Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλησπέρα κούκλε μου τι κάνετε?

Εγώ χάθηκα λίγο τις τελευταίες μέρες....

Καταρχήν πριν ξεκινήσω με τα δικά μου, θα ήθελα να ευχηθώ στο Lenaki καλή επιτυχία αύριο με τη χοριακή της! Λενάκι μου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έχεις θετικό αποτέλεσμα και όλα να πάνε καλά!!!!

Περίπου τι ώρα θα έχεις τα αποτελέσματα? Θα μπαίνω στα κλεφτά από τη δουλειά να μάθω νέα σου!

MissPiggy μου πως είσαι από την ουρολήμοξη?

Lucky μου, ο επιμένων ΝΙΚΑ κοριτσάκι μου, ΟΚ???

Λοιπόν τα δικά μου νεα είναι ότι τη Παρασκευή τελείωσα με την επιτροπή. Αυτή τη φορά με πέρασαν.... Αύριο θα πάρω το Βασ να μου ξαναγράψει τα φάρμακα.

Επίσης βγήκε και ο καρυότυπος, εγώ έχω θέμα με το χρωμόσωμα 22, το καλο είναι ότι ο άντρας μου είναι ΟΚ. Ενημέρωσα το γιατρό και μου είπε να του στείλω τις απαντήσεις με φαξ για να τις δει και κάποιος άλλος... αλλά είμαστε ΟΚ από τη στιγμή που του άντρα μου είναι καθαρές οι εξετάσεις και έτσι πρώτη μέρα περιόδου επικοινωνώ μαζί του για τα παραιτέρω....

Φιλάκια πολλά σε όλες!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου ομορφα τι ωραια μερα που εχει σημερα εεεεε?

εμεις πηγαμε στο χωριο και ψηφισαμε καθησαμε και φαγαμε στους γονεις μου ηταν και η αδελφη μου εκει με τους ερωτες της ζωης μου ( τα ανηψια μου) και περασαμε πολυ καλα το τι αγκαλιες εισπραξα δεν σας λεω τιποτα πιο πολυ η μεγαλη δεν ξερω τι την επιασε δεν εφευγε απο την αγκαλια μου και με φιλουσε συνέχειαααααααα,φιλησω θεια φιλησω θεια ετσι μου φωναζε συνέχεια και καποια στιγμη που με αγκαλιασε μου ειπε < εισαι η ζωη μου> ετσι της το λεω καμμια φορα και τωρα μου το ειπε αυτο το σκατο χαχαχαχαχαχαχαχα

Λενηηηηηηηηηηη μουυυυυυυυυυ αν εχω τοσο αγχος και αγωνια για σενα οταν θα ειμαι εγω στην θεση σου τι θα κανω??? δεν ξερω αλλα το εχω παρει πολυ προσωπικα ολο αυτο με σενα :oops: αντε κοριτσακι μου με το καλο ολα να πανε καλα αυριο οσο μπορεις να μας γραψεις τα νεα σου μη μας αφησεις να πεθανουμε απο αγωνια αν και το αποτελεσμα το ξερουμε αλλα για να γινει πιο επησιμο μονο γι'αυτο,παντως μου αρεσει που εισαι ηρεμη και χαλαρη ετσι να συνεχισεις σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης σου.........κοριτσακι μου δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χοντρο παιδι ημουν αφου και τωρα οταν παω στο χωριο καποιες γυναικες μου λενε οταν ησουν μικρη σου λεγαμε ελα να σε κερασουμε μια σοκολατα και απαντουσα λεει με υφος < οχι δεν τρωω σοκολατα παχαινει> χαχαχαχαχαχαχα αν μπορω θα βαλω φωτο στο fb να δεις πως ημουν ......

Κοπελια μου τι καλο παιδακι που εχεις εεεεεε?????? κυρια η Δημητρουλα μας μπραβο της αλλα και μπραβο στους γονεις της που την εχουν μαθει ετσι......απο εδω και περα ολο βολτες θα πηγαινεται δεν πειραζει καλο της κανουν ετσι ωστε να ειναι πολυ κοινωνικη αν και απο οτι μας λες ειναι και με το παραπανω ........εσεις σκέφτεσται για αδελφακι της Δημητρουλας ή ειναι νωρις ακομα???? οταν πηγες αθηνα για την εξωσωματικη εμεινες πολλες μερες ή πηγαινωερχοσουν?????

Μισπιγγυ μου πιστευω οτι τα νεα σου ειναι καλα μην φοβασαι αν θα γεννηθουν νωριτερα η αδελφη μου με δυδιμα γεννησε οταν εμπαινε στον

8ο μηνα και δοξα το θεο ολα πηγαν καλα η μεγαλη γεννηθηκε 2050 και η μικρη 2030,μεγαλη και μικρη με 3 λεπτα διαφορα χαχαχαχαχαχαχα αλλα ετσι τις λεμε......ολα να πανε καλα να εισαι ετοιμη και ξεκουραστη και σε λιγο καιρο θα κρατας τα ζουζουνια σου στην αγκαλια σου........

Geminι μου καθε μερα ειναι και χειροτερα για σενα εεεεε??? λιγο εμεινε κανε υπομονη γιατι οταν θα παρεις αγκαλια τους ποδοσφαιριστες σου θα τα ξεχασεις ολα........

Lucky μου τι εγινε τι σας ειπε ο γιατρος σας προτεινε καμμια αλλη λυση??? η γιαγιακα σου πως ειναι??? εσυ ξεκουραστηκες καθολου ??? να προσεχεδις με την μεση σου φιλεναδα δεν παιζουμε δεν ειναι αστειο......

athenian με το καλο κοριτσακι μου να ξεκινησεις και εσυ και ολα να σου πανε καλα ............

Αγγελικ μου εσυ πως εισαι τι κανει το μπουμπουκακι σου???

Δομνινα μου που εισαι εσυ??? εκανες καμμια αποδραση και αυτο το σαββατοκυριακο ή λογο εκλογων εμεινες σπιτι???

σας φιλωωωωωω ολες και μακαρι να εχουμε ενα καλο αποτελεσμα στης εκλογες μηπως και αλλαξει καπως η κατασταση........θελω να ξημερωσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και να βγουν τα αποτελεσματα της Λενης μας ........................... πω πω πηρα παλι φορααααααααα:oops:

Λενακι μου, καλη επιτυχία κοριτσάκι μου!

Περιμένουμε τα καλα σου νέα μόλις τα πάρεις! Να μας ενημερώσεις ε;

Εγω κανονικά θα πρέπει να κοιμάμαι βέβαια εκείνη την ώρα αλλα ξέρεις τωρα...

Θα σε σκέφτομαι!

Πολλα φιλια!

c12e25debb.png

Κορίτσια σας ευχαριστω όλες παρα πολυ για τις ευχές σας.

Τελικα ειναι γουρλιδικη η παρέα μας αλλα και ο Βασιλοπουλος!!!!!!

Θετικο!!!!!!

120 μονάδες!!!!!!!

Να πανε όλα καλα μόνο αυτο ζητάω Θεέ μου:D

Σας φιλω πολυ όλες! Θα σας στείλω και μετα!!!

Διαφημίσεις

Leni μου, Μπραβο!!! Συγχαρητηρια!! Εισαι εγκυουλα !! Το πιστευα πραγματικα μεσα μου οτι ολα εχουν παει τελεια! Να εχεις μια πολυ καλη και τελειομενη εγκυμοσυνη !! Φιλεναδα μου δεν ξερεις τι χαρα μου εδωσες. Αχ αυτος ο Βασιλοπουλος, λαμπαδα πρεπει να του αναψουμε! Το λεγαμε οτι θα φουσκωσουμε και οι δυο και ετσι γινεται!!

120 μοναδες ειναι σουπερ!! Εμφυτευψη τελεια !!Να προσεχεις και εχεις να περασεις αξεχαστες εμπειριες!

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Αααααααα αυτα είναι νέα!!!! Μπράβο ρε κοριτσάκι!!! Μπράβο!!!

Το ήξερα αλλα ήθελα να ακούσω και το νούμερο!!!!

Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και θα χαρεις το κάθε λεπτό της!!! Όλα θα πανε καλα, είσαι σε πολυ καλα χέρια...

Πολυ λυπάμαι που δεν θα είμαι εκεί να σας δω να φουσκωνετε... Αλλα αρκεί που θα φουσκωνετε παρέα!!

Και τώρα μπορω να πεσω για ύπνο...

Σε φιλω!

c12e25debb.png

Λενη μου συγχαρητηριααα! μπραβο! Ανταμειφθηκε η υπομονη σου κ η επιμονη σου. Ολα να πανε πολυ καλα κ ειμαι σιγουρη οτι θα πανε! φανταζομαι πωσ νιωθετε στο σπιτι! Πολλα φιλια!

Κερνασ,ετσι? χιχι

Κορίτσια σας ευχαριστω όλες παρα πολυ για τις ευχές σας.

Τελικα ειναι γουρλιδικη η παρέα μας αλλα και ο Βασιλοπουλος!!!!!!

Θετικο!!!!!!

120 μονάδες!!!!!!!

Να πανε όλα καλα μόνο αυτο ζητάω Θεέ μου:D

Σας φιλω πολυ όλες! Θα σας στείλω και μετα!!!

Λενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ εγω μπηκα για να πω καλη επιτυχια και διαβαζωωωωωωω τα τελεια νεα σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μπραβοοοοοοοοοο κοριτσακι μου πολυ καλη η χοριακη σου ολα θα πανε καλα να προσεχεις το μωρακι σου,βεβαια δεν μου εκανε και μεγαλη εντυπωση οπως σου ειπα και χτες απλα ηθελα να ειναι πιο επισημο το αποτελεσμα χαχαχαχαχα,ρεζιλιιιιιιιιιι εχω γινει με εχουν πιασει τα κλαματα απο την χαρα μου και νομιζουν οι αλλες κοπελες οτι κατι επαθα...........φιλακια θα τα πουμε αργοτερα

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια δεν μπορω να δουλεψω! Ειμαι αλλου!!

Μου ερχεται να παω να αγκαλιασω τον Βασιλοπουλο! χαχαχα

Με εχει πιασει ντελιριο!:D

Την ημερα που εκανα την θεραπεια με τον ορό που σας ειχα πει, γνωρισα εκει μια κοπελα που την εκανε κι αυτη. Ειμασταν ακριβως η ιδια περιπτωση, ειχε κανει κι αυτη 4 προσπαθειες, 2 επιτυχημενες που δεν προχωρησαν και 2 αποτυχημενες, ειμαστε ιδια ηλικια, ειχαμε περιοδο ιδια μερα, καναμε ωοληψια και μεταφορα μαζι και σημερα εμαθε κι αυτη τα αποτελεσματα οτι ηταν θετικο, και μαλλον διδυμα γιατι εχει 245 μοναδες!! Θεος ο Βασ. ρε κοριτσια, δεν ξερω τι αλλο να πω! Οντως πρεπει να του αναψουμε λαμπαδα αγγελικ μου!!

Athenian εισαι η επομενη!!!!!!!!

Αχ κοριτσια δεν μπορω να δουλεψω! Ειμαι αλλου!!

Μου ερχεται να παω να αγκαλιασω τον Βασιλοπουλο! χαχαχα

Με εχει πιασει ντελιριο!:D

Την ημερα που εκανα την θεραπεια με τον ορό που σας ειχα πει, γνωρισα εκει μια κοπελα που την εκανε κι αυτη. Ειμασταν ακριβως η ιδια περιπτωση, ειχε κανει κι αυτη 4 προσπαθειες, 2 επιτυχημενες που δεν προχωρησαν και 2 αποτυχημενες, ειμαστε ιδια ηλικια, ειχαμε περιοδο ιδια μερα, καναμε ωοληψια και μεταφορα μαζι και σημερα εμαθε κι αυτη τα αποτελεσματα οτι ηταν θετικο, και μαλλον διδυμα γιατι εχει 245 μοναδες!! Θεος ο Βασ. ρε κοριτσια, δεν ξερω τι αλλο να πω! Οντως πρεπει να του αναψουμε λαμπαδα αγγελικ μου!!

Athenian εισαι η επομενη!!!!!!!!

Lenaki μου φαντάζομαι τη χαρά που θα έχεις και πως θα νοιώθεις για το Βασ. !!!!! Λογικότατο!!!!!!

Τι σου είπε ο Βασ? Επικοινώνησες μαζί του? Θα κάνεις επαναληπτική?

αχχχχχ εγώ μόλις διάβασα τα ευχάριστα, πήρα αμέσως τον άντρα μου τηλέφωνο και τον ενημέρωσα....εκεί να δεις ένα χαμόγελο....!!!! Φύσα μωρουδόσκονη να έρθει και σε μένα....χιχιχιχι!!!

Lenaki μου φαντάζομαι τη χαρά που θα έχεις και πως θα νοιώθεις για το Βασ. !!!!! Λογικότατο!!!!!!

Τι σου είπε ο Βασ? Επικοινώνησες μαζί του? Θα κάνεις επαναληπτική?

αχχχχχ εγώ μόλις διάβασα τα ευχάριστα, πήρα αμέσως τον άντρα μου τηλέφωνο και τον ενημέρωσα....εκεί να δεις ένα χαμόγελο....!!!! Φύσα μωρουδόσκονη να έρθει και σε μένα....χιχιχιχι!!!

Μα εννοειται! Αυτος μου ειπε τα νεα!! Μου ειπε Συγχαρητηρια εισαι εγκυος!!!!!!!!!! χαχα μου ηρθε να παω απο εκει να τον φιλησω.ειναι πολυ ωραιο συναισθημα και ενοιωσα οτι επιτελους εσπασε η γκινια των τελευταιων 2 φορων που δεν πετυχαινε. Του εχω πολυ εμπιστοσυνη, θα δεις θα μεινει κι εσυ!!

Κατερινακι μου σ'ευχαριστω πολυ, με ειχες για εγκυο απο την αρχη. Ευχομαι γρηγορα και στα δικα σου και στα αλλα δυο κοριτσια μαςΔομνινα και lucky επισης.

Κοπελια μου κι εσενα σε ευχαριστω που ειχες προσευχηθει για μενα:)

Οσο για την Πιγγυ και την Αγγελικ, σας υπερευχαριστω που μου τον συστησατε. Χωρις εσας δεν θα ειχα αυτη τη τυχη!!

Φιλακια, αντε παω να προσπαθησω να δουλεψω λιγο...

ΥΓ. Να σας πω ρε κοριτσια, ακομα πρεπει να μην ανεβαινω σκαλες? Να τις κατεβαινω μπορω? χαχα

Χαχα,ξαναμπηκα να διαβασω συναισθηματα...Λενη μου ειμαι πολυ συγκινημενη και χαρουμενη. Ηταν σιγουρο οτι θα εισαι εγκυος,αλλα το θελαμε κι επισημα βρε παιδι μου. Μπραβο!!! Να πεις συγχαρητηρια απο ολες μας στον Βασ. και να προσεξει και τις υπολοιπες κοπελες της παρεας μας.

Και να μη κατεβαινεις σκαλες. Εισαι εγκυος τωρα,θελεις προσοχη και ξεκουραση. Δεν παιρνεις μια αδειουλα τωρα να πας να το γλεντησεις με τον αντρουλη σου? Φιλια πολλα και παλι,αλλα στο μωρακι σου αυτη τη φορα.

Leni!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να εχεις μια ομορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να πάνε ολα καλά! Δίνουμε σκυτάλη, οχι αστεία!!! Μπραβο, μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο! Να ξερεις οτι μας συγκινείς ολες εδώ μέσα και οτι σε σκεφτομαστε!!

Εγω τις σκαλες συνεχισα να μην τις πολυαναβαίνω, και γενικά μεχρι 10η εβδομαδα αν θυμασαι ημουν πολύ προσεκτική...Ηταν και διδυμα βέβαια και φοβόμουν περισσότερο... Μην αγχ'ωνεσαι, η ταλαιπωρία σου τελείωσε, ολα στο εξης θα πανε τελεια!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...