Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν???

Λενηηηηηηη μου πως παει η ξεκουραση?? να προσεχεις να μην κανεις απολυτος τιποτα μονο ξαπλαααααα ακουςςςςςςς,χαιδεψε λιγο την κοιλιτσα σου απο μενα .....

Μισσπιγκυ μου τι να πω εκτος απο υπομονη δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο,πηγες στον γιατρο μηπως και σου δωσει κατι να μην πονας τοσο πολυ???

Gemini πρεπει να ξεκουραστεις τωρα λιγο να παρεις δυναμη που οταν θα ερθουν με το καλο τα μωρακια σου να εισαι ξεκουραστη.....και δεν πειραζει αν καποια πραγματα δεν γινονται οπως τα θελεις μην περνανε ολα απο τα χερια σου κοριτσακι μου......

Lucky μου γλυκια εσυ πως εισαι σημερα??? η γιαγιακα σου ειναι καλυτερα?? να προσεχεις και αφου εχετε γυναικα να την βαζεις να κανει τα δυσκολα οχι ολα εσυ......

Δομνινα μου εσυ πως εισαι??? σου ξαναλεω θα ακουσεις τον γιατρο σου τι θα σου πει και ολα θα πανε καλα.....πρωτα απο ολα να εχετε την υγεια σας και να υπαρχει αγαπη και ευτυχια στο σπιτι σας ...........

Κοπελια μου εσεις τι κανετε?? η ομορφουλα μας αρχισε να τρωει το κοτοπουλο ή ακομα σου κανει τσακπινιες????

Αγγελικ μου αντε περναει ο καιρος να κανεις την αυχενικη να δεις το μωρακι σου ....λες να φανει και αν ειναι αγορι ή κοριτσι?? εκτος απο ενα γερο παιδακι βεβαια τι θα ηθελες να ειναι???

την καλημερα μου και τα φιλια μου

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια της παρεας,

Απο το σπιτι σημερα η ανταποκριση, μια και οι τεσσερις μας (εγω και τα 3 εμβρυα) πρεπει να ειμαστε ξαπλα. Χαχα

Ρε κοριτσια εχω το συνηθισμενο προβλημα της δυσκοιλιοτητας και δεν θελω και να πιεστω.. Εσεις θυμαστε τι κανατε? Επισης, επειδη το πρωι πινω ελληνικο και με βοηθαει, λετε να μην πρεπει τωρα να πινω??? ξεχασα να ρωτησω χθες τον γιατρο...

Κατα τ'αλλα ειμαι ξαπλα οσο μπορω απλα επειδη ειμαι μονη μου καποιες φορες αναγκαζομαι να σηκωθω, δεν γινεται αλλιως... Ολοι δουλευουν..

Athenian μπραβο, πολυ ωραια τα νεα σου... Οποτε λογικα θα προλαβεις αυτο το μηνα! Αντε να ξεκινησεις για να ειμαστε μαζι! Ποσες φορες εχεις ξανακανει εξωσωματικη... Ευχομαι να ειναι και για τις δυο μας η τελευταια! Τον βας. Τον εμπιστευομαι παρα πολυ και ειμαι σιγουρη οτι εκανε οτι περνουσε απο το χερι του. Απο κει και περα ο Θεος ας μας βοηθησεινα μας δωσει λιγη τυχη!!!

Πιγγουλα πως εισαι γλυκουλα? αιμορροειδες, πωπωπω το εχω παθει και ξερω... Για να παω τουαλετα εβαζα ξυλοκαινη γιατι αλλιως πονουσα...

Ολα τα εχεις παθει πια! Λοιπον σε δοκιμαζουν μου φαινεται. Σου λεει, αν αυτη αντεξει εμετους, αιμορροιδες, εξαντληση κλπ, θα αντεξει και την κουραση μετα με τα μωρακια... Χαχα, αντε μωρε υπομονη, εχεις φαει και την μιση ουρα απο τον γαιδαρο! Οσο για μενα, ειμαι ηρεμη και ηρεμησα οταν εμαθα και για τα παγωτακια οτι ξεπαγωσαν μια χαρα... Και θα παραμεινω ηρεμη, συνηθως βεβαια 2-3 τελευταιες μερες με πιανει η ανυπομονησια αλλα αυτη τη φορα για καποιο λογο πιστευω οτις θα ειμαι πιο χαλαρη απο τις αλλες φορες.. Θα δειξει:)

Δομνινα μου εγω πιστευω οτι μολις θα εισαι ετοιμη να αρχισεις την νεα σου προσπαθεια, και συζητωντας και ξανα με τον γιατρο, θα ερθει απο μονη της η λυση για το τί θες να κανεις. Ισως ο δοτης ειναι καλη ιδεα τελικα αφου με μικρογονιμοποιηση δεν ειχες καλα ποσοστα γονιμοποιησης. Πες εσυ οτι ξεκινας, και θα σου ερθει ως δια μαγειας στο κεφαλι ακριβως ποια μεθοδο θες να ακολουθησεις!

Geminaki ειμαστε δλδ τοσο κοντα? μεχρι 10 μαιου γεννας? αυτο ηταν?

Οποτε θα γιορταζουμε και για σενα μετα τις εκλογες!!! Πως εισαι? να ζητας βοηθεια απο την μαμα σου και τον αντρα σου. Μην τα κανεις ολα μονη σου! Πρεπει να ξεκουραζεσαι τωρα οσο μπορεις;)

Κοπελια μου φωναξε πρωτα τον μπαμπα της βλεπω η δημητρα μας ε? βλεπω τις τελευταιες μερες μεγαλες αλλαγες.. Προσπαθει να περπατησει, να πει λεξουλες, ειναι πολυ γρηγορη η αναπτυξη της μιλαμε... Καλα, οταν περπατησει σε βλεπω να κυνηγας γυρω γυρω, δεν θα καθεται λεπτο σε ενα σημειο!! Χαχα

Lucky μου, τι να πω? πολυ στεναχωριεμαι που ταλαιπωρεισαι ετσι.. Πρεπει να βρειτε μια λυση, να πεις και σε 1-2 συγγενεις ακομα να βοηθησουν ή να εχετε μια κπελα να βοηθαει την κατασταση. Δεν μπορει εσυ να εισαι απο το πρωι ως το βραδυ εκει γιατι θα κλαταρεις!!

Σε ευχαριστω και πολυ για τα καλα σου λογια, οσο για το ονειρο τί να πω? απιστευτο! Σιγουρα ειναι σημαδια και ελπιζω να εχουν δικιο τα καλα σημαδια, κι εγω που ειδα για την κατερινα, κι εσυ ειδες εμενα... Μαλλον σκεφτομαστε η μια την αλλη και στον υπνο μας βγαινει αυτο.. Ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχουμε κι απο σενα κοριτσακι μου συντομα καλα νεα! Και προσοχε και λιγο τον εαυτο σου, βαλε τις φωνες να ερουν κι αλλοι να βοηθησουν!!!

Κατερινακι μου εσυ πως εισαι? σ'ευχαριστω κι εσενα παρα πολυ, απο την αρχη ησουν σιγουρη για μενα και μου εδινες θετικη ενεργεια (στο μυαλο σου με ειχες εγκυο απο την αρχη) αλλα πες μας κι εσυ τα νεα σου... Πες μας τί σκεφτεσαι να κανεις τελικα!

Αγγελικ μου εσυ πως τα πας? ολα καλα ετσι? προχωραμε!! Την δευτερα λοιπον θα κανεις αυχενικη, τι ωραια, μπορει να μαθουμε και φυλο.. Εχεις κανενα προαισθημα??? εγω για καποιο λογο νομιζω οτι θα ειναι αγορακι.. Δεν ξερω γιατι.. Θα δουμε χιχι..

Εχεις κανενα συμπτωμα γενικα? αναγουλα ή κατι?

Πολλα φιλια σε ολες !!!!!

Leni μου είναι η 3η εξωσωματική αυτή που θα κάνω τώρα. Ελπίζω και εύχομαι να είναι και η τυχερή.

Δε χρειάζεται να είσαι συνέχεια ξαπλωμένη, απλά πρέπει να προσέχεις. Όσο για τη δυσκοιλιότητα, καλύτερα να ρωτήσεις τον Βασ και τώρα που το είπες πρέπει και εγώ να τον ρωτήσω γιατί έχω και εγώ τεράστιο θέμα και είτε κάνω μικροκλίσματα ή βάζω υπόθετα.

Πιστεύω και εγώ ότι αυτός ο άνθρωπος θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του...από κει και πέρα είναι να σε θέλει και λίγο!

Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έχεις θετικό αποτέλεσμα κοριστάκι μου και σε 9 μήνες να σε ξεγεννήσει!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου... Είστε καλά;

Εγώ είμαι μια χαρούλα.. εφόσον έχω κατασταλάξει στο τι θέλω να κάνω θα προχωρήσω έτσι και όπου με βγάλει..

Λένη μου ο καφές γενικότερα επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη και πολύ περισσότερο ο ελληνικός. Αφού σε βοηθάει στο θέμα της δυσκοιλιότητας να πίνεις οπωσδήποτε διότι δεν θέλουμε ζόρια..

Athenian χαίρομαι που μετά το ραντεβού σας αποκτήσατε πίστη και αισιοδοξία.. είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά.. θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα..

Πίγκυ μου είσαι άξια θαυμασμού.. Σχεδόν ένας μήνας έμεινε ακόμη.. μου φαίνεται απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.. Η κοιλίτσα σου θα είναι όλα τα λεφτά είμαι σίγουρη...

Κοπελιά μου η Δημητρούλα είναι πάνω στα ντουζένια της τώρα και λογικό είναι να τρελλαίνει κόσμο.. πολλά φιλάκια κι από μένα..

Τζέμινι η ουρά του γαϊδάρου έμεινε... κοντεύεις κι εσύ!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια!

Μπραβο Leni μου, χαρηκα παρα πολυ, και τα 3 εμβρυακια πολυ καλα. Τελεια , το πιο σημαντικο ειναι να εχεις καλα εμβρυακια , τωρα να μου ξεκουραζεσαι , να μην πολυ σηκωνεσαι , να τρως δαμασκηνα (αρκετα) για να πηγαινεις στην τουαλετα. Τωρα για τον καφε θα σου ελεγα να ρωτησεις τον Βασ ,εμενα οταν εμεινα εγκυος μου ειπε ειτε ντεκαφεινε΄ειτε εναν καφε, οταν επαθα την αποκοληση μου ειπε καθολου καφε, γιαυτο παρτον τηλ να σου πει. Ευχομαι μεσα αοι την καρδια μου τα εμβρυακια να ριζωσουν για τα καλα. 2-3 μερες θελει ξαπλα ,οχι καθιστη στον καναπε ολα ξαπλα, να εισαι χαλαρη και ολα θα πανε καλα ,στις 07/05 θα κανουμε μεγαλο παρτυ.

Ειμαι πολυ χαρουμενη για εσενα γιατι το νιωθω οτι θα μεινεις εγκυος!!

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!!!

Λένη μου ξάπλα και πάλι ξάπλα κι ας λένε οι γιατροί "απλά χαλαρά". Τουλάχιστον τις πρώτες μέρες, μετά να είσαι χαλαρή και ξεκούραστη... Και για την δυσκοιλιότητα ρώτησε τον γιατρό μήπως μπορείς να πάρεις κι ένα λαδάκι που ειναι για την περίπτωση και βοηθάει πολύ (duphalac νομίζω).Πάντως όχι καφέ γιατί ταραζονται και τα εμβρυάκια.

Δομνίνα μου είναι καλό που έχεις καταλήξει... Πότε λες να ξεκινησεις, τώρα κοντά ή τον Σεπτέμβριο που σκφτοσουν παλιότερα? Εμείς πάντως θα είμαστε εδώ μαζί σου...

ΜΙσπίγκυ μου πώς είσαι απο εμετούς και τις αιμορροΐδες?

Τζέμινι μετεκλογικοί οι ποδοσφαιριστές, ε? Έφτασε ο καιρός. Να ζητάς και βοήθεια γιατί με δύο μωράκια είναι δύσκολα μέχρι να βάλεις πρόγραμμα. Τις ημέρες στο νοσκομείο προσπαθησε να μάθεις όσα πιο πολλά μπορείς.

Katerina m μου αρέσει που έχει φτιάξει η διπαθεσή σου και τα λες τόσο όμορφα και ευχάριστα. Είσαι με τον καλό λόγο για όλους. Ο άντρας σου έχει αναρρώσει? Εσύ με τη δουλειά σου πώς τα πας?

Atenian σου εύχομαι μια καλή επιτυχία και να είστε χερι χέρι με την Λένη μας...Είναι σημαντικό που έχεις τόσο καλή ψυχολογία και ετοιμάζεσαι για το μεγάλο γεγονός :)

Lucky τί γίνεται με τη γιαγιά σου? Πρόσεχε τον εαυτό σου, ε?

Αγγελική μου το μωράκι σου έχει κάνει αισθητή την παρουσία του με συμπτωματάκια? Ναυτίες και τα σχετικά δεν τα εχεις, ε? Είσαι πολύ τυχερη, αν και όλα ξεχνιούνται μετά τη γέννα (το λέω για να το ακούει και η Πίγκυ μας)

Εμείς κάνουμε τα νάζια μας και τα γελάκια μας. Το "μπαμπαμπα" το λέμε συνέχεια και ο μπαμπάς μας ψάχνει για δικές του πάνες, χαχα. Το μεσημέρι έφαγε και όλο το κοτοπουλάκι της σε σούπα με τραχανά και λαχανικά. Την περιξμένω να ξυπνήσει σε λίγο για να κάνουμε τα απογευματινά μας παιχνίδια.

Καλό απόγευμα σε όλες και πολλά φιλιά!

κουκλιτσες μου καλησπερα!!!

τι κανει η παρεα μας?Χαιρομαι που εχουμε ευχαριστα νεα!!!!

gemini μου με το καλο κουκλιτσα μου στην γεννα πλησιαζουν οι μερες!!!!αν θελεις δωσε μου το τηλεφωνο σου μην πας και συ και γεννησεις και δεν μαθαινουμε νεα σου οπως με την melany.

piggy μου κοριτσακι μου μεχρι τελευταια στιγμη θα σε ταλεπορουν αυτα τα παιδια αχ θα τα μαλωσω!!!Τελικα ο αντρουλη σου αποφασισε θα μπει μαζι σου στην γεννα?

Λενι μου ξαπλααααααα γρηγορα μην σηκωνεσαι καθοοοοοοολου!!!!!Καλε φανταζεσαι να παει τοσο καλα αυτη η φορα και να κανεις και συ δυδιμα χαχαχαχα θα εχει πολυ γελιο η παρεα μας με τοσες δυδιμομανουλες!!!!!

Athenian συγνωμη κουκλιτσα μου αλλα τρεχω και δεν φτανω,δεν σε πηρα ουτε ενα τηλ τετοια γαιδαρα ειμαι αυριο ομως θα ειμαι ολη μερα σπιτι(ελπιζω) και θα σε παρω να τα πουμε.Κοριτσακι μου καλη αρχη και καλη επιτυχια αυριο στην επιτροπη!!!!

Δομνινα μου πολυ χαιρομαι με το πλανο που εχεις φτιαξει στο μυαλο σου πιστευω οτι θα σε βοηθεισει παρα πολυ!!!!

Κοπελια μου αχ αυτο το παιδι εχει ξετρελανει κοσμο!!!να σου ζησει παντα γερο και δυνατο ναναι!!!Δημητρουλα ενα μεγαλο φιλι να δωσεις στην υπεροχη μανουλα σου απο μενα!!!!!

κατερινα μου οποτε διαβαζω τα μνμ σου χαμογελαω μου αρεσουν παρα πολυ μου φτιαχνουν την διαθεση!!!Εσυ με τον θυροειδής τι εκανες τελικα?

Σημερα με ξυπνησε ενα τηλεφωνο στις 6κ30 το πρωι και ηταν απο το σπιτι της γιαγιας οταν το ειδα μου κοπηκαν τα ποδια κοριτσια δεν μπορουσα να το σηκωσω και το εδωσα στον αντρα μου...δοξα το θεο δεν ηταν αυτο που σκεφτηκα,η γιαγια ειχε πεσει απο το κρεβατι και δεν μπορουσαν να την σηκωσουν και με πηραν να παω γιατι μενουμε σχετικα κοντα!!!Δοξα το θεο δεν χτυπησε ειχε κατσει στην ακρη του κρεβατιου και επινε τον καφε και γλυστρησε και κολοκατσε,αλλα δεν εσπασε τπτ.Αυριο πρωτα ο θεος λεω να μεινω σπιτι(και παλι νιωθω ενοχες)τεσπα θα δουμε.Βρε κοριτσια στεναχωριεμαι εχει παρετηθει τελειως δεν θελει να σηκωθει καθολου απο το κρεβατι μα καθολου μαχη δεινω καθε φορα για να την πεισω να κατσει εστω λιγο στην καρεκλα,σημερα την ειχα με το ζορι στην καρεκλα και οταν ο αντρας μου πηγε να την χαιρετησει του ειπε οτι δεν την αγαπαω και την βασανιζω και να με παρει λεει να φυγουμε γιατι δεν την αφηνω να ξαπλωσει...στο κλαμα με βγαζει γιατι γινομαι κακια για το καλο της....Οσο για το Π δεν φανταζεστε οταν παμε απο το κρεβατι στην καρεκλα κανει μια ωρα να παμε,οταν ομως παμε απο την καρεκλα στο κρεβατι δεν την προλαβαινω!!!!Ο παππους λεει οτι κανει ξενινιασματα(δεν ξερω αν τηνκαταλαβατε την λεξη ειναι σαν να μου τα κανει επιτιδες οτι δεν μπορει για να την αφησω ήσυχη).ΟΟΟΟοοο σταματαω εδω σας κουρασα παλι αποψε καλο σας βραδυ θα τα πουμε παλι αυριο,φιλεναδιτσες μου ονειρα γλυκα!!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??? εγω καλα ειμαι δεν ξερω γιατι αλλα εχω μια πολυ καλη διαθεση τις τελευταιες μερες και γι'αυτο σας κανω τον καραγκιοζη να ξεχαστουμε βρε παιδακι μου και λιγο μου αρεσει να κανω τους αλλους να γελανε ειναι ολα τα λεφτα για μενα,αφου οταν βγαινουμε με την παρεα μου ολοι οι αλλοι μπεκροπινουν ενω εγω το αθωο κοριτσακι ουτε σταγονα δεν βαζω στο στο στομα μου γιατι δεν μου αρεσει, και ολοι λενε αλλοι πινουν και αλλοι μεθανε χαχαχαχαχα.......χτες μιλησα με μια φιλη μου που εχει κανει εξωσωματικη στον φραιδακη και μου ειπε τα καλυτερα μου ειπε ολα αυτα που συζητησαν και να πω οτι ηταν η τριτη της φορα,την δευτερη την εκανε στον φραιδακη και εμεινε εγκυος με 2 μωρακια που στον τριτο μηνα εχασε το ενα και στον 6 εχασε το δευτερο αλλα εκανε την χαζομαρα και πηγε και την παρακολουθησε ο γιατρος που ειχε πριν τις εξωσωματικες και ενω ειχε συσπασεις και αιμοραγια της ελεγε οτι δεν ειναι τιποτα και οτι εχει μυκιτες και καθαριζει τωρα.........στην τριτη εξωσωματικη εμεινε στον φραιδακη και ολα πηγαν καλα και εχει ενα αγορακι τωρα.........παντως μου ειπε τα καλυτερα.......δεν ενιωσε ποτε μονη της της ειχε δωσει και ενα τηλεφωνο για την νυχτα αν χρειαζοταν κατι.......η εμβρυολογος πολυ καλη το ιδιο και οι μαιες.....δεν τους αλλαζει με κανενα.....τι να πω ειναι να σου κανει κλικ ο γιατρος.......

αυτα ως προς τον γιατρο και την φιλη μου........

εγω ειμαι στην δουλεια και δοξα το θεο παει καλα μεχρι τωρα το αφεντικο μια χαρα δεν εχω παραπονο ειναι βεβαια μια συναδελφος που δεν τα παμε καλα και μου ριχνει το ηθικο αλλα που θα παει θα το προσπερασω και αυτο ( βεβαια αυτη με κανενα δεν τα παει καλα ολοι εχουν τα πουν τα χειροτερα) γιατι καποια στιγμη σκεφτομουν μηπως εγω δεν της μιλαω καλα και εχει στραβωσει αλλα μετα που μιλησα και με τα αλλα παιδια καταλαβα οτι το προβλημα ειναι δικο της και οχι δικο μου .......με ρωτατε για τον θυρεοειδη μου λοιπον θα τον ξαναδω τον σεπτεμβριο και αναλογα θα κλεισω ραντεβου με τον φραιδακη........ο αντρας μου ειναι πολυ καλυτερα τωρα και ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενη γι'αυτο.........η σχεση μεταξυ μας εχει γινει πολυ καλυτερη και ολα κυλουν ομαλα μεχρι στιγμης........εσεις ολα καλα? οι εγκυουλες μας τι κανουν ???? λιγος καιρος εμεινε αντε με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας αγκαλιτσα........Λενηηηηηηηηηη πως παει η ξεκουραση??? τα μωρακια σου κρατανε γερα?? μην τολμησουν και κουνησουν απο εκει που ειναι αλλιμονο τους χαχαχαχαχα (δεν τα μαλωνω απλα δεν θελω να φυγουν απο εκει)....Lucky μου τι να πω ο θεος σου δινει τοση υπομονη με ολα αυτα που τραβας με την γιαγιακα σου....εσυ κανε το σωστο και αυτο που πρεπει και ας λεει τα διαφορα της ,να μην μου στεναχωριεσαι ακους???? Η Δημητρουλα μας πως ειναι σημερα?? ξυπνησε ή ειναι υπναρου και ξυπνάει αργα??? πηρα παλι φορα ολο λεω να μην γραφω πολλα και δεν ξερω τι με πιανει οταν μπαινω εδω........αυτα τα ..........λιγα για σημερα χαχαχαχαχαχα σας φιλω και σας στελνω την αγαπη μου .........

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Ναι κοντευω, με εχετε συγκινήσει ολες με τις ευχες σας:oops: Σας ευχαριστώ!

Σημερα πηγα για εξετασεις και τωρα θα πεσω να κοιμηθω γιατι ξυπνησα απ τις 5:30 (πάλι). Ευχομαι και για ολες σας μαζι και ξεχωριστά ο,τι καλυτερο σας επιφυλάσσει ο Θεός να ερθει γρηγορα. Νεοτερα θα εχω την Τεταρτη που θα παω στο γιατρο...ελπίζω να μη με καθυστερησει και πολύ!

Piggy δεν ξερω για αιμορροίδες... Παροτι τις φοβόμουν αφου γενικά δεν ειμαι και ευκολη στην τουλέτα, μεχρι ωρας φαινεται οτι τη γλιτωσα...

Κανα αλλο νεο απο γιατρο??

Leni μου μην ανησυχείς για τον καφε. ΑΝ δεν κανεις κι αυτο θα τρελαθείς! Κι εγω επινα και καπνιζα κιολας να πω την αλήθεια:?

Και για την τουαλέτα βοηθανε πολύ ακτινιδια-αχλάδια. Νομιζω με τη διατροφη θα μπορέσεις να το ρυθμίσεις!

Μη σκεφτεσαι τιποτα...εμεις περιμένουμε την τεράστια χοριακή σου!!

Katerina καλα κάνεις και εχεις καλή διάθεση! Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα... Να συνεχίσεις ετσι και η ζωη θα σε ανταμοίψει!

Lucky δε θα σας ξεχασω καλε! Μπορει να μην εχω τοσο χρονο αλλά θα σας επισκέπτομαι;)

Δομνινα λογικό μου φαινεται το πλάνο σου. Ευχομαι να μη χρειαστει να σκεφτεις τιποτε αλλο και πάλι γι αυτο το θεμα!

Kopelia κουραγιο για το "μπαμπά"! Εσυ ξερεις οτι χωρις εσένα η Δημητρούλα σου δεν μπορεί!;);)

Agelik εσύ πως εισαι??? Πότε κανονισες αυχενική?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα σας!

Εδω είναι 1 τη νύχτα κα Ξύπνησα για να κάποιας δω λίγο γιατι πονουσα...

Έχτες είχα γιατρο, μας βρήκε και τους 3 μια χαρα. Το μικρα κάνανε σαν τρελα στον υπερηχο! Χοροπηδουσαν! Μου έδωσε και μια αλοιφη για τις αιμορροειδες αλλα μου είπε ότι δεν θα κάνει και πολλα και ότι ευτυχώς δεν θα χρειάζεται να σπρωξω γιατι θα περαγονταν παρα πολυ...

Θα ξαναπαω την άλλη Πέμπτη και θα κάνω μεγααααλο υπερηχο, σαν την προηγούμενη φορά και θα κάνω και NST. Απο δω και πέρα θα κάνω NST κάθε βδομάδα.

Επίσης μου κλείσανε και ραντεβούει να δω τον αναισθησιολογο που θα είναι μαζι μου και να συζητήσουμε τη διαδικασία.

Λένη μου σε καταλαβαίνω με τη δυσκοιλιωτητα... Λοιπόν, εγω δεν ζοριζομουν καθόλου εκείνες τις μέρες, το είχα αφήσει, πήγαινα όταν και όσο...

Τον καφε τον είχα κόψει αλλα έπινε έναν ντεκαφεινε και με βοηθούσε. Επίσης είχα επιστρατεύσει και όλα τα υπόλοιπα που βοηθάνε: ξερά δαμάσκηνα, ακτινίδια, πολυ νερό, all brand, σούπες... Μετα μόλις είδαμε τα μωρά μου έδωσε ο Βας. μαγνήσιο και ρυθμιστηκα... Αααααα βοηθάει πολυ και το γάλα Μαγνησίας, αυτο παίρνω τώρα, πριν κοιμηθω και δουλεύει πολυ! Δοκίμασε το!

Κατα τα αλλα πως είσαι; Χαλαρη και ξεκουραστη ελπίζω!! Και ηθικό ακμαιωτατο!

Lucky μου, κανε κουράγιο και μην την ακούς τη γιαγιά και στενοχωριεσαι! Σίγουρα δεν τα εννοεί όλα αυτα!

Κατερίνα μου μακάρι να τα πας και εσυ καλα με το γιατρο και να σου ταιριαξει. Είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα! Σου το εύχομαι!

Athenian πολυ καλα νέα!!! Να μας γράψεις πως πήγε η επιτροπή ε!

Αγγελική όλα καλα;;; Ευτυχισμένη εγκυουλα; Προσεκτικά τη σκάλα στη δουλεια!

Κοπελια φιλια στη μασκότ μας ε!!! Περιμένουμε κατορθώματα της!

Gemini πως παει; Αρχίσαμε και εμείς πλυσιματα και σίδερο... Εγω δεν ήθελα αλλα η μαμα μου δεν κρατιωταν! Έχτες πρέπει να σιδερωνε όλη μέρα!

Όλοι με ρωτάνε αν είμαι έτοιμη... Και όσο με ρωτάνε τόσο λιγότερο έτοιμη νιώθω!!! Αγχωμένη νιώθω.. Όχι έτοιμη!!! Αλλα δεν νομίζω να νιώσω έτοιμη ακόμα και αν τα κουβαλάει 23 μήνες σαν τους ελέφαντες!!!

Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα, μόλις ήρθα στη δουλειά από την επιτροπή η οποία δε πήγε και πολύ καλά. Ενώ στην αρχή είπαν Περνας μετά το ανακάλεσαν γιατί είχαμε γράψει τα φάρμακα 2 μέρες πριν με αποτέλεσμα τώρα να πρέπει να πάω την επόμενη Παρασκευή με την ακύρωση της προηγούμενης επιτροπής. Το αποτέλεσμα είναι ότι χάνω αυτό το μήνα...

Καλημέρα κι απο μένα!

Όλα καλα, χθες το βράδυ με κούρασε λίγο η ξαπλα, ηθελα να περπάτησω λίγο μέσα στο Σπιτι, να κάτσω καθιστη στον καναπέ, αλλα δεν το έκανα φυσικά! Μίλησα και με τον βάς. Και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να πινω ελληνικό το πρωι & επίσης μπορω να χρησιμοποιώ υποθετα γλυκερινης ή να πινω γάλα Μαγνησίας ή duphalac. Ακριβώς ότι μου είπατε κι εσείς κορίτσια!! Φυσικά τρώω και ακτινίδια δαμάσκηνα, γάλα με δημητριακά και τέτοια. Το περίεργο ειναι ότι έχασα 1,5 κιλό, ίσως επειδη τρώω πιο υγιεινά..

Ακόμα δεν έχω καθόλου αγωνία, δεν έχω μπει σ'αυτο το τρυπακι, αλλα εδω και δυο μέρες βλεπω ένα σωρό όνειρα!! Χαμός γίνεται χαχα

Πιγγυ το ξενυχτισαμε βλεπω ε; Δεν σε παίρνει ύπνος; αφου είστε κι οι 3 καλα αυτο ειναι θαυμάσιο! Όλα τα αλλα θα περάσουν:) έχετε μπει κι εσυ κι τζεμινι πραγματικά στην τελική ευθεία. Σε λίγο θα έχουμε 4 νέα μωρακια στην παρέα! Τελειααααα:) έχουμε πολλα να πούμε ακόμα! Θα μας συμβουλευετε μαζι με την κοπελια ως έμπειρες μαμάδες. Καλα η κοπέλια θα ειναι ο γκουρού μασ χαχα

Κατερίνα μου είσαι όλα τα λεφτά! Πραγματικα κι εγω γελαω πολυ με τα μηνύματα σου, έχεις πολυ πλάκα:) έχουν δίκιο οι φίλοι σου που λένε άλλοι πίνουν άλλοι μεθανε! Όσο για τον γιατρο ειναι αλήθεια ότι ειναι να σου κάνει κλικ. Να πας στον φραιδακη να δεις κι εσυ αν σου κάνει, άντε μην το καθυστερεις, εγω το είδα το όνειρο ότι θα μείνεις με την πρώτη!

Τώρα που έχεις και τόσο καλη διάθεση ειναι ότι πρέπει:)

Ευτυχώς που πανε καλα τα πράγματα στην δουλεια, και για αυτη τη συνάδελφο μη σε νοιάζει, αφου εσυ είσαι τόσο καλός άνθρωπος σιγα μην φταις εσυ!!

Lucky μου τι επαθες πρωινιατικα;;; Θα κατατρομάξες! Μωρε η Γιαγια σου ξέρει ποσο την αγαπάς απλα επειδη στεναχωριεται που σε ταλαιπωρεί γιαυτο τα λέει αυτα.. Μην την παίρνεις στα σοβαρά και γενικα μην έχεις τύψεις για τίποτα.. Ελπίζω να παει λίγο καλύτερα..

Δομνινακι λες ότι κατεληξες σ'αυτο που θές να κανεις... Ποιο ειναι αυτο; Δεν μας είπες....

Αγγελικ μου πως είσαι; Έχεις πίεση στη δουλεια;

Η δημητρουλα μας; Τι κανει σήμερα;

Athenian περασες επιτροπή;

Σας φιλω όλες και σας σκέφτομαι:)

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Athenian μου λογικό είναι αυτό που σου είπαν.. το σωστό είναι πρώτα να περάσεις επιτροπή, να πάρεις την εγκριτική απόφαση και μετά να γράψεις τα φάρμακα στο βιβλιάριο... έτσι όπως το έκανες είναι σαν να ήταν δεδομένο ότι θα πάρεις την έγκριση... και να τους τη βάρεσε..

Ελπίζω λίαν συντόμως να λυθεί το όλο θέμα..

Πίγκυ μου χαίρομαι που τα ζουζούνια σου ζουζουνεύουν ακόμη περισσότερο... είναι γερά παιδάκια και δείχνουν από τώρα τη δύναμή τους.. Λες ότι η μαμά σου δεν κρατιέται.. λογικό το βρίσκω.. ούτε εγώ θα κρατιόμουν αν ήμουν στη θέση της! Εδώ η αδερφή μου είναι μόλις 10 εβδομάδων και εγώ ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα πάμε για ψώνια.. βέβαια ανυπομονώ ακόμη περισσότερο για τη στιγμή που θα αντικρύσω το ανηψάκι μου και θα το πάρω αγκαλίτσα αλλά έχουμε ώρα ακόμη γι' αυτό..

Χθες συζητήσαμε με τον άνδρα μου και καταλήξαμε οριστικά.. Προχωράμε με το πλάνο μας κι όπου μας βγάλει.. Ομολογώ ότι μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος και βλέπω τα πράγματα διαφορετικά τώρα.. Ειδικά για σένα Λένη μου επαναλαμβάνω ότι αποφασίσαμε να κάνουμε έναν κύκλο εξωσωματικής τελευταίο με δικά μου ωάρια και να πάρουμε δανεικό σπέρμα..

Lucky μου καταλαβαίνω απόλυτα πως αισθάνεσαι για τη γιαγιά σου.. Κι η δική μου η γιαγιά (η μητέρα της μητέρας μου) πέθανε πέρισυ και τον τελευταίο καιρό είχε παραιτηθεί και αυτή.. Και η νονά μου τώρα που υπεραγαπώ πάσχει από γεροντική άνοια και τον τελευταίο καιρό έχει παραιτηθεί και αυτή.. Άδικο και σκληρό για όλους αλλά δυστυχώς έτσι είναι η ζωή..

Εγώ πάλι τις τελευταίες μέρες έχω κάτι καούρες και φοβάμαι ότι είναι η χολή μου.. Με είχε ενοχλήσει το 2007 και είχα κάνει υπέρηχο και είχαμε δει τότε ότι έχω δυο πέτρες οι οποίες ευτυχώς ήταν αρκετά μικρές και έτσι δεν μου δημιούργησαν ιδιαίτερο πρόβλημα.. Ελπίζω να είναι αυτό και να έχουν παραμείνει στο ίδιο μέγεθος διότι αν μεγάλωσαν θα μου δημιουργήσουν σοβαρότερο πρόβλημα..

Φιλάκια σε όλες!

L2qIp2.png

Athenian μόλις είδα το μήνυμα σου. Δεν γίνεται να αρχίσεις ενέσεις καταστολής στο μεταξύ και όταν περάσεις επιτροπή την άλλη εβδομάδα να πάρεις και τα υπόλοιπα; Ίσως να μπορει να σου δανείσει το κέντρο αλλα αν θές έχω κι εγω γνωστο φαρμακοποιο και θα μας τα δώσει και μετα του πας τη συνταγη. Ο βάς εμενα μου είχε πει πάντως να μην ανησυχώ για τα φάρμακα και ότι χρειάστω να του το Πω..

Λένη μου πρέπει να παω την επόμενη Παρασκευή με ακυρωμένη τη συνταγή από το γιατρό....και βλέπουμε....

Δομνίνα μου δε καταλαβαίνω γιατί είναι σωστό. Εγώ το βλέπω σαν ταλαιπωρία, από τη στιγμή που και τη συνταγή να έχεις εάν δεν περάσεις επιτροπή δε μπορεί να εκτελεστεί.... Γιατί πρέπει να περνας επιτροπή και να ξαναπηγαίνεις στο γιατρό να στα γράψει από τη στιγμή που πας για να σου κάνει τα δικαιολογητικά, ξέρει τι φάρμακα θα χρειαστουν, γιατί να μη στα έχει έτοιμα και εάν περάσεις μπορείς να τα πάρεις διαφορετικά δε γίνεται να τα πάρεις από το ΙΚΑ και κόψε το κεφάλι σου.....

Εγω αυτό που βλέπω είναι οτι η χώρα μας έχει ηλίθιες διαδικασίες και καθόλου ευέλικτες που το μόνο που κάνουν είναι να ταλαιπωρούν το κόσμο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...