Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου το ξερω οτι εχω χαθει λιγο αλλα εχει πεσει πολυ δουλεια και δεν μου ηταν ευκολο να γραψω εμπαινα ομως και διαβαζα τα νεα σας.......

Λενηηηηηηηηηηηη μουυυυυυυυυυυυυυυυ αντε λιγο εμεινε ακομα κοριτσακι μου αλλα σε θελω ηρεμηηηηηηηη οχι αγχος και ανασφαλειες σε παρακαλω πολυ να ξερεις οτι σε εχω στο μυαλο μου συνέχεια και περιμενω με αγωνια το ΘΕΤΙΚΟ αποτελεσμα........την δευτερα το μεσημερι θα ξερουμε????

Lucky μου τι να πω για τις εξετασεις ?????ο γιατρος σας ειπε γιατι εγινε αυτο??? μην αγχωνεσαι κοριστακι μου για ολα υπαρχουν λυσεις.......υγεια μονο να εχετε.....

Αγγελικ μου ειναι ωραιο να μιλας εδω στο ιντερνετ με καποιον και να μπορεις να φερεις την εικονα του στο μυαλο σου απο εδω και μερα οποτε σου γραφω θα εχω το προσωπο σου στο μυαλο μου δεν θα εισαι πια απροσωπη χαχαχαχαχα εισαι μια κουκλαααααααα......το μωρακι μας τι κανει??? βγηκαν οι εξετασεις που περιμενες??

οι εγκυουλες που εχουν φτασει στο τελος τι κανουν??? Μισσπιγκυ μου ετσι να το κανεις κοριτσακι μου να τρως καθε 2-3 ωρες απο λιγο........οσο για το βαρος των παιδιων μην αγχωνεσαι εγω γεννηθηκα 1800 και μετα δεν με εκαναν καλα με το φαγητο ημουν ενα πολυ πολυ παχουλο μωρο αφου για να φανταστεις κρεμες δεν εφαγα πολλες γιατι θα εσκαγα απο το βαρος χαχαχαχαχαχα............Gemini μου πω πω ειναι ο τελευταιος μηνας τοσος δυσκολος εεεε? υπομονη ομως δεν εμειναν πολλες μερες και σε λιγοοοοοοοο ουαααααα ουαααααααα ουαααααααααααα θα ακους συνέχειαααααα χαχαχαχαχαχα

Δομνινα μου και εισαι εισαι μια κουκλααααααα μου αρεσει πολυ το στυλ σου και το κοντο μαλλι ολα τα λεφτα .......

Κοπελια μου εσεις τι κανετε??? εχει καλο καιρο τωρα και φανταζομαι οτι δεν θα μανταλωνεσται μεσα (δεν θα καθεσται σπιτι σας) χαχαχαχαχαχαχα ειπα θα σας μαθω κρητικα τελος............

φιλακια πολλα σε ολες και ευχομαι απο την δευτερα να αλλαξουν πολλα πραγματα στην χωρα μας μηπως και μπορεσουμε να δουμε καμμια ασπρη μερα χωρις να χιονισει..............

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου :)

Μόλις έκλεισε μάτια η Δήμητρα και ξάπλωσα λίγο να ισιώσω τη μέση μου και πήρα και το λαπτοπ να σας διαβάσω και να σας γράψω :)

Λένη μου μια μέρα ουσιαστικά έμεινε, η Δευτέρα δεν πιάνεται...Πρωί πρωί θα πας, ε? Τί ώρα περίπου θα ξέρουμε? Μέχρι εκείνη την ώρα βγες καμιά βολτίτσα, αλλά χαλαρά και ξεκούραστα και κοίτα πολύ εκλογές, μέχρι να τα μάθεις όλα, χιχι.

Μισπίγκυ μου ευτυχώς που είναι η μαμά σου μαζί σου και σε βοηθάει και στη διατροφή και σε όλα. Πόσο πολύτιμες τελικά είναι οι μαμάδες!!!

Τζεμινάκι τί καλά που πλησιάζουν οι μέρες και εσύ είσαι ήρεμη! Κι εγώ δεν εία καθόλου άγχος, ήθελα μόνο να τελειώσει για να δω τη μπουμπού μου.Όλοι οι άλλοι είχαν καταγχωθεί μέχρι που τους έσπαγα τα νεύρα με την ψυχραιμία μου, χαχα, αξέχαστες στιγμές!!!

Lucky μου ό,τι και να πεις, ό,τι και να νιώθεις, έχεις απόλυτο δίκιο. Τώρα τί θα κάνετε? Μήπως να καταφύγετε σε άλλες λύσεις, όπως υιοθεσία? Ή κάτι άλλο που θα σας προτείνει ο γιατρός? Ο Λαϊνάς τί σας προτείνει? Πάντως πρόσεχε και τον εαυτό σου... Η μέση σου πώς είναι?

Katerina m πράγματι όλο βόλτες είμαστε. Η Δήμητρα δεν μανταλώνεται καθόλου μέσα. Μόλις ξυπναει το απογευματάκι, τρώει γιαουρτάκι και δείχνει το καρότσι για έξω. Σήμερα θα πάμε στην παιδική χαρά και μετά για καφεδάκι στο Ρίο με νονούς και φίλους.

AGELIK είναι πολύ όμορφη αυτή η περίοδος που μεγαλώνει η κοιλίτσα και ειδικά μέχρι τον 7ο μήνα που δε νιώθεις πολύ βάρος, απόλαυσέ το. Μετά ανυπομονείς να γνωρίσεις το μπεμπάκι σου...

Δομνίνα εσύ θα πας στο χωριό για να ψηφίσεις? Όλα καλα?

Καλή ψήφο αύριο κορίτσια και μακάρι να αλλάξει κάτι για την πατρίδα μας γιατί αρκετά μαυρίσαμε...δεν πάει άλλο.

Φιλιά και καλό ΣΚ!!!

Καλησπερα για σας... Καλημέρα για μένα...

Σήμερα έχουμε επέτειο και απο χτες σχεδιάζουμε πως θα περάσουμε τη μέρα μας...

Τελικά θα την περάσουμε στο νοσοκομείο! Όχι δεν γενναω!!!

Έχω μάλλον ουρολοιμωξη και πρέπει να πάω για εξέταση και να μου γράψουν αντιβιωση!

:) σας τα γράφω και με έχει πιάσει νευρικό γέλιο!!!!

Μα τι άλλο, στ' αλήθεια!!!

Θα σας γράψω και μετα τι έγινε...

Φιλια

c12e25debb.png

Έχω μάλλον ουρολοιμωξη και πρέπει να πάω για εξέταση και να μου γράψουν αντιβιωση!

Φιλια

Μα τι λες τώρα ρε πιγγυ μου; Πως ειναι δυνατόν; Πονας και τσουζει οταν πασ τουαλετα; Τι να πω ... Πες μας νέα σου όταν σου πούνε τι παίζει!!

Φιλια

κοριτσακι μουυυυυυυ ελεοςςςςςςςςςςςς πια τι αλλο θα παθεις???? αν και οταν ειναι περαστικα ολο ξεχνιουνται απλα τωρα υπαρχει αυτη η ταλαιπωρια και η αναστατωση........γραψε μας τι σου ειπε ο γιατρος............για την επετειο σας χρονια πολλααααααααααααα και ευτυχισμενα να γερασετε μαζι να μεγαλωσεται τα παιδακια σας να τα παντρεψεται να δειτε εγγονακια και γιατι οχι και δισεγγονα............φιλακια πολλααααααααααα

Διαφημίσεις

Λοιιιιιπον.

Δεν έχω ουρολοιμωξη... Ποναω και τσουζει απο την πίεση των μωρων.

Αλλα βρήκαμε και αλλα... Έχω διαστολη 2 εκ. αν και δεν έχω σημαντικές συστάσεις...

Η γιατρός που με είδε μου είπε ότι υπολογίζει ότι έχω ακόμα 1 με 2 βδομάδες... Μου κόπηκαν λίγο τα πόδια! Πολυ νωρίς δεν είναι ρε κορίτσια;;;;

c12e25debb.png

Μισπιγκυ μου περαστικουλια. Ειναι συνηθισμενη η ουρολειμωξη στην εγκυμοσυνη, αλλα οχι να σου τυχει κι αυτο. Δεν εμεινε κατι που δεν σου συνεβη τελικα...Γι αυτο θα δεις ποσο καλα μωρακια θα ειναι για να μη ταλαιπωρουν τη μαμα τους οταν γεννηθουν. Περαστικα κοπελα μου!!! Γραψε μας οποτε μπορεις τι εγινε. Πολλα φιλια!

Αχ μαζι γραφαμε.

Ξεχασα να σου ευχηθω και για την επετειο. Να ζησετε παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι με πολλες χαρες κι ευλογιες στη ζωη σας!

Ευτυχως που δεν ειναι ουρολειμωξη. Οσο για το αν ειναι νωρις,μη ξεχνας οτι ειναι διδυμα και συνηθως βιαζονται να βγουν γιατι δεν αντεχουν την πιεση. Μια φιλη μου που γεννησε διδυμα στις 35 εβδομαδες πηγαν ολα τελεια και τωρα βαφτισε καξ τα μωρακια της που ειναι ιδια ηλικια με την Δημητρα.Μην αγχωνεσαι καθολου.

Πιγγυ μου πάλι καλα! Όσο να'ναι, να παίρνεις τώρα αντιβίωση και να ταλαιπωρεισαι κρίμα ήταν! Εγω πάντως στο είπα, αποκλείεται να φτάσεις την ημερομηνία που σου είπαν αρχικά.. Σας βλεπω μαζι με την gemini να γεννατε ίδιες μέρες! :D και που άντεξε το σώμα σου ως εδω να λες ευχαριστώ! Τόσο μικρούλα που είσαι:) λοιπόν, μην αγχωνεσαι καθόλου, μια εβδομάδα πάνω μια εβδομάδα κάτω, τα μωρακια σου να ειναι καλα!! Χρόνια πολλα και για την επέτειο σας!! Να ζήσετε κοριτσάκι μου!!!

Εγω σήμερα ξύπνησα 3-4 φορές, και τελικα 8 η ώρα σηκώθηκα... Κυριακάτικα *•&@"?+*^%#} χαχα

Κορίτσια αυτο ήταν.. Αύριο θα μάθω επιτέλους. Εύχομαι να ειναι θετικό κι όλα να πανε καλα.. Και σε όλες μας να πανε όλα καλα! Σύντομα θα έχουμε αλλα 4 μωρακια στην παρέα, της αγγελικ μασ αρκετα αγοτερα και τα υπόλοιπα κοριτσακια σύντομα εγκυουλες. Όλα καλα θα μας έρθουν, θα το δείτε:-) ελπίζω και με τις εκλογές να βγει κάτι καλο ώστε να πανε και για τη χωρα τα πράγματα γενικα λίγο καλύτερα..

Κατερινακι και Κοπέλια μου αυριο αργα το πρωι θα ξερω, που με ρωτήσατε, και θα σας γράψω αμέσως!:) έχω καλο προαισθημα φιλενάδες μου.. Ευχαριστω πολυ για την στήριξη σας όλες αυτές τις μέρες! Είστε πολύτιμες!

Σας φιλω όλες, και καλα αποτελέσματα γενικώς!!

Διαφημίσεις

Α! Lucky μου να σε ρωτήσω... Το ενδεχόμενο του δότη το έχετε συζητήσει καθόλου με τον άντρα σου; Ξερω ότι ειναι πολυ σημαντικό να ειναι δικο του αλλα μήπως κι αυτός ταλαιπωρείται τελικα με όλη αυτη την ιστορία και ειναι χειρότερα; Δεν ξερω, απλα λέω..

Καλημέρα σας!

Λενακι μου έμεινε πολυ λίγο! Αύριο θα έχουμε τα ευχάριστα! Ανυπομονω, όσο ανυπομονουσα και για το δικό μου τεστ!!! Αν πας νωρίς θα τα έχεις αρκετά νωρίς τα αποτελέσματα πάντως... Εμενα μου είχαν πει κατα τις 12 και τελικά στις 10 με είχαν πάρει! Βέβαια πρέπει να μπορει και ο Βας. γιατι σου τα λέει αυτοπροσώπως! Εμενα ο ίδιος μου τα είχε πει.

Θα δεις που θα τέλεια!!!!

Εγω είμαι σπίτι, κοιμήθηκα ένα 3ωρο απο τις 9 ως τις 12 και Ξύπνησα...

Όπως καταλαβαίνετε όταν γυρίσαμε μας έπιασε πανικός: συναρμολογησαμε τα ριλαξ και το καρότσι, έβαλα τον αποστηρωτη να δουλέψει να δω πως δουλεύει, έφτιαξα βαλίτσα φυσικα! Τι να κάνω... Τώρα το συνειδητοποίησα ότι μπορει να γεννησω απο ώρα σε ώρα, ως τώρα νόμιζα ότι έχω χρόνο...

Ο πόνος συνεχίζεται αλλα τώρα δεν τον έχω μόνο στην τουαλέτα όπως Έχτες, προφανώς είναι η πίεση γιατι ο μικρός έχει πάρει θέση, είναι παρα πολυ χαμηλά! Και ξαφνικά έγινε και το άλλο, κατέβηκε λίγο και το πάνω μωρο... Δεν είναι πάνω στο διαφραγμα μου. Φυσιολογικά θα μου πείτε όλα αυτα αλλα λένε ένα πράγμα: ετοιμάσου να γεννήσεις...

Πάντως το νοσοκομείο είναι σούπερ! Είμασταν σε ένα δωμάτιο- εξεταστηριο μόνοι μας, με το μπάνιο του, την τηλεόραση του... Εγω ήμουν οοοοολη την ώρα στον καρδιοτοκογραφο. Έκανα NST κανά 3ωρο σχεδόν! Η νοσοκόμα μου έφερε νερό και να φάω!!!! Η γιατρός, παρόλο που δεν ήταν η γιατρός μου αλλα αυτη που εφημερευε ήταν ευγενικότατη και επεξηγηματικοτατη! Επίσης πηγαίνεις εκει και δεν χρειάζεται να τους πεις τίποτα, όλο σου το αρχείο είναι περασμένο στο σύστημα με κάθε λεπτομέρεια!!! Όλες οι εξετάσεις, τι φάρμακα παίρνεις, ακόμα και αυτα που έχεις σχεδιάσει είναι περασμένα. Όταν

Ήρθε η γιατρός ήξερε ότι θα κάνω καισαρικη και ποτε!

Όσο για τις εκλογές... Δεν ξέρω ρε κορίτσια, μακάρι να γίνει ένα θαύμα και να βρεθεί ένας άνθρωπος που να θέλει να κάνει κάτι πραγματικά για αυτη τη χώρα και όχι για την τσέπη του. Αυτη τη στιγμή τον χρειαζόμαστε πραγματικα. Μακάρι να βρεθεί και μακάρι να τον ψηφίσει και ο κόσμος...

Αυτα κορίτσια... Πολυ άγχος...

Σας φιλω!

c12e25debb.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Leni μου η αγωνία κορυφώνεται!!!!!!!!!!!!!!!! Λιγες ωρες μεινανε και μετα ετοιμαζόμαστε για πάρτυ!! Για το καφε μην το συζητας, κι εγω ειχα στην αρχη λιγο μετα τη χοριακή αλλά οπως φανηκε δεν ηταν τιποτα!!;)

Katerina & Kopelia κανω υπομονη, δεν εχω και αλλη επιλογή..:rolleyes: Ειναι πολύ κουραση ομως... Τους περιμενω πως και πως!

Piggy εχουμε τελειως διαφορετικες εγκυμοσύνες εμεις τελικά! Εγω εχω κατι πονακια περιόδου μια στο τοσο αλλά τιποτε αλλο. Εχει πεσει και λιγο η κοιλιά μου. Κατα τα αλλά δε βλεπω φως στο τουνελ! Στο nst η μαια μου ειπε απλά οτι υπάρχει μια κινητικότητα...τι να πω...θα δουμε την Τεταρτη! Ελπίζω να μην αργησω πολύ γιατι δεν την παλευω αλλο. Μια εβδομαδα να αντεξω, παραπάνω πάει πολύ!!!

Καλά εκανες κι ετοιμασες βαλίτσα! ΚΟντευεις φιλενάδα, τα μπουμπούκια αου θελουν να βγούνε!!;)

Το νοσοκομειο δεν το σχολιάζω γιατι θα κλάψω:tongue:

Να προεσξουμε οι εγχώριες τι θα ψηφισουμε σημερα!!

Φιλιά!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια ετοιμόγεννα και μή :)

Λένη μου το λίγο καφέ που είδες δεν είναι τίποτα, θα έλεγα οτι είναι και καλό σημάδι...γιατί αύριο θα το γλεντήσουμε όλες μαζί!!! Ψήφισες σήμερα? Προσεκτικά να μετακινείσαι έτσι?

Μισπίγκυ μου το φαντάζεσαι οτι σε λίγες μέρες ή και ώρες θα είσαι κι "επισήμως" μανούλα και θα έχεις να φροντίζεις δύο ψυχούλες? Τέλεια, υπέροχα!!!

Gemini όπως και να έχει το ίδιο ισχύει και για σένα. Είτε σε μια εβδομάδα, είτε σε δύο, έρχονται τα μπουμπουκάκια σου!!!

Με το καλό κοριτσάκια μου!

Εμείς πήγαμε εκκλησία, κοινώνησε η Δήμητρα και μάλιστα σήμερα δεν κρατιόταν. Μόλις βγήκε ο παπούλης με το άγιο Δισκοπότηρο χάρηκε τόσο πολύ που χοροπηδούσε στην αγκαλιά μου και φώναζε να φτάσουμε γρήγορα για να ανοίξει το στόμα της. Αφού κι ο παπούλης την κοιτούσε νομίζοντας οτι φωνάζει γιατί δεν θέλει να κοινωνήσει, χαχα. Μετά πήγαμε για καφέ, θα φάμε και θα πάμε να ψηφίσουμε...

Ο Θεός να φωτίσει όλο τον κόσμο και να ψηφίσει τους σωστους ανθρώπους να κυβερνήσουν επιτέλους σωστά αυτή τη ΄χώρα.

Πολλά φιλιά σε όλες και να περάσετε καλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...