Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!

LEni πλησιάζουν οι μερες!! Ασχολήσου τωρα λιγο με τις εκλογές να ξεφυγει το μυαλό σου:? και μετα εχουμε χαρες!!!!!!!!!!!!

Αgelik και για σενα θα δεις πως θα περάσει ο καιρός και θα πας για Β επιπεδου, ουτε που θα το καταλάβεις!!

Piggy μην ανησυχείς για το βαρος. Πηγα κι εγω για nst (ο ενας μαλιστα κομόταν στην αρχη και μας κοψοχόλιασε)! Ολα καλά ομως. Στον υπερηχο μου μετραει ο γιατρος το ενα (που ηταν 2500γρ στο ντοπλερ) και μου το βγαζει 2000γρ:shock::shock: Οταν του ειπα οτι πριν κανα μηνα ηταν πιο μεγαλο, μου τα μασησε και ειπε οτι το δικο του μηχανημα δεν ειναι τοσο καλο οσο του ντοπλερ, και οτι τωρα οι μετρησεις δεν ειναι ακριβείς, και να μην ανησυχω γιατι να μικρυνε αποκλειεται. Μετα στο αλλο μωρο ηταν κι αυτος νομιζω πιο προσεκτικός και μου το εβγαλε 3300γρ και δεν ανησυχησε για τη διαφορά. ΘΕλω να πω δηλ οτι τωρα εδω που εχουμε φτασει θα δουμε πως θα ειναι οταν γεννηθουνε πλεον. Αφου ειναι σε καλο επιπεδο, και λιγο μικρα να ειναι, δεν πειράζει. Και εχεις και μερες ακομα που παιρνουν το περισσότερο βάρος. Σκεψου εγω τωρα βαζω ενα κιλό τη βδομάδα και εχω φτασει +9!!! Το θεμα ειναι να ειναι γερά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα...

Τι κανετε?

Εγω ειχα γιατρο σημερα... Εχω και καλα και κακα νεα.

Τα καλα νεα ειναι οτι το NST ηταν μια χαρα. Και τα 2 μωρα ειναι μια χαρα και χαρουμενα... Συσπάσεις δεν εχω και τιποτα δεν δειχνει οτι πηγαινω για προωρο...

Τα κακα νεα είναι ειναι οτι ενω ο υπερηχος ηταν πολύ καλος (ειδαμε και τις φατσουλες τους) και δειχνουν και τα 2 μια χαρα, δεν πηρανε πολυ βαρος... Πηραν από 300γρ το καθενα περιπου σε 3 βδομαδες και ειναι 2200γρ ο μικρος και 2015γρ η μικρη... Μου φαίνονται πολυ μικρα...

Η γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω οτι αφου το NST ειναι καλο και εχουν και αρκετο αμνιακο υγρο θα μεγαλωσουν μια χαρα και οτι τωρα ο υπερηχος εχει μεγαλη απόκλειση και να μην δινω τοση σημασια... Η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει!!!

Την αλλη βδομαδα παω Πεμπτη αλλα δεν θα μετρησουμε βαρος. Εχω NST πάλι και θα δω και την αναισθησιολογο. επισης θα κανουμε και την πρώτη κολπικη εξεταση μετα απο τοσο καιρο για να δουμε για διαστολη...

Πω πω κοριτσια... Πολυ αγχος εχει προς το τελος. δεν μπορω...

Λενακι 2 και σημερα για τα ευχαριστα φιλεναδα!

Φιλια πολλα σε ολες!

Piggy μου μην στεναχωριεσαι, εχει δικιο η Τζεμινι. Κατα'αρχας θα παρουν σιγουρα κι αλλο. Επισης, ισως ειναι και κατα προσεγγιση τα κιλα που βλεπουν οτι εχουν τα μωρακια. Και ξερεις οτι τοσα και τοσα μωρα γεννιουνται 2500 κιλα χωρις να ειναι καν διδυμα! Εσενα ειναι ηδη 2200 περιπου, θα παρουν και λιγο ακομα και θα ειναι το λιγοτερο 2500 οταν γεννηθουν. Και 2400 να ειναι, μια χαρα ειναι.

Αφου ηταν ενταξει η NST αυτο εχει σημασια!! Μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο, μπηκες στην τελικη ευθεια, ολα ειναι μια χαρα. 1-2 εβδομαδες υπομονη και θα τα εχεις στην αγκαλιτσα σου τα γλυκουλια σου!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

LEni πλησιάζουν οι μερες!! Ασχολήσου τωρα λιγο με τις εκλογές να ξεφυγει το μυαλό σου:? και μετα εχουμε χαρες!!!!!!!!!!!!

Αgelik και για σενα θα δεις πως θα περάσει ο καιρός και θα πας για Β επιπεδου, ουτε που θα το καταλάβεις!!

Piggy μην ανησυχείς για το βαρος. Πηγα κι εγω για nst (ο ενας μαλιστα κομόταν στην αρχη και μας κοψοχόλιασε)! Ολα καλά ομως. Στον υπερηχο μου μετραει ο γιατρος το ενα (που ηταν 2500γρ στο ντοπλερ) και μου το βγαζει 2000γρ:shock::shock: Οταν του ειπα οτι πριν κανα μηνα ηταν πιο μεγαλο, μου τα μασησε και ειπε οτι το δικο του μηχανημα δεν ειναι τοσο καλο οσο του ντοπλερ, και οτι τωρα οι μετρησεις δεν ειναι ακριβείς, και να μην ανησυχω γιατι να μικρυνε αποκλειεται. Μετα στο αλλο μωρο ηταν κι αυτος νομιζω πιο προσεκτικός και μου το εβγαλε 3300γρ και δεν ανησυχησε για τη διαφορά. ΘΕλω να πω δηλ οτι τωρα εδω που εχουμε φτασει θα δουμε πως θα ειναι οταν γεννηθουνε πλεον. Αφου ειναι σε καλο επιπεδο, και λιγο μικρα να ειναι, δεν πειράζει. Και εχεις και μερες ακομα που παιρνουν το περισσότερο βάρος. Σκεψου εγω τωρα βαζω ενα κιλό τη βδομάδα και εχω φτασει +9!!! Το θεμα ειναι να ειναι γερά!

Καλα ειναι δυνατον? Τοσο ασχετα μηχανηματα εχουν? Φαντασου να σου ελεγαν 2000 και να μην ηξερες εσυ για το 2500. Θα ειχε αγχωθει! Τι να πεις? Τωρα εσυ τι εχεις κανονισει?Εχεις κλεισει ραντεβου ή σου ειπαν οτι αν δεν γεννησεις μεχρι 10/5 θα κλεισετε τοτε ραντεβου? Σε πιανουν καθολου πονοι τα βραδια? Εισαι αγχωμενη γενικα? Αντε κοριτσακι μου μια εβδομαδα υποθεση ειναι για σενα το πολυ μου φαινεται! Μεγαλο το ενα μωρακι σου, 3300 ε? Πωπω!!

2 και σημερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Ρε αγγελικ μου απορω με την ηρεμια που ειχες τις μερες της αναμονης! Κι εγω στην αρχη ημουν χαλαρη, αλλα τωρα που περασαν οι μερες και κοντευουμε, θελω να ερθει η Δευτερα!!! Δεν μπορω αλλο να περιμενω:?:P

Νιωθω καλυτερα με αυτα που μου λες... Μακαρι να ειναι ετσι...

Και εμενα ο μικρος κοιμοταν στη αρχη αλλα τον ξυπνησαμε... χα

Εχω και τυψεις γιατι δεν πηρα κιλο αυτη τη βδομαδα. Ειναι τοσο χαλια το στομαχι μου οταν το ζοριζω.... Σημερα απο τις τυψεις πλακωθηκα στο φαγητο και τωρα φυσικα δεν μπορω να κοιμηθω αλλα δεν πειραζει.

Απο αυριο αρχιζω προγραμμα παχυνσης!!! Σαν τις κοτες ενα πραγμα... Ετσι!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

Vasiliki μου, χαιρομαι τοσο πολυ που μαθαινω οτι και εσυ και η μικρη σου ειστε μια χαρουλα.Μπραβο, σας εχει τρελλανει η μικρουλα ε? Δωστεις πολλα πολλα φιλακια. Εγω δοξα το Θεο ειμαι καλα πηγα και για την αυχενικη και ολα ειναι καλα, τωρα περιμενω κατι εξετασεις αιματος για να ηρεμησω εντελως .Φυσικο ειναι να μην πολυ μπαινεις στο site, εισαι μανουλα και να προσεχεις την μικρουλα σου. Ποσο μηνων ειναι τωρα ? Σκεφτομαι να σε παρω κανα τηλ αλλα μην ενοχλω. Φιλακια πολλα.

MissPiggy μου τι τελειες φωτογραφιες ειναι αυτες? Καλε μεγαλωσε πολυ η κοιλιτσα, εισαι και μικροκαμωμενη φυσικο ειναι να πονας στην μεση και να μην μπορεις να σηκωθεις ευκολα.

Leni μου 2 και σημερα και θα κανουμε παρτυ στο φορουμ, θα δεις ολα θα ειναι τελεια.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα κι απο μενα.

Μισπιγκυ μου στους τελευταιους υπερηχους υπαρχει αποκλιση απο το πραγματικο βαρος γι αυτο μην αγχωνεσαι καθολου. Σημασια εχει οτι τα μωρακια σου ειναι καλα και πλησιαζει ο καιρος που θα τα εχεις αγκαλιτσα. Κι εχει δικιο η Τζεμινι,τωρα θα παρουν γρηγορα βαρος.

Τζεμινακι τις ιδιες αποριες εχω κι εγω με τη Λενη,χιχι. Γενικα πως εισαι?

Λενη μου ευτυχως που ειναι οι εκλογες για να απασχολησεις λιγο το μυαλο σου. Κανε λιγη υπομονη βρε κοριτσακι μου,περασαν οι μερες. που θα παει,δεν θα περασουν κι αυτες που απεμειναν? Νομιζω οτι η εγκυμοσυνη σου θα ειναι σημαδιακη γιατι θα ξερεις την εναρξη της μαζι με την αλλαγη της πολιτικης καταστασης στη χωρα.Λες να μας βγει κανενας επαναστατης?

Αγγελικη πως εισαι? η κοιλιτσα αρχισε να φαινεται λιγο?

Οι Κρητικοπουλες μας τι κανουν?

Εμεις ειμαστε καλα. Η Δημητρα εχει συναχωθει λιγο,μαλλον της εποχης,αλλα ζωηρευει κι εχει πολυ γελιο.

Πολλα φιλια σε ολες.

ΥΓ.Συγνωμη για τα λαθη και τις ατονες λεξεις,αλλα γραφω απο το κιν.

MissPiggy μου , μην ανησυχεις και στεναχωριεσαι αδικα ,ολα ειναι μια χαρα, σκεψου οτι ειναι και διδυμα , το θεμα ειναι να ειναι γερα , ολα τα αλλα ερχονται.

Gemini μου , απιστευτο αυτο με το μηχανημα, πραγματι φτανει ο καιρος , πως νιωθεις?

Leni μου, φυσικο ειναι τωρα που κοντευουν οι μερες να εχεις πιο πολυ αγχος.Προσπαθησε να ξεχαστεις λιγο με τις εκλογες, πηγαινε καμια βολτιστα χαλαρα, μιλησε με φιλες σου και για αλλα θεματα και με ανθρωπους που δεν ξερουν για εξωσ. ωστε να μην ειναι το μυαλο σου συνεχεια σε αυτο θεμα , οσο γινεται, που θα παει θα περασουν οι μερες, εμενα με ειχε βοηθησει και πολυ η ψυχολογος για αυτο πιστευω οτι το αντιμετωπησα ετσι για πρωτη φορα. Να εισαι αισιοδοξη και ολα θα ειναι σουπερ, ειμαι σιγουρη.

Φιλακια πολλα σε ολες !

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριτσια!

Vasiliki μου, χαιρομαι τοσο πολυ που μαθαινω οτι και εσυ και η μικρη σου ειστε μια χαρουλα.Μπραβο, σας εχει τρελλανει η μικρουλα ε? Δωστεις πολλα πολλα φιλακια. Εγω δοξα το Θεο ειμαι καλα πηγα και για την αυχενικη και ολα ειναι καλα, τωρα περιμενω κατι εξετασεις αιματος για να ηρεμησω εντελως .Φυσικο ειναι να μην πολυ μπαινεις στο site, εισαι μανουλα και να προσεχεις την μικρουλα σου. Ποσο μηνων ειναι τωρα ? Σκεφτομαι να σε παρω κανα τηλ αλλα μην ενοχλω. Φιλακια πολλα.

MissPiggy μου τι τελειες φωτογραφιες ειναι αυτες? Καλε μεγαλωσε πολυ η κοιλιτσα, εισαι και μικροκαμωμενη φυσικο ειναι να πονας στην μεση και να μην μπορεις να σηκωθεις ευκολα.

Leni μου 2 και σημερα και θα κανουμε παρτυ στο φορουμ, θα δεις ολα θα ειναι τελεια.

Φιλακια σε ολες!

χαιρομαι παρα πολυ για σενα ειλικρινα....ολα θα πανε καλα μην αγχωνεσαι για τπτ μια χαρα θα ναι οι εξετασεις σου το νινι σου μεγαλωνει....ποτε θα ξαναπας στον γιατρο τωρα???λογικα θα σου πει και το φυλο τωρα....περιμενω να μου πεις....εμας η μικρη μου μας εχει τρελλανει τελειως!!!ειναι αστερακι!!!χθες γιναμε σαραντα ημερων....ο καιρος περναει πολυ γρηγορα....το ιδιο και για σενα ουτε που θα το καταλαβεις πως θα περασει ο καιρος!!!μπορεις να με παρεις τηλ οποτε θελεις δεν με ενοχλεις απλα αν εκεινη την στιγμη ταιζω την μικρη η κανω κατι μαζι της δεν το σηκωνω αλλα θα σε παρω εγω μετα μην ανησυχεις!!!λοιπον περιμενω νεα σου και νεα απο το νινακι σου το καλο!!! φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλιτσες μου!!!!!!!!!

Πολυ ζεστη σημερα δεν αντεχω!!!Επιτελους σημερα ειμαι σπιτι...η γιαγια τα ιδια ειμαι εκει καθε μερα απο το πρωι ως το βραδυ και το σπιτι μου ηταν καραβι να κινησει ειχα φασινα σημερα...η μεση μου παει επο το κακο στο χειροτερο και χαπακονωμαι καθε τρεις και λιγο!!!!Σημερα πηραμε και τις εξετασεις τις ορμονικες του αντρουλη μου και αντη να αφξηθει η να μινει τουλαχιστον σταθερη επεσε στα πατωματα και μαζι με την ορμονη επεσε και η ψυχολογια μου,πραγματικα μου εχει στοιχίσει ετσι μου ερχεται να τα παρατησω ολα κουραστικα να περιμενω και να μην βλεπω πουθενα φως!!!!

χαιρομαι πολυ για τα νεα σας!!!Μολις βρω λιγο χρονο θα σας γραψω για ολες σας!!!!

Λενι μου 2 και σημερα αντε κοριτσακι μου με το καλο!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλα ειναι δυνατον? Τοσο ασχετα μηχανηματα εχουν? Φαντασου να σου ελεγαν 2000 και να μην ηξερες εσυ για το 2500. Θα ειχε αγχωθει! Τι να πεις? Τωρα εσυ τι εχεις κανονισει?Εχεις κλεισει ραντεβου ή σου ειπαν οτι αν δεν γεννησεις μεχρι 10/5 θα κλεισετε τοτε ραντεβου? Σε πιανουν καθολου πονοι τα βραδια? Εισαι αγχωμενη γενικα? Αντε κοριτσακι μου μια εβδομαδα υποθεση ειναι για σενα το πολυ μου φαινεται! Μεγαλο το ενα μωρακι σου, 3300 ε? Πωπω!!
2 και σημερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Ρε αγγελικ μου απορω με την ηρεμια που ειχες τις μερες της αναμονης! Κι εγω στην αρχη ημουν χαλαρη, αλλα τωρα που περασαν οι μερες και κοντευουμε, θελω να ερθει η Δευτερα!!! Δεν μπορω αλλο να περιμενω:?:P

Καλα εγω 2-3 μερες πριν τη χοριακη ημουν μεσα στα νευρα!! Εκεινο το Σ/Κ το θυμαμαι δηλαδη... Ηθελα να κλαιω, επινα ολο καφε και καπνιζα μανιωδώς!!! Η χοριακη ομως σε ανταμοίβει μετα;)

Νιωθω καλυτερα με αυτα που μου λες... Μακαρι να ειναι ετσι...

Και εμενα ο μικρος κοιμοταν στη αρχη αλλα τον ξυπνησαμε... χα

Εχω και τυψεις γιατι δεν πηρα κιλο αυτη τη βδομαδα. Ειναι τοσο χαλια το στομαχι μου οταν το ζοριζω.... Σημερα απο τις τυψεις πλακωθηκα στο φαγητο και τωρα φυσικα δεν μπορω να κοιμηθω αλλα δεν πειραζει.

Απο αυριο αρχιζω προγραμμα παχυνσης!!! Σαν τις κοτες ενα πραγμα... Ετσι!

Ναι μια χαρα θα ειναι, θα δεις!! Τι να κανουμε εμεις με τα διδυμα κανουμε πιο μικρα μωρούλια, δεν πειραζει. Και παλι καλα που εχουμε φτασει ως εδω. Αλλες κοπέλες ταλαιπωρουνται και γεννάνε νωριτερα μικρα μωράκια. Αλλά και πάλι ολα πανε καλά.

Τωρα δε θες να τρως πιο πολύ?? Εμενα οι αναγκες μου νιωθω οτι εχουν αυξηθει πολύ, ολο πεινάω. Ευτυχως τρωω φαγητο, οχι γλυκά, αλλά και πάλι παιρνω βαρος τωρα στο τελος. Ελπίζω και αυτά! Προσπαθησε να τρως και αρκετες πρωτεινες, τις χρειάζονται!

Leni Kopelia Agelik που με ρωτάτε....θα πηγαινω καθε εβομαδα για nst. Πονους δεν εχω καθολου, ουτε και αγχος. 22/05 εχω ραντεβου για καισαρικη αν δεν εχει γινει τιποτα μεχρι τωρα. Σκεφτομαι ομως να του πω να το κανουμε γυρω στις 17-18/05. γενικά κουραζομαι πολυ χωρις να κανω τιποτα. Δεν μπορω να περπατησω, τα ποδια μου ειναι τοσο πρησμένα που μονο στον καναπε συνέρχονται κάπως. Και αισθανομαι βαριά. Αυτά! Πάντως ο ενατος μηνας ειναι αλλο πράγμα!! Καμία σχεση με τους προηγούμενους:?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini πραγματικά δεν πειναω καθόλου! Νομίζω ότι απο την πίεση δεν μου έχει μείνει στομάχι! Έχουμε βάλει όμως προγραμμα με τη μαμα και με βάζει να τρώω κάτι κάθε 2-3 ώρες, έστω και λίγο... Αλλιώς μπορει να περάσει η μέρα και να μην φάω τίποτα...

Πρωτεΐνες προσπαθώ να τρώω, μου το είπε και η διατροφολογος. Το κρέας μου βρωμάει αλλα τρώω κιμά και πολλές φυτικές πρωτεΐνες - γάλα, τυρί, ξηρούς καρπούς...

Γενικά το παλεύω όσο μπορω με το φαγητο...

Ευτυχώς έχω γλυτωσει τα πόδια ακομα... Δεν έχουν πρηστει, αλλα πονάνε τα γόνατα μου απο το βάρος... Ψιλοπραγματα...

Ααααα και άλλο ένα καλο νέο. Υπάρχει περίπτωση την Δευτέρα να έρθουν τα πράγματα μας!!!! Οπότε θα έχουμε και γεμάτο σπίτι!!!!

Για να δούμε!

Φιλια σε όλες!

c12e25debb.png

Lucky μου...

Τι να σου γράψω τωρα; Ο γιατρός σας τι λέει για τα αποτελέσματα; Με το Δρεττα μιλησες; Υπάρχει καμία εξήγηση γιατι έπεσε η χαζοορμονη;;

Κανε κουράγιο και μην απογοητευεσαι' θα βρεθεί μια λύση. Είμαι σίγουρη...

Περαστικά στη γιαγιά και να προσεχεις τον εαυτό σου που τον έχεις παρατήσει τελείως, σε παρακαλώ!

c12e25debb.png

Καλημερα σε ολες!

Ετοιμες για την ψηφο?? χαχα Αντε να δουμε τι θα απογινουμε!

Εγω χθες ειχα αγχωθει λιγο γιατι ειχα λιγο καφε γενικα. Ξερω οτι δεν πρεπει να με τρομαζει αλλα ευκολο να το λες και δυσκολο να το κανεις.. Κανονικα σημερα ειναι η μερα που θα αδιαθετουσα οποτε απλα ευχομαι να μην συμβει..

Πιγγυ μου καλα εκανες κι εβαλες προγραμμα, καθε 2-3 ωρες να τσιμπας κατι για να μην μενει αδειο το στομαχακι σου.. Ισως ετσι νοιωσεις καλυτερα. Πως παει ο υπνος? κοιμασαι καθολου?

Τζεμινακι ωστε καπνιζες μανιωδως ε? αυτα ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ!!!!! Χαχαχα

Σημασια εχει οτι τωρα εχεις δυο μωρακια στην κοιλιτσα που συντομα θα εχεις και στην αγκαλιτσα! Εισαι ψυχραιμη, μπραβο σου! Το αγχος μονο κακο κανει.. ;)

Lucky μου να προσεχεις τον ευατο σου, ειναι δυνατον να εισαι με χαπια για την μεση? Αυτη η κοπελα δεν κανει τιποτα?

Οσο για τα αποτελεσματα του αντρα σου, τι να πω ρε γμτ? οτι και να πουμε εμεις, εχεις δικιο... Τι σας ειπε ο γιατρος να κανετε τωρα? θα συνεχισει την θεραπεια?

Κοπελια μου πως ειναι η δημητρουλα? της περασε το συναχακι?

Αγγελικ μου πραγματικα η ερασμια πρεπει να σε βοηθησε πολυ.. Κι εγω ηρεμη ειμαι γενικα απλα τωρα 2-3 μερες εχω αγχωθει. Χθες εβλεπα παλι ασχημο ονειρο.. Τελοσπαντων, παιρνω δυναμη απο σενα που ησουν τοσο υπομονετικη και κανω κι εγω υπομονη:D εσυ πως εισαι?

Κατερινακι μου που εισαι εσυ? πες μας τιποτα να μας φτιαξεις την διαθεση!

Πολλα φιλια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...