Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Leni καλη επιτυχία σου εύχομαι.Λογικά είσαι φοβισμένη.Αλλά μην το παίρνεις και αρνητικά.Επίσης μην επηρεάζεσαι και απο τους γύρω σου.Εμεις την εποχή που μάθαμε για την αζωοσπερμία 2-3 φίλες μου είχαν μείνει έγκυες τότε και ήμουνα σε κατάσταση υστερίας.Δεν ήθελα να μου λέει κανένας για καμία εγκυο κλπ να μην έχω επαφές και τέτοια.Βέβαια μετά μου πέρασε αφού έσκασα στο κλάμα πρώτα όμως...

Για την πτήση δεν είχα ρωτήσει τον γιατρό και παίζει να έκανα και βλακεία.Ενημέρωσα όμως την εταιρεία και χρησιμοποίησα και αντιθρομβωτικές κάλτσες.Δεν μου είχε πει και ο γιατρός πάντως κάτι.Ξέρω πως σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη μπορεί να πρέπει να έχεις βεβαίωση απο γιατρό και να υπογράψεις και κάποια υπευθυνη δήλωση.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα :)

Τί κάνετε κορίτσια? Διάβασα τα νέα σας...

Λένη μου μη ξεκινάς με τέτοια διάθεση. Αφού οι ορμόνες σου δείχνουν καλές, προχώρα θετικά και θα δεις οτι θα πετύχεις. Όσον αφορά τις φίλες, οι δικές μου έχουν απο 4-5 παιδιά η καθε μία και τα μεγαλύτερα πάνε γυμνάσιο. Τί να κάνουμε? Για κάθε μια μας χαμογελάει σε διαφορετική περίοδο η τύχη της μητρότητας. Και σύ θα γίνεις μανούλα, γι αυτό να είσαι σίγουρη και αισιόδοξη...

Μελανία μου η άποψή μου είναι να ρωτάς τον γιατρό σου πριν απο οποιοδήποτε βήμα σου και ειδικά εσύ που έχεις δίδυμα... Εσύ μπορεί να νιώθεις καλά, αλλά δεν ξέρεις τί είναι καλό και τί όχι. Πάντως σημασία έχει οτι με το ταξίδι όλα πήγαν καλά και περάσατε και πολύ καλά, οπότε και τα διδυμάκια θα χοροπηδούν μέσα στην κοιλιά σου απο τη χαρά τους :)

Εμείς καλα είμαστε. Η μπεμπούλα έχει λίγη δυσκοιλιότητα και σφίγγεται όταν θέλει να ενεργηθεί. της δίνουμε χαμομηλάκι της μιλούπα και κάπως λειτουργεί το εντεράκι της , αλλά με δυσκολία. Ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε το γάλα, αλλά θα μας πει την Δευτέρα η παιδίατρος, αφού δούμε πώς θα λειτουργήσει. Κατα τα άλλα είναι ήσυχη και υπομονετική και μας ξετρελαίνει με τις κινήσεις της και τα νάζια της...

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

Γεια σας κοριτσια τι κανετε? Να'μαι κι εγω!

Πως τα πατε?

Κοπελια μου ειναι ησυχη και καλη η μπεμπουλα σου ε? Πως τα πατε γενικα?Απο κουραση?

Gemini εσυ εισαι στην αναμονη ε? Αντε ελπιζω να κανονιστει συντομα η εμβρυομεταφορα και να τελειωνεις μ'αυτη την αναμονη!

MissPiggy μου θα περιμενουμε νεα σου την Δευτερα... Ξερεις ποσο σε καταλαβαινω? Κι εγω φοβαμαι...παρα πολυ.

Ρε παιδια αυτη τη φορα δεν ειμαι καθολου αισιοδοξη... Στην πρωτη εξωσωματικη ημουν μες την τρελλη χαρα, σαν κι εσενα Μελανια μου. Την Δευτερη λιγο λιγοτερο, την τριτη το αντιμετωπισα με πιο ψυχροτητα και τωρα.... ειμαι πολυ φοβισμενη ρε γμτ... Βλεπω ονειρα οτι δεν πετυχε και τετοια...

Επισης, απο την παρεα του σχολειου μου, 3 μαζι απο τις φιλες μου εμειναν εγκυες αυτο το καλοκαιρι με διαφορα 1-2 εβδομαδων (οι αλλες 3 εχουν ηδη 2 παιδια) και αυτο με αγχωσε παρα πολυ απο την αποψη οτι μονο εγω εμεινα που παλευω τοσο καιρο, τελευταια και καταιδρωμενη!!! Θα ημουν τοσο χαρουμενη αν μεινω εγκυος κι εγω τωρα ωστε να συμβαδισουμε και με τις αλλες και να μην απογοητευτω παλι...

Μακαρι...εχω κουραστει παρα πολυ γενικα ολο το καλοκαιρι απο οσα εχουν συμβει και νομιζω οτι ειναι το μονο που θα μου εδινε λιγη χαρα... Δεν εχω ορεξη ουτε για δουλεια, μου φαινεται τοσο βαρετο να παω την Δευτερα...

Με εχει πιασει η γκρινια μου, χαχα

Απο αυριο παντως αρχιζω Puregon. Πηγα χθες στον γιατρο, οι ορμονες μου ηταν οκ, οποτε ξεκιναω ... Θα ξαναπαω να με δει την Πεμπτη!

Οι εγκυμονουσες μας τι κανουν? Μελανια μου μια χαρα σε βρισκω ως εγκυο σε διδυμα, με τα ταξιδακια σου κλπ. Σε αφησε ο γιατρος να πεταξεις? Λενε οτι το 1ο τριμηνο δεν επιτρεπεται..Λες να ειναι βλακειες?

Εσυ mummysoon? Πως παει? Αναγουλες και υπνηλια εχεις??

Φιλια σε ολες! Αντε γραψτε κανενα νεο!!

Καλώς την! Δεν ξέρω πως μπορεί να είναι η ψυχολογία μετά από κάποιες προσπάθειες. Αν κι εγώ να σου πω τώρα πια επειδή μου φαίνεται οτι έχει περάσει πολύς καιρός νομίζω οτι θα κάνω την δεύτερη προσπάθεια...

Η αλήθεια είναι οτι μαλλον στην πρώτη είσαι πιιο αισιόδοξος γιατί δε γνωρίζεις και πολλά. Πάντως σίγουρα αυτή η περίοδος είναι ψυχοφθόρα γιατί ούτως ή άλλως το μυαλό σου περιστρέφεται γύρω απ αυτό. Νομίζω οτι τελικά το καλύτερο είναι να μην έχεις κανένα έντονο συναίσθημα, ούτε χαράς ούτε απαισιοδοξίας. Όλα πρέπει να ναι μια ευθεία γραμμη, σα να μην τρέχει τίποτα. Τώρα πως το καταφέρνεις αυτό είναι άλλο καπέλο!!!! Δε βαριέσαι, το θέμα έιναι να πάνε όλα καλά και να τα θυμόμαστε όλα αυτά σαν κάτι μακρινό... Στο έυχομαι ολόψυχα, όπως και για ολες μας!! Να έχουμε την ευτυχή κατάληξη της Μελανίας, στην οπόια στέλνω και τα φιλιά μου!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα :)

Τί κάνετε κορίτσια? Διάβασα τα νέα σας...

Λένη μου μη ξεκινάς με τέτοια διάθεση. Αφού οι ορμόνες σου δείχνουν καλές, προχώρα θετικά και θα δεις οτι θα πετύχεις. Όσον αφορά τις φίλες, οι δικές μου έχουν απο 4-5 παιδιά η καθε μία και τα μεγαλύτερα πάνε γυμνάσιο. Τί να κάνουμε? Για κάθε μια μας χαμογελάει σε διαφορετική περίοδο η τύχη της μητρότητας. Και σύ θα γίνεις μανούλα, γι αυτό να είσαι σίγουρη και αισιόδοξη...

Μελανία μου η άποψή μου είναι να ρωτάς τον γιατρό σου πριν απο οποιοδήποτε βήμα σου και ειδικά εσύ που έχεις δίδυμα... Εσύ μπορεί να νιώθεις καλά, αλλά δεν ξέρεις τί είναι καλό και τί όχι. Πάντως σημασία έχει οτι με το ταξίδι όλα πήγαν καλά και περάσατε και πολύ καλά, οπότε και τα διδυμάκια θα χοροπηδούν μέσα στην κοιλιά σου απο τη χαρά τους :)

Εμείς καλα είμαστε. Η μπεμπούλα έχει λίγη δυσκοιλιότητα και σφίγγεται όταν θέλει να ενεργηθεί. της δίνουμε χαμομηλάκι της μιλούπα και κάπως λειτουργεί το εντεράκι της , αλλά με δυσκολία. Ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε το γάλα, αλλά θα μας πει την Δευτέρα η παιδίατρος, αφού δούμε πώς θα λειτουργήσει. Κατα τα άλλα είναι ήσυχη και υπομονετική και μας ξετρελαίνει με τις κινήσεις της και τα νάζια της...

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

Μπράβο! Μια χαρά σας βρισκω! Να σου πω και την αλήθεια μου φάινεσαι και πολύ ήρεμη για τόσο καινούρια μαμα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σίγουρα στο Τέλος Ολα καλα θα πανε, το πιστεύω... Ουσιαστικα ο φόβος μια ενδεχόμενης αποτυχίας με έχει κάνει πιο Πολύ να νοιώθω έτσι.. Πρέπει να παραδεχτω όμως ότι μου δίνετε Πολύ δύναμη Κορίτσια και με βοηθάτε με αυτα που μου γραφετε.. Όταν πρωτομπηκα στο φορουμ, πολλές φορές αγχωνομουν Γιατί διάβαζα διάφορα που με τρομαζαν κατα κάποιο τροπο. Η παρέα μας όμως Είναι διαφορετική.. Είμαστε 6-7 φίλες που μοιραζόμαστε κάτι κοινό.. Είναι όμορφο αυτο:-)

Λοιπόν, απο σημερα αρχίζω την puregon! Τέρμα η κλαψα! Σε Λίγες μέρες θα Είμαι Εγκυος!!!! :-) :-)

Κοπελια μου κι η αδερφη μου είχε το ίδιο πρόβλημα με τον ανηψιο μου όταν Ήταν μωρο και της είπε ο γιατρός ότι αν δει τα σκούρα να του βάλει υποθετο γλυκερινης. Πραγματικά, κάποιες φορές που δυσκολευοταν Πολύ ο μικρός και εκλαιγε, αυτο την έσωσε. Ρωτά αύριο που θα πας στον παιδιατρο..

Μελανια μου θα συμφωνήσω με την Κοπελια ότι καλόν Είναι να ρωτάς τον γιατρο σου όταν θες να κανεις κάτι. Το αεροπλανο απ΄οτι Ξέρω Είναι αφοβο στο 2ο τρίμηνο της εγκυμοσυνης. Στο 1ο τριμηνο δεν αφήνουν νομίζω λόγω της πίεσης και στο 3ο τρίμηνο σε βάζουν να υπογραψεις όπως λες κι εσυ. Τελοσπαντων, να μας προσεχείς Γιατί Είναι και διδυμακια κι όσο να'ναι ανησυχούμε:-)

Gemini Συμφωνώ απόλυτα με αυτο που λες και το εφάρμοσα όσο μπορούσα την προηγούμενη φορα. Προσπάθησα να κάνω το συναίσθημα μου όσο πιο φλατ μπορούσα για να μην στεναχωρηθω σε περίπτωση που κάτι δεν παει καλα. Και τα ψιλοκαταφερα.. Απλά δεν Είναι πάντα εύκολο! Εύχομαι και σε σένα πάντως να πανε Ολα καλα και σύντομα να έχουμε απο όλες μας ευχάριστα νεα!!

Σας φιλω όλες Πολύ!!

Διαφημίσεις

Σίγουρα στο Τέλος Ολα καλα θα πανε, το πιστεύω... Ουσιαστικα ο φόβος μια ενδεχόμενης αποτυχίας με έχει κάνει πιο Πολύ να νοιώθω έτσι.. Πρέπει να παραδεχτω όμως ότι μου δίνετε Πολύ δύναμη Κορίτσια και με βοηθάτε με αυτα που μου γραφετε.. Όταν πρωτομπηκα στο φορουμ, πολλές φορές αγχωνομουν Γιατί διάβαζα διάφορα που με τρομαζαν κατα κάποιο τροπο. Η παρέα μας όμως Είναι διαφορετική.. Είμαστε 6-7 φίλες που μοιραζόμαστε κάτι κοινό.. Είναι όμορφο αυτο:-)

Λοιπόν, απο σημερα αρχίζω την puregon! Τέρμα η κλαψα! Σε Λίγες μέρες θα Είμαι Εγκυος!!!! :-) :-)

Κοπελια μου κι η αδερφη μου είχε το ίδιο πρόβλημα με τον ανηψιο μου όταν Ήταν μωρο και της είπε ο γιατρός ότι αν δει τα σκούρα να του βάλει υποθετο γλυκερινης. Πραγματικά, κάποιες φορές που δυσκολευοταν Πολύ ο μικρός και εκλαιγε, αυτο την έσωσε. Ρωτά αύριο που θα πας στον παιδιατρο..

Μελανια μου θα συμφωνήσω με την Κοπελια ότι καλόν Είναι να ρωτάς τον γιατρο σου όταν θες να κανεις κάτι. Το αεροπλανο απ΄οτι Ξέρω Είναι αφοβο στο 2ο τρίμηνο της εγκυμοσυνης. Στο 1ο τριμηνο δεν αφήνουν νομίζω λόγω της πίεσης και στο 3ο τρίμηνο σε βάζουν να υπογραψεις όπως λες κι εσυ. Τελοσπαντων, να μας προσεχείς Γιατί Είναι και διδυμακια κι όσο να'ναι ανησυχούμε:-)

Gemini Συμφωνώ απόλυτα με αυτο που λες και το εφάρμοσα όσο μπορούσα την προηγούμενη φορα. Προσπάθησα να κάνω το συναίσθημα μου όσο πιο φλατ μπορούσα για να μην στεναχωρηθω σε περίπτωση που κάτι δεν παει καλα. Και τα ψιλοκαταφερα.. Απλά δεν Είναι πάντα εύκολο! Εύχομαι και σε σένα πάντως να πανε Ολα καλα και σύντομα να έχουμε απο όλες μας ευχάριστα νεα!!

Σας φιλω όλες Πολύ!!

Έτσι σε θέλω!! Ξεκινάμε γερά! Κι εγώ πήγα σήμερα στο γιατρό και μάλλον αύριο ξεκινάω cyclacur. Αν όλα πάνε καλά μου έιπε θέλουμε περίπου 17 μέρες για τη μεταφορά! Αναμονή ξανα δηλαδή, παλία μου τέχνη κόσκινο που λένε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Έτσι σε θέλω!! Ξεκινάμε γερά! Κι εγώ πήγα σήμερα στο γιατρό και μάλλον αύριο ξεκινάω cyclacur. Αν όλα πάνε καλά μου έιπε θέλουμε περίπου 17 μέρες για τη μεταφορά! Αναμονή ξανα δηλαδή, παλία μου τέχνη κόσκινο που λένε!

ευχαριστω Gemini! Κι εσυ υπομονη, θα περασουν οι μερες και θα κανεις και την εμβρυομεταφορα! Ειναι για καλο αυτη η καθυστερηση, για να εχει το χωραφι τις ιδανικες συνθηκες :D:D

Miss Piggy εσυ πηγες στον γιατρο?

Καλημέρα σε όλες!

Πήγα και εγώ... Παρασκευή ξεκινάω ενέσεις καταστολής. Gonapeptyl. Μονο που χαρηκα αδικα οτι μου γράψανε τα φάρμακα και όλα καλά... Αντί για 4 κουτια μου γράψανε 2 και τώρα πάλι τρεξιμο για να γράψω τα υπόλοιπα... Σκα@τ@...

Τελως πάντων, μικρό το κακό. Και να μην μου τα γράψουνε 100 ευρω κανουν...

Λοιπόν επανέρχομαι, Παρασκευή ξεκινάω, για 3 μέρες ενέσεις και αντισυλληπτικά μαζί, και μετά συνεχίζω τις ενέσεις και περιμένω περίοδο. Και μόλις μου έρθει πάω για ορμονικό έλεγχο... και συνεχίζουμε. Μακάρι να πάνε όλα καλά...

Σας εχω πει ότι φοβάμαι τις ενέσεις? Παλια πήγαινα να μου πάρουν αίμα και λυποθυμούσα... και τώρα τις κάνω μόνη μου... χα χα...

Οπότε Gemini και Λένη μου, μαζί θα την κάνουμε την προσπάθεια. Και η Αγγελική λογικά, αλλά την χάσαμε... Ισως δεν εχει γυρίσει ακόμα. Αντε να είμαστε όλες τυχερες...

Φιλια πολλά πολλά

c12e25debb.png

Leni μου ετσι αισιόδοξη να είσαι;)

Gemini πόσο καιρό θα πάρεις τα cyclacur;Σου έδωσε και τίποτα άλλο;(άσχετη απο θέμα κατάψυξης βλέπεις).

MissPiggy να πας να τα πάρεις τα φάρμακα γιατί να μην στα δώσουν καλέ;;Άσε γιατί κι εμείς εδώ με την αδερφή μου ψαχνόμαστε αν μπορέσουμε να βρούμε κανένα περίσσευμα από αλλού αφού δεν της τα δίνουν απο ταμείο.Δηλαδή εδώ στην Ελλάδα αν έχεις πρόβλημα και πρέπει να κάνεις διέγερση ωοθηκών πρέπει οπωσδήποτε να είσαι παντρεμένη....;;; :mad:Έλεος πια δεν φτάνει που είναι μόνη της και θα τα πληρώσει όλα ένα άτομο και όχι 2 όπως οταν είσαι ζευγάρι θα πληρώσει και τα φάρμακα όλα απο την τσέπη της.Πολύ μ ενοχλούν κατι τέτοια που βλέπω!!

Άσε γιατί κι εμείς εδώ με την αδερφή μου ψαχνόμαστε αν μπορέσουμε να βρούμε κανένα περίσσευμα από αλλού αφού δεν της τα δίνουν απο ταμείο.Δηλαδή εδώ στην Ελλάδα αν έχεις πρόβλημα και πρέπει να κάνεις διέγερση ωοθηκών πρέπει οπωσδήποτε να είσαι παντρεμένη....;;; :mad:Έλεος πια δεν φτάνει που είναι μόνη της και θα τα πληρώσει όλα ένα άτομο και όχι 2 όπως οταν είσαι ζευγάρι θα πληρώσει και τα φάρμακα όλα απο την τσέπη της.Πολύ μ ενοχλούν κατι τέτοια που βλέπω!!

Θυμάσαι που εβριζα θεούς και δαίμονες για την ληξιαρχική πράξη γάμου???? Μα ειναι απαράδεκτο!!

Θα προχωρήσει τελικά η αδερφή σου ε? Καλά κάνει! Καλιω γαϊδουρόδενε... παρα γαϊδουρογύρευε. Θα έρθει η ώρα και ο σωστός που θα τα θέλει τα αυγουλάκια της.

Μακάρι να μπορουσα να βοηθήσω αλλά όπως βλέπεις και εγώ μείον είμαι...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Θυμάσαι που εβριζα θεούς και δαίμονες για την ληξιαρχική πράξη γάμου???? Μα ειναι απαράδεκτο!!

Θα προχωρήσει τελικά η αδερφή σου ε? Καλά κάνει! Καλιω γαϊδουρόδενε... παρα γαϊδουρογύρευε. Θα έρθει η ώρα και ο σωστός που θα τα θέλει τα αυγουλάκια της.

Μακάρι να μπορουσα να βοηθήσω αλλά όπως βλέπεις και εγώ μείον είμαι...

Κανονικά MissPiggy μου σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να γίνονται εξαιρέσεις αλλα τόσο τους νοιάζει τόσα κάνουν.Όταν τα έγραφαν έτσι τα φάρμακα της εξωσωματικής παράνομα ακόμα και σε άντρες:shock: ή γυναίκες 70 χρονών ήταν καλά.Και έχω τσαντιστεί γιατί θα μπορούσα και με το δικό μου όνομα να έπαιρνα ίσως τα δικά της φάρμακα αλλά κανείς δεν θέλει να παρανομήσει τώρα βλέπεις!Και τα δικά μου που δεν τα πήρα τελικά τα χάρισα αν και έτσι κι αλλιώς δεν ήταν τα ίδια.Εσύ πως είσαι χαρούμενη φαντάζομαι ε;;;:rolleyes:Kopelia τι κάνει το μπεμπάκι σου;;;

Καλησπέρα σε όλη την παρέα :)

Τώρα μόλις κάθησα σε καρέκλα να ηρεμήσω λίγο γιατί η μπεμπούλα απο χθες είναι ανήσυχη με πονάκια, με γκρινίτσα και με διαλείμματα λίγου ύπνου.

Διαβάζω τα νέα σας για το ξεκίνημα της κάθε μιας και πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα΄καλά σε όλες σας!!! Θυμάμαι και τα δικά μας και τώρα μου φαίνονται μακρινά και σαν όνειρο... Όταν θα κρατάτε τα αγγελούδια σας στην αγκαλιά σας δεν θα θυμάστε απολύτως τίποτα, ούτε ενέσεις, ούτε απογοητεύσεις, ούτε τίποτα. Τα πάντα θα είναι τα μωράκια σας.

Σε λίγο καιρό θα το επιβεβαιώσουν και η Μελανία και η mummysoon.

Καλό ξεκίνημα σε όλες και καλά αποτελέσματα να έχει η παρέα μας και να το γιορτάσουμε!!!

Πολλά φιλιά :)

Καλημέρα σε όλες!

Πήγα και εγώ... Παρασκευή ξεκινάω ενέσεις καταστολής. Gonapeptyl. Μονο που χαρηκα αδικα οτι μου γράψανε τα φάρμακα και όλα καλά... Αντί για 4 κουτια μου γράψανε 2 και τώρα πάλι τρεξιμο για να γράψω τα υπόλοιπα... Σκα@τ@...

Τελως πάντων, μικρό το κακό. Και να μην μου τα γράψουνε 100 ευρω κανουν...

Λοιπόν επανέρχομαι, Παρασκευή ξεκινάω, για 3 μέρες ενέσεις και αντισυλληπτικά μαζί, και μετά συνεχίζω τις ενέσεις και περιμένω περίοδο. Και μόλις μου έρθει πάω για ορμονικό έλεγχο... και συνεχίζουμε. Μακάρι να πάνε όλα καλά...

Σας εχω πει ότι φοβάμαι τις ενέσεις? Παλια πήγαινα να μου πάρουν αίμα και λυποθυμούσα... και τώρα τις κάνω μόνη μου... χα χα...

Οπότε Gemini και Λένη μου, μαζί θα την κάνουμε την προσπάθεια. Και η Αγγελική λογικά, αλλά την χάσαμε... Ισως δεν εχει γυρίσει ακόμα. Αντε να είμαστε όλες τυχερες...

Φιλια πολλά πολλά

Άντε, άντε καλή αρχή!! Να έχουμε όλες φουσκωμένες κοιλίτσες σιγά σιγά;)

Καλά αυτό με τις ενέσεις όλες το παθαίνουν νομίζω! Είμαστε τα πιο χαρούμενα junkie!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μελανία ναι μόνο cyclacur μου είπε για την ώρα. Ένα πρωί ένα βράδυ. Την Παρασκευή θα κάνω πάλι Ε2 και θα ενημερώσω

κοπελιά μας αρέσουν τα νέα της μπουμπού σου! Μακάρι κι εμείς να βρεθούμε στη θέση σου σε λίγο καιρό.

Φιλιά σε όλες!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα σε ολη την παρεα!! Διαβασα τα νεα σας κοριτσια. Ολα καλα θα πανε για ολες. Το αγχος ειναι ο χειροτερος συμβουλος (ποιος μιλαει θα μου πειτε τωρα) θελει τελικα πολυ υπομονη το ολο θεμα! Ειμαι πολυ καλα δεν εχω κανενα συμπτωμα ουτε αναγουλες....ευτυχως γιατι θυμαμαι και την Kopelia μας....το μπεμπε μας μεγαλωσε την πεμπτη που το ειδαμε τελευταια φορα. Τωρα θα ξαναπαμε στις 30 του μηνος και θα κανουμε και την αυχενικη..ευχομαι να ειναι ολα καλα τα αποτελεσματα... Η κοιλιτσα μου εχει πρηστει αρκετα αλλα με τοσα φαρμακα συν ενεσεις που κανω...αναμενομενο!!

Φιλια πολλα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...