Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα..

Η Δημητρα ειναι στο παρκο και μπηκα να διαβασω τα νεα σας απο το κινητο.

Μου αρεσε πολυ αυτο που ειπε η Τζεμινι που δεν γραφω τιποτα αλλο. Η παρεα μας ειναι οντως γουρλιδικη...

Πολλα φιλια!!!

Διαφημίσεις

Λενη μου τη χοριακή θα τη κάνεις στο Medimall ή όπου αλλού θέλεις? Τι σου είπε ο Βασ?

Ναι στο Medimall θα την κανω. Συμπεριλαμβανεται στο πακετακι;)

Αντε κι εσυ με το καλο να παρεις τα φαρμακια σου και να ξεκινησεις. Εγω ακολουθω την Αγγελικ και εσυ εμενα! :D

καλημερα στην ομορφη παρεα μας.

Τι μου κανετε? Διαβαζω πολλα και ευχαριστα και χαιρομαι, και εγω πιστευω οτι αυτο το φορουμ ειναι πολυ γουρλιδικο, θα δειτε στο τελος ολες με τις κοιλιες φουσκωμενες θα ειμαστε.

Leni μου, σε καταλαβαινω απολυτα, φυσικο ειναι να εχεις αγχος, αλλα μην επειρεαζεσαι απο ονειρα, θα δεις ολα εχουν παει τελεια, εισαι πια εγκυουλα , το πιστευω. Οσο για τις αυπνιες τελικα ειναι θεμα αγχους 100%, εγω μετα απο την εξεταση του Βασ και την αυχενικη κοιμαμαι μια χαρα, σηκωνομαι το βραδυ για να παω τουαλετα λογω συχνοουριας μετα τσουπ κοιμαμαι. Και εγω βλεπω ονειρα οτι ειδα πηγα στην τουαλετα και ειδα αιμα, ειναι που περασα αυτο με την αποκολυση και ακομα στο μυαλο μου το εχω. Χαλαρωσε οσο μπορεις , τα ονειρα δεν βγαινουν, οι μερες περνανε και θα εχουμε μια Τελεια χοριακη.

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου εγω πνιγομαι στην δουλεια αλλα μπηκα να διαβασω τα νεα σας.........

Gemini αυτο που εγραψες ηταν οτι καλυτερο εχω διαβασει με συγκινησεις να εισαι καλα και με το καλο να κρατησεις τα μωρακια σου αγκαλιτσα

Λενη μουυυυυυυ δεν ξερω γιατι αλλα εχω αγχωθει με σενα και βλεπω και ονειρα.......ισως επειδη σε εχω στο μυαλο μου συνέχεια και περιμενω με λαχταρα την δευτερα να γινει ο μεγαλος χαμος απο τα γελια και απο τα κλαματα χαρας που θα ριξουμε........να προσεχεις κοριτσακι μου....

δεν μπορω να γραψω αλλα πνιγομαι στην δουλεια ισως μπω το βραδακι να σας πω καμμια μπουνταλε ( αστειο) να γελασετε........σκεφτηκα να σας μαθω να μιλατε κρητικα θελετε χαχαχαχαχαχα

φιλακια σε ολεςςςςςςςςςςς

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλό μήνα να έχουμε με όσο περισσότερα θετικά και ευχάριστα νέα και αποτελέσματα γίνεται!

Χθες δεν μπήκα διότι φύγαμε το πρωί από το σπίτι και γυρίσαμε το βράδυ.. Πήγαμε με τους κουμπάρους μας βόλτα με τις μηχανές στη Σαλαμίνα στο εξοχικό τους και περάσαμε τέλεια.. γελάσαμε, φάγαμε, ήπιαμε καφεδάκι, ξεκουραστήκαμε και χαλαρώσαμε τόσο πολύ που δεν θέλαμε να γυρίσουμε πίσω με τίποτε.. Αλλά δυστυχώς γυρίσαμε..

Σας διαβάζω όλες καλά και χαίρομαι πολύ γι' αυτό..

Λένη μου όντως 3 μερούλες ακόμη δουλειάς και τσουπ, να κι η Δευτέρα.. μακάρι το 7 να είναι όντως τυχερό νούμερο και όσον αφορά τα άσχημα όνειρα.. το άγχος σου είναι και τίποτε άλλο.. πες μου εσύ μια κοπέλα που να μην είχε άγχος αυτή την περίοδο και εγώ θα σου βγάλω το καπέλο.. Ήρεμα και μην κουράζεσαι.. το υπόσχεσαι;

Athenian καλύτερα τον επόμενο μήνα.. κάθε εμπόδιο για καλό λέει ο σοφός λαός και αυτός ξέρει σίγουρα κάτι παραπάνω..

Πίγκυ μου όντως οι φωτογραφίες εκπληκτικές.. 29 μέρες μείνανε ακόμη για τη μεγάλη στιγμή και αναρωτιέμαι πόσο ακόμη θα μεγαλώσει αυτή η κοιλίτσα.. είμαι σίγουρη ότι τα μωράκια σου έχουν πάρει βάρος και θα βγουν έτοιμα να προσγειωθούν στην αγκαλιά σου.. Κοντεύουν κιόλας 2 μήνες που έφυγες.. μα πως περνάει έτσι ο καιρός;

Katerinam θα σε βρω στο φατσοβιβλίο..

Angelik μου είμαι σίγουρη ότι και το αποτέλεσμα της αιματολογικής θα είναι τέλειο.. έτσι θα μπορείς να ονειρεύεσαι ανενόχλητη το μωράκι σου..

Εγώ είμαι καλά, ήρεμη και αισιόδοξη...

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

L2qIp2.png

Γεια σας...

Μετα απο αυτο που εγραψε η Gemini, απλά δεν έχω και εγω λόγια....

ΟΛΕΣ θα τα καταφερουμε, απο την πρωτη μεχρι την τελευταια! Θα δειτε!

Λενακι εσυ εισαι η επόμενη! Αλλωστε το ειχατε πει με την Αγγελικη οτι θα φουσκώνετε παρέα, δεν μπορεις να την αφησεις μόνη της. Δεν ειναι ευγενικο... και ενα κοριτσι με τις δικες σου αρχες δεν θα εκανε κατι που δεν ειναι ευγενικο! :)

Θα δεις που το 7 θα ειναι το τυχερο σου νουμερο για παντα απο δω και περα!

Αγγελικη μου εσυ ολα καλα ε? Σχεδον τελειωσε το πρωτο τριμηνο ε? Ουτε εμετους ουτε τιποτα... Μπραβο κοριτσακι μου! Ολα μια χαρα να πανε μεχρι το τελος!

Athinean καθε εμποδιο για καλο κοριτσι μου. Δεν υπαρχει λογος να κυνηγαμε το χρονο και στο λεω εγω για να το ακουω γιατι εγω ειμαι τραγικη σε αυτο.... Αλλα και εγω ειχα ατυχιες και αναποδιες για να ξεκινησω και τελικα μου βγηκε σε καλο...

Ολα θα πανε καλα. Οι φωτο που λενε τα κοριτσια δεν ειναι απο τις κουνιες αλλα δικες μου, με την κοιλουμπα μου... Αν θες στειλε μου με πμ το ονομα σου να σε βρω facebook να τις δεις.

Δομνινακι μου, σε ανανεωσε και η απόφαση και η εκδρομη και ακουγεσαι αλλος ανθρωπος! ετσι σε θελουμε φιλεναδα!

Κοπελια θελουμε πρωτομαγιατικα κατορθώματα!!!!!

Gemnaki, εφτασες 36 εβδομαδες!!! τελειωμηνοι οι παδοσφαιριστες μας!!! Μπραβο κοριτσακι μου!!! Χαιρομαι που ολα πανε καλα!!!

Εγώ κοριτσια ειμαι σχετικα καλα. Προχτες το βραδυ ξεχασα το χαπι για το στομαχι και εχτες με διελυσε... Ημουν χαλια. Σημερα συνηλθα (οταν λεω συνηλθα εννοω οτι κανω εμετο μονο το πρωι οταν ξυπναω 1-2 φορες και μετα συνερχομαι.... αλλα αυτο μου φαινεται μια χαρα!) Οι αιμορροειδες ειναι καλα, δεν με πονανε, εκτος αν καθομαι πολυ ωρα σε καρεκλα οποτε και αυτο καλα. Το μονο που μου εχει μεινει ειναι το βαρος στα πλευρα και η πιεση σε διαφραγμα και στομαχι. Αυτο δεν βλεπω με ποιο τροπο θα μπορουσε να φυγει... Και σημερα δεν κοιμηθηκα το βραδυ, αλλα δεν πειραζει. Χαλαλι της της κοπελια μου! Τι να την κανω?

Αυτα κοριτσια. Φιλια πολλαααααααα πολλααααααααα πολλααααααααααααα

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια μου, τι μου κανετε? Περασατε ομορφα πρωτομαγια , ετσι παντα να περναμε ολες!

Σας ευχαριστω ολες μια μια για την θετικη σας ενεργεια και τις καλες σας ευχες, περιμενω τωρα και τις αιματολογικες για να ηρεμησω για τα καλα.

Να ξερετε οτι μπορει αυτες τις μερες να μην γραφω πολλα , αλλα σας διαβαζω , εχει πεσει πολυ δουλεια , περιμενω και ελεγχο ΦΠΑ στην δουλεια και καταλαβαινεται τρεχω και δεν φτανω. Ευχομαι στις εγκυμονουσες μας Gemini + MissPiggy καλη λευτερια κοριτσια, ερχεται η ωρα με το καλο. Στην Leni μου μια μεγαληηη Χοριακη που θα μας κανει να πεταξουμε απο την χαρα μας και στις υπολοιπες κοπελες γρηγορα εγκυουλες και δεν θα αργησει να ερθει η στιγμη.

Δομνινα μου διαβασα τα νεα σου και χαρηκα πολυ για νιωθω οτι εισαι πολυ καλα ψυχολογικα και θα δεις αυτο θα σου βγει σε καλο.

Kopelia μου δωσε φιλακια στην ομορφη μασκοτ μας.

Πολλα πολλα φιλακι σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Δομνινα σου εστειλα κ εγω αιτημα φιλιασ.

Σε έκανα φίλη μου κιόλας! Καταλαβαίνω τώρα γιατί όλες οι κοπέλες έχουν πάθει πλάκα με τη Δήμητρα... ζωντανή φραουλίτσα είναι :tongue:

L2qIp2.png

Γεια σε ολη την παρεα, κι εγω εχω δουλιτσα σημερα..

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Εγω κοιμηθηκα καλα σημερα κι ετσι νοιωθω πιο ξεκουραστη. Μετα θα παω και σπιτακι να φαω και να αραξω.. τι αλλο θελω? :D. Αγγελικ μου δεν πειραζει αν δεν μας γραφεις, ξερω οτι σε πιεζουν εκει. Δομνινακι γλυκα η Δημητρουλα ε??

φιλια σε ολες

ΥΓ. Αχ, 3 και σημερα κοριτσια!!

καλημερα κοριτσια μου, τι μου κανετε? Περασατε ομορφα πρωτομαγια , ετσι παντα να περναμε ολες!

Σας ευχαριστω ολες μια μια για την θετικη σας ενεργεια και τις καλες σας ευχες, περιμενω τωρα και τις αιματολογικες για να ηρεμησω για τα καλα.

Να ξερετε οτι μπορει αυτες τις μερες να μην γραφω πολλα , αλλα σας διαβαζω , εχει πεσει πολυ δουλεια , περιμενω και ελεγχο ΦΠΑ στην δουλεια και καταλαβαινεται τρεχω και δεν φτανω. Ευχομαι στις εγκυμονουσες μας Gemini + MissPiggy καλη λευτερια κοριτσια, ερχεται η ωρα με το καλο. Στην Leni μου μια μεγαληηη Χοριακη που θα μας κανει να πεταξουμε απο την χαρα μας και στις υπολοιπες κοπελες γρηγορα εγκυουλες και δεν θα αργησει να ερθει η στιγμη.

Δομνινα μου διαβασα τα νεα σου και χαρηκα πολυ για νιωθω οτι εισαι πολυ καλα ψυχολογικα και θα δεις αυτο θα σου βγει σε καλο.

Kopelia μου δωσε φιλακια στην ομορφη μασκοτ μας.

Πολλα πολλα φιλακι σε ολες!

τι κανεις γλυκο μου κοριτσι??πως παει η εγκυμοσυνη??ειμαι σιγουρη πως ολα πανε καλα και με το καλο να παρεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου!!! εμεις καλα ειμαστε η μικρη μου μεγαλωνει μερα με την μερα τωρα αρχισε να λεει και τα δικα της ειναι αφασια εντελως!!δεν πολυμπαινω στο site γιατι ειναι περιορισμενος ο χρονος μου αλλα διαβαζω τα νεα σου....ολα καλα κοριτσι μου θα σου πανε να μην αγχωνεσαι και να προσεχεις το νινι σου!πολλα φιλακια

Καλημερα...

Τι κανετε?

Εγω ειχα γιατρο σημερα... Εχω και καλα και κακα νεα.

Τα καλα νεα ειναι οτι το NST ηταν μια χαρα. Και τα 2 μωρα ειναι μια χαρα και χαρουμενα... Συσπάσεις δεν εχω και τιποτα δεν δειχνει οτι πηγαινω για προωρο...

Τα κακα νεα είναι ειναι οτι ενω ο υπερηχος ηταν πολύ καλος (ειδαμε και τις φατσουλες τους) και δειχνουν και τα 2 μια χαρα, δεν πηρανε πολυ βαρος... Πηραν από 300γρ το καθενα περιπου σε 3 βδομαδες και ειναι 2200γρ ο μικρος και 2015γρ η μικρη... Μου φαίνονται πολυ μικρα...

Η γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω οτι αφου το NST ειναι καλο και εχουν και αρκετο αμνιακο υγρο θα μεγαλωσουν μια χαρα και οτι τωρα ο υπερηχος εχει μεγαλη απόκλειση και να μην δινω τοση σημασια... Η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει!!!

Την αλλη βδομαδα παω Πεμπτη αλλα δεν θα μετρησουμε βαρος. Εχω NST πάλι και θα δω και την αναισθησιολογο. επισης θα κανουμε και την πρώτη κολπικη εξεταση μετα απο τοσο καιρο για να δουμε για διαστολη...

Πω πω κοριτσια... Πολυ αγχος εχει προς το τελος. δεν μπορω...

Λενακι 2 και σημερα για τα ευχαριστα φιλεναδα!

Φιλια πολλα σε ολες!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...