Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Αχ, Leni μου, να ηξερες ποσο χαρουμενη ειμαι για εσενα. Η αληθεια ειναι οτι χωρις τον Βασιλοπουλο και εγω πιστευω οτι δεν θα ειχα μεινει εγκυος , πραγματικα αξιζει αυτος ο ανθρωπος, ειμαι πολυ χαρουμενη που στον συστεισα και εισαι πολυ ευχαριστημενη , γιατι και εγω τον εμπιστευομαι παρα παρα πολυ. Να προσεχεις. Οσο για τις σκαλες εγω τις ανεβαινα και τις ανεβαινω ακομα, παρα πολυ σιγα ενα ενα σκαλοπατι , το ανεβασμα ειναι πιο επικυνδυνο σε σχεση με το κατεβασμα, αλλα καλο ειναι να προσεχεις γενικα στις σκαλες. Να ρωτησεις και τον Βασ αυτος θα σου πει αναλυτικα τι να προσεχεις, ολα θα πανε καλα!! Εισαι εγκυουλα !!

Athenian ερχεται με το καλο η σειρα σου.

katerina μου , καλα ειμαι και εγω και το μικρακι μου, θα παω με το καλο στις 28 του μηνα στον γιατρο.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Leni!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να εχεις μια ομορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να πάνε ολα καλά! Δίνουμε σκυτάλη, οχι αστεία!!! Μπραβο, μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο! Να ξερεις οτι μας συγκινείς ολες εδώ μέσα και οτι σε σκεφτομαστε!!

Εγω τις σκαλες συνεχισα να μην τις πολυαναβαίνω, και γενικά μεχρι 10η εβδομαδα αν θυμασαι ημουν πολύ προσεκτική...Ηταν και διδυμα βέβαια και φοβόμουν περισσότερο... Μην αγχ'ωνεσαι, η ταλαιπωρία σου τελείωσε, ολα στο εξης θα πανε τελεια!!!

Ευχαριστω πολυ Geminaki μου γλυκο! κι εμενα με συγκινειτε, εχουμε περασει τοσα μαζι. Την εγκυμοσυνη της κοπελιας την δικη σου και της πιγγυς μερα προς μερα! Ουτε για τις κολλητες μου δεν ξερω τοσες λεπτομερειες οσες ξερω για σας. Κι εγω ενοιωσα οτι πρωτα σε σας θελω να τα πω! Σας εγραψα το επομενο λεπτο. Να ειμαστε καλα ολες και να εχουμε παντα καλα νεα!!

Λενηηηηηηηη μουυυυυυυ τωρα μπηκα σπιτι και μολις ειδα τα νεα σου παλευα και απο το κινιτο ολη μερα αλλα τπτ....ΜΠΡΑΒΟ κοριτσακι μου με το καλο αχ δεν φανταζεσαι νομιζω οτι στην περιπτωση σου ειμασταν ολες τοσο σιγουρες που ηθελε δεν ηθελε το σπορακι εμεις με τις ευχες και την θετικη μας ενεργεια το βοηθεισαμε να ριζωσει!!!!!χαχαχαΝα μου δωσετε το τηλ του Βασιλοπουλου να τον παρω να τον συνχαρω!!!!! Λενι μου και αγγελικ χαιδεψτε κοιλητσες τωρα να το ευχαριστηθητε!!!!Αντε κοριτσακι μου μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσινη σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!!Και βγες λιγο στο μπαλκονι σου να φυσιξεις λιγη μωρουδοσκονη προς Κρητη μερια!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Λένη μου πώς είσαι? Πες μας αντιδράσεις των δικών σου και κυρίως του χαζομπαμπά (του άντρα σου)...

Κατερίνα μου δεν ειναι ανάγκη να μείνεις στην Αθήνα σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Θα επικοινωνείς τηλεφωνικά για να σε καθοδηγουν απο το κέντρο σχετικα με τις ενέσεις και τους υπέρηχους θα τους κάνεις στον δικό σου γιατρό. Εγώ στην Αθήνα πήγα δυο μέρες πριν την ωοληψία. Μου έκαναν υπέρηχο, μου πήραν αίμα και μου είπαν να ξαναπάω σε δυο μέρες για την ωοληψία. Θα στα εξηγήσει και ο γιατρος στο κέντρο που θα πας. Αποφάσισες τί θα κάνεις? Θα πας στον Φραιδάκη ή σε κάποιον στην Αθήνα?

Lucky μου πώς είσαι εσύ απο τ μέση σου? Μιλήσατε με τον γιατρό για την ορμόνη του άντρα σου? Τί θα κάνετε απο δω και πέρα?

Εμείς πήγαμε στις κούνιες σημερα και μόλις είδε και άλλα ΄παιδάκια φώναζε απο χαρά και ήθελε να αέβει και να κουνηθεί. Το τί χαρά είχε δεν περιγράφεται. Αφήστε που δεν την αφήνουν τα αγοράκια σε ησυχία.Κι η Δήμητρα ρίχνει τις ματιές της, αλλά είναι επιλεκτική. Αν δεν της κάνει κλικ, δεν χαμογελάει όσο και να τη φλερτάρει ο νεαρός, χαχα.Εχουν πολύ γέλιο τα μικρά.

Καλό ξημέρωμα σε όλες!

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχουμε πράγματα!!!

Έχουμε γεμάτο σπίτι!!!

Γίνεται χαμός φυσικα και θα μας (τους) πάρει μέρες να μπούνε όλα στη θέση τους, αλλα τουλάχιστον δεν θα γεννησω σε άδειο σπίτι!!

c12e25debb.png

Κορίτσια έχουμε πράγματα!!!

Έχουμε γεμάτο σπίτι!!!

Γίνεται χαμός φυσικα και θα μας (τους) πάρει μέρες να μπούνε όλα στη θέση τους, αλλα τουλάχιστον δεν θα γεννησω σε άδειο σπίτι!!

Μπραβοοοο κοριτσακι μου καλοριζικα να ειναι τα πραγματα για τα μωρακια σου και με το καλο να γεννησεις ........θελουμε φωτογραφιεςςςςςςςςς.......φιλακια πολλαααααααααα

Λένη μου πώς είσαι? Πες μας αντιδράσεις των δικών σου και κυρίως του χαζομπαμπά (του άντρα σου)...

Κατερίνα μου δεν ειναι ανάγκη να μείνεις στην Αθήνα σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Θα επικοινωνείς τηλεφωνικά για να σε καθοδηγουν απο το κέντρο σχετικα με τις ενέσεις και τους υπέρηχους θα τους κάνεις στον δικό σου γιατρό. Εγώ στην Αθήνα πήγα δυο μέρες πριν την ωοληψία. Μου έκαναν υπέρηχο, μου πήραν αίμα και μου είπαν να ξαναπάω σε δυο μέρες για την ωοληψία. Θα στα εξηγήσει και ο γιατρος στο κέντρο που θα πας. Αποφάσισες τί θα κάνεις? Θα πας στον Φραιδάκη ή σε κάποιον στην Αθήνα?

Lucky μου πώς είσαι εσύ απο τ μέση σου? Μιλήσατε με τον γιατρό για την ορμόνη του άντρα σου? Τί θα κάνετε απο δω και πέρα?

Εμείς πήγαμε στις κούνιες σημερα και μόλις είδε και άλλα ΄παιδάκια φώναζε απο χαρά και ήθελε να αέβει και να κουνηθεί. Το τί χαρά είχε δεν περιγράφεται. Αφήστε που δεν την αφήνουν τα αγοράκια σε ησυχία.Κι η Δήμητρα ρίχνει τις ματιές της, αλλά είναι επιλεκτική. Αν δεν της κάνει κλικ, δεν χαμογελάει όσο και να τη φλερτάρει ο νεαρός, χαχα.Εχουν πολύ γέλιο τα μικρά.

Καλό ξημέρωμα σε όλες!

καλημερα κοριτσακι μου αααααχχχχχχχχ εχω μπερδευτει αληθεια σου λεω απο την μια σκεφτομαι οτι καλυτερα να παω στον φραιδακη που ειναι εδω στην κρητη για λιγοτερη ταλαιπωρια και λιγοτερα χρηματα απο την αλλη ακουω τοσο καλα λογια για τον βασιλοπουλο που θα ηθελα να τον επισκεφτω και το αλλο οτι αν παω στον βασιλοπουλο μετα θα συνεχίσω στον δικο μου γιατρο που τον συμπαθω πολυ και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη........δεν ξερω εχω μπερδευτει.....

Δεν μου λες απο τωρα κανει την δυσκολη στα αγορακια η Δημητρουλα μας εεεεε?χαχαχαχαχ καλα κανει πρεπει να ειναι επιλεκτικη και να διαλεξει τον καλυτερο τι δηλαδη θα μιλαμε σε οποιον και οποιον? χαχαχαχαχαχα

τα φιλια μου και την καλημερα μου .........

τα υπολοιπα κοριτσακια τι μου κανουν???

η καινουργια μας εγκυουλα???Λενη μου καλυτερα να μην ανεβαινεις σκαλες και φυσικα να μην κατεβαινεις χαχαχαχαχ παρε αν μπορεις μια αδειουλα μεχρι να περασει λιγος καιρος να δεσει καλα το μωρακι σου.....και να προσεχεις πολυ ακους???? περιμενουμε να μας πεις πως νιωθεις και εσυ και ολη σου η οικογενεια το ανακοινωσες ή ακομα???? Αγγελικ μου εσυ πως εισαι??? τι κανει το μωρακι σου το ακουσες ή ειναι νωρις ακομα??? Gemini μου αντεχεις ακομα??? τα ποδια σου πως ειναι??? υπομονη κοριτσακι μου.......Lucky μου περιμενουμε να μας πεις τι σου ειπε ο γιατρος........Δομνινα μου ολα καλα???

φιλακια σε ολεςςςςςςςς

καλημερα κοριτσια!

Leni μου, τι κανεις σημερα ? Ξεκουραζεσαι ή εισαι στην δουλεια? Αληθεια ο ανδρας σου οταν το εμαθε τι εγινε? Τρελλαθηκε απο την χαρα του?

katerinaki μου καλα ειμαι δοξα το Θεο, χθες με ενημερωσαν και για τις αιματολογικες εξετασεις που ειχα κανει μαζι με την αυχενικη διαφανεια που βγαζουν το τελικο ποσοστο για συνδρομο Down , δοξα το Θεο ειναι ολα καλα και στο αιμα. Ευχαριστω το Θεο που ολα ειναι καλα.Οσο για εσενα να ξερεις οτι αν με το καλο μεινεις εγκυος στον Βασ ή γενικα σε καποιον γιατρο στην Αθηνα δεν ειναι απαραιτητο να γεννησεις σε αυτον, το δυσκολο ειναι να γινει συλληψη και εγω πιστευω οτι πρεπει να ειναι ενας καλος γιατρος στο θεμα της εξωσωματικης , μετα πας στον γιατρο σου. Αν αναιβεις Αθηνα μια επισκεψη στον Βασ θα σε βοηθησει να ξεκαθαρισεις τι θελεις.

kopelia μου , η Δημητρουλα ειναι και επιλεκτικη ε? Δωστεις πολλα φιλακια!

MissPiggy τελειο ειναι να ειναι το σπιτι γεματο παιδικα πραγματα, σιγα σιγα θα μπουν και στην θεση τους και ολα καλα.

Lucky μου τι κανει η Κρητη? εσεις ολα καλα? Εχετε κανενα νεο για τον ανδρα σου?

athenian πηρες τα φαρμακα ή θα τα παρεις μεσα στην εβδομαδα, αντε εισαι η επομενη εγκυουλα!

Gemini οι ποδοσφαιριστες σου τι κανουν? Κοντευουν οι μερες ε? Πως νιωθεις?

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Leni7 συγχαρητηρια. Τώρα διαβασα τα ευχαριστα. Και διψηφια μαλιστα!!! Χιλια μπράβο. πρώτη φορά ειναι με τον Βασ.;

Ναι πρώτη φορα! Μου το είχε υποσχεθεί απο την αρχη ότι θα πανε όλα καλα!! Σου είχα πει κι απο πριν τα καλύτερα για τον Βασ., χωρίς να ξερω το αποτέλεσμα.. Τώρα ένα μόνο έχω να σου πω.. Να πας! Έστω ένα ραντεβού να σε δει και βλέπεις μετα

Λενηηηηηηηη μουυυυυυυ τωρα μπηκα σπιτι και μολις ειδα τα νεα σου παλευα και απο το κινιτο ολη μερα αλλα τπτ....ΜΠΡΑΒΟ κοριτσακι μου με το καλο αχ δεν φανταζεσαι νομιζω οτι στην περιπτωση σου ειμασταν ολες τοσο σιγουρες που ηθελε δεν ηθελε το σπορακι εμεις με τις ευχες και την θετικη μας ενεργεια το βοηθεισαμε να ριζωσει!!!!!χαχαχαΝα μου δωσετε το τηλ του Βασιλοπουλου να τον παρω να τον συνχαρω!!!!! Λενι μου και αγγελικ χαιδεψτε κοιλητσες τωρα να το ευχαριστηθητε!!!!Αντε κοριτσακι μου μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσινη σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!!Και βγες λιγο στο μπαλκονι σου να φυσιξεις λιγη μωρουδοσκονη προς Κρητη μερια!!!!!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

Ευχαριστω παρα πολυ lucky μου, να εισαι καλα κοριτσακι μου.. Ευχομαι κι εσεις συντομα να τα καταφερετε και να πανε ολα καλα. Δεν θελω να σε ρωταω συνεχεια αλλα οταν εχεις εσυ νεα για το τι σας ειπαν και τι σκεφτεστε να κανετε να μας πεις. Η γιαγια σου πως ειναι? Να προσεχεις τον εαυτο σου, ε?

Καλό ξημέρωμα σε όλες!

Καλα ειμαι κοπελια μου, ειμαι συγκρατημενα χαρουμενη βεβαια οπως και οι δικοι μου. Ξερεις την πρωτη φορα που εμεινα εγκυος ενοιωθα πολυ διαφορετικα. Τωρα ειμαι πιο προσγειωμενη, νοιωθω οτι το πρωτο βημα εγινε και τωρα μενει να με βοηθησει ο θεος να πανε ολα καλα. Το ιδιο νοιωθει κι ο αντρας μου.. Μου λεει θα το πιστεψει πιο πολυ μολις δεουμε το μωρακι :)

Εσενα η κουκλιτσα σου θεα ε? Χαχα, θα γινει αυτη μια ναζιαρα.. Πως τα πατε γενικα? τρωει το φαγητο της? Με τον μπαμπα της πως τα παει? Ειπε καμια καινουργια λεξουλα? Ειναι γλυκα παντως και σου μοιαζει παρα πολυ!!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι μου κανουν???

η καινουργια μας εγκυουλα???Λενη μου καλυτερα να μην ανεβαινεις σκαλες και φυσικα να μην κατεβαινεις χαχαχαχαχ παρε αν μπορεις μια αδειουλα μεχρι να περασει λιγος καιρος να δεσει καλα το μωρακι σου.....και να προσεχεις πολυ ακους???? περιμενουμε να μας πεις πως νιωθεις και εσυ και ολη σου η οικογενεια το ανακοινωσες ή ακομα???? Αγγελικ μου εσυ πως εισαι??? τι κανει το μωρακι σου το ακουσες ή ειναι νωρις ακομα??? Gemini μου αντεχεις ακομα??? τα ποδια σου πως ειναι??? υπομονη κοριτσακι μου.......Lucky μου περιμενουμε να μας πεις τι σου ειπε ο γιατρος........Δομνινα μου ολα καλα???

φιλακια σε ολεςςςςςςςς

Κατερινακι μου καλο δεν μπορω να παρω αδειουλα γιατι στην ουσια δικη μου ειναι η δουλεια(οικογενειακη επιχειρηση δλδ) οποτε πρωτον με προσεχουν και δευτερον χρειαζομαι εδω. Αν χρειαστει ομως θα παρω. Ελπιζω να πηγαινουν ολα καλα και να μην χρειαστει!

Εσυ εισαι μπερδεμενη και δεν ξερεις τι να κανεις ε? Εχεις δικιο.. Αν η αποσταση σε προβληματιζει κανε την εξωσωματικη στον φραιδακη και την εγκυμοσυνη μετα την παρακολουθει ο δικος σου γιατρος. Αν απο την αλλη αν εχεις κουραγιο, ελα καποια στιγμη να δεις και τον Βασιλοπουλο κι ισως τελικα το να ερθεις λιγες μερες δεν ειναι και τοσο τραγικο (αν ειναι να την κανεις τελικα εδω). Ειναι αληθεια πολυ καλος γιατρος..

Για τον φραιδακη εχεις ακουσει γενικα τιποτα? Αν εχει επιτυχιες κλπ?

Πιγγυ μου μιλησαμε και στο fb, αντε με το καλο να τακτοποιησετε το σπιτακι σας και εσυ να κατσεις στα αυγα σου ε?

Πως εισαι σημερα? Εχουμε καμια αλλαγη?

Τζεμινακι εσυ? Πως νοιωθεις σημερα?

aggelik μου ολα καλα?

Εγω σημερα πηγα για την θεραπεια και αυριο εχω την 2η χοριακη....Ελπιζω να διπλασιαστει!!

Σας φιλω πολυ ολες!!

Κουκλιτσες μου τι κανετε?

Εγω σημερα ειμαι σπιτι και εχω φασινα παλι,αλλα ειπα να μπω πρωτα να δω τα νεα σας και να σας γραψω τα δικα μου!!!

Χθες μιλήσαμε με τον γιατρό και καταλήξαμε η ορμόνη επεσε και φταίει που ο αντρας μου ειχε μια βδομάδα άδεια και πηγε στα αμπελια και κουράστηκε η εντονη εργασια προκαλεσε την πτωση σε συνδυασμό με την απουσια σεξουαλικων επαφων λογο της μεσης μου(δεν μπορουσα βρε κοριτσια τι να εκανα?) Αποφασίσαμε λοιπον να συνεχισουμε την θεραπεια μεχρι τον αυγουστο ,να κανουμε ενα σπερματοδιαγραμμα μεχρι τον ιουνιο και αλλο ενα τον αυγουστο και αν δεν δουμε ανταποκριση παμε για βιοψια και ο θεος βοηθος!!!!Ανοιγει αλλο θεμα μαζι με την βιοψια θα πρεπει να γινει και η οωληψια και αν δεν βρουμε σπερμα θα πρεπει να εχουμε αποφασίσει αν θα βαλουμε δοτη αν θα καταψηξουμε ωαρια η αν θε τα δωρισουμε!!!!

Η γιαγια ειναι ντουρασελ στην κυριολεξια!!!!Τωρα που της εκαναν τις ενεσεις στα γονατα δεν ποναει καθολου!!!!Φεραμε και ενα ψυχιατρο και μας ειπε οτι εχει γεροντικη καταθλιψη γιαυτο δεν θελει να σηκωνετε.Προχτες φωναζε του παππου μου να την σηκωσει απο το κρεβατι και της λεει ο παππους να σηκωθεις μονη σου τι εισαι μωρο και συνεχεια θες να σε σηκωνουμε?και την παρετησε και πηγε στην τουαλετα οταν γυρισε την βρηκε να καθεται στην καρεκλα!!!!Οποτε μας δουλευει ολους ψιλο γαζι η γιαγια!!!Βρηκα και μια πολυ καλη γυναικα να την προσεχει ειναι πολυ καθαρη και νοικοκυρα!!!!Η αλλη που ειχαμε εφυγε να κανει το ρεπο της και δεν ξαναγυρισε!!!Οποτε τωρα θα κατσω και γω σπιτακι μου να ξεκουρασω την μεσουλα μου να το διαρμιστω και το κακομοιρο το σπιτακι μου που το εχει φαει η σκονη!!!!χαχαχα!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Και τωρα που εχω χρονο θα σχολιασω τα δικα σας!!!!!!!!!!

Λενι μου και παλι μπραβο κοπελα μου,τα καταφερες και θα φτασουμε μεχρι το τελος αυριο θα εχουμε μια διπλη χωριακη.Συμβουλη προσπαθησε οσο μπορεις να μην σκεφτεσαι το παρελθον οτι εγινε εγινε καθε φορα ειναι ξεχωριστη,κοιτα να απολαυσεις αυτες τις στιγμές οσο μπορεις και μην αφησεις της σκιες του παρελθοντος να σκοτεινιάσουν το λαμπερο σου προσωπάκι,ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα και το καλοκαιρακι θα βγαζεις την κοιλιτσα σου στον ηλιο χαχαχα!!

Αγγελικ μου φαγαμε το πρωτο τριμινο βρε πως περασε ο καιρος...τι κανει το σπορακι σου αντε να μαθουμε και το φυλο να μην το λεμε πια σπορακι...Πως εισαι εσυ?ο αντρουλη σου?πως νιωθει?Καλα η μανουλα σου φανταζομαι θα εχει τρελαθει!!!

Gemini μου εσυ πως τα πας?Αχ τα πρισμενα ποδια ειναι βασανο υπομονη κοπελα μου κοντευει ο καιρος ερχοντε οι ποδοσφαιριστες σου και μετα θα πρεπει να βγαλεις φτερα στα ποδια για να κυνηγάς τα αγγελουδια σου.

Miss piggy μου οταν διαβασα για την ουρολιμοξη λεω ''ε! οχι και αυτο'' αλλα παλι καλα που δεν ηταν αυτο.Οι φωτογραφιες στο φβ ηταν υπεροχες και η κοιλιτσα τελεια!!!!Καλως δεχτηκατε και τα πραγματα εσυ να μην κουραζεσαι πολυ ,εσυ μονο να βλεπεις ααα...μαλωνω(χαχα).Τα μωρακια σου θελουν να βγουν να γνωρισουν την μανουλα τους ετοιμαζοντε...

Κατρινακι μου εγω που εχω αποφασησει να βγω Αθηνα εχω κανονισει ν παω σε ενα γιατρο που συνεργάζεται με τον Λαινα εδω στο Ηρακλειο να μου κανει υπεριχους κτλ και εκεινος θα περνει να ενημερωνει τον Λαινα...μολις ειμαι ετοιμη θα βγω Αθηνα για την ωοληψια,θα κατσω 7 μερες μεχρι την εμβρυομεταφορα γιατι θα βαλω βλαστοκυστες και μετα θα μεινω Αθηνα μεχρι την πρωτη χωριακη!!!Ολα αυτα θα τα κανω γιατι εχω σπιτι να μεινω στην Αθηνα αλιως μετα την ωοληψια θα κατεβαινα και θα ξανα πηγαινα για την εμβρυομεταφορα και μολις την εκανα θα επερνα ενα ταξακι και θα πηγαινα αμεσως στο καραβι και ξαπλα.

Κοπελια μου αχ αυτο το παιδακι σου με εχει τρελανει τι χαμογελα ειναι αυτα στις φωτογραφιες τι ναζια αχ ειναι για φαγωμα....

Athenian παλι καλα που σε περασανε αυτη τη φορα με ειχε νευριασει παρα πολυ η περιπτωση σου με την επιτροπη,εδω δινουν επιδωματα σε τυφλους που βλεπουν και βασανιζουν μια γυναικα που θελει να κανει ενα παιδακι!!!Τελος καλο ολα καλα!!!Αντε κουκλιτσα μου καλη αρχη σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!

Πηρα παλι φορααααα και δεν λεω να σταματησω!!!

σας φιλω γλυκα θα τα πουμε παλι σε λιγακι!!!!

pXWyp3.png

Λενακι μου γλυκο τι να σου πω οσο περναει ο καιρος μπερδευομαι και περισσοτερο δεν ξερω τι να κανω που να παω την μια λεω ετσι και την αλλη γιουβετζι χαχαχαχα .........για τον φραιδακη εχω ακουσει πολυ καλα λογια και εκει πηγαινε και μια φιλη μου και ειναι πολυ ευχαριστημενη ομως η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.......να σου πω και ενα μυστικο μου φοβαμαι να ξεκινησω τωρα λεω οκ μια χαρα θα πανε αλλα οταν ξεκινησω θα με παρει απο κατω,το κακο ειναι οτι εχω και θεμα με την δουλεια μου δεν μπορω να φυγω το καλοκαιρι και δεν ξερω καθολου τι θα γινει.........ωραια που εισαι αναμεσα σε ατομα που σε φροντιζουν στην δουλεια σου αυτο ειναι πολυ καλο .......αυριο περιμενουμε την διπλασιασμενη χοριακη σου .....φιλακια πολλα

Lucky μου γλυκο μου κοριτσακι μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα με την δυναμη του θεου.......η γιαγια ντουρασελ εεεεεεεεε?? χαχαχαχαχα να κοιταξεις τον εαυτο σου και αφου βρηκες και μια γυναικα να την προσεχει τωρα θα εισαι πιο χαλαρη.........εγω για αθηνα το σκεφτομαι γιατι ναι μεν εχω κατι ξαδελφια μου πανω αλλα δεν θελω να παω σπιτι τους οταν θα την κανω θελω να ειμαι ηρεμη και χωρις αδιακριτες ερωτησεις απο ατομα που δεν ρωτανε απο ενδιαφερον αλλα για κουτσομπολιο........αν την κανω στο ηρακλειο στον φραιδακη δεν θα λειπω και πολλες μερες απο την δουλεια μου αν και παλι θα εχω προβλημα αλλα θα ειναι αλλιως .........ασε ειμαι να σκασω πολυ μπερδεμενη φιλεναδα μα παρα πολυ ομως.........φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...