Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Λένη μου πρέπει να παω την επόμενη Παρασκευή με ακυρωμένη τη συνταγή από το γιατρό....και βλέπουμε....

Δομνίνα μου δε καταλαβαίνω γιατί είναι σωστό. Εγώ το βλέπω σαν ταλαιπωρία, από τη στιγμή που και τη συνταγή να έχεις εάν δεν περάσεις επιτροπή δε μπορεί να εκτελεστεί.... Γιατί πρέπει να περνας επιτροπή και να ξαναπηγαίνεις στο γιατρό να στα γράψει από τη στιγμή που πας για να σου κάνει τα δικαιολογητικά, ξέρει τι φάρμακα θα χρειαστουν, γιατί να μη στα έχει έτοιμα και εάν περάσεις μπορείς να τα πάρεις διαφορετικά δε γίνεται να τα πάρεις από το ΙΚΑ και κόψε το κεφάλι σου.....

Εγω αυτό που βλέπω είναι οτι η χώρα μας έχει ηλίθιες διαδικασίες και καθόλου ευέλικτες που το μόνο που κάνουν είναι να ταλαιπωρούν το κόσμο.

Κορίτσι μου γλυκό

Η διαδικασία ΣΥΝΗΘΩΣ έχει ως εξής: πρώτα πας εσύ σε ένα κέντρο εξωσωματικής και αποφασίζεις ότι θα προχωρήσεις σε εξωσωματική. Σου δίνουν ένα κάρο εξετάσεις να κάνεις και αφού τις κάνεις κρίνουν ποιο πρωτόκολλο θα ακολουθήσεις και σου δίνουν τη λίστα φαρμάκων..

Εσύ εντωμεταξύ έχεις κλείσει ραντεβού με την Επιτροπή, έχεις μαζέψει όλα τα απαραίτητα χαρτιά και κλείνεις ραντεβού σε γιατρό του ΙΚΑ ή σε συμβεβλημένο γιατρό για να σου δώσει το παραπεμπτικό.

Αφού σου δώσει το παραπεμπτικό πας στο ραντεβού της Επιτροπής. Αν εγκριθεί η προσπάθειά σου η Επιτροπή σου δίνει την απόφαση τον αριθμό της οποίας είναι υποχρεωμένος ο γιατρός που θα σου συνταγογραφήσει τα φάρμακα να αναγράψει στις συνταγές και να περάσει στο σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Προφανώς ο δικός σου γιατρός δεν το έκανε αυτό μιας και δεν είχε την απόφαση της Επιτροπής. Γι αυτό δεν είναι έγκυρη η συνταγή του γιατρού και η αναγραφή των φαρμάκων στο βιβλιάριο..

Ελπίζω να βοήθησα κάπως στις απορίες σου..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα πάλι πιστεύω ότι η διαδικασία δεν είναι σωστή. Καταρχήν εάν χρειάζεται κωδικός έκρισης γιατί το σύστημα αφήνει τους γιατρούς χωρίς τον αριθμό αυτό να συνταγογραφούν τα φάρμακα. Δεύτερον αφού έχεις όλες τις εξετάσεις και κρίνει ο γιατρός ότι πρέπει να πας για εξωσωματική και ξέρει και τα φάρμακα που θα πάρεις γιατί να μη μπορεί να στα γράψει. Το ότι έτσι λειτουργεί, δε σημαίνει ότι είναι και σωστό ή ότι δε χρειάζεται βελτιώσεις..... Πιστεύεις ότι η διαδικασία αυτή δε θα μπορούσε να είναι πιο απλή? Μήπως και οι επιτροπές έχουν στηθεί για άλλους λόγους?

Μήπως θα μπορούσαμε να στέλναμε ηλεκτρονικά και τις εξετάσεις και να μη χρειάζεται να στηνόμαστε εκεί? Μήπως πολλά μπορούν να αλλάξουν γενικότερα και κολλάμε σε αυτά που ξέρουμε και δε κοιτάμε μπροστά? Δε ξέρω...προσωπικές απόψεις είναι αυτές. Μη το πάρεις ότι τα λεω σε σένα, απλά ΕΓΩ πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι πολύ πίσω. Σε ποια άλλη χώρα το σύστημα είναι έτσι? απορώ........

Εγω να ρωτησω κατι? γιατι χανεις τον μηνα? θα επρεπε να αρχισεις ενεσεις αμεσα? δεν εχεις περιθωριο μια εβδομαδα?εχεις αδιαθετησει και θα αρχιζες ενεσεις καταστολης;

Λενάκι μου εγώ μάλλον θα αδιαθετήσω αύριο ή μεθαύριο και θα ξεκίναγα τα φάρμακα την 5η μέρα περιόδου. Δε θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο, αλλά φυσικό τροποποιημένο....

Εσύ τι κάνεις?

Διαφημίσεις

Εγω εκανα μακρυ πρωτοκολλο. Εγω νομιζω οτι προλαβαινεις και αυτο το μηνα. Θα σου δωσει το κεντρο το πολυ πολυ τις πρωτες ενεσεις και μετα αν ειναι τους τις ξαναδινεις οταν τις παρεις

Σαφώς πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν στην Ελλαδίτσα μας αλλά πολλούς ίσως να μη τους συμφέρει να γίνει αυτό.. Γιατί έπρεπε να φτάσουν τα πράγματα στο αμήν για να απαιτήσουν τη φυσική παρουσία των συνταξιούχων στις Τράπεζες προκειμένου να απογραφούν; ή ήταν τόσο δύσκολο να ζητήσουν από τους δικαιούχους των προνοιακών επιδομάτων να παρουσιαστούν οι ίδιοι; τι να λέμε τώρα..

Πρέπει να υπάρχει πάντως και κάποιος έλεγχος μιας και ηλεκτρονικά ποιος θα μπορούσε να ελέγξει ότι τα φάρμακα πάνε όντως στο δικαιούχο;;;

Σαφώς και δεν απευθύνεσαι σε μένα... μακάρι να αλλάξουν γενικότερα τα πράγματα και πολύ σύντομα..

L2qIp2.png

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Απο χθες το βράδυ δεν εχω ιντερνετ και σήμερα που πήρα τηλ την εταιρία μου είπαν να αλλάξω φίλτρα κλπ. Όλο κάτι βρίσκουν οτι φταίει και μετά φτιάχνει και δεν αλλάζω τίποτα... Ειδικά οταν μιλάω με γυναίκες πάντως τσαντίζομαι, έχουν ένα ύφος, του μεγάλου ειδικού επιστήμονα κα μιλούν στρατηγικά. Ενώ οι άντρες είναι συνήθως πιο ευγενικοί ή θα βαριούνται να μιλήσουν, χαχα.

Είστε όλες καλα?

Athenian κι εγώ συμφωνώ με τη Λένη. Γιατί δεν ξεκινάς με δανεικές ενέσεις και μετά τα επιστρέφεις? Μη στενοχωριέσαι όμως, θα βρεθεί λύση :)

Δομνινα μου πότε λέτε να ξεκινήσετε τώρα που συμφωνήσατε?

Λένη, δεν πειράζει και να πιαστείς λίγο ,ε? Μετά με την κοιλίτσα θα περπατάς και θα χαίρεσαι τα μικρούλια σου :)

Lucky μου εσύ να κάνει ό,τι είναι σωστο για την γιαγιά σου κι ας σε μαλώνει. Οι μεγάλοι άνθρωποι γίνονται σαν τα μωράκια, θέλουν προστασία και φροντίδα κι ας κλαίνε :) Νομίζω οτι προετοιμάζεις τις αντοχές σου για ένα μωράκι που θα έρθει σύντομαι, εύχομαι !

Gemini τελικά πόσα κιλάκια έχεις πάρει? Τώρα που έχει ωραιο καιρό βγαίνεις καθόλου για περπατημα? Κάνει καλό και στα πρησμένα πόδια, αλλά όχι για πολύ ώρα...

Μισπίγκυ μου πονάς κιόλας? Μπορείς να καθήσεις ή σε ενοχλούν οι αιμορροΐδες? Καλά κάνει η μαμά σου και σιδερώνει, να είστε έτοιμες καλύτερα νωρίτερα για να χαλαρώσετε μετά και κυρίως εσύ...

Κατερινα πότε λέτε να πάτε στον Φραιδάκη?

Αγγελική εσύ πώς νιωθεις?

Εμείς χθες βγήκαμε βόλτα στον πεζόδρομο και όλος ο κόσμος γυρνούσε και κοίταζε τη Δήμητρα η οποία φώναζε συνέχεια μπαμπα. Είχε πολύ γέλιο. ΤΟ βράδυ παίξαμε αρκετά με τον ιπποπόταμο και τα μπαλάκια, αλλά μετά ήθελε να διαβάσουμε το βιβλίο της με τα ζωάκια. Σήμερα ξύπνησε ορεξάτη και απο το πρωί μιλούσε ασταμάτητα και δυνατά, μέχρι που κουραστηκε και κοιμήθηκε για λίγο. Τώρα θα την ξυπνησω για να φάει το εσημεριανό της και να παίξουμε ήρεμα με τον άντρα μου μόλις γυρίσει απο τη δουλειά του.

Πολλά φιλιά σε όλες κι ελπίζω να μη ξαναχαλάσει το ιντερνετ...

κοριτσια να κανω μια χαζη ερωτηση?

Μετα την εμβρυομεταφορα πονας??? μη γελατεεεεεεε καλεεεεεεεε απλα τωρα μου ηρθε αυτο στο μυαλο μαι μπηκα να ρωτησω χαχαχαχαχα

κοπελια στον φραιδακη λεω να παω το σεπτεμβριο για να δω τι θα γινει με τον θυρεοειδη μου πρωτα αλλα ετσι τρελη που ειμαι τελευταια μπορει να το κανω και πιο συντομα αναλογα την ορεξη και τα κεφια μου βεβαια δεν σου κρυβω οτι και τωρα να πηγαινα δεν θα με χαλουσε αλλα θελω να περασει και λιγος καιρος για τον αντρα μου να ηρεμησει λιγο πιο πολυ δηλαδη γι'αυτον το αναβαλω.....

αν εχω αλλη ερωτηση θα ξαναμπω ........:P

Διαφημίσεις

Δηλαδή, κορίτσια, λέτε να μείνουν μαζί η Δομνίνα και η Κατερινα μας? Το καλοκαίρι θα ασχολούμαστε με την εγκυμοσύνη της Αγγελική, της Λένης και της athenian και το Φθινόπωρο με της Δομνίνας και της Κατερίνας :) Ωραία, χιχι.

Κατερίνα μου δεν πονάς καθόλου,μα καθόλου...

Η Δήμητρα νανουρίζεται και πάω κι εγώ να ξαπλώσω λίγο για τη μέση μου. Φίλιά πολλά... Ααααα και δεν ξαναχάλασε το ιντερνετ, ουφ!

Κοριτσάκι μου γλυκό δεν πονάς καθόλου..:rolleyes:

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου να εισαι καλα και ευχομαι ολα να σου πανε καλα και μακαρι να μεινουμε μαζι εγκυουλες που λεει και η κοπελια μας μεσα απο την καρδια μου θελω να γινειιιιιιιιιιιι............φιλακια πολλα

Δηλαδή, κορίτσια, λέτε να μείνουν μαζί η Δομνίνα και η Κατερινα μας? Το καλοκαίρι θα ασχολούμαστε με την εγκυμοσύνη της Αγγελική, της Λένης και της athenian και το Φθινόπωρο με της Δομνίνας και της Κατερίνας :) Ωραία, χιχι.

Κατερίνα μου δεν πονάς καθόλου,μα καθόλου...

Η Δήμητρα νανουρίζεται και πάω κι εγώ να ξαπλώσω λίγο για τη μέση μου. Φίλιά πολλά... Ααααα και δεν ξαναχάλασε το ιντερνετ, ουφ!

κοπελια μου λες να γινει ετσι??? μακαριιιιιιιιιιιιιι απο το στομα σου και στου θεου το αυτι...........να σου πω την αληθεια πριν καποια χρονια ειχα δει ενα ονειρο και απο τοτε το σκεφτομαι συνεχεια ηταν πολυ παραξενο το ονειρο κοιμομουν και ηρθε και καθησε στα ποδια μου μια μαυροφορεμενη γυναικα και εγω ξυπνησα γιατι με πονουσαν τα ποδια μου που καθοταν πανω τους και μου λεει μην φοβασαι δεν ηρθα για κακο απλα ξερω οτι θελεις να κανεις ενα παιδακι και ηθελα να σου πω οτι το πρωτο παιδι που θα μεινεις εγκυος θα το χασεις αλλα να μην στεναχωρηθεις γιατι μετα θα ξαναμεινεις εγκυος και θα κανεις ενα αγορακι..........ξυπνησα και ενιωθα ακομα τον πονο στα ποδια μου δεν ξερω πως να το εξηγησω αυτο........αλλη μια φορα παλι ημουν καπου που ηταν μια μελοντολογος μεντιουμ κατι τετοιο δεν ξερω ακριβως τι ηταν και μου λεει θελεις να σου πω το μελλον σου??και μου ειπε πραγματα που ειχαν γινει και για το μελον μου ειπε οτι βλεπει οτι θα κανω δυο αγορακια και μαλλον διδυμα...........και ακομα για πραγματα που μου ειπε οτι θα συμβουν εχουν γινει.......δεν ξερω αν θα πρεπει να πιστεψω κατι ή οχι.........πηρα παλι φορα......δεν λεω αλλα φτανουν αυτα καλο βραδυυυυυυυυυυυ και να μου φιλησεις την μπουμπουκα σου.....

Goodmorning girls...

Σημερα ειμαστε στην 4η μερα, πειτε μου οι εμπειρες, να αρχισω να σηκωνομαι λιγο? εχω πιαστει! Φαντασου οτι εγω ειμαι η πιο εμπειρη εδω μεσα με τοσες εξωσωματικες και παλι δεν ξερω πολλες φορες τι να κανω... Εχει πιαστει λιγο η πλατη μου απο την ξαπλα... Οχι, δεν παραπονιεμαι, ετσι απλα το λεω! ;)

Εσεις τι κανετε? τι σχεδια εχετε για το Σαβ/κο?

Κατερινακι ειμαι σιγουρη οτι η επομενη "φουρνια" θα ειναι τα μωρακια σου, της δομνινας και της Lucky! Ολες για σεπτεμβριο σας βλεπω:D κι ετσι δεν θα συζηταμε πια για ωαρια αλλα για μωρακια!!!!!!!

Λες να βγει αληθινη η μελλοντολογος και να κανεις διδυμα αγορακια? στεκομαι ομως εκει. Θα κανεις ειτε ενα ειτε 2 μωρακια με την πρωτη!!! Τ'ακους? αφου το ειδα το ονειρο!

Κοπέλια μου που θα την πας σήμερα την δημητρουλα για να ξεσκασει; Βέβαια λένε για βροχές, αλλα για Πάτρα δεν ξερω..

Οι υπόλοιπες κοπελιτσες πως είστε; Πιγγυ, Gemini αντεχετε;;; Αγγελικ μου μεθαύριο έχουμε την αυχενική;;;:Dautoeditadmin

Lucky μου πως παει η Γιαγια σου;

Σας φιλω όλες και σας στέλνω την αγαπη μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...