμφιβληστροειδη και μου ειπε οτι επρεπε να κάνω άμεσα laser. Οπότε χθες στήθηκα όλη μέρα στο νοσοκομείο Γεννηματάς( γενικο κρατικο) και το είδαν και με βάλανε αμέσως για laser Ώστε να "ραψουν" την ρωγμη για να μην παθω αποκολληση! Τώρα πρέπει να μην κάνω τίποτα. Ούτε καν να σας διαβάζω δεν πρέπει Γιατί κουνιέται το μάτι! Τι να πω επιτέλους???

Εγώ Πήγα προχθες στο γιατρο, καλα πανε Ολα και προχωράμε. Την άλλη εβδομάδα θα γίνει η ωοληψια μου είπε..

Αυτες τι μέρες είχα κι αλλα τρεχαματα. Αφηστε ρε κοριτσια τι επαθα! Έβλεπα που και που ενα μυγακι και Πήγα στον οφθαλμίατρο και τελικά Είχα μια ρωγμη στον αμφιβληστροειδη και μου ειπε οτι επρεπε να κάνω άμεσα laser. Οπότε χθες στήθηκα όλη μέρα στο νοσοκομείο Γεννηματάς( γενικο κρατικο) και το είδαν και με βάλανε αμέσως για laser Ώστε να "ραψουν" την ρωγμη για να μην παθω αποκολληση! Τώρα πρέπει να μην κάνω τίποτα. Ούτε καν να σας διαβάζω δεν πρέπει Γιατί κουνιέται το μάτι! Τι να πω επιτέλους???

Ωχ!!Πως έγινε αυτό πάλι;Περαστικά σου Leni.Να ξεκουράσεις τα μάτια σου και να μας γράψεις νέα σου όταν θα μπορείς.

Πωπω! Γίνονται και τέτοια??? Τι να πω κοριτσάκι, περαστικά σου!!

Άντε ωραία. Κοντά θα είμασετ μάλλον. Με το καλο η αυγουλομάζωξη!!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εσύ πιο έκανες?

Δε μου το ονόμασε ποτέ. Μαλλον έκανα το μακρύ .... Καλά θα παει καλέ! Και λένε οτι με τους ανταγωνιστές αποφεύεγεται η υπερδιέγερση. Στο εύχομαι πραγματικά! Αν κι εγώ ευτυχώς φτηνά τη γλίτωσα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γειά σας !!! Τί κάνετε? Διαβάζω, διαβάζω...

Mummysoon, είσαι απο τις τυχερές και ευτυχώς που δεν έχεις αναγούλες. Στην αυχενική θα σας πουν με ποσοστό το φύλο του παιδιού, αν φαίνεται βέβαια. Σίγουρα θα σας το πουν στην β΄επιπέδου. Τί ωραία!!! Εμενα μου άρεσε πολύ η αυχενικη γιατί κρατάει περίπου 20λεπτά με μισή ώρα και βλέπεις πολύ ώρα το μωράκι σου...

Μισπίγκυ κάνε υπομονή με τις ενέσεις.Να σκέφτεσαι οτι είναι για τον σκοπό που τόσο επιθυμείς να πετύχεις και οτι σε λίγο καιρό δεν θα θυμάσαι απολύτως τίποτα απο όλα αυτά.

Gemini, εσύ έχεις ξεκινήσει προετοιμασία για την εμβρυομεταφορά?

Λένη πώς είσαι εσύ?

Μελανία οι ζαλάδες είναι στο πρόγραμμα, αλλά για καλό και για κακό ενημέρωσε τον γιατρό σου. Μηπως πρεπει να δει την πίεση σου ή να πάρεις κι άλλο σίδηρο? Ό,τι και να νιωθεις να του το λες για να ξέρει...

Εμείς πάμε καλύτερα με την δυσκοιλιότητα της μπέμπας. Τα πονάκια έχουν μειωθεί αρκετά και έχει λιγότερες ώρες ανησυχίας. Οι πιο ωραίες ώρες είναι το απόγευμα που μένει ξυπνια για κανα 3ωρο και κάνει διάφορα νάζια. Έχει αρχίσει και κρατάει την πιπίλα και προσπαθεί να την βάλει στο στόμα μόνη της. Όταν το καταφέρνει την πιπιλάει με μανία. Όταν δεν μπορεί δεν το βάζει κάτω, το παλεύει για αρκετη ώρα... Πεισματαρα θα μας βγεί, χιχι.

Πολλά φιλιά σε όλες!!! :)

Ναι έχω ξεκινήσει cyclacur και πιστέυω από Σάββατο και μετά θα πάμε για μεταφορ'α!

Φιλιά στη μπεμπούλα!!

Μελανία εσύ να ξεκουράζεσαι τώρα! Σκέψου οτι τα μωράκια σου λένε Μανούλα είμαστε εδώ!:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Λενη μου Περαστικα!!! Μα στα Καλά καθουμενα; Κοιτα να δεις... Ξεκούραση τώρα και πάμε δυναμικα για αυγουλακια!!!

Κοπελια μου, να την χαίρεσαι την κορούλα σου κάθε λεπτό που έχετε, Γιατι μεγαλώνουν πολυ γρήγορα και δεν τα προλαβαίνουμε...

Gemini Ποτε θα ξαναπας στο γιατρο για να δει Ποτε θα είσαι έτοιμη; Θεωρητικα όντως γλιτωνεις την υπερδιεγερση με το μακρύ, Ελπίζω να παει Καλά. Πάντως κορίτσια σας το ξαναλέω, οι gonapepthyl πονάνε!!! Σίγουρα Όχι όσο την Πρωτη μέρα που ήταν και η τρομάρα μου στην μέση αλλά πονάνε. Είναι 1mg, αλλά δεν είναι αυτο τι θέμα Τελικά, είναι μάλλον ελαιοδες το διάλυμα και αυτο Μόλις το βάλεις μέχρι να διαλυθεί Πονάει! Τώρα τι να κάνω... Δεν Έχω επιλογή και είναι για Καλο, Οπότε το ξεχναω σιγά σιγά...

Ευτυχώς ήρθαμε εξοχικό για σκ και θα κάνω και 2 μπανακια ακόμα...

Φιλία πολλα πολλα!

c12e25debb.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Λενη μου Περαστικα!!! Μα στα Καλά καθουμενα; Κοιτα να δεις... Ξεκούραση τώρα και πάμε δυναμικα για αυγουλακια!!!

Κοπελια μου, να την χαίρεσαι την κορούλα σου κάθε λεπτό που έχετε, Γιατι μεγαλώνουν πολυ γρήγορα και δεν τα προλαβαίνουμε...

Gemini Ποτε θα ξαναπας στο γιατρο για να δει Ποτε θα είσαι έτοιμη; Θεωρητικα όντως γλιτωνεις την υπερδιεγερση με το μακρύ, Ελπίζω να παει Καλά. Πάντως κορίτσια σας το ξαναλέω, οι gonapepthyl πονάνε!!! Σίγουρα Όχι όσο την Πρωτη μέρα που ήταν και η τρομάρα μου στην μέση αλλά πονάνε. Είναι 1mg, αλλά δεν είναι αυτο τι θέμα Τελικά, είναι μάλλον ελαιοδες το διάλυμα και αυτο Μόλις το βάλεις μέχρι να διαλυθεί Πονάει! Τώρα τι να κάνω... Δεν Έχω επιλογή και είναι για Καλο, Οπότε το ξεχναω σιγά σιγά...

Ευτυχώς ήρθαμε εξοχικό για σκ και θα κάνω και 2 μπανακια ακόμα...

Φιλία πολλα πολλα!

Καλημέρα!!! Τι τυχερή που θα κάνεις κι άλλα μπανάκια! Νομίζω οι διακοπές σου δεν έχουν τελειωμό;)

Ναι μπορέι να πονάνε αυτές! Εγω έκανα άλλες αλλά έτσι όπως λες΄οτι έιναι το υγρό μου θυμίζει τις άλλες που έκανα τις αντιπηκτικές (innohep) που αυτές πονούσαν λίγο -και έκαναν και μελανιές...

Αύριο πάω πάλι για μέτρηση Ε2 και θα μου πει. Σίγουρα από το Σάββατο και μετά θα γίνει η μεταφορά πάντως,... Αχ Θεε μου μακάρι να πάνε όλα καλα...

Εσύ σε ποια μέρα των ενέσεων έισαι?? Ποτε θα πας στον γιατρό?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Λένη μου περαστικά. θα περάσει και αυτό, έχεις αποκτήσει δύναμη εσύ με τόσα που έχεις περάσει...

Αχ, διαβάζω όλα αυτά με τις ενέσεις και την διαδικασία και είμαι πολύ μαζί σας!!! Σας σκέφτομαι, να το ξέρετε και ευχομαι να είναι για όλες η τυχερή σας προσπάθεια, τελευταία και τυχερή και να σας χαρίσει ένα ή δύο ζουμπουρλούδικα μωράκια.

Οι εγκυούλες της παρέας τί κάνουν?

Η Laloo δεν έχει ξαναμπει. Ξέρει καμία τί κάνει?

Πολλά φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...