Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

kopelia και Leni δεν εχω fb. ισως βαλω εδω καμια φωτο στο προφιλ μου, αν και ντρεπομαι λιγο.... θα δω!!

Δε νομιζω οτι ειναι λιγα τα κιλα γιατι ξεκινησα και με λιγα παραπανίσια. ειναι κανονικα. και με βλεπω αν γεννησω σε 2 εβδομαδας, να παίρνω και αλλα δυο. ειμαι ολο στο σπιτι και στον καναπε και τρωω... κι εχω και κατακράτηση:cry:

agelik συγχαρητηρια για την αυχενική!!! που να δεις και τη β' επιπεδου!!! εκει θα παθεις σοκ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο αγγελικ μου! Πολυ ευχάριστα νέα!!! Θα ένοιωσεσ τέλεια ε; Σου έφυγε ένα βάρος. Τι εξετάσεις αίματος πρέπει να περιμένεις; Όμορφη εμπειρία φαντάζομαι που θα ειναι!! χαίρομαι παρα πολυ που ειναι όλα καλα:D

καλησπερααααααα κοριτσακια μου δεν μπορεσα να μπω απο το πρωι γιατι ειχα πολυ δουλεια και σχολασα 9 το βραδυ και μαλλον και αυριο θα πρεπει να παω 2-3 ωριτσες :( βεβαια ενταξει δεν παραπονιεμαι αλλοι δεν εχουν καν δουλεια αλλα τελος παντων.......τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα που διαβαζω σημερα εεεεε?

Δομνινα μου χαρηκα παρα παρα παρα παρα πολυ για την αποφαση σου αλλα πιο πολυ χαρηκα που ειπες οτι εισαι χαλαρη και δεν εχεις καθολου αγχος αντε κοριτσακι μου ολα να σου πανε οπως τα θελεις και του χρονου να κρατας το μωρακι που τοσο λαχταρας στην αγκαλιτσα σου ..............σε λιγο θα μπω fb και θα σε ψαξω............

Αγγελικ μουυυυυυυυυ πω πω συγκινηθηκα με αυτα που γραφεις ολοκληρωμενο μωρακι εεε? πρεπει να ειναι απιστευτη εμπειρια και μακαρι να την περασουμε ολες μας με το καλο......με το καλο να βγουν και οι εξετασεις που περιμενεις............

Μισσπιγκυ μου διαβαζω οτι εβαλες φωτο στο fb δεν εχω μπει ακομα αλλα δεν κρατιεμαι θελω να δω την κοιλιτσα σουυυυυυυυυ χαχαχαχαχα........εσυ εισαι καλυτερα τωρα με τους εμετους και τις αιμοραιδες?

Gemini θελουμεεεεεεεε να μας δειξεις και εσυ την κοιλιτσα σου μην ντρεπεσαι καλε μια οικογενεια ειμαστε............

Lucky μου εσυ τι κανεις η γιαγιακα σου πως ειναι????

Leni moy πως παει η ξαπλα????? λιγες μερες μεινανε κοριτσακι μου κανε λιγο υπομονη........απο ψυχολογια πως εισαι??? ελπιζω ακομα χαλαρη....βρε κοριτσακι μου δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι καθολου αφου το αποτελεσμα το ξερουμε....:-P

Κοπελια κανενα καινουργιο κατορθωμα της μικρουλας μας???? να μου την φιλησεις.......

Athenian που χαθηκες κοριτσακι μου???

πολλα φιλια σε ολες..........

Καλησπέρα!

Σας ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια, για τα καλα σας σχόλια και τις ευχές σας! Πρέπει να το παραδεχτειτε όμως: είμαι τεράστια!!!

Δομνινα μόλις τελειώσω απο δω θα μπω να σε κάνω ad. Χαίρομαι για το σχέδιο σου! Θα πετύχει! Θα δεις. Καλα έκανες και εμεινες στο γιατρο σου. Αφού ήσουν ικανοποιημένη και σε ξέρει κιόλας μετα απο αυτές τις προσπάθειες, καλα κανεις...

Αγγελική μου!!! Τέλεια!!! Τώρα πρέπει να το χωνεψεις σιγά σιγά... Μπορείς να αρχίσεις να το λες και στο κόσμο... Για μένα αυτη ήταν η καλύτερη εξέταση της εγκυμοσύνης μου! Πραγματικά την είχα χαρεί τόσο πολυ!

Λενακι πως παει; Ψυχολογία;;;; Και αύριο ξαπλα έτσι;

Κοπελια εσυ που θα πας την μικρη μας αύριο;

Gemini αν δεν θες να ανεβαζεις φωτο εδω μπορούμε να σου στείλουμε τα μειλ μας να μας στείλεις εκει φωτο με την κοιλιτσα σου, θα σου στείλω και εγω δική μου...

Athenian??? που είσαι;;; Τι έγινε; Πήρες το Βας.

Κατερινα μου ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια! Είσαι πολυ γλυκιά.

Η άλλη κρητικοπουλα μας ελπίζω να είναι καλα. Και αυτη και η γιαγιά της.

Εγω είμαι οκ. Στομάχι και αιμορροειδες είναι αρκετά καλύτερα! Έχω συνέλθει, αλλα έχω χάσει τον ύπνο μου απο την πίεση... Η μικρη είναι πολυ ψιλά και σήμερα κοιμήθηκα μόνο 2 ώρες... Βέβαια συμπλήρωσα το πρωι και το μεσημέρι, αλλα κουράστηκα το βράδυ τόσες ώρες ξύπνια και καθιστη για να μην έχω το βαρος. Πάντως γενικά ήμουν καλύτερα σήμερα... Ελπίζω να κοιμηθω λίγο παραπάνω κιόλας και θα είμαι σούπερ!

Αυτα κορίτσια! Καλη σας μέρα και καλη Πρωτομαγιά!!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια..

Σημερα ειδα ενα ονειρο και επεσα παρα πολυ... Οσο ημουν σιγουρη οτι την δευτερα θα εχω ενα θετικοτατο αποτελεσμα, τοσο τωρα μου εχουν ερθει στο μυαλο οι χειροτερες σκεψεις.. Προσπαθω να το αποβαλω αλλα ακομα δεν μπορω... Θα προσπαθησω... Δεν ξερω γιατι, αλλα ειμαι πολυ στεναχωρημενη.. Δεν μπορουσα να το δω την τελευταια μερα ωστε να μην εχω αλλες 6 μερες μπροστα μου??? τελοσπαντων, σορρυ, θα συνελθω...

Ευχομαι να εχουμε καλο μηνα με καλες εξελιξεις σε ολους τους τομεις ρε κοριτσια! Και με τις εκλογες, και με τις εγκυμοσυνες μας, με την υγεια μας, με τις γεννες των δυο κοριτσιων μας που ερχονται σε λιγο και οτι αλλο ξεχναω!!

Σας φιλω πολυ, καλα να περασετε!!

Καλη Πρωτομαγια!!!

Καλό μήνα κι απο μένα!

Έχετε πάει στη φύση σημερα και μαζεύετε λουλουδάκια?

Λένη μου μην επηρρεάζεσαι απο τα όνειρα. Απο το άγχος σου τα βλέπεις αρνητικά. Κι εγώ έβλεπα συνέχεια οτι απέβαλα ή οτι γεννιόταν πεθαμένο το μωράκι, αλλά τελικά όλα πήγαν πολύ καλά. Έχεις αγωνία και όλα αυτά λειτουργούν στο υποσεινηδητό σου. Εσύ θα έχεις ψηλά το κεφάλι και θα κανεις μόνο θετικές σκέψεις. Φταίει και η κλεισούρα στο σπίτι και η πολλή ξάπλα... Υπομονή μια βδομαδούλα σχεδόν ακόμα και θα γλεντάμε μετά με την θετική χοριακή...

Αγγελική μου υπέρχοα συναισθήματα!!! Είδες τί όμορφο είναι το ,μωράκι σας? Τις κοιτάς τις φωτογραφίες του συνέχεια? η εξέταση αίματος που περιμένεις είναι αυτή που κάνουν και την συμψηφίζουν με την αυχενική και σου λένε τις πιθνότητες για χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Αλλά φαίνονται όλα απο την αυχενική οτι είναι καλά, απλά βγάζουν επίσημα τα ποσοστά...

Οι υπόλοιπες κοπέλες, όλες καλά?

Εμείς το απόγευμα λέμε να πάμε μια βόλτα στην εξοχή γιατί το πρωί άργησε η Δήμητρα να ξυπνήσει και μεχρι να ετοιμάσουμε φαγητά κλπ, πέρασε η ωρα. Τώρα κοιμήθηκε, οπότε μόλις σηκωθεί, ντυθηκαμε και φύγαμε...

Πολλά φιλιά και Καλό Μάη!!!

Καλημερα κοριτσια..

Σημερα ειδα ενα ονειρο και επεσα παρα πολυ... Οσο ημουν σιγουρη οτι την δευτερα θα εχω ενα θετικοτατο αποτελεσμα, τοσο τωρα μου εχουν ερθει στο μυαλο οι χειροτερες σκεψεις.. Προσπαθω να το αποβαλω αλλα ακομα δεν μπορω... Θα προσπαθησω... Δεν ξερω γιατι, αλλα ειμαι πολυ στεναχωρημενη.. Δεν μπορουσα να το δω την τελευταια μερα ωστε να μην εχω αλλες 6 μερες μπροστα μου??? τελοσπαντων, σορρυ, θα συνελθω...

Κοριτσακι μου, αυτά ειναι παιχνιδια του μυαλου από το αγχος... Τιποτα παραπάνω. Και εγω εβλεπα ασχημα ονειρα εκεινες τις 2 βδομαδες παρόλο που γενικα ημουν αισιοδοξη... Πολυ πολυ ασχημα.

Οσο για την αρχη της εγκυμοσυνης... εκει να δεις, ασχημα και ζωντανοτατα. Τοσο που ξυπνουσα και χρειαζομουν λιγη ωρα για να καταλαβω αν οντως ηταν ονειρο η εγινε στ'αληθεια.

Το χειροτερο που εχω δει ποτε ομως το ειδα στο ταξιδι μετα το γαμο... το πιο μακαβριο και τρομακτικο με μεγαλη διαφορα... Ακομα το σκεφτομαι και ανατριχιαζω. Ο γαμος μου ομως ειναι μια χαρα... οπως θα ειναι και τα αποτελεσματα σου!!!

Μην δινεις σημασια λοιπον... :tongue: Προχωραμε με αισιοδοξια και χαμογελο και ολα θα πανε καλα! Θα δεις!!! Εγω ειμαι σιγουρη οτι θα ακουσουμε υπεροχα νεα την Δευτερα!!

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσακια μου καλο μηνα να εχουμεεεε με υγεια και θετικη σκεψη για ολες μας.........το πρωι μας ειχαν καλεσει κατι φιλοι μας να μας κανουν το τραπεζι και βγηκαμε εξω περασαμε παρα πολυ καλα το απογευμα κατα της 5 που γυρισαμε λεω δεν παω στην δουλεια να μην μου πεσουν ολα μαζεμενα αυριο? και ετσι πηγα και γυρισα πριν λιγο......αυτα απο μενα......

Λενη μου δεν θελω τετοιαααααααααα λογικο ειναι να βλεπεις ασχημα ονειρα ολα ειναι απο το αγχος σου κοριτσακι μου αφου ειπα εγω οτι θα ειναι θετικη η χοριακη θα ειναιιιιιιιιιιιιιιιι και δεν θελω να με διαψευσεις ετσι δεν ειναι?χαχαχαχαχα...........κοιταξε να ηρεμησεις λιγο να σκεφτεσαι θετικα και ολαααααααααα θα πανε καλα μη μου στεναχωριεσαι γιατι στεναχωριεμαι και εγω μαζι σου.......

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν??? πως περασατε σημερα????

φιλακια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς............

κοριτσακια μου να ρωτησω κατι??? αν αποφασισω να ερθω στην αθηνα για εξωσωματικη ποσες μερες θα πρεπει να μεινω εκει???απο την αρχη που θα ξεκινησω με τα φαρμακα μεχρι και την εμβρυομεταφορα ή κανω λαθος???

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα σε όοοοολλλλλλλααααααα τα κοριτσάκια!!!!!

Τι κάνετε? Εγώ δε μπήκα τις τελευταίες μέρες....

Επικοινωνησα με τον Βασ και μου είπε να το πάμε τον επόμενο μήνα, δε βρήκε κάποιο λόγο να το τρέξουμε τόσο πολύ.

Leni μου η ψυχολογία τη μια ανεβαίνει και την άλλη κατεβαίνει. Προσπάθησε όσο γίνεται να μη το σκέφτεσαι...το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο!!!! Αυτή η αναμονή είναι το χειρότερο διάστημα τουλάχιστον για μένα της εξωσωματικής. Αυτό που σκέφτομαι και λεω εγώ είναι ας είναι θετικό και όλο αυτό θα είναι μια πολύ γλυκιά ανάμνηση. Υπομονή λοιπόν και να δεις που θα έχεις ΘΕΤΙΚΑ αποτελέσματα.!!!

MissPiggy θέλω και εγώ να δω Photos του παιδικού!!!!!!!

Πως πας με τις αιμοροείδες κοριτσάκι μου? Πέρασαν?

Κατερίνα μου νομίζω ότι η παρακολούθηση μπορεί να γίνεται και από το γιατρό σου και να επικοινωνεί με τον εξωσωματικό σου. Εάν ισχύει αυτό θα πρέπει να είσαι Αθηνα από την ωοληψία μέχρι και την εμβρυομεταφορά ή και λίγες μέρες μετά την εμβρυομεταφορά. Καλύτερα όμως να το συζητήσεις με τον εξωσωματικό σου αυτό.

Καλημερα σε ολες και παραλιγο να πω και καλη εβδομαδα, αλλα μετα θυμηθηκα οτι ειναι Τεταρτη σημερα!

Ευχαριστω κοριτσια για την υποστηριξη! Ξερω οτι δεν πρεπει να επηρρεαζομαι απο τα ονειρα αλλα ειναι αναποφευκτο πολλες φορες...:(

Τωρα παντως ειμαι καλυτερα:)

Πως ειστε εσεις? Πως περασατε?

Εγω τελικα εκανα την πρωτη μου εξοδο χθες, πολυ χαλαρα ομως, στο σπιτι της ξαδερφης μας η οποια μας τραπεζωσε. Εγω φυσικα δεν εκανα τιποτα. Καθομουν σε ενα καναπε, μετα στο τραπεζι και μετα παλι στον καναπε!

Μετα γυρισα σπιτακι και ξαπλωσα..

Σημερα σας γραφω απο την δουλεια! Ευτυχως που ετσι οπως επεσε η Πρωτομαγια, 3 μερες δουλειας εχω μονο, μετα ειναι το ΣΚ και μετα η ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΙΟΥ επιτελουςςςςςςςςςςςςςς!!!!!

Ξερετε το 7 ειναι ενα νουμερο που μ'αρεσει και το θεωρω τυχερο γενικα, γιαυτο οπως βλεπετε λεγομαι και Leni7. Βεβαια, ειναι και GATE 7 και μια και ειμαι Ολυμπιακος, εχει κι αυτο μια σημασια! Τελοσπαντων:)

Το βραδυ παλι δεν κοιμηθηκα. Ή μαλλον κοιμηθηκα 12.30 και κατα τις 4 το πρωι ξυπνησα και αυτο ηταν! Δεν με ξαναεπαιρνε ο υπνος για πολυ ωρα.

Αγγελικ μου τα ιδια τα δικα σου τραβαω! Εχει αρχισει και με πιανει αγχος αλλα δεν μου βγαινει μεσα στη μερα.. Μου βγαινει το βραδυ.

Τελοσπαντων, σαν εσενα Κατερινακι με εχει πιασει πολυλογια σημερα!!

Οσο για αυτο που ρωτας, εγω θα ελεγα οτι θα ηταν καλο να μεινεις και 3 μερες μετα την εμρυομεραφορα ωστε να μην ταξιδεψεις αμεσως μολις την κανεις. Ο γιατρος θα σου πει για το ποτε θα πρεπει να ερθεις για να ξεκινησει η παρακολουθηση, αλλα πιστευω οτι με το που αδιαθετησεις θα πρεπει να ερθεις γιατι 2η με 3η μερα περιοδου πρεπει να σε δει για να σου πει ποτε ξεκινας ενεσεις διεγερσης. Σκεφτεσαι μηπως τελικα την κανεις στην Αθηνα την εξωσωματικη?

Πιγγυ μου εβλεπες κι εσυ πολλα ονειρα ε? Ειναι μεγαλο ζορι. Κι εγω ενω ειμαι ηρεμη μεσα στη μερα και υπομονετικη, το βραδυ την παταω ειτε με ονειρα ειτε με αυπνια.

Καλα οι φωτογραφιες σου στο fb ειναι οντως πολυ καλες και πολυ καλλιτεχνικες! Μπραβο και παλι!!

Πως εισαι σημερα? Ισχυει το "αρκετα καλυτερα"? Δεν κοιμασαι κι εσυ ε? Που να χωρεσουν τα καημενα τα παιδακια σε μια σταλια ανθρωπο?(εσυ εισαι αυτη, χαχα).

Κοπελια μου μαλλον τελικα ολες βλεπουμε ονειρα, ειναι οντως απο το αγχος.. Θα προσπαθησω να μην επηρρεαζομαι.. Ψηλά το κεφάλι και μόνο θετικές σκέψεις!!!:D:D

Πηγατε τελικα στην εξοχη με την Δημητρα μας? Πως περασατε? Ειχε φανταστικη μερα, καλοκαιρι ηταν! Και στην Πατρα φανταζομαι οτι θα ειχε ακομα πιο ζεστη απο την Αθηνα.

athenian τι εγινε τελικα? Τι αποφασισες?

Αγγελικ μου πως εισαι εσυ? Πως νοιωθεις γενικα?

Τζεμινακι πως τα πας? Αντε κοντευουμε!!

Δομνινα μου θα σε ψαξω στο φβ τωρα

Φιλια σε ολες!!

athenian ωσπου να το στειλω, εσυ ειχες ηδη γραψει, :P

Οποτε πας για τον επομενο μηνα, δεν πειραζει μωρε, τουλαχιστον δεν θα αγχωθεις με τα γραφειοκρατικα.. Μπορει να ειναι για καλο!!!:D

Φιλακια πολλα

Leni μου το άγχος σου το καταλαβαίνω απόλυτα. Ενω εγώ κανονικά κοιμάμαι αμέσως, τη περίοδο μετα την εμβρυομεταφορά και όσο πλησίαζαν οι μέρες για τη χοριακή ούτε να κοιμηθώ εύκολα μπορούσα και ξύπναγα και το βράδυ. Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου το 7 να σου φέρει και μια χοριακή τριψήφια που να ξεκινάει από 7..!!!

Αχχχ κάθε εμπόδιο λένε ότι είναι για καλό, οπότε έτσι το πήρα και εγώ και περιμένω να περάσει αυτός ο κύκλος για να έρθει ο επόμενος! Εύχομαι να είναι και ο τυχερός μου.!

Λενη μου τη χοριακή θα τη κάνεις στο Medimall ή όπου αλλού θέλεις? Τι σου είπε ο Βασ?

Καλημέρα κορίτσια! Πολύ βολτα επεσε χτες νομίζω από ολες μας;) Ευτυχως καλοκαίριασε κιολας! Κι εμεις πηγαμε για καφεδακι στην παραλία και ηταν υππεροχα!

Leni μου μη στεκεσαι στα ονειρα. Το αγχος παίζει πολλά παιχνίδια! ΘΑ δεις που ολα θα πανε καλά με το τυχερό σου 7άρι! Και στη δουλειά χαλαρά,ε?!

Θελω να ευχηθώ σε ολες τις κοπέλες που ξεκινάνε νεα προσπάθεια, να ειναι ψυχραιμες, υπομονετικές και να ξερουν οτι εδω υπάρχει τοσο πολλή θετική

ενεργεια που σιγουρα δε θα πάει χαμένη!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...