Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Γεια σας!

Σήμερα Ξύπνησα στις 3..,. Και καλα είναι! Θα ιδιωτών λίγο την πλάτη μου, θα σας γράψω και θα ξανακοιμηθω...

Έχτες είχα μια μέτρια μέρα, πονουσαν οι αιμορροειδες αλλα όχι φρικτά και είχα και βάρος στο διαφραγμα και δυσκολεύουν στην αναπνοή αλλα κοιμήθηκα και στον καναπέ και συμπλήρωσα και κατάφερα και να φάω. Οπότε οκ!

Για σήμερα δεν έχουμε ακόμα σχέδια. Ο άντρας μου θέλει να βγάλουμε φωτο την κοιλια μου!

Λενακι εγω θα έλεγα να μείνεις στα αυγά σου. Όσο μπορείς περισσότερο. Άλλαξε πλευρό και συνέχισε να κλωσας! Ξέρω ότι είναι σπαστικο και εμενα μου την είχε βαρεσει αλλα είναι για καλο σκοπό! Άλλωστε πρέπει να συνηθιζεις την ξαπλα! Θα πρέπει να ξεκουραζεσαι και μετα τη χοριακη!!!

Κατερινακι μου, μακάρι! 1 ή 2 δεν έχει σημασία! Μακάρι να έρθουν με την πρώτη!

Κοπελια μου τα χει παίξει ο μπαμπάς σας απο τη χαρα του ε;!!; Πρέπει να χαίρεσαι πολυ να τους βλέπεις... Συγκινουμε μόνο που το φαντάζομαι!

Δομνινακι θα πανε όλα καλα! Βάλε τώρα και ένα χρονοδιάγραμμα και είσαι έτοιμη!

Αγγελική κοντεύει Δευτέρα!!!! Μακάρι να δούμε και τι είναι. Αν και δεν πειράζει και πολυ...

Φιλια πολλα σε όλες!! Ελπίζω να ξανακοιμηθω...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακι μου καλο σαββατοκυριακο να περασουμε εδω εχουμε πολυ καλο καιρο και ειναι μερα για βολτουλα στην θαλασσα.....εγω απο το πρωι κανω δουλειες στο σπιτι αλλα σας ειχα στο μυαλο μου και μπηκα να δω τι μου κανετε.....

Λενηηηηη μουυυυυυυ γλυκια μου εγκυουλααααα αν και δεν εχω την εμπειρια που χρειαζεται για να σου απαντησω σου λεω ομως να καθησεις ακομα στο κρεβατι,για δουλεια ποτε λες να πας??? αν εμενα αθηνα θα ερχομουν να σου κανω παρειτσα να μην εισαι μοναχουλα σου και το σκεφτεσαι συνέχεια αλλα μπορει βεβαια και να μην σου εκανα καλο γιατι θα σε εκανα να γελουσες συνεχεια χαχαχαχαχα παντως στο ζηταω σαν προσωπικη χαρη να καθησεις ακομα στο κρεβατι εεεε ειναι και σαββατοκυριακο ενταξει θα μου την κανεις ??/?? αντε βρε σκασε μου ενα χαμογελο σε βλεπωωωωωω και χαιδεψε και την κοιλιτσα σου για να δωσεις ενα χαιρετισμο απο μενα στα μωρακια σου ( το εχω δεσει βεβαια οτι θα ειναι 2 να το ξερεις ).Εχεις λαπτοπ και μας γραφεις??? δεν πιστευω να το βαζεις πανω στην κοιλιτσα σου εεεεεε???? φιλακια πολλα πολλα και να προσεχεις

Μισσπιγκυ αχ τι να σου πω προσπαθησε να εισαι ηρεμη και να μην αγχονεσαι με ολα αυτα που σου συμβαινουν δεν εφταναν δηλαδη οι εμετοι ηρθαν και οι αιμοραιδες τωρα αμαν πιαααααα..........τελειωσατε με το πλυσιμο των μωρουδιακων ??? ακομα περιμενουμε το δωματιο να το δουμε....φιλακια πολλα

Lucky μου εσυ πως εισαι?? ξεκουραστικες καθολου?? η γιαγιακα πως ειναι???

Gemini το χρονο αντριστροφα μετρας για να τα συναντησεις που λεει και το τραγουδι.......και εσυ να εισαι χαλαρη και ηρεμη για την μεγαλη μερα......

Δομνινα μου χαλαρωσε το καλοκαιρακι κανε τα μπανακια σου και απο σεπτεμβριο με θετικη σκεψη και ηρεμια βουρρρρρ για το μωρακι σου........και εσυ στον βασιλ. θα πας???

athenian κοριτσακι μου τι να πω πολυ γραφειοκρατια τελικα ελπιζω να εχεις βρει καμμια ακρη και να μην χασεις το μηνα .........

Κοπελια μουυυυυυ με την ομορφη κορακλα τι κανετε σημερα εχετε καλο καιρο για βολτα??? παντως το 90% των παιδιων η πρωτη τους λεξη ειναι μπαμπα ειναι πιο ευκολη να την πουν ετσι λενε οι γιατροι,βεβαια σε μερικα παιδακια που ειναι καλοφαγα σαν και μενα η πρωτη τους λεξη ειναι μαμ χαχαχαχαχαχα ημουν πολυ χοντρο μωρο γεννηθηκα και 7 μηνων 1800 γρ. και με ταιζαν καθε 1,5 ωρα στην αρχη αλλα ημουν τοσο φαγανο μωρο που και καθε μιση ωρα να το εκαναν δεν θα αφηνα σταλια στο μπουκαλι χαχαχαχαχαχα..........

Αγγελικ μου εσυ τι κανεις αντε περιμενουμε με αγωνια την δευτερα να δεις το μωρακι σου και να μας πεις τα νεα σου.......

αυτα τα λιγα παλι απο μενα (πως τα καταφερνω και γραφω τοσα πολλα ουτε και εγω ξερω και να ελεγα οτι ειμαι καμμια γλωσσου να πω ναι αλλα στομα εχω και μιλια δεν εχω χαχαχαχαχαχα)

Καλο σαββατοκυριακο να εχουμε ολοι μας και να περασετε πολυ πολυ πολυ καλα φιλακιααααααα σε ολεςςςςςςςς και στα μωρακια σας, ακους Λενηηηηηηη φιλια πολλα στα μωρακια σου.......

Καλησπέρα κορίτσια!

Katerina απ το γραπτό σου φαινεται ποσο αισιοδοξη και καλοδιάθετη εισαι! Να εισαι καλά και να μας ανεβάζεις! Και να δεις που θα ανταμοιφθείς γι αυτό! Θα σου πανε ολα καλα στο εξής;)

Piggy εννοείται να βγαλεις φωτο την κοιλιά σου!!! Εγω τη βγαζω σιγουρα μια στο μηνα...

Ευτυχως που ανακουφίστηκες κι εφαγες. Αλλιως θα ηταν κι αυτο πολύ μαρτυριο! Τουλαχιστον για μενα που τις τελευταιες εβδομάδες πεινάω συνέχεια:oops:

Leni οσο μπορείς να κατσεις για μενα ειναι καλό. Βεβαια ολες λενε οτι δεν ειναι αυτο που πάιζει ρολο. Θυμαμαι ομως οτι κι εγω ημουν συνεχεια ξαπλα γιατι ηθελα να ειμαι οκ με τον εαυτο μου οτι τα εκανα ολα. Τις τελευταιες μερες μονο μου την ειχε βαρεσει και ειχα και νευρα, αλλά φαντασου απ το σπίτι δεν ειχα βγει καθολου...

kopelia μας τα χαλασε ο καιρός σημερα,ε? Δεν ειναι για βολτα... Ειπαν ομως απο αυριο ερχεται το καλοκαίρι!

Κιλά εχω πάρει 8 μεχρι τωρα. Και φαντασου τα 3 τα πηρα τις 3 τελευταιες εβδομαδες που πρηστηκα. ΒΕβαια τρωω και περισσοτερο γιατι νιωθω μια συνεχη πεινα, αλλά και πριν δεν μπορω να πω οτι ειχα στερηθει τιποτα...

Εμεις σημερα πηγαμε μεχρι το σουπερ, πηραμε και πάμπερς:P αλλά κουραζομαι...Ειχε ερθει και η μαμα μου με μια κυρια να καθαρισουν κι εγω καθομουν και τις κοιτούσα...Πρωτογνωρο!! Δεν μπορω ομως, τα ποδια μου ειναι τοσο βαρια. Κι επίσης στο δρομο και τα μαγαζια με κοιτανε ολοι και μου λενε πω πω θα εισαι στην ωρα σου ε?? Νιωθω λιγο τεράααααστια!!

Ελπίζω να ειστε ολες καλά!!! Καλό Σ/Κ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini!!! Και εμενα το ίδιο μου συμβαίνει. Καταρχάς με κοιτάνε όλοι στο δρόμο! Έχει πολυ πλάκα! Και όλοι μα όλοι μου λένε ότι πρέπει να είμαι στις μέρες μου... Όταν τους λέω ότι έχω άλλες 5 βδομάδες με κοιτάνε με πολυ απορία! Σήμερα μου έλεγε τα ίδια η ταμίας...

Εγω τις τελευταίες μέρες ζοριζομαι να φάω ποσότητα. Νομίζω έχει καθίσει η μικρη πάνω στο στομάχι μου και ενώ πειναω, τρώω πολυ λίγο. Σήμερα όμως έχω δώσει ρεσιτάλ! Απίστευτη λαιμαργια! Θέλω να φάω τα πάντα!!! Μάλλον όχι, έχω φάει τα πάντα! Και τώρα θέλω γλυκό. Ελπίζω να μην την πληρώσω το βράδυ γιατι εδω είναι και αργά...

Όσο για τα κιλά είσαι σούπερ με 8!!! Άψογη! Εγω έχω πάρει 12... Που με ζυγισαν την Πέμπτη. Αυτές τις μέρες προσπαθώ να τρώω σωστά και αρκετά για να μεγαλώσουν τα μικρα μου!

Σήμερα πήρα τα πράγματα για τη βαλίτσα μου... Πιτζαμες και νυχτικια και τα 2 με κουμπακια για να βολεύουν στο θυλασμο, σουτιέν θυλασμου, κρέμα για τις θυλες, μια ρόμπα... Εσώρουχα μποξερακια για πιο άνετα... Ξεχνώ κάτι λέτε; Μπήκανε για πλύσιμο, σίδερο και μετα πανε για τη βαλίτσα... Τα των παιδιών θα τα μάζεψω μετα... Θέλω να πάρω και απολυμαντικο χεριών για όσους έρχονται και θέλουν να κρατήσουν το μωρο. (δεν θα είναι και πολλοί βέβαια...)

Αυτα κορίτσια. Καληνύχτα απο μένα! Φιλια

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααα κοριτσακια μου γλυκα τι μου κανετε σημερα??? εγω οπως καθε μερα παιδι τρελο χαρα γεματο μερικες φορες απορω με τον εαυτο μου τοσο καλη ψυχολογια ειχα να την εχω χρονια τελος παντων ας ειναι για καλο τουλαχιστον.........εσεις πως περνατε πηγατε για κανενα μπανακι??? εδω η παραλια ειναι γεματη κοσμο και ζηλευωωωω θελω να παω απο την μια απο την αλλη ομως ψιλοκρυωνω τι να κανω κοριτσια μου ειμαι κρυουλιαρα χαχαχαχαχα......πως αισθανεσται που φτιαχνεται την βαλιτσα σας και ετοιμαζεται τα μωρουδιακα gemini και μισσπιγκυ μου??? οταν πηρες τα παμπερς ενιωσες κατι ??? πω πω πρεπει να ειναι τελειο συναισθημα.....Το ομορφο μου το λενακι τι κανει?/? δεν πιστευω να σηκωθηκες εεεεε??? τα υπολοιπα κοριτσια???

την καλημερα μου και τα φιλια μου σε ολες.......(σημερα δεν γραφω πολλα :P)χαχαχαχαχα

Γεια σας κοριτσια...

Πως περνατε? Λενη μου κανεις κατι για να περναει η ωρα ευχαριστα,οπως ενα βιβλιο ή κάτι άλλο που να σε ευχαριστεί?

Μισπιγκυ μου τις πρωτες μερες στη κλινικη εμενα με βολεψαν και οι τενα που ειναι για την ακρατεια και ειναι ουσιαστικα εσωρουχα μιας χρησης. Ειχα αιμα και αυτες ηταν απορροφητικες και δεν με κουραζαν στην αλλαγη.

Κατερινα μου δεν το χαιρεσαι που εχεις τοσο καλη διαθεση!!! Εμεις παντως σε απολαμβανουμε. Μας ανεβαζεις κι εμας. Παντα να εισαι ετσι και οταν θα κρατας το μωρακι ή τα μωρακια σου να τα κανεις να ξεκαρδιζονται. Ειναι τα πιο ομορφα γελια...

Εμεια χθες πηγαμε σε παιδικη χαρα,στο πορτο ριο για οσες ξερουν και η Δημητρα εκανε κουνια για πρωτη φορα. Της αρεσε πολυ και δεν ηθελε να κατεβει,χιχι. Κοιτουσε και τα αλλα παιδακια και τους μιλουσε και ξετρελαθηκε. Σημερα στην εκκλησια ολο μιλουσε και φωναζε,οποτε καναμε βολτες για να βλεπει τις εικονες κι εκανε γεια στην Παναγιτσα. Μετα για καφε και τωρα κανει νανι...

Πολλα φιλια σε ολες και καλο απογευμα!!!

Γεια σας κι απο μενα!

Σπιτακι φυσικα και σημερα αλλα λιγο πιο χαλαρα, πιο στο ημιξαπλωμενο στον καναπε. Αποφασισα να μην παω τελικα και αυριο δουλεια κι ετσι τελικα παει για Τεταρτη. Το προτιμω αν και ειμαι σε γραφειο και δεν θα ηταν κουραστικα, αλλα οσο να'ναι θα σηκωθεις, θα ξεχαστεις και θα κανεις μια αποτομη κινηση, θα μπεις στο αμαξι, θα βγεις απο το αμαξι...ε...σπιτακι πιο χαλαρα!

Κοπελια μου εχω δει αρκετες ταινιες, διαβαζω κανενα βιβλιο, μιλαω στο τηλ., ε καπως περναει η ωρα;) Καλα περασατε κι εσεις ε? κανατε τις βολτουλες σας με την Δημητρουλα!

Εσυ Κατερινακι βγηκες την βολτουλα σου ή καθισες σπιτι? Η ταινια στο σταρ δεν ελεγε και πολλα τελικα ε?:)

Geminaki θυμαμαι οτι ησουν ξαπλα και δεν εβγαινες για πολλες μερες. Και σε καλο σου βγηκε, δεν μπορεις να πεις! Ακολουθησα λοιπον κι εγω την συμβουλη σου;)

Οι υπολοιπες πως περασατε? Lucky η γιαγια σου? Πιγγυ μου καλα κοιμηθηκες μετα το φαγοποτι χθες? Αγγελικ περιμενουμε νεα σου αυριοοοο!!!!

Φιλια σε ολεςςςςς

Γεια σας κι απο μενα!

Σπιτακι φυσικα και σημερα αλλα λιγο πιο χαλαρα, πιο στο ημιξαπλωμενο στον καναπε. Αποφασισα να μην παω τελικα και αυριο δουλεια κι ετσι τελικα παει για Τεταρτη. Το προτιμω αν και ειμαι σε γραφειο και δεν θα ηταν κουραστικα, αλλα οσο να'ναι θα σηκωθεις, θα ξεχαστεις και θα κανεις μια αποτομη κινηση, θα μπεις στο αμαξι, θα βγεις απο το αμαξι...ε...σπιτακι πιο χαλαρα!

Κοπελια μου εχω δει αρκετες ταινιες, διαβαζω κανενα βιβλιο, μιλαω στο τηλ., ε καπως περναει η ωρα;) Καλα περασατε κι εσεις ε? κανατε τις βολτουλες σας με την Δημητρουλα!

Εσυ Κατερινακι βγηκες την βολτουλα σου ή καθισες σπιτι? Η ταινια στο σταρ δεν ελεγε και πολλα τελικα ε?:)

Geminaki θυμαμαι οτι ησουν ξαπλα και δεν εβγαινες για πολλες μερες. Και σε καλο σου βγηκε, δεν μπορεις να πεις! Ακολουθησα λοιπον κι εγω την συμβουλη σου;)

Οι υπολοιπες πως περασατε? Lucky η γιαγια σου? Πιγγυ μου καλα κοιμηθηκες μετα το φαγοποτι χθες? Αγγελικ περιμενουμε νεα σου αυριοοοο!!!!

Φιλια σε ολεςςςςς

καλησπερα κοριτσακι μου τελικα δεν πηγα βολτα σημερα ειπα καλυτερα να τελειωσω με το σιδερωμα γιατι αυριο θα παω στην δουλεια και το απογευμα στο χωριο στους γονεις μου,εχεις δικιο η ταινια δεν ηταν και τοσο καλη αλλα εκεινη την ωρα δεν ειχε και τιποτα καλυτερο χαχαχαχαχα......καλο σου βραδυ και να προσεχεις ......

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε??

Εμείς χτες πηγαμε για καφεδάκι στην παραλία και ηταν υπέροχα!!:D:D Βεβαια δεν μπορώ πλεον να βολευτω ευκολα αλλά τι να κάνουμε...Ο,τι μπορούμε!

Leni καλά κανεις και καθεσαι αλλη μια μερα. Και μη φρικάρεις, θα περάσει ο καιρός....Σημασία εχει το αποτελεσμα. ΚΑι αυτό θα ειναι θετικό! Σου στελνουμε ολη μας την ενέργεια!!!!!!!!!!!;);)

Kopelia ειχε ωραια μερα για βολτα και κουνιες, καλά κάνατε!

Να μας φιλήσεις τη Δημητρούλα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε;

Βλέπω όλες κάνατε βολτούλες και περάσατε όμορφα.. Κι εμείς μια από τα ίδια..βολτούλες και πάλι βολτούλες και πάλι βολτούλες..

Χαίρομαι που είστε καλά, αισιόδοξες και χαρούμενες.. Η αισιοδοξία είναι το Α και το Ω για όλα πιστεύω εγώ και προσπαθώ κι εγώ να είμαι όσο περισσότερο αισιόδοξη γίνεται..

Πήγα σήμερα στο γιατρό και καταλήξαμε.. Θα προχωρήσουμε με δανεικά ωάρια.. πιστεύει ότι έτσι έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες και εφόσον εμένα αυτό που με κουράζει και με επιβαρύνει ψυχολογικά είναι οι παντού είδους ενέσεις, με αυτό τον τρόπο θα κρατήσουμε και την ψυχολογία μου ψηλά..

Έτσι θα ξεκινήσει σιγά σιγά να βρει δότρια.. του είπα ότι δεν βιάζομαι και ότι έχει όσο χρόνο θέλει φτάνει να βρει την κατάλληλη..

Μου έφυγε ένα βάρος κορίτσια.. αλήθεια σας λέω..

Οπότε απλά περιμένουμε!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλημέρα κι απο μένα και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Είδατε την κοιλιά της Μισπίγκυ μας? Πωπω, μεγάααααλη, αλλά το κορίτσι μας δεν έχει πάρει καθόλου κιλά...Μπράβο!

Gemini φαντάζομαι και τη δική σου πόση θα είναι, ε? Απο πόνους στην πλάτη πώς τα πάτε?

Ήρθαν οι ωραίες ημέρες για βολτίτσες και παραλίες...

Δομνίνα μου σημασία έχει οτι καταλήξατε και ηρέμησες! Πόσο κοστίζει η αγορά ωαρίων? Δεν΄έχω ιδέα...Εσυ θα κάνεις καθόλου ενέσεις για να τα δεχτείς ή όχι?Με το καλό εύχομαι να βρεθούν τα καλυτερα και τα κατάλληλα για σας και σύντομα να είσαι η επόμενη εγκυούλα μας :)

Η υπόλοιπη παρεούλα μας καλά?

Εμείς ξυπνησαμε όλο χαρά και απο το πολύ παιχνίδι ξανακοιμήθηκε, αλλάλίγο θα την αφήσω γιατί το μεσημέρι που θέλουμε εμείς να ξαπλώσουμε μένει ξύπνια και θέλει παιχνιδάκια...χμμμμ θα γίνω πιο αυστηρή, χαχα.

Πολλά΄φιλιά κορίτσια!

ΥΓ. Λένη μου ξεκούραση εσύ...Πώς είσαι?

Καλα ναι φοβερη κοιλια η Πιγγυ μας!!! Εβγαλε τελειες φωτογραφειες:D

Τζεμινι κι εσυ φανταζομαι οτι θα εχεις κοιλια σαν της πιγγυ. Δεν εχεις fb εσυ μας ειχες πει ε?Κριμα, θα ηθελα να σε δω κι εσενα σε καμια φωτο.

Να σου πω, 8 κιλα που εχεις παρει δεν ειναι πολυ λιγα? Ηθελα να σε ρωτησω.. Αφου οπου να ναι γεννας δεν θα επρεπε να εχεις παρει 10-12 ως τωρα??Γιατρο ποτε εχεις παλι?

Κοπελια μου ναι σπιτακι, απο Τςταρτη δουλεια, δουλευω και λιγο βεβαια(με το λαπτοπ μου) αλλα χαλαρα. Εσεις τι κανετε σημερα?

Δομνινα αλλαγη προγραμματος ε? ειχατε πει για δοτη και δικα σου ωαρια ή κανω λαθος? Με δοτη θα την κανετε παρ'ολα αυτα? Σε ποιον γιατρο αποφασισες τελικα? Ευχομαι ολα να πανε τελεια! Το παν ειναι να κανεις αυτο που θα σε αγχωνει το λιγοτερο δυνατο ή και καθολου! Αρα καλα κανεις και αποφασισες ετσι.

Οι υπολοιπες τι μου κανετε??

Φιλακιααα!!

Ο γιατρός θεωρεί ότι με τα ωάρια θα έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες.. Σπέρμα θα χρησιμοποιήσουμε του συζύγου γιατί ο γιατρός θεωρεί ότι ένα καλό ωάριο μπορεί να διορθώσει τις ανωμαλίες του σπέρματος..

Θα πάω με τον δικό μου γιατρό.. ο οποίος με ξέρει και θα με διευκολύνει και οικονομικώς.. Και ο Βασιλόπουλος το ίδιο είχε πει.. ότι ή θα πηγαίναμε με ημιφυσικούς κύκλους είτε με δανεικά ωάρια..

Άγχος δεν έχω καθόλου τώρα.. μου έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος κορίτσια..

Στείλτε μου κι εμένα π.μ. για το facebook ή κάντε μου αίτημα φιλίας εσείς.. αν κάνετε αναζήτηση με Domnina νομίζω ότι μόνο εμένα θα σας βγάλει.. περιμένω..

Κοπελιά μου είναι αρκετά τα λεφτά αλλά ο γιατρός μου θα με βοηθήσει...

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια!

Τι μου κανετε? Leni μου λιγο υπομονη και ολα θα πανε καλα. Θελει ξαπλα , αυτο ειναι αληθεια.Χαλαρωσε δες καμια ταινιουλα και θα περασουν οι μερες.

Τωρα τα δικα μου, απιστευτο κοριτσια, ειδα το μικρακι μου πολυ αναλυτικα, καρδουλα, εγκεφαλος, χερακια , ποδαρακια, στομαχι, του μετρισε το προσωπακι του, τελειο σας λεω.Ειναι ολοκληρο μωρο, φαινοταν πολυ καθαρα .Το πιο σημαντικο βεβαια ειναι οτι ολα τα ειδε φυσιολογικα , ευτυχως Θεουλη μου, ολα ειναι καλα, τωρα θα περιμενω και κατι εξετασεις αιματος για να ειμαστε σιγουρη 100% οτι ολα ειναι καλα, μεγαλωσε και ολας απο 47 χιλιοστα την προιγουμενη Δευτερα εγινε 61 χιλιοστα.Το φυλο ειναι νωρις να το δουν, μαλλον κοριτσι αλλα μου ειπε θα ξερουμε τον αλλο μηνα με το καλο. MissPiggy Gemini μου το ειχατε πει οτι θα τρελλαθω και πραγματι ηταν μοναδικο και ο ανδρας μου χαρηκε παρα πολυ και τρελλαθηκε, Ευχομαι Leni μου σε 2,5 μηνες να πας με το καλο και εσυ να κανεις την εξεταση και σε ολα τα κοριτσια βεβαια.

Φιλακι πολλα και γλυκα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...